Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Η Ελλάς υπό την παγκόσμια σιωνιστική δικτακτορία..

Ο Αριστοτέλης στα πολιτικά του γράφει... 

«Επιδίωξη της τυραννίας είναι να πτωχεύσουν οι πολίτες, αφενός για να συντηρείται με τα χρήματά τους η φρουρά του καθεστώτος, και αφ’ ετέρου να είναι απασχολημένοι και να μη τους μένει χρόνος για επιβουλές.

Σε αυτό το αποτέλεσμα...αποβλέπει τόσο η επιβολή μεγάλων φόρων, και η απορρόφηση των περιουσιών των πολιτών, όσο και η κατασκευή μεγάλων έργων που εξαντλούν τα δημόσια οικονομικά». 

Αυτά εγένοντο στην αρχαιότητα.

Σήμερα η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία αντιγράφει τον Αριστοτέλη με το «Δόγμα του Σόκ», και το εφαρμόζει επάνω στους Λαούς του πλανήτη, για να μπορέσει να τους διοικήσει, να τους εκμεταλλευτεί, και να τους εξαθλιώσει με σκοπό να περάσουν τα προγράμματά της, που είναι αυτά της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), δηλαδή να μας καταστήσει όλους δούλους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, υπό κυβέρνηση δική τους.(της παγκόσμιας Σιωνιστικής Ελίτ).

Το πρώτο «Δόγμα του Σοκ», εφαρμόστηκε....

ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ: Η κόντρα Μπερίσα - Ράμα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το πλιάτσικο στις περιουσίες των Ελλήνων!!!

Το πλιάτσικο στα οικόπεδα-φιλέτα της Ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, στις ακτές του Ιονίου, που συνεχίζεται εδώ και πάνω από δύο δεκαετίες, καθώς και η δόλια επιχείρηση πληθυσμιακής αλλοίωσης της εθνικής σύνθεσης στις περιοχές όπου ζει η Ελληνική μειονότητα, έρχονται στην επιφάνεια μέσα από...την σύγκρουση που ξέσπασε πρόσφατα μεταξύ του πρωθυπουργού Εντι Ράμα και του πρώην πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα. 

Ο τελευταίος, αν και ...

Αυτό είναι το σχέδιο της Γερμανίας για την αναδιάρθρωση του Ελληνικού χρέους.

Το Βερολίνο είναι ήδη έτοιμο να αρχίσει η συζήτηση για το ελληνικό χρέοςαλλά κανείς δεν αισθάνεται ευχάριστα γι' αυτό. Η "είδηση" είναι σε γνώση της ελληνικής κυβέρνησης: η Γερμανία θα ζητήσει "monitoring" διαρκείας, που θα "παράγει" και θα καθορίζει με έναν αυτόματο τρόπο προσαρμογές στη δημοσιονομική πολιτική τής εκάστοτε κυβέρνησης ώστε να διασφαλίζεται η εξυπηρέτηση του χρέους.
Μόνο με την προϋπόθεση αυτή η γερμανική κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να προχωρήσει στη συζήτηση για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους που στις γενικές της γραμμές θα ....

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Τελειώνει ο ΕΝΦΙΑ, αλλά έρχεται ο φόρος κατοχής και θα πληρώνουμε περισσότερα!

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2014/07/%CE%B1%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1.jpgΣε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης καθώς αναγκάζεται να εφαρμόσει την απόφαση για μείωση των αντικειμενικών αξιών. 

Ότι και να γίνει όμως, τα έσοδα από τη φορολόγηση των ακινήτων δεν μπορούν να πέσουν κάτω από τα 2,65 δισ. ευρώ που αποφέρει ετησίως ο ΕΝΦΙΑ. Τι σημαίνει αυτό; 

Ότι η επιβάρυνση των ιδιοκτητών θα συνεχισθεί κι απλά θ” αλλάξει ...

Είχαμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τον κόσμο αλλά προτιμήσαμε να σώσουμε το τομάρι μας.

http://pitsirikos.net/wp-content/uploads/2015/12/gang.jpg
Ο Οσκαρ Γουάιλντ είπε κάποτε «Aρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για ν΄αγαπήσεις. 

Όμως μια ολόκληρη ζωή δεν αρκεί για να ξεχάσεις.»

Θα ήθελα να διαφωνήσω, καθώς είναι ξεκάθαρο πως ο Ουάιλντ δεν γνώριζε τότε τους σημερινούς Έλληνες.

Δεν μας πήρε ούτε 10 χρόνια για να ξεχάσουμε ότι μας συνέβη τα τελευταία έξι.

Νόμιζα για μεγάλο διάστημα πως η ελληνική κοινωνία απλά είχε κολλήσει στο στάδιο της μη αποδοχής, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ο δόλιος πως δεν θα υπήρχε μετά από εδώ.

Και τώρα, σιγά-σιγά, οδεύουμε προς την ....

Κατά διαόλου πάει η Ευρωζώνη ολόκληρη κι εμείς αμολάμε αετό…

Πάνω από το όριο που τίθεται στη συνθήκη του Μάαστριχτ κινούνται τα ποσοστά του χρέους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καθιστώντας όλο και πιο επιτακτική την ανάγκη να δοθεί μια συνολική λύση στον εκτροχιασμό των δημόσιων οικονομικών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Κομισιόν, τουλάχιστον πέντε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρίσκονται στο «κόκκινο», ενώ 16 κράτη-μέλη εμφάνισαν....

Στην ανωμαλία απαντάμε με την κανονικότητα. Πολεμάμε με τα ίδια τους τα όπλα......!!!!!!!

fili dimosia
Στην ανωμαλία απαντάμε με την κανονικότητα. Πολεμάμε με τα ίδια τους τα όπλα

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Τέσσερις μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ομοφυλοφίλων και την κατάργηση της διάταξης που αφορά στον ποινικό κολασμό ασελγών πράξεων μεταξύ αρρένων, η Αθήνα γέμισε πλέον με ανώμαλους που διαφημίζουν την ανωμαλία τους ανταλλάσσοντας «θερμά» φιλιά εν μέση οδό.


Ανέκαθεν ήμουν της άποψης ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να .....

Καληνύχτα Ελλάδα αν ποτέ ξυπνήσεις ξύπνα και εμένα…

Πεθαίνεις καθημερινά για να παραμείνεις Ευρωπαίος – Μη μπερδεύεσαι Έλληνα δεν έχουμε ενωμένη Ευρώπη εμείς είμαστε οι σκλάβοι τους

foros-enomeni-europi-750x400
Δεν είχαμε, δεν έχουμε και ούτε θα έχουμε ποτέ Ενωμένη Ευρώπη. 

Η Ευρώπη είναι μία αυτοκρατορία που έχει υποδουλώσει την Ελλάδα απλά στα σημερινά χρόνια η υποδούλωση έχει αλλάξει μορφή. 

Απλοί σκλάβοι είμαστε που ψηφίζουμε τον μαστιγωτή μας. ΄

Δεν έχουμε τίποτα ...

Η αμερικανική ελίτ υλοποιεί σχέδιο αλώσεως της Ευρώπης με τους μετανάστες στο οποίο αντιστέκεται η Ρωσία.

150906-germany-migrants-hg-1149_c84baa1a147301b74ce5ddd8010c9694.nbcnews-ux-2880-1000
Τα σχέδια των Αμερικανών νεοσυντηρητικών για  παγκόσμια κυριαρχία αποφέρουν καρπούς, καθώς η Ευρώπη είναι πλημμυρισμένη με μουσουλμάνους μετανάστες , οι opo;ioi δραπέτευσαν από τους δικούς τους  πολέμους και τον τρόμο στις δικές τους χώρες, τονίζουν Αμερικανοί ακτιβιστές.

Το άρθρο τονίζει ότι   όλο αυτό υλοποιείται σκόπιμα, και ότι η Μέρκελ και ο Ομπάμα ανήκουν στον ίδιο  νεοσυντηρητικό « χώρο» , ο οποίος οδηγεί την Ευρώπη στην καταστροφή.

Ενώ  η Ρωσία είναι μία από τις λίγες χώρες της οποίας η ηγεσία αντιλαμβάνεται το τι ακριβώς συμβαίνει, και αγωνίζεται να το σταματήσει, αναφέρει........

Economist: “Ζωντανό” το Grexit, “μαύρο” 2016 για την ελληνική οικονομία.

Ύφεση 1% και πολύ μικρό πληθωρισμό, στο 0,6%, προβλέπει ο Economist για την ελληνική οικονομία το 2016 στην ετήσια έκθεσή του “The world in numbers” και συγκεκριμένα στο κεφάλαιό του για την Ευρώπη.

Το βρετανικό περιοδικό αναφέρει πως μετά τη
φρέσκια λαϊκή εντολή που παρέλαβε οΑλέξης Τσίπρας αφού συνθηκολόγησε με τους ευρωπαίους, η χώρα βρίσκεται σε μια κατάσταση “χαμηλής .........ανάπτυξης και ψηλού χρέους που κανείς εντός ή εκτός

ΣτΕ. Η κατάργηση των δώρων των συνταξιούχων κρίθηκε αντισυνταγματική.

Αντισυνταγματική κρίνουν την κατάργηση των δώρων όλων των συνταξιούχων δυο αποφάσεις της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, όπως γνωστοποίησε μιλώντας στον realfm 97,8 ο εργατολόγος

Τελείωσαν τα ψέματα… Ήρθε η ώρα για την ΑΟΖ της Ευρώπης...

Η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ένωση διαθέτουν, αναμφίβολα, θαλάσσια σύνορα. Αλλά τα θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης δεν είναι μόνο τα χωρικά της ύδατα αλλά είναι και οι Αποκλειστικές Οικονομικές Ζώνες (ΑΟΖ) των κρατών-μελών της!
Έτσι η ΑΟΖ αποκτά ταυτόχρονα και μια σημαντική γεωπολιτική έννοια που έχει διαφύγει, μέχρι σήμερα, από το στόχαστρο των Βρυξελλών.

Γράφει ο Θεόδωρος Καρυώτης
Στις 7 Μαρτίου 2013, ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε στελέχη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αναφέρθηκε στην ΑΟΖ της Ευρώπης τασσόμενος σαφώς υπέρ μιας κοινής ευρωπαϊκής πολιτικής για τα θέματα των εξωτερικών συνόρων και της ΑΟΖ. Στην ομιλία του επεσήμανε
«Το ελληνικό ή το κυπριακό πετρέλαιο ή φυσικό αέριο είναι “ευρωπαϊκό” φυσικό αέριο και “ευρωπαϊκό” πετρέλαιο. Πότε, λοιπόν, θα μιλήσει η Ευρώπη για ....

Πιο πιθανή από ποτέ μια διάσπαση της ΕΕ, λένε οι Γερμανοί επιχειρηματίες....

Οι επικεφαλής πέντε από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς συνδέσμους της Γερμανίας φοβούνται ότι οι βαθιές διαιρέσεις όσον αφορά τον τρόπο χειρισμού της προσφυγικής κρίσης και ο αυξανόμενος εθνικισμός μεταξύ των κρατών μελών θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια διάσπαση της ΕΕ.
Η άφιξη φέτος στην Ευρώπη εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που θέλουν να ...

ΣΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ..ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ..«Στείλτε Φυλακή Μέρκελ, Ντράγκι Και Τραπεζίτες» (BINTEO)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΑ… ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ…

Ο Οικονομικός σχολιαστής και επιχειρηματίας, Karl Denninger λέει ό, τι αυτό που συμβαίνει στην ελληνική κρίση χρέους είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο πρόβλημα. 

«Όλες οι χώρες έχουν εμπλακεί στην ίδια θέση. Συμμετέχουν στην ίδια θεμελιώδη απάτη, η οποία κτίζεται για να .....

Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΕΙΣΜΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ.


Σε καταγγελία χιλίων Ρίχτερ προέβη Γιάννης Βαρουφάκης στην επίμαχη δήλωσή του στο Φόρουμ Επίσημων Νομισματικών και Οικονομικών Θεσμών (OMFIF), αποκαλύπτοντας πως η Τρόικα ελέγχει το οικονομικό Λογισμικό του Ελληνικού Κράτους!

Αυτή τη συγκλονιστική διαπίστωση έκανε ειδικός, Καθηγητής Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, στενός και έμπιστος φίλος του Γιάννη, ο οποίος αφού διορίστηκε στο ΥΠΟΙΚ, έψαξε με εντολή Βαρουφάκη το Σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών, ανακαλύπτοντας ότι το Λογισμικό το ελέγχει η Τρόικα!

Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΓΚΕΣΤΑΠΟ

Γι΄ αυτό ακριβώς ο Γιάννης επιχείρησε να χακάρει το Λογισμικό-Γκεστάπο, να αντιγράψει τα ΑΦΜ μας και με το πάτημα ενός κουμπιού να μπορούμε να λειτουργήσουμε σε Ελεύθερο Τραπεζικό Σύστημα, έτοιμο και για παράλληλο Νόμισμα, απελευθερωμένοι από ....

Δύσκολες ώρες στον τόπο μας....


Μιλάτε κι εσείς...;;;

Ζωή: Ο Τσίπρας πρόδωσε τη χώρα του!!! Κι άλλα πολλά.. Διαβάστε.

Ζωή: Ο Τσίπρας πρόδωσε τη χώρα του

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στο ΒΗmagazino, ενώ άφησε και πάλι ανοικτό το ενδεχόμενο να δημιουργήσει ένα νέο κόμμα.

Επίσης, η πρώην πρόεδρος της Βουλής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γίνουν εκλογές εντός του 2016.
Αναλυτικά η συνέντευξη της κας Κωνσταντοπούλου:
Ας αντισταθούμε για όσο μπορέσουμε στην πολιτική και ας κάνουμε μια λίγο πιο φιλοσοφική συζήτηση… «Για να δούμε τι έχετε να με ρωτήσετε…».
Ξεκινήσατε το 2015 ως Πρόεδρος της Βουλής και σήμερα, λίγες ημέρες πριν από το 2016, έχετε αποχωρήσει από τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν είστε βουλευτής. Πιστεύετε στην τύχη ή πιστεύετε ότι την τύχη τη φτιάχνει κανείς μόνος του; «Πιστεύω ότι τη μοίρα τη φτιάχνει κανείς μόνος του, αλλά πιστεύω ότι η τύχη είναι παράγοντας που ασφαλώς υπάρχει στη ζωή όλων μας».
Αισθάνεστε τυχερή;
«Ναι».
Γιατί αισθάνεστε τυχερή; 
«Γιατί έχω ανθρώπους που με αγαπούν και γεμίζουν τη ζωή μου, γιατί μπόρεσα και ακόμη μπορώ στη ζωή μου να κάνω πράγματα που με γεμίζουν και με εκφράζουν.

Το μεγάλο κόλπο με την πονηρή διάταξη που ψηφίστηκε Με 15% θα αγοράσουν τα δάνειά τους οι μεγαλοκαρχαρίες!!!!!!!!!!!!!

Το μεγάλο κόλπο με την πονηρή διάταξη που ψηφίστηκε
Να επιβάλει η κυβέρνηση στις τράπεζες, πριν πουλήσουν τα «κόκκινα» δάνεια στα κοράκια, να καλέσουν τους δανειολήπτες να τα πληρώσουν στο ίδιο ποσοστό, αλλιώς θα ζήσουμε τραγωδίες, Αλέξη Τσίπρα
Ακούγονται πολλά στην πιάτσα.
Και η Ιστορία έχει δείξει ότι κάθε άλλο παρά μακριά από την πραγματικότητα είναι αυτά που συζητιούνται...

ΜΑΣ ΠΗΡΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ...

Μας πήρε 400 χρόνια να ξεσηκωθούμε και να απελευθερωθούμε από την τούρκικη σκλαβιά και ακόμα σήμερα 200 χρόνια μετά, δεν έχουμε απαλλαγεί από τους νεοκοτζαμπάσηδες και τον ραγιαδισμό.

Φαίνεται πως εμείς οι Έλληνες, παρότι είμαστε ευφυείς και παρότι μας αρέσει η ατομική ελευθερία, εντούτοις έχουμε και κάποια σοβαρά ελαττώματα. 

Προσαρμοζόμαστε σχετικά εύκολα σε όλες τις συνθήκες, όσο άσχημες κι αν είναι αυτές και ταυτόχρονα ο εγωϊσμός και ο ατομικισμός μας, μας οδηγούν στο να ψάχνουμε να βρούμε την ατομική διάσωση και το ατομικό βόλεμα και όχι την διάσωση όλων μαζί. 

Λες και μπορεί ο καθένας να διασωθεί....... όταν οι γύρω του είναι κατεστραμμένοι.

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ... ΠΟΤΕ! Έκθεση-εφιάλτης από την ΕΕ: Θα συνεχιστεί το "μαστίγωμα" των Ελλήνων πολιτών εις το διηνεκές...

"Μαστίγωμα" εις το διηνεκές θα υποστούν οι Έλληνες πολίτες ακόμα και όταν τελειώσουν (τύποις) τα Μνημόνια καθώς οι όροι τους και οι πολιτικές τους θα διατηρηθούν, δημιουργώντας ένα ζοφερό μέλλον για σειρά επερχόμενων μελλοντικών γενεών.   

Ακόμα πιο αυστηρή δημοσιονομική παρακολούθηση στην Ελλάδα αλλά και κράτη της ΕΕ που έχουν σχετικά "μαλακούς" προϋπολογισμούς, προβληματική εκτέλεση και έφεση στην  τροποποίηση των στόχων του προϋπολογισμού προβλέπει έκθεση για τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.   

Φυσικά η έκθεση παρουσιάζει ώς "άγιες" τις χώρες του Βορά με βάση τις οποίες θα....

ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ Δ' ΡΑΙΧ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

Πανευρωπαϊκή "Βέρμαχτ" απαιτεί ο Β.Σόιμπλε: Την απορρόφηση των ευρωπαϊκών κρατικών οντοτήτων θέλει το Βερολίνο. 
Την δημιουργία μιας πανευρωπαϊκής "Βέρμαχτ" και την κατάργηση των στρατών των 28 μελών της ΕΕ ζήτησε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ Β.Σόιμπλε αποκαλύπτοντας έτσι τον σχεδιασμό του Βερολίνου για απορρόφηση των ευρωπαϊκών κρατών στην νέα "Μεγάλη Γερμανία" και την σύσταση του Δ' Ράιχ, καθώς ένας κράτος χωρίς δικές του ΕΔ παύει πλεόν να υφίσταται.
 
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών υποστήριξε τη δημιουργία κοινού Ευρωπαϊκού Στρατού λέγοντας χαρακτηριστικά πως «θα πετυχαίναμε πολλά περισσότερα αν τα χρήματα που.....