Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Εάν δεν πάρουμε πίσω στα χέρια μας την δύναμη της δημιουργίας του χρήματος, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Δεδομένα: Η Ελλάδα έχει μπελάδες, οικονομικούς μπελάδες. Εμείς οι Έλληνες βράζουμε, βράζουμε και κοχλάζουμε σε χύτρα ταχύτητας. Tο σημείο τήξης πλησιάζει, πλησιάζει γοργά και το ξέρουμε. Το ξέρουμε όλοι μας. Γνωρίζουμε όλοι ότι ώς έχει, διανύουμε το πράσινο μίλι ενός ακόμα 
θανατοποινίτη.

Eρώτησεις: Αισθάνεστε λοιπόν σαν πρόβατο περικυκλωμένο από λύκους; Εγώ σίγουρα ναι. Πιστεύετε ότι οι λύκοι είναι πολύ ισχυροί για να ηττηθούν; Εγώ τουλάχιστον όχι. Δέν είναι ανίκητοι, είναι απλά πολύ επιτήδειοι, οργανωμένοι και πανούργοι. 

Αισθάνεστε οργισμένοι; Ναί ναί, εγώ σίγουρα ναι. Αλλά βάζω όλα τα δυνατά μου για να μήν αφήσω την οργή μου να με συνεπάρει. Διότι πλεόν ξέρω. 

Ξέρω πολύ καλά ότι, εάν την αφήσω να με συνεπάρει, θα πάρω στην κυριολεξία κουμπούρι και θα αρχίσω να ρίχνω κατευθείαν στο ψαχνό. Θα φάω κανά πέντε-έξι πολύ-αγαπημένους βουλευτές έξω από την Βουλή πρίν προλάβουν τελικά να με μπαγλαρώσουν. Και μετά θα έρθουν ....

Προτεκτοράτο Ελλάς: Μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης...

ÌÅÓÏËÏÃÃÉ - ÅÏÑÔÅÓ ÅÎÏÄÏÕ 2005 - ÇÌÅÑÉÄÁ ÔÇÓ ÅÔÁÉÑÉÁÓ ÐÑÏÓÔÁÓÉÁÓ ÔÇÓ ÃËÙÓÓÉÊÇÓ ÊËÇÑÏÍÏÌÉÁÓ ÌÅ ÈÅÌÁ >.
Η καταστροφή που υφίσταται σήμερα η χώρα είναι μεγαλύτερη της μικρασιατικής καταστροφής του 1922.
Παράλληλα η Δημοκρατία υπονομεύεται και πλήττεται εκ των έσω από τους υποτιθέμενους ταγούς και θεματοφύλακές της σε μια κλίμακα που ούτε επί της απριλιανής δικτατορίας είχε σημειωθεί, ενώ, τέλος, είχε καταλυθεί η εθνική ανεξαρτησία στο όνομα ενός χρηματοπιστωτικού διευθυντηρίου, που υποδύεται τον ρόλο ενός διευρωπαϊκού υπερεθνικού σώματος.
Η Γερμανία για Τρίτη φορά μέσα σε 100 χρόνια επιχειρεί την άλωση της Ευρώπης με οικονομικά μέσα αυτή τη φορά και πρωταρχικούς στόχους τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου και τα Βαλκάνια
Η λογική αυτής της τρίτης επιχείρησης που βεβαίως εκπορεύεται και συνδέεται απόλυτα με την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων της χώρας αυτής στην ουσία επαναφέρει το αλήστου μνήμης χιτλερικό δόγμα περί «ζωτικού χώρου».
Η επανένωση των δύο Γερμανιών επανέφερε την ενιαία πλέον Γερμανία ως την Σκύλα της Ευρώπης και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι άτομα καθαρά ναζιστικής κοπής και ραφής όπως η Μέρκελ και ο Σόιμπλε – κορυφαία παραδείγματα – που διέπονται σε όλη τη γραμμή από αντίστοιχη νοοτροπία κυβερνούν ....

Ο θίασος θα προσπαθήσει να αποφύγει την πτώση του με κάθε μέσον...

ÅËËÁÄÁ-ÁÈÇÍÁ-ÅÊËÏÃÅÓ  17 ÉÏÕÍÉÏÕ 2012-ØÇÖÏÖÏÑÉÁ-ÅÊËÏÃÉÊÁ ÔÌÇÌÁÔÁ.(EUROKINISSI-ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)
Στις Δημοκρατίες της Μπανάνας, οι «πειραγμένες» δημοσκοπήσεις αποτελούν κλασσικό επικοινωνιακό εργαλείο για την διαμόρφωση εικονικού πολιτικού κλίματος προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση.
Τα ποσοστά που αποδίδονται στα διάφορα κόμματα, δημιουργούν αίσθηση πολιτικής δυναμικής ή αίσθηση μη δυναμικής. Κατασκευάζουν τεχνητά εικόνα εισόδου ή μη εισόδου στην Βουλή. 
Δίνουν προοπτική βιωσιμότητας σε ψευδο-εναλλακτικές κινήσεις που ευνοεί το σύστημα. 
Πλαστογραφούν στοιχειώδη λαϊκή στήριξη ....

Ολο το πόρισμα «φωτιά» της Βουλής για τις ΜΚΟ: Που πήγαιναν τα εκατομμύρια από το 1997.

Ο χορός εκατομμυρίων προς κάθε είδους ΜΚΟ είχε ξεκινήσει ήδη από τη δεκαετία του 1990. Με βάση τα στοιχεία που είχε συλλέξει η Επιτροπή θεσμών και διαφάνειας που ερεύνησε το θέμα των αμαρτωλών ΜΚΟ τον Ιούνιο του 2011 και συνέταξε σχετικό πόρισμα, το οποίο με όλα τα στοιχεία παραδόθηκε στη δικαιοσύνη.

Με βάση αυτό το πόρισμα οι Εισαγγελικές Αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες οι οποίες κατέληξαν στην ΜΚΟ Τζεβελέκα και άλλες περιπτώσεις.

Το 1997 μόνο δόθηκαν δισεκατομμύρια δραχμές για απίστευτους σκοπούς. 

Τα εκατομμύρια λοιπόν έπεφταν σαν το χαλάζι για να ενισχύσει η Ελλάδα τα ραδιόφωνα της Κουβάς , να φτιάχνει δρόμους ....

Δεξαμενή σκέψης Bruegel: Το 2030 η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές -Θα χρειαστεί επιπλέον χρηματοδότηση 40 δισ. ευρώ


H Eλλάδα είναι απίθανο να βγει από το Μνημόνιο το Δεκέμβριο του 2014, αντίθετα θα πρέπει να εφαρμοστεί ένα τρίτο πρόγραμμα για να βγάλει τη χώρα στις αγορές μέχρι το 2030, με μια επιπλέον χρηματοδότηση της τάξης των 40 δισ. ευρώ.

Αυτό αναφέρουν στην τελευταία τους έκθεση οι οικονομολόγοι της δεξαμενής σκέψης....

ΔΝΤ: Γραφείο εκποίησης δημόσιας περιουσίας....


Πως έφτασε το ταμείο να λειτουργεί σαν όργανο πουλεθνικών για τις ιδωτικοποιήσειςΙανουάριος 2000. Ένα εξαγριωμένο πλήθος ανέργων, φοιτητών, αγροτών αλλά ακόμη και άστεγων παιδιών κατεβαίνει την κεντρική λεωφόρο της πόλης Κοτσαμπάμπα στην καρδιά της Βολιβίας. Διαμαρτύρονται για την ιδιωτικοποίηση του συστήματος ύδρευσης αλλά και των υδάτινων πόρων της χώρας που έχει επιβάλλει το ΔΝΤ και η παγκόσμια τράπεζα.


Οι διαμαρτυρίες εξελίσσονται σε ολομέτωπη σύγκρουση με την κυβέρνηση που κυρρήσει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης. Δεκάδες ....

Συγκινητικό βίντεο αλληλεγγύης : «Το νησί είναι παράδεισος και αυτό δεν έχει αλλάξει» (βίντεο)















Μια οικογένεια Γερμανών με λατρεία στην Ελλάδα 
βρίσκεται πίσω από το βίντεο «Kefalonia insomnia» 
που τις τελευταίες ώρες σαρώνει το διαδίκτυο 
με δεκάδες χιλιάδες επισκέψεις

«Βόμβα» Κανέλλη: «Πίσω από τις ΜΚΟ κρύβονται μυστικές υπηρεσίες» (video)

Χείμαρρος ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ με αφορμή το σκάνδαλο για τις ΜΚΟ, το χορό των εκατομμυρίων που έχουν δαπανηθεί για αυτές, αλλά και τον σκοτεινό τους ρόλο σε πολλές περιπτώσεις.

Η κα Κανέλλη η οποία ως βουλευτής και δημοσιογράφος «κυνηγάει» χρόνια το συγκεκριμένο θέμα, εξήγησε πως το θέμα των ΜΚΟ δεν είναι τόσο η σπατάλη εκατομμυρίων ευρώ, αλλά έδωσε μία άλλη διάσταση πολύ πιο επικίνδυνη. Συγκεκριμένα, τόνισε πως μέσω των ΜΚΟ υπάρχει σχέδιο προκειμένου να δημιουργούνται ζητήματα σε ....

Συνταρακτικές αποκαλύψεις από τον πρέσβη Μάτση για τις ΜΚΟ του ΥΠΕΞ.

 Συνταρακτικές αποκαλύψεις για τον χορό των εκατ. ευρώ με τις ΜΚΟ στο υπουργείο Εξωτερικών έκανε ο πρέσβης επί τιμή Νικόλαος Μάτσης, ο οποίος υπηρέτησε ως αναπληρωτης γενικός διευθυντής στην Υπηρεσία Διεθνούς Αναπτυξιακης Συνεργασίας (ΥΔΑΣ) του ΥΠΕΞ που είναι αρμόδια για τη διανομή των χρημάτων στις ΜΚΟ.

Μιλώντας στην Απαγορευμένη Ζώνη και στον Γιώργο Τράγκα, ο κ. Μάτσης επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι αδελφή πολύ γνωστής Ελληνίδας πολιτικού, (Αλεξάνδρα action aid) πήρε 600.000 ευρώ μέσω...

Άγριο κράξιμο σε Μιχελάκη και Σηφουνάκη από βουλευτές της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

 Οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου που στηρίζουν την χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά τρέμουν την οργή του Ελληνικού Λαού μετά και τις νέες πρωτοφανείς παράνομες πολιτικές διώξεις κατά ολόκληρης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου.

Σήμερα στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου την στιγμή που οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής .....

Οι Αμερικανοί μας έχουν έτοιμο το “εσωτερικό” νόμισμα: Geuro.


- Το Ινστιτούτο είχε διοργανώσει ημερίδα με την «Αυγή» και τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα- Πώς θα εκδοθεί και πώς θα λειτουργεί το «παράλληλο» νόμισμα- Υποστηρίζουν ότι θα εξασφαλίσει την ανάκαμψη του βιοτικού επιπέδου

Ανοιχτά υπέρ της χρήσης παράλληλου εσωτερικού νομίσματος, που θα ονομαστεί Geuro, τάσσεται με μελέτη του το Levy Economics Institute του Bard College.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η ενδεικνυόμενη λύση για την Ελλάδα είναι η υιοθέτηση προγράμματος στην κατεύθυνση της εξασφάλισης του τελευταίου καταφυγίου για την απασχόληση -Εmployment of Last Resort-, που το ονομάζει ELR, και το οποίο θα χρηματοδοτηθεί μέσω ενός παράλληλου.....

Πως φύτρωσαν ξαφνικά το 2001 οι ΜΚΟ που έπαιρναν ανεξέλεγκτα λεφτά!

Ένα απαγορευμένο και (πολύ) παλιό ρεπορτάζ της Βασιλικής Σιούτη για το φαγοπότι με τις ΜΚΟ

της Βασιλικής Σιούτη
Μια φορά κι έναν καιρό,-κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90-, εμφανίστηκαν στην Ελλάδα οι πρώτες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σαν κι αυτές που είχαν ήδη προηγηθεί στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας. Το 1991 υπήρχαν περίπου δέκα τέτοιες οργανώσεις οι οποίες αναζητούσαν χρήματα, κυρίως από την Ε.Ε και από δωρητές.
Το 2000 με απόφαση της Ε.Ε όλα τα κράτη-μέλη, και η Ελλάδα φυσικά, θα έπρεπε στο εξής να διαθέτουν το 0,21 του ΑΕΕ σε ανθρωπιστική και αναπτυξιακή βοήθεια. 

Αυτό πρακτικά σήμαινε ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών θα διέθετε μερικά δισεκατομμύρια δραχμές κάθε χρόνο σε ΜΚΟ με σκοπό να προσφέρουν ανθρωπιστική και αναπτυξιακή βοήθεια σε τρίτες χώρες που είχαν ανάγκη. 

Μέσα στο πρώτο εξάμηνο από 10 ΜΚΟ που υπήρχαν μέχρι τότε, δημιουργήθηκαν ....

ΒΙΝΤΕΟ. Ξάφνου χαθήκαν οι Ε λ λ η ν ε ς.....Δεν είναι δυνατόν..............

ελληνες εναντιον ελληνες

Λαμπρή και ένδοξη η ιστορία μας. Με αγώνες για την λευτεριά. Από τότε που η Ελληνική ιστορία ξεκίνησε να γράφει της σελίδες δημιουργήθηκε και η παγκόσμια ιστορία, η παγκόσμια κληρονομιά.
Δυστυχώς σε αυτούς που δώσαμε τα φώτα του πολιτισμού τώρα θέλουν να μας κάνουν πολυπολιτισμικούς.
Σε αυτούς που δώσαμε τα φώτα της ορθοδοξίας με του κήρυγμα του λόγου του Θεού τώρα θέλουν να μας επιβάλουν τη Σαριά.
Όπου και οι πατριώτες πάντα δίπλα ήταν και οι προδότες. 
Έτσι θα χαρακτήριζε κάνεις με μια σύντομη λέξη την Ελληνική ιστορία. Ακόμη και στις μέρες μας φυσάει πολύ δυνατά ο αέρας της προδοσίας στη χώρα και σηκώνει τις σημαίες από τις βραχονησίδες.
Η Ελληνική ιστορία τα τελευταία χρόνια γράφει μόνο προδοσίες στις σελίδες τις λες και ξάφνου χαθήκαν οι Ε λ λ η ν ε ς, λες και ξεχάσαμε πραγματικά ποιοι .....