Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ευθυμήσαμε πάλι!..

Έλα, ρε! Και τον είχαμε παρεξηγήσει τον άνθρωπο!

Αυτός είναι γεννημένος διασκεδαστής! 

Έμφυτο ταλέντο στην κωμωδία.

Και μάλιστα στην ''εκλεπτυσμένη'' κωμωδία. 

Ξέρετε.. 

Αυτή με...τους τουρτοπόλεμους, τις ατελείωτες σφαλιάρες, και όλα τα ''γκαγκς'' του βωβού κινηματογράφου!

Ψηφίστε, λέει, ''Ελιά'' για να μην διαλυθεί....

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ ΥΠ.ΕΞ► «Η Ορθοδοξία είναι η κύρια απειλή για τον δυτικό πολιτισμό», λέει ο τρισάθλιος Σουηδός υπουργός Εξωτερικών, Καρλ Μπιλντ!!!

Έτσι, για να καταλαβαίνουν ορισμένοι, πόσο οργανωμένος & έντονος είναι ο πόλεμος που γίνεται από συγκεκριμένα καθάρματα, κατά του Χριστιανισμού!

Στοκχόλμη

Ο Καρλ Μπιλντ* (Nils Daniel Carl Bildt) ο ελεεινός ανθέλληνας υπουργός Εξωτερικών της Σουηδίας - ο οποίος υπήρξε και πρωθυπουργός της Σουηδίας (1991-1994), είναι τακτικός θαμώνας της Λέσχης Bilderberg (2006, 2008, 2009, 2013) του Council on Foreign Relations (CFR) και της Τριμερούς Επιτροπής και ένας από τους αρχιτέκτονες της πολιτικής της Ε.Ε. για την Ανατολική Ευρώπη - θεωρεί ότι η Ρωσία έχει αλλάξει προς το χειρότερο τα τελευταία χρόνια. 

Ενώ έδειξε σύνδεση με...

Έβαλε τα κλάματα μέσα στη Βουλή ο Μπούκουρας - Απίστευτες σκηνές - «Στέκομαι όρθιος με ψυχοφάρμακα.. Με Lexotanil» (βίντεο)

«Ήμουν ΠΑΣΟΚ - Ο Ανδρέας Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή»!!!

“Δεν τα λέω για να με λυπηθείτε τα λέω γιατί έτσι νιώθω. 

Ο πατέρας μου έπαθε καρκίνο και αναγκάστηκα να αναλάβω τη δουλειά. 

Έρχονται τα παιδιά μου στη φυλακή και τα βλέπω μια ώρα την εβδομάδα. 


Γιατί πατέρα είσαι στη φυλακή με ρωτάνε και δεν ξέρω τι να τους πω. 

Ο Ανδρέας ο Παπανδρέου με έκανε εθνικιστή!” τόνισε μεταξύ άλλων ...

Τα δάκρυα του Μπούκουρα συγκίνησαν την Ραχήλ Μακρή..κι άλλους βουλευτές των ΑΝΕΛ.


Στο πλευρό του προφυλακισμένου βουλευτή..

Στο πλευρό του προφυλακισμένου βουλευτή Στάθη Μπούκουρα βρέθηκαν ορισμένοι βουλευτές μόλις τελείωσε την ομιλία του στην Ολομέλεια.

Μεταξύ αυτών, ....

Η Πατρίδα χάνεται ....βαρκούλες αρμενίζουν...! Απόστρατοι! Φωτιά και Λάβρα θα είναι η Ψήφος μας !

Τους έχω πάντα στο μυαλό μου”, είπε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για τους ένστολους, στην συνέντευξη που έδωσε στον ΑΝΤΕΝΝΑ και στους δημοσιογράφους Μαρία Χούκλη και Δημήτρη Κοτταρίδη
.tn1112
Τους (ένστολους ) και όχι τους Αξιωματικούς  έφερε ως παράδειγμα και για την αποκατάσταση αδικιών από τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνησή του.
Προφανώς εννοώντας το κοινωνικό μέρισμα των 500 ευρώ που κάποιοι θα λάβουν σε δυο μέρες.

Βέβαια κάποιος πρέπει να του σφυρίξει του Αντώνη οτι η δική του Κυβέρνηση με την συνδρομή Βενιζέλου ψήφισε τον Ιανουάριο του 2013 μέτρα εναντίον των Αποστράτων και μόνον αυτών, Αξιωματικών τω Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας !

 Τι και αν το Συμβούλιο της Επικρατείας ...

"ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"... Απαγορευμένο,,,,,, σποτ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών ( Φ.Σ.Α ) ..ΙΙ

Μια απίστευτη καταγγελία κάνουν οι φαρμακοποιοί που σίγουρα δεν αρμόζει στα πλαίσια της δημοκρατίας. Στην ανακοίνωσή τους που έχει τίτλο "ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ" τονίζουν ότι η κυβέρνηση απαγόρευσε με υπουργική απόφαση τη μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί ως πολιτικό και προφανώς μπορεί να την "βλάψει" εν όψει των επερχόμενων εκλογών.
Για την ιστορία πρέπει να τονιστεί πως οι φαρμακοποιοί είχαν ετοιμάσει ένα ραδιοφωνικό σποτ στο οποίο γινόταν λόγος για την αύξηση στα φάρμακα. Το σποτ αυτό δεν παίχτηκε στα ραδιόφωνα. 
Ανάλογη αντιμετώπιση είχε και η αφίσα που είχε...

Αγαπημένο μου πολεμικό ημερολόγιο..

Aποχαιρετισμός στα Ελληνικά Οπλα: Αφοπλίζουν τις ΕΕΔ με "χαρτζηλίκι" 2,5 δισ. ευρώ αμυντικές δαπάνες μέχρι το 2019!

Aν όντως ισχύσουν αυτά που αναγράφονται ως "αμυντικές-εξοπλιστικές δαπάνες" στο Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, καλύτερα η χώρα από τώρα να έρθει σε μία "τίμια συμφωνία" με την Τουρκία, προκειμένου να παραχωρήσει λιγότερα από αυτά που θα χάσει μετά βεβαιότητας όταν συμβεί το αναπόφευκτο, που συν τοις άλλοις θα κοστίσει και πολύτιμο ελληνικό αίμα.
Γιατί - αν δεν έχουν γράψει οι Τούρκοι - το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής τότε αυτοί που το έγραψαν είναι ή προδότες ή εθνικοί εγκληματίες.
Θαυμάστε εξοπλιστικό ....