Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ας μην κρυβόμαστε... υπάρχει σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας!

Εδώ και μερικά χρόνια ο γράφων, με φωνή δραματική, επισείει τον κίνδυνο διάσπασης της χώρας! 

Όχι «κατ’ ιδίαν», αλλά δημόσια, με σχετικές μελέτες, άρθρα και αναλύσεις, που όλα συντείνουν (με επιχειρήματα και με ντοκουμέντα) σ’ αυτήν ακριβώς την τόσο αρνητική, πλην όμως νομοτελειακή, κατάληξη του ελληνισμού.

Αρχικώς τα γνωστά «παπαγαλάκια» μας συκοφάντησαν ως «κινδυνολόγους», ως «υπερβολικούς», ακόμη και ως «προβοκάτορες». 


Όμως η εξέλιξη των πραγμάτων, που είναι πλέον τραγική, δικαίωσε τα όσα εμείς αποκαλύψαμε και ανάγκασε τους επικριτές μας να... εξαφανιστούν! 


Και ολοένα και πληθαίνουν οι φωνές που συμφωνούν με όλα όσα εμείς έχουμε κατά καιρούς αναφέρει στην αρθρογραφία μας. 

Είναι, για παράδειγμα, πολύ χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε (περ. «Επίκαιρα», 26 Σεπτεμβρίου 2013) ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος. 

Στο εξώφυλλο του εν λόγω τεύχους του περιοδικού αυτού διαβάζουμε: «Υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης με στόχο τη στρατηγική αιχμαλωσία της χώρας»! Και αναφέρει, ανάμεσα σε άλλα, ο ...

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ. Φοβερές αποκαλύψεις και επιβεβαιώσεις. Η καθ. Ζωη Γεωργαντά με τον Τραγκα.

"Μέμφομαι τον εαυτό μου για την φιλία μου με τον Αντρίκο Παπανδρέου"
Βόμβες! “


Ντρέπομαι που κάποτε ήταν φίλος μου! 


Ήταν φίλοι με τον Γριβέα και μας τον ανέφερε στο παρελθόν για την Πράσινη Ανάπτυξη!”

“Πέρασε φωτογραφική τροπολογία για να κατέβει από το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα!”


“Μου είπε ότι με παρακολουθούν και να ....

BINTEO: O Φάρατζ τα ΈΧΩΣΕ στον Σαμαρά: «Να ονομάσετε το κόμμα σας ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή»!

BINTEO: O Φάρατζ τα ΈΧΩΣΕ στον Σαμαρά: «Να ονομάσετε το κόμμα σας ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή»!
Επιτέλους, κάποιος είπε στον Αντώνη Σαμαρά, κατάμουτρα, την ΑΛΗΘΕΙΑ: Ο βρετανός ευρωβουλευτής, Νάιτζελ Φάρατζ κατά τη συνεδρίαση της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο δεν έχασε την ευκαιρία να... τσαλακώσει τα success stories του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο γνωστός για τον ευθύ και εύστοχο λόγο του ευρωβουλευτής δεν έχασε την ευκαιρία και όταν άκουσε τον Σαμαρά να μιλάει για... κυρίαρχη βούληση του ελληνικού λαού, πήρε τον λόγο και του είπε: «Δεν κυβερνάτε εσείς την Ελλάδα. Η τρόικα κυβερνά! 
Το κόμμα σας ονομάζεται «Νέα Δημοκρατία», αλλά νομίζω ότι θα "πρεπε να το ονομάσετε «No Democracy» (Μη Δημοκρατία), διότι η Ελλάδα βρίσκεται πλέον υπό ξένη κατοχή!»

Όλα τα λεφτά είναι το...

Δεύτερο PSI για τις τράπεζες: Έρχεται η χειρότερη εβδομάδα της χώρας.

Εδώ και ένα μήνα παρακολουθώ τα ΜΜΕ να κλωθογυρίζουν το ερώτημα, του "πώς θα επιστρέψουν σε ιδιωτικά χέρια οι Ελληνικές τράπεζες" με σκοπό να προετοιμάζουν το κόσμο για το νέο PSI.

 Η σημερινή εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για το Ελληνικό χρηματιστήριο και την Ελληνική οικονομία και αυτό ανεμένται απο τη τεχνική ανάλυση. 


Οι προβλέψεις που...
έκανα για την οικονομία της χώρας στην εκπομπή Αντιθέσεις μέχρι στιγμής έχουν επαληθευτεί. 


Δέστε τα επιτόκια τώρα εδώ. Κατά σύμπτωση, οι Τούρκοι εμφανίζονται στο Αιγαίο για να κάνουν γυμνάσια, ενώ οι Δόμπολες των ΜΜΕ πήραν πάλι δανεικά και αγύριστα πολλά εκατομμύρια ευρώ για να μη προσφέρουν σωστή και σφαιρική ενημέρωση....

Ο χρονισμός αυτών των "μυστηρίων" δεν είναι τυχαίος, αφού
εντός της εβδομάδας θα γίνει ένα "αποκριάτικα" ντυμένο PSI, μια ακόμη ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με τη μορφή ενός νόμου - "success story" με στόχο να "επαναϊδιωτικοποιηθούν" απο τα funds και τους δανειστές. Πρόκειται για δώρο.

Για το Αγγλικό Δίκαιο που θα γίνει ....

Κακά νέα: Φόβοι για πολιτική αστάθεια .. ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΑΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΜΜΕ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

thetika-shmadia-gia-thn-ellhnikh-oikonomia-foboi-gia-politikh-astatheia
Γράφει ο Βαγγέλης Βιτζηλαίος

 - Στο επίκεντρο των διεθνώνΜέσων Ενημέρωσης και των παραγόντων των αγορών βρίσκεται εκ νέου η Ελλάδα, με αφορμή το πρωτογενές πλεόνασμα και το «ράλι» του χρηματιστηρίου.

Θετικές εκτιμήσεις διατυπώνονται για τα ελληνικά ομόλογα και τις προοπτικές της οικονομίας, όμως παραμένει η έντονη αβεβαιότητα για την πολιτική σταθερότητα τη χρονιά που άρχισε πριν από μερικές ημέρες.

Η αμερικανική επενδυτική τράπεζα JP Morgan δείχνει τις πολιτικές εξελίξεις και ιδιαίτερα το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών ως το βασικό ρίσκο της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα με ποσοστό πιθανοτήτων 50% και πλέον το φθινόπωρο του 2014. 

Η αμερικανική τράπεζα εκτιμά ....

JP Morgan: "Εκλογές στην Ελλάδα το 2014"

Εκλογές μέχρι το φθινόπωρο του 2014 βλέπει JP Morgan. Αυτό
επισημαίνει και θεωρεί πιθανό η JP Morgan μέσα στο 2014 και προσδιορίζει σαν χρόνο το Φθινόπωρο. 

Εκτιμά ότι η επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος και μία γενική εξομάλυνση του περιβάλλοντος θα δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για τη ριζοσπαστική πλευρά (ΣΥΡΙΖΑ), καθώς αναδιαρθρώνει τις θέσεις της για να διεκδικήσει την εξουσία. 

Βραχυπρόθεσμα για το Χρηματιστήριο, οι νέες εθνικές εκλογές και μία νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις. Από την άλλη πλευρά, το σημείωμα της JP Morgan επισημαίνει την οριακή πλειοψηφία των τριών ψήφων, με τις οποίες στηρίζεται το σημερινό κυβερνητικό σχήμα.

Ένα άλλο ρίσκο έχει να κάνει με την αλλαγή στάσης των hedge funds που είναι οι βασικοί παίκτες των warrants των τραπεζών. 


Η εκτίμηση της JP Morgan είναι ότι σε κάποια φάση θα βγουν .....

Μήπως το κάνουν συστηματικά για να αποθαρρύνουν και άλλους Γερμανούς να έλθουν ;;;;; Ληστεία σε σπίτι Γερμανών στη Μεσσηνία.


Όταν ένα ζευγάρι Γερμανών αγόραζε την εξοχική του κατοικία στην ειρηνική περιοχή Κορυφάσιο της Μεσσηνίας, σίγουρα δεν φαντάζονταν ότι θα ζούσαν κάποια στιγμή έναν πραγματικό εφιάλτη στα χέρια αποφασισμένων κακοποιών που θα εισέβαλαν στο εσωτερικό για να τους ληστέψουν.
Οι τρεις άγνωστοι, δύο από τους οποίους είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, βρήκαν ξεκλείδωτη την πόρτα του σπιτιού των δυο ηλικιωμένων και όρμησαν μέσα αιφνιδιάζοντάς τους.
Ο 64χρονος άνδρας προσπάθησε ....

ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ Επίπεδο ζωής το 2023 πιο κάτω από το 1960.

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκανε πρόσφατα μια δραματική πρόβλεψη: Αν δεν γίνουν καθολικές οικονομικές μεταρρυθμίσεις, το βιοτικό επίπεδο στην ευρωζώνη, συγκριτικά με τις ΗΠΑ, το 2023 θα είναι χαμηλότερο από όσο ήταν στα μέσα της δεκαετίας του 1960.
 
Η πρόβλεψη αυτή περιέχεται στην τριμηνιαία έκθεση της Κομισιόν για την οικονομία της ευρωζώνης και της αξίζει να εκτίθεται πλέον μόνιμα στον τοίχο όλων των προεδρικών και πρωθυπουργικών γραφείων της Ευρώπης.
 
Είναι μια πολύ απογοητευτική πρόβλεψη, για δύο λόγους: Πρώτον, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις καθησυχαστικές ιστορίες για οικονομική ανάκαμψη και σταθερότητα στις αγορές, για τις οποίες οι Ευρωπαίοι ηγέτες συγχαίρουν τους εαυτούς τους, αυτές τις πρώτες εβδομάδες του 2014.
 
Δεύτερον, εγείρει βαθιά ερωτήματα για τη σχετική βαρύτητα της Ευρώπης στον πλανήτη και, ειδικότερα, για τις στρατιωτικές συμμαχίες και τις οικονομικές συνεργασίες της με τις ΗΠΑ.
 
Πενήντα χρόνια πριν, υπήρχε μια ....

ΝΕΟ "ΧΑΣΤΟΥΚΙ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ Β.Πόντα: "Η χώρα δεν είναι αποικία κανενός".

Ακόμη ένα "χαστούκι" δέχτηκαν οι ΗΠΑ, αυτή τη φορά από τη Ρουμανία! Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας, Βίκτορ Πόντα αρνήθηκε να συναντηθεί με την ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ, αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Βικτόρια Νούλαντ λέγοντας ότι είχε "βαρύ πρόγραμμα"..
Ο σύμβουλος της κυβέρνησης σε νομικά θέματα με αρμοδιότητα στις μειονότητες και τις διεθνείς σχέσεις, Γκιόργκι Φρούντα δήλωσε ότι ανησυχεί για τη ‘στάση’ των ΗΠΑ και άφησε σαφείς αιχμές λέγοντας ότι η "χώρα δεν είναι αποικία κανενός", ενώ ο Ράντου Πόπα, αρμόδιος για πολιτικά θέματα, δήλωσε ότι .....

Η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου “πουλάει” στους Λίβυους…τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων!

“Μειονότητα” ενδέχεται να αποτελούν από την επόμενη εκπαιδευτική χρονιά οι Έλληνες στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων! 

Απίστευτο ,αληθινό και ιδού πως έχει το θέμα.

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να υπογράψει συμφωνία με την Λιβύη για να υποδέχεται κάθε χρόνο 35 Λίβυους οι οποίοι θα φοιτούν στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. 


Κι όταν λέμε έτοιμη , εννοούμε ότι αν υπήρχε κάποιος να υπογράψει τη σχετική συμφωνία από τη πλευρά της Λιβύης όλα θα είχαν τελειώσει.

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί ...

Γιατί ο Έλληνας αρνείται να αντιδράσει μαζικά στην κρίση; Τρεις και ένας λόγοι.

 Γράφει ο Χρήστος Δεμέτης
Ή μάλλον για να είμαστε ακριβείς, τρεις λόγοι για τους οποίους οι περισσότεροι εξ ημών “κοιμούνται”. 

Ένα άρθρο για την αδράνεια και το “μούδιασμα” της κοινής γνώμης έναντι των χειρουργικών επεμβάσεων που έχει υποστεί και θα υποστεί η ελληνική κοινωνία και η μεσαία τάξη.Η τρόικα πάει κι έρχεται, βαρκούλες αρμενίζουν, η ελληνική προεδρία είναι γεγονός και τα μέτρα έγιναν ισοδύναμα. Ανάπτυξη θες; 
Περίμενε λίγο ακόμα, για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ. Ναι, αλλά για να την κάνει κάποιος τη δουλειά, πρέπει και να εργάζεται. Κι αν όχι να δρα, να αντιδρά.
Η κρίση διανύει ακόμα ένα χρόνο ζωής, καλά να είμαστε να την χαιρόμαστε. Η κυβέρνηση μας, περιδιαβαίνει αγέρωχη στα σοκάκια της Ε.Ε. φέρνοντας αέρα “αλλαγής” στη χώρα και τάζει success story την ώρα που οι εταίροι της γελάνε πίσω από την πλάτη της. 

Από επιτυχίες χορτάσαμε. Σε λίγο καιρό θα έχουμε και τις πρώτες εκλογές μετά την κυβέρνηση συνεργασίας. Θα είναι αν μη τι άλλο ένα γερό τεστ για το που οδεύουμε ομαδικά.

Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει άλλη περίοδος μεταπολεμικά κατά την οποία τα κόμματα ήταν τόσο χαμένα σε ένα κυκεώνα πολιτικής αστάθειας. Όλα τα κόμματα ανεξαιρέτως. 

Σαν να πάει να γίνει κάποια ζύμωση και να μη γίνεται. Και από την άλλη, τα συμφέροντα των λόμπι και της ελίτ πάντα βρίσκουν τον δρόμο τους να εξυπηρετηθούν μέσα....

Οι Γερμανοί προσπαθούν να διευρύνουν την επιρροή τους στις ευρωπαϊκές τράπεζες.

Sabine Lautenschlaeger01-14january2014
Στην Sabine Lautenschlaeger (φωτογραφία), νέα εκπρόσωπο της Γερμανίας στο διοικητικό συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που αντικαθιστά, στα τέλη του μήνα τον Joerg Asmussen, αναφέρεται ανταπόκριση των Jeff Black (Φραγκφούρτη) και Jim Brunsden (Βρυξέλλες) στο BLOOMBERG 
German Choice for ECB Heralds Shift as Rate Clout Slips») με αφορμή την ακρόασή της ενώπιον του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.
Με την τοποθέτηση, όπως επισημαίνεται, της Sabine Lautenschlaeger, η Γερμανία αναμένεται να διευρύνει την επιρροή της στις ευρωπαϊκές τράπεζες σε βάρος της ακολουθούμενης νομισματικής πολιτικής. Η μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος της Γερμανικής Κεντρικής Τράπεζας είναι γνωστή ως μια έμπειρη .....

Να γιατί οι Αμερικανοί δεν θέλουν την ΑΟΖ: Τι συμβαίνει με τα χημικά όπλα της Συρίας…

AOZ-XARTHS-kariotis01-13january2014
Του Θεόδωρου Καρυώτη
Τον Δεκέμβριο του 2013 ο Οργανισμός για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων ανακοίνωσε ότι είναι «τεχνικά δυνατόν» να καταστραφούν τα χημικά όπλα της Συρίας στην Μεσόγειο. 
Βέβαια δεν έδωσαν λεπτομερείς εξηγήσεις πως θα καταστραφούν αυτά τα χημικά όπλα.
Μια εκδοχή είναι ότι θα καταστραφούν πάνω σ’ ένα πλοίο με την μέθοδο της υδρόλυσης αντί αποτέφρωσης. Οι Αμερικανοί έχουν ήδη παραλάβει τα χημικά όπλα και τα πάνε στην Ιταλία όπου θα γίνει η επεξεργασία τους. Η επεξεργασία θα γίνει στο πολεμικό πλοίο των ΗΠΑ Cape Ray που έχει μήκος 198 μέτρων και χωρητικότητα 91.000 τόνους και συνοδεύεται από πολεμικά πλοία της Ρωσίας και της Κίνας.
Το πλήρωμα και 15 ιδιώτες είχαν ειδικά.....

Kωστής Παλαμάς: Όπου τελειώνουν οι στεριές, τα πέλαγα αρχινάνε....

Σαν σήμερα 13 Ιανουαρίου του 1859,  γεννήθηκε ένας από τους πολυγραφότερους Έλληνες ποιητές-λογοτέχνες, ο Kωστής Παλαμάς. 

Εγγράφηκε στην Νομική σχολή Αθηνών αλλά δεν κράτησε πολύ καθώς το πάθος του για την ποίηση και την λογοτεχνία τον κέρδισε. 

Επίσης, ασχολήθηκε και με την δημοσιογραφία και σύντομα θα γίνει ο ιδρυτής της επονομαζόμενης «Νέας Αθηναϊκής Σχολής». 

Το 1897 γίνεται γραμματέας του Πανεπιστημίου Αθηνών, δουλειά για την οποία αμοιβόταν αρκετά καλά, και έτσι απέκτησε την οικονομική άνεση για να συνεχίσει το έργο του. 'Ενα χρόνο αργότερα, το 1898, δημοσιεύει δύο ποιητικές συλλογές, το "'Αστυ" και τον "Τάφο". Ακολουθεί μια περίοδος έμπνευσης και ο Παλαμάς γράφει το 1900 τους "Χαιρετισμούς της Ηλιογέννητης", το 1904 την "Ασάλευτη Ζωή", το 1907 τον "Δωδεκάλογο του Γύφτου", το 1910 την.....

ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ "ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΔΙ" ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ . ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΑΛΙ ;;;

Κοροϊδεύουν την Ελλάδα και τους εαυτούς τους – Ο ρόλος του Ότμαρ Κάρας.

«Συγχωροχάρτι» αναμένεται να δώσει η τελική έκθεση-πόρισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τον ρόλο της Τρόικας στις χώρες που έχουν υπαχθεί σε προγράμματα χρηματοδότησης και λιτότητας (bail-out programs).
Παρά τα όσα κατά καιρούς ακούγονται και γράφονται, η δήθεν «εξεταστική» του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα έργα και τις ημέρες της Τρόικας στην Ελλάδας, χαρακτηρίζεται από «γραφική» έως «κάλπικη».
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και έγκυρο ρεπορτάζ του Newsbomb.gr από τις Βρυξέλλες, η μοναδική αιτία για την οποία το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προχώρησε στην διεξαγωγή της σχετικής έρευνας για τη λειτουργία της Τρόικας δεν είναι ...

ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ...ΒΙΝΤΕΟ-Φράγκος: Είμαι 100% βέβαιος ότι γνώριζε ο Σημίτης.

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του υποστράτηγου εν αποστρατεία Κωνσταντίνου Φράγκου στην εκπομπή "στον ενικό" για το σκάνδαλο των εξοπλισμών. 

"Η εποχή Καραμανλή στην κυβέρνηση σήμαινε ταφή όλων των ανομημάτων της οκταετίας του ΠΑΣΟΚ", δήλωσε ο κ. Φράγκος και πρόσθεσε:

"Κατά τη διάρκεια της οκταετίας του ΠΑΣΟΚ στα οπλικά συστήματα γίνανε πολύ αμαρτίες τις οποίες ....

Ο Στουρνάρας ανακάλυψε ότι η Ελλάδα δεν έχει... πετρέλαιο! Καταλάβατε κάτι ;;;

«Μακάρι να ήμασταν Νορβηγία να είχαμε πετρέλαιο, να είχαμε έσοδα, και να μην είχαμε φόρους. Δεν είμαστε όμως» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας στον ΣΚΑΪ.

Μήπως... ο ΥΠΟΙΚ έχει στη διάθεσή του κάποια παραπάνω στοιχεία από αυτά που γνωρίζουμε για το ελληνικό υπέδαφος; 


Μπορεί ναι, μπορεί η Νορβηγία να ήταν ένα ατυχές παράδειγμα. Μάλλον το δεύτερο....
Β.Β.


newpost.gr

Αθανάσιος Δρούγος: Ένα τρελό σενάριο, η αποσταθεροποίηση της χώρας και το ενδεχόμενο γεγονότων στη Θράκη.

Το παρακάτω κείμενο θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει με την κατάλληλη διαμόρφωση – προσαρμογή και την υποστήριξη της χολιγουντιανής τεχνολογίας μια ταινία δράσης που ενδεχομένως να σημείωνε αρκετά μεγάλη επιτυχία.

Αλήθεια πόσο κοντά ή πόσο μακριά βρισκόμαστε από μια τέτοια εξέλιξη; Ας αναρωτηθούμε όλοι μας, ο καθένας από τη σκοπιά του και ας υιοθετήσουμε το παρακάτω κείμενο είτε ως οιωνό μελλοντικών γεγονότων, είτε ως ένα ανάγνωσμα απογευματινής χαλάρωσης.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Α. ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

1. Τα τελευταία χρόνια η κατάσταση των δημοσιονομικών της Ελλάδας επιδεινώνεται με αποτέλεσμα οι κυβερνήσεις να προβαίνουν στη λήψη μέτρων που επιφέρουν τη λαϊκή δυσαρέσκεια. Εμπρός στον κίνδυνο της χρεοκοπίας της χώρας και προκειμένου να υπάρξει εξορθολογισμός των εσόδων – εξόδων του κράτους, το φορολογικό σύστημα επιβαρύνει περαιτέρω τον οικογενειακό προγραμματισμό. Η ύφεση στον τομέα του εμπορίου οδηγεί σε κλιμάκωση της ανεργίας στον ιδιωτικό τομέα αλλά και η πιέσεις που ασκούνται από τους δανειστές οδηγούν στη λήψη απόφασης για απολύσεις και από το δημόσιο.

2. Χιλιάδες θέσεις εργασίας χάνονται και ο αριθμός των ανέργων ξεπερνά το 1.500.000. Μόνη διέξοδος η μαύρη εργασία προς εξοικονόμηση του προς το ζην. 


Φαινόμενα αναζήτησης τροφής σε κάδους απορριμμάτων από πολίτες αλλά και σκηνές εξαθλίωσης αστέγων συνθέτουν το σκηνικό της ανέχειας ιδίως στα μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα – Θεσ/νικη – Πάτρα κλπ), ενώ και στις επαρχιακές πόλεις τα συμπτώματα από την οικονομική ύφεση είναι πλέον ορατά, με ......

Είμαστε αιχμάλωτοι του ευρώ και των ευρωμαφιόζων του τραπεζικού καρτέλ ... υποψήφιοι της πιο εγκληματικής εθνοκάθαρσης.

Το σύστημα αναπαράγεται σαν τη λερναία ύδρα,και παγιδεύει συνειδήσεις,σε "αριστερά"ή "δεξιά"ιδεολογήματα!Εμάς μας ενδιαφέρει να σωθεί η χώρα και να ανατραπεί αυτό το δωσιλογικό,καταστροφικό για τους λαούς σύστημα!

Πότε θα διακρίνουμε επιτέλους ότι η χώρα τελεί υπό κατοχή κι όλοι οι παλιοί και νέοι επαγγελματίες της "πολιτικής"είναι εμπλεκόμενοι και ελεγχόμενοι-Ίσως και για παλιές τους "αμαρτίες"να είναι εκβιαζόμενοι;

Εμείς λοιπόν οφείλουμε να ψάξουμε νέες,καθαρές φωνές,που σταθερά και με συνέπεια αγωνίζονται ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ από τον ξένο ζυγό,κι ας μην απορούμε που κανείς δεν παραιτήθηκε από τη Βολή του εγκλήματος!

Είμαστε αιχμάλωτοι του ευρώ και των ευρωμαφιόζων του τραπεζικού καρτέλ και υποψήφιοι της πιο εγκληματικής εθνοκάθαρσης,που έγινε ποτέ στην ιστορία, κι ακόμα πιστεύουμε ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η απόφαση της ντροπής για τον “Αντρίκο”- είχαν το κράτος τσιφλίκι τους! Επιβεβαίωση της Ζωής Γεωργαντά.

Οι Τσαουσέσκου της Ελλάδας!

Είπαν “συνωμοσιολόγο” την Ζωή Γεωργαντά όταν κατήγγειλε ότι ακόμα και νόμους έφτιαχναν για να καλοπερνά η οικογένεια! Ιδού η επιβεβαίωση.

Πέρασαν νόμο για να κατέβει ο Ανδρέας Α. Παπανδρέου στο κέντρο…

— Χίλιες «τσιριτσάντσουλες» του Γ. Αρσένη και του Π. Ευθυμίου, για να μετατεθεί ο «πρίγκιπας» Αντρίκος …

Η μεγάλη εκδίκηση των Γερμανών για τις ήττες του Α' και Β' ΠΠ...

Με τεράστια αποθέματα χρυσού & κέρδη 43 δισ. ευρώ η Γερμανία πάει για ευρω έξοδο;

Tα κέρδη της Γερμανίας από την οικονομική κρίση ανέρχονται στο ποσό των 40,9 δισεκατομμυρίων ευρώ για το διάστημα 2010-2013 και αυτό συμβαίνει λόγω υπερβάλλουσας ζήτησης για αγορά του χρέους της, δηλαδή των ομολόγων της επειδή θεωρούνται ασφαλής τοποθέτηση, με αποτέλεσμα να πέφτει το επιτόκιο που είναι υποχρεωμένη....

Πυρ και μανία οι γονείς για την λευκή εβδομάδα ...

Πυρ και μανία η Πανελληνία Ομοσπονδία Γονέων Μαθητών για την λευκή εβδομάδα που επιχειρείται να καθιερωθεί με σκοπό την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού στη χώρα μας, καθώς όπως τονίζουν με τον τρόπο αυτό το σχολείο δεν δουλεύει για την μόρφωση των παιδιών, αλλά για το κέρδος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

«Άφωνοι μείναμε όλοι,

Όσοι μετράμε τις ώρες που έχουν χαθεί από την αρχή της σχ. χρονιάς λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών.

Όσοι ζήσαμε τις έντονες συζητήσεις περί κάλυψης των μαθημάτων που χάνονταν από τις καταλήψεις των παιδιών και τις απειλές περί απώλειας περιπάτων, εκδρομών κ.λπ,

Όσοι έχουμε κατά καιρούς ακούσει τους λίβελους εναντίον....

Στη Βουλή ξανά οι γερμανικές αποζημιώσεις.

Στη Βουλή φέρνει ξανά με σημερινή επίκαιρη ερώτησή του το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων ενόψει μάλιστα και της πρόσφατης επίσημης συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Γερμανίας κ.κ. Βενιζέλου και Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τομεάρχης Οικονομικών και βουλευτής Ηρακλείου κ. Νότης Μαριάς.  

Ως γνωστόν μετά από σειρά επικαίρων ερωτήσεων, ομιλιών, παρεμβάσεων αλλά και γραπτών ερωτήσεων ο Νότης Μαριάς έχει θέσει στη Βουλή επανειλημμένα το ζήτημα των γερμανικών πολεμικών επανορθώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου.

Σε συνέχεια των παρεμβάσεων και προτάσεων του Νότη Μαριά η κυβέρνηση προχώρησε στη συγκρότηση Ομάδας Εργασίας του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους για την έρευνα των αρχείων που αναφέρονται στον Α' και Β' Παγκόσμιο Πόλεμο όπως επίσης και στην ανάθεση στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους της σύνταξης γνωμοδότησης για τις αξιώσεις του ελληνικού δημοσίου σε σχέση με τις γερμανικές πολεμικές επανορθώσεις και το κατοχικό δάνειο.

Επισημαίνεται ότι έχουν παρέλθει 10 μήνες από....

Ανοίγουν οι πόρτες για τους ξένους τσιφλικάδες...

«ΠΩΛΕΙΤΑΙ» η Ελλάς σε τιμές ευκαιρίας. 

Με εξαγορές επιχειρήσεων, εκτάσεων και ακινήτων. Δεκτοί μόνο οι ξένοι αγοραστές (κατά προτίμηση Γερμανοί). 

Αποκλείονται (εκ των πραγμάτων) Έλληνες επιχειρηματίες και ιδιώτες γιατί η κυβέρνηση της έντιμης Ελλάδος θεωρεί ύποπτο έως απατεώνα κάθε ιθαγενή Έλληνα επιχειρηματία, ή αγοραστή ακινήτου. 

Οι 1.500.000 άνεργοι να απευθύνονται σε ξένους επενδυτές ή να μεταναστεύσουν.»

Χαράς ευαγγέλια... Το υπουργείο Οικονομικών σαλπίζει με όλη την δύναμή του προσκλητήρια και αγγελτήρια όλων των τσιφλικάδων και των πικραμένων «επενδυτών» του πλανήτη να έλθουν στην Ελλάδα, αγοράζοντας ό,τι θέλουν και σε όποια τιμή θέλουν γιατί η εντιμότατη κυβέρνηση της χώρας φρόντισε με τον νέο Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, που ισχύει από το 2014, να ακυρώσει (στην πράξη) κάθε επενδυτικό ενδιαφέρον Ελλήνων ιθαγενών επιχειρηματιών καθώς και ιθαγενών ιδιωτών αγοραστών ακινήτων.


Ας δούμε (με ερμηνείες ειδικών φοροτεχνικών, συμβούλων επενδύσεων και με την βοήθεια του ρεπορτάζ του πάντα έγκυρου....

Έγγραφο Βόμβα της ΤτΕ για την εξαγορά από το ΤΤ της εταιρίας Κοντομηνά

Έγγραφο Βόμβα της ΤτΕ για την εξαγορά από το ΤΤ της εταιρίας ΚοντομηνάΈγγραφο βόμβα της Τράπεζα της Ελλάδος που δημιουργεί νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου φέρνει στο φως σήμερα το Fpress.

του Νίκου Καρούτζου
Ειδικότερα το έγγραφο που αποστέλλεται στις 28 Αυγούστου 2012 από τη Διεύθυνση Εποπτείας του Πιστωτικού Συστήματος και υπογράφεται από τον τότε Διευθυντή κ. Ιωάννη Γούσιο (ο συγκεκριμένος παραιτήθηκε το Νοέμβριο του ίδιου έτους από υπάλληλος της ΤτΕ) αναφέρει ότι γίνεται δεκτός ο ισχυρισμός της τότε διοίκησης του ΤΤ (Διευθύνων Σύμβουλος Κλέων Παπαδόπουλος) σύμφωνα με τον οποίο το ποσό ....

Reuters:Tι θα κάνει η Ευρωζώνη για να γλιτώσει νέο κούρεμα ελληνικού χρέους - Μόνη λύση ένα σχέδιο Μάρσαλ .

Η ανακοίνωση της επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος από την ελληνική κυβέρνηση αναμένεται να ανοίξει εκ νέου το κεφάλαιο της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, για το οποίο προς το παρόν αποκλείεται η οποιαδήποτε περίπτωση κουρέματος.

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης καλούνται πλέον να δώσουν μια λύση στο ζήτημα του χρέους, με βάση και τα συμφωνηθέντα στο Eurogroup του Νοεμβρίου του 2012.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, η νομισματική ένωση προσανατολίζεται σε ένα «κοκτέιλ» που θα περιλαμβάνει μείωση επιτοκίων, επιμήκυνση ωριμάνσεων και άλλες παρεμβάσεις ούτως ώστε να αποφευχθεί νέο κούρεμα.

Κομβικό σημείο η έκθεση της Eurostat

Το σίγουρο είναι ότι η συζήτηση δεν πρόκειται να ξεκινήσει πριν από τον Μάιο ή Ιούνιο, όχι μόνο εξαιτίας των Ευρωεκλογών, αλλά και επειδή το τελευταίο «προαπαιτούμενο» είναι να δώσει....

Τί είναι και πώς λειτουργούν οι off shore.

off shore-630x419
Τις ακούμε συχνά τις τελευταίες ημέρες των αποκαλύψεων για τις μίζες στους εξοπλισμούς. Απαραίτητο "εργαλείο" όσων πήραν μαύρο χρήμα.
Τι είναι οι off shore εταιρείες; Πως λειτουργούν,τι και ποιους εξυπηρετούν;
Όλες οι απαντήσεις στο κείμενο του Αντώνη Κακαρά που θα σας λύσει όλες τις απορίες.
Off Shore αγάπη μου
Η υπεράκτια εταιρία (Off Shore) είναι το νομικό εύρημα παγκόσμιας εφαρμογής, που παρέχει τη νομότυπη ευχέρεια στον ιδιοκτήτη της, να κρύβει πίσω της περιουσία οιασδήποτε προέλευσης και είδους. Είναι αποδεκτή από όλα τα κράτη του κόσμου, χρησιμοποιείται και από κυβερνήσεις και από ιδιώτες. 
Ο κάτοχός της μπορεί να μην είναι ορατός, αφού τίποτα δεν τον υποχρεώνει να εμφανίζεται ως φυσικό πρόσωπο, ενώ μπορεί να εμφανίζει ως ιδιοκτήτη μία άλλη υπεράκτια, ή ένα δικηγόρο, ή οιοδήποτε πρόσωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης του (αχυράνθρωπο) με την προϋπόθεση να ελέγχεται απ' αυτόν.
Ο τρόπος και οι προϋποθέσεις με τις οποίες λειτουργούν αυτά τα ΄΄ευρήματα΄΄ είναι απλός. 
Ο δικηγόρος της ΄΄χ΄΄ χώρας (π.χ. της Ελλάδας, Ιταλίας, Παναμά κλπ) που στις δραστηριότητές του είναι και η διαχείριση των Off Shore, είναι σε θέση σε ελάχιστο χρόνο να ΄΄χτίσει΄΄ την εταιρία με μόνα στοιχεία:
τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου (ΔΣ, Board of Directors, που είναι συνήθως δύο ή τρία ανάλογα με τη χώρα που θα φιλοξενείται),
τον επιθυμητό αριθμό μετοχών....