Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Τόσο η "ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΟΣΟ ΚΑΙ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΞΙΑ " στο ίδιο "στρατόπεδο" ανήκετε πλέον.Φασίστες από επιλογή είστε.


Όταν ένας δημοκρατικός λαός σε κάνει Πρωθυπουργό στα σαράντα σου χρόνια και μάλιστα παραβλέποντας την πολιτική σου αναπηρία, έχει απαιτήσεις από εσένα. 
Αν τον προδώσεις, χάθηκες. Δεν θα σου συγχωρέσει τίποτε. 

Πόσο μάλλον όταν τον έχεις προδώσει τόσο πολύ και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Συνεχίζεις να κάθεσαι στην "καρέκλα" σου, παρ' όλο που απέτυχες σε όλους αυτούς τους στόχους για τους οποίους σε εμπιστεύτηκε ο λαός.

Τι ηθική νομιμοποίηση έχεις ως Πρωθυπουργός, ο οποίος πρίν "ΕΣΧΙΖΕ" Μνημόνια και στο τέλος έφερε στη Βουλή το χειρότερο Μνημόνιο της ιστορίας;

Τι πολιτική νομιμοποίηση έχεις ως Πρωθυπουργός, όταν στηρίζεσαι στις ψήφους αυτών, τους οποίους.......

Κουνάνε το δάκτυλο και να κάνουν συστάσεις στον Ελληνικό Λαό.

Στο τέλος πάλι ήλιο θα βλέπουμε εμείς οι Έλληνες όταν στην γερμανία της καγκελαρίου και του υπουργού της θα βρέχει πάνω σε σκυμμένα γερμανικά κεφάλια..

Όλοι οι Ευρωπαίοι επωφελήθηκαν από τους Έλληνες. 
Όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί εισέπραξαν κέρδη από τον Ελληνικό πολιτισμό. 
Είχαν τον κόσμο στα χέρια τους, οι Ευρωπαίοι γιατί τους τον πρόσφεραν οι Έλληνες. 

Βλέποντας όμως κάποιος τη σημερινή θέση της Ευρώπης στον παγκόσμιο χάρτη, αντιλαμβάνεται πως αυτή η πρωτοκαθεδρία έχει προ πολλού χαθεί. 

Η Ευρώπη σήμερα είναι ...ΣΚΙΑ του εαυτού της.

Ούτε στον ύπνο τους, μια λατέρνα σαν την γερμανίδα καγκελάριο και ένας μνησίκακος υπουργός οικονομικών, δεν θα φανταζόντουσταν ότι θα είχαν στη μίζερη ζωή τους την ευκαιρία να κουνάνε.....

Οι τράπεζες θεωρούν καθήκον μας να τις ταίζουμε με κρατικό χρήμα.

Χρήματα για τον συνταξιούχο δεν υπάρχουν, αλλά για τις τράπεζες υπάρχουν άφθονα. 
Είναι προφανές πλέον εδώ και αρκετά χρόνια ότι κάποιοι αντιλαμβάνονται το κράτος σαν ξέφραγο αμπέλι και κάθε φορά, που τους χρειάζεται οτιδήποτε, απλώνουν το χέρι τους κι αρπάζουν φιλέτα της κρατικής περιουσίας. 

Αυτό έκαναν η Τράπεζα Πειραιώς και η ΕUROBANK. Άπλωσαν τα χέρια τους στο κρατικό κεφάλαιο για να σωθούν οι ίδιες και οι μεγαλομέτοχοί τους. 

Οι ιδιωτικές τράπεζες με.....

Ποια συμφωνία; Οι Γερμανοί "σοφοί" εισηγούνται στη Μέρκελ συντεταγμένη χρεοκοπία και το ΔΝΤ προβλέπει διάλυση της Ευρωζώνης.

Μετά τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και οι πέντε «Σοφοί» της γερμανικής οικονομίας κινούνται σχεδόν στην ίδια γραμμή και εισηγούνται μηχανισμό χρεοκοπίας για τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης προκειμένου στο μέλλον να αποφευχθούν κρίσεις, τονίζοντας παράλληλα ότι η έξοδος από το ευρώ θα πρέπει να επιτρέπεται ως ύστατη επιλογή. 

Την ίδια στιγμή, 
ανάλυση του ΔΝΤ τεκμηριώνει μέσα από γραφήματα (δημοσιεύονται στην Telegraph) πώς η Ευρωζώνη δεν έχει καμία απολύτως τύχη αν συνεχίσει να λειτουργεί με τη Γερμανία να καταγράφει μεγάλα πλεονάσματα και της χώρες του Νότου, όπως η Ελλάδα να βυθίζονται στην ύφεση, στην ανεργία και στην φτώχια.

Είναι να αναρωτιέται κανείς λοιπόν μετά .....

Eίναι ολοφάνερο ότι έχουν σκοπό να εξαναγκάσουν όσους έχουν ακόμα μετρητά στα σπίτια ή σε θυρίδες να τα βγάλουν στην κυκλοφορία άρα να τα παραδώσουν σιγά σιγά στο τραπεζικό σύστημα.ΑΡΑ? ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?


Όλοι είδαμε ότι τα Capital Controls επιβλήθηκαν μόλις ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε την διενέργεια του δημοψηφίσματος με το ερώτημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στα νέα μνημονιακά μέτρα. 

Η συνέχεια είναι γνωστή καθώς όλοι βιώσαμε την ταλαιπωρία στα Α.Τ.Μ αλλά και την τρομοκρατία των καναλιών με την προτροπή να ψηφίσουμε το ΝΑΙ γιατί ειδάλλως θα μας έδιωχναν από την Ευρωζώνη. 

Το ερώτημα είναι μιας και είχαν εξαντληθεί τα χρονικά περιθώρια της διαπραγμάτευσης αν οι Κυβερνώντες είχαν κατά νου ότι μπορεί να συμβεί αυτό και αν είχαν πάρει κάποια μέτρα για να αποτρέψουν αυτή την εξέλιξη.

Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι όλα αυτά ήταν μεθοδευμένα με σκοπό να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένα σχέδια. 

Ένα από αυτά μοιάζει αυτονόητο από όσα είπε ο κ. Βαρουφάκης όταν παραιτήθηκε μετά τις εκλογές δηλ. ότι ο Πρωθυπουργός και το επιτελείο του ήταν "στεναχωρημένοι" με την επικράτηση του ΟΧΙ (άρα μας το πρότειναν "υποκριτικά") αφού περίμεναν πως με κλειστές τις τράπεζες και όλη την τρομολαγνεία των καναλιών ότι θα έβγαινε το.....

Καλά τα πας Ελληνάκο..ΣΥΝΕΧΙΣΕ..!!

Άκου Ελληνάκο... Εσένα σε ταΐζουν "σωτηρία" και "εθνική συνεννόηση", και με αυτό το επικίνδυνο μείγμα κοινωνικής αποβλάκωσης, κατάφεραν πάνω από πέντε χρόνια να εξασφαλίσουν τη συναίνεσή σου στη δυστυχία, σε μια χώρα που χάνεται και εκποιείται με τρόπο ταπεινωτικό... 
Αποτέλεσμα εικόνας για εφιαλτης
Την ίδια στιγμή, μια νέα μελέτη της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας, της γνωστής σε όλους πια Bundesbank, αποκαλύπτει ότι ο...

πλούτος της Γερμανίας αυξάνεται ραγδαία: σύμφωνα με αυτήν ο πλούτος των Γερμανών αγγίζει πλέον τα 5,212 τρισ. ευρώ, καταγράφοντας άνοδο 2,8% έναντι του αντίστοιχου τριμήνου του 2014 – σε απόλυτους αριθμούς η άνοδος πλησιάζει τα 140 δις ευρώ, δηλαδή περίπου.....

Spiegel: Η Ευρώπη που οραματίζεται ο Σόιμπλε κινδυνεύει με ανάφλεξη!

Image
Η Ευρώπη που οραματίζεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κινδυνεύει με ανάφλεξη, εκτιμά ο αρθρογράφος του περιοδικού Spiegel Βόλφγκανγκ Μίνχαου, στο πρώτο από μια σειρά κειμένων στα οποία προσπαθεί να αναλύσει το μέλλον της ευρωζώνης.
Η διαμάχη για την κρίση στην Ελλάδα έδειξε ότι το μέλλον της Ευρώπης βρίσκεται σε κίνδυνο, σημειώνει ο Μίνχαου.
Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της Ευρώπης που οραματίζεται ο Σόιμπλε είναι ένας πυρήνας που θα συγκλίνει στην άποψη της Γερμανίας και αυτό δεν θα αφορά μόνο τους κανόνες που ισχύουν για όλους αλλά και τη σύγκλιση στην ιδιωτική οικονομία, εξηγεί ο αρθρογράφος, τονίζοντας ότι διαφωνεί έντονα με την άποψη του Γερμανού υπουργού.
Η γερμανική οικονομία καταγράφει υψηλά πλεονάσματα......

ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΣΚΛΑΒΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ’ΡΑΙΧ...

pinakas-xreous2
Το 2073 θα ξεχρεώσει η χώρα τους δανειστές της (!) σύμφωνα με έκθεση της Naxitis, και το Business Insider διερωτάται χαρακτηριστικά .
«Πόσο άνετοι μπορούν να είναι οι δανειστές όταν αφήνουν ένα μικρό έθνος με ένα τέτοιο προφίλ χρέους;»
Σύμφωνα με τον αποκαλυπτικό πίνακα της Naxitis, οι υποχρεώσεις της Ελλάδας προς τους πιστωτές της, μετά την ολοκλήρωση του τρίτου πακέτου στήριξης, θα φτάσουν μέχρι και το έτος 2073. Δηλαδή θα ζήσουν την σκλαβιά στην Ελλάδα άλλες τρεις γενιές ακόμα πέραν αυτής που καταστρέφεται ήδη.
 Πρόκειται για μια παράνοια ύψιστου βαθμού και όμως υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν τις υπογραφές τους σε κάτι τέτοιο.
Όπως αναφέρει ......

Σωθήκαμε ή ξεπουληθήκαμε; Αξίζει να το ακούσετε..!!

Ουδέν σχόλιον...Δείτε το πριν το κατεβάσουν!

KAMMENOS-TSIPRAS-15
Πριν από λίγες μέρες εύκολα και οι δυο τους αποκαλούσαν προδότες και γερμανοτσολιάδες όσους ψήφισαν τα μνημόνια! Τώρα έχουν γίνει και αυτοί σαν τα μούτρα των Σαμαρά – ΓΑΠ και Βενιζέλου!
Δείτε το