Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Η Ακρονεοφιλελεύθερη κυβέρνηση των αριστερό-τίποτε !!

Οι νεοφιλελεύθεροι μπολσεβίκοιΕάν ρωτήσει κανείς τους Έλληνες γιατί σκύβουν υποτακτικά το κεφάλι, θα του απαντήσουν πως αναζητούν κάποιον ηγέτη που θα μπορέσει να κρατήσει το λάβαρο της επανάστασης, οδηγώντας τους στην έξοδο από την κρίση.
.«Δημοκρατία σημαίνει ότι, πρέπει να βλέπει κανείς πως υπάρχει μία ποιοτική διαφορά ανάμεσα στην καταπίεση και στην ελευθερία. Για τους απλούς ανθρώπους  η ελευθερία μεταφράζεται στο να έχουν καθαρό νερό, να έχουν ηλεκτρισμό, να μπορούν να ζουν σε ένα αξιοπρεπές σπίτι, να έχουν μία καλή δουλειά, να μπορούν να στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο και να διαθέτουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη«.
.Άποψη
Το να συζητείται και μόνο......

Ευρώ, το νόμισμα των σκλάβων.

Ευρώ, το νόμισμα των σκλάβωνΚάποια στιγμή η Γερμανία θα εγκατελείψει το πλοίο που βυθίζεται, την Ευρωζώνη, έχοντας απομυζήσει τους πάντες και επιθυμώντας να διαφοροποιήσει το δικό της νόμισμα, από το νόμισμα των σκλάβων – παραμένοντας όμως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης και κατακτητής της ηπείρου μας.   

.Άποψη

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το 42% του πληθυσμού της Ιταλίας είναι πλέον εναντίον του ευρώ, ενώ μόλις το 32% έχει εμπιστοσύνη στην Ευρωζώνη – κυρίως λόγω του ότι έχουν συνδέσει τα ....

Οι μέθοδοι εξαπάτησης του Σόιμπλε και του ΔΝΤ.

256
Η ερμηνεία της συμπεριφοράς των δύο οικονομικών «απατεώνων», όσον αφορά την Ελλάδα – από την οποία το ΔΝΤ έχει μέχρι σήμερα εισπράξει 4 δις € σε τόκους και αμοιβές ή το 118% των λειτουργικών του κερδών, ενώ η Γερμανία κερδίζει τεράστια ποσά.
.Άποψη     
Ο γερμανός υπουργός οικονομικών έχει πάντοτε κάτι να δηλώσει σε όλους και για όλα. Εν τούτοις, δεν λέει ποτέ αυτό που πιστεύει και κάνει, αλλά εκείνο που τον συμφέρει – όπως στο πρόσφατο παράδειγμα της σύγκλισης του Euro Group στη Μάλτα όπου, σε αντίθεση με το συνήθη πεσιμισμό του όταν αναφέρεται στο θέμα της Ελλάδας, ισχυρίσθηκε εκπλήττοντας τους....

Η ληστεία της Ελλάδας

259
Στην εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ που θα συμμετέχει η Κομισιόν θα βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση για το θέμα της Ελλάδας – έτσι ώστε να διασφαλίζονται τα συμφέροντα τόσο της Γερμανίας, όσο και του ΔΝΤ που θέλουν να συνεχίσουν να πίνουν στην υγεία των κορόιδων.
«Το ΔΝΤ από το πρώτο μνημόνιο έχει εισπράξει περί τα 4 δις € σε τόκους (με επιτόκιο 3,6%) και αμοιβές από την Ελλάδα,από την οποία προέρχεται το 118% των συνολικών λειτουργικών του κερδών! (πηγή).
Επομένως, δεν είναι μόνο εξαιρετικά κερδισμένο από τη συμμετοχή του, αλλά έχει επί πλέον κάθε λόγο να διατηρηθεί η κρίση στη χώρα μας – έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη δική του χρηματοοικονομική επιβίωση, συνεχίζοντας να «αρμέγει την ελληνική αγελάδα». Με απλά λόγια, εάν η Ελλάδα εξέλθει από την κρίση, χωρίς να βρει άλλον πελάτη το ΔΝΤ, θα μειωθούν δραματικά τα έσοδα του – οπότε....

Η Ελλάδα που κοιμάται όρθια ενώ δίπλα γίνεται το "έλα να δεις"...

Του Στρατή Μαζίδη

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εγκαινιάζει σειρά έργων που έλαχε να ολοκληρωθούν επί των ημερών και αναζητείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ασχολείται με το "μείζον" της Κατερίνας Παπακώστα, τριγύρω λαμβάνει χώρα σειρά ιστορικών γεγονότων.

Η Μεγάλη Βρετανία εξέρχεται της Ε.Ε. ανοίγοντας πλέον διάπλατα την πόρτα της διάλυσης της τελευταία,

Στη Γαλλία το δίδυμο Λεπέν - Μελανσόν είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στο δεύτερο γύρο των εκλογών, γεγονός που θα οδηγήσει σε ραγδαίες ....

Έντι Ράμα: «Αν κλείσουν οι θύρες της ΕΕ τότε θα ενωθούμε με το Κοσσυφοπέδιο»

Ως καλός μαθητής του προέδρου της Τουρκίας, εξελίσσεται ο Αλβανός πρωθυπουργός, «απειλώντας» ότι εάν δεν ενταχθεί η Αλβανία στην ΕΕ θα στραφεί στην ενοποίηση της χώρας με την πρώην σερβική επαρχία του Κοσσυφοπεδίου.

Ο Ράμα προέβη στις δηλώσεις αυτές σε συνέντευξή του στο «Politico.eu», όπου αναφέρθηκε για την κατάσταση στα (δυτικά) Βαλκάνια, την πιθανή ενοποίηση με το Κοσσυφοπέδιο, αλλά και ....

Τράμπ προς Κιμ Γιονγκ Ουν: “Κάθισε φρόνιμα”… Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, απαντά η Πιονγκγιάνγκ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνέστησε χθες, απευθυνόμενος στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, να «καθίσει φρόνιμα», σε μια χρονική περίοδο όπου οι ΗΠΑ υψώνουν τους τόνους απέναντι στην Πιονγκγιάνγκ με αφορμή τα προγράμματα κατασκευής βαλλιστικών πυραύλων και πυρηνικών όπλων. 

«Θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στον Κιμ Γιονγκ Ουν;» ρώτησε ένας ...

ΝΥ Τimes: «Η Ελλάδα πεθαίνει λόγω Μνημονίων – Οι Ελληνίδες φοβούνται να κάνουν παιδιά».

«ΟΙ ΓΟΝΙΜΟΙ ΝΕΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ»

 Η Ελλάδα πεθαίνει και καταστρέφεται από τα Μνημόνια όπως αναφέρουν με δραματαικές περιγραφές οι New York Times που αναφέρουν την πραγματικότητα που βιώνουν οι Ελληνίδες στα χρόνια της κρίσης επιλέγοντας να μην γίνουν μητέρες υπό το φόβο ότι δεν θα μπορέσουν να προσφέρουν τα απαραίτητα στα παιδιά τους. Συζητώντας με την γιατρό Μινά Μαστρομηνά που έχει βοηθήσει αρκετά ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά η δημοσιογράφος των NYT αποτυπώνει γλαφυρά της νέα κατάσταση. 

«Τελευταία έχει δημιουργηθεί μια ανησυχητική τάση στην κλινική της. Ζευγάρια επιμένουν να κάνουν μόνο ένα παιδί. Γυναίκες με δάκρυα στα μάτια ακυρώνουν τα σχέδιά τους να συλλάβουν ένα παιδί. Και αυξάνοντα οι γονείς με ένα παιδί που του ζητούν .....

Με την παγίδα χρέους στην ευρωζώνη κατακλέβουν τη χώρα μας .

Συνεχίζεται το μεγάλο παραμύθι στη χώρα του «πάση θυσία στο ευρώ» ότι, το χρέος το κληρονομήσαμε από το παρελθόν. ‘Ότι τι είμαστε υπεύθυνοι για εθνικό πλιάτσικο και αφού μαζί τα φάγαμε, μαζί πρέπει να πληρώσουμε τώρα και τον λογαριασμό. Εκτός από τους εντεταλμένους αργυρώνυτους δημοσιογραφούντες και τηλεπερσόνες των συστημικών ΜΜΕ, υπάρχουν ακόμα και απλοί πολίτες που δέχονται ότι εμείς φταίμε για το τεράστιο χρέος που οφείλουμε να πληρώσουμε με αίμα και δάκρυα.

Πριν προχωρήσουμε στην παράθεση των επίσημων στατιστικών στοιχείων που αποδεικνύουν περίτρανα ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρέους δημιουργήθηκε μέσα στην ευρωζώνη, θέτω δημόσια ...

Η καταγωγή του Αλέξη Τσίπρα!

Στο παρακάτω απόσπασμα απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα θα ακούσετε συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την καταγωγή του «ανατροπέα», όπως τον αποκαλούν οι οπαδοί του, Αλέξη Τσίπρα! Μπορείτε στην συνέχεια της ανάρτησης να ακούσε ολόκληρη την εκπομπή του κ. Χατζάρα. Αναρτούμε την συγκλονιστική εκπομπή του κ. Χατζάρα απο τις 21-2.. 

Οι αποκαλύψεις που γίνονται είναι πραγματικά συγκλονιστικές λόγω του ότι γίνονται όλες μαζι. Μετά τις αποκαλύψεις αυτές θα έπρεπε τα αναφερόμενα πρόσωπα αν είχαν έστω και λίγη τσίπα και ήταν Έλληνες να έβγαιναν δημοσίως και να παρουσίαζαν τα πιστοποιητικά ....

Α Ρ Μ Α Γ Ε Δ Δ Ω Ν …


ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕ – υπό την απειλή του Grexit – 

 Κάθε λαός μηδέ του ελληνικού εξαιρουμένου, έχει την ιστορία και τα βιώματά του κι από αυτά κρίνονται οι πράξεις και οι επιλογές του. Σκοπός του παρόντος άρθρου δεν είναι να κατασκευάσει ένα άλλοθι για όλα όσα έχουν συμβεί μετά την Μεταπολίτευση και την πλήρη ένταξη της χώρας μας εις την Ευρωπαϊκή Ενωση. Σκοπός μας είναι να διερευνήσουμε και να εξηγήσουμε τους λόγους που συνέβησαν όσα συνέβησαν, για τα οποία, βεβαίως, κατηγορείται και διασύρεται τώρα ολόκληρος ο ελληνικός λαός. 

Να αποκαλύψουμε την αλήθεια αλλά και τους πραγματικούς υπεύθυνους, οι οποίοι όχι μόνον τολμούν να προσβάλλουν την τιμή και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων, αλλά έχουν, μάλιστα, το θράσος να ...

Απίστευτο και όμως αληθινό.Χρωστάμε λιγότερα από όσα μας χρωστάνε !

Απίστευτο και όμως αληθινό.Χρωστάμε λιγότερα από όσα μας χρωστάνε ! 

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πλέον ότι, το μεγαλύτερο μέρος του χρέους της Ελλάδας δημιουργήθηκε μέσα στην ευρωζώνη, όπως αποδεικνύουν τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της Eurostat όπως επιμένουμε να αναδεικνύουμε σε πείσμα των δοσίλογων, των ανοήτων, των αδιάβαστων και των ψεκασμένων που επιμένουν να ισχυρίζονται ότι, τα χρέη μας τα κληρονομήσαμε από το παρελθόν(βλ. σχετικό ιστόγραμμα). 

Άλλωστε, αν είχαμε τεράστια χρέη πριν το 2002 δε θα επιτρεπόταν η είσοδό μας στην...