Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Καζάκης - Ένα… κλικ πριν από την ολοκληρωτική κατάρρευση!


Δώστε και σώστε! Τρέξτε να πληρώσετε ότι χρωστάτε. Η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη ν’ ανοίξει δοσατζίδικο. 

Σύμφωνα με τα ΝΕΑ (18/4) στο βασικό τους θέμα αναφέρουν: «Σε δύο δόσεις αντί των τριών που ισχύουν σήμερα, αλλά με προκαταβολή μόνο 10 ευρώ, αντί του 40% της οφειλής σήμερα, 
θα πληρώνεται στο εξής ο ΦΠΑ, σύμφωνα με ρύθμιση που θα υπάρχει στο νομοσχέδιο-σκούπα, το οποίο θα ψηφιστεί την άλλη εβδομάδα ώστε να καλυφθούν τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση των δόσεων των 8,8 δισ. ευρώ.

Η ηθική των τραπεζιτών.

ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ

Μιχάλης Σάλλας: «Η Πειραιώς δεν θα χρηματοδοτεί επιχειρήσεις με ανασφάλιστους εργαζόμενους». Μάλιστα! Η ηθική των τραπεζιτών. 


Η Νέα Ηθική της Αγοράς. Τώρα οι τράπεζες και σε ρόλο επιθεωρητή Εργασίας. Άντε με το καλό και στη δικαστική έδρα. Να γίνει ο κάθε Σάλλας πρόεδρος του Αρείου Πάγου. Ο κάθε Βγενόπουλος, πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Εσύ που βλέπεις τουρκικά σήριαλ έχεις σκεφτεί ποτέ..;

ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ (ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ Ο ΣΚΑΤΟΠΡΕΠΗΣ)!!!
ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΤΕ.....

ΑΝΤΩΝΑΚΗ , ΠΡΙΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ , ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ , ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΣΗΣΕΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ‏.

ΠΡΩΤΑ ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟΔΡΟΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΞΕΖΟΥΜΙΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ. 
ΑΛΗΤΕΣ...

Η Τουρκία προκαλεί γεωπολιτικές ανακατατάξεις !!! To Κουρδιστάν, ο Ερντογάν και ... ο Ελληνικός Εμφύλιος.

Λάζαρος Ελευθεριάδης 

Ο κ. Ερντογάν υλοποιεί τον τακτικό σχεδιασμό του, ο οποίος συνοψίζεται σε επίπεδο στόχων, στην υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου "ειρηνευτικού" σχεδίου με το PKK, και το οποίο θα οδηγήσει στην απόσυρση των Κούρδων ανταρτών από τα Τουρκικά εδάφη, την επιλεκτική αμνηστία ορισμένων εξ 

Τσάμπα μάγκας ο γραφικός χοντρούλης !!!

Μόνο λίγες ώρες κράτησε ο επαναστατικός οίστρος Βενιζέλου! ... Ε, δεν ήταν και για… χόρταση!

Προφανώς αυτό σκέφτηκε ο Βενιζέλος. Κι έτσι ο επαναστατικός του οίστρος για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση κράτησε μόλις λίγες ώρες!

Οι ώρες τους είναι μετρημένες…!

 Οι ώρες τους είναι μετρημένες. Το τέλος τους κοντεύει. 
Έρχεται η στιγμή που θα ξηλωθούν από τις καρέκλες τους και θα τρέχουν να κρυφτούν σαν τα ποντίκια. 

Κανένας δεν θα τους χρειάζεται πια. 


Ούτε οι ψηφοφόροι τους, ούτε τα αφεντικά τους. 
Μόνοι, θα ψάχνουν να βρουν αποκούμπι σ


τον μπεζαχτά που μάζεψαν τόσα χρόνια από κλεψιές και αδικίες. 

ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ: «ΣΚΑΝΕ» ΤΑ 44 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!.


Έρχεται το 4ο Μνημόνιο: Χαράτσι μέσω ΔΕΗ, Άμεσες Απολύσεις στο Δημόσιο, Άνοιγμα καταστημάτων και τις Κυριακές, Επιδείνωση-επέκταση της Φοροεπιδρομής

Και πάλι κοιμίζουν το λαό με ψεύτικη αισιοδοξία

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Η τρικομματική κυβέρνηση της εθνικής καταστροφής και του διωγμού των Ελλήνων, είναι πλέον έτοιμη να ρουφήξει και το μεδούλι των τελευταίων επιζησάντων.

Χρυσή Αυγή και Ένοπλες Δυνάμεις: Το δήθεν ενδιαφέρον για τους στρατιωτικούς.

Απούσα από τις επιθέσεις που δέχονται τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή... 

Η Χρυσή Αυγή και η Εθνική Άμυνα συνδέονται με τα οπλικά συστήματα αλλά καθόλου με το κυριότερο οπλικό σύστημα: τον άνθρωπο. 

Το προσωπικό, τα στελέχη φαίνεται να μην  υπάρχουν για την Χρυσή Αυγή! Αρκεί κάποιος να μπει ...

Πώς χτίζεται η στρατηγική Μέρκελ - Το άγνωστο παρασκήνιο για Ελλάδα.

H Wall Street Journal, με βάση συνεντεύξεις από 17 Ευρωπαίους αξιωματούχους, αναλύει τους μέχρι σήμερα χειρισμούς της κρίσης από την Ανγκελα Μέρκελ.


Αποκαλύπτει άγνωστο παρασκήνιο Μέρκελ-Σαμαρά και εξηγεί τι σημαίνει το «μολυσμένο πόδι» της Ευρώπης που λέγεται Ελλάδα.


Γράφει αναλυτικά για το θέμα της Κύπρου η Wall Street Journal:...

Ο Νότης Μαριάς Έθεσε Στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Του Συμβουλίου Της Ευρώπης Στο Στρασβούργο Ζήτημα Γερμανικών Αποζημιώσεων .

Μιλώντας σήμερα το απόγευμα, 25/4/2013 στην Ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, έθεσε πλέον και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων. 

Σημειώνεται ότι τρεις μέρες πριν, την Δευτέρα 22/4/2013, επισκέφθηκε το Συμβούλιο της Ευρώπης και μίλησε στα μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας. 

Η Γερμανία θα επιμείνει στη λιτότητα κι ας λένε οι άλλοι ό,τι θέλουν λέει ο Ρέσλερ.

resler-480x01-458x315

Η Γερμανία θα επιμείνει στην πολιτική λιτότητας που εφαρμόζει και τα υπόλοιπα κράτη της Ευρωζώνης θα πρέπει και αυτά να συνεχίσουν την πορεία της δημοσιονομικής προσαρμογής, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας, Φίλιπ Ρέσλερ.

Ωστόσο, ο Ρέσλερ, απέφυγε να επικρίνει την Γαλλία, η οποία δεν εκπλήρωσε  τον στόχο της για το έλλειμμα το 2012. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πήραν πίσω την τελευταία στιγμή τη μείωση κατά 35% στις συντάξεις του ΟΑΕΕ επειδή τους πήραν ..χαμπάρι!

Vouli_2_4609

Την τελευταία στιγμή πριν κατατεθεί το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, το Υπουργείο Εργασίας πήρε πίσω άρον άρον μια κρυφή διάταξη για τις συντάξεις του ΟΑΕΕ.

Σύμφωνα με την ΓΣΕΒΕΕ αλλά και το ΠΑΣΟΚ, στο πολυνομοσχέδιο που θα κατατεθεί στην Βουλή περιλαμβάνεται διάταξη η οποία προβλέπει μειώσεις έως και 35% για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που καταθέτουν τώρα τα χαρτιά τους για σύνταξη!

Στην Ελλάδα της «ανάπτυξης» άλλα 60.000 λουκέτα το 2013.


Στην Ελλάδα της «ανάπτυξης» άλλα 60.000 λουκέτα το 2013
Σε 60.000 ανεβάζει τον αριθμό των μικρών επιχειρήσεων που θα αναστείλουν μέσα στο 2013 τη λειτουργία τους, ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας Παύλος Ραβάνης, σε σημερινές δηλώσεις του στο Αυστριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΡΑ), προσθέτοντας πως αυτό σημαίνει ότι σχεδόν 120.000 άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους.

Στο μεταξύ, όπως παρατηρεί, η «συχνότητα θανάτου επιχειρήσεων» έχει ελαττωθεί, ωστόσο συνεχίζουν να κλείνουν επιχειρήσεις και μέσα στο 2011 η αναλογία ήταν πως για κάθε νεοϊδρυόμενη, έκλειναν 2,5 επιχειρήσεις.

ΒΙΝΤΕΟ .Nigel Farage: Μην τρέφετε αυταπάτες, αυτό που έγινε στην Κύπρο θα γίνει παντού. Ντροπή σε αυτούς που το ανέχθηκαν!


Καταργείται το Α' και το Β' Σώμα Στρατού!

Αλλάζει η δομή των ενόπλων δυνάμεων

Η Κατοχική κυβέρνηση της τρικομματικής χούντας,  διαλύει τη χώρα, για να την παραδώσει στους Γερμανούς!

Και οι Στρατηγοί, κύριε;

Οι στρατηγοί, για τις καρέκλες τους, δεν βγάζουν κιχ... Η εξουσία τους, είναι πάνω από την ΠΑΤΡΙΔΑ!

Πόπη Σουφλή  



Ριζικές αλλαγές στις ένοπλες δυνάμεις φέρνει η νέα δομή που παρουσιάζεται σήμερα προς εγκριση στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και αναμένεται να επικυρωθεί τις επόμενες μέρες από το ΚΥΣΕΑ προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή άμεσα.

Η ιστορική μνήμη δεν συγχωρεί τους μειοδότες, τους ρουφιάνους, τους δοσίλογους.

Η ιστορική μνήμη δεν συγχωρεί τους μειοδότες, τους ρουφιάνους, τους δοσίλογους
Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα σηκωνόταν από τις στάχτες, στην Γερμανία έρρεαν πακτωλοί χρημάτων για την παλινόρθωση. Άθλιοι πολιτικάντηδες, “κούρευαν” στις πλάτες αυτών των παιδιών τα Γερμανικά δάνεια και έβαζαν “ρήτρα ανάπτυξης”.

Oυρές στο Μέγαρο Μαξίμου κάνουν τα εντάλματα σύλληψης> Εκλιπαρούν τον Σαμαρά να μην συλληφθούν!.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο παρασκήνιο και αν υπέθετε κανείς πως οι πιρουέτες του Βενιζέλου για τον ΦΠΑ στην εστίαση δεν είναι παρά προπέτασμα καπνού για να στραφεί αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης δεν θα έπεφτε έξω.

Τους πολιτικούς, επιχειρηματικούς και εκδοτικούς τριγμούς προκαλεί η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου και η μη πειστική διακοπή της η οποία συνοδεύεται από την έντονη φημολογία για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για δύο πρώην υπουργούς και έναν γνωστό εκδότη. 

ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ, ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;

maolada-anakritis
Δημοσιοποίησαν τα ονόματα του ιδιοκτήτη της Εταιρίας παραγωγής και συσκευασίας φράουλας του Νίκου Βαγγελάτου που προφυλακίστηκε και των υιών του Μάκη και Σταύρου που δεν προφυλακίστηκαν αλλά τα ονόματα των επιστατών πιστολέρο που προφυλακίστηκαν μαζί με τον Νίκο Βαγγελάτο δεν τολμούν να τα δημοσιεύσουν!!! 

Ένα βίντεο αφύπνισης και ενημέρωσης που αφορά όλους τους μικρομεσαίους και όχι μόνο!.

Γράφει η Πόπη Σουφλή 

Το παρακάτω βίντεο, είναι όχι μόνο αποκαλυπτικό, αλλά κυρίως, ιδιαίτερα κατατοπιστικό για τους μικρομεσαίους που στενάζουν από  τα οικονομικά μέτρα της τρικομματικής χούντας.Το πλήρες  σκάνδαλο στην αποκάλυψή του, θα το βρείτε εδώ...

Συνταγματική εκτροπή από τον Μανιτάκη καταγγέλει ο Αδαμόπουλος.

Κύριε Μανιτάκη, κύριε καθηγητά του Παενπιστημίου, κύριε 
Συνταγματολογε, ΑΛΟΙΜΟΝΟ στους φοιτητές που πέρασαν 
από τα χέρια σας...Τους διδάξατε "τι θα πει καταπάτηση του 
Συντάγματος από ΧΟΥΝΤΕΣ"! 


Όπως και του λόγου σας και η κυβέρνηση στην οποία μετέχετε!
Γι αυτό και την ώρα της τιμωρίας σας, ο ελληνικός λαός, 

θα επιλέξει... "συνταγματικούς" 
τρόπους τιμωρίας!

Θα επιλέξει να καταπατήσει ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ το Σύνταγμα, περί της θανατικής ποινής, εφαρμόζοντάς την αλλά  δια του... Κάιν 

τα βάσανα! 

Πόπη Σουφλή

adamopoulos dsa

 Για συνταγματική εκτροπή κάνει λόγο ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) Γιάννης Αδαμόπουλος αναφερόμενος στη διάταξη για κατάργηση της δικαστικής προστασίας συμβασιούχων του δημοσίου που προωθεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ-ΗΠΑ ΣΤΑ ΣΕΝΚΑΚΟΥ Η Κίνα προειδοποίησε ότι θα απαντήσει «κατάλληλα».


Η Κίνα κατηγόρησε την Ιαπωνία για την απόφαση της να συμμετέχει σε κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με τις ΗΠΑ στον Ειρηνικό κοντά στην ευρύτερη περιοχή των διαφιλονικούμενων νήσων Σενκάκου.


Μάλιστα εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η παρέμβαση με διεξαγωγή ασκήσεων τον προσεχή Ιούνιο, συνιστά «ξένη πίεση» η οποία όμως «δεν μπορεί να αποθαρρύνει το Πεκίνο να διεκδικήσει την προστασία των κυριαρχικών του δικαιωμάτων στην Ανατολική Κινεζική Θάλασσα».

''Ο στρατός των ΗΠΑ θα υπερασπιστεί την Ιαπωνία''.

Ο πρόεδρος της μεικτής επιτροπής Αρχηγών των επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ Μάρτιν Ντέμπσεϊ, δήλωσε, ότι τα στρατεύματα των ΗΠΑ, που σταθμεύουν στην Ιαπωνία, είναι έτοιμα να δράσουν σε περίπτωση που η Βόρεια Κορέα ξεκινήσει επίθεση. 
«Έχουμε συμφωνήσει με τους...

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ «Ενισχύεται το μάχιμο του στρατεύματος».

Δήλωση αναφορικά με την Νέα Δομή Δυνάμεων έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος ύστερα από το πέρας παρουσίασης του σχεδίου σε μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε συγκεκριμένα:

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ Β' Σ.Σ. Αντέγραψαν την μελέτη των ΙΣΤΑΜΕ-ΕΛΙΑΜΕΠ για τη Νέα Δομή Δυνάμεων!

Σφοδρή κριτική δέχεται ήδη η Νέα Δομή Δυνάμεων των ελληνικών ΕΔ που παρουσιάστηκε σήμερα στα μέλη της Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής από ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς των οποίων την εκτίμηση ζήτησε το defencenet.gr, ενώ μία αποκάλυψη-σοκ ήδη ναρκοθετεί το όλο σκηνικό: Η προτεινόμενη Νέα Δομή Δυνάμεων είναι ακριβές αντιγραφο σε ποσοστό 90% της μελέτης του ιδρύματος ΙΣΤΑΜΕ (του ιδρύματος του ΠΑΣΟΚ για την εξωτερική πολιτική και άμυνα) σε συνεργασία με το περιβόητο ΕΛΙΑΜΕΠ!
Σε όλα, δε, τα βασικά της σημεία, όπως αυτό που προβλέπει την κατάργηση του Β'Σώματος Στρατού (η οποία συγκεντρώνει τα πυρά των πάντων) είναι ακριβώς η ίδια.

ΕΝΩ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Φωνάζει τους κατοίκους της Λέσβου για εξετάσεις.

Μείζον θέμα προκύπτει από τον τουρκικό σχεδιασμό οικειοποίησης των ασθενών του νησιού της Λέσβου μέσω ιδιωτικού νοσοκομείου, και ενώ η ελληνική πολιτεία κάνει πως δεν ακούει.
Oι κάτοικοι της Λέσβου νιώθουν απροστάτευτοι απέναντι στην τουρκική επίθεση ενδιαφέροντος γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου στο Αδραμύττιο της Τουρκίας.
Όπως αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, το τελευταίο καιρό το .....

O OΛΙ ΡΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΑΝΑΠΝΟΗ "Οι χώρες της ΕΕ μπορούν τώρα να χαλαρώσουν".

«Οι ρυθμοί της δημοσιονομικής προσαρμογής μπορούν να επιβραδυνθούν στην Ευρώπη», είπε ο  Ευρωπαίος Eπίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων. 
Ωστόσο ξεκαθάρισε πως «πρέπει να είναι συγκεκριμένη ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χώρας».
«Οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνεχίσουν την ανάταξη των δημοσιονομικών τους, αλλά τώρα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν με

ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; Στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ ο Enrico Letta.

Τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθώς ο νέος Πρωθυπουργός της Ιταλίας, συμμετείχε στην συνάντηση της Λέσχης Bildeberg που έγινε πέρυσι, στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ. 
Ο 46χρονος Enrico Letta θα είναι ο δεύτερος νεότερος πρωθυπουργός στην ιστορία της Ιταλίας και ένας από τους νεότερους ηγέτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Και το πρώτο στίγμα της πολιτικής του μάλλον προκαλεί εκνευρισμό στο Βερολίνο.
Ο Letta έλαβε την Τετάρτη εντολή σχηματισμού κυβέρνησης, η οποία αναμένεται να έχει αίσιο τέλος, αφού έχει τις “ευλογίες” των δύο κομμάτων.

"Ερχεται ο Μεγάλος Αδερφός του διαδικτύου".

Το νομοσχέδιο CISPA (Cyber Inteligence Sharing and Protetion Act) δεν είναι απλά ένα νομικό κατασκεύασμα που προέρχεται από τις ΗΠΑ, αλλά αντίθετα μας αφορά, καθώς στον κόσμο του Internet δεν υπάρχουν σύνορα.

  Τι ακριβώς είναι όμως το CISPA; Το νομοσχέδιο επιτρέπει τον διαμοιρασμό πληροφοριών σχετικά με την κίνηση στο διαδίκτυο ανάμεσα την κυβέρνηση των ΗΠΑ και σε εταιρίες που έχουν ως αντικείμενο την πληροφορική και το διαδίκτυο. 
Ο σκοπός για τον οποίο προβλέπεται αυτό είναι η ....

ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ Foreign Office: "Επανέναρξη των συνομιλιών".

Ανησυχία ότι τώρα που η Κύπρος βρίσκεται στο "καναβάτσο", θα επαναφερθεί κάποιο καινούριο εκβιαστικό σχέδιο Ανάν, ανακύπτει από σημερινή αναγγελία του Foreign Office. 
Οι Βρετανοί είναι γνωστοί για τα "φιλελληνικά" τους αισθήματα, οπότε οποιαδήποτε κίνησή τους αυτή την εποχή προκαλεί προβληματισμό.
Νέα πρωτοβουλία για τη διευθέτηση του Κυπριακού προανήγγειλε το βρετανικό Foreign Office. 
Με ανακοίνωσή του επισημαίνει τη θερμή και παραγωγική διμερή σχέση Κύπρου – Ηνωμένου Βασιλείου μετά τη συνάντηση που είχαν στο κτίριο του .....

ΔΝΤ ΠΡΟΣ ΕΚΤ "Τυπώστε χρήμα δεν γίνεται αλλιώς".

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ καθώς και ο Διευθυντής του Ταμείου, Ντέιβιντ Λίπτον, κάλεσαν σήμερα τους ευρωπαίους ηγέτες να λάβουν αποφασιστικά μέτρα ώστε να ενδυναμώσουν τις προοπτικές της Ευρώπης για ανάπτυξη και να αποφύγουν τον κίνδυνο της οικονομικής στασιμότητας. 

Στην ομιλία του, στο Λονδίνο, ο διευθυντής του Ταμείου, Ντέιβιντ Λίπτον, μίλησε θετικά για τα “σημαντικά βήματα που έχει κάνει η ευρωζώνη” και προέτρεψε για περισσότερες μεταρρυθμίσεις, “για να καταφέρει να προσπεράσει την κρίση και να επιστρέψει στην ανάπτυξη και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας”
Ο Λίπτον μίλησε εμφατικά για “το ρίσκο της στασιμότητας που ....

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Θεσμική εκτροπή - Απολύουν όλους τους συμβασιούχους που δικαιώθηκαν δικαστικά.

Κατάργηση της Δικαιοσύνης και θεσμική εκτροπή συνιστά η απόφαση της κυβέρνησης να προωθήσει νομοθετική ρύθμιση μέσω του πολυνομοσχεδίου που θα απολύει όσους συμβασιούχους έχουν επιστρέψει στο Δημόσιο με προσωρινή δικαστική διαταγή. 
Η ρύθμιση αυτή έχει προκαλέσει σφοδρή σύγκρουση μεταξύ του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκη, ο οποίος είναι και ο εμπνευστής της, και του υπουργού Δικαιοσύνης Α. Ρουπακιώτη, ο οποίος διαμηνύει ....

Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ; O χάρτης της "Νέας Τουρκίας" προκαλεί διπλωματικό επεισόδιο με την Βουλγαρία.

Η ελληνική κυβέρνηση δεν αντέδρασε καν όταν δύο εβδομάδες μετά το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας που συνεδρίασε στην Κωνσταντινούπολη, η εφημερίδα Μιλλιέτ, δημοσίευσε απόρρητο χάρτη που τέθηκε υπ'όψιν των μελών του τουρκικού Συμβουλίου Ασφαλείας με την μισή Ελλάδα κατεχόμενη, αλλά η Βουλγαρία φαίνεται ότι φοβάται πολύ ολιγότερο την Τουρκία και αντέδρασε εντονότατα.
Και μάλιστα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της χώρας, ούτε καν ο εκλεγμένος, προχώρησε σε μία τοποθέτηση από αυτές που φαίνεται είναι απαγορευμένες στην ελληνική κυβέρνηση: Έτσι ο Μαρίν Ράικοφ μιλώντας για τον συγκεκριμένο χάρτη της "Νέας Τουρκίας", είπε συγκεκριμένα:...

ΕΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ ΤΗΣ S&P Ποια "Έξοδος από την κρίση" και ποιο "Φως στο τούνελ": Στο 190,5% το δημόσιο χρέος το 2013!

Μια "απάντηση" στους αυτουργούς των Μνημονίων για τις πομφόλυγες περί περιορισμού του δημοσίου χρέους και "πρωτογενών πλεονασμάτων" δίνει η μελέτη της Standard & Poor's, βάσει της οποίας εντός του 2013 θα έχουμε εκτίναξη του ελληνικού χρέους στο 190,5% (!) επί του ΑΕΠ και ύφεση που θα αγγίξει το 3,9%!
Υπενθυμίζεται ότι το 2009 που ξεκίνησε η κρίση και δρομολκογήθηκαν τα Μνημόνια το χρέος ήταν κάτω από 120% επί του ΑΕΠ και υποτίθεται ότι θα είναι στο 122% το 2020! Σε μια άλλη πλανητική διάσταση, ίσως....

ΕΧΕΤΕ ΓΕΙΑ ΒΡΥΣΟΥΛΕΣ ΛΟΓΓΟΙ ,ΒΟΥΝΑ ΡΑΧΟΥΛΕΣ....ΚΑΙ ... "ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ" Ιδού η Νέα Δομή Δυνάμεων: Βαθύ "κούρεμα" σχηματισμών - Τα 17 διασωθέντα "εξοπλιστικά".

Μια πραγματική επανάσταση στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων που ο χρόνος και τα αποτελέσματα σε ότι αφορά την ασφάλεια της χώρας σε μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα θα αποδείξουν την ορθότητά της, παρουσιάζει σήμερα στα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής στις 11:30 το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος: Την περίφημη Νέα Δομή Δυνάμεων. 
Εν συνεχεία η Νέα Δομή θα πρέπει να εγκριθεί από το ΚΥΣΕΑ σε ότι αφορά τη νέα δομή δυνάμεων.
Απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας αναφέρουν στο defencenet.gr ότι "Πρακτικά σβήνεται από τον χάρτη η νυν δομή δυνάμεων με κατάργηση της διοικητικής δομής δύο ολόκληρων Σωμάτων Στρατού, του Α' και του Β', μειώνεται η δομή διοίκησης κατά 45%, η δομή δυνάμεων κατά 25% κλπ"!

YΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΕ... Οι λαοί δεν θέλουν πλέον την ΕΕ - Τρόικα, Γερμανία & Βρυξέλλες σκότωσαν το όνειρο.

Mια άλλη Ευρώπη, εθνοκεντρική και πλήρως αυτόνομη από την γραφειοκρατία των Βρυξελλών είναι πολύ πιθανόν να επικρατήσει τα επόμενα πέντε χρόνια και αυτό δεν αφορά μόνο την ευρωζώνη, αλλά και την ίδια την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πλέον στις μεγάλες χώρες της ΕΕ σύμφωνα με την δημοσκοπική έρευνα η οποία διεξήχθη σε Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Πολωνία, από τη δεξαμενή σκέψης «Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων» (ECFR) οι πολίτες δεν είνα καθόλου ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι αποτελούν μέλη μιας Ένωσης η οποία είναι υπεύθυνη για τα δεινά που υφίστανται, ενώ .....

ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!.

Οι τράπεζες μηνύουν πολίτες για απλήρωτα δάνεια, και οι δικαστές τους παραπέμπουν σε δίκες !!!

Πληθαίνουν οι αναφορές για ποινικοποίηση εκ μέρους των τραπεζών, με την αποδοχή της δικαστικής εξουσίας, περιπτώσεων καταναλωτικών προϊόντων τραπεζών, όπως στεγαστικών δανείων, συμβάσεων leasing ή δανείων αγοράς αυτοκινήτων.

Οι τράπεζες..καταθέτουν μηνύσεις ως δήθεν εξαπατηθείσες από τους πολίτες καταναλωτές κατά την σύναψη δανείων που δεν μπόρεσαν οι τελευταίοι να αποπληρώσουν. 

Αντίστοιχες συμπεριφορές επιδεικνύουν οι τράπεζες σε στεγαστικά δάνεια που δεν πληρώνονται. 

Δείτε την ΞΕΦΤΙΛΑ του Ε.Σ.Υ. - Τούρκοι διαφημίζουν τα ιατρικά τους κέντρα στα νησιά ΜΑΣ!!


Ο ιατρικός σύλλογος Λέσβου, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους ανεύθυνο-υπεύθυνους της κυβέρνησης για τους Τουρκαλάδες, που βρήκαν πρόσφορο έδαφος με τα χάλια του εθνικού συστήματος υγείας να διαφημίζουν τα δικά τους υπερσύγχρονα ιατρικά κέντρα και μάλιστα σε τιμές που ανταγωνίζονται το κόστος που πληρώνουν οι δοκιμαζόμενοι Έλληνες για την άθλια εξυπηρέτηση στα δημόσια νοσοκομεία...!!!
Εκεί μας κατάντησαν οι προσκυνημένοι!!!

Ευρωνόμος το «κούρεμα» τραπεζικών καταθέσεων.


«Πράσινο» από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Νομοθεσία που θα υποχρεώνει τους καταθέτες με ποσά άνω των 100.000 ευρώ, να υποστούν απώλειες, στην περίπτωση που αντιμετωπίζουν πρόβλημα οι τράπεζές τους, στα πρότυπα του σχεδίου "διάσωσης" της Κύπρου, προωθεί το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αναμένεται να εγκρίνει το «κούρεμα» καταθέσεων. 
Αυτό δήλωσε ο....

Pimco: Tρεις βασικοί κίνδυνοι συνεχίζουν να απειλούν την Ευρωζώνη - Παραμένουν οι ανησυχίες για την ευρωπαϊκή οικονομία - Κρίσιμος ο ρόλος της ΕΚΤ και των ηγετών - Πούλησε άρον άρον ιταλικά και ισπανικά ομόλογα...

Αντιμέτωπη με τρεις σοβαρούς κινδύνους βρίσκεται στην τρέχουσα συγκυρία η Ευρωζώνη, προειδοποιεί η Pimco, το μεγαλύτερο fund διαχείρισης ομολόγων παγκοσμίως.

Ποιοι είναι αυτοί; 

- Ο ρόλος της ΕΚΤ ως δανειστής ύστατης ανάγκης δεν έχει ακόμη σοβαρά "δοκιμαστεί".....

ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟΥΣ.

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης | Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος.
Στις 15 Μαρτίου 1921, λίγα χρόνια μετά την μεγάλη σφαγή -γενοκτονία των Αρμενίων, λίγο πριν από την μεσημέρι, ο Αρμένιος πατριώτης Soghomon Tehlirian, ύστερα από συστηματική παρακολούθηση δέκα ημερών, έκρινε πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή να εκτελέσει το σχέδιο του. 

Στην οδό Χίντεμπουργκ, σε ένα προάστιο του Βερολίνου, κάνει...

Χρυσή Αυγή για γερμανικές αποζημιώσε​ις: «Μας χρωστάνε, δεν τους χρωστάμε» (βίντεο).


Αποστομωτική απάντηση από την Χρυσή Αυγή στον υβριστή Alexis και στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, που από νωρίς το πρωί μετέδιδαν το ψευδές ότι δεν τοποθετούμαστε επί του μείζονος εθνικού θέματος.
Ο Χρήστος Παππάς, ανεφέρθη στις πολεμικές επανορθώσεις εκ μέρους της Γερμανίας και...

εστίασε στο αναγκαστικό κατοχικό δάνειο, το οποίο είναι άμεσα απαιτητό κι ανέρχεται στα 510 έως 575 δισ. ευρώ. 

Το θέμα των κατοχικών δανείων θα έπρεπε να έχει ρυθμισθεί από πολύ καιρό, αλλά δυστυχώς οι Ελληνικές κυβερνήσεις επέδειξαν μειοδοτική στάση και μέχρι τώρα δεν το έχουν θέσει ξεκάθαρα προς τη γερμανική πλευρά, .....

Εσένα ρωτάω... πες μου πόσα θέλεις;

Αν ψάξεις στου μυαλού τα βάθη, θα βρεις όλα εκείνα που φοβάσαι...

Αν ψάξεις όμως στην καρδιά σου, θα έρθει το δάκρυ της αλήθειας που λυτρώνει...

Αν όμως...δεις σε αυτό που πιστεύεις, ίσως να βρεις τη δύναμη να σπάσεις τα δεσμά σου, ως σου αξίζει...

Ψηλά, θεόρατα τα κύματα στην τρικυμία που ζει ο νους σου...

Στην υπηρεσία του διεθνιστικού εθνομηδενισμού, με άρμα την πατριδοκαπηλεία και θύμα τα σύμβολα!


Σαν εικόνα του θέματος, δεν θα μπορούσαμε να επιλέξομε άλλη, από την ήδη χρησιμοποιημένη και σε άλλα θέματα εικόνα της Ελληνικής σημαίας και της διαχρονικότητας του Ελληνισμού.

Έχομε πολλές φορές αναφερθεί στο φαινόμενο της απαξίωσης και του ευτελισμού των Εθνικών συμβόλων από κατευθυνόμενες ομάδες δήθεν αριστεριστών, αναρχικών και ότι άλλο φυντάνι έχει φυτέψει η νέα τάξη στο ακυβέρνητο προπαγανδιστικό θερμοκήπιο των νεοελλήνων, που αυτοπροσδιορίζονται ως προοδευτικοί εκσυγχρονιστές, φορείς της ανατροπής, της αναγέννησης και του ανθρωπισμού, πέρα από σύνορα και εθνικές οντότητες…λένε.......

Η Τουρκία πιέζει για λύση "πακέτο" σε ΑΟΖ - Κυπριακό - φυσικό αέριο.


Της Κύρας Αδάμ 

Εποχή ισχνών, ισχνότατων αγελάδων διέρχεται η ελληνική διπλωματία και η οικονομική κρίση δεν είναι η μόνη υπεύθυνη για την κατάσταση αυτή.


Την τελευταία δεκαετία....

Θηριώδεις εισπρακτικές λογικές και η διάλυση του κοινωνικού ιστού.

«Ξεπουλήστε ακίνητα για την Εφορία» 
Γράφει ο Παναγιώτης Ήφαιστος 

Όταν διαβάζεις μια είδηση περί «υπουργικής εγκυκλίου» που μας καλεί να αυτό-εκποιηθούμε –βλ. την είδηση στο τέλος του παρόντος– ελέγχεις το ημερολόγιο. 

Μήπως είναι πρωταπριλιά; 

Η είδηση εν τούτοις...

Δουλικές δουλειές...


Περίπου 1.600.000 άνεργοι φυτοζωούν στη χώρα. 

Στην πραγματικότητα είναι πολλοί περισσότεροι. 

Αυτοί που τους έφεραν σε αυτήν την κατάσταση, οι εντολοδόχοι της Τρόικας, έχουν στα χέρια τους ένα...