Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Ρωσικός «ΕΦΙΑΛΤΗΣ» ξανά στην ΤΟΥΡΚΙΑ...

Ο βασικός στόχος των Ρώσων είναι η Κωνσταντινούπολη, η τσαρίδα των πόλεων και ο Βόσπορος, το παλιό όνειρο των Ρώσων από την εποχή των Τσάρων.
Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει στην Τουρκία η πληροφορία ότι η Ρωσία προχωρεί σε μεγάλη αναβάθμιση του ρωσικού στόλου της Μαύρης θάλασσας, μια εξέλιξη που αναβιώνει τους παραδοσιακούς φόβους της Τουρκίας για την κάθοδο των Ρώσων προς ...

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ … Ο Βενιζέλος καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο, ενώ είχαν βρει λύση οι Αμερικανοί.


venizelos_-_psi

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και ….
…. τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές) παρά τις αντίθετες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να εξασφαλίσει τα ελληνικά συμφέροντα.
Τα έγγραφα που αποκαλύπτει το koutipandoras.gr και τα οποία δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία πως ο τότε υπουργός Οικονομικών λειτούργησε με γνώμονα ξένα συμφέροντα, δημοσιεύονται για τραγική ειρωνεία την περίοδο που ένας μικροομολογιούχος αυτοκτόνησε, αφού...

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ στο πολιτικό κατεστημένο !‏ – ΒΙΝΤΕΟ.

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο κ. Κοντογιώργης μεταξύ άλλων και με χαρακτηριστικό τρόπο καλεί το λαό να αντισταθεί στο πολιτικό κατεστημένο…

Απόσπασμα της ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΑΕ της 8ης Μαΐου 2014, όπου φιλοξενήθηκε ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Πάντειου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογιώργης.

ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ... Δ.Καζάκης στο FOCUS FM, 8 Μαΐου 2014

Ο γ.γ. και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης στην εκπομπή " ΚΑΝΕ FOCUS" με τον Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη, στο ραδιοφωνικό σταθμό FOCUS 103,6 FM της Θεσσαλονίκης, στις 8 Μαΐου 2014.

Επιχείρηση αλλοίωσης του πληθυσμού και των εκλογικών καταλόγων με αλλοδαπούς στη Νίσυρο..

ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ Ή «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ

Απόπειρα αλλοίωσης του πληθυσμού και των εκλογικών καταλόγων στην ακριτική Νίσυρο επιχειρήθηκε παραμονές των Αυτοδιοικητικών Εκλογών και των Ευρωεκλογών. 
Το μείζον θέμα όμως είναι πώς η επιχείρηση αυτή στήθηκε με αλλοδαπούς, πιθανότατα και με λαθρομετανάστες που είχαν μπει παράνομα στη χώρα προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια, εγείροντας σοβαρά ερωτήματα για τους στόχους μίας τέτοιας ενέργειες αλλά και τους υποκινητές της.
Οι κάτοικοι του νησιού, όπως γράφουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, ανακάλυψαν προ ημερών πώς ....

ΚΑΖΑΚΗΣ : Ζούμε την μεγαλύτερη επιχείρηση μαζικής εξαπάτησης...που σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε ποτέ στη χώρα μας σε βάρος του ελληνικού λαού.

Η υποτέλεια των Ελλήνων και το τρικ του αποπληθωρισμού.
Πάμε καλύτερα, είναι η επωδός. Μπορεί να μην έχουμε τελειώσει, αλλά πάμε καλύτερα. Δεν βλέπεις; Μας το λένε οι Ευρωπαίοι, αλλά και το ΔΝΤ. Οι αγορές μας δανείζουν. Δεν έχει καμιά σημασία ότι το πρώτο μνημόνιο του Μαΐου 2010 υποσχόταν ανάκαμψη από το δεύτερο εξάμηνο του 2010.
Δεν έχει καμιά σημασία αν από τότε έως σήμερα, οι εκθέσεις των αποικιοκρατών έβλεπαν την ανάκαμψη από το επόμενο έτος. Δεν έχει καμιά σημασία που ποτέ δεν επαληθευθήκαν. 
Ούτε βέβαια έχει σημασία το γεγονός ότι οι αγορές ήταν εκείνες που εξώθησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία και στην κόλαση που βιώνει ο ελληνικός λαός.
Άλλωστε ποιος θυμάται στην Ελλάδα; Ποιος απολογείται για τα ψέματα, τις ανακολουθίες και τις ολέθριες επιλογές του; Πάντως όχι οι κρατούντες και οι δελφίνοι της εξουσίας. 
Αρκεί να ισχυριστούν ότι έκαναν «λάθος» για να ....

ΑΙΣΧΟΣ: Οι τράπεζες κατέσχεσαν το κοινωνικό μέρισμα από όσους χρωστούσαν !

Χιλιάδες δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος είδαν το ποσό να μπαίνει στον λογαριασμό τους και να κάνει «φτερά» μέσα σε μια νύχτα!

Σήμερα το κοινωνικό μέρισμα θα ήταν διαθέσιμο για 205.912 νοικοκυριά. Έτσι πολλοί πήγαν από το βράδυ στα ΑΤΜ για να ελέγξουν την καταβολή.
Κάνοντας ενημέρωση του λογαριασμού μέσω του ΑΤΜ όμως είδαν το ποσό να μπαίνει στο λογαριασμό και να βγαίνει αυτόματα λόγω κατάσχεσης για οφειλές!
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση δικαιούχου του οποίου η τράπεζα κατάσχεσε το κοινωνικό μέρισμα καθώς διατηρούσε χρέος ύψους 700 ευρώ.
Όπως κατήγγειλε ο πολίτης μιλώντας...

Ψήφισαν τα 7 δισ μέτρων του Μεσοπρόθεσμου....Για το καλό μας είπαν ξανά «Ναι σε όλα!»

Και αυτή τη φορά το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο 2014 – 2017 προκειμένου να συνεχιστεί η δημοσιονομική σταθερότητα όπως ισχυρίζονται οι δυο κυβερνητικοί εταίροι. Ψήφισαν 269 βουλευτές και το αποτέλεσμα ήταν : 150 ΝΑΙ και 119 ΟΧΙ.
«Ψηφίστε, σκουπίστε, τελειώσατε…». Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε και αυτή η μνημονιακή επιταγή του μεσοπρόθεσμου προκειμένου να καλυφθεί το περίφημο δημοσιονομικό κενό της επόμενης τριετίας. 
Αυτό που ίσως δεν ειπώθηκε από τους κυβερνητικούς εταίρους είναι ότι υπό καθεστώς αυστηρότατης πίεσης για τέσσερα ακόμη χρόνια μπαίνουν τα ελληνικά νοικοκυριά με το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής (ΜΠΔΣ) της περιόδου 2014 – 2017.
Αυτό προβλέπει περισσότερους....

ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: ''ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ''-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ.

Σε συνέντευξη του στους Financial Times ο Γ. Προβόπουλος δηλώνει πως ''οι ελληνικές τράπεζες πρέπει να αφήσουν τις αδύναμες επιχειρήσεις να χρεοκοπήσουν και να επιβάλλουν τις συγχωνεύσεις ώστε να τονωθεί η οικονομία''.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας στους Financial Times.

Προβόπουλος: Οι τράπεζες να επιβάλουν τις συγχωνεύσεις

«Προτρέπω τις τράπεζες να στοχεύουν στον συγκεντρωτισμό άλλων κλάδων της οικονομίας, ώστε να γίνουν πιο αποδοτικοί και ανταγωνιστικοί. Έτσι θα δημιουργηθούν μεγάλα ευεργετήματα στην οικονομία: Θα ανοίξει ο δρόμος για σταθερή ανάπτυξη και, πιο σημαντικό ακόμη, για αύξηση της απασχόλησης», δήλωσε.

Η εξαετής ύφεση έχει αφήσει βαθιές πληγές στον επιχειρηματικό κλάδο, αλλά μόνο μια μεγάλη εισηγμένη επιχείρηση, κατασκευαστική.....

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΠΟ 14 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

- Δείτε ποιοι είναι οι οργανισμοί των οποίων οι εργαζόμενοι περνούν από κόσκινο.

- Εντολή Μητσοτάκη για άμεσο ξεκαθάρισμα και απολύσεις των υπαλλήλων.


- Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης μπαίνουν σε όλες τις υπηρεσίες.

 
- 200 υπάλληλοι έχουν ήδη απολυθεί από ΟΣΥ και Δημοτική Αστυνομία.


- Πλαστά χαρτιά ....

ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ; ΤΡΕΜΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ....

Επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα, ο οποίος είχε διακηρύξει λίγη ώρα νωρίτερα από του βήματος της Βουλής ότι τη νέα Ελλάδα θα την οικοδομήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι «οι εκπρόσωποι του παλιού και γερασμένου», εξαπέλυσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας κατά την συζήτηση του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2015-2018. 

«Ποια νέα Ελλάδα; Με ειδικά δικαστήρια, όπως είπε ο κ. Τσίπρας, και κρεμάλες, όπως λέει ο κ. Παναγούλης;» διερωτήθηκε ο κ. Στουρνάρας, επισημαίνοντας ότι ....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΟΚ - ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΝΤ...

ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ 

Στις εκλογές δεν κρίνεται μόνο η σταθερότητα της κυβέρνησης, κρίνονται η σταθερότητα της οικονομίας και της χώρας γενικότερα, διεμήνυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το βήμα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, αναβαθμίζοντας το δίλημμα για τα ποσοστά της «Ελιάς» στις ευρωεκλογές και ανεβάζοντας τους τόνους της προεκλογικής ρητορικής.

«Έχει πολύ μεγάλη αξία η σταθερότητα της κυβέρνησης ως θεμελιώδης προϋπόθεση της σταθερότητας της οικονομίας, του σεβασμού των θυσιών και των επιτευγμάτων του λαού και της σταθερότητας της χώρας» τόνισε, σημειώνοντας ότι ποτέ δεν μίλησε για αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές ....

ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ-ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ;ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ....ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ Χ.Α ..

Νέες αναταράξεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του Στάθη Παναγούλη από το βήμα της Βουλής την Παρασκευή.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλε ειδικά δικαστήρια για όσους έβαλαν τις υπογραφές τους στα μνημόνια, ενώ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό -και με αφορμή την ομιλία του στην ΚΟ της ΝΔ- είπε: «Είμαι τρομοκράτης και θα σας τρομοκρατήσω όσο μπορώ».

«Κομψά το είπε ο πρόεδρός μας, ο Αλέξης Τσίπρας πριν από λίγες μέρες, ότι θα λογοδοτήσουν αυτοί που οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση, στη φτώχεια, στην ανεργία, στις χιλιάδες αυτοκτονίες. 


Εγώ επειδή δεν είμαι τόσο ευγενής όσο είναι ....

Μήπως η Κριμαία είναι το κλειδί που θα ανοίξει τις ¨ αρχές των ωδινών¨ για την ανθρωπότητα;

¨ κοντός ψαλμός αλληλούια ¨
- Πως θα σταθεί ο Έλληνας μπροστά στις κάλπες;
- Ραγιάς ή Λεύτερος; Σκλάβος ή Ρωμιός;
Όπως όμως και αν σταθεί η ιστορία θα βρίσκεται εκεί και θα τον κρίνει… γιατί πάντα ήταν ο¨ καταλύτης¨ της και ο ¨επιταχυντής¨ των εξελίξεων της.
Αν εμείς φωνάξουμε ¨ μολών λαβέ ¨ τότε δεν θα αργοπορήσει ο πνευματικός αποήχος της απόφασης να μας φωνάξει ¨λάβετε- φάγετε από τον αμύθητο πνευματικό θησαυρό που θέλουν να σας τον συλήσουν ολοκληρωτικά¨.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα ....

Βίντεο:Επίδειξη δύναμης του Πούτιν την “Μέρα της Νίκης” στην Κόκκινη Πλατεία!


Η Μέρα της Νίκης που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 9 Μαΐου στη Ρωσία είναι η μεγαλύτερη εθνική γιορτή για την επικράτηση κατά των ΝΑΖΙ στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο.
Στην 69 επέτειο της 9ης Μαΐου 1945 ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραβρέθηκε στον επιβλητικό εορτασμό στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν έχουν τσίπα στην κυβέρνηση: Οι τράπεζες κατάσχεσαν το "κοινωνικό μέρισμα" πριν καν το δουν οι δικαιούχοι.

Οι τράπεζες κατάσχεσαν για λογαριασμό του Δημοσίου το κοινωνικό μέρισμα των 500 ευρώ πριν καλά καλά προλάβουν να το δουν οι δικαιούχοι. Ήταν που είχε εξασφαλιστεί το ακατάσχετο για οφειλές προς το Δημόσιο, όπως διαβεβαίωνε ο Χ. Θεοχάρης και κυβερνητικά στελέχη.

Η κυβέρνηση έπαιξε ένα απάνθρωπο παιχνίδι (είναι κάτι που το συνηθίζει άλλωστε) στις πλάτες πολιτών που πεινούν και περίμεναν τα .....