Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΜΕΡΟΝ ΚΑΤΑ EUROGROUP Και η Βρετανία στηρίζει την Κύπρο! - Ν.Μεντβέντεφ: "Να προσέξει καλά η ΕΕ"...


Σκληρός και διατυπώνοντας σαφείς προειδοποιήσεις προς την ΕΕ να κρατηθεί μακριά από τα ρωσικά χρήματα στην Κύπρο εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ενώ σύμμαχο βρήκε τον Βρετανό πρωθυπουργό Ν.Κάμερον.
O οποίος Βρετανός πρωθυπουργός πριν λίγο δήλωσε οτι "Είναι αδιανόητο να φορολογηθούν (σ.σ.: κατασχεθούν) οι καταθέσεις στην Κύπρο. Υπάρχει συμφωνία αποφυγής της διπλής φορολογίας με την Βρετανία.

Ποια είναι η κόρη του Δημήτρη Χριστόφια που κατηγορείται ότι έβγαλε τα λεφτά της στο εξωτερικό .


Ποια είναι η κόρη του Δημήτρη Χριστόφια που κατηγορείται ότι έβγαλε τα λεφτά της
Σάλος ξέσπασε στην Κύπρο μετά τις κατηγορίες βουλευτή του κυβερνητικού κόμματος ΔΗΣΥ, ότι η κόρη του πρώην προέδρου Χριστόφια, Χριστίνα μετέφερε κεφάλαια στο εξωτερικό.

Δεξί χέρι του πρώην Προέδρου, οργανωμένη στο ΑΚΕΛ και «Αγανακτισμένη»

Η 36χρονη Χριστίνα Χριστόφια, οργανωμένη από μικρή στο ΑΚΕΛ και την νεολαία του ΕΔΟΝ και κατά πολλούς δεξί χέρι του πρώην προέδρου, είναι απόφοιτη της Νομικής και της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου στην Ελλάδα και είναι παντρεμένη

Πρόταση μομφής κατά του Στουρνάρα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

O Σαμαράς σε πλήρη διαφωνία με τους χειρισμούς των Κυπρίων.

Ανήσυχη η Αθήνα παρακολουθεί τη στροφή 180 μοιρών του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη ο οποίος στρέφεται τώρα προς τη ρωσική βοήθεια, ύστερα από παλινδρομήσεις με την ευρωπαϊκή πλευρά που οδήγησαν σε ναυάγιο την ευρωπαϊκή πρόταση για το πρόγραμμα σωτηρίας της Κύπρου.

Ο Σαμαράς έχρισε πρωθυπουργό τον Στουρνάρα και εξηφανίσθη στα έγκατα του Μαξίμου!


Από την πρώτη στιγμή που το Eurogroup αποφάσισε το κούρεμα στις κυπριακές καταθέσεις, η Κύπρος βρέθηκε να αγωνίζεται μόνη της με τα θηρία. 

Ως δια μαγείας εξαφανίστηκε η ελληνική κυβέρνηση και κυρίως ο Έλληνας πρωθυπουργός. 


Ο Αντώνης Σαμαράς παρέδωσε τα

O αποτυχημένος Ολάντ και η Fraulein Merkel.


Από τον Τάκη Χατζή

o-apotyximenos-olant-kai-i-Fraulein-Merkel

Απογοητευτικός απεδείχθη εν τέλει ο κ. Ολάντ. Οι Γάλλοι τον περίμεναν σαν τον ιππότη- σταυροφόρο που θα τους απελευθέρωνε από τον ζυγό του μονάρχη Σαρκοζί και της κιθαρωδού πριγκίπισσας των Ιλισίων.

«Έλληνες» όταν μας βολεύει

Ο μαγικός καθρέφτης του μάρκετινγκ μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις!


Τελευταίο κατόρθωμα αποτελεί η «Ελληνικοποίηση». 

Κάθε προϊόν που σέβεται τον εαυτό του και, κυρίως, τις πωλήσεις του φλερτάρει με τη σκέψη του να φορέσει τη γαλανόλευκη και να εμφανισθεί ως «Ελληνικό».

“Έλληνας” υπουργός αμέσως μετά το όχι, τηλεφωνούσε στον Σόιμπλε και τον παρότρυνε να τιμωρήσει την Κύπρο;;

Και “watergate” μέσα στην κυβέρνηση!

Σάλος στην κυβέρνηση. 

Κορυφαίος υπουργός αμέσως μετά το όχι της Κυπριακής Βουλής επικοινώνησε με τον Βόλφαγκ Σόιμπλε και ούτε λίγο, ούτε πολύ του ζήτησε να τιμωρήσει τους Κυπρίους.

Την πληροφορία διαρρέει...

έτερος υπουργός ο οποίος έχει αρμοδιότητες που επικαλύπτονται από τον πρώτο με αποτέλεσμα οι δυο τους να βρίσκονται στα μαχαίρια.

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ. Χρυσόστομος: “Να μην φοβηθεί η Ελλάδα και να τρυπήσει το Αιγαίο”.


Σε… χρεοκοπία είναι αποφασισμένη να οδηγηθεί η Εκκλησία της Κύπρου, σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Χρυσόστομο, ο οποίος δήλωσε το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, αλλά και αργότερα μπροστά στις κάμερες των κυπριακών ΜΜΕ, πριν από τη συνάντησή του με τον Νίκο Αναστασιάδη, ότι η Εκκλησία της Κύπρου είναι έτοιμη να διαθέσει όλη την περιουσία της στο κράτος, για να αντιμετωπιστεί η σημερινή κρίση.

Επίσημη απάντηση της Ρωσίας στην πρόταση Λιλλήκα (βίντεο).


Επίσημη απάντηση της Ρωσίας στην πρόταση Λιλλήκα, για διάσωση της Κυπριακής οικονομίας αμέσως μετά την προώθηση του "πακέτου Λιλλήκα" προς τη Ρωσική κυβέρνηση.

Δείτε το βίντεο

Κύπρος: Κλειστές όλη τη βδομάδα οι τράπεζες.


Κλειστές όλη την εβδομάδα θα παραμείνουν τελικά οι τράπεζες στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Προεδρικό Μέγαρο τα πιστωτικά ιδρύματα στην Κύπρο θα είναι κλειστές την Πέμπτη και την Παρασκευή, με διάταγμα της Κεντρικής Τράπεζας.

Με νέο δίλημμα επανέρχεται η ληστοσυμμορία Σαμαρά;


Θέλετε κούρεμα καταθέσεων ή μείωση μισθών και συντάξεων;
Αυτό θα είναι το νέο ψευτοδίλημμα της ληστοσυμμορίας Σαμαρά. Σύντομα θα το δούμε να παίζει στα δελτία ειδήσεων των δοσιλογικών ΜΜΕ, προκειμένου να διασωθεί το πρόγραμμα οικονομικής γενοκτονίας που εφαρμόζει η Τρόικα στην Ελλάδα.
Η τυπική τους δικαιολογία; «Υπάρχει απόκλιση από τους στόχους της δημοσιονομικής προσαρμογής».

Το ηχηρό «όχι» της Κύπρου ξεγύμνωσε τους Έλληνες πολιτικούς


Η απόρριψη του νομοσχεδίου για το κούρεμα των καταθέσεων από την κυπριακή Βουλή απέδειξε την ανικανότητα και την υποτέλεια των ελληνικών κυβερνήσεων-Αποθέωση των Κυπρίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… 
Μαθήματα για το τι σημαίνει προάσπιση των εθνικών συμφερόντων παρέδωσε το βράδυ της Τρίτης η κυπριακή Βουλή.
Παρά τις διεθνείς απειλές και τις Κασσάνδρες

ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ «ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ» ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΕΘΑ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

κύριε Παναγιωτόπουλε*,

ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ, ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΩΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.


Όχι μόνο της ΤΟΥΡΚΙΑΣ αλλά και την δική της.

ΕΞΗΓΩ:

Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ προσπαθεί να αρπάξει τον ορυκτό πλούτο της ΚΥΠΡΟΥ. Σαν φόβητρο χρησιμοποιεί την ΤΟΥΡΚΙΑ με την οποία έχει άριστες σχέσεις.

ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ‏.

ΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ...ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΩΝ.



ΠΑΝΤΑ  ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Η ΨΗΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ  ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ,  ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΣΥΧΝΑ  ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ  ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ....

Το βρώμικο κόλπο που πήγαν να στήσουν ο Προβόπουλος και οι Έλληνες Τραπεζίτες για ν’ αρπάξουν το δίκτυο των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα.



Σχόλιο attikaneaΟι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, δεν αλλάζουν
Οι δραματικές στιγμές που περνάει η Κύπρος δεν φαίνεται να συγκινούν τονΔιοικητή της Τραπέζης Ελλάδος κ.Προβόπουλο και τους Έλληνες Τραπεζίτες οι οποίοι ενώ βρίσκονται σε

Το όχι της Κύπρου και οι άθλιοι των Αθηνών, του Γιώργου Καραμπελιά‏.



Οι Κύπριοι για δεύτερη φορά μέσα σε μια δεκαετία, ανέλπιστα για όλους τους ρεαλιστές ναινέκους και τους «φαιά φορούντες» αναλυτές, είπαν όχι στην «παγκόσμια κοινότητα» και τις «αγορές» όπως είχαν πει όχι στο σχέδιο Ανάν. Διότι απέναντί τους για άλλη μια φορά είχαν τους ίδιους αντιπάλους. 

Το ΔΝΤ (δηλαδή τις ΗΠΑ), την Ευρωπαϊκή Ένωση (τη Γερμανία) και την κεντρική ευρωπαϊκή τράπεζα (δηλ. το παγκόσμιο τραπεζιτικό σύστημα). Και το όχι αυτή τη φορά ήταν ακόμα πιο ηχηρό μια και στράφηκε ενάντια και στον ίδιο τον πρόεδρο της Κύπρου που είχε εκλεγεί μόλις δύο εβδομάδες πριν. 

ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΡΩΣΙΑ - ΑΝΤΙΔΡΑ Η ΕΕ Έτοιμη ακόμα και για έξοδο από την ευρωζώνη η Κύπρος αν δεν εγκριθεί η συμφωνία με Ρωσία.


H Kύπρος είναι έτοιμη ακόμα και να φτάσει μέχρι και σε έξοδο από την ευρωζώνη τις επόμενες ώρες αν το Eurogroup και ειδικά η Γερμανία δεν δεχθούν την συμφωνία με την Ρωσική Ομοσπονδία για την επανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που αντιμετωπίζουν έλλειψη κεφαλαίων λόγω του ελληνικού "κουρέματος" των ομολόγων που βούλιαξε τα τραπεζικά ιδρύματα του νησιού.
Οι πληροφορίες από την Μόσχα είναι ότι Κύπρος και Ρωσία βρίσκονται κοντά σε συμφωνία (αρκετά ζητήματα είναι ακόμα

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...‏.


Ήρθαν οι λύκοι να κλέψουν τα δώρα που σου χάρισε ο Θεός. Μετρήσανε κι υπολογίσανε την ενέργειά σου. Τον ήλιο σου, τη θάλασσα και τους ανέμους, λογαριάσανε κάθε μέταλλό σου. Με δόλο θέλησαν να σε υποτάξουν.

Εσένα, που η ομορφιά σου μαρτυρεί το μέτρο κι ο ήλιος σου τα βγάνει όλα στο φως! Σε σύρανε σε σκοτεινές συνομωσίες, σε μάγεψαν με την υπερβολή, τα πλούτη, σου φόρεσαν φανταχτερό φουστάνι και σε έβγαλαν σεργιάνι στις αγορές να περνιέσαι για Ευρωπαία. 

Ελλάδα – Κύπρος: Ο Ελληνισμός στο στόχαστρο.

Η '' ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ'' ΓΕΡΜΑΝΙΑ - 2 ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ‏.


Τι οδηγεί την Γερμανία της Μέρκελ στην πασιφανή και τελικά αυτοκαταστροφική εμμονή σε αποφάσεις που οδηγούν μαθηματικά και σίγουρα στον ενταφιασμό του οράματος της Ενωμένης Ευρώπης; 

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ : Η Ρωσία προσφέρει διάσωση της Κύπρου με αντάλαγμα ναυτική βάση …!



Σύμφωνα με την Τούρκικη εφημερίδα Χουριέτ στην Αγγλόφωνη έκδοσή της! 

Yusuf Kanlı – Ανάλυση

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε τον Κύπριο Πρόεδρος Νίκο Αναστασιάδη το βράδυ της 17ης Μαρτίου, και μετά από κάποιες ανταλλαγές ”εκφράσεων ”…, προσφέρθηκε να συνεισφέρει σε ένα σχέδιο διάσωσης για άμεση λύση στην Κύπρο με αντάλλαγμα για μια Ναυτική βάση στο νησί, σύμφωνα με Κυπριακή πηγή !

Κόσοβο και Τουρκία ενισχύουν τη στρατιωτική τους συνεργασία.


fsk_897304_910292

Στη φωτογραφία στρατιώτες της Δύναμης Ασφάλειας του Κοσσυφοπεδίου (KSF) κατά την παρουσίαση της νέας φόρμας παραλλαγής που υιοθετήθηκε απο την KSF την 22η Νοεμβρίου 2012. (Πηγή: kosovapress)

Η Τουρκία δεσμεύεται για οικονομική στήριξη προς τη Δύναμη Ασφάλειας Κοσσυφοπεδίου.

Ο Β.Πούτιν σε δήλωσή του πριν από λίγο και με παρόντα στην Μόσχα τον Κύπριο υπουργό Οικονομικών Μ.Σαρρή, δήλωσε ότι .. "Κάποιοι πίστεψαν ότι μπορούσαν να κάνουν παιχνίδι και η Ρωσία να χάσει. Τους πληροφορώ ότι η Ρωσία θα κερδίσει"!

"OXI": Η Κύπρος έγραψε πάλι Ιστορία - Το πρώτο κράτος που έσπασε τις ευρω-αλυσίδες.

Με 36 ψήφους κατά και 19 "λευκές" (του κυβερνώντος κόμματος) η Κύπρος δια της Βουλής της είπε το μεγάλο "ΟΧΙ" και μπαίνει πάλι στην εθνική πρωτοπορία δείχνοντας τον δρόμο που πρεπει να ακολουθήσει και η Ελλάδα.

Είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός λαός που απορρίπτει τις επιταγές της τρόικα. Περισσότερα για την συγκλονιστική συνεδρίαση της κυπριακής Βουλής, σε λίγο.

Διάβημα της Ελλάδας για τις ερευνες του ωκεανογραφικού.

Με διάβημα απαντά η Αθήνα στην αναγγελία από την Τουρκία ερευνών του τουρκικού ωκεανογραφικού πλοίου «Bilim2» σε διεθνή ύδατα. Συγκεκριμένα απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με ωκεανογραφικές έρευνες τουρκικού πλοίου «Bilim2» σε διεθνή ύδατα, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών κ. Γρ. Δελαβέκουρας ανέφερε τα εξής:

«Από τον τουρκικό σταθμό Αττάλειας αναγγέλθηκε στις 18 Μαρτίου με NAVTEX

Καταλαβατε; Μέχρι στην Κύπρο έχει φτάσει ...ο Σημίτης των Γερμανών. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ· Στην συμμορία Σημίτη – Τσοχατζόπουλου ο υπουργός Χάσικος που έκανε την εκβιαστική δήλωση στο MEGA!



Αμετανόητοι, επικίνδυνοι, σκοτεινοί τύποι προσπαθούν να ανατρέψουν τις αποφάσεις τους Κυπριακού λαού με άθλιους εκβιασμούς.

Η ΙΔΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!

Η εμφάνιση του Χάσικου στο υπουργείο άμυνας από το 1999 μέχρι το 2001 όταν φαίνεται να ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές των μιζών [μετά τους S300 ακολούθησαν οι TOR], δεν μπορεί να ήταν τυχαία. 

Πουτινιές στον Πούτιν ....ΔΕΝ !!!!


Μετά την καταστροφή της Συρίας η Κύπρος ήταν το ρωσικό αποκούμπι και βεβαίως το αποκούμπι της Μαύρης Ελίτ που βρίσκεται πίσω της.
Έτσι χρησιμοποιήθηκε το κυπριακό χρέος, που υπάρχει,  όπως υπάρχει και αυτό της υπερχρεωμένης Γερμανίας που χρωστάει έξη τρις ευρώ, για να εκβιαστεί η Κύπρος.

ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ...Financial Times: Τα τέσσερα σενάρια για την Κύπρο


Financial Times
Financial Times “ Διάσωση ή απόλυτη καταστροφή ”Η οικονομική εφημερίδα Financial Times αναλύει τα τέσσερα πιθανά σενάρια για τις εξελίξεις στην Κύπρο.
Πρώτο σενάριο: Συμμετοχή της Ρωσίας στη διάσωση Η εφημερίδα βλέπει δύο πιθανές οδούς ανάμιξης της Μόσχας: συμφωνία που θα περιλαμβάνει πρόσβαση στο φυσικό αέριο ή ρωσική εξαγορά κυπριακής τράπεζας. 

Παραιτηθείτε "κύριοι" ... Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα



Στο τελευταίο Eurogroup το καταστροφικό για την Ελλάδα και τους Έλληνες το θλιβερό δίδυμο Σαμαρά - Στουρνάρα διάλεξαν στρατόπεδο: Το στρατόπεδο της Γερμανίας και όχι εκείνο της Κύπρου

Θα βρεθεί επιτέλους κάποιος να σηκώσει την καμήλα πριν είναι αργά.


Χρόνια τώρα, ίσως με δική μας ευθύνη  και  επιλογές
αποδεχτήκαμε ένα οργανωμένο σχέδιο αποδυνάμωσης και εξόντωσης του Ελληνικού Λαού με απώτερο σκοπό την λεηλασία των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας. Ξέρω  θα μου πείτε γραφικό, μυθοπλάστη κλπ.

Όμως είναι γνωστό, ότι η «άλωση της χώρας » δεν είναι δυνατόν να επέλθει  όταν το εθνικό φρόνημα των πολιτών είναι υψηλό, όταν υπάρχει ενότητα μεταξύ των κοινωνικών ομάδων, όταν δεν απαξιώνεται ο θεσμός της Δικαιοσύνης, ένας από τους τρεις πυλώνες της Δημοκρατίας, όταν   οι  Ένοπλες Δυνάμεις είναι ισχυρές  και αξιόμαχες.

Αλλά, όταν οι θεσμοί δεν προστατεύονται και ο ελληνικός λαός απαξιώνεται και εμπαίζεται τότε το μέλλον είναι σκοτεινό.

ΠΟΙΟΣ ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;; Γιατί αποφασίσθηκε η κατάργηση των ΜΟΜΑ;


Είναι γνωστό ποσό σημαντική ήταν η συμβολή των ΜΟΜΑ στην μεταπολεμική ανασυγκρότηση της χώρας. Tο ερώτημα όμως που γεννάται, είναι γιατί αποφασίσθηκε η κατάργηση των ΜΟΜΑ.

Προκειμένου να γίνει κατανοητό και να καταδειχθεί το μέγεθος και το εύρος της στρατιωτικής και της κοινωνικής προσφοράς αυτής της ειδικής υπηρεσίας  που αποτέλεσε το υπόβαθρο για την ανάπτυξη της  χώρας,

EXEI ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ "ΚΑΔΡΟ" SPD: "Η Μέρκελ οδηγεί την Ευρωζώνη στο χάος".


Κορυφώνεται η αντιπολιτευτική ρητορική στη Γερμανία με αφορμή τις εξελίξεις στην Κύπρο, με το κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών, δια στόματος του προέδρου του, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ο οποίος, μιλώντας στην ιστοσελίδα Spiegel-online, κατηγορεί την Καγκελάριο πως οδηγεί την ευρωζώνη στο χάος.
“Έστω και αν η  Άνγκελα Μέρκελ κάνει ότι δεν ξέρει: Η συμφορά της Κύπρου φέρει την δική της υπογραφή", σημείωσε για να προσθέσει: " Η Μέρκελ επέτρεψε μια χώρα με λιγότερους κατοίκους από το κρατίδιο του Saarland να οδηγήσει στο χάος ολόκληρη την ευρωζώνη”, ανέφερε ο Γκάμπριελ.

ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΗΠΑ Blackrock: "Συμβολικό το πλήγμα για την ΕΕ"


Είναι έμφανές ότι το "όχι" της Κύπρου "έτσουξε" και η παγκόσμια οικονομική "ελίτ" ψάχνει να βρει τρόπους να το υποβαθμίσει από φόβο μήπως ξυπνήσει και άλλους σκλάβους που θελήσουν να σπάσουν τις αλυσίδες τους.
Η Κύπρος δεν είναι μεγάλο πρόβλημα για τις αγορές", εκτιμά ο δ/νων σύμβουλος της BlackRock, της μεγαλύτερης εταιρείας διαχείρισης κεφαλαίων στον κόσμο.

ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΛΥΣΗ ΠΑΚΕΤΟ; Και πάλι στην Αθήνα ο Αλεξέι Μίλερ της Gazprom για διάσωση Κύπρου και ΔΕΠΑ - ΔΕΣΦΑ


Οι Ρώσοι φαίνεται πώς αποφάσισαν να οδηγήσουν τις εξελίξεις όσον αφορά στο οικονομικό πρόβλημα της Κύπρου μετά το ηχηρό «ΟΧΙ της Βουλής στη δήμευση των καταθέσεων που πρότεινε το Eurogroup καθ’ υπόδειξη του Βερολίνου. 
Ο διευθύνων σύμβουλος της Gazprom και στενός συνεργάτης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, Αλεξέι Μίλερ επανέρχεται στην Ελλάδα σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες. Και η επίσκεψη του έχει να κάνει με τις εξελίξεις στην αποκρατικοποίηση των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ, αλλά και με το ρωσικό σχέδιο διάσωσης της Κύπρου.

Απόφαση Μέρκελ: «Τσακίστε την Κύπρο».


Ώρες αγωνίας ακόμα και για την ύπαρξή της ζει η Κύπρος από χθες το βράδυ, μετά το μεγαλειώδες όχι της στην εγκληματική συμμορία Γερμανών-Φινλανδών, που περνάνε πια ό,τι θέλουν κι όποτε θέλουν στο Eurogroup.

Απόφαση Μέρκελ: «Τσακίστε την Κύπρο»

Του Κώστα Χαρδαβέλλα
Αργά χθες τη νύχτα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr από το Βερολίνο, τελείωσε μία πεντάωρη σύσκεψη της ομάδας των ειδικών επιχειρήσεων για την Ευρώπη που έχει συστήσει η Μέρκελ, η οποία τη συμβουλεύει για τους ειδικούς χειρισμούς που πρέπει να

Aποκάλυψη: Ποιοι ειδοποιήθηκαν με e-mail στις 8 Μαρτίου να μεταφέρουν καταθέσεις από την Κύπρο στη Μάλτα [έγγραφο]


'Ενα e- mail με το οποίο εταιρεία νομικής και φοροτεχνικής κάλυψης πρότεινε σε συγκεκριμένες εταιρείες να μεταφέρουν καταθέσεις σε τράπεζες της Μάλτας αποκαλύπτει σήμερα η Ελευθεροτυπία.

Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα έρχεται να ενισχύσει την έντονη φημολογία πως κάποιοι γνώριζαν τί επρόκειτο να συμβεί και πρόλαβαν να αποσύρουν τις καταθέσεις τους. 

ΙΔΟΥ Η ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 5 δισ. ευρώ δάνειο - Επιμήκυνση του παλαιού δανείου των 2,5 δισ. - Κατασκευή-διαχείριση τερματικού.


Δάνειο από την Ρωσία ύψους πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ έχει ζητήσει η Κύπρος όπως μεταδίδει το Reuters, μετά και την απόρριψη της κατάσχεσης του ποσοστού των καταθέσεων στις κυπριακές τράπεζες και η Ρωσία "κατ'αρχήν" το έχει αποδεχθεί υπό όρους.
Φαίνεται ότι η Κύπρος διαφεύγει οριστικά τον κίνδυνο αν βέβαια όλα πάνε καλά και δεν επικρατήσουν και πάλι στην Ρωσία τα κέντρα εξουσίας που είχαν απομονώσει την χώρα αό το αρχικό πλάνο διάσωσης της Κύπρου από τον στραγγαλισμό της τρόικα.

"Θα πάρω μιαν ανηφοριά,θα πάρω μονοπάτια".

Ναι ρε!Αυτοί είναι Έλληνες...Εμείς δε τιμήσαμε το όνομα ούτε για πλάκα.

Ο Κύπριος στάθηκε ψηλότερα από όλους και πρώτος είπε ΟΧΙ. 


Γιατί κάποιοι δε λησμονούν.
Γιατί κάποιοι ανεβαίνουν ακόμη στα κοντάρια να σκίσουν τη ΣΗΜΑΙΑ που προσπαθεί να τους επιβουλευτεί και ας ξέρουν ότι θα πεθάνουν.

Το ακούτε ΝΕΝΕΚΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ


Τρομοκρατημένοι από οι ΝΑΙ σε όλα μνημονιακοί δωσίλογοι γερμανοτσολιάδες… τώρα λένε πως στηρίζουν το ΟΧΙ της Κύπρου! Είναι δυνατόν να μας θεωρούν τόσο μεγάλους μαλάκες;


Όμως η ιστορία θα πάρει και πάλι την εκδίκησή της αφού...

Ανάστατη η γερμανική αντιπροσωπία ... από το ΟΧΙ των Κυπρίων..!!!


Ανάστατη η γερμανική αντιπροσωπία ... από το ΟΧΙ των Κυπρίων..!!!









ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΩ ΤΗΝ 25 η ΜΑΡΤΙΟΥ !!! Θέλουν να βγάλουν στρατό και την 25η Μαρτίου στην Αθήνα! Αρνήθηκε η Αστυνομία.


Γίνεται κανόνας ο οποίος πλέον αρχίζει να προκαλεί ανησυχία και πολλά ερωτήματα για το πως ακριβώς βλέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις στο ΓΕΕΘΑ.

Η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων...“προσφέρθηκε να συνδράμει ο στρατός στα μέτρα ασφαλείας για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου”! 

Η Κύπρος έδειξε το δρόμο, αλλά… Βλέπουν το τυρί και όχι τη φάκα.


Οι «κρίσιμες» ώρες που περνά η Κύπρος, δεν περιορίζονται στο «κούρεμα» των καταθέσεων που τσαμπουνάνε παπαγαλάκια και φερέφωνα σε τηλεοράσεις και Κοινοβούλια. Το παιχνίδι είναι αλλού και έχει χοντρύνει όσο δεν παίρνει.

Δεν είναι το πρόβλημα των 18-19 δισ. ευρώ, που αναφέρονται στο άνοιγμα των κυπριακών τραπεζών.

Πάνος Καμμένος: «Μηδέν "ΝΑΙ" από τους Κύπριους... Το μόνο «ΝΑΙ» που ακούστηκε από Ελληνική φωνή ήταν το «ΝΑΙ» του Στουρνάρα» (βίντεο)


«Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό να δούμε ότι πριν από λίγη ώρα τελείωσε η ψηφοφορία στην Βουλή της Κύπρου, στη Βουλή των Αντιπροσώπων. 

Όπου ακούστηκαν 36 «όχι» απέναντι στη...

Τι πραγματικά συνέβη στην Κύπρο και πώς θα εξελιχθεί, σύμφωνα με τον Καζάκη.


Να… γιατί σταμάτησε την εκπομπή μου ο Καρατζαφέρης ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ από την συνέντευξη του Δημήτρη Καζάκη στο «Radio Marconi 96,1 F.M.» του Βόλου και...
στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα» του Αντώνη Κουμιώτη, πριν τη ψηφοφορία στη Κύπρο:



Και ο Ιούδας κρεμάστηκε! Εσείς;

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Στις 7 Απριλίου 2004, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσος Παπαδόπουλος απευθύνει διάγγελμα προς τον Ελληνικό Κυπριακό λαό, εν όψει του δημοψηφίσματος που διενεργείται στη Μεγαλόνησο για το σχέδιο Ανάν, στις 24 Απριλίου 2004: 

«…Συνεκτιμώντας όλα τα δεδομένα με ψυχραιμία και αντικειμενικότητα αλλά και με πλήρη συναίσθηση της ιστορικότητας των στιγμών και το βάρος της ευθύνης που μου αναλογεί και μου έχετε αναθέσει, λυπούμαι

Σχιζοφρένεια!...



Σχιζοφρενικές καταστάσεις. Η κυβέρνηση είπε ΝΑΙ στο Eurogroup για το κούρεμα των καταθέσεων,τώρα όμως στηρίζει το ΟΧΙ της Κυπριακής Βουλής.

Ο Σίμος "κάρφωσε" τον Αναστασιάδη, στη εκπομπή του Παπαδάκη.
"Ο κύριος Αναστασιάδης είχε συμφωνήσει - στο κούρεμα- στη συνάντηση που είχε με τον Ντράγκι και την Λαγκάρντ. Και

Η Κύπρος σήκωσε στους ώμους της ολόκληρη την Ελλάδα!


Οι Κύπριοι γράφουν την ιστορία της Ευρώπης. 

Και ταυτόχρονα περισώζουν την τιμή του Ελληνισμού. 

Παρέδωσαν μαθήματα αξιοπρέπειας οι Κύπριοι πολιτικοί. 

Ακόμη και..ο εσμός των προθύμων, των ομοιδεατών της Μέρκελ και του Σόιμπλε, δεν τόλμησε να υποκύψει στη νεοαποικιακή επιδρομή της ευρωπαικής τοκογλυφίας, αλλά