Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ-ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 67!!!

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΛΤΗ

ΑΠΟΦΑΣΗ-βόμβα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τις «διακρίσεις λόγω ηλικίας σε συνταξιοδοτικά δικαιώματα» τινάζει στον αέρα το θεμελιωμένο δικαίωμα των «παλιών» (μέχρι το 1982) και των «ενδιάμεσων» (μέχρι το 1992) ασφαλισμένων λόγω συνταξιοδότησης με 35ετή ασφάλιση, εκτινάσσοντας το όριο ηλικίας μέχρι και 9 χρόνια αργότερα.

Πρόκειται για απόφαση που ελήφθη για τους υπαλλήλους του υπουργείου Εξωτερικών και σε πρώτη φάση επηρεάζει τους ασφαλισμένους στο Δημόσιο, ενώ στο πλαίσιο της «ισότητας» δεν «θα μείνουν εκτός οι ασφαλισμένοι στα "ευγενή" Ταμεία των ΔΕΚΟ και των τραπεζών».

Η Επιτροπή απηύθυνε αιτιολογημένη γνώμη στην Ελλάδα επειδή θεωρεί ότι οι όροι που επιβάλλει η χώρα όσον αφορά ....

ΑΝΑΛΥΤΕΣ, ΟΙΚΟΙ, ΔΝΤ ΚΑΙ EUROGROUP ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΡΙΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ-ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ;

«Οι χρηματοδοτικές ανάγκες για τα επόμενα δύο έτη είναι πολύ υψηλές. 

Θα υπάρχει ανάγκη για χρηματοδότηση» ** Δεν μασάει τα λόγια του ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Σκιές στους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς ρίχνουν αναλυτές και ξένοι οίκοι σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, θεωρώντας δεδομένη...

ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ: ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.

Με μια φορολογική κλίμακα τριών μόνο συντελεστών, αλλά και έκπτωση φόρου σταθερή για εισοδήματα μέχρι 21.000 ευρώ και μειούμενη μέχρι τελικού μηδενισμού για ποσά εισοδημάτων από 21.001 έως 42.000 ευρώ θα υπολογιστεί φέτος ο φόρος εισοδήματος για μισθωτούς και συνταξιούχους.

Οπως αναφέρει ο «Τύπος της Κυριακής», το συνολικό ετήσιο εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες θα φορολογηθεί με κλίμακα τριών συντελεστών : 22% για τα πρώτα 25.000 ευρώ, 32% για τα επόμενα 17.000 ευρώ και 42% για το επιπλέον ποσό άνω των 42.000 ευρώ.

Το ποσό φόρου που προκύπτει από ....

Η Κοινωνία της Υποκρισίας..

Ένα από τα δραματικότερα ερωτήματα που διατυπώνονται όλο και εντονότερα στην εποχή μας είναι, το κατά πόσον οι κανόνες και οι νόμοι περί δικαίου, νομιμότητας και ήθους, οι οποίοι καθορίζουν τις κοινωνικές σχέσεις των πολιτών, μπορούν στα πλαίσια της κοινωνικής δομής που βιώνουμε, να αποτελέσουν το πλαίσιο λειτουργίας των πολιτικών, ως εκφραστών του κράτους και της πολιτείας.

Η πρωταρχική αίσθηση που δημιουργείται από τα...

Οδηγούν το θεσμό της Δικαιοσύνης στην ανυποληψία κάνοντας όλο και περισσότερους πολίτες να θεωρούν ότι εκτός από “στραβή” είναι και κατευθυνόμενη από αυτούς που ξεπούλησαν και ξεπουλούν την χώρα και το λαό μας στην απόλυτη υποδούλωση στους σύγχρονους Ες Ες της Γερμανίας και στους τοκογλύφους!


Η είδηση …. 

Η εισαγγελέας Καλλιόπη Νταγιάντα, η οποία έχει αναλάβει την έρευνα σχετικά με το επίμαχο βίντεο Κασιδιάρη - Μπαλτάκου, ζητεί την άρση ασυλίας του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής για το κακούργημα της παραβίασης προφορικής συνομιλίας. 

Η αίτηση θα διαβιβαστεί στη Βουλή μέσω του Αρείου Πάγου και του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο σχολιασμός … 
Το τελευταίο καιρό οι ανώτατοι Δικαστικοί με τις

Έρχεται η ώρα της αλήθειας για τους «κυβερνώντες»!...

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές…

Οι κυβερνώντες δεν διδάχθηκαν τίποτα από την Ιστορία, δεν γνωρίζουν καν τι συνέβη στη διαδρομή των αιώνων σε όλους εκείνους που πρόσκαιρα εξαπάτησαν τους Έλληνες και παρέδωσαν γη και ύδωρ σε όποιον κατακτητή!

Η αναμενόμενη Ανάσταση του Κυρίου, συμπίπτει εφέτος με την σταύρωση του λαού μας. Την ίδια ώρα που ως κύμβαλα αλαλάζοντα τα φερέφωνα της υποδούλωσης της χώρας, έστησαν....

Κα Μέρκελ ,ποια η «σχέση» σας με τον διαβόητο υπουργό προπαγάνδας του Γ’ Ράιχ Γιόζεφ Γκέμπελς;

Εγώ θα σας υποδεχθώ με κάποιες ερωτήσεις που τον Σεπτέμβριο του 2012 σας έθεσε με ένα γράμμα του ο συγγραφέας Δήμος Κούκουνας, υπενθυμίζοντάς σας, το παρελθόν σας όταν ζούσατε στην Αθήνα, προπολεμικά.

Στην εισαγωγή της επιστολής σας λέει πολλά, τα οποία για μας και τον πανέξυπνο λαό μας, είναι απολύτως κατανοητά. 


Εγώ σήμερα θα περιορισθώ σε 4 ερωτήσεις που σας απεύθυναν επ΄ ευκαιρία της πρώτης επισκέψεως σας στην Ελλάδα.

Ερώτηση: Η οικογένεια του πρώτου συζύγου σας το όνομα του οποίου τόσο υπερηφάνως υιοθετήσατε για να χρησιμοποιήσετε στην πολιτική σταδιοδρομία σας, του Ούλριχ Μέρκελ, γνωρίζετε αν .....

Δέσμευσαν τους λογαριασμούς του Σφακιανάκη – Αρνείται να πληρώσει τα χαράτσια.

sfakianakis
«Ενόχλησαν οι δηλώσεις μου» αναφέρει ο τραγουδιστής

Ο τραγουδιστής ήδη από το 2011 αποφάσισε να μην πληρώνει προς το κράτος ούτε το χαράτσι της ΔΕΗ, ούτε τον φόρο αλληλεγγύης, ούτε και καμία άλλη έκτακτη εισφορά!

Πριν από δέκα μέρες η σύζυγός του Κίλι πήγε στην τράπεζα για να πραγματοποιήσει μία συναλλαγή. 
Από το γκισέ ενημερώθηκε ότι....

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΟΙ ανακρίτριες ΚΛΑΠΑ – ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ αποστέλλουν κλήσεις σε Κασιδιάρη και άλλους 4 βουλευτές.

ÌÅÔÁÃÙÃÇ  ÔÙÍ ÂÏÕËÅÕÔÙÍ ÊÁÉ ÔÙÍ ÓÔÅËÅ×ÙÍ ÔÇÓ ×ÑÕÓÇÓ ÁÕÃÇÓ ÁÐÏ ÔÇÍ ÃÁÄÁ ÓÔÏÍ ÅÉÓÁÃÃÅËÅÁ (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)
ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ 

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες το αργότερο μέχρι την Τρίτη οι δύο Εφέτες Ειδικές Ανακρίτριες, που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, Ι. Κλάπα και Μ. Δημητροπούλου, αναμένεται να στείλουν την πρώτη κλήση σε απολογία για τον Ηλία Κασιδιάρη, εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής και υποψήφιο Δήμαρχο Αθηναίων, για το αδίκημα της διακεκριμένης κατοχής όπλων και εκρηκτικών, υπόθεση για.....

Λαβρόφ προς ΗΠΑ: «Αφήστε τα τελεσίγραφα και μαζέψτε την κυβέρνηση του Κιέβου»

lavrof_27
Επίθεση στις ΗΠΑ για την πασχαλινή αιματοχυσία των νεοναζί του «Δεξιού Τομέα» κατά των ορθόδοξων ρωσόφωνων στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας και παρά τη συμφωνία της Γενεύης εξαπέλυσε τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ.
«Αντί να μας στέλνουν τελεσίγραφα, οι ΗΠΑ θα πρέπει να πάρουν την ευθύνη για αυτούς που έβαλαν στην εξουσία στο Κίεβο», ανέφερε ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.
«Γίνονται βήματα – πάνω απ΄ όλα από εκείνους που άρπαξαν την εξουσία στο Κίεβο – που όχι μόνο δεν τηρούν αλλά.....

«Βόμβα» Γερμανού οικονομολόγου: Επρεπε να αφήσουμε τους Ελληνες στην τύχη τους

portraits_35-1_2
Κόντρα στο κλίμα ευφορίας των τελευταίων εβδομάδων πηγαίνει ο πρώην επικεφαλής οικονομολόγος της DEUTSCHE BANK, ο οποίος μιλώντας στο Focus online υποστηρίζει λίγο ως πολύ ότι η Αθήνα θα κάνει πλέον του… κεφαλιού της από τη στιγμή που οι δανειστές της δεν μπορούν να την πιέσουν κι ότι οι Ευρωπαίοι έχουν χάσει τα λεφτά που έχουν δώσει στην Ελλάδα!
«Ο συσχετισμός δυνάμεων έχει αλλάξει. 
Με το που θα λάβει την τελευταία δόση, η κυβέρνηση στην Αθήνα θα πάψει να συνεργάζεται», υποστηρίζει ....

Στα ιαματικά λουτρά της Αφροδίτης και του Απόλλωνα την έβγαλε το Πάσχα η σιδεροκαγκελάριος Μέρκελ

Λέτε να θέλει να νιώσει  κάτι σαν ...Αφροδίτη , αυτήν την  θεά της αρχαίας Ελλάδας ;

Δεν  αποκλείεται...

Μαθήματα γεωγραφίας από Στ. Θεοδωράκη..που είναι οι Πρέσπες οεοοο;;ΒΙΝΤΕΟ.

Μαθήματα γεωγραφίας από Στ. Θεοδωράκη..που είναι οι Πρέσπες οεοοο;;

«Η Πρέσπα δεν βρίσκεται στην άκρη της γης αλλά μόνο στην άκρη της Ελλάδας ή μάλλον σε καμιά άκρη δεν βρίσκεται, παρά μόνο στην καρδιά των Βαλκανίων…

“Εμπρηστική” δήλωση του Στάθη Παναγούλη: “Σήμερα η χούντα ειναι κοινοβουλευτική απο ξενοκινητους καναλαρχες”!

Σαράντα επτά χρόνια πέρασαν από την επιβολή της ξενοκίνητης χούντας των : Παπαδόπουλου, Πατακού και Μακαρέζου και σαράντα χρόνια από το γκρέμισμα της χούντας στην χώρα μας.
Οι θυσίες του λαού μας για την επαναφορά της Δημοκρατίας και της…

Πίσω λαμόγια, ελλαδεμποροι, παραδοπιστοι, ανελληνιστα παχυδερμα, ρουφιάνοι των αδίκων, σφαγείς των αδυνάτων…

20140418-200429.jpgΤο αιώνιο πρότυπο της αποθεωσης του Ελληνισμού τα είπε όλα. Κάποια στιγμή θα τον ακούσουμε…
Οὐαὶ δὲ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κατεσθίετε τὰς οἰκίας τῶν χηρῶν καὶ προφάσει μακρὰ προσευχόμενοι· διὰ τοῦτο λήψεσθε περισσότερον κρῖμα. 
14 Οὐαὶ ὑμῖν, γραμματεῖς καὶ Φαρισαῖοι ὑποκριταί, ὅτι κλείετε τὴν βασιλείαν τῶν οὐρανῶν ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων· ὑμεῖς γὰρ....