Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ: ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΠ ΣΤΗΝ CosCo.

---000_peiraias-limani
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η COSCO ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΠ
Το ΤΑΙΠΕΔ αποφάσισε να κάνει δεκτή τη μία και μόνο (!) προσφορά της κρατικής (!) κινέζικης εταιρείας CosCo για να εξαγοράσει έναντιεξευτελιστικού τιμήματος μόλις 368 εκατ. ευρώ(το οποίο ήταν και “βελτιωμένο”!) το 67% του ΟΛΠ. Στην ουσία η CosCo θα αναλάβει το 51% του ΟΛΠ, δηλαδή την πλειοψηφία, μόνο με 280 εκατ. ευρώ.
Η απόφαση αυτή του ΤΑΙΠΕΔ, στην πραγματικότητα της κυβέρνησης, η οποία συνάντησε την ενθουσιώδη συναίνεση της ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη, αποτελεί μέγα σκάνδαλο και συνάμα μέγαεθνικό έγκλημα.
Όλοι όσοι αντιστέκονται στο ξεπούλημα της χώρας και ιδιαίτερα όλος ο Πειραιάς, βρίσκεται, μετά την εγκληματική απόφαση για το ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά, σεαναβρασμό.  
Η ιδιωτικοποίηση-ξεπούλημα του λιμανιού του Πειραιά, του μεγαλύτερου στη χώρα, όπως...

Δ. Καζάκης : Ο Βαρουφάκης σε νέες περιπέτειες στη χώρα της Μπαρούφας.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Βαρουφάκης διέπρεψε σε μια συνέντευξη ποταμό ψεύδους, επινοήσεων και ιδιοπαθούς συνδρόμου. Ειλικρινά, έως την εποχή που έτυχε να αναμετρηθούμε στην πλατεία Συντάγματος με τον εν λόγω κύριο το καλοκαίρι του 2011, σπάνια είχα την ευκαιρία να αντιμετωπίσω κάποιον που διαθέτει τέτοια ευκολία στο να κατασκευάζει μυθεύματα και να επικαλείται ψεύδη.
Δεν είναι μόνο η τραγική έλλειψη γνώσης του αντικειμένου, η οποία τον διακρίνει και εντείνει στο έπακρο όσα κόμπλεξ κατωτερότητας τον ταλανίζουν, αλλά και η παθολογική ανάγκη του για αυτοπροβολή, που τον εξωθεί στο ψέμα. 
Για τους ίδιους λόγους έλκεται από την εξουσία, αλλά και από τη συναναστροφή με ισχυρούς επώνυμους «φίλους» (όπως τον φίλο Μάριο, όπως ο ίδιος αποκαλεί τον Ντράγκι) για να να υφίσταται ως προσωπικότητα. Γνωρίσματα που τον κάνουν άκρως επικίνδυνο γιατί δεν έχει όρια, ούτε αναστολές. Αμφιβάλω....

Ξηλώνεται η συνθήκη του Δουβλίνου – Τι κερδίζει η Ελλάδα.

Ξηλώνεται η συνθήκη του Δουβλίνου – Τι κερδίζει η Ελλάδα

Οι Financial Times αποκαλύπτουν πως μέχρι τον Μάρτιο η Κομισιόν θα έχει καταργήσει τη συνθήκη του Δουβλίνου και ιδίως τους κανόνες που ορίζουν ότι η πρώτη χώρα που εισέρχεται ο πρόσφυγας στην ΕΕ είναι υπεύθυνη για την αίτηση ασύλου. Αυτό είναι κέρδος για την Ελλάδα, και την Ιταλία, γιατί σύμφωνα με το δημοσίευμα μεταφέρεται το βάρος των προσφύγων στις πλούσιες ευρωπαϊκές χώρες του Βορρά.

Η ΕΕ «ξηλώνει» την συνθήκη του Δουβλίνου
Οι Βρυξέλλες ετοιμάζονται να διαλύσουν τους κανόνες που ορίζουν ότι η πρώτη χώρα που εισέρχεται ο πρόσφυγας στην ΕΕ είναι υπεύθυνη για την αίτηση ασύλου, επαναστατικοποιώντας την πολιτική και μεταφέροντας το βάρος από το Νότιο τμήμα της ένωσης στο πλουσιότερο Βόρειο.
Οι απαιτήσεις για την ...

Μπαμπά... τι είναι μαλάκας;

Η ηλιθιότητα του ηγεμόνα και αυτή του δούλου…

Ο Σόιμπλε, ο ανώτατος αξιωματούχος του 4ου Ράιχ, απευθυνόμενος στο ανδρείκελο της αποικίας, τον Έλληνα πρωθυπουργό, χρησιμοποίησε την ταπεινωτική γλώσσα που χρησιμοποιούν οι αφέντες προς τους δούλους: «Είναι η εφαρμογή, ηλίθιε!».
Εδώ, βεβαίως, έχουμε δύο ηλιθιότητες: 

Τη βάναυση και επιθετική του Γερμανού αποικιοκράτη (ο ίδιος δεν τη διακρίνει, ως ηγεμόνας) και ....

Αναγκαστική συνταξιοδότηση από το Δημόσιο και όσων δεν θέλουν να βγουν στη σύνταξη.

Σε μια άνευ προηγουμένου συνταύτιση όλων των κοινωνικών τάξεων απέναντι στη νέα σάρωση δικαιωμάτων επί του ασφαλιστικού όσοι συνεχίζουν να δουλεύουν δεν τα βγάζουν πέρα, με την κυβέρνηση να ετοιμάζει νέα «ανταμοιβή» στο συνταξιοδοτικό. 

Βόμβα στο συνταξιοδοτικό του Δημοσίου βάζει ο υπαλληλικός κώδικας που οδηγεί τους 60άρηδες με 35ετία στην υποχρεωτική έξοδο ακόμη και αν δεν θέλουν να συνταξιοδοτηθούν, βλέποντας τις μεγάλες μειώσεις άνω του 23% που φέρνει το νέο ασφαλιστικό από το 2016.

Την πόρτα της υποχρεωτικής εξόδου -ακόμη και αν δεν θέλουν να αποχωρήσουν- αντικρίζουν χιλιάδες υπάλληλοι που έκλεισαν ή κλείνουν φέτος και ...

Handelsblatt: Ακυβέρνητο καράβι η Ε.Ε.

Η όξυνση της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη και η αδυναμία της ΕΕ και των κρατών-μελών της να επεξεργαστεί κοινές λύσεις για τη διαχείριση των προβλημάτων που προκύπτουν έχουν θέσει εν αμφιβόλω το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Σε άρθρο με τίτλο «ΕΕ: Καράβι χωρίς καπετάνιο» η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt σχολιάζει ότι...

Λαγκάρντ: Δεν αρκεί το Ασφαλιστικό, χρειάζονται κι άλλες μεταρρυθμίσεις.

Το ΔΝΤ εξέφρασε την πρόθεσή του να συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα, μετά τη συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με την Κριστίν Λαγκάρντ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός.

Στην ανακοίνωσή του, το ΔΝΤ επισημαίνει την ανάγκη να πραγματοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις στο Ασφαλιστικό, αλλά και σε άλλους τομείς, προκειμένου να κλείσει η πρώτη αξιολόγηση. 

Παράλληλα, γίνεται ...

Έρευνα σοκ : Τα μισά νοικοκυριά στην Ελλάδα ζουν από τις συντάξεις.

Ειδικότερα συντριπτικά αρνητικές είναι οι προσδοκίες των νοικοκυριών καθώς το 70% αναμένει επιδείνωση της οικονομικής του κατάστασης και μόνο το 5,1% προσδοκά σε βελτίωση των οικονομικών του δυνατοτήτων. Αυτό προκύπτει από την έρευνα του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ για το εισόδημα και τις δαπάνες των νοικοκυριών για το 2015.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας...

ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ; Με περιουσία 500 τρις δολάρια δείτε τι ελέγχουν! (vid)

Με αφορμή το Νταβός όπου και φέτος μαζεύεται η αφρόκρεμα της Παγκόσμιας πλουτοκρατίας-Για κάθε πάρτι που γίνεται μετά τις ημερήσιες εργασίες του 
φόρουμ όπως λέγεται σπαταλούνται εκατομμύρια ευρώ- δεν μπορεί κανείς να μην σκεφτεί την οικογένεια Ρότσιλντ!


Σε κάθε τέτοιο γεγονός όπως και στη Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, έχει πάντα εκπρόσωπο.

Δείτε το βίντεο με την διαχρονική ιστορία της πλουσιότερης οικογένειας στον κόσμο με πάνω από 500 Τρις δολάρια καθώς και το τι ελέγχουν!

Ο "ηλίθιος" έπαψε να είναι "χρήσιμος"...

Είναι ίσως η πιο άκομψη έμμεση -πλην σαφής- προσβολή που έχει γίνει σε τετ α τετ τόσο υψηλού επιπέδου! 
Όσο και αν προσπάθησε να το μαζέψει επικοινωνιακά το Μαξίμου με διαρροές, όσο και αν στη συνέχεια έριξε ένα σωρό "καρφιά" ο Έλληνας πρωθυπουργός προς τον κ. Σόιμπλε, οι εντυπώσεις που δημιουργεί είναι και ξεκάθαρες αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνες. Γιατί ο κ. Τσίπρας δεν είναι ένας ιδιώτης,αλλά ο πρωθυπουργός μίας χώρας και αυτήν εκπροσωπεί στα διεθνή fora. Το blame λοιπόν στον κ. Τσίπρα, έχει συνέπειες ....

Νέα κοιτάσματα στο Ιόνιο...τα ξέρουμε και δεν υπάρχει τώρα καμιά δικαιολογία.


Την ώρα που παρατηρούμε μια τεράστια αδράνεια στον τομέα των υδρογονανθράκων στην Ελλάδα λόγω έλλειψης πολιτικής βούλησης, ή ακόμα και άγνοιας, γι’ αυτό το λόγο ενημερώνουμε όλους όσους θέλουν να μάθουν την πραγματική κατάσταση, ειδικά επειδή αυτή είναι αντικειμενικά θεαματική, ενώ αυτό παραμένει άγνωστο στους περισσότερους. 

Στο Ιόνιο υπάρχουν νέα κοιτάσματα και μάλιστα....

Η φασιστική Γερμανία είναι εξαιρετικά ενοχλημένη από την συνέντευξη του Γιάννη Βαρουφάκη.

Η φασιστική Γερμανία είναι εξαιρετικά ενοχλημένη από την συνέντευξη του Γιάννη Βαρουφάκη και ιδιαίτερα η αναφορά του ότι με παρέμβαση της Γερμανίας το Πεκίνο δεν προχώρησε σε δανεισμό της Ελλάδας το μοιραίο καλοκαίρι του 2015.

Η γερμανική κυβέρνηση αρνήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με τις οποίες η Κίνα επρόκειτο να αγοράσει ελληνικό χρέος, αλλά εμποδίστηκε από το Βερολίνο.

Εξάλλου, ερωτώμενος ...

Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα, να την χαίρεστε και να τη νέμεστε κ.Κυριάκο..

Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ Κυριάκο, ως παλιός συμμαθητής και ασήμαντος απλός πολίτης θέλω δημόσια να σας δώσω συγχαρητήρια και για την εκλογή στην ηγεσία της ΝΔ και γιατί πληροφορήθηκα ότι έχετε το καλύτερο βιογραφικό της χώρας. 

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Ίσως είμαι στενόμυαλος, αλλά φοβάμαι ότι όλα τα κόμματα βλάπτουν τη Συρία το ίδιο, όπως έγραφε και ο Καβάφης πολύ πριν η Ελλάδα γίνει Συρία.

Το ότι διαθέτετε ένα από τα καλύτερα βιογραφικά της χώρας έγινε αρχικά αντιληπτό στο πανελλήνιο σε προεκλογική συνέντευξή σας σε δημοφιλή τηλεπερσόνα. Ως κακομοίρης επιστήμονας πρέπει να αναγνωρίσω πως πλέον οι πιο πιστευτές πηγές επιστημονικών πληροφοριών είναι πρωτίστως οι τηλεπερσόνες και έπονται σε απόσταση αναπνοής τα παραθρησκευτικά και κοσμικά μέντιουμ. 

Μετά από αυτή την βιογραφική αποκάλυψη, επικρατήσατε απέναντι σε τρεις τιτάνες του....