Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΟΥ ΜΗΝ ΑΛΛΑ με τον Σπύρο Χατζάρα στο Αρτ 10/12/13

ΟΥ ΜΗΝ ΑΛΛΑ με τον Σπύρο Χατζάρα στο Αρτ 17/12/13

Κυβέρνηση “ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ” βλέπουν μεγαλοεκδότες και … Τράπεζα της Ελλάδος.

Την περασμένη Κυριακή ο Σταύρος Ψυχάρης, στο κύριο άρθρο του, έλεγε: 

«Φαντασθείτε τον κ. Τσίπρα πρωθυπουργόν! 

Πώς σας φαίνεται;»

Έκανε λόγο για σενάρια μεγάλου συνασπισμού και πίσω από τις λέξεις ήταν εμφανής η πρόθεσή του να προετοιμάσει το έδαφος για μια συμμαχία των πολιτικών δυνάμεων.

Ήταν την ίδια ημέρα που το “Έθνος της Κυριακής” του Μπόμπολα είχε μεγάλη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επί της ουσίας δεν έλεγε τίποτε απολύτως. 


Συνέντευξη απλά για να επιβεβαιωθεί το «κλείσιμο του ματιού» στον ΣΥΡΙΖΑ από τον μεγαλοεπιχειρηματία και εκδότη που δεν έχει πρόβλημα να τα έχει καλά με όλους.

Και βέβαια, μην ξεχνάμε ....

Βόμβα Παυλόπουλου: "Αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο που συζητάμε".

Ζωηρές ενστάσεις από τον Πρ. Παυλόπουλο για τον νέο φόρο στα ακίνητα

Πόντο  - πόντο   «ξήλωσε»   κατά το ουσιώδες μέρος το  νομοσχέδιο για τα  ακίνητα  ο Προκόπης  Παυλόπουλος  με τη σημερινή ομιλία του  στη Βουλή   κάνοντας ευθέως  λόγο για την αντισυνταγματικότητα  του νέου πλαισίου.   

Όπως  είπε, επικαλούμενος τα  άρθρα  4 παρ. 1 και 5, 17, 18, 25 και 78 του Συντάγματος και τις παρατηρήσεις  της Επιστημονικής   Υπηρεσίας της  Βουλής ,  είναι αντισυνταγματικός ο  υπολογισμός του φόρου επί των ακινήτων  με βάση τις αντικειμενικές αξίες  οι οποίες  πλέον είναι πολλαπλάσιες των πραγματικών.  

Δεύτερον,  δεν μπορεί να φορολογείται ένα ακίνητο ανεξαρτήτως από ....

ΜΠΟΡΕΙ.....ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙ ΔΗΛΩΣΙΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΚΟΛΑΦΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ;;;;

Ο κρυφός άσσος στο μανίκι του Σαμαρά για το χρέος Άσσος στο μανίκι του Αντώνη Σαμαρά και του οικονοικού επιτελείυο της κυβέρνησης μπορεί να αποδειχθεί η έκθεση-κόλαφος του Ευρωκοινοβουλίου για τον ρόλο και τις αποφάσεις που έχει λάβει η τρόικα στην περίπτωση της Ελλάδος. 

Η προκαταρκτική έκθεση καθώς και η ποιτική συγκυρία, ανβαθμίζουν τον ρόλο των πολιτικών στη διαχείριση της κρίσης και στη λκήψη αποφάσεων, ενώ οι τεχνοκράτες στοχοποιούνται και χρεώνονται το πολιτικό κόστος των κοινωνικά επώδυνων μεταρρυθμίσεων και αστοχιών.

Η έκθεση -μεταξύ άλλων- αναφέρει ότι παρά τις αιματηρές θυσίες των Ελλήνων δεν απετράπη η ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας ούτε εξασφαλίστηκε η μακροπρόθεσμη παραμονή της στο ευρώ.


Η έκθεση του Ευρωκοινοβουλίου συνιστά πολιτική παρέμβαση και αποτελεί καταλύτη για τη διαμόρφωση της επόμενης μέρας καθώς και για τον καθορισμού του πλαισίου των συζητήσεων στα Ευρωπαϊκά φόρα.


Παράλληλα ζητά παρεμβάσεις για τη λογοδοσία της τρόικας δεδομένων των αστοχιών που προέκυψαν. 


Ωστόσο, αναγνωρίζει ότι έδρασε σε συνθήκες εκτάκτου ανάγκης, υπογραμμίζοντας ότι ήταν τεράστια η πρόκληση που αντιμετώπισε καθώς, μεταξύ άλλων, ο φόβος της κατάρρευσης της ζώνης του ευρώ ήταν προφανής, οι πολιτικές συμφωνίες έπρεπε .....

Πόσο σημαντικό για την υγεία μας, είναι το ετήσιο check-up; Βασικές οδηγίες για αξιόπιστα αποτελέσματα.

Με τον όρο «προσυμπτωματικός έλεγχος» (Check-Up) εννοούμε την αναζήτηση κάποιας διαταραχής της υγείας μας, μέσω των εργαστηριακών διαγνωστικών εξετάσεων, προτού αυτή ακόμα εκδηλωθεί ή όπως αλλιώς λέμε, προτού αυτή μας «δώσει συμπτώματα».

Το check up δεν έχει ηλικία. 


Ο τακτικός προληπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος γιατί με τον τρόπο αυτό μπορεί έγκαιρα να εντοπισθούν παράγοντες κινδύνου που απειλούν την υγεία μας, πριν αυτοί οι παράγοντες να δημιουργήσουν προβλήματα στον οργανισμό μας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πρώιμη διάγνωση ορισμένων παθήσεων οδηγεί στην σωστότερη και .....

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!! Απόβαση αγροτών από όλη την Ελλάδα στο Σύνταγμα για την φορολόγηση στα αστικά ακίνητα!

Εκστρατεία εναντίον του φόρου Ακινήτων!

Όπως έχουν αναγγείλει οι αγρότες πρόκειται να μεταβούν στην Αθήνα αύριο Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη φορολόγηση των ακινήτων (μονιμοποίηση του χαρατσιού στα αστικά ακίνητα ) , όπως προβλέπεται στον νόμο που κατεβαίνει προς ψήφιση αύριο την ώρα της διαμαρτυρίας!

Τα γνωστά παπαγαλάκια έχουν καταβάλει τις.... τελευταίες ώρες υπεράνθρωπες προσπάθειες να παρουσιάσουν την κινητοποίηση ως ακόμα μια παράλογη απαίτηση που αφορά τους αγρότες την ώρα που .....

Δικογραφία για τον Στουρνάρα..

Δικογραφία για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα διαβιβάστηκε στη βουλή από
τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, σύμφωνα με το νόμο περί ποινικής ευθύνης υπουργών.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε στην συνεδρίαση της Ολομέλειας η αντιπρόεδρος της βουλής Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της δικογραφίας. 

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωής Κωνσταντοπούλου η οποία είπε:

"Ο κανονισμός και το Σύνταγμα προβλέπουν ότι πρέπει να ενημερώνεται η βουλή για τις δικογραφίες που διαβιβάζονται .....

ΠΩΣ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Οι «βρώμικες» μπίζνες Μπαγίς στην Ελλάδα – Το «βαποράκι» του ομίλου Dogus.

Ο παραιτηθείς λόγω του σκανδάλου διαφθοράς που συγκλονίζει την Τουρκία τις δύο τελευταίες ημέρες   υπουργός επί  ευρωπαϊκών υποθέσεων Egemen Bagis είναι ο άνθρωπος  ο οποίος είχε αναλάβει τα τέσσερα τουλάχιστον τελευταία χρόνια να ανοίξει τα ελληνικά «κανάλια» στον όμιλο Dogus (ο οποίος ελέγχεται από τον Τούρκο μεγιστάνα Ferit Sahenk) κατ΄ εντολή  του ίδιου του Τούρκου πρωθυπουργού R.T. Erdogan.
Αυτό ουσιαστικά συνάγεται από τα «έργα και τις ημέρες» του E. Bagis στην Ελλάδα και τις πολλές επισκέψεις του (Νοέμβριος 2009, Οκτώβριος 2010, Μάιος 2011, Ιανουάριος 2012, Οκτώβριος 2013) ιδιωτικές οι περισσότερες) όπου εκτός του γεγονότος ότι αλώνιζε κυριολεκτικά τη δυτική Θράκη -εξυπηρετώντας τα σχέδια του τουρκικού προξενείου, στο περιθώριο αυτό των επισκέψεών του είχε και συναντήσεις με διάφορους κύκλους οικονομικούς και πολιτικούς εντός της χώρας.
Λόγω της ιδιότητάς  του ο Ε. Bagis  αλλά και λόγω της υποτελούς πολιτικής των κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και Σ. Σαμαρά είχε μετατρέψει την Αθήνα σε «δεύτερο σπίτι» του κατά κανόνα με ιδιωτικές επισκέψεις και συναντήσεις  με Έλληνες υπουργούς και υφυπουργούς του κύκλου των οικονομικών υπουργείων.
Σε αυτούς ο E.; Bagis  προωθούσε βάσει εντολών βέβαια ....

1.500 (!) Ευρώ το δευτερόλεπτο αυξάνουν οι τόκοι το δημόσιο χρέος (47 δις ετησίως!)

Την ώρα που η Ελλάδα λαμβάνει δάνεια, υπογράφει Μνημόνια και προχωρά σε κούρεμα των ομολόγων, αρκετοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν πόσο ακριβώς είναι το ελληνικό χρέος και πόσο αυξάνεται κάθε δευτερόλεπτο...

Όλα αυτά τα αποκαλύπτει ένα "οικονομικό" ρολόι, που μετράει τόσο το παγκόσμιο χρέος (που έχει ξεπεράσει τα 52 τρισεκατομμύρια δολάρια), όσο και τα χρέη, που έχει η κάθε χώρα.

Για την Ελλάδα, το... κοντέρ δείχνει κάτι παραπάνω από...

Αντι-παγκοσμιοποιητικός λόγος από τον Ματ Ντέιμον ΒΙΝΤΕΟ.

Όπως γράφουμε, πολύς κόσμος στην Αμερική, στην φωλιά των «λύκων», έχει αρχίσει και ξυπνάει ζητώντας οικονομική και κοινωνικοπολιτική δικαιοσύνη αλλά και απελευθέρωση από τα δεσμά της παγκοσμιοποίησης. 

Ένα από αυτούς φαίνεται ότι είναι και ο πασίγνωστος ηθοποιός Ματ Ντέιμον, ο οποίος στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε διαβάζει απλά απόσπασμα από τον λόγο του κορυφαίου Αμερικανού διανοούμενου, Χάουαρντ Ζιν, «Το πρόβλημα είναι η πολιτική υπακοή».

Η υπακοή και η συναίνεση των πολιτών στην καταδυνάστευση των ζωών τους από τους ......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011, Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΥΝΑΨΕ SWAP – ΜΑΜΟΥΘ!

Κλικ στις εικόνες

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΚΔΟΤΡΙΑ ΔΙΕΣΠΕΙΡΕ ΨΕΥΔΕΙΣ ΦΗΜΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ! Ποιοί πήραν την “προμήθεια”;

Τα θυμάστε τα Swaps της συμμορίας Σημίτη; Νομίζετε ότι στελέχη της “χρυσής επταετίας” ήλθαν στην κυβέρνηση με “αγαθές προθέσεις”;

Σήμερα το Ολυμπία αποκαλύπτει οτι ο στενός συνεργάτης του αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη, Παπαδήμος, στις 21/11/2011 σύναψε Swap με την Nomura!

Ποιό είναι το πιό εξοργιστικό της ...

ΠΟΡΙΣΜΑ-"ΒΟΜΒΑ" ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ Ευρωκοινοβούλιο: “Η Ελλάδα δεν διέφυγε τη χρεοκοπία – Πιθανή η έξοδος από το ευρώ”

Μετά από τέσσερα χρόνια μνημονίου και τους Έλληνες να βιώνουν συνθήκες Κατοχής, το Ευρωκοινοβούλιο παραδέχεται πώς η τρόικα απέτυχε παταγωδώς στην Ελλάδα και επισημαίνει πώς ο κίνδυνος της χρεοκοπίας είναι ακόμη ορατός για τη χώρα μας, όπως και η έξοδος από το ευρώ.

Οι «βόμβες» αυτές έρχονται από το προσχέδιο του πορίσματος της Εξεταστικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου για τα πεπραγμένα της τρόικας στα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης που εντάχθηκαν στο μνημόνιο.

Το πόρισμα-καταπέλτης αυτό διαψεύδει κατηγορηματικά την κυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου που λένε πώς οι «κόποι των Ελλήνων πιάνουν τόπο» και ...

ΒΟΛΗ ...ΚΛΗ.ΔΗ.( ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ) ΚΑΙ ΓΟΝΙΚΗΣ ...ΠΑΡΟΧΗΣ !!

 Η Βουλή των εξαδέλφων, θείων, ανηψιών, υιών και θυγατέρων, μπατζανάκηδων και γαμπρών, αναβαθμίστηκε.

Έγινε Βουλή επενδυτών, χρηματιστών, συμβούλων hedge funds, συλλεκτών ακινήτων, πάμπλουτων συνδικαλισταράδων, νόμιμων(;) μιζαδόρων!

Αυτή η στρούγκα κομματικών προβάτων δεν θυμίζει σε τίποτα πιά αντιπροσωπευτικό του λαού σώμα, κοινοβούλιο!

Μοιάζει περισσότερο με λέσχη πλουσίων, με γιάφκα διαπλεκόμενων, ληστών και απατεώνων του κοινού ποινικού δικαίου....

"ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ-ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

ΟΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΙΜΑΤΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΩΛΕΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ,
ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΥΓΕΡΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΠΑΠΙΓΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΠΡΙΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ.

Ή ΑΥΤΟΙ Ή ΕΜΕΙΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΩΜΙΚΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΟΥ 1974 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΦΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. 

ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΕΣΤΩ ΚΙ' ΑΝ ΑΥΤΗ ....

ΚΑΖΑΚΗΣ : «Η πορεία της Ε.Ε. και το Ελληνικό Πείραμα» ΒΙΝΤΕΟ.

Ο γ.γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης, τοποθετείται στην Εκδήλωση/συζήτηση, στη μνήμη του γραμματέα του πολιτικού συμβουλίου του ΔΗΚΚΙ Νίκου Μπουζάνη, Θέμα: 
«Η πορεία της Ε.Ε. και το Ελληνικό Πείραμα». 

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο Stanley.

Καταθέσεις στο ΣΔΟΕ εμπλέκουν Μεϊμαράκη, Λιάπη, Βουλγαράκη, σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος!

Καταθέσεις στο ΣΔΟΕ εμπλέκουν Μεϊμαράκη, Λιάπη, Βουλγαράκη, σε ξέπλυμα μαύρου χρ
Κατάθεση-φωτιά του κτηματομεσίτη Ιωσήφ Λιβανού, που δημοσιεύει αύριο η εφημερίδα Real News, εμπλέκει σε σκάνδαλο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους δύο κορυφαίους πρώην υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον Μιχάλη Λιάπη και τον Γιώργο Βουλγαράκη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις πολιτικοί φέρονται να συμμετείχαν την περίοδο 2005-2008 σε αγοραπωλησίες σε περιοχές-φιλέτα της Αττικής, τις οποίες αγορές χρησιμοποιούσαν ως βιτρίνα για να καλύψουν μαύρο χρήμα που υπολογίζεται στα 10,2 δισ ευρώ.

Οι αγορές, σύμφωνα με τις καταθέσεις, γίνονταν μέσα από εταιρία real estate του ομίλου .....

ΕβραιοΑμερικάνοι, Σόρος, ΣΥΡΙΖΑ, Δολάριο και διαμελισμός Ελλάδος.

Οι οικονομικές και κοινωνικές κρίσεις δεν πέφτουν από τον ουρανό, όπως μας ενημερώνει και ο Gustave Le Bon στο έργο του "ψυχολογία των Μαζών". 

Κανένας Βασιλιάς ή Κυβερνήτης δεν καταστρέφει, όλες οι καταστροφές που έγιναν στην παγκόσμια ιστορία δεν θα συνέβαιναν αν η ψυχή των μαζών ("μαζοψυχή") δεν τις έκανε να γεννηθούν και να υλοποιηθούν. 

Πίσω από κάθε καταστροφή πάντα βρίσκουμε την "μαζοψυχή". 

Τα σχέδια (καλά ή κακά) τα συλλαμβάνουν πάντα λίγοι και τα εκτελούν πάντα οι πολλοί, οι λίγοι δεν θα μπορούσαν ποτέ να το υλοποιήσουν τον στόχο επειδή ακριβώς είναι λίγοι. 

Για να ενισχύσει τα λεγόμενα του ο Le Bon δίνει παράδειγμα με την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία που μερικές λεγεώνες δεν ήταν δυνατόν να υποτάξουν και να κυβερνήσουν αμέτρητα εκατομμύρια πληθυσμών της αυτοκρατορίας αν και τα ίδια τα εκατομμύρια δεν συνέβαλαν κατά κάποιο τρόπο σε αυτό.

Για να δούμε που πάει το καραβάκι της ιστορίας της Ελλάδος με το νέο προβεβλημένο παιδί των ΕβραιοΤραπεζιτών ονόματι ΑΧEL....

Δικαιοσύνη;Ποια δικαιοσύνη;

Δεκατέσσερα χρόνια μετά το μεγαλύτερο σκάνδαλο των νεώτερων χρόνων, αυτό του Χρηματιστηρίου στην περίοδο του 1999 και όλοι οι κατηγορούμενοι εκρίθησαν από τη δικαιοσύνη αθώοι! Επομένως δεν υπάρχει πια κανένας ένοχος για τις απώλειες εκατοντάδων χιλιάδων περιουσιών.

 Δεκατέσσερα χρόνια μετά τις αγορές του αιώνα στα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας, ένας υπεύθυνος προμηθειών του υπουργείου Άμυνας αποκαλύφθηκε ότι διαθέτει καταθέσεις σε τράπεζα της Σιγκαπούρης ύψους 16 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Ενώπιον του ανακριτού αναγκάζεται να δηλώσει ότι προτίθεται να επιστρέψει τις εν λόγω μίζες στο Ελληνικό δημόσιο και ανοίγει επιτέλους το στόμα του και αποκαλύπτει ποιοι έμποροι όπλων τον λάδωσαν και .....

ΕΝΟΨΕΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ...ΤΑΧΑ ΜΟΥ ..«Καταπέλτης» για την Τρόικα το Ευρωκοινοβούλιο: Κύριοι, αποτύχατε!

Σε προσχέδιο έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου υπογραμμίζεται ότι η τριμερής δεν έλαβε υπόψη της, τις κοινωνικές επιπτώσεις των εφαρμοζόμενων μέτρων στην Ελλάδα, αλλά και δεν κατάφερε να αποτρέψει την ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας - Ξεκινά «κύκλος ανακρίσεων» σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Κύπρο και Ιρλανδία
«Καταπέλτης» για την Τρόικα και το ρόλο της στις χώρες που «τρέχουν» προγράμματα δημοσιονομικής προσαρμογής είναι το προσχέδιο της έκθεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που κατατέθηκε την Τετάρτη στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών του ΕΚ. Το προσχέδιο κατατέθηκε από τους επικεφαλής της ομάδας που ανέλαβε να διενεργήσει τη σχετική έρευνα, Ότμαρ Κάρας (ΕΛΚ, Αυστρία) και Λιέμ Χοάνγκ Νγκοκ (Σοσιαλιστές και Δημοκράτες, Γαλλία).

Στο προσχέδιο ασκείται κριτική και στην ευρωζώνη για την έλλειψη νομικής βάσης στη σύσταση της τρόικας, αλλά και στο ρόλο της τριμερούς, καθώς δεν ελήφθησαν υπόψη οι επιπτώσεις των εφαρμοζόμενων πολιτικών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στα υπόλοιπα κράτη-μέλη που έχουν πληγεί από την κρίση.

Όπως σημειώνεται, τα ....

Σιωνιστικός πόλεμος εναντίων των Χριστουγέννων και των Χριστιανών. ΒΙΝΤΕΟ.

Όταν ακούυτε "καλές γιορτές", "εορταστικές ευχές", "περίοδος των εορτών" και άλλες τέτοιες ανοησίες της νέας εποχής πρέπει να ξέρετε από που ξεκίνησαν και ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός της "ανεκτικότητας" της δικτατορίας της πολιτικής ορθότητας.

Η εκρίζωση του Χριστιανισμού ως ενός από τους πυλώνες των Ευρωπαϊκών εθνών δεν γίνεται για τον σεβασμό της θρησκευτικής ελευθερίας, ούτε οποιασδήποτε ελευθερίας, αλλά την αποκοπή μας από τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα που μας κάνουν ξεχωριστούς.


Ο φυλετικός χυλός, η αθεϊα και η συνεχής αυτολογοκρισία (μην τυχών και προσβάλλουμε κανέναν "ευπαθή" μειονοτικό και πάμε φυλακή) είναι προαπαιτούμενα της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης!