Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας! Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα...

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια!

Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»!
Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς!

Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος;
Σίγουρα, ...

Η Albright είπε ότι η εκλογή του Trump θα είναι ένα ‘δώρο για τον Πούτιν’

Η Albright  είπε ότι η εκλογή του Trump θα είναι ένα 'δώρο για τον Πούτιν'
RIA Novosti. Μιχαήλ Fomichev Philadelphia, 27 Ιουλίου – RIA Novosti. Η  πρώην Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ  Madeleine Albright δήλωσε ότι η ενδεχόμενη εκλογή του Donald Trump ως  Πρόεδρος  της χώρας θα είναι ένα «δώρο» στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.
‘Η αλήθεια είναι ότι η νίκη του Trump  το Νοέμβριο θα είναι ένα δώρο για τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Λαμβάνοντας υπόψη τα όσα μάθαμε για ....

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ! Kαταρρέει η Deutsche Bank και μαζί της η Μέρκελ;

012087_MB30-02-1024x576
ΣΟΚ και ΔΕΟΣ στην Γερμανία.
Γονάτισε η Deutsche Bank η οποία είναι ο καθρέφτης της φαύλης πολιτικής της Μέρκελ η οποία 6 χρόνια τώρα στηρίζει το χυδαίο πελατειακό κράτος της Ελλάδας.
Προφανώς η Deutsche Bank είναι η εικόνα του φαύλου γερμανικού πελατειακού κράτους. 
Εικόνα μιας Γερμανίας μεγάλες πολυεθνικές της οποίας είχαν (και εξακολουθούν να έχουν) σαν τρόπο διείσδυσης την δωροδοκία και τους κατά τόπους αχυρανθρώπους τους. 
Δείτε λοιπόν τον......

Τράπεζες-«ζόμπι» στην Ευρώπη δείχνουν τα stress test.

Τράπεζες-«ζόμπι» στην Ευρώπη δείχνουν τα stress test
Ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας οικονομίας αποτελεί πλέον το χρηματοπιστωτικό σύστημα της ευρωζώνης. 
Οσο κι αν η ΕΚΤ και οι Βρυξέλλες προσπαθούν να εξωραϊσουν την εικόνα, η πραγματικότητα επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους των αγορών: 
Σε αναλογία μία στις 4, οι μεγαλύτερες συστημικές τράπεζες της ευρωζώνης είναι «κούφιες» και θα χρειασθούν μεγάλες κεφαλαιακές «ενέσεις» για να ...

Το 1/3 του ελληνικού ΑΕΠ βρίσκεται σε ελβετικές τράπεζες.

To 1/3 του ελληνικού ΑΕΠ, ήτοι περίπου 60 με 70 δισεκατομμύρια ευρώ, βρίσκεται σε ελβετικές
τράπεζες και το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων αυτών έφυγαν από την Ελλάδα χωρίς να φορολογηθούν.
Αυτό ανέφερε ο γενικός γραμματέας για την καταπολέμηση της διαφθοράς, Γιώργος Βασιλειάδης, σε συνέντευξη του .
Ο κ. Βασιλειάδης επεσήμανε πως το θέμα είναι «πώς μπορούμε να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις από τα τραπεζικά ιδρύματα που είχαν αναπτύξει μηχανισμούς με τους οποίους παραβίαζαν την κείμενη νομοθεσία και....

ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΟΥ ;;;

Γράφει  δικηγόρος η Άννα Κορσάνου


ΕΧΩ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΟΥ : 
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΩ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΩ ;;;


Βραχνάς για τους οφειλέτες είναι ο επαπειλούμενος κίνδυνος να χάσουν την ακίνητη περιουσία τους, είτε πρόκειται για ένα μόνο ακίνητο είτε για περισσότερα, στην περίπτωση που ο πιστωτής επισπεύσει αναγκαστική εκτέλεση, προς το σκοπό της είσπραξης της οφειλής προς αυτόν !!!

Μέσα στην κατάσταση μεγάλης πίεσης που δημιουργείται στους οφειλέτες, οι τελευταίοι προσπαθούν να βρουν λύσεις για να προστατέψουν την περιουσία τους , ειδικότερα κατά το τελευταίο διάστημα, όπου ...

Το ΝΑΤΟ και η "δημιουργική ασάφεια" της Ελλάδας για τη Ρωσία.

Οι υπεύθυνοι πολιτικοί άνδρες θέτουν τα θέματα καθαρά στο τραπέζι και τα υποστηρίζουν. Αλλιώς, αυξάνουν την αναξιοπιστία τους

Γνωστού όντος ότι σε μια μονοήμερη Σύνοδο δεν λαμβάνονται αποφάσεις κατόπιν ωρίμου σκέψεως και ενδελεχούς μελέτης των προβλημάτων (πόσος χρόνος διατίθεται στον καθένα μιλήσει και τι να πρωτοπεί), οι ανταλλαγές απόψεων και τα «σοβαρά» συζητούνται στους διαδρόμους στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις των ηγετών. Οι αποφάσεις έχουν ληφθεί εδώ και καιρό, στη ....

Η χειραφέτηση των πατρίδων,


Σε όλους όσοι παρακολουθούν τη διαδικασία του ξεφλουδίσματος της δύσκαμπτης υπερεθνικής κατασκευής που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ενωση έχει γίνει κατανοητό το γεγονός ότι αυτό οφείλεται και σε μια κάστα Γερμανών σαν τον κ. Σόιμπλε. 

Τούτη η «παρέα» δεν είναι ευάριθμη στην οικονομική, στην πνευματική και την πολιτική ελίτ της χώρας. 

Αντιθέτως, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι οι δυστοπικοί άνθρωποι είναι ....

Όποιος λέει τα πράγματα με το όνομά τους, έχει την εκτίμησή μου.

Zoi
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ειπε όχι στην πρόσκληση του Προκόπη Παυλόπουλου -ο οποίος υποδύεται τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε μια σκλαβωμένη χώρα- και δεν πάει στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου διάφοροι γραφικοί και ξεπουλημένοι τύποι θα γιορτάσουν την αποκατάσταση της Δημοκρατίας των ολιγαρχών του προτεκτοράτου. 

Αντιθέτως, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ...

Γερμανική εφημερίδα Die Welt: «Οι Έλληνες πέτυχαν να μας μισήσει όλη η Ευρώπη!»

«Ένα κύμα μίσους για τη Γερμανία κατακλύζει την Ευρώπη» είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Die Welt, η οποία βλέπει με αφορμή την Ελλάδα το μίσος απέναντι στη Γερμανία να παίρνει πανευρωπαϊκές διαστάσεις. 

«Πριν από έναν χρόνο όλα ήταν διαφορετικά», γράφει η εφημερίδα. 


«Ο γερμανικός λαός παρουσιαζόταν στον αμερικανικό, τον ιταλικό ακόμη και στον αυστριακό Τύπο ως αυτός που έλυνε προβλήματα, έκανε μακροπρόθεσμα σχέδια, ως το πρότυπο που θα έπρεπε να ακολουθούν όλες οι σύγχρονες χώρες», παρατηρεί η εφημερίδα. 


Μετά την καταλυτική ανάμειξη της Γερμανίας στην ελληνική κρίση όμως, το προφίλ της Γερμανίας φαίνεται να περνάει τη δική του κρίση. 


«Τώρα πια όμως, προωθείται η εικόνα του μισητού Γερμανού ο οποίος δεν διστάζει να υποτάξει μικρά κράτη, ο οποίος αψηφά τις .....

Η ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

Η χώρα μας και η ανθρωπότητα ευρίσκονται στην δίνη μιας άνευ προηγουμένου, οικονομικής κρίσης. Θα προσπαθήσω να τεκμηριώσω τις απόψεις μου για την κρίση αυτή με πολύ απλά λόγια.

 Σκοπός είναι να γίνει γνωστό, αλλά και απόλυτα κατανοητό, ότι η παρούσα αυτή οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση είναι τεχνητά φτιαγμένη για να διαλύσει κοινωνίες, εθνότητες, και κρατικές οντότητες. 

Εκ προοιμίου αναφέρω, αν και πολλάκις έχει διατυπωθεί εναργώς, ότι οι ενεργούντες εντέχνως τις διαλυτικές αυτές μεθοδίες, είναι το απανταχού του κόσμου διαχεόμενο κακοποιό πνεύμα μιας αόρατης δύναμης πού προσπαθεί ύπουλα να εγκαθιδρύσει την παγκόσμια κυριαρχία του, για να κυβερνήσει τον κόσμο με μία μόνο δική του πλέον παγκόσμια κυβέρνηση. 

Η προσπάθεια αυτή καταβάλλεται αιώνες τώρα, από εκείνους πού αποτελούν συνέχεια της ολέθριας σπείρας, του αρχαίου εκείνου συνεδρίου των θεοστυγών. Το κύριο και μοναδικό ισχυρό (πανίσχυρο) όπλο όλων αυτών των εναγών είναι ο ΤΟΚΟΣ. 


Κερδίζουν τεράστια χρηματικά κεφάλαια από τον δανεισμό (εκ των καταθέσεων της εργασίας στις τράπεζές τους ), δηλαδή από τον τόκο. Όπως είναι γνωστό όλος ο πλούτος πού αποκτάται εκ ...

Το “κόλπο” της κυβέρνησης για να περάσει τις σκληρές μειώσεις στους στρατιωτικούς

Του ΠΑΡΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
Το κυβερνητικό κόλπο γνωστό, ανεξάρτητα με το χρώμα της κυβέρνησης. Γαλάζιοι, πράσινοι και εσχάτως κόκκινοι και μπλε το χρησιμποιούν με…συνέπεια. 
Θέλουν να περάσουν σκληρά μέτρα εναντίον μιας κοινωνικής ομάδας; Διαρρέουν ένα ακόμη σκληρότερο πακέτο μέτρων που προκαλεί τρόμο. Υπάρχουν αντιδράσεις και αρχίζει το παζάρι. 
Οι κυβερνήσεις ….

Δεν γίνεται ανάπτυξη χωρίς επιχειρηματικότητα.

2016-07-26_122347.png
Γράφει ο Ν. Λυγερός
Όσα και να ακούμε περί σταλινικής προσέγγισης των οικονομικών δεδομένων, ξέρουμε ήδη από πριν ότι καταρρέουν κι ότι δεν έχουν καμία αξία όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο. 


Το έχει καταλάβει η ίδια η Ρωσία, αλλά στη χώρα μας υπάρχουν άτομα καθυστερημένα σε όλες τις βαθμίδες της εξουσίας που συνεχίζουν να λένε....

Η λεηλασία της Ελλάδας

407
Ο επόμενος αγοραστής θα είναι κάποια γαλλική εταιρεία, μετά κάποια αυστριακή – ενώ, ακόμη και όταν θα εξαγοράζονται ζημιογόνες επιχειρήσεις του δημοσίου, θα μετατρέπονται πολύ γρήγορα σε κερδοφόρες, μέσω της αύξησης των τιμών πώλησης, των απολύσεων, της μείωσης των μισθών κοκ.
.«Όταν μία χώρα δεν θέλει να παραδεχθεί πως έχει χρεοκοπήσει, δηλώνοντας το επίσημα μέσω της άμεσης στάσης πληρωμών, χάνει ακόμη και τα εδάφη της – ενώ όταν οι Πολίτες της κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι, η κυβέρνηση τους δεν είναι αυτή που έχουν εκλέξει, αλλά οι στυγνοί αποικιοκράτες που την ελέγχουν απόλυτα, είναι άξιοι της ....

Κυβέρνηση : Ουδεμία αύξηση του χρέους προέκυψε από τη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς - ΝΔ : Οι χειρισμοί της κυβέρνησης κόστισαν στη χώρα 86 δισ. Ο τρίτος ένοχος το ΠΑΣΟΚ κάνει τον Κινέζο...

«Δεν προέκυψε αύξηση του χρέους από την διαπραγμάτευση, όπως προκύπτει και από τα στοιχεία για το δημόσιο χρέος» αναφέρουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών. 

«Για όσους υποστηρίζουν ότι επλήγη η πραγματική οικονομία από την διαπραγμάτευση, τους παροτρύνουμε να κοιτάξουν τα στοιχεία για την ανεργία η οποία από το πρώτο τρίμηνο του 2016 είναι στο 24,9% από 27,3% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2014» σημειώνουν, μεταξύ άλλων, οι ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με.....

Στροφή της Τουρκίας προς τη Ρωσία.

Συνεχίζονται οι συλλήψεις. Το πρωί συνελήφθη στο θέρετρο του Μπόντρουμ η γνωστή δημοσιογράφος Ναζλί Ιλιτζάκ. Ακόμα, η Τουρκία στρέφεται όλο και περισσότερο προς την Ρωσία.

Η Ναζλί Ιλιτζάκ οδηγήθηκε στην κεντρική ασφάλεια της Κωνσταντινούπολης. Ανήκε στους
42 δημοσιογράφους των οποίων χθες ζητήθηκε η σύλληψη. Μόνον 10 έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής. Άλλοι έχουν διαφύγει στο εξωτερικό ενώ άλλοι κρύβονται. 

Συνελήφθη επίσης σήμερα ο πολύ γνωστός πρώην κυβερνήτης Κωνσταντινούπολης Χουσείν Αβνί Μουτλού, και ο νυν κυβερνήτης της Χαληκδόνας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγ, σε συνέντευξή του, υπαινίχθηκε ότι ...