Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Νέες αποκαλύψεις απο την Ζωή Γεωργαντά καίνε το σουξέ στόρι…

Η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, και η Εισαγγελία, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να παρέμβουν άμεσα.
Διαφορετικά, απλά θα επιβεβαιώσουν ότι ….. και ο νοών, νοείτω….
GEORGANTA+KLHRI.JPEG
Π. Σουφλή: κ. Γεωργαντά, είδατε την ανάρτηση-καταγγελία μας στα Αττικά Νέα στις 23/3/2014 για την προσπάθεια του ποινικά διωκόμενου για κακούργημα προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ να επιβάλει στους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να....

Η. Κασιδιάρης: Συνεχίζεται το θέατρο σκιών και σήμερα - Όλοι οι απατεώνες της βουλής ενώθηκαν κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής δήλωσε για την απολογία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή Δεοντολογίας:

"Συνεχίζεται το θέατρο σκιών και σήμερα ενώθηκαν όλοι οι απατεώνες της Βουλής για να κρίνουν....

Πάμε για νέο μνημόνιο και εκλογές – Πανικόβλητος ο «ανεξάρτητος» Σαμαράς.

Πάμε για νέο μνημόνιο και εκλογές – Πανικόβλητος ο «ανεξάρτητος» Σαμαράς
Μαξιλάρι σωτηρίας αναζητά ο Αντώνης Σαμαράς, τα αισιόδοξα λεγόμενα του οποίου διαψεύδονται για μια ακόμα φορά. 

Η Τρόικα επανέρχεται πιο αγριεμένη από ποτέ, η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αναγνωρίζει το πρωτογενές πλεόνασμα (!!!), το νέο μνημόνιο θα κάνει την εμφάνιση του και έτσι ο Πρωθυπουργός ψάχνεται για στήριξη αφού βλέπει πως τα γάλατα έχουν σφίξει αρκετά γι” αυτόν.

Και με δεδομένο πως το ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει στο ναδίρ και πλέον μετατρέπεται σε «Ελιά», ο Σαμαράς αναζητά βοήθεια από παντού. 

Βοήθεια που θα αφορά πολιτική ....

Πάνος Καμμένος : «Ξεκίνησε επίθεση με στόχο τη διάλυση των ΑΝΕΛ».

kamm_











Η ανεξαρτητοποίηση των δύο βουλευτών των ΑΝΕΛ προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Πάνου Καμμένου! 
Ο ίδιος μίλησε κάνοντας λόγο για επιχείρηση διάλυσης του κόμματος!
Πιο συγκεκριμένα, είπε τα εξής: «Έχει αρχίσει μια νέα επιχείρηση διάλυσης του κόμματος των ΑΝΕΛ που κατευθύνεται από γνωστά κέντρα που ελέγχουν την πολιτική σκηνή και φυσικά από το Μαξίμου».
Να σημειωθεί πως οι πληροφορίες για ..

ΒΙΝΤΕΟ Πρωτογενές πλεόνασμα 2013!! ΜΥΘΟΣ Ή ΑΛΗΘΕΙΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!

Η ώρα της μεγάλης μοιρασιάς....

Η ώρα της μεγάλης μοιρασιάς
 Ενας ακήρυχτος πόλεμος συμφερόντων μαίνεται στο παρασκήνιο με αβέβαιη έκβαση και εμφανείς πολιτικές διαστάσεις. 
Από πολλές πλευρές συνάγεται ότι είναι η ώρα της μεγάλης μοιρασιάς καθώς η αναμέτρηση εμπλέκει τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους καθώς – όπως λέγεται - τα παλιά τζάκια δεν θέλουν με τίποτε να παραδώσουν τα όπλα σε άλλους νεόκοπους εθνικούς «πρωταγωνιστές».
Χτυπήματα κάτω από τη μέση ή κατά μέτωπο επιθέσεις βγαίνουν στο προσκήνιο καθημερινά. Φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους αλλά οι άγνωστες υπόγειες διασυνδέσεις τους προδιαθέτουν για την οξύτατη κόντρα που κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο σοβαρή. 
Και όσο η κατάσταση περιπλέκεται, τόσο ο πόλεμος περνάει και...

Ο τέλειος...

Δεν είναι σίγουρο αν είναι ο χειρότερος,
     ..είναι όμως σίγουρο ότι είναι ο πιό δόλιος και ο πιό επικίνδυνος οιονεί δωσίλογος από την σύσταση του νέου ελληνικού Κράτους ως τις μέρες μας!

     Κάθε φράση του, κάθε πράξη του, είναι μιάμελετημένη μαχαιριά στην πλάτη της χώρας, της κοινωνίας, των πολιτών.

     Όλη του η πολιτική καριέρα υπήρξε μία επί τούτου στρατηγική εξυπηρέτησης μεγάλων (και μικρότερων) ιδιωτικών συμφερόντων, εις βάρος της χώρας και του λαού,
     .....καθώς και υποστήριξης.......

Ραχήλ Μακρή: «Δέχθηκα ανελέητο πόλεμο από Γιαταγάνα-Γιοβανόπουλο, υπάρχει και τρίτος για παραίτηση»

raxil
Για οργανωμένη ομάδα εντός του κόμματος που έχει σκοπό να δημιουργήσει πρόβλημα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, μίλησε η Ραχήλ Μακρή με αφορμή τη σημερινή ανεξαρτητροποίηση Γιαταγάνα-Γιοβανόπουλου.
Μιλώντας στο Χωρίς Αναισθητικό και στον Γιώργο Τράγκα, τόνισε ότι «προσωπικά εγώ δεν είχα καμία κόντρα με κανέναν τους. 
Αυτοί είχαν κόντρα μαζί μου, χωρίς να καταλαβαίνω τον λόγο».
Συνέχισε λέγοντας ότι .....

Άλλοι δύο για το μαντρί

Φαίνεται ότι όταν τα πράγματα ζορίσουν η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το έσχατο χαρτί της επιστράτευσης ανεξάρτητων (πλέον) βουλευτών


Οι επιχειρήσεις αποπροσανατολισμού με τους "δήθεν" αντάρτες που διαφωνούν με συγκεκριμένες πολιτικές (στην τελευταία περίπτωση για την υπόθεση με το γάλα), κρύβουν και κινδύνους, καθώς μπορεί να παρασύρουν και βουλευτές που ψάχνουν ...

ΣτΕ - Αντισυνταγματικό να μην ενημερώνονται οι φορολογούμενοι για τις κατασχέσεις.

Μπουρλότο βάζει για μια ακόμα φορά το ΣτΕ στις πρακτικές και στον σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, όσον αφορά στις κατασχέσεις, καθώς με απόφαση του ορίζει ότι είναι αντισυνταγματικό το να μην ενημερώνονται οι οφειλέτες στη περίπτωση που ενεργοποιούνται σε
βάρος τους κατασχέσεις! 


Επί της ουσίας, η Απόφαση αφορά στη διαδικασία των κατασχέσεων εις χείρας τρίτων- δηλαδή κυρίως τραπεζικών καταθέσεων και ενοικίων- κατά την οποία, όπως ορίζει και ο νέος νόμος, ο οφειλέτης μαθαίνει εκ των υστέρων ότι η εφορία ή το ασφαλιστικό Ταμείο έλαβε μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης σε βάρος του. 

Σημειώνεται ότι η ....

Ζήτω η Επανάσταση των Φιλογενών.

Η αλήθεια για την Εθνικοαπελευθερωτική Επανάσταση του 1821 που ήταν επανάσταση των Φιλογενών και όχι των «προλετάριων» της Στοάς του Λονδίνου 

του Σπύρου Χατζάρα

Η 25η Μαρτίου δεν είναι πρωταπριλιά. Για αυτό πρέπει να ανατρέψουμε τα ψέματα και τα φούμαρα που μας έχουν επιβάλει ως δήθεν ιστορία. 

Φέτος «τα παιδιά» της Στοάς του Λονδίνου, οι κληρονόμοι των δολοφόνων του Καποδίστρια και οι κατ επάγγελμα ψεύτες, γιορτάζουν τα «200 χρόνια από την ίδρυση» του φαντάσματος, της ανύπαρκτης και ανορθόγραφης «Φιλικής Εταιρείας», των «προλεταρίων» της μεσαίας Τάξεως, του Σκουφά του Ξάνθου και του Αθανάσιου Τσακάλωφ. 

Μόνο που ....

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ.


ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ - ΑΝΑΛΥΤΟΥ

www.stamat.gr


Είναι πλέον γνωστό ότι στη ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ παίζονται σημαντικά και κερδοφόρα πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια. Πολιτικά παιχνίδια τα οποία διαμορφώνονται από τις γνωστές και άγνωστες Διεθνείς Λέσχες Επιρροής και τα εξεταζόμενα ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ παραγωγής ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και σκοτεινών πολιτικο-οικονομικών σεναρίων και σχεδιασμών.

Η Επιστημονική Σχεδιασμένη Διεθνής Προπαγάνδα και παραπληροφόρηση φασιστικού σκοταδισμού, καθυποτάξεως και Υποδουλώσεως όλων των Λαών και ΕΘΝΩΝ, με δεδομένη την πολιτική - οικονομική και επικοινωνιακή Εξουσία που διαθέτουν - σε παγκόσμια κλίμακα - αλλά κυρίως και με τους πολιτικούς Υπηρέτες τους, τους αργυρώνητους, στο διεθνές στερέωμα, έχουν συγκεκριμένους στόχους. 


Δηλαδή την αποκλειστική ....

Το ΔΝΤ αύξησε 50% την τιμή του φυσικού αερίου στην Ουκρανία.

Δεν κράτησαν πολύ τα πανηγύρια των φιλοευρωπαϊστών της Ουκρανίας.

Με απαίτηση του ΔΝΤ η ακροδεξιά μεταβατική κυβέρνηση του Κιέβου, που υποσχόταν στους Ουκρανούς «ευρωπαϊκούς παραδείσους» θα αυξήσει την τιμή του φυσικού αερίου για οικιακούς χρήστες κατά ...

Σοκ και δέος! Μείωση έως 30% στους μισθούς (από το 2017).

Την κατάργηση των τριετιών από την 1η Ιανουαρίου 2017 και μετά, που ισοδυναμεί με μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα από 10% έως 30%, ετοιμάζεται να συμπεριλάβει στο πολυνομοσχέδιο το υπουργείο Εργασίας,ικανοποιώντας πλήρως τις απαιτήσεις της τρόικας

Η συγκεκριμένη διάταξη είναι έτοιμη και απομένει να ρυθμιστούν λεπτομέρειες νομικού χαρακτήρα, αλλά και να καμφθούν οι έντονες αντιδράσεις υπηρεσιακών παραγόντων και συνδικαλιστών, για να προστεθεί στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. 

Σε διαφορετική περίπτωση, θα μετατεθεί για να ενταχθεί στο νέο Μνημόνιο, αμέσως μετά τις εκλογές...

Η απόφαση του υπουργείου Εργασίας οδηγεί...

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ 4 χρόνια σκλάβοι με την υπογραφή του.....

«Πριν από 193 χρόνια ένας λαός συγκρούστηκε με μια αυτοκρατορία, την οθωμανική, για τη λευτεριά του και την κέρδισε. 

Σήμερα ο λαός μας δίνει έναν αγώνα για να σπάσει τον κλοιό των δανειστών. Η ιστορία εγγυάται ότι και αυτός ο αγώνας θα είναι νικηφόρος. 

Εύχομαι χρόνια πολλά και καλύτερες μέρες».

Αυτό ήταν το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, έπειτα από το πέρας της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην διάρκεια της οποίας απολαύσαμε και χειροκροτήσαμε τις μίζες (για τα κατά καιρούς εξοπλιστικά προγράμματα) να παρελαύνουν. 


Τιμώμενο πρόσωπο στην παρέλαση ο άνθρωπος που υπέγραψε όλα τα μνημόνια με τα οποία οι δανειστές ύψωσαν τον κλοιό τους. 

Έναν κλοιό για τον οποίο ....

Η Τουρκία εδώ και τρεις ημέρες έχει απροκάλυπτα κηρύξει τον πόλεμο στη Συρία.

τουρκικά τεθωρακισμένα εισβάλουν στη Συρία

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΝΕΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ‏

Βρυξέλλες, Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

Οι τρομοκρατικές οργανώσεις ISIS και Αl Nosra μετά την επίθεσή τους στην συριακή κωμόπολη Kesab , αρμενικού πληθυσμού, συνεχίζουν την επέλασή τους στη Συρία με την αμέριστη στρατιωτική υποστήριξη της Τουρκίας.

Σήμερα τεθωρακισμένα των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων παρέλασαν κατά δεκάδες στον διεθνή αυτοκινητόδρομο που ενώνει την Τουρκία με το βόρειο Αλέπι.

Η Τουρκία εδώ και τρείς ημέρες ...

ΣΟΚ από τις συνεχείς αυτοκτονίες τραπεζικών στελεχών.

Οι επίσημες ερμηνείες κάνουν λόγο για απαιτητικούς ρυθμούς εργασίας αλλά πολλοί τις συνδέουν με τις εκτιμήσεις ότι επέρχεται κάποιου είδους κραχ στην παγκόσμια οικονομία, σφοδρότερο από εκείνο του 2008.

Ανησυχία και έντονο προβληματισμό προκαλεί στον παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό κλάδο μια σειρά από «περίεργες» αυτοκτονίες τραπεζικών στελεχών.

Οι αυτοκτονίες αυξάνονται συνεχώς, με τον τραγικό αριθμό να φτάνει ήδη τους 11 μέσα σε τρεις μόλις μήνες.

Οι επίσημες ερμηνείες κάνουν λόγο για ....

ΓΕΩΡΓΙΑ το μεγάλο ¨σάλτο¨ των Ρώσων ; ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ;

Τον Αύγουστο του 2008 με τον πόλεμο στην Οσετία- Απχαζία- Γεωργία η επικαιρότητα είδε το Γεωπολιτικό ¨τρελοκομείο¨ από μακριά.

Σήμερα με τα διαδραματιζόμενα γεγονότα στην Ουκρανία- Κίεβο δεν πλησιάσαμε απλώς το ¨τρελοκομείο¨αυτo αλλά είδαμε και την πόρτα του να ανοίγει.

Ουσιαστικά ο Αύγουστος του 2008 δίχως να το καταλάβουμε τότε σηματοδότησε το σήμερα, όπως το βιώνουμε.

Η σπουδαιότητα της Γεωργίας έγκειται στο γεγονός ότι γεωγραφικά ομοιάζει με γεωπολιτικό λαιμό- το μοναδικό εγγύτερο ηπειρωτικό καθοδικό πέρασμα των βλέψεων της Ρωσίας προς την Μέση Ανατολή ( και την ευαίσθητη προς αυτήν Συρία) και τις νότιες περιοχές της Ευρασίας- Εγγύς Ανατολής. 


Αυτή και είναι μία διαχρονική θέση της Ρωσικής Εξωτερικής Πολιτικής.

Η βραχυπρόθεσμη θέση αυτής ....

Το γάλα είναι μονο η αρχή…(δείτε γιατί χτυπιούνται οι δανειστές).

Από τον Πόρτα – Πόρτα

ΦΠΑ τροφιμων στην Ευρώπη των λαμογιων και ΔΗΘΕΝ/ΤΑΧΑΜΟΥ δανειστων :


Αγγλια 0%
Λουξεμβουργο 3%
Ιταλία, & Ισπανία 4%
Ιρλανδία 4,8%
Κυπρος & Πολωνια 5%
Γαλλία 5,5%
Πορτογαλία & Ολλανδία & Βελγίο 6 %
Γερμανία 7%

Ελλάδα FAΙLED STATE 13% απο 23% ( μας εκαναν χάρη ! )


Υπολογιστε τώρα ...

Πώς ο Σνόουντεν έκανε αόρατους τους Ρώσους για τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Σοκ είχε προκαλέσει στους Αμερικανούς η ικανότητα της Ρωσίας να αποφεύγει τους πράκτορες της NSA.

Αλγεινή εντύπωση είχε προκαλέσει η ομολογία του ίδιου του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών πως εν υπήρχε ενημέρωση από τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας για τις κινήσεις των Ρώσων και για τα σχέδιά τους για την επέμβαση στην Κριμαία, που προκάλεσε λίγες ημέρες μετά την προσάρτηση της ουκρανικής χερσονήσου.

Ορισμένα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης επικαλούνται ....

Όχι αναπληρωτή Πρωθυπουργέ.... δεν είναι επιθετική ενέργεια το μονομερές κούρεμα του χρέους μας.

 Ως κίνηση «επιθετική κατά των εκλογικών σωμάτων και των Κοινοβουλίων» των κρατών-μελών της Ε.Ε., «που ανοίγει ένα πολιτικό μέτωπο, χωρίς κανέναν πρακτικό λόγο και χωρίς αποτέλεσμα», περιγράφει το «κούρεμα» του χρέους ο κ. Βενιζέλος σε συνέντευξή του στην 
εφημερίδα realnews.

Αυτό είναι απόλυτα λανθασμένο. Η άποψη αυτή, αν μη τι άλλο, δρα ως ακυρωτική προπαγάνδα εναντίον.....

Ομπάμα: Η προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία δεν είναι τελειωμένη υπόθεση.

Ο Μπαράκ Ομπάμα… επιμένει στην επίλυση μέσω της διπλωματικής οδού στο θέμα της προσάρτησης της Κριμαίας από τη Ρωσία.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ολλανδία, μετά από τη Σύνοδο για την πυρηνική ασφάλεια, τόνισε ότι αυτό που μπορούν να κάνουν οι ξένοι ηγέτες είναι να.....

Άδωνις: Για όλα φταίει ο λαός - BINTEO.

Τον ελληνικό λαό υπέδειξε ως υπεύθυνο ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, για μία σειρά δεινών που έχουν βρει τη χώρα, από τη χρεοκοπία μέχρι τους θανάτους από τον ιό της γρίπης.

Η εμφάνιση του υπουργού Υγείας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό», επιβεβαίωσε ξανά τη δέσμευσή του στην πολιτική λιτότητας της τρόικας, βλέποντας μόνο το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα και παραβλέποντας τη διάλυση του ελληνικού συστήματος υγείας, την τεράστια μάζα των ανέργων και ανασφάλιστων, την αύξηση των αυτοκτονιών, την επανεμφάνιση μολυσματικών ασθενειών.

Ο ίδιος μάλιστα φάνηκε να έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά για τον ελληνικό λαό. 

Από τη μια, η επιτυχία της χώρας και η «απομάκρυνση από την εποχή του μνημονίου» όπως είπε, οφείλεται στην κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, της οποίας είναι μέλος και όχι στις αιματηρές θυσίες του ελληνικού λαού. Όταν όμως ερωτάται για τη χρεοκοπία της χώρας, εκεί παίρνει θέση Θεόδωρου Πάγκαλου και υποστηρίζει «όλοι μαζί τα φάγαμε, αλλά δεν φάγαμε το ίδιο». 

Κατά τον κ. Γεωργιάδη, μπορεί την πρώτη ευθύνη να έχει η ηγεσία, ωστόσο, «ανεύθυνος λαός στις δημοκρατίες δεν υπάρχει. 

Ήμασταν όλοι υπεύθυνοι. 

Φυσικά πιο πολύ ....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ - Δηλώσεις - εμετός από Ρεπούση και Δήμου ανήμερα της 25ης Μαρτίου.

-Ρεπούση (ΔΗΜΑΡ): Μιλιταριστικός ο συμβολισμός της στρατιωτικής παρέλασης -Δήμου (Ποτάμι): Οι Έλληνες έκαναν θηριωδίες το ’21 - Η επανάσταση του ‘21 απέτυχε ολοκληρωτικά

Την ώρα που ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία γιορτάζουν την εθνική παλιγγενεσία και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, Έλληνες πολιτικοί επιμένουν να προκαλούν με τις δηλώσεις τους.


Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η «συνήθης ύποπτη» κ. Μαρία Ρεπούση της ΔΗΜΑΡ και ο κ. Νίκος Δήμου από το «Ποτάμι» δυναμιτίζουν το κλίμα και με εμπρηστικές δηλώσεις προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Λίγες ημέρες μετά την τοποθέτησή της στο ....

Χώρα μειωμένης κυριαρχίας ... "Έκοψαν" τους S-300PMU1 με παρέμβαση ΗΠΑ από την παρέλαση !!

Σε κραυγαλέα απόδειξη ότι είμαστε χώρα μειωμένης κυριαρχίας με μία κυβέρνηση που κινείται μεταξύ φοβικής και μειοδοτικής συμπεριφοράς ακόμα και σε ότι αφορά την εθνική άμυνα, εξελίχθηκε η συμμετοχή των αντιαεροπορικών συστημάτων μακρού βεληνεκούς S-300PMU1 στην στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Μια συμμετοχή που "κόπηκε" την τελευταία στιγμή με παρέμβαση "πέραν του Ατλαντικού" στην ηγεσία ....

Ως πότε «θα ανήκομεν», δηλαδή θα σκύβουμε ταπεινωμένοι και κατασυκοφαντημένοι το κεφάλι, στην διεφθαρμένη π@ρνη, «την Δύσιν»;

«Το χαράτσι, τα παιδιά
μοναχός να κρίνεις
άλλο να στα παίρνουνε

κι άλλο να τα δίνεις»
Κ. Βάρναλης
Γράφει ο Δημήτρης Νατσιός
Δάσκαλος, Κιλκίς 

Γύρω στο 970μ.Χ., ένα παπικό κάθαρμα, ονόματι Λιουτπράνδος, «επίσκοπος» Κρεμόνας, αποστέλλεται στην Πόλη από τον αυτοκράτορα Όθωνα Α’ της Γερμανίας. (Είναι η δεύτερη αποστολή του. Είκοσι χρόνια πριν, το 949, εγκωμίαζε με ενθουσιώδεις μεγαλοστομίες τους Βυζαντινούς. «Ξεπερνούν όλα τα έθνη σε πλούτο και παιδεία», έγραφε τότε). 

Την δεύτερη φορά, ευρισκόμενος προφανώς σε διατεταγμένη υπηρεσία ενίσχυσης της παπικής προπαγάνδας και διασυρμού του Βυζαντίου στη Δύση, γράφει με πρωτοφανές μίσος κατά των Ελλήνων. 


Λιβελλογραφεί, χυδαιολογεί, συκοφαντεί τον αυτοκράτορα Νικηφόρο Φωκά, επιδίδεται σε απύλωτο υβρεολόγιο. («Μοχθηρόν και κακόβουλον» τον χαρακτηρίζει ο Παπαρρηγόπουλος, στον Ε’ τόμο της ιστορίας του, σελίδες 118-134).

Ζήτησε, η θυγατέρα του αυτοκράτορα .....

Μυωπικά γυαλιά του υπαρξιακού πελατειακού του συμφέροντος.


Το πρωτογενές πλεόνασμα συγκεντρώθηκε από υπερφορολόγηση του συνόλου των πολιτών, αλλά αποφασίζεται η επιλεκτική επιστροφή του σε ορισμένες μόνο πληθυσμιακές ομάδες, που συμπτωματικά αποτελούν προνομιακούς πελάτες των κυβερνητικών εταίρων και βαπτίστηκαν αυθαίρετα «αδικημένοι»....

Ο απρόσοδος ιδιοκτήτης ακινήτου, που καλείται να πληρώσει «ενοίκιο» για την ιδιοκτησία του, ο άνεργος, που καταβάλλει ΦΠΑ με κάθε μικρή αγορά του, ο μισθωτός των 586 ευρώ, που πληρώνει τεράστιους φόρους κατανάλωσης με κάθε αγορά καυσίμων, ποτών ή τσιγάρων, ο εξουθενωμένος ελεύθερος επαγγελματίας, που φορολογείται επί ανύπαρκτων τεκμαρτών εισοδημάτων, μηδέποτε αποκτηθέντων, καλούνται να αποκαταστήσουν το σύνολο των προ....