Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ΔΗΛΩΣΗ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΑΠΑΙΤΩ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!!!ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΙΝΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!

Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο Ρώσος πρόεδρος και ηγέτης της νέας Ρωσίας, ακολουθεί εδώ και 15 χρόνια (από τότε δηλ. που ανέλαβε την εξουσία στην πατρίδα του) συγκεκριμένο σχεδιασμό: πρώτα, εσωτερική ανασυγκρότηση της Ρωσίας και αμέσως μετά, δημιουργία μίας νέας («μίνι») Σοβιετικής Ένωσης! 
Ένας σχεδιασμός που, μέχρι στιγμής, έχει δώσει.....

Βαριά καμπάνα στην Αλβανία για τα γεγονότα στο Βελιγράδι!

Βαριά καμπάνια της ΟΥΕΦΑ για την Αλβανία και τα όσα διαδραματίστηκαν στον επεισοδιακό αγώνα μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας στο Βελιγράδι.

Η ΟΥΕΦΑ...

Σνόουντεν: «Ο κίνδυνος δεν είναι η τρομοκρατική απειλή αλλά η παρακολούθηση της μάζας»!

Από το Festival des Libertés που διοργανώνεται και φέτος στις Βρυξέλλες με θέμα των φιλμ του και των συζητήσεων “Υπακοή ή Ανυπακοή ” δεν θα μπορούσε να λείψει ο Edwatrd Snowden.

Η διοργάνωση...
της βιντεοδιάλεξης του έτυχε ιδιαίτερου ενδιαφέροντος εξηγεί ο Mathieu Bietlot υπεύθυνος της διοργάνωσης. 

Στο Εθνικό Θέρετρο του Βελγίου πολύς κόσμος παρακολούθησε την διάλεξή του και συμμετείχε στη συζήτηση.

Μπροστά σε ένα κοινό απαιτητικό που....

ΝΕΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ !!!

Γεμάτη παγίδες για όσους δυσκολεύονται να πληρώσουν τους φόρους τους είναι η νέα ρύθμιση χρεών με τις 100 δόσεις
που έφερε προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση.

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, Η ΝΕΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ «ΡΥΘΜΙΣΗ 100 ΔΟΣΕΩΝ» !!!


Στη ρύθμιση μπαίνουν «υποχρεωτικά» όλες οι βεβαιωμένες οφειλές στην εφορία -και μη ληξιπρόθεσμες- έως και την 1η Οκτωβρίου (ή έως τέλος Σεπτεμβρίου για τα ασφαλιστικά ταμεία).

Η τροπολογία όμως φαίνεται πως πετάει έξω όσους έχουν μπει στην «πάγια ρύθμιση» για νέα χρέη με 12-24 δόσεις και αφορά μόνο όσους έχουν μπει στην ρύθμιση «νέας αρχής» («τελευταίας ευκαιρίας») με τις 48 δόσεις που εκπνέουν σταδιακά και πλέον έχουν απομείνει λιγότερες από 30, σαν να πρόκειται δηλαδή για μια επέκταση της ρύθμισης για τα παλαιά χρέη και δεν καλύπτει όσους έχουν 12 δόσεις.

Ειδικότερα:

Ένα άρθρο του διεθνούς κερδοσκόπου....Τζορτζ Σόρος που θα συζητηθεί: Ευρώπη, ξύπνα!

Το μέτωπο της Ουκρανίας, έτσι όπως άνοιξε με τον επεκτατισμό του Βλαντιμίρ Πούτιν, δεν είναι ούτε αμελητέο, ούτε δευτερεύον.
Αντιθέτως, υπό συνθήκες, μπορεί να προκαλέσει άμεσο κίνδυνο για την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

Με πύρινο άρθρο του στο στο NewYork Review of Books και με τίτλο «Wake up, Europe!» («Ευρώπη, ξύπνα!») ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος προσπαθεί να αφυπνίσει την ΕΕ έτσι ώστε να εμπλακεί ενεργά στο θέμα της Ουκρανίας και να μη συνεχίσει να....

Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ τρόικα βγάζει κίτρινη κάρτα στην κατοχική κυβέρνηση.


Κίτρινη κάρτα βγάζει η τρόικα στην κυβέρνηση, εκτιμώντας ότι η τελευταία δεν έχει «τρέξει» με τον απαιτούμενο ρυθμό μια σειρά από ζητήματα που θα τεθούν επί τάπητος στην τελική φάση της αξιολόγησης. 
Για αυτό τον λόγο οι εκπρόσωποι των δανειστών αποφεύγουν να ορίσουν ημερομηνία έλευσής τους στην Αθήνα, στέλνοντας μ’ αυτό τον τρόπο ισχυρό μήνυμα στη κυβέρνηση.
Οι τροϊκανοί ισχυρίζονται ότι η ελληνική πλευρά έχει επιδείξει κωλυσιεργία σε αρκετά κομβικά ζητήματα και μέχρι ότου τα τακτοποιήσει οριστικά, είναι ……

Καμμένος: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί όλων των βουλευτών.

καμενοσ
Να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί όλων των βουλευτών, ζήτησε, όπως δήλωσε ο ίδιος, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος από τον εισαγγελέα Παναγιώτη Παναγιωτόπουλοπου ερευνά τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της προεδρικής εκλογής.Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου, ο κ. Καμμένος είπε, επίσης, ότι προσκόμισε και κατέθεσε στον…

Παπαθανασίου, Γεωργαντά, Λογοθέτης και Βάμβουκας για την απάτη της ΕΛΣΤΑΤ

Με τη γλώσσα των 
αριθμών, η αλήθεια για
 την οικονομία.  





Απόφαση βόμβα για τις γερμανικές οφειλές μέσω Ιταλίας! – Ανακοίνωση του ΕΣΔΟΓΕ.

- Ανακοίνωση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

– Ιδιαίτερης βαρύτητας , για το θέμα των περιβόητων Γερμανικών αποζημιώσεων θεωρείται η απόφαση του Ανωτάτου Συνταγματικού Δικαστηρίου της Ιταλίας που δικαιώνει τα θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας στο Δίστομο, το 1944 .
Σύμφωνα με δημοσίευμα της DW “το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ιταλίας αποφάνθηκε ότι οι πολίτες της χώρας μπορούν να ζητήσουν αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος για μαζικές εκτελέσεις και εγκλήματα που πραγματοποιήθηκαν κατά ....

Φοροκαταιγίδα: Αύξηση ενός δισ. ευρώ των φόρων σε ένα τρίμηνο.

taxesΤα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν αύξηση φόρων και μείωση μισθών για ακόμα ένα τρίμηνο.

Ενδεικτικά της υπερφορολόγησης των Ελλήνων είναι τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το β’ τρίμηνο του 2014, καθώς οι φόροι στο εισόδημα και την περιουσία ανήλθαν σε 4,79 δισ. ευρώ στο τέλος του β΄ τριμήνου, από 3,806 δισ. ευρώ στο α΄ τρίμηνο (και έναντι 4,33 δισ. ευρώ το β΄ τρίμηνο 2013- αύξηση κατά 460 εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση).
Πρόκειται για αύξηση που ...

Φουντώνει το…success story: Νέα πτώση των ελληνικών εξαγωγών, διαρκώς αυξανόμενο το εμπορικό έλλειμμα.

Πτωτικά κινήθηκαν οι εισαγωγές και οι εξαγωγές κατά το οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2014, με το εμπορικό έλλειμμα να παρουσιάζει αύξηση 5,2%, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Ειδικότερα, από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για την πορεία των εμπορευματικών συναλλαγών της χώρας, προκύπτουν τα εξής:

Η συνολική αξία των εισαγωγών- αφίξεων, ανήλθε στο ποσό των 3.285,6 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο 2014 έναντι 3.926,3 εκατ. ευρώ τον ίδιο μήνα του 2013, παρουσιάζοντας μείωση 16,3% (χωρίς τα πετρελαιοειδή, παρουσίασε μείωση κατά 300,3 εκατ. ευρώ, ή 12,9%). Η συνολική αξία των εξαγωγών-αποστολών, ανήλθε στο ποσό των……