Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις αναπτύσσονται στην Συρία απέναντι στα αμερικανικά F-16.

Η Ρωσία απαντά στην απόφαση της Δύσης να εφοδιάσει με βαριά όπλα τους ισλαμιστές αντάρτες με των γνωστό ρωσικό "απόλυτο" τρόπο: Στέλνει ένα ολόκληρο τάγμα πεζοναυτών, επιπλέον των δυνάμεων που έχει αναπτύξει τώρα στην Συρία, αλλά αυτό είναι το ολιγότερο: Για πρώτη φορά ανακοίνωσε η Μόσχα ότι στέλνει αεροπορικές δυνάμεις στο συριακό έδαφος!
Σύμφωνα με δήλωση του ....

Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας...ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!


Άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος: <Ακροτελεύτια διάταξη>

1. Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων [...] και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων. 

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος. 

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Η ακροτελεύτια αυτή διάταξη βρίσκει, ειδικότερα, εφαρμογή όταν τριακόσιοι λύκοι υπερψηφίζουν ή καταψηφίζουν μέσα σε μια Βουλή-οπερέτα για το πόσα και ποια πρόβατα θα ..

Πώς εθνική άμυνα της χώρας έχει περάσει σε ξένες δυνάμεις…

Για 10η ημέρα συνεχίζεται το μπλοκάρισμα των συχνοτήτων της ΕΡΤ προκειμένου να περάσει η διάλυση της κρατικής ραδιοτηλεόρασης. 

Σκεφτήκατε τι σημαίνει αυτό από την άποψη της εθνικής άμυνας της χώρας; 

Η ΕΡΤ – εκτός όλων των άλλων – παρέχει και τις μοναδικές συχνότητες που έχουν ανάγκη οι ένοπλες δυνάμεις για real time εικόνα.

 Δίχως αυτή την δυνατότητα οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας είναι τυφλές, ιδίως σε περίπτωση εθνικής κρίσης. 

Με “κατεβασμένες” τις συχνότητες της ΕΡΤ, οι ένοπλες δυνάμεις δεν μπορούν να έχουν real time εικόνα από οπουδήποτε τυχόν προκύψει κρίση.

Σακάτη...Σόιμπλε, ιδού τα θύματά σου....

Ο συστηματικός αποδομητής του τρόπου ζωής μας και ορκισμένος εχθρός της Ελλάδας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε αποδέχθηκε την πρόταση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα να επισκεφθεί την Αθήνα. Υποτίθεται ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα μας, ο κ. Σόιμπλε θα εξετάσει
το ενδεχόμενο ίδρυσης αναπτυξιακής τράπεζας και θα... διαβουλευτεί με τον κ. Στουρνάρα για τους τρόπους αντιμετώπισης της ανεργίας.

Για να μην κουραστεί σκεπτόμενος για τα αίτια της ανεργίας των Ελλήνων, καλό είναι να προμηθευτεί έναν καθρέφτη και να τον κοιτάξει. 


Εκεί θα δει έναν από τους βασικούς υπαίτιους για την εξαθλίωση ....

Τσόμσκι: «Οι εκλογές στην Ευρώπη δεν παίζουν πια σχεδόν κανένα ρόλο»

Με θέμα το μέλλον της δημοκρατίας και κομβικά σημεία τις αγκυλώσεις της στην Ευρώπη της κρίσης αλλά και στις ΗΠΑ, μίλησε ο Νόαμ Τσόμσκι σε ειδική εκδήλωση του Global Media Forum της DW στη Βόννη.

«Χάραξη πορείας προς ένα δίκαιο κόσμο-Ανανοηματοδοτώντας τη δημοκρατία». 


Αυτός ήταν ο τίτλος της πολυεπίπεδης διάλεξης του αμερικανού πολιτικού φιλοσόφου και ομότιμου καθηγητή Γλωσσολογίας στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) Νόαμ Τσόμσκι στο Global Media Forum της Deutsche Welle στη Βόννη. 

Στη σκιά της ευρωκρίσης και των διαδηλώσεων στην Τουρκία αλλά και με φόντο την επίσκεψη Ομπάμα στο Βερολίνο, ο αμερικανός φιλόσοφος σχολίασε «όλα εκείνα τα θέματα που θα έπρεπε να βρίσκονται ....

Σσσσσ....μην ενοχλείτε τους ΤΑΓΟΥΣ φύλαξης της Πατρίδος !!! Τσόμσκι : Συμμαχία του νότου ενάντια στην υφαρπαγή του πλούτου από το βορρά .

undefined
«Απώτερος σκοπός των γερμανικών απαιτήσεων από την Αθήνα, στο πλαίσιο διαχείρισης της κρίσης χρέους, είναι η αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ελλάδας», τόνισε ο Αμερικανός πολιτικός φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι σε ομιλία του στο Δουβλίνο. 
Επίσης κατηγόρησε τις κυβερνήσεις της Ε.Ε. και τη διοίκηση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για διάλυση του κοινωνικού ιστού στην Ευρώπη με τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζουν. 
Ο Αμερικανός φιλόσοφος μίλησε  από το βήμα του φιλανθρωπικού ιδρύματος RDS με θέμα την κρίση στην Ευρωπαϊκή Ενωση και την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα.
«Υπάρχουν άνθρωποι στη Γερμανία που θέλουν να αποκτήσουν οτιδήποτε πολύτιμο υπάρχει στην Ελλάδα, επιβάλλοντας συνθήκες οικονομικής σκλαβιάς και .....

Δημοψήφισμα για την παραμονή μας ή όχι στην ευρωζώνη....

Οι ατέρμονες διαβουλεύσεις και συζητήσεις ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους με επίκεντρο την πιθανότητα εκλογών και πρόσχημα το βολικό κλείσιμο της ΕΡΤ, αποτελούν μια επαίσχυντη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα τραγικά οικονομικά αδιέξοδα της χώραςκαι το γεγονός ότι έχει εκχωρηθεί η εθνική μας κυριαρχία στο Βερολίνο.

Ανεπίστρεπτη διαδικασία διάλυσης.

Δημήτρης Μηλάκας

Η τρικοµµατική κυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά έκαψε το λάδι της, παρά τη συνεχή γερμανική πολιτική - επικοι­νωνιακή αιμοδοσία. Οι λόγοι για την τάχιστη φθορά είναι πολλοί. 


Ο σημαντικότερος απ’ αυτούς είναι η... πραγμα­τικότητα. 

Πριν μιλήσουμε γι’ αυτήν (την πραγματικότη­τα), θα πρέπει να επισημάνουμε επιγραμματικά και τους υπόλοιπους, μικρότερης σημασίας, αλλά οπωσδήποτε σημαντικούς λόγους, οι οποίοι εύκολα εξάρθρωσαν το πολιτικό σοσιαλ-αριστερο-νεοφιλελεύθερο συνονθύλευμα, το οποίο με προεκλογικά χοντρά ψέματα έναν χρόνο πριν κατάφερε να ....

ΦΙΛΟΙ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ,ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ,ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!!

Του Αθανασόπουλου Περικλή

Ενώ η κατάσταση έχει φτάσει στο αποκορύφωμα με τα ντόπια και ξένα συμφέροντα να δίνουν τα ρέστα τους, συστρατεύοντας τους πάντες για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν....είναι άλλος από το να αρπάξουν την ακίνητη περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου, και τον Ορυκτό πλούτο της χώρας μας που μάλιστα θέλουν να τα εκμεταλλευτούν με μισθούς πείνας Πακιστανοποιώντας την Ελλάδα, και αποδίδοντας συντάξεις μηδαμινές.


Εχουν ενωθεί όλες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας μας απέναντι στον λαό για να πετύχουν το πρόγραμμά τους.

Παρατηρούμε έναν ΣΑΜΑΡΑ να παραπαίει και να δείχνει την εικόνα ψυχασθενούς ενώ ταυτόχρωνα προχωρά στο πρόγραμμα διάλυσης του κράτους.


Παρατηρούμε μεγάλους πολιτικούς να έχουν βγει από το κάδρο και να είναι σε αναμονή ωστε την κατάλληλη ώρα, να αρπάξουν την διακυβέρνηση για να διαχειριστούν αυτά που θα εξαγοράσουν αντί πινακίου φακής, όπως η ΝΤΟΡΑ ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ

Γι’ αυτό είμαστε πειραματόζωα. Τα πειραματόζωα δεν γνωρίζουν ποτέ τι τους περιμένει…


Ο σκοπός της επίσκεψης του Σαμαρά στη Βιέννη δεν είναι η Σύνοδος, αλλά οι εντολές-κατευθύνσεις που θα πάρει από τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο βρέθηκε εξαιτίας της ΕΡΤ.

Ο Σαμαράς θα ενημερώσει και τους Ζοσέ Μπαρόζο και Ρομπάι για τις δραματικές πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. 


Οι εντολές που θα λάβει, μαζί με τη σχετική κατσάδα, είναι σαφείς: «Όχι εκλογές, κοίταξε να τηρήσεις το πρόγραμμα και να φτάσεις πάση θυσία μέχρι τον Σεπτέμβριο που είναι οι γερμανικές εκλογές». 

Μέχρι τότε δεν πρέπει να ...ανοίξει ρουθούνι, δεν πρέπει να γίνει τίποτε απρόοπτο που θα ανατρέψει το παρόν σκηνικό της τρικομματικής συγκυβερνησης, διαμηνύει η Μέρκελ στον Σαμαρά, δίνοντάς του ταυτόχρονα εντολές .....

ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ! ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ EΚΛΟΓΕΣ;

undefined
Μυστικά γκάλοπ «βουλιάζουν» τους κυβερνητικούς εταίρους που «ιδρώνουν» στο πήγαινε-έλα στο Μαξίμου παίζοντας τα ρέστα τους.

Μαύρο...και στους κυβερνητικούς εταίρους «ρίχνουν» όπως φαίνεται και οι ψηφοφόροι τους.


Μυστικές δημοσκοπήσεις που διενεργούν και τα τρία κόμματα της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης δείχνουν ξεκάθαρα όχι μόνο την καθίζηση που έχουν υποστεί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, εξαιτίας της τακτικής που ακολουθούν και της στάσης τους στην συγκυβέρνηση, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις εμφανίζονται να μένουν ... εκτός Βουλής.

Το δεδομένο αυτό αποτελεί τον τελευταίο μήνα κοινό μυστικό ...

ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...


Αυτοί είναι οι ηγέτες σου. Φτηνοί και τιποτένιοι. Δέκα μέρες κράτησε το θέατρο της ντροπής, με πρωταγωνιστές φτηνά ανδρείκελα που το μόνο για το οποίο νοιάζονται είναι η νομή της εξουσίας…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αυτός είναι ο κατοχικός πρωθυπουργός. 


Ο προσκυνημένος  που η υπογραφή του έγινε συνώνυμο της εθνικής ταπείνωσης. 

Ένα κουτάβι φοβισμένο είναι, που αφού κατέβασε και χθες τα παντελόνια του στα ναζιάρικα συνεταιράκια, δεν είχε το θάρρος ούτε να σε κοιτάξει στα μάτια και να κάνει μια δήλωση για το γυφτοπάζαρο στο οποίο υπήρξε θλιβερός πρωταγωνιστής.

Αυτός είναι ο Μπενίτο ο παραμύθας. Ο άνθρωπος που...

Πλήρωσε πάλι ηλίθιε.....

Αφού κάνατε μάγκες τους Γερμανούς και τους Κινέζους με τις εισαγωγές των πάνελ και τώρα ο λογαριασμός στους Έλληνες , είτε αυτοί είναι καταναλωτές ,είτε επενδυτές.

Λόγω του ελλείματος στο τέλος ανανεωσίμων πηγών ενέργειας αυτό από 9,32 ευρώ η μεγαβατώρα πρέπει να πάει 24,3 ευρώ!!!

Λοιπόν δέστε ποιές είναι οι πιθανές λύσεις .

Η πρώτη είναι να επεκταθεί η έκτακτη εισφορά των φωτοβολταϊκών και στο ειδικό πρόγραμμα που ισχύει για τις στέγες. Η δεύτερη είναι

Επιχείρηση ΕΡΤ!

Γράφει ο Προκόπης Κωφός
Τμήμα Χημείας ΑΠΘ
Η πολιτική συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα, κατάργησης δημόσιων υπηρεσιών, απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, αποκρατικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήσεων, ξεπουλήματος ουσιαστικά της δημόσιας περιουσίας για να ενισχυθούν τα κέρδη των μονοπωλίων, προωθείται από την τρικομματική κυβέρνηση με αποφασιστικότητα! 
Για την κατάργηση δημόσιων υπηρεσιών και για τις απολύσεις υπαλλήλων του δημοσίου ειδικότερα, ξεκίνησαν από μια δύσκολη περίπτωση, την ΕΡΤ, παίρνοντας και κάποια ρίσκα, αυτό τουλάχιστον φρόντισαν να μας δώσουν να καταλάβουμε, και τώρα, ανεξαρτήτως των εξελίξεων στην ίδια την υπόθεση της ΕΡΤ, είναι έτοιμοι να ....

Το Σύνταγμα έγινε το Δίκαιο των δυνάμεων Κατοχής.

Το Ολιγαρχικό Σύνταγμα που ισχύει αυτή τη στιγμή στη χώρα μας και με βάση το οποίο πορευόμαστε, ουσιαστικά από μόνο του λειτουργεί πλέον ως Δίκαιο των δυνάμεων Οικονομικής Κατοχής. 
Από Σύνταγμα του ελληνικού λαού έγινε Σύνταγμα προστασίας των συμφερόντων των δανειστών. 
Πιστεύουμε όπως όλοι βλέπουμε τις κυβερνητικές και δικαστικές αποφάσεις που λαμβάνονται. Ταυτόχρονα, το ισχύον Σύνταγμα επιτρέπει στον καθένα να δίνει και τη δική του ερμηνεία και όλοι μαζί να συζητάμε για το τίποτα ενώ χανόμαστε.
Αυτό το Σύνταγμα κατ’ αρχήν δεν μπόρεσε, όλα τα προηγούμενα ...

BINTEO-O πολίτης που έκανε τον Άδωνι να σιωπήσει...


BINTEO-O πολίτης που έκανε τον Άδωνι να σιωπήσει
Συγκλονιστικό ήταν το ξέσπασμα του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή Γιάννη Παπαδάτου στην εκπομπή "στον ενικό", ο οποίος με αφορμή τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης επέρριψε ευθύνες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για την ΕΡΤ, αλλά και για την σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η περιβόητη δόση, δεν πληρώνει μισθούς και συντάξεις αλλά τα κοράκια του ΔΝΤ! ΑΚΟΥΡΕΥΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

ΕΑΝ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ VULTURE FUNDS ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Τα ακούτε υπερασπιστές – συνέταιροι (;) του Παπανδρέου;

Γι’ αυτό η Τρόικα δεν έφερε αντιδράσεις στην μη επίτευξη στόχων και εκταμιεύει την δόση κανονικά… τα χρήματα τα παίρνουν οι “συνεργάτες” της!

Την ώρα που οι μικρομολογιούχοι, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία, τα ΝΠΔΔ καταστράφηκαν από το PSI, τα Vulture Funds του ΔΝΤ έρχονται και εισπράτουν στο ακέραιο!

Τα συγκεκριμένα ομόλογα διακρατούνται σχεδόν στο σύνολό τους από τα hedge funds, τα οποία τα απέκτησαν όταν κατέρρεαν οι τιμές των ελληνικών ομολόγων.

Οι τιμές κτήσης τους κυμάνθηκαν μεταξύ 25 και 40, ενώ επέλεξαν να μείνουν εκτός PSI, που προέβλεπε «εθελοντικό» κούρεμα κατά 53,5%, οχυρωμένοι πίσω από το αλλοδαπό δίκαιο, και τώρα αποπληρώνονται στο 100, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη.

ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΡΕ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ KAI TA ΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ;

deutche bank luxemburg bondΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 

DEUTCHE BANK LUXEMBOURG ο κάτοχος του “καθαρού” ομολόγου που πληρώνεται στο ακέραιο! 

Δείτε το γράφημα 6/2012 – 6/2013 στην συνέχεια του άρθρου.

Στην έρευνα για την κατάρρευση της Κυπριακής οικονομίας αποκαλύφθηκε ότι η Deutsche Bank έδινε προμήθεια στους τραπεζίτες που θα την βοηθούσαν να ξεφορτώσει “τοξικά” ομόλογα. 

Το πόρισμα κόλαφος της Alvarez και Marshall που αποκάλυψε το Ολυμπία, αναφέρεται ρητά ότι η αιτία της κατάρρευσης της Κυπριακής τράπεζας ήταν η αγορά “τοξικών” ομολόγων χωρίς την αντίστοιχη εξασφάλιση με CDS!

Η μπόχα των δυο πολιτικών πτωμάτων, Κουβέλη και Βενιζέλου, πνίγει τον λαό και τη χώρα.

Δυο πολιτικά πτώματα που ανήκουν στους αρχηγούς ανύπαρκτων στην ουσία κομμάτων βυθίζουν τη χώρα στο χάος και την χρεοκοπία. 

Οι Φώτης Κουβέλης και Ευάγγελος Βενιζέλος στην εναγώνια προσπάθειά τους να επιβιώσουν πολιτικά και να εξυπηρετήσουν άνομα συμφέροντα της διαπλοκής, παριστάνουν τους νταβατζήδες των κρατικοδίαιτων συντεχνιών, αδιαφορώντας για τα συμφέροντα του λαού και του έθνους.

Τα δυο αυτά πολιτικά πτώματα ΄έχουν προκαλέσει μια πολυεπίπεδη πολιτική κρίση με όχημα το εκτροφείο σκανδάλων, το πρυτανείο της διαφθοράς και το άντρο των πελατειακών σχέσεων που λέγεται ΕΡΤ.

Αηδιασμένος ο κόσμος παρακολουθεί το θέατρο του παραλόγου που έχει στήσει η έσχατη μειοψηφία – αθροιστικά ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν φθάνουν το 8%- αλλά έχουν ....

Μισθοί και συντάξεις πείνας εν… όψει!

undefined
Γιατί μας κρύβουν ότι οι μισθοί θα πέσουν στα 420 ευρώ και οι συντάξεις στα 360!!! -  Διαβάστε  τι μας περιμένει από Σεπτέμβριο, μετά τα μπάνια του λαού.

Αν νομίζετε ότι στην Ελλάδα των Μνημονίων τα έχουμε δει και τα έχουμε ζήσει όλα, πλανάστε πλάνην οικτρά. 


Η νύχτα του «Αγίου Βαρθολομαίου» δεν έχει έρθει ακόμα.

Η μεγάλη σφαγή του ελληνικού λαού είναι μπροστά και -ως συνήθως- θα γίνει μετά τα «μπάνια του λαού». 


Τα δύσκολα είναι προ των πυλών και ο πάτος του βαρελιού δυστυχώς δεν έχει φανεί ακόμα.

Επειδή, όμως, το ψέμα και η συγκάλυψη έχουν κοντά ποδάρια, κάποιος πρέπει να πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια....

Ζωντανά ο Νότης Μαριάς-Κοινοβ. εκπρ. Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στις 19 Ιούν 2013

Μεσημεριανό δελτίο 

ειδήσεων - Τετάρτη 

19.6.2013 - με την Ελένη 

Τσαγκά.



"Ζωντανά ο Νότης Μαριάς-

Κοινοβ. εκπρ. Ανεξάρτητων Ελλήνων. 

Νέα σύσκεψη το απόγευμα των τριών αρχηγών 


για την ΕΡΤ".