Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Απ' το 1994 μέχρι το 2010 πληρώσαμε 571 δισ. ευρώ! Δείτε τι πληρώσαμε τα τελευταία 200 και σε ποιους!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Όπου βλέπετε τη φράση "Διεθνείς Τοκογλύφοι" βάλτε "Εβραίοι Τοκογλύφοι". 

Πρέπει να λέμε την αλήθεια και ας πονάει. 

Οι Ρότσιλντ, οι Ροκφέλερ και οι λοιποί Διεθνείς Τραπεζίτες είναι ΜΟΝΟ εβραϊκής καταγωγής... Διαβάστε επίσης το κατάλογο με τα ονόματά τους που έχει διαρρεύσει..

Αν σκεφτείτε ότι από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ διαβάστε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια!

Το ΣΔΟΕ δεν αγγίζει λαθροεργολάβους και λαθροεπαγγελματίες, ενώ ληστεύει Έλληνες του… εξωτερικού!!!

=== ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
=== 


To… αθάνατο ελληνικό κράτος αποφάσισε μέσα στον εισπρακτικό ορυμαγδό να αρπάξει και τα χρήματα των Ελλήνων μεταναστών, δηλαδή αυτά που έβγαζαν με τον κόπο τους στο εξωτερικό και τα έφερναν πίσω στην πατρίδα και τα οποία έχουν ήδη φορολογηθεί…

=== Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, το υπουργείο Οικονομικών ζητά

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ κ.κ. ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !!!

Προς Εβραίους Κοσμοκράτορες επιστολή Παύλου 
το Ανάγνωσμα:
--------------------------------------------------------------
Εξοχότατοι κύριοι Πρόεδροι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης,

Κάπως έτσι θα άρχιζε την επιστολή του ο Απόστολος Παύλος-Σαούλ, στην εποχή του.


Με όλον τον οφειλόμενο Σεβασμό προς το πρόσωπόν Σας, αυτά που θα σας πω, φοβούνται οι ισχυροί, πιόνια και μαριονέτες πολιτικοί να σας πούνε. 

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΛΟΥ και γι αυτό ΚΑΘΑΡΟΥ...

Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΝΟΣ ΤΡΕΛΛΟΥ και γι αυτό ΚΑΘΑΡΟΥ

ΜΠΡΑΒΟ ΝΟΤΗ: 

undefined 
Ο Ν.Μαριάς στο Κόντρα απέδωσε το 4% των ΑΝΕΛ, στην...

α) κακή συμπεριφορά ορισμένων βουλευτών,


β) την κακή εσωκομματική εικόνα,


γ) το χάσιμο του ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟΥ χαρακτήρα και της επαφής με τον κόσμο του κόμματος...

Νότη, μήπως με βρίζατε χυδαία όλοι, επειδή ήταν ακριβώς αυτοί οι λόγοι για τους οποίους έφυγα από το κόμμα και τους οποίους εξέθεσα-ίσως και άκομψα- ακριβώς πριν ένα χρόνο, πριν τις 2ες εκλογές?


Ρώτα τον Πάνο πόσες φορές του είπα ακριβώς αυτά τα δικά σου τωρινά λόγια, όχι μόνο προφορικά αλλά και ΕΓΓΡΑΦΩΣ (ας τα δημοσιεύσει).

Η Ομογένεια πρός μνημονιακούς κυβερνητικούς ''καραγκιόζηδες'' στην Αθήνα: GOOD NIGHT, AND GOOD LUCK !!!

[upd] Μας κλέψατε με την Κτηματική, 
μας κλέψατε με τα ομόλογα (''κούρεμα''), μας κλέβετε τις περιουσίες στην Ελλάδα, μιά ζωή μας κλέβετε. 

Τι άλλο θέλετε, ανίκανοι και διεφθαρμένοι κομπλεξικοί τυχοδιώκτες; 

Αφού κηρύξατε ''διωγμό'' στους Απόδημους, τώρα θα υποστείτε τις συνέπειες.
undefined
«Καλούνται να δώσουν εξηγήσεις και να φορολογηθούν γιά όσα χρήματα έχουν στείλει από το εξωτερικό σε συγγενείς ή σε λογαριασμούς τους...

ΒΙΝΤΕΟ...Η καταπληκτική ομιλία του Δημήτρη Αντωνίου, του γιατρού που μήνυσε μαζί με άλλους τον πρωθυπουργό ΓΑΠ...για εσχάτη προδοσία.


ΟΙ ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ....ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ...ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΑΠΟ ΠΑΝΩ !!! Τα αρπακτικά του ΥΠΟΙΚ "βάζουν χέρι" και στα μισά χρήματα των Ελλήνων μεταναστών!

 To... αθάνατο ελληνικό κράτος αποφάσισε μέσα στον εισπρακτικό ορυμαγδό να αρπάξει και τα χρήματα των Ελλήνων μεταναστών, δηλαδή αυτά που έβγαζαν με τον κόπο τους στο εξωτερικό και τα έφερναν πίσω στην πατρίδα και τα οποία έχουν ήδη φορολογηθεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, το υπουργείο Οικονομικών ζητά να πληρώσουν ως φόρο το 45% επί των χρημάτων που έφεραν, διαφορετικά να καταφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια που θα κρίνουν επί της ουσίας τις υποθέσεις τους!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!

Ενεργείτε στην αντίθετη κατεύθυνση όσων δεσμευτήκατε.
Γι αυτό σας φωνάζουμε Προδότες...

Παρανομείτε...


Κουρελιάσατε συνταγματικούς και κοινοβουλευτικούς Θεσμούς.
Διευρύνετε τη "δημοκρατία" σας μέσα από ταξικά διλήμματα.
Απειλές και Εκβιασμούς.
Γι αυτό σας φωνάζουμε Προδότες.

Ενα προς ένα συνδέσατε τους νόμους Εξαθλίωσης και
Υποταγής που ψηφίσατε, δήθεν με τη σωτηρία της Χώρας.

ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ... ΤΟΜΣΕΝ‏ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ !!

Ύστερα από την κυνική ομολογία του ΔΝΤ πως απέτυχε το πρόγραμμά του στην Ελλάδα,ρωτάμε την Ελληνική Κυβέρνηση, αν θα εκδώσει ένταλμα για άμεση ...σύλληψη του επικεφαλής του κλιμακίου της Τρόικας στην Ελλάδα, Πόλ Τόμσεν!

Από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα, προκλητικός ως ηγεμών και αλαζόνας δεν ήθελε να ακούσει τίποτα και κανένα επιχείρημα, αλλά ούτε και τη φωνή του λαού που του έλεγε. «Λάθος συνταγή δίνεται, θα μας πεθάνετε!»

Και ιδού τα αποτελέσματα ....

Σσσσσ ...θα ξυπνήσετε τους επίορκους ..!!!!Επικίνδυνα παιχνίδια ! "Ανταλλαγή ενστόλων" εξετάζει η κυβέρνηση - "Μετατάξεις" από και προς ΕΛΑΣ - Λιμενικό - ΕΔ.

undefined
Το σενάριο μοιάζει εξωπραγματικό αν και πλέον στην Ελλάδα του ΔΝΤ ,τέτοιες εκφράσεις ξεπερνιούνται από την πραγματικότητα κάθε μέρα. 

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο “ανταλλαγής ενστόλων”!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής της Κυριακής η κυβέρνηση εξατλώντας κάθε όριο...

ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ - Μυστική συνάντηση Σρέντερ-Σημίτη στο Βερολίνο το 2002.

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ συναντήθηκε μυστικά τον Νοέμβριο του 2002 στο Βερολίνο με τον Κώστα Σημίτη για να συζητήσουν το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα από την εποχή του ναζισμού - μια συνάντηση που κρατούσαν σαν επτασφράγιστο μυστικό επί μία δεκαετία.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το "Βήμα της Κυριακής", η συνάντηση τελείωσε άδοξα επειδή ο τότε γερμανός καγκελάριος απέκρουσε το ελληνικό αίτημα. Το ίδιο έγινε και στις μυστικές συναντήσεις που επακολούθησαν. 


Την αποκάλυψη έκανε ο ομότιμος καθηγητής Ιστορίας στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, Χάγκεν Φλάισερ, ο οποίος ανέφερε ότι....

Τα ίδια σκουλήκια που έλεγαν ότι το ΔΝΤ “είναι θρίαμβος, σωτηρία και ευλογία”, λένε τώρα πως ήταν “Λάθος, καταστροφικό πείραμα κλπ”. Όχι λεβέντες…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ “ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ”, ΟΥΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ “ΚΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ”.

Ήταν η μεγαλύτερη απάτη, η μεγαλύτερη κλοπή της ιστορίας. Τέτοιο οργανωμένο έγκλημα, δεν έχει προηγούμενο. 


Πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία, πλιάτσικο στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, στην ιδιωτική και δημόσια περιουσία που συνεχίζεται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. 

Όπως αποκαλύπταμε 3,5 χρόνια πριν. Πριν τα μνημόνια και την παραδοχή της έλευσης του ΔΝΤ.

Τα τσιτάτα περί “λάθους”, “μας έκαναν πειραματόζωο”, “μας διέλυσαν για να σωθεί η ευρωζώνη” είναι το κατευναστικό για να το βουλώσουν οι κουτόφραγκοι και να συνεχίζουν να ενημερώνονται από τον Καμπουράκη ενώ το έγκλημα συνεχίζεται.

“Δυναμίτη” στα θεμέλια της Εθνικής Άμυνας - Από 88 σε 165 εκατομμύρια οι περικοπές στους μισθούς στρατιωτικών το 2014 !

“Δυναμίτη” στα θεμέλια της Εθνικής Άμυνας τοποθετεί πλέον το υπουργείο Οικονομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες σε εγκύκλιό του σχεδόν διπλασιάζει τις περικοπές στο κονδύλι της μισθοδοσίας του προσωπικού για το 2014!

Οι φήμες και οι πληροφορίες που έλεγαν ότι από τα περίπου 440 δις περικοπών που προβλέπονταν στο μεσοπρόθεσμο το υπουργείο Οικονομικών θα ζητούσε να ανέβουν στο 1 δις δεν επιβεβαιώθηκαν ,αλλά το “φιρμάνι” που έχει ετοιμάσει είναι ακόμη χειρότερο : το μεσοπρόθεσμο προέβλεπε 88 εκατομμύρια μειώσεις το 2014 από την μισθοδοσία του προσωπικού. Η νέα οδηγία έχει ανεβάσει αυτό το ποσό στα 165 εκατομμύρια!!!

ΧΑΡΡΥ - ΚΛΥΝΝ ... ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΕΕΕ!!!

undefined
Ρε μαγκάκο ρυθμιστή του πολιτεύματος, 

δανειορυθμιστή και ανεκδοτολόγε καλύτερα, για 

να μη χάνουμε και το χρόνο μας, πόσες .....

Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ‏....


Στις αρχές Απριλίου μια τριπλή αυτοκτονία βύθισε στο πένθος την ιταλική λουτρόπολη Τσιβιτανόβα Μάρκε. 


Η 68χρονη Άννα Μαρία Σοπράντσι και ο 62χρονος σύζυγος της, Ρομέο Ντιονίζι, οι οποίοι ζούσαν με μια σύνταξη των 500 ευρώ, δεν μπορούσαν πια να πληρώσουν το νοίκι τους. 

Παλαίμαχος οικοδόμος, ο Ντιονίζι δεν μπορούσε ούτε δουλειά να βρει ούτε να βγει στη σύνταξη, καθώς η κυβέρνηση είχε αυξήσει το όριο συνταξιοδότησης στα 66 χρόνια...

Τι μελετά η τρόικα για τα «κόκκινα δάνεια»

Τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων έθεσε στο τραπέζι το ΔΝΤ μετά και το πέρας της ανακεφαλαιοποίησης υπαοκούοντας στις επιταγές του νέου Μνημονίου.

Οι τροικανοί φαίνεται να έχουν θέσει αυστηρό χρονοδιάγραμμα μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα στην έκθεση του ΔΝΤ ορίζεται όπως και στο Μνημόνιο ότι η Τράπεζα της Ελλάδας σε συνεργασία με το ΤΧΣ και σε διαβούλευση με την Ε.Ε, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ θα πρέπει μέχρι το διάστημα αυτό να καταγράψουν και να αξιολογήσουν σε επίπεδο αποτελέσματικότητας το καθιερωμένο πλαίσιο και τις πολιτικές για την αντιμετώπιση των προβληματικών αυτών στοιχείων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα εφημερίδας.

Σύγκρουση δύο κόσμων και η Ελλάδα στην μέση......

Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες με τη σύγκρουση ΔΝΤ και Ευρωπαϊκής Ένωσης ήταν κάτι που όλοι έπρεπε να περιμένουμε. Όπως κι ότι λίαν συντόμως θα πρέπει να περιμένουμε την αποχώρηση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από την τρόικα, και ουσιαστικά τη διάλυση αυτής.

Αυτή την εποχή, με φόντο την ευρωπαϊκή κρίση και «κερασάκι» στην τούρτα την Ελλάδα, συγκρούονται δύο κόσμοι αλλά και δύο εντελώς διαφορετικές οικονομικές θεωρίες.

Από τη μια οι Αμερικανοί έχουν επιλέξει εδώ και χρόνια να αντιμετωπίζουν την κρίση τυπώνοντας χρήμα.

Αφαίρεσε η Βικιπαίδεια το "Εβραίος σιωνιστής" από το βιογραφικό του Μανιτάκη !

ΕΠΑΜ, Δ.Καζάκης :Η παγκόσμια οικονομία "βρωμάει μπαρούτι"...‏ - ΗΧΗΤΙΚΟ

Στο απόσπασμα που ακολουθεί ο γ.γ. του ΕΠΑΜ        Δ. Καζάκης σχολιάζει το γενικό κλίμα που επικρατεί στην παγκόσμια οικονομία, και εκτιμά τις ανησυχητικές εξελίξεις που προδιαγράφονται..

ΒΙΝΤΕΟ. ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ‏.

Αμερικανός Σύμβουλος προς την Εξουσία: 

"Γιατί βοηθάτε μυστικό γερμανικό σχέδιο ανασύστασης της Οθωμανικής αυτοκρατορίας;"

Του Μιχαήλ Στυλιανού

Σάλπισμα αφύπνησης προς την αμερικανική εξουσία, ότι βοηθώντας την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πραγματοποιεί (με βομβαρδισμούς), εν αγνοία της, ένα γερμανικό μυστικό σχέδιο, εξέπεμψε προ ημερών διάσημος Αμερικανός δημοσιολόγος, κυβερνητικός κατά καιρούς συνεργάτης και προεδρικός σύμβουλος.

Το εκρηκτικό άρθρο του Robert Kaplan δημοσιεύθηκε στις 29 Μαΐου στο όργανο του Gatestone Institute με τίτλο «Οι ΗΠΑ βοηθούν στην ανασυγκρότηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΠΟΤΕΣ.

Ένας λαός που έχει μάθει να ζει ζεστά ηλιόλουστα καλοκαίρια και ήπιους χειμώνες εκπαιδεύεται να φοβάται το καιρό. 

Ένας λαός που έχει μάθει να απολαμβάνει το φαγητό του με παρέα, κρασί , ερωτοτροπώντας και αμπελοφιλοσοφώντας εκπαιδεύεται στο πλαστικό φαστφουντάδικο και το αγχωμένο μ@μήσι.

Ένας λαός που έχει μάθει να βγάζει τα παπούτσια του κάτω από το τραπέζι και να ξεκουράζει τα πόδια του στο ζεστό χώμα, εκπαιδεύεται να στριμώχνει τους κάλους του μέσα σε γερμανικές μπότες.

Κρατικός ρατσισμός κατά Ελλήνων με τις πλάτες του Σύριζα!

Ένα ακόμη περιστατικό ρατσισμού εις βάρος Ελλήνων σημειώθηκε σήμερα στο Μεσολόγγι. 

Δυο μικροπωλητές, ένας Έλληνας και έναςνιγηριανός λαθρομετανάστης διαπληκτίστηκαν στην λαϊκή αγορά Μεσολογγίου. 

Η αστυνομία....

Μήπως δεν είστε ανίκανοι και αφελείς; Μήπως είστε προδότες και μάλιστα ΟΛΚΗΣ ;ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ ;; Περί τίνος πρόκειται ;;;;

Τα τελευταία είκοσι χρόνια ποτέ καμία κυβέρνηση δεν αντιμετώπισε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελληνικής κοινωνίας, την αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. 

Έτσι, τα σύνορά μας έγιναν ξέφραγο αμπέλι και...

Να κόψουμε την πλάκα τώρα γιατί αυτοί θα… αρπάξουν τα σπίτια μας!!!

Αρκετά τράβηξε το αστείο με ένα “ανίκανο” ΔΝΤ και μια αρπακτική Γερμανία. 

Το έκαναν μια, το ξανάκαναν, το παράκαναν και τώρα το ΔΝΤ, αφού τα “θαλάσσωσε”, δίνει εντολές λέει για εξοντωτική φορολογία στα ακίνητα και πλειστηριασμούς για...

να μην πάθουν τίποτα οι τράπεζες. 

Ε, και λοιπόν; ας καταρρεύσουν οι τράπεζες, όπως κατέρρευσαν στην Κύπρο και στην Ισλανδία. Δεν θα πεθάνουμε. Γιατί θα πρέπει να ταϊζουμε ένα τέρας χωρίς τέλος;

ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;;;Αναφορά – σοκ από το ινστιτουτο Gatestone: Οι ΗΠΑ βοηθούν την Γερμανία να ανασυστήσει την Οθωμανική αυτοκρατορία!

Από το 1870, η Γερμανία θεωρεί την Οθωμανική αυτοκρατορία ως τον ισχυρότερο σύμμαχο της! 

Οι ίδιοι οι Τούρκοι ομολογούν την σύνδεση των σφαγών σε Βοσνία, Κόσοβο εως και την ισλαμιστική γενοκτονία γνωστή ως “αραβική άνοιξη”! 

Από τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, η Γερμανία...

οργάνωνε “τζιχάντ” σε όλες τις χώρες με μουσουλμανικούς πληθυσμούς που βρισκόταν υπό τον έλεγχο των “εχθρών”, Ρωσία, Βρετανία, Σερβία, Γαλλία.

Πως η Γερμανία συνεχίζει σήμερα αυτό που επεδίωξε και στους δύο παγκόσμιους πολέμους! 

Τρίτο δάνειο, νέο μνημόνιο....


Ο Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ ξεμπροστιάζει και ένα άλλο «ατού» της κυβέρνησης. Το «greek success story» που προωθούν η κυβέρνηση και ο Αντώνης Σαμαράς προσωπικά.

Ο τέως πρόεδρος του Eurogroup όχι μόνο αρνήθηκε να υιοθετήσει την άποψη ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει για δανεισμό στις αγορές το 2014, αλλά αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για νέο δάνειο και συνεπώς νέο μνημόνιο!

Ακόμη και αν αποφασιστεί ελάφρυνση του δημοσίου χρέους, οι αγορές δύσκολα θα μας δανείσουν και έτσι υπάρχει σοβαρή προοπτική το καλοκαίρι του 2014 .....