Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ : ΤΖΑΜΠΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ‏.

undefined
ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΚΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

Πριν από μερικές ημέρες, αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φωτογραφία της Μενεγάκη με μαγιό, που ανέβασε η ίδια στο twitter. 


Σήμερα, πληροφορίες λένε ότι το

Οι Γερμανοί αποθεώνουν το σύμμαχό τους.


 Μετα την Bild και η γερμανική Welt αποθεώνει τον γερμανόφιλο Αντώνη Σαμαρά για την προσήλωσή του στην υλοποίηση των στόχων του 4ου Ράιχ σε βάρος των εθνικών συμφερόντων και των συμφερόντων του ελληνικού λαού 

Μετά την βαθύτατα συντηρητική και εχθρική προς τον ελληνικό λαό κιτρινοφυλλάδα Bild, η οποία απένειμε τα εύσημα στον γερμανόφιλο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τις υπηρεσίες που προσφέρει στο Βερολίνο, αλλά και για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος εξόντωσης το ελληνικού λαού,

Το μεγάλο μυστικό της Γερμανίας - Τι κρύβεται στα υπόγεια της εξουσίας στο Βερολίνο;

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Ποιοι «εκκολάπτουν» το νέο «αυγό του φιδιού»;

Τι συνδέει το Βερολίνο της Στάζι με το Πεκίνο του Μάο;

Το κείμενο αυτό γράφεται τη στιγμή που Γερμανοί πολίτες διαμαρτύρονται έξω από τη γερμανική πρεσβεία της Αθήνας για την άρνηση της Γερμανίας να αποζημιώσει τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στην Ελλάδα …

Έρχεται η παγκόσμια κυβέρνηση διά στόματος Ολάντ;


undefined
Έρχεται η παγκόσμια κυβέρνηση διά στόματος Ολάντ;

Θέλει τη δημιουργία «πολιτικής ευρωπαϊκής ένωσης» τα επόμενα δύο χρόνια. Πρωτοβουλία ώστε «να βγάλει την Ευρώπη από τον μαρασμό» αναλαμβάνει η Γαλλία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της χώρας Φρανσουά Ολάντ, σε μία μαραθώνια συνέντευξη που παραχώρησε έναν χρόνο μετά την εκλογή του.

Τους επόμενους μήνες θα συζητηθεί στην Ευρώπη ο διαμελισμός της Ελλάδας.ΒΙΝΤΕΟ

undefined



Οι πολιτικές εξελίξεις στην παγκόσμια πολιτικό – οικονομική σκακίερα είναι τουλάχιστον σε εμάς γνωστές…..μέσα απο αυτό το βίντεο μπορείτε δείτε και να μάθετε την αλήθεια .

Η μικρή λέξη ” ενωθειτε ” είναι η μήτρα του υπομόχλιου και της αντίστασης με την οποία μπορούμε να επιδράσουμε , υπερ μας ,στην παγκοσμιοποίηση!!!

Τους επόμενους μήνες θα συζητηθεί στην Ευρώπη ο διαμελισμός της Ελλάδας ως λύση στην κρίση αυτή όπως και η κατάργηση του σταυρού στην ελληνική σημαία !!!

Περιμένω πως και πως να εφαρμοστεί ο "αντιρατσιστικός" νόμος να αρχίσω να καταγγείλω...


-ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΜΙΣΟΣ

-ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ.

-ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ... ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ.

-ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ.

Έγινα και εγώ θύμα διάρρηξης. ΟΧΙ ΠΙΑ...


Τί γίνεται όταν σου παραβιάζουν τον χώρο σου - το σπίτι σου - την ζωή σου;

Θα μπορούσα να γράψω σελίδες ολόκληρες αγανάκτησης και θυμού, όμως τώρα οι λέξεις δεν παίζουν κανένα ρόλο. 


Οι λέξεις που περίσσεψαν, από αυτήν την επιστολή, θα γίνουν αγώνες. Και αυτοί οι αγώνες θα είναι σκληροί, όπως οι λέξεις που περίσσεψαν, όπως οι εισβολείς στην ζωή μου.

Είμαι και εγώ, τώρα πια, ένα θύμα διάρρηξης. Καλώς ήρθα και καλώς με βρήκατε.


Μπήκαν στην χώρα μου, στην γειτονιά μου, στην...

Αυτός διάλεξε τον ρόλο της τσατσάς - Εσύ γιατί επέλεξες το ρόλο της πο@τά@@ς ;


undefined
Ο άσωτος, δεν πήγε στη μακρινή Ανατολή για να μετατρέψει τη χώρα του σε στολίδι της Δύσης. Πήγε για να την καταστήσει Ταϊλάνδη των ισχυρών. Να την μετατρέψει σε ένα πάμφθηνο μπ@ρδέλο υπηρεσιών παιδικής και ενήλικης π@ρνείας, για ανάγκες τρίτων, με φθηνές π@τάνες και με τον

τρικολόρε θίασο στο ρόλο της τσατσάς...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κίνησε λοιπόν ο βλαχοτσέλιγκας να πάει στην Κίνα, κι όταν γυρίσει από αυτό το ταξίδι της ντροπής, τα παπαγαλάκια θα χειροκροτήσουν και πάλι για να παραμυθιάσουν το πόπολο για τα μεγάλα επιτεύγματα του ηγέτη του…

Θανάσιμος ο κίνδυνος από την λαθρομετανάστευση.

LATROMETANASTES
Πολλοί είναι εκείνοι που κρούουν καθημερινά τον κώδωνα του κινδύνου. 

Πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν να αφυπνίσουν την κοινή γνώμη, να στηλιτεύσου τον έγκλημα του εποικισμού της χώρας μας από στίφη λαθρομεταναστών.


Πολλοί είναι εκείνοι που υφίστανται τις...

Ο «συνωστισμός» συμφερόντων στην Ελλάδα, «αγκάθι» στα όποια «πειρατικά» σχέδια…


Σημαντική εξέλιξη τόσο σε επενδυτικό όσο και σε γεωπολιτικό επίπεδο μπορεί να θεωρηθεί η ελληνό-κινεζική προσέγγιση. 

Τέτοιου είδους κινήσεις...

αναβαθμίζουν τον ρόλο της χώρας μας στην παγκόσμια σκακιέρα, αρκεί βέβαια να προωθούνται με βάση την απαράβατη αρχή «do ut des» (δίνω, για να δώσεις).

Παγγερμανισμός – Παντουρκισμός! Η μάστιγα της ανθρωπότητας!

Μικρά, ενδεικτικά αποσπάσματα από τα βιβλία “Η μάστιγα της Ασίας” του George Horton και το “Είκοσιν εξ μήνες εν Τουρκία” ή “ Τα μυστικά του Βοσπόρου” (στη νεότερη έκδοση) του Henry Morgenthau.

Οποιαδήποτε μεταφορά της εικόνας του τότε, με αυτά που συμβαίνουν σήμερα, επιτρέπεται, ή να το πούμε καλύτερα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!

  • HORTON: Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΗΓΕ… ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!
  • MORGENTHAU: ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;
George Horton

Δήλωση του Τζωρτζ Χόρτον, Αμερικανού Γενικού Προξένου στην Σμύρνη, στην εφημερίδα “Ουασιγκτον Σταρς”

“…Δεν πρέπει ,επίσης, να λησμονούμε ότι...

αι τουρκικαί σφαγαί κατά τας οποίας άνω του ενός εκατομμύριου(Ελληνες) απωλέσθησαν , είναι σχετικώς πρόσφαται και οι Τούρκοι , μετά των οποίων

«Είναι μαλάκες, τώρα θα το καταλάβουμε;»


Kartesios170513
Μάλιστα! Είναι πλέον φανερό ότι κάτι άλλαξε στη χώρα. Ο Στουρνάρας δηλώνει ότι με το μνημόνιο δεν πήραμε δάνειο, αλλά σχεδόν δώρο και μας φαίνεται απολύτως φυσιολογικό διότι «είναι μαλάκες, τώρα θα το καταλάβουμε;». Ξεμπερδέψαμε. Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας και ως εκεί.
Τελικά το ζητούμενο ήταν αυτό. Να ανακαλύψουμε αν ο Στουρνάρας είναι στημένος από τις τράπεζες και ο Σαμαράς συστημένος από τη Μέρκελ. Μόλις το διαπιστώσαμε….

Επίθεση Σόιμπλε κατά ΕΕ και υπέρ Ελλάδας: Εδώ γελάνε;

ΣΟΪΜΠΛΕ
Οργισμένος με την Ευρωπαϊκή Ένωση δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, μιλώντας στο Βερολίνο, διότι καθυστερούν την εκταμίευση της βοήθειας προς την Ελλάδα και την Πορτογαλία για την αντιμετώπιση του τρομακτικού προβλήματος με την ανεργία των νέων! Παράλληλα, είπε ότι αφού η Ένωση…

ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ "Ξεσκονίζουν" περιουσιακά, προχωρούν σε κατασχέσεις μισθών-συντάξεων-ενοικίων!


Με ταχύτατες διαδικασίες και εντός 10ημέρου θα αποδίδονται στο Δημόσιο τα ποσά που κατάσχονται μέσω τραπεζών για ληξιπρόθεσμες οφειλές των φορολογουμένων.

Πρόκειται για το μέτρο της κατάσχεσης εις χείρας τρίτων και αφορά κυρίως μισθούς, συντάξεις, ενοίκια που «κινούνται» μέσω τραπεζικών λογαριασμών, όπου τα χρήματα δεσμεύονται μεν από τα πιστωτικά ιδρύματα αλλά καθυστερούν να περάσουν στα δημόσια ταμεία.

ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΑΣ Οριστική ένταξη των Σκοπίων στον South Stream - Η Ελλάδα απλός παρατηρητής των εξελίξεων.


Η σκοπιανή κυβέρνηση ενέκρινε το τελικό κείμενο της συμφωνίας με τη Ρωσία για την κατασκευή τμήματος του αγωγού, South Stream, που θα διέρχεται από τη χώρα, με τις υπογραφές να αναμένεται να "πέσουν" τον Ιούνιο, αφήνονντας απ'έξω την Ελλάδα!
Όταν συμβεί αυτό θα έχουμε την παγκόσμια πρωτοτυπία, η Ελλάδα η χώρα δηλαδή  που εμπνεύστηκε και συμφώνησε με την Ρωσία για την κατασκευή του South Stream να μείνει εκτός (!), ενώ στο τέλος όλα τα υπόλοιπα Βαλκάνια θα συμμετέχουν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΟΚ ΤΟΥ Μ.ΜΠΑΡΝΙΕ "Θεσμοθέτηση κατάσχεσης καταθέσεων άνω των 100.000 ευρώ" - Τέρμα ο ELA για τις τράπεζες.


Οι Έλληνες καταθέτες των ελληνικών τραπεζών που έχουν καταθέσεις πάνω από 100.000 ευρώ  θα "διασώζουν" τις ίδιες τι τράπεζες σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ξαναχρειαστούν κεφάλαια και ότι ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ΕΜΣ). 
Αυτό ξεκαθάρισε με σαφήνεια εξηγώντας και την σχετική απόφαση του Eurogroup ο αρμόδιος Ευρωπαίος Επίτροπος Μισέλ Μπαρνιέ.

ΒΙΝΤΕΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ 19 Μάη 1919: ΄Οταν οι Τούρκοι του Κεμάλ σφαγίασαν τους Έλληνες του Πόντου .


Ένα εκλεκτό τμήμα του Ελληνισμού ζούσε στα βόρεια της Μικράς Ασίας, στην περιοχή του Πόντου, μετά τη διάλυση της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. 
Η άλωση της Τραπεζούντας το 1461 από τους Οθωμανούς δεν τους αλλοίωσε το φρόνημα και την ελληνική τους συνείδηση, παρότι ζούσαν αποκομμένοι από τον εθνικό κορμό. 
Μπορεί να αποτελούσαν μειονότητα -το 40% του πληθυσμού, αλλά γρήγορα κυριάρχησαν στην οικονομική ζωή της περιοχής, ζώντας κυρίως στα αστικά κέντρα.