Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! (ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΡΗΜΙΚΗ . ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΚΤΥΠΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΑΛΤΗ ΟΥΤΕ ΠΑΠΑ )!!

ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 10 ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΙΕΡΕΑΣ!

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΟΡΦΑΝΕΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ!

Ο Κίσσινγερ είχε πει "χυπήστε τους Έλληνες, στη γλώσσα, στην παιδεία, τον πολιτσμό και τη θρησκεία τους'!

Κάτι πολύ άσχημο μας ετοιμάζουν ! - BINTEO


Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Κάτι πολύ άσχημο ετοιμάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, για τους Λαούς όλου του κόσμου.

Τον χορό έσυρε και πάλι ο εκπρόσωπος της οικογένειας εκείνης, η οποία χρηματοδότησε και τους .....


...δύο παγκοσμίους πολέμους, και μάλιστα όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές:Των Rothchild. Με πρώτο τον Evelyn Robert Adrian de Rothschild, Βρετανό χρηματιστή, ο οποίος πρόσφατα σε διεθνές ΜΜΕ, δήλωσε: «Νομίζω πως όλοι πρέπει να στραφούμε προς αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται και να κινηθούμε προς την κατεύθυνση ενός παγκόσμιου νομίσματος».

Ναόμι Κλάιν: Κλασικό παράδειγμα του δόγματος σοκ η Ελλάδα.

Ναόμι Κλάιν: Κλασικό παράδειγμα του δόγματος σοκ η Ελλάδα
Η συστημική χρήση του σοκ και του φόβου από τις ελίτ της εξουσίας ώστε να υπονομεύσουν ευάλωτες κοινότητες είναι πολύ εμφανής στην Ελλάδα του μνημονίου σύμφωνα με την συγγραφέα Ναόμι Κλάιν. 

Οι κρεμάλες της Ιστορίας είναι για ΟΛΟΥΣ τους δωσίλογους…

Από πολύ παλιά είχαμε επισημάνει ότι η δωσίλογη κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου θα χρησιμοποιηθεί, σαν κολυμπήθρα του Σιλωάμ, για να «ξεπλυθεί» και αναπαλαιωθεί το καθεστώς του δωσιλογισμού, οι θεσμοί του και τα πολιτικά του όργανα. 
Στο άρθρο μας, «Γ. Παπανδρέου: Η κολυμπήθρα του Σιλωάμ»,σημειώναμε:

«Ο Γιωργάκης είναι και αυτός ένα “αναλώσιμο υλικό”. Θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων όταν θα χρειαστεί. 

Τρία χρόνια Άνγκελα ΚΑΙ τα μυαλά στα Κάγκελα !!!!Τρία χρόνια συμπληρώθηκαν την περασμένη Τρίτη από την ένδοξη εκείνη 23η Απριλίου 2010, οπότε ο Γιώργος Παπανδρέου από το ακριτικό Καστελόριζο ανακοίνωσε την ευλογημένη προσφυγή της κυβέρνησής του στην τρόικα.
Δυστυχώς, η ημέρα εκείνη, εξ αιτίας του αντιμνημονιακού προπαγανδιστικού βόρβορου, ο οποίος κατακλύζει την ψυχή του βασανισμένου έθνους μας, δεν έχει ακόμη αποτιμηθεί όπως θα της άξιζε.

Είμαστε αδιάφοροι ή το πήραμε απόφαση ότι είμαστε μελλοθάνατοι;

careless
του Στρατή Μαζίδη
Ένα από τα θέματα των συζητήσεων της Ελλάδας του Μνημονίου και όσο εισερχόμαστε βαθύτερα στην άβυσσο είναι το γιατί δεν αντιδρά η κοινωνία.

 Πώς είναι δυνατό να έχουμε οδηγηθεί σε αυτό το σημείο και να μην επαναστατεί κανείς.
Το πρώτο παράδοξο είναι που κάνουμε αυτή την ερώτηση στους άλλους και όχι στους εαυτούς μας. Να πάμε δηλαδή στον καθρέπτη και να πούμε “γιατί δεν αντιδράς ρε;”.

Θυμάσαι τι έλεγες Στουρνάρα; «Δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα για μισθούς και συντάξεις» - ΒΙΝΤΕΟΠριν μας σώσουν ξανά 

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, στις 14 Ιανουαρίου 2013 υποστήριζε ότι "δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα για μισθούς και συντάξεις". 


Τελικά, δεν τήρησε την υπόσχεσή του και δεν είναι η πρώτη φορά.

Απολαύστε τον κ. Στουρνάρα στο video που ακολουθεί.

Μνημονιακές δεσμεύσεις: Τίποτα δεν χρειάζεται να καταγγελθεί, όλα μπορούν να καταργηθούν.

Γιώργου Κατρούγκαλου, Καθηγητή Δημοσίου Δικαίου ΔΠΘ

Οι μνημονιακές δεσμεύσεις της χώρας μπορεί να καταργηθούν χωρίς σημαντικά νομικά προβλήματα. (Εξυπακούεται ότι υφίστανται, προφανώς, πολύπλοκες πολιτικές και οικονομικές διαστάσεις του θέματος, για τις οποίες μερικές σκέψεις αναπτύσσονται στο τέλος του άρθρου.) Η επιχειρηματολογία που ακολουθεί συνοψίζεται στις εξής δύο κεντρικές θέσεις:

ΜΟΝΟ ΣΤΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ....!!!

Κούνια που σε κούναγε...

Μόνο στραβοί και φοβισμένοι λειτουργούν όπως Εμείς.

Βολεμένοι σε καναπέδες...
αθροίζουμε κάθε μέρα τις κυβερνητικές αποτυχίες.
Αναμένουμε το επόμενο πακέτο μέτρων...

Το βατράχι της κρίσης.ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ

        Μια αλληγορική ιστορία

Φανταστείτε μια κατσαρόλα γεμάτη κρύο νερό, μέσα στο οποίο… κολυμπά ανέμελα ένα βατραχάκι. 

Κάτω από την κατσαρόλα ανάβετε μια μικρή φωτιά και το νερό αρχίζει να ζεσταίνεται πολύ σιγά. 

ΧΩΡΙΣ ΣΤΡΑΤΟ ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΩΝ , ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΩΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ..!!! ΑΥΤΟ ΠΑ ΠΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ..!!!

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» η δομή διοίκησης των ενόπλων δυνάμεων αναμένεται να μειωθεί κατά 40-45%, ενώ η δομή δυνάμεων θα περιοριστεί κατά 20-25%. 

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κλείσουν περίπου 45-50 στρατόπεδα… 

Οι γενίτσαροι των Μνημονίων !!!


Μια σημαντική παρανόηση, που μας  εμποδίζει να κατανοήσουμε το βάθος και την ιστορική έκταση της  κρίσης που διέρχεται η χώρα μας -αλλά και το μεγαλύτερο τμήμα της Ευρώπης-, είναι το γεγονός  ότι ταυτίζουμε τον νεοφιλελευθερισμό με τα αυστηρά οικονομικά προγράμματα δημοσιονομικών περιορισμών και την ανεμπόδιστη δράση των μηχανισμών της αγοράς.

Δουλεύοντας για 1 ευρώ !!!


Καλά είναι και τα 427 ευρώ που ορίστηκαν ως νέος κατώτατος μισθός: ας είναι ευχαριστημένοι εκείνοι που θα τα εισπράξουν γιατί άλλοι είναι εντελώς άφραγκοι.

Και στα 200 ευρώ να πέσει το μηνιάτικο, πάλι θα υποχρεούνται να λένε «ευχαριστώ» σε κυβέρνηση και εργοδότες.

Έρχονται νέες μειώσεις συντάξεων και εισφορών για τους εργοδότες.


Της Ρούλας Σαλούρου

Νέες μειώσεις συντάξεων αλλά και εισφορών για τους εργοδότες σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για τους πάνω από 1,5 εκατομμύρια ασφαλισμένους σε δημόσιο, ιδιωτικό τομέα, ΔΕΚΟ και Τράπεζες που θα συνταξιοδοτηθούν από τον επόμενο χρόνο.

Μισθό 376 ευρώ ψήφισε η κυβερνητική πλειοψηφία με (ν)τροπολογία της τελευταίας στιγμής.


Στάθης Διομήδης
news247
 Εχθές το βράδυ, με την πάγια τακτική των τελευταίων ετών, συζητήθηκε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, και υπερψηφίστηκε μέσα σε μία συνεδρίαση, ένα πολυνομοσχέδιο-μικρό μνημόνιο, λαίλαπα εις βάρος των πολιτών. 
Όποιος διαβάσει το σχέδιο νόμου που ψηφίστηκε, θα καταλάβει ότι ξεκινά η εαρινή επίθεση της κυβέρνησης στο λαό με στόχο όχι μόνο την ιδιωτική περιουσία αλλά και τον ίδιο τον πολίτη.

Σχιστολιθικό πετρέλαιο και αέριο στην Ελλάδα!

Σε Πίνδο, Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα και άλλες περιοχές της Βορείου Ελλάδας εντοπίζονται κοιτάσματα σχιστολιθικού αερίου και πετρελαίου, σύμφωνα με προκαταρκτική μελέτη του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών (ΙΓΜΕ). Τα στοιχεία παρουσίασε αυτή την εβδομάδα στους Ευρωπαίους

Ιδού που φαγώθηκαν τα δάνεια της τρόικας (219 Δις).

http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/fpage_article/daneia-660_9.jpg
Στο ερώτημα «πόσα από τα δάνεια που μας δίνει η τρόικα πηγαίνουν για μισθούς και συντάξεις» η απάντηση είναι αυτή που όλοι φανταζόμαστε. Απλώς, αποδεικνύεται και με αριθμούς. 
Στα 219 δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό που έχουμε δανειστεί από το EFSF και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τον Μάιο του 2010 μέχρι σήμερα.

Από αυτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «το Κεφάλαιο»: 

Οι "ελληνικές" ισλαμιστικές οργανώσεις!Ποια οργάνωση παρέλασε (!) στη Μανωλάδα!


Ο ισλαμικός κίνδυνος χτυπάει την "πόρτα" της Ελλάδας. 

Αφού γεμίσαμε την χώρα με ανθρώπους από "ιδιόρυθμες" περιοχές τώρα θα υποστούμε τις συνέπειες. 

Με πρόσχημα το έγκλημα κατά των εργατών στην Μανωλάδα, στην πορεία αλληλεγγύης που ακολουθησε, πρωτοστάτησε ακραία ισλαμιστική οργάνωση γνωστή για τις θηριωδίες που έχει διαπράξει στο Μπανγκλαντές κατά "απίστων"! 

Παγκράτιον - Αγώνισμα των αρχαίων Ελλήνων.

Το Παγκράτιον ήταν ένα αγώνισμα των αρχαίων Ελλήνων, ένας συνδυασμός πάλης και πυγμαχίας χωρίς ιμάντες, που ο Αριστοτέλης (Ρητορική Α 5-14, 1361β) το ορίζει ως εξής: «ὁ δὲ θλίβειν καὶ κατέχειν παλαιστικός, ὁ δὲ ὦσαι τῇ πληγῇ πυκτικός, ὁ δ' ἀμφοτέροις τούτοις παγκρατιαστικός». 

Ελεύθερη ενέργεια για όλους - O νέος «Απαγορευμένος Καρπός».

«Ο μόνος λόγος που δεν έχουμε ακόμη αυτοκίνητα, που κινούνται με εναλλακτικό τρόπο, είναι πολιτικός, δεν είναι επιστημονικός».


John O’ Malley Bockris, φυσικός

Φανταστείτε μια συσκευή μικρού μεγέθους που θα παράγει όλη την ποσότητα του ηλεκτρισμού που χρειάζεται το σπίτι σας, χωρίς καλώδια, λογαριασμούς και μόλυνση… Φανταστείτε την πόλη σας χωρίς καυσαέρια, γιατί τα αυτοκίνητα θα καίνε υδρογόνο και θα αφήνουν ως κατάλοιπο σταγονίδια νερού, που θα νοτίζουν ελαφρώς τους δρόμους…

Το Γερμανικό κράτος εισπράτει 7,00 Ευρώ είσοδο στο Μουσείου του Μονάχου εκθέτοντας Αρχαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ Αγάλματα ΚΛΕΜΜΕΝΑ απο την Αίγινα......!


Και να ήταν μόνο οι γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο. Ο Γιώργος Λεκάκης δημοσιογράφος και λαογράφος σ΄ ένα εκπληκτικό βιβλίο του -“Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί κατοχής- αποκαλύπτει με νοτοκουμέντα ότι οι Γερμανοί έχουν κάνει ένα απίστευτο πλιάτσικο κατά τη διάρκεια της κατοχής,αλλά και πολύ πριν στις ελληνικές αρχαιότητες. 

Τόσο μεγάλο είναι που η Γερμανία αυτή τη στιγμή έχει την τρίτη μεγαλύτερη συλλογή αρχαίων στον κόσμο,χωρίς να έχει αρχαία ιστορία!

Διεκδικούν τη μισή μας ΑΟΖ.


Γράφει η Μικαέλλα Λοΐζου
Οι Τούρκοι πιστεύουν ότι τους ανήκει μερίδιο από τα οικόπεδα 1, 4, 5, 6 και 7
Ισχυρίζονται ότι τα νησιά δεν έχουν πλήρεις θαλάσσιες ζώνες, «όταν ανταγωνίζονται χερσαίες περιοχές» και, ως εκ τούτου, δεν εφαρμόζεται η λογική της μέσης γραμμής
Η τουρκική προσέγγιση επί του εντοπισμού κοιτασμάτων φυσικού αερίου στην Ανατολική Μεσόγειο είναι πως η Κυπριακή Δημοκρατία δεν έχει το δικαίωμα να ασκήσει κυριαρχικά δικαιώματα εντός της ΑΟΖ της, καθότι μεγάλο μέρος της εμπίπτει εντός της… τουρκικής υφαλοκρηπίδας. 

Φυγόκεντρες δυνάμεις αναπτύσσονται στην Ευρωζώνη.


Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος
Παρά τις φυγόκεντρες δυνάμεις που αναπτύσσονται στην Ευρωζώνη, θεωρούμε ότι μας ενώνουν περισσότερα πράγματα, από όσα μας χωρίζουν – ειδικά ενόψει της καταιγίδας στον υπόλοιπο πλανήτη, η οποία ίσως βυθίσει τα μικρότερα πλοία
Τις σκοτεινές νύχτες στον ουρανό της Ευρώπης, σε σπάνιες στιγμές, ανοίγουν στενοί φεγγίτες – πάντα εκεί που δεν το περιμένεις, μέσα από τον καταναγκασμό της συσκότισης και των αδιέξοδων καταστάσεων” (David Rousset).

Ανίκανο το πολιτικό σύστημα για να γκρεμίσει την εμετική συγκυβέρνηση.


Θα πέσει σύντομα η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη; 

Το ερώτημα αυτό έρχεται και επανέρχεται διαρκώς... 

Στις συζητήσεις μάλιστα, το θέμα αυτό τίθεται με διαρκώς οξύτερο τρόπο, όσο πιο αναιμική γίνεται η δράση του μαζικού κινήματος και όσο μεγαλώνει η απόγνωση του λαού από την ασκούμενη πολιτική.

Στο πλαίσιο αυτό...

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ.

  • ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ;
  • ΤΑ 219 ΔΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 40 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ!
  • ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ “ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ”;
“Πως θα πληρώναμε μισθούς και συντάξεις εάν δεν φωνάζαμε το ΔΝΤ και την Τρόικα…”

Δείτε τώρα την στυγνή αλήθεια με αριθμούς. 

Την μεγαλύτερη κλοπή που έχει συντελεσθεί εις βάρος έθνους.

Στο ερώτημα «πόσα από τα δάνεια που μας δίνει η τρόικα πηγαίνουν για μισθούς και συντάξεις» η απάντηση είναι αυτή που όλοι φανταζόμαστε. 
Απλώς, αποδεικνύεται και με αριθμούς...

Ουαί δε υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί.


Αλίμονο σε εσάς υποκριτές πολιτικοί,που ενώ ορκιστήκατε να υπηρετείτε τον πολίτη, αποφασίζετε και ψηφίζετε νόμους μόνο για τους λίγους, τα αφεντικά σας…
Αλίμονο σε εσάς υποκριτές πολιτικοί, που...
χωρίς να έχετε ούτε εργαστεί, ούτε παρουσιάσει στο κοινωνικό σύνολο δείγμα γραφής αλλά σάπιοι εώς εκεί που δεν πάει γίνεστε επαγγελματίες πολιτικοί…

Κατάσχεση καταθέσεων για οφειλές σε Ασφαλιστικά Ταμεία.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ'ΧΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΑΣ ΘΑ Τ' ΑΡΠΑΞΟΥΝ! ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ! ΔΙΑΤΑΞΗ "ΒΟΜΒΑ" 

Κατάσχεση καταθέσεων για όσους δηλώνουν αδυναμία πληρωμής των οφειλών τους προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, αλλά έχουν χρηματικά διαθέσιμα, προβλέπει διάταξη που προστέθηκε στο πολυνομοσχέδιο το οποίο ψηφίστηκε χθές από τη Βουλή της ντροπής.

ΗΧΗΡΟ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΣΕ ΜΕΡΚΕΛ - ΣΟΙΜΠΛΕ Γιούργκεν Χάμπερμας: "Η ηγεμονία της Γερμανίας οδηγεί σε καταστροφή - Φέρνει μνήμες Γ' Ράιχ".

Σε ευθεία αμφισβήτηση της πολιτικής που εφαρμόζει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε στην Ευρώπη προέβη ένας από τους σημαντικότερους πολιτικούς διανοητές, ο Γερμανός Γιούργκεν Χάμπερμας. 
Τι είπε ο κ. Χάμπερμας; Η πολιτική του Βερολίνου ξυπνά τα φαντάσματα της Ιστορίας εννοώντας φυσικά το Χίτλερ και τις σφαγές των Γερμανών σε βάρος των Ευρωπαικών λαών μεταξύ των οποίων και ο Ελληνικός. Αυτή τη φορά η «σφαγή» γίνεται με οικονομικά όπλα.

Η τρόικα ξεπαγώνει τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

πλειστηριασμοί ακινήτων
Φιτίλι σε χιλιάδες νοικοκυριά βάζει δημοσίευμα της εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» σύμφωνα με το οποίο, αίρεται η προστασία της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, κατόπιν πιέσεων της τρόικας.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι είναι δρομολογημένη πλέον η απόφαση να μην υπάρξει νέα παράταση του μέτρου άρσης των πλειστηριασμών που ισχύει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα λόγω της κρίσης. «Ήδη», γράφει η εφημερίδα «η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο σωτηρίας των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων».

ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ;;; ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 4 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ...ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ''ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ'' ...Συνέντευξη μονόλογος Μητσοτάκη σε “bloggers” « Σήμερα το μεγάλο πρόβλημα της ανθρωπότητας είναι η τρίτη ηλικία οι άνθρωποι που δεν πεθαίνουν » Και οι “bloggers” γελούσαν σαν ηλίθιοι……

24/4/2013.. Συνέντευξη μονόλογος Μητσοτάκη σε “bloggers” 

Υπό πτώχευση όσες χώρες έχουν φυσικό αέριο.

φυσικό αέριο
Ποια είναι η βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει μία χώρα στην εκμετάλλευση του όποιου ενεργειακού πλούτου διαθέτει;


Να ...πτωχεύσει.

Ή πιο σωστά να επιβιώνει στο όριο μεταξύ πτώχευσης και σωτηρίας.

Δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι μετά από την Ελλάδα και την Κύπρο, τώρα.....

Σε μόνιμη σύγκρουση η κυβέρνηση με τους Δημοσίους υπαλλήλους....

Kλιμα Τρομοκρατίας
Άγριο επικοινωνιακό παιχνίδι με τις απολύσεις των Δημοσίων υπαλλήλων  -ουσιαστικά το πρώτο μέτρο που ακουμπά αρνητικά  τόσο ευρύ κοινωνικό φάσμα- με περίπου εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες υποψηφίων προς απόλυση.
Αν κοιτάξουμε πίσω θα δούμε ότι επί 10 μήνες, η μόνιμη σύγκρουση και στόχος της κυβέρνηση είναι ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Γ.ΛΙΛΛΗΚΑ «Η Κίνα προσέφερε 10 δισ. ευρώ για φυσικό αέριο αλλά Αναστασιάδης & Χριστόφιας είπαν "όχι"»


Με μια αποκάλυψη "βόμβα" πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λευκωσία η ιδρυτική συνέλευση του νέου κόμματος που δημιούργησε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Γ. Λιλλήκας.
Οπως είπε ο Γ.Λιλλήκας υπήρχε πρόταση από Κινέζους επενδυτές για προαγορά φυσικού αερίου αξίας 10 δισ. ευρώ ακόμα και πριν την τρίτη επβεβαιωτική γεώτρηση, αλλά τόσο η κυβέρνηση Χριστόφια όσο και η κυβέρνηση Αναστασιάδη  αδιαφόρησαν χωρίς να υπάρχει λογική εξήγηση. 

ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Ο ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ Μπενουά Αμόν: "Να τελειώνουμε με τη λιτότητα στην Ευρώπη - Μόνο η Γερμανία τη θέλει"!


Ρωγμές και στον Γαλλογερμανικό άξονα προκαλεί η εμμονή του Βερολίνου στην πολιτική λιτότητας για την Ευρώπη χωρίς ίχνος αναπτυξιακών μέτρων. Μετά από τρία χρόνια ισοπεδωτικής πολιτικής, έχοντας κάνει την Ελλάδα πειραματόζωο, επιβάλλοντας δήμευση των καταθέσεων στην Κύπρο και διαλύοντας οικονομίες ισχυρών χωρών του Νότου, όπως της Πορτογαλίας, της Ιταλίας και της Ισπανίας, όλοι πλέον αντιλαμβάνονται πώς η πολιτική αυτή μόνο στην καταστροφή της Ευρωπαικής Ένωσης και της Ευρωζώνης μπορεί να οδηγήσει. Όλοι, πλην των Γερμανών.

Εχω μια μεγαλη απορια…

( ΜΕΓΑΛΗ ) : Γιατι κανενας δεν ενημερωνει αυτα τα ζωάκια της ευρωπης που λεγονται Γερμανικη φυλη & μας μισούν θανάσιμα & μας βρίζουν συνεχεία , πως η γλώσσα που μιλάνε περιεχέι πάρα πολλά ελληνικά στοιχεία , όπως & πως η γραμματική τους βασίζεται στην αρχαία ιονική γραμματική .

Κοινώς αν δεν υπήρχαμε θα μιλάγανε με ουγκ – ουγκ .

Δείτε το "τεστ" που θα βάλουν στους δημοσίους υπαλλήλους για να βρουν τους 12.500 που θα απολύσουν!!!

- Την επόμενη εβδομάδα 206.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα λάβουν το ερωτηματολόγιο
- Ποιοι εργαζόμενοι και σε ποιους φορείς θα είναι οι πρώτοι που το λάβουν
- Μέχρι τον Ιούνιο η προθεσμία να συμπληρωθεί το τεστ
- Δείτε τις ερωτήσεις που θα πρέπει να απαντήσουν οι υπάλληλοι του Δημοσίου
- Ο προϊστάμενος θα πρέπει να γράψει τις διαφωνίες τους και να εγκρίνει τις απαντήσεις με την υπογραφή του