Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

"Σπάσιμο" & ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ: μια "μπίζνα" πάνω από 20 δισεκατομμύρια ευρώ ...

Στις ταραχώδεις εποχές γίνονται οι μεγαλύτερες αναδιανομές πλούτου, κι αυτοί που τις κάνουν βάζουν πάντα τα ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης να ασκούν προπαγάνδα και να κάνουν μόνιμη πλύση εγκεφάλου, είτε παραπληροφορώντας είτε τρομοκρατώντας τον πληθυσμό. 

Στην Ελλάδα η τελευταία τετραετία είναι η πιο ταραχώδης περίοδος μετά τον Εμφύλιο και την επιστράτευση του '74 και είναι γνωστή η λαϊκή παροιμία "ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται".

Το "σπάσιμο" και η ιδιωτικοποίησή της ΔΕΗ ("μικρή" ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, ΤΑΙΠΕΔ), που επιχειρεί η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, είναι μια πολύπλοκη "μπίζνα", που στο σύνολό της ξεπερνάει τα 20 δισεκατομμύρια ευρώ. "Μπίζνα" σε βάρος της δημόσιας περιουσίας, που θέλουν πιθανώς να καταλήξει σε χέρια εκ των προτέρων προαποφασισμένα. 

Μέσω "διεθνούς διαγωνισμού" πάντα ...

Κύριε εισαγγελέα , στην μητέρα των μαχών, δεν υπάρχουν ανήξεροι.

ΕΜΕΙΣ κυριε εισαγγελέα, θεωρούμε πως πεσατε θύμα της δόλιος χάλκευσης της δικογραφίας, σύμφωνα με αυτα που αποκαλύπτονται σημερα. 

Ειμαστε σίγουροι πως δεν σας έταξε καποια προαγωγή ο αρμόδιος υπουργός, ουτε είχατε κάποιο δυσβάσταχτο δανειο που θα μπορουσε να τακτοποιηθεί εαν κάνατε μια “παραβασουλα” καθηκοντως.

Σημερα ομως, γνωρίζετε. Γνωρίζετε πως αυτοί που εξαπάτησαν τον Ελληνικο λαο για να τον εξοντώσουν, εξαπάτησαν και εσας για να τους φυγαδευσετε. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονος οτι προτείνατε την αθώωση......

Διαδικασία πώλησης από το ΤΑΙΠΕΔ συνολικής έκτασης 181 χιλιάδων στρεμμάτων!

ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ, ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ NATURA, ΣΑΝ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΟ REAL ESTATE 
O
κοινόχρηστος χαρακτήρας και η ελεύθερη πρόσβαση σε παραλίες, οικοσυστήματα, αρχαιολογικούς χώρους θα είναι παρελθόν εάν επιτευχθεί η διαδικασία πώλησης από το ΤΑΙΠΕΔ συνολικής έκτασης 181 χιλιάδων στρεμμάτων!

Την ώρα που το ΤΑΙΠΕΔ απεργάζεται το σχέδιο πώλησης 90 παραλιών σε όλη την Ελλάδα, οι δήμοι και...

Πολ Καζεριάν: Το καθαρό χρέος της Ελλάδας είναι κάτω από το 60% του ΑΕΠ.....

Γιατί «αγόρασα» ελληνικό χρέος... 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Ο Πολ Καζέριαν δεν μπορεί να μου σφίξει το χέρι. Δεν το κάνει για να με προσβάλει. 

Κουβαλά αρκετούς τόμους για να γεμίσει μια μικρή βιβλιοθήκη.

 «Εμαθα ότι είστε σκεπτικιστής, οπότε έφερα τα στοιχεία», μου λέει. Βρισκόμαστε στο lobby του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία». 

Είναι το στρατηγείο του επικεφαλής της Japonica Partners, του επενδυτικού fund που ανακοίνωσε τον περασμένο Οκτώβριο ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατόχους ....

Εθνική ακεραιότητα τέλος. Η ΕΕ έχει δικαίωμα ένοπλης καταστολής.

Με Ευρωπαικό νομοθέτημα (!!!!)πλέον οι Βρυξέλες μπορούν να δώσουν το δικαίωμα σε χώρες μέλη, εφόσον μια κυβέρνηση τρίτης χώρας οδηγεί σε αποσταθεροποίηση της Ευρώπης απο τις 24.6.2014

Η οδηγία/νόμος δίνει πλέον και έμπρακτα ..

Πρωτογενές πλιάτσικο...... Αυτό το καλοκαίρι θα μείνει στην Ιστορία ως ''το μεγάλο φαγοπότι'',

Κατά τον ίδιο απλοϊκό τρόπο που στην φωτογραφία η οδός Πρωτογένους έγινε ''πρωτογενούς πλεονάσματος'',..με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και η κυβερνητική προπαγάνδα εμφανίζει σαν υπαρκτό αυτό το ίδιο το πλεόνασμα!

     Πράγμα με το οποίο καθόλου δεν συμφωνεί η τρόϊκα, με αποτέλεσμα ένα απ' τα ''προαπαιτούμενα''για την εκταμίευση της επόμενης δόσης να είναι καιη απόδειξη της υπάρξηςαπό το υπουργείο των Οικονομικών του πλεονάσματος αυτού!

     Αυτό όμως δεν εμποδίζει καθόλου την κυβερνητική μπουρδολογία επί του θέματος, και την προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από την πολύ σοβαρή επικαιρότητα,
     ..που για αυτό το καλοκαίρι το κυρίαρχο θέμα της θα είναι το ξεπούλημα των πάντων!

Βιάζονται οι κουίσλινγκς να εφαρμόσουν τις μνημονιακές διαταγές.


Με ένα πρωτοφανές αμόκ βιασύνης και αδιαφάνειας, με τα θερινά τμήματα της Βουλής να έχουν μετατραπεί σε βιομηχανία παραγωγής τροπολογιών και αντισυνταγματικών νόμων,
     ..επιχειρείται ένα .....

Σχέδιο για να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα επεξεργάζονται οι Γερμανοί της Μέρκελ!


Σχέδιο για να μας οδηγήσουν σε χρεοκοπία χωρίς κανένα κόστος για τη δική τους οικονομική σταθερότητα καταρτίζουν οι γερμανοί .

Αφού μας υποχρέωσαν να υιοθετήσουμε το καταστροφικό μνημόνιο που τσάκισε την οικονομία, έστειλε τους μισούς έλληνες στην ανεργία και στραγγάλισε την αγορά, μόνο και μόνο για να μην χρεοκοπήσουμε και διαλυθούν οι μεγάλες τράπεζες της Ευρωζώνης, η Μέρκελ και η παρέα της είναι πλέον έτοιμοι να μας αφήσουν να πτωχεύσουμε.

Αυτό τουλάχιστον σχεδιάζει το ινστιτούτο .....

"Ισχυρά κέντρα των ΗΠΑ πιέζουν για επίθεση κατά Ρωσίας και Κίνας"!

Σοκάρει τα όσα περιγράφει σε συνέντευξή του ο Paul Craig Roberts, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών επί προεδρίας Ρ.Ρήγκαν, λέγοντας ότι υπάρχουν ισχυρά κέντρα στο αμερικανικό Πεντάγωνο και το υπουργείο Εξωτερικών που υποστηρίζουν ότι οι ΗΠΑ, οι σύμμαχοί τους στο ΝΑΤΟ, μαζί με την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Σιγκαπούρη, τη Νότιο Κορέα κλπ μπορούν να επικρατήσουν σε μία στρατιωτική σύγκρουση με την Ρωσία και της Κίνα!

Και κατ'αυτό το τρόπο προετοιμάζουν μία σύγκρουση η οποία από την στιγμή που θα είναι νικηφόρα "σβήνει" και το χρέος των....

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου θα φτάσει στην Ιταλία το «φορτίο θανάτου» από τη Συρία! Άγνωστο το πού θα καταστρέψουν τα χημικά…

Το δανέζικο φορτηγό πλοίο Ark Futura, το οποίο μεταφέρει εκατοντάδες τόνους από τα χημικά της Συρίας, αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι Gioia Tauro της Ιταλίας στις 2 Ιουλίου, σύμφωνα με την Ιταλίδα υπουργό Εξωτερικών Federica Mogherini.

Σε δηλώσεις της μετά την...

Ποτέ στην ιστορία του Ελληνισμού, ούτε στην περίοδο της κατοχής δεν υπήρξε τέτοια κατάντια, ανάξια του υπερήφανου λαού μας!

Οι ηγέτες δεν αναδεικνύονται από καναλάρχες και νεοταξικά ΜΜΕ.
Ούτε είναι ηγέτες όσοι αναδεικνύονται μέσω του κομματικού σωλήνα (και είναι υπέρ των σκοπιανών, υπέρ των τούρκων στη Θράκη, υπέρ της κατάργησης του Ελληνικού έθνους επειδή είναι...

Ο επικίνδυνος Μπένι δεν… σκάβει μόνο τον λάκκο του Σαμαρά αλλά και της Ελλάδας!

Κυκλοφορεί ελεύθερος και πιο επικίνδυνος από ποτέ! 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν έπεφτε στο τραπέζι το θέμα της συγκυβέρνησης, έθετε βέτο στον Αντώνη Σαμαρά για την ανάληψη του υπουργείου Εξωτερικών και ήξερε πολύ καλά τον λόγο. 

Ο Μπένι έπρεπε πάση θυσία να...

Πληρώνουμε τις απάτες τους....

Τα μεγάλα γλέντια του Σημίτη που μας άφησε παρακαταθήκη τα Ίμια, τη Μαδρίτη, τις γκρίζες ζώνες, τους S-300 και την ξεδιάντροπη συνάφεια μεγαλοϋπουργών με μεγαλο-επιχειρηματίες.

Οι λεγόμενοι «νταβατζήδες» κερνούσαν τους βουλευτές,μετά τις καθ’ υπόδειξη παρεμβάσεις τους στη Βουλή...Τότε...