Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Η γερμανική μπότα έγινε σανδάλι. 3 στους 4 εργαζόμενους με μείωση αποδοχών. Εδώ, γιατί στην Γερμανία, οι μισθοί ειναι ουμπερ αλες.

Υποχώρηση των εισοδημάτων τους είδαν 3 στους 4 μισθωτούς μέσα στον τελευταίο χρόνο, 1 στους 3 δηλώνει νέα μείωση εισοδήματος μέσα στο τελευταίο τρίμηνο και 4 στους 10 φοβούνται περαιτέρω μείωση των εισοδημάτων τους στο επόμενο τρίμηνο, σύμφωνα με έρευνα του Παρατηρητηρίου Οικονομικών και Κοινωνικών Εξελίξεων του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ. 

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ακόμα και για την κάλυψη των βασικών τους αναγκών, 1 στους 2 μισθωτούς αναγκάστηκε το τελευταίο τρίμηνο να κάνει .....

Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ....ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ!!!!

«Αν αυξήσουμε τους φόρους  στη μεσαία τάξη, θα μειώσουμε την αγοραστική της δύναμη, θα βαθύνουμε την ύφεση, θα μειώσουμε τα έσοδα του κράτους και θα επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης…»είχε πει ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ.....Γ. Παπανδρέου το 2009 από το βήμα της ΔΕΘ.
Τα ίδια επανέλαβε, ειρωνευόμενος ότι αυτός σε αντίθεση με τον Παπανδρέου θα τα τηρήσει, και ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ ....Α. Σαμαράς το 2010 από το ίδιο βήμα.

Έχουν περάσει ..

Τρισάθλιοι μέχρι το μεδούλι! Αποφυλακίζουν με διάταξη τους εμπόρους ναρκωτικών!!!!

Είναι να απορεί κανείς με τις πρακτικές της Ελληνόφωνης κυβέρνησης και του υπουργού "Δικαιοσύνης", αφού μετά την αθώωση των καταχραστών του δημοσίου με την εκ παραδρομής κατά τον Αθανασίου διαγραφή άρθρου του ποινικού κώδικα… και την κατάργηση του δικαιώματος των δικαστικών λειτουργών να παρακολουθούν τηλεφωνικές συνακροάσεις για υπόπτους τέλεσης του αδικήματος του ξεπλύματος χρήματος, οι ανεκδιήγητοι πολιτικάντηδες ψήφισαν διάταξη που προβλέπει την αποφυλάκιση των εμπόρων ναρκωτικών που έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη μεγαλύτερη των δέκα χρόνων!!!

Η πρόβλεψη...

Μέρκελ: «Μακεδονία τα Σκόπια»!!!!

Σε δηλώσεις για το Σκοπιανό προέβη η ελεεινή καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, σημειώνοντας πως «η εξέλιξη της “Μακεδονίας” είναι ουσιαστικά μπλοκαρισμένη, λόγω του ότι δεν έχει διευθετηθεί η διένεξη για το όνομα» και πρόσθεσε ότι είναι σε συζητήσεις για το θέμα και με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ ανέφερε ότι το θέμα συζητήθηκε και στο πλαίσιο της πρόσφατης συνάντησης ηγετών της περιοχής στο Ντουμπρόβνικ!

«Πιστεύω ότι...

ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ! «Έφαγαν» ανταποκρίτρια που είπε την αλήθεια για τους Ισραηλινούς μακελάρηδες!

Το CNN είναι γνωστό ότι αποτελεί ένα από τα δεκάδες χρυσοπληρωμένα από τους Σιωνιστές ΜΜΕ. 

Με δημοσιογράφους πράκτορες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, που...

Ενας διαφορετικός τρίτος παγκόσμιος πόλεμος

Κανείς από τους δύο προηγούμενους πολέμους που χαρακτηρίστηκαν παγκόσμιοι δεν ήταν τέτοιος.

Ουσιαστικά...
τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος ήταν ευρωπαϊκοί πόλεμοι, συνέχεια του Μεσαίωνα, που είχαν μια κοινή βάση και αφετηρία.

Την προσπάθεια των γερμανικών βαρβαρικών φύλων να οργανώσουν μια ευρωπαϊκή και υπό την έννοια αυτή παγκόσμια αυτοκρατορία.

Μπορεί στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να υπήρξε στον άξονα της Γερμανίας στρατηγικός σύμμαχος (στην Ασία) η Ιαπωνία, η οποία με ....