Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;;


ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ  ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ;;

Πολλοί αναρωτιούνται ποιος δικαιώθηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ιταλία, το οποίο «ταρακούνησε» τον «μαγικό κόσμο της ευρωζώνης». 

Οι Έλληνες ευρωπαϊστές που υπερτονίζουν ανούσια το δυτικό όραμα μιας Ενωμένης Ευρώπης εις βάρος των αδυνάτων ή οι αριστεροί και οι εθνικιστές που επιθυμούν μια Ελλάδα...ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ;;

Μα για ακόμα μία φορά δικαιώθηκε η λογική που παραδέχεται την ύπαρξη ισχυρών συσχετισμών στην Ευρώπη καθώς και «ποικίλων» συμφερόντων, τα οποία αλληλοσυγκρούονται άλλες φορές ήπια άλλες σφοδρά. 

Αυτό επιβεβαιώθηκε με το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι η όποια άνοδος ή πτώση πολιτικών σχηματισμών προκύπτει κατά κύριο λόγο από την υποστήριξη ή την πολεμική οικονομικοκοινωνικών παραγόντων.

Βάσει λογικής λοιπόν, η Ελλάδα όφειλε και οφείλει να έχει έτοιμο ένα εναλλακτικό σχέδιο για παν ενδεχόμενο. 

Όλοι θα ευχόμασταν μια ισότιμα ενωμένη Ευρώπη αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των λαών. Στην πολιτική δεν ισχύει, ωστόσο, το ευκταίο αλλά το εφικτό.

Όπως έχουμε γράψει, η Ελλάδα είναι μια χώρα που λόγω πολιτιστικού βάθους, γεωστρατηγικής θέσης και ελληνικού εμπορικού δαιμονίου μπορεί να σταθεί στα πόδια της ανά πάση στιγμή, κινούμενη πολυδιάστατα. 

Αν το αποτέλεσμα των ιταλικών εκλογών άφησε άναυδους πολλούς από τους πολιτικούς, τότε τι να πούμε για την υπογραφή εικοσαετούς συμφωνίας μεταξύ Ρωσίας και Ισραήλ σε σχέση με την αποκλειστική απορρόφηση υγροποιημένου φυσικού αερίου από το ισραηλινό κοίτασμα Tamar στην Ανατολική Μεσόγειο, την ίδια ώρα που οι Η.Π.Α. κατακεραυνώνουν τα ενεργειακά σχέδια της Ρωσίας αναφορικά με την Ελλάδα.
Εν τω μεταξύ στην Βουλή, τα πολλά νεύρα και οι ανούσιοι διάλογοι συνθέτουν ένα σκηνικό σπάνιας φαιδρότητας. 

Mερικοί θα ξυπνήσουν ή θα τους ξυπνήσουν γεγονότα και καταστάσεις…

Πολλοί αναρωτιούνται ποιος δικαιώθηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ιταλία, το οποίο «ταρακούνησε» τον «μαγικό κόσμο της ευρωζώνης».

Οι Έλληνες ευρωπαϊστές που υπερτονίζουν ανούσια το δυτικό όραμα μιας Ενωμένης Ευρώπης εις βάρος των αδυνάτων ή οι αριστεροί και οι εθνικιστές που επιθυμούν μια Ελλάδα...ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ;;

Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ (VIDEO)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ,

Ο ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΑ .

Αυτά τα Γόρδια δεσμά που φόρεσαν σε Πατρίδα και Ελληνικό Λαό δεν λύνονται εύκολα και πρέπει να αναληφθούν συντονισμένα , ενέργειες από όλους μας προς επίλυσή των.

Προς τον σκοπό αυτό , όλοι μας ,να πάρουμε σαν μια γροθιά και έξω από τα υφιστάμενα κόμματα , τις πρωτοβουλίες εκείνες ,ώστε οι υποθέσεις και οι τύχες της Πατρίδος να αναληφθούν από μία Ελληνόψυχη υπηρεσιακή και ειδικού σκοπού ,Κυβέρνησης Εθνικής Σωτηρίας εκ προσωπικοτήτων από το καλλίτερο έμψυχο υλικό που διαθέτει η χώρα μας και έξω από πρόσωπα συμμετασχόντων σε Λέσχες , Στοές και άλλα ανθελληνικά κέντρα.

Για τον διορισμό της παραπάνω υπηρεσιακής Κυβέρνησης και μετά την παραίτηση των φαύλων ,θα διαπραγματευθεί η επιτροπή διεξαγωγής του παρόντος αγώνος που θα έχει ορισθεί στην πορεία και ανάλογα των προσώπων που θα συμμετάσχουν σε αυτήν.
.
Για την επίτευξη του παραπάνω στόχου αναλυτικότερα προτείνονται τα εξής : 

Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ...


Ρωσικές προετοιμασίες για παν ενδεχόμενο

putin6Ο νέος ψυχρός πόλεμος, τον οποίο ζούμε, δεν αποκλείεται, δυστυχώς, να καταλήξει σε θερμό. Αυτό το έχει καταλάβει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος κάνει λόγο για προσπάθειες υπονόμευσης της παγκόσμιας στρατηγικής ισορροπίας και απαντά με ενίσχυση των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
«Η Ρωσία θα συνεχίσει να ενισχύει τις αμυντικές τις δυνάμεις λαμβανομένων υπόψη των προβλεπόμενων απειλών», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν σε συνεδρία του Συμβουλίου του Υπουργείου Άμυνας.

Νερό: Το Μεγάλο Μυστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΟΥΕΖ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥ ΟΛΑΝ !!! ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΝΕΡΑΚΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΥΨΗΛΟΤΑΤΕΣ...

Νερό: Το Μεγάλο Μυστήριο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Γη καθώς και τα σώματά μας, αποτελούνται από 80% νερό. Εύλογα λοιπόν, το νερό μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο σημαντικό στοιχείο της φύσης. Όμως… πόσο καλά γνωρίζουμε αυτή την εκπληκτική ουσία;

Κωστής Παλαμάς, ο αθάνατος γίγαντας της ποίησης…

Παλαμας

Ο Κωστής Παλαμάς (13 Ιανουαρίου 1859- 27 Φεβρουαρίου 1943) θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ποιητές, που με την σπουδαία μόρφωση, το ιδιαίτερο ταλέντο, και την αστείρευτη αγάπη τους για την πατρίδα μας άφησαν ως κληρονομιά σπουδαία έργα, τα οποία τυγχάνουν μεγάλης απήχησης τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη.
«Ο Κωστής Παλαμάς είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος συγγραφέας της σύγχρονης Ελλάδας και, επι του παρόντος, ο μεγαλύτερος ποιητής της Ευρώπης» Περιοδικό «La Grande Revue» Νο 2, Paris, Fevrier 1931.

ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ

crisis2










Είναι πλέον πολύ δύσκολο, σχεδόν αδιανόητο καλύτερα να παρακολουθήσει υγιής πολίτης τις συζητήσεις στη Βουλή – πόσο μάλλον τις «πολιτικές» εκπομπές στην τηλεόραση.
Εξαιρετικά λυπηρό και επώδυνο γεγονός, για μία χώρα με την ιστορία και τον πολιτισμό της πατρίδας μας – πολύ άσχημο δε, να νοιώθει κανείς ντροπή για τους εκλεγμένους εκπροσώπους του.

Ο «σκοτεινός» ρόλος του Μάθιου Μπράιζα στην υπόθεση των αγωγών

62884720f21346c6341ced3b0aba3d06_XL

Ο εμπνευστής του «ενεργειακού πραξικοπήματος» που έριξε την κυβέρνηση Καραμανλή απειλεί και πάλι…

Ως την «επιστροφή του δολοφόνου στον τόπο του εγκλήματος» θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς την εμφάνιση του πρώην αναπληρωτή υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάθιου Μπράιζα, στο διεθνές συνέδριο για την Ενέργεια «Athens Energy Forum 2013» που ολοκληρώθηκε εχθές το μεσημέρι.

''ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ'' ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ! Μόνο αυτό μας έλειπε: Mε προτροπή Μ.Ρεπούση νόμος για γάμους ατόμων ιδίου φύλου!


GayMarried

To μόνο που έλειπε από την Ελλάδα των 350.000 εκτρώσεων ετησίως και της οκονομικής εξαθλίωσης, είναι ο νόμος που θα επιτρέπει να παντρεύονται άτομα του ίδιου φύλου, κοινώς ομοφυλόφιλοι, αλλά φαίνεται ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης φροντίζει για την υλοποίηση και αυτής της μεταρρύθμισης: Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη, η κυβέρνηση μελετά το θέμα και θα καταλήξει σύντομα σε απόφαση.

ΕΚΣΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΙΜΝΑΣΙΟ ΤΙΝ ΕΛΛΙΝΙΚΙ ΓΛΟΣΣΑ!


FONOLOGIA

Προ 30 ετών και πλέον, βροντοφώναζαν οι φύλακες στις «υψηλές σκοπιές του πνεύματος», πως, το επιδιωκόμενο από την εποχή της επιβολής του πραξικοπήματος του αποκαλούμενου ΜΟΝΟΤΟΝΙΚΟΥ, ήταν η προώθηση της «φωνητικής» γραφής!!!

Ν. Κωνσταντόπουλος: «Ντροπή το ακαταδίωκτο των πολιτικών»


Σχετικό: Δείτε τους πιθανούς υποψήφιους "σοφούς", που μάλλον θα επιλεγούν "προσεχώς" 


Σε ριζική αλλαγή του πολιτικού συστήματος καλεί ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Νίκος Κωνσταντόπουλος και με την ιδιότητα του επικεφαλής της«Επιτροπής Σοφών» του ΣΥΡΙΖΑ για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Ο ίδιος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real FM, χαρακτήρισε ντροπή το άρθρο 86 του Συντάγματος που ορίζει το ακαταδίωκτο των πολιτικών.

Οι λαοί δεν έχουν ανάγκη από αναλυτές αλλά από ηγέτες και εμπνευστές στον αγώνα για τη χειραφέτησή τους… [το πολιτικό αμάρτημα μιας συνενοχής]

του Κ.   ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Φαίνεται όμως ότι αυτή την αλήθεια την ξεχνούν όλοι εκείνοι που θα έπρεπε να διδάσκονται, κάθε φορά που μια κοινωνία επιχειρεί με το δικό της τρόπο, να προσθέσει ένα ακόμη κομμάτι του πάζλ στη δική της πολιτική ιστορία. Και φυσικά οι εκλογές, είναι έτσι κι αλλιώς ένα από τα κομμάτια σ αυτό το πολυσύνθετο πολιτικό πάζλ.

Οι διαδρομές του μαύρου χρήματος, η φοροδιαφυγή και οι ευθύνες της Τράπεζας της Ελλάδας




  

Εδώ και αρκετά χρόνια οι εκάστοτε κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν για την τεράστια φοροδιαφυγή που υπάρχει στη χώρα και τη διακίνηση υπέρογκων ποσών μαύρου χρήματος. 

Πέρα όμως από την αδυναμία(;) ανικανότητα(;), ή την επιλογή των εκάστοτε κυβερνώντων να μην ασχοληθούν σοβαρά με τη φοροδιαφυγή και τις διαδρομές του μαύρου χρήματος υπάρχει και μία άλλη παράμετρος που σιωπάται εσκεμμένα. 

Ο ΕΟΠΥΥ έχει σε ... σακούλες σκουπιδιών τις αποδείξεις εκατομμυρίων ευρώ για χιλιάδες ασφαλισμενους !

ΥΠΑΔ Κεντρικής Αθήνας Εικόνες απείρου κάλλους αντιμετωπίζει κανείς στην Υπηρεσία Περίθαλψης Ασφαλισμένων του Δημοσίου, η οποία ανήκει στον ΕΟΠΥΥ. Σε ένα γραφείο υπάρχουν δεκάδες σακούλες και κιβώτια μ
Φωτογραφία  ΝΤΡΟΠΗΣ  από τον  ΥΠΑΔ Κεντρικής Αθήνας 
 

ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ , ΑΞΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΙΒΑΓΜΕΝΕΣ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΆ  ΠΕΤΑΜΕΝΕΣ  ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΏΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΒΏΤΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ.

O Πεπόνης ζήτησε έρευνα για το δάνειο των 98 εκατ. ευρώ που πήρε το Mega !


Προκαταρκτική εξέταση Πεπόνη-Μουζακίτη για το δάνειο του Mega
΄Ισως να μην είναι  καλά  τα νέα  για το μικρομέγαλο κανάλι,που αγωνίζεται  για ... εμάς , στηρίζοντας  την ... εξουσία! 

ΑEΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΣ . ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΑ ΑΓΚΙΣΤΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!!


του Σταύρου Καρκαλέτση*


Ο Ραούφ Ντενκτάς είχε δηλώσει το 1995 το εξής φοβερό, θέλοντας να καταδείξει την προσκόλληση των Κυπρίων, Ελλήνων και Τούρκων, στις εθνικές τους ταυτότητες και τις μητέρες-πατρίδες: «Το
μοναδικό πράγμα που είναι γνήσια κυπριακό στο νησί, είναι το κυπριώτικο γαιδούρι». Η ιστορία είναι σε γενικές γραμμές γνωστή. Ήταν κάποτε ένα νησί. 

Στοιχεία σοκ του υπουργείου Οικονομικών «Στάση πληρωμών» κήρυξαν Κηφισιά και Ψυχικό!


Το κίνημα «δεν πληρώνω φόρους στο δημόσιο» έχει «έδρα» στα βόρεια Προάστια. Παρά τις απειλές για συλλήψεις και κατασχέσεις μεγαλόσχημων, τα χρέη στις ΔΟΥ των VIP φορολογουμένων μένουν απλήρωτα. Αντιθέτως, και πριν τον "ντόρο" για κατασχέσεις μισθών από τα 600 ευρώ ακόμα και για 

μικρά χρέη, οι οικονομικά ασθενέστεροι που ζουν στις υποβαθμισμένες γειτονιές και περιοχές της χώρας, καταφέρνουν να σηκώνουν ίδια ή και μεγαλύτερα (αναλογικά) βάρη, που τους φορτώνει η εφορία.

ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ


Φαύλος κύκλος φόρων και αρνητικής ψυχολογίας


Ο πρωθυπουργός τονίζει με κάθε ευκαιρία ότι η οικονομία είναι κατά το ήμισυ ψυχολογία. Αυτήν την ψυχολογία προσπαθούν με κάθε τρόπο υπουργοί ή κυβερνητικά στελέχη να την καταρρακώσουν, σαν να μην έφτανε η ζοφερή πραγματικότητα από την εφαρμογή δυσβάσταχτων μέτρων τρία χρόνια τώρα.

Η Νίκη Τζαβέλα «διόρισε» την κόρη της στην Ευρωβουλή μέσω χάρης συναδέλφου της.(VIDEO)


Η ευρωβουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Νίκη Τζαβέλα ξεπέρασε το εμπόδιο της απαγόρευσης πρόσληψης συγγενών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την κόρη της Θεοδώρα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Παρουσιάζουν ως “επενδυτές” τις πολυεθνικές που ρήμαξαν την Ελληνική παραγωγή!



Θα φέρουν “ανάπτυξη” αυτοί που εκβίαζαν κάθε Ελληνική επιχείρηση με πρόσχημα το “Greek Exit”;

Ποιος είναι ο κύριος Θεοχάρης που θέλει να κλείσει τους φορολογούμενους φυλακή;


“ Το πρώην στέλεχος της Lehman Brothers που βάζει τη "θηλιά" στο λαιμό του μέσου φορολογούμενου ”

Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη χώρα, της κυβέρνησης των 
γερμανοτσολιάδων δεν έχει προηγούμενο.

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ


ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ - Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ 1941-44

Απόσπασμα από το νέο βιβλίο του Δημοσθένη Κούκουνα "Η ελληνική οικονομία κατά την Κατοχή και η αλήθεια για τα κατοχικά δάνεια" (Εκδόσεις Ερωδιός)

Από την έναρξη της Κατοχής οι Γερμανοί κινήθηκαν αποφασιστικά για να θέσουν υπό τον έλεγχό τους τα μέσα ενημέρωσης, ώστε να κατευθύνουν την προπαγάνδα τους. Αρχικά επεδίωξαν να μην ανατρέψουν το καθεστώς που ίσχυε στον χώρο του Τύπου και οι παρεμβάσεις τους ήταν διακριτικές, ενώ προσπάθησαν μάλιστα να δώσουν την εικόνα ότι δεν τους ενδιαφέρει η άσκηση προληπτικής λογοκρισίας, όπως συνέβαινε μέχρι τότε με τις ελληνικές υπηρεσίες λογοκρισίας. 

Στο Ιντερνετ τα σπίτια που κατάσχονται!



Ειδικό site ετοιμάζει το Υπουργείο των Οικονομικών


Στο ίντερνετ θα δημοσιεύονται τα ακίνητα, τα οποία θα κατάσχει η Εφορία από φορολογουμένους που έχουν χρέη προς το Δημόσιο. Συγκριμένα, του υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης θα δημιουργήσουν ένα ειδικό site, στο οποίο θα αναρτώνται όλοι οι πλειστηριασμοί ακινήτων, πιστεύοντας ότι με αυτό τον τρόπο οι ενδιαφερόμενοι θα πολλαπλασιαστούν. 

Συνεχίζει τις κολοτούμπες ο .. «αείμνηστος» Καρατζαφέρης




Ο Πρόεδρος του ΛΑγΟΣ κ. Καρατζαφέρης στη χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή στο ART στήριξε την εκλογή Αναστασιάδη, λέγοντας χαρακτηριστικά "Ευτυχώς που βγήκε ο Αναστασιάδης"!

Προφανώς το είπε, επειδή η εκλογή Αναστασιάδη αποτρέπει τον ...κομμουνιστικό κίνδυνο στην Κύπρο! "Διώξαμε τα φαντάσματα" ήταν η λογική του κ. Καρατζαφέρη, ξεχνώντας όμως ότι εκτός από τα φαντάσματα υφίσταται  ο υπαρκτός κίνδυνος της διάλυσης της Κύπρου από τον ίδιο τον Ν. Αναστασιάδη. 

Έλληνες στην Αμερική, χιλιάδες χρόνια πριν τον Κολόμβο!



H Aμερική σύμφωνα πάντα με την επίσημη άποψη ανακαλύφθηκε το 1492 από τον Χριστόφορο Κολόμβο,φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Πολυετείς έρευνες και ανακάλυψη ευρημάτων από ερευνητές και επιστήμονες, δείχνουν ότι υπήρχε έντονη η παρουσία του Ελληνικού στοιχείου, καθώς και επηρεασμού της τέχνης των κατοίκων από την Ελληνική τεχνοτροπία.

Παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη στο enikos.gr

Θα γίνει κόλαση στη Νάουσα...!!! Γυρίσματα του Σουλεϊμάν στην ματωβαμμένη πόλη της Μακεδονίας μας συμφώνησαν ο τούρκος πρόξενος με τον δήμαρχο...!!!


Η συνάντηση του δημάρχου Νάουσας κ. Καραμπατζού με τον τούρκο πρόξενο 

Τουρούλ Μπιλτεκίμ το πρωί της περασμένης Τετάρτης, στο δημαρχείο της πόλης, 
έβγαλε ...

Μετακομίζουν την Βουλή στην ΕΟΖ του Ελληνικού για χάρη του Κατάρ!

Μετακομίζουν την Βουλή στην ΕΟΖ του Ελληνικού για χάρη του Κατάρ!
Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει το non paper του Σεϊχη του Κατάρ προς το ΤΑΙΠΕΔ. Υπάρχει σχέδιο μετακόμισης της Βουλής για να απαλλαγούν και από τους διαδηλωτές που πληµµυρίζουν κάθε τόσο το Σύνταγµα, τροµάζοντας τους Εθνοπατέρες... Διαβάστε, ακόμη, Στο ΧΩΝΙ αυτής της Κυριακής.

Τσίπρας: Θέλουμε επενδυτές και όχι πειρατές

Τσίπρας: Θέλουμε επενδυτές και όχι πειρατές

Η κατάρρευση του αγροτικού κόσμου δεν είναι υπόθεση του μνημονίου αλλά επιλογή από τις εποχές της ευημερίας, τόνισε από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ
Σε σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τα ζητήματα του αγροτικού κόσμου.

Πόσα θες να μας τρελάνεις Γιάννη Στουρνάρα;

Πόσα θες να μας τρελάνεις Γιάννη Στουρνάρα;
Το ΧΩΝΙ κρατάει ο Κυριάκος Ζαράνης: Έκανα το λάθος τη Δευτέρα το βράδυ να παρακολουθήσω τη συνέντευξη του Γιάννη Στουρνάρα στην τηλεόραση. Μέγα λάθος και θα εξηγήσω το γιατί!

Έχεις ευθύνη για τον θάνατο της Πατρίδας σου.



Γράφει ο ΙΩΑΝΝΗΣ


Έλληνα ξύπνα. Ξύπνα επιτέλους.
Σταμάτα να βάζεις ταμπέλες. Σταμάτα να κάνεις αυτό που τα ΜΜΕ και το κομματικό σύστημα κάνει σε καθημερινή βάση για να συνεχίσει να υπάρχει.
Ποιος συμφωνεί με τον άλλον στα πάντα; Ποιος ταιριάζει με τον άλλο στα πάντα;

Ποιες είναι οι τουρκικές επιδιώξεις για την ΑΟΖ

Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας

Είναι προφανές ότι η τουρκική κυβέρνηση δεν χαίρεται που η Ελλάδα κινείται 
προς την ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. 

Γνωρίζουν ο Ερντογάν και οι συνεργάτες του ότι η παρούσα κυβέρνηση το 
πιστεύει και θα το κάνει. 

Καμμένος: «Μασάτε» κ. Σαμαρά αλλά «μασάτε» στους δανειστές!! (βίντεο)


Ως τον «κύριο αναξιόπιστο» χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ενώ τον κατηγόρησε, πως δεν είπε τίποτε επί της ουσίας για τους αγρότες και τους αλιείς που περίμεναν να μάθουν τι θα ειπωθεί για τα προβλήματά τους στη Βουλή.



“Έρχεστε εδώ και μας λέτε ότι δεν μασάτε από απειλές. Η ιστορία σας όμως δείχνει κ. Σαμαρά, όχι ότι δεν μασάτε αλλά ότι είναι και περίεργος ο ρόλος σας”, είπε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κατά τη δευτερολογία του, προσθέτοντας ότι “μασάτε από τις εντολές των δανειστών και τιςκαταπίνετε”.

Τροπολογία της Χ.Α : Λύσσα ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ για την επαναφορά του γένους στις Στρατιωτικές Σχολές (VIDEO)


Τα ιμάτιά τους διέρρηξαν 
οι γνωστοί απάτριδες και 
αστράτευτοι για την 
προωθούμενη επαναφορά 
του γένους ως 
προϋπόθεση εισαγωγής 
στις Στρατιωτικές Σχολές, 
ένα θέμα που είχε 
αναδείξει πριν 7 μήνες η 
Χρυσή Αυγή

Με εκτενή ρεπορτάζ η "
Ελευθεροτυπία" και οι 
"6 Μέρες" του Δελλατόλα χαρακτηρίζουν ως σύρσιμο της κυβέρνησης στην 
ατζέντα της Χρυσής Αυγής την τροπολογία που κατέθεσαν οι 84 βουλευτές της 
Νέας Δημοκρατίας. 

Το ζούμε κι αυτό! Τουρκικό ούζο πωλείται στα νησιά μας!!


Η τουρκική επιχείρηση οινοπνευματωδών "Μέι" στοχεύει στα νησιά μας, και 
θέλει να διπλασιάσει εκεί τις πωλήσεις της σε τουρκικό ούζο! 

Στόχος, οι Τούρκοι τουρίστες που επισκέπτονται τα νησιά, και όχι μόνο...!!! 

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των ερευνών για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων


Στο λιμάνι της Πάτρας επέστρεψε σήμερα το σκάφος Nordic Explorer, της νορβηγικής εταιρείας PGS, ολοκληρώνοντας μετά από τέσσερις μήνες πλεύσης τις γεωφυσικές έρευνες για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης, για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου.

Υπήρξαν άραγε ποτέ ή υπάρχουν στις ΕΔ σφουγγοκωλάριοι;... (Έρποντας & γλείφοντας )


Ο σφουγγοκωλάριος ήταν υψηλό αξίωμα και ταυτοχρόνως επάγγελμα στα χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. 

Το έργο του ήταν να σκουπίζει τα οπίσθια των αυτοκρατόρων. 

Ήταν αξίωμα που πολλοί ζήλευαν και μόνο έμπιστα άτομα διορίζονταν, αφού είχαν το προνόμιο να ευρίσκονται τόσο κοντά στον αυτοκράτορα όταν αυτός ήταν γυμνός και άοπλος.

Επιχείρηση "Αποχή"



Καστελόριζο! Το αρχαίο όνομα είναι Μεγίστη

πόλη Κας των Τούρκων που μπορεί κανείς να ψωνίσει τ' απαραίτητα! 


Ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, πετάγεσαι απέναντι για να πας στο νοσοκομείο!

Μακριά, πολύ μακριά είναι η Ρόδος για ν' αντιδράσεις σε κάτι ξαφνικό!