Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ…

Μετά την άνοδο του Κεμάλ και τη καθαίρεση του Σουλτάνου, η Τουρκία άρχισε σταθερά και μεθοδικά να επανακατακτά τα γύρω εδάφη της παλιάς Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Οι δε λαοί που κατοικούσαν και κατοικούν σε αυτά τα εδάφη εκδιώκονται ή εξοντώνονται πλήρως. Αυτή είναι η μόνιμη υπομονετική και σταθερή επιδίωξη της Τουρκίας.
Γι’ αυτό σε όποιο έδαφος μπαίνει η Τουρκία, δεν πρόκειται να το αφήσει ποτέ, παρά μόνο με πολεμική ήττα. Εκτός από τις μετά το 1922 σχετικές πράξεις της, δείτε τι έκανε πρόσφατα, με την πλήρη γνώση και ανοχή του ΝΑΤΟ στην Κύπρο και τι προσπαθεί να κάνει τώρα με τη βόρεια Συρία και το βόρειο ΙΡΑΚ. Φυσικά αυτό το έχουν αντιληφθεί οι Ρώσοι, οι οποίοι και σπεύδουν να αποκτήσουν συμμάχους στις γύρω περιοχές. Γι’ αυτό και το…τεράστιο μίσος των Τούρκων κατά της σημερινής Ρωσίας του Πούτιν.
Σε ότι αφορά την Ελλάδα, δεν θέλει μόνο το Αιγαίο. 
Η πραγματική βούληση της Τουρκίας είναι να ξαναπάρει πίσω ολόκλήρη την Ελλάδα. Όποιος νομίζει ότι η Τουρκία θα σταματήσει μόνο στο Αιγαίο και στη Θράκη, χώρους στους οποίους έχει ήδη.....

Σε EURABIA η μετάλλαξη της Ευρώπης

https://shariaunveiled.files.wordpress.com/2015/05/islam-in-europe-1-resized.jpgΤο κυνικό και απάνθρωπο πρόσωπο της Ευρώπης αποκάλυψε πρόσφατα ένας μητροπολίτης που συμμετείχε σε ειδική συνάντηση των Ηνωμένων Εθνών για το Προσφυγικό. 

Ο Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ εκπροσώπησε στα τέλη Ιανουαρίου στη Γενεύη την Εκκλησία της Ελλάδος. 

Στις δύο ημέρες που κράτησαν οι εργασίες τοποθετήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι διεθνείς οργανισμοί, που έχουν ως αντικείμενο την αντιμετώπιση μεγάλων ανθρωπιστικών κρίσεων όπως η Υπατη Αρμοστεία Προσφύγων (UNHCR), ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΙΟΜ), η UNICEF και το Παγκόσμιο Ταμείο Ανθρωπίνων Πόρων (UNFPA) μαζί με εκπροσώπους της γερμανικής, της σουηδικής, της βρετανικής, της γαλλικής, της ουγγρικής, της ιταλικής και της ελληνικής κυβέρνησης.

Οσα άκουσε εκεί ο μητροπολίτης τον σόκαραν! Κυρίως το επιχείρημα «ευτυχώς που έρχονται οι πρόσφυγες στην Ευρώπη, γιατί ....

Η Ελλάδα πρέπει να μηδενίσει το κοντέρ.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjMLdj6KyjgInxbO6Iefs1SuZeq-e0z3QpsgmZtLwISu_7sv9eKuiV7aZLPavY4wgW_LhXjdqWbqh17pbMM6P_d4iDhnVarwxydypY3YIfHuQeiQFEs2Kx9BSqxvMXp-31sJu0ZZ7MuDsU/s400/%25CE%25B5%25CE%25BB%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25B4%25CE%25B1-%25CE%25BA%25CE%25B1%25CE%25B9-%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B8%25CF%2581%25CF%2589%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%2582_.jpgΗ πατρίδα χρειάζεται επειγόντως:

 1) Πολιτειακή αλλαγή, 

2) Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, 

3) Δραστική μείωση της φορολογίας και 

4) Σεισάχθεια και μάλιστα αυστηρά με αυτή τη σειρά, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα είναι χειρότερο από το σημερινό.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι με τη Σεισάχθεια θα κερδίσουν
τα λαμόγια που δεν πληρώνουν. 


Ουδόλως πρέπει να μας ενδιαφέρει αυτό, γιατί τα λαμόγια, έτσι κι αλλιώς, δεν πρόκειται να πληρώσουν ποτέ. 

Εμάς πρέπει να μας ενδιαφέρουν εκείνοι που είναι χρεωμένοι με αντισυνταγματικούς φόρους και κινδυνεύουν να χάσουν ακίνητη περιουσία, την οποία περιουσία περιμένουν να πάρουν τα λαμόγια που τώρα δεν πληρώνουν, πλουτίζοντας έτσι .....

Σόρος: ”Η απειλή από τον Πούτιν είναι μεγαλύτερη από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών”

http://offtherecord.net.gr/wp-content/uploads/2016/02/56bc9e38c36188323f8b45c1.jpg
Οι Αμερικανοί και οι ηγέτες της ΕΕ κάνουν ένα ”τραγικό σφάλμα” λαμβάνοντας τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν για σύμμαχο στον αγώνα κατά του Ισλαμικού κράτους, δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος. Ο πραγματικός στόχος του Πούτιν είναι η αποσύνθεση της ΕΕ, ισχυρίστηκε.

Σε ένα άρθρο άποψης για το Project-syndicate.org, ο δισεκατομμυριούχος δήλωσε ότι ”ο καλύτερος τρόπος για να [προκαλέσει τη διάλυση του ευρωμπλόκ] είναι να κατακλύσει την ΕΕ με πρόσφυγες από τη Συρία.“

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι [ο Πούτιν] παρενέβη στη Συρία, προκειμένου να ....

ΣΟΚ! ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ έρχεται bail-in. Πανικός και στις υπόλοιπες...

attww.png
Από το "PRESS-GR"
Γράφει ο Τραπεζικός.
Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι τράπεζες έχουν πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά παρά το σημερινή προσπάθεια για μάζεμα του κακού κλίματος που κανείς όμως δεν την πίστεψε. 

Οι ελληνικές τράπεζες έχουν περάσει πολλές κρίσεις πανικού την... τελευταία πενταετία. 

Ωστόσο, η τωρινή, στο πλαίσιο του γενικότερου sell off στις τραπεζικές μετοχές πανευρωπαϊκά, είναι η πλέον οξεία.
 
Ο λόγος είναι πολύ απλός: από 1/1/2016 έχει ενεργοποιηθεί και ισχύει για όλες τις ευρωπαϊκές τράπεζες -είτε είναι συστημικές, δηλαδή εποπτεύονται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), είτε όχι- το περιβόητο bail-in σε περίπτωση που απαιτηθεί.....

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!!!!ΓΙΑ ΟΛΑ!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ!!!!

%25CE%259B%25CE%2591%25CE%259F%25CE%25A3
Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτόγνωρη μορφή παρακμής και εξαθλίωσης!

Οδηγείται σταθερά σε ολικό Εθνικό αφανισμό!
  Θυμηθείτε τι έκαναν οι…’’σωτήρες’’μας!!! 
Εκχώρησαν την Εθνική μας Κυριαρχία!!! 

Κουρέλιασαν το Εθνικό μας Σύνταγμα,την Εθνική μας αξιοπρέπεια!!! 

Ισοπέδωσαν τα πολιτικά μας δικαιώματα!!! 

Εμπορευματοποίησαν και υποθήκευσαν την Εθνική γή και τον....

Γυάλινα κεραμίδια ζεσταίνουν το σπίτι σας με ηλιακή ενέργεια.

http://www.enallaktikos.gr/img49746_44a007dbfdb667f2f40d3add75d423fa.jpg
Η σουηδική εταιρία SolTech Energy που ασχολείται με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, έχει αναπτύξει ένα μοναδικό σύστημα θέρμανσης για τα σπίτια.

Κατασκεύασε κεραμίδια από συνηθισμένο διαφανές γυαλί, τα οποία έχουν την ικανότητα να απορροφούν την ηλιακή θερμότητα και να ζεσταίνουν την κατοικία. Παράλληλα, το ελκυστικό σχέδιο τους, δίνει...

Τουρκικά τεθωρακισμένα,πέρασαν τα σύνορα με την Συρία και κατευθύνονται προς το Χαλέπι..αυτό ανακοίνωσε πριν λίγο η Δαμασκός!!!!

12108007_1679808035565825_48047785028029
Πριν λίγη ώρα,η Δαμασκός με ανακοίνωση της,τονίζει,πως ξέκινησε η Τουρκική εισβολή στην Βόρεια Συρία!!!

Συγκεκριμένα,τούρκοι στρατιώτες,μαζί με 400 ''εθελοντές ισλαμικής οργάνωσης,πέρασαν τα σύνορα με τεθωρακισμένα οχήματα και κατευθύνονται στο Χαλέπι!!!

Η είδηση και η ανακοίνωση της Δαμασκού,είναι πρώτο θέμα στο ρωσικό....

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

pagkosmiopiisi

Μεγάλη συσσώρευση στρατευμάτων (Ρωσίας, ΝΑΤΟ, Φυσικά Τουρκίας, Σαουδαραβίας και Ιραν) παρατηρείται στα βόρεια της Συρίας.


Ταυτόχρονα ενισχύεται η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, το θαλάσσιο διάδρομο δηλαδή της Ρωσίας, με πρόσχημα τους πρόσφυγες.

Η σπίθα θα ανάψει μάλλον από τη Συρία, για να φουντώσει όλο το Αιγαίο, επιδιώκοντας το ΝΑΤΟ να εξαντλήσει τη Ρωσία, η οποία θα αποκοπεί λόγω Βοσπόρου και Αιγαίου.


Φυσικά, οι εξελίξεις αυτές θα είναι η χαρά της Τουρκίας, η οποία ήδη μεταφέρει ...

Το ΔΝΤ θέλει νέο, τέταρτο Μνημόνιο! - Τι ζητούν οι δανειστές.

Το ΔΝΤ θέλει νέο, τέταρτο Μνημόνιο! - Τι ζητούν οι δανειστές
Με όλα τα σενάρια ανοικτά και εν μέσω πολυεπίπεδων πιέσεων, εντός και εκτός συνόρων, η ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται κρίσιμη.

Οι διαπραγματεύσεις με τους Θεσμούς κινούνται σε θολό τοπίο, μετά τη «φωτιά» που έβαλε στο σκηνικό, η παρέμβαση Τόμσεν, με το Ταμείο να εμφανίζεται ως να επιχειρεί να ξαναγράψει το πρόγραμμα, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχυ και να θέσει τους όρους του, εάν πρόκειται να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα.
Οι κλυδωνισμοί στις αγορές και η προσφυγική κρίση που πυροδοτεί... το μέτωπο στη Συρία, καθιστούν εξαιρετικά ευμετάβλητα και περίπλοκα τα πράγματα στο εσωτερικό της Ευρωζώνης ενώ στα ύψη βρίσκεται το θερμόμετρο και στο εσωτερικό της Ελλάδας. 
Μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης, με την ολοκλήρωση του Eurogroup που έστειλε θετικά μηνύματα προς την Αθήνα, σε μεγάλο βαθμό υπό το βάρος των....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -ΣΟΚ – Εκχωρούνται στο ΤΑΙΠΕΔ με νομοσχέδιο όλα τα περιουσικά στοιχεία της Ελλάδας.




ΤΑΙΠΕΔ
Να βάλει και άλλο νερό στο κρασί του ετοιμάζεται ο πρωθυπουργός σε ένα θέμα που κατά καιρούς έχει αποτελέσει κόκκινη γραμμή για την κυβέρνηση..
Πρόκειται για το Ταμείο Αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας, ένα ζήτημα για το οποίο η ελληνική πλευρά είχε ασκήσει…..

Χείμαρρος ο Στρατηγός Φράγκος για την Εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο: «Ήμουν και είμαι ο Στρατηγός για όλους τους Έλληνες».

eb7cf83Συνέντευξη Χείμαρρος του Στρατηγού Φρ. Φράγκου που τα λέει όλα !

Για το Προσφυγικό και την εμπλοκή του ΝΑΤΟ την Ιθαγένεια και τα Hot Spots και δίνει τις δικές του ρεαλιστικές προτάσεις …Ακούει κανείς ;

Για το Προσφυγικό και την εμπλοκή του ΝΑΤΟ

«Το Προσφυγικό, αυτών των αθώων, βασανισμένων υπάρξεων, δεν λύνεται από μία χώρα των 11 εκατομμυρίων, λύνεται από μία Ευρωπαϊκή Ένωση των 450 εκατομμυρίων, η οποία αν δεν αντέχει να απορροφήσει 1 και 2 εκατομμύρια, τότε πώς απαιτούν λοιπόν από αυτή την πατρίδα να απορροφήσει; Φτάνουν μάλιστα στο σημείο να λένε «θα σας κλείσουμε και τα βόρεια σύνορα».

Σας είπα τι πρέπει να γίνει κατά την άποψή μου.

Πρώτον, να σταματήσουν όλες....

ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ!

turkey_gas_israel_cyprus

«Δεν υπάρχει άλλη πορεία για να πάει το φυσικό αέριο από την Κύπρο παρά μόνο μέσω της Τουρκίας», δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ισχυριζόμενος ότι Ισραήλ και ελληνοκυπριακή πλευρά – όπως αποκάλεσε την Κυπριακή Δημοκρατία – έχουν την ίδια άποψη, γι’ αυτό και δεν έχουν νόημα οι συμφωνίες που υπογράφηκαν!

Σε δηλώσεις του ...

Τον θάνατό σου καρτεράνε Χτύπα προτού σε φάνε...


Τη σπάθα σήκωσε και πάλι
Του ξένου πάρε το κεφάλι
Τον θάνατό σου καρτεράνε
Χτύπα προτού σε... φάνε

Αδέρφι την καρδιά σου να 'ν' ατσάλι
Κάνε την καρδιά σου φυλακή
Ό,τι μας κλέψανε
Και μας ντροπιάσανε
Αν θες να τ' αναστήσεις πάλι....

Βιντεο. Αυτές οι γυναικάρες, οι Λιονταρίνες, δεν φεύγουν από την πατρίδα και εκπαιδεύονται για να υπερασπίσουν Αυτήν κι είναι Χριστιανές!

Λιονταρίνες... Χριστιανές κοπέλες, εθελόντριες σε χριστιανικό γυναικείο σώμα "Ελεύθερων Σκοπευτών" συγκροτήθηκε στη μαρτυρική Συρία!
Τα κορίτσια, δεν έβαλαν τους γονείς τους να πουλήσουν τα πάντα για μια θέση στις βάρκες των δουλέμπορων του φασίστα Ερντογάν, ώστε να περάσουν το Αιγαίο και να γίνουν ..