Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Θέλουν να μας κάνουν νοικάρηδες στο ίδιο μας το σπίτι! Δείτε τι έκαναν οι τράπεζες!

Σε ρύθμιση όσους δεν έχουν πληρώσει τη δόση των «κόκκινων» δανείων τους για περισσότερες από 90 ημέρες, καλούν οι τράπεζες, στέλνοντας περίπου ένα εκατομμύριο ειδοποιητήρια, προκειμένου να προλάβουν τα «κοράκια» των distress funds που… καταφθάνουν – Προτείνουν ακόμα και εκχώρηση ακινήτου, με αντάλλαγμα να παραμένει ο δανειολήπτης σε αυτό, καταβάλλοντας ενοίκιο! - Προθεσμία μέχρι το τέλος του μήνα να υποβάλουν οι δανειολήπτες τα στοιχεία εσόδων-εξόδων τους.

Τριπλασιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες οι αιτήσεις δανειοληπτών για υπαγωγή τους στο νόμο Κατσέλη, και πώς όχι όταν είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες να σώσουν τις περιουσίες τους, καθώς οι ...

ΤΕΛΟΣ οι συντάξεις που ξέραμε – Ποιοι θα χάσουν μεγάλα ποσά (παραδείγματα)

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΤΟΥ

Την «πόρτα» της πρόωρης συνταξιοδότησης (πριν από τα 62 και τα 67 έτη) «κλείνει» το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε εφαρμογή του ν. 4336 που ψηφίστηκε το καλοκαίρι, για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους επιστήμονες και τους εργαζόμενους ασφαλισμένους σε ΔΕΚΟ, τράπεζες και ειδικά ταμεία.
Με βάση τις εγκυκλίους που απέστειλε ο υφυπουργός Τ. Πετρόπουλος στα Ταμεία:
Ανατρέπονται κατοχυρωμένα δικαιώματα για δεκάδες κατηγορίες ασφαλισμένων που δεν είχαν συμπληρώσει έως τις 18 Αυγούστου τα (χαμηλότερα) όρια ηλικίας και τα απαιτούμενα χρόνια ασφάλισης.
Τίθεται από φέτος το 58ο έτος ως ηλικιακό όρια για όσους μπορούσαν να συνταξιοδοτηθούν ανεξαρτήτως ορίου ηλικίας, ακόμη και για ....

Γιατί οι ΗΠΑ αρνούνται να συνεργαστούν με τη Ρωσία στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους;

Το Πεντάγωνο σημειώνει πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Ρωσία έτσι ώστε να γίνει ανταλλαγή πληροφοριών σε ό, τι αφορά το Ισλαμικό Κράτος.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής δεν είναι διατεθειμένη να συνεργαστεί με τη Ρωσία στο πλαίσιο των επιχειρήσεων εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) και δεν πρόκειται να ανταλλάξει πληροφορίες για στόχους στη Συρία με τη Μόσχα εάν ....

Να γιατί τρέμουν όλοι την Ελλάδα, η οποία κρατάει τα «κλειδιά» του πλανήτη – Σύμφωνα με το Newsweek.


Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας  Πληροφοριών (Βαλκανίων και χωρών Κ.Α.Κ ) 

Ο νέος Ρώσος «Τσάρος» Β. Πούτιν έχει « μάτια» μόνο για την Ελλάδα και την Σουηδία. ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ από το άρθρο μας στο pentapostagma.gr, με τίτλο: ***Αμερικανικό Ινστιτούτο προς Βερολίνο: «Η Ελλάδα θεωρείται τεράστιας στρατηγικής σημασίας για ΝΑΤΟ και ΕΕ», με το οποίο η χώρα μας δεν πρόκειται να «διωχθεί» από την ΕΕ από καμία γερμανική κυβέρνηση αλλά και από «οποιονδήποτε» κρυφό «καγκελάριο» σαν τον κύριο Σόιμπλε ότι και να κάνουν. 

Το τεράστιο «μυστικό» αφορά την...