Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΙΕΣ “ΑΓΟΡΕΣ”; ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΕΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ . ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ..

ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ… ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013. 
ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;; ΤΙ ΕΓΙΝΕ ;;; 
ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ. 
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ....

ΤΙΣ "ΞΟΡΚΙΖΕΙ" Ο Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΛΛΑ... Απόλυτο το Σύνταγμα και οι συνταγματολόγοι: "Πάμε σε εκλογές αν..."

undefined
"Ξορκίζουν" το ενδεχόμενο εκλογών στην κυβέρνηση, αλλά γνωρίζουν πολύ καλά ότι..
αν παραιτηθούν όλοι ή μέρος των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή οι εκλογές είναι αναπόφευκτες.

Σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Α.Σαμαρά, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος υποστήριξε ότι βάσει των άρθρων 51, παράγραφος 1 που αναφέρει ότι "ο αριθμός των βoυλευτών oρίζεται με νόμo, δεν μπoρεί όμως να είναι μικρότερoς από διακόσιoυς oύτε μεγαλύτερoς από τριακόσιoυς" και του άρθρου άρθρου 53, παράγραφος 2 που αναφέρει ότι "Boυλευτική έδρα πoυ κενώθηκε μέσα στo τελευταίo έτoς της περιόδoυ δεν συμπληρώνεται με αναπληρωματική εκλoγή, όταν απαιτείται κατά τo νόμo, εφόσoν oι κενές έδρες δεν είναι περισσότερες από τo ένα πέμπτo τoυ όλoυ αριθμoύ των βoυλευτών", αλλά και μόνο που λέει αναιρεί το ένα το άλλο.

Κατ'αρχήν ο αριθμός των βουλευτών είναι σε άμεση συνάρτηση

Τα τρία “ΚΑΙ” του άρθρου 187 που ξέχασαν ο Δένδιας και οι εισαγγελείς

undefined
Δεν μας αρέσει να αναφερόμαστε ποτέ δύο φορές στο ίδιο θέμα αλλά αυτή τη φορά είναι αναγκαίο, γιατί βλέπουμε ότι κάτι..
υποκρύπτεται πίσω από τη σύλληψη των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και αυτό δεν είναι μόνο η ανάγκη αποπρασανατολισμού της κοινής γνώμης από τη πρόσφατη παραχώρηση εθνικού εδάφους στη Τουρκία για την οποία δεν υπάρχει καμμία απάντηση από τη κυβέρνηση ούτε οι πρόσφατες αποκαλύψεις μας για τα πολύ μεγάλα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στο Ιόνιο, στο Βόρειο Αιγαίο και τη Κεντρική Μακεδονία, στη Κρήτη και στο Καστελόριζο, που δείχνουν το μέγεθος της κοροϊδίας που έχει υποστεί διαχρονικά ο Ελληνικός λαός.

Προκύπτει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στη δικαιοσύνη, που πλέον ξεπερνάει τα όρια ανοχής ενός δημοκρατικού πολίτη στη συνεχιζόμενη κακή λειτουργία της που δεν αγγίζει τους οικονομικά ισχυρούς, τα τεράστια οικονομικά εγκλήματα και τα θέματα που άπτονται της παράδοσης της Εθνικής κυριαρχίας. 


Προκύπτει όμως και ένα πρόβλημα πολύ σοβαρότερο. Φαίνεται ότι .....

Το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες!

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της εποχής και ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε την αλήθεια που τα ΜΜΕξαπάτησης αποκρύπτουν ενώ αδιάκοπα κάνουν πλύση εγκεφάλου και προπαγανδίζουν νυχθημερόν. 
Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός υπάρξής τους.
Αφυπνιστικό βίντεο, παρακαλώ διαδώστε το με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ελλάδας μας. Είναι καιρός να ξυπνήσουν όλοι οριστικά!
Πρέπει να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω!

Ο Σαμαράς “βλέπει” τους διεθνείς παίκτες ομολόγων....

samaras4[1]
Με τους επικεφαλής κορυφαίων εταιρειών που ενεργοποιούνται στην αγορά ομολόγων συναντάται στη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς.

Στη συνάντηση παίρνουν μέρος οι εκπρόσωποι των JP Morgan – BlueCrest Capital Management LLP – Eaglevale Partners LP – EMSO Partners Limited – Fidelity Management & Research Co. – Greylock Capital Management, LLC -King Street Capital – Lazard Asset Management -Norges Bank Investment Management – NWI Management, LP – Oppenheimer Funds -QFR Capital Management L.P. – Wellington Management BTG Pactual.

Νομικά και πολιτικά ζητήματα..

Λένε οι ποινικολόγοι ότι το «διαρκές αυτόφωρο έγκλημα» της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση είναι δευτερεύον και ότι για να συλληφθούν τα στελέχη της Χρυσής Αυγής θα έπρεπε να υπάρχει ένα πρωτεύον έγκλημα όπως η ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία.

Δηλαδή ο ηθικός αυτουργός θα έπρεπε να αποδεικνύεται ότι μίλησε άμεσα με τον δράστη και να υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία ότι τον προέτρεψε να σκοτώσει το θύμα. 


Τώρα αν υπάρχει κάποιος ηθικός αυτουργός που προέτρεψε τον δράστη να σκοτώσει το θύμα ίσως το μάθουμε …κάποτε από τα απομνημονεύματα κάποιου… Γκας Αβράκωτου.

Σαν δημοσιογράφο, με ενδιαφέρουν τα πραγματικά περιστατικά γύρω από την υπόθεση της Αμφιάλης που μπορώ να ελέγξω και να διασταυρώσω. Με προβληματίζει το σκηνικό γύρω από τη δολοφονία. 


Με προβληματίζει η συμπεριφορά του δράστη. Με προβληματίζει το ότι ο σουπερ «κοριός» περίμενε. Και έγραφε . Με προβληματίζει το αν η ΕΥΠ παρακολουθούσε νόμιμα ένα πολιτικό κόμμα του Κοινοβουλίου. 

Γουστάρω διάρκεια....


Έχουμε και λέμε. 

Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου αποφάσισε στις 2 Ιουλίου του 1975 ( ήταν Τετάρτη), ότι το αδίκημα της συμμετοχής στις κυβερνήσεις των σφετεριστών της λαϊκής εξουσίας ήταν «στιγμιαίο». 

Έγινε δηλαδή κατά τη στιγμή της ορκωμοσίας.

 Έτσι καθάρισαν και οι 104 πρωθυπουργοί, υπουργοί και υφυπουργοί των κυβερνήσεων που σχημάτιζε ο Γουστάβος, και στο ειδικό δικαστήριο κάθισαν μόνο οι 24 «πρωταίτιοι», χωρίς τον Γκας Αβράκωτο. 


Τώρα ο «Άρειος» γνωμάτευσε ότι επειδή η Σύσταση και συμμορία είναι διαρκές έγκλημα, το αυτόφωρο είναι διαρκές. 


Άλλωστε για αυτό παραδόθηκε ο Παππάς.

Το αυτόφωρο της ΧΑ δεν περνάει ποτέ. Εις τον αιώνα τον άπαντα.

Λοιπόν πολύ το γουστάρω. Έτσι θα πάνε φυλακή οι πρωθυπουργοί, υπουργοί υφυπουργοί και γενικοί γραμματείς του Κλεπτοκρατικού Φαυλοκρατικού «συνταγματικού τόξου»....

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ! ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ…

undefined

Αποδείξεις, αποκαλύψεις και στοιχεία
για το σχέδιο επικείμενων πολιτικών διώξεων στην Ελλάδα

«Μετά από έρευνα της εισαγγελίας και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίστηκε ως εγκληματική οργάνωση.»

Αυτό περίπου είναι το περιεχόμενο όλων των σχετικών επίσημων δηλώσεων, που είδαν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία εικοσιτετράωρα. «Όχι», μας είπαν, «η σύλληψη βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής δεν αποτελεί πολιτική δίωξη, αφορά καθαρά στο ποινικό δίκαιο».

Το πόρισμα βγήκε. Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση!
Ναι, αλλά… το πόρισμα αυτό δε βγήκε τώρα…. Ούτε και αποτελεί πόρισμα της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ποιος αποφάσισε πρώτος για το χαρακτηρισμό αυτό της οργάνωσης ως εγκληματικής; Θα το δούμε.
Σε λίγο…

Εκπληκτικός Δείτε το..Νίκος Αργυρόπουλος : "Θέλουν την Ελλάδα χωρίς τους Έλληνες" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ! Είναι η μόνη μας ελπίδα στο σκοτάδι που ζούμε.

undefined
Ο Νίκος Αργυρόπουλος καλεσμένος του Ανδρέα Μπλάνου στην εκπομπή της τηλεόρασης του Αχελώου "Λόγος Ρωμαϊκος".

εκπληκτικός Δείτε το..


Οι Βρυξέλες θέλουν Παν-Ευρωπαϊκό στρατό...

Με προφανείς αιτίες τα παρακάτω (φυσικά όχι μόνο αυτά), η Γαλλία και η Βρετανία προ εβδομάδων συνέταξαν στρατιωτικό σύμφωνο εκπαίδευσης  που δείχνει μια εν γένει διαφωνία παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας και δυνάμεων στην Γερμανία που εμφανώς πλέον έχει αποδειχτεί ότι κινείται σε πολιτικο-οικονομικό Ράιχ. 

Κάτι που έχει ήδη δημιουργήσει και σφοδρές αντιδράσεις. 


Ένα απο τα μεγαλύτερα ερωτηματικά είναι το πως η Ε.Ε. θα μπορούσε να αντέξει χωρίς να έχει την στρατιωτική ομπρέλα του ΝΑΤΟ, ειδικά απέναντι στην ανερχόμενη Ρωσία, αλλά και απέναντι στην Ισλαμική απειλή που διόλου ευκαταφρόνητη δεν είναι.

Εδώ και μερικά χρόνια υπάρχει μια κινητικότητα στο θέμα, ειδικότερα στο πως η Ε.Ε. θα μπορεί να έχει μια αυτόνομη στρατιωτική δύναμη που θα λειτουργεί βάση του κοινού συμφέροντος των χωρών μελών , όταν και εφόσον χρειαστεί. 


Όμως κάπου εδώ αρχίζουν και τα προβλήματα καθώς 
η Ένωση έχει πάψει απο καιρό να είναι ένωση......

Αμνησία...

Πόσο αστείος είναι εκείνος ο κυβερνήτης...
 που αισθάνεται ανίκητος και παντοδύναμος,
 και χτυπάει με σφιγμένες γροθιές το στήθος του,
σίγουρος για τη συντριβή των αντιπάλων του..


Πόσο βαθιά νυχτωμένος είναι εκείνος ο
κυβερνήτης που αγνοεί τον πόνο, τη θλίψη και την οργή του λαού του, ξεχνώντας το τραγικό τέλος όλων των
αυτοκρατόρων,των δικτατόρων και των τυράννων...


Έρχεται ημέρα.....

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ...

Τα βατραχάκια στο αφρόγαλο


Μια φορά, δυο βατραχάκια έπεσαν σε ένα βάζο με αφρόγαλο. 

Αμέσως κατάλαβαν ότι βούλιαζαν. 

Ήταν αδύνατον να κολυμπήσουν ή να επιπλεύσουν για πολύ μέσα σ' εκείνη την πηχτή μάζα που έμοιαζε με κινούμενη άμμο. 

Στην αρχή, τα βατραχάκια χτυπούσαν με μανία τα πόδια τους για να φτάσουν στην άκρη του δοχείου! 

Όμως, ήταν ανώφελο. 

ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΗΡΑ....

ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ: ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΪΣΡΑΗΛΙΝΟ ΑΞΟΝΑ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΓΩΝΡΙΖΕΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ- ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΛΥΣΗ «ΠΑΚΕΤΟ» ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ 
«ΕΝΙΑΙΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΥΠΡΟΥ»...Η Ελλάδα αναπνέει τεχνητά, ως άθλιο προτεκτοράτο του 21ου αιώνα, με δύο πνεύμονες, ένα Γερμανικό και έναν Αμερικάνικο. 

Τίποτα δεν είναι πιο πειστικό γι΄αυτήν τη διαπίστωση από την «αρμένικη» επίσκεψη του Α. Σαμαρά αυτές τις μέρες και ως την ερχόμενη Παρασκευή, στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον, της οποίας είχε προηγηθεί ο Ε. Βενιζέλος!

Ο Α. Σαμαράς πρόκειται να συναντηθεί στις ΗΠΑ με τη διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζόν Μπάιντεν, το Ισραηλίτικο λόμπυ, την ομογένεια, αντιπροσωπεία του Κογκρέσου, αμερικάνους επενδυτές, τον Μπίλ Κλίντον κ.λπ (βλ. πλήρες πρόγραμμα συναντήσεων παρακάτω), ενώ μόλις επιστρέψει από τις ΗΠΑ, φεύγει αμέσως για...
Τον «τοποτηρητή» τους στην ευρύτερη περιοχή, που είναι το Ισραήλ, όπου θα έχει «σημαντικές» συναντήσεις με την Ισραηλινή ηγεσία.

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ : CIA H STRATFOR ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ;‏

Αγαπητοί μου αναγνώστες δεν ξέρω αν ο μεσαίωνας που υπάρχει στην Ελλάδα μου επιτρέψει να σας ενημερώνω, αλλά ένα να ξέρετε ότι αν δεν αντιδράσουμε όχι για τον Μιχαλολιάκο, απλά τον άφηναν να κάνει τη δουλειά τους οι  δάσκαλοι του φασισμού ξένοι και ντόπιοι.

Ο Σαμαράς, Ο Βενιζέλος, και ο μεγάλος Αβραμόπουλος ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΗΓΑΙΝΑΝΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, αποδείχτηκαν πράγματι μεγάλοι πράκτορες δολιοφθορείς!
Στο παιχνίδι δεν είναι μόνο όλα τα κόμματα αλλά πιθανών να είναι σε πλήρη συνεργασία και ο πολύς Τσίπρας;

Για να μη ξεχνιόμαστε ! Kρυφά μέτρα 5 δισ. ευρώ!

Το νέο «πακέτο» εκτιμάται ότι θα κλονίσει την πολιτική συνοχή της κυβέρνησης και είναι ικανό να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός δεσμευόταν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι δεν θα πάρει νέα μέτρα.

Μέτρα ύψους 5 δισ. ευρώ, για τα οποία η κυβέρνηση θα πρέπει να δεσμευτεί από φέτος, ζητάει η τρόικα για τη διετία 2015-2016.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών», το τελεσίγραφο των δανειστών έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο μέγαρο Μαξίμου, καθώς αποστέλλεται 15 μέρες πριν οι αξιωματούχοι της Ε.Ε., της ΕΚΤ και του ΔΝΤ φτάσουν στην Αθήνα για να θέσουν άλλον ένα εκβιασμό: «Πρώτα τα μέτρα και μετά η δόση».

Αν και το σύνολο το νέων μέτρων που θα συμφωνήσουν οι ελεγκτές με την κυβέρνηση δεν έχει κλειδώσει, είναι γνωστό ότι ο κατάλογος θα περιλαμβάνει:

Η καταιγίδα των καταιγίδων..

undefined
Τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ευρωζώνης είναι η υπερχρεωμένη Ιταλία, με μία κυβέρνηση που παραπαίει, καθώς επίσης η Γαλλία – η οικονομία της οποίας είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, με την ανταγωνιστικότητα της σε διαρκή υποχώρηση, καθώς επίσης με το δημόσιο χρέος της να κλιμακώνεται συνεχώς.

Προφανώς, καμία από τις δύο αυτές χώρες δεν μπορεί να βοηθηθεί από το ταμείο στήριξης της ζώνης του ευρώ – οι δυνατότητες του οποίου φτάνουν μόνο μέχρι την Ισπανία. 


Οι Γερμανοί πάντως μεταφέρουν ήδη τα χρήματα τους ...

Η από-Φασιστική Δημοκρατία μόλις ανατέλλει.....

undefined
Φθάσαμε από το “η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα” στο “ η δημοκρατία θα προστατεύεται με διατάξεις”. 

Βρήκε η Δημοκρατία αδιέξοδο για να έρθουν οι διατάξεις, οι οποίες εξαγγέλθηκαν από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Βενιζέλο ή ώθησαν την Δημοκρατία σε αδιέξοδο για να περάσουμε σε ένα καινούργιο καθεστώς που θα έχει δημοκρατικό μανδύα αλλά φασιστικά θεμέλια; 

Η Δημοκρατία, για το πολιτικό σύστημα με την πολιτική γραμμή “ενάντια στον φασισμό”, έγινε η κόκκινη γραμμή που θα διαχωρίζει τον κοινοβουλευτισμό από τον λαϊκή εντολή. 

Αλλάζοντας με μία απλή διάταξη το κοινοβουλευτικό σύστημα που θα επιτρέπει να συνεχίζει η όποια κυβέρνηση το έργο της ακόμα κι αν αν μία ολόκληρη παράταξη παραιτηθεί, ακόμα κι αν μέσα στη Βουλή μείνουν 200 βουλευτές, η δημοκρατία όχι απλά έχει φθάσει σε αδιέξοδο, αλλά σε γκρεμό. 

ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΦΥΓΜΟΜΕΤΡΗΣΕΙΣ...

Αγαπητοί φίλοι, συναγωνιστές και συνοδοιπόροι εμείς πότε δεν θα σας είπαμε (και ούτε ποτέ θα κάνουμε) να στηρίξετε τον ένα κόμμα ή το άλλο. 

Ούτως άλλως δεν πιστεύουμε κανένα από τα υπάρχοντα κόμματα τα οποία άλλο περισσότερο και άλλο λιγότερο είναι μέρος του συστήματος.

Οι περισσότεροι από εσάς δεν πιστεύετε τα αποτελέσματα των γκάλοπ που κυκλοφορούν και πολύ καλά κάνετε. 


Το σύστημα όμως... 
εξουσίας σε συνεχή βάση κάνει σφυγμομετρήσεις και ξέρει πολύ καλά πως πάνε ποστά για το κάθε κόμμα και οι διάφοροι συσχετισμοί γενικότερα. 


Η συγκυβέρνηση των δωσιλόγων βρίσκεται σε δύσκολη θέση καθώς τίποτα δεν της πάει καλά  και πως θα γινόταν αυτό άλλωστε με αυτή την εγκληματική πολιτική και αυτά τα καταστροφικά μέτρα. 

Όσο θα αυξάνετε τους φόρους τόσο λιγότερα θα εισπράττετε μέχρι το σύστημα να καταρρεύσει...

Building Falling Over

Του Κώστα Στούπα


Όσο θα αυξάνετε τους φόρους τόσο λιγότερα θα εισπράττετε μέχρι το σύστημα να καταρρεύσει. 


Το χαράτσι στα ακίνητα και όχι μια λογική φορολόγηση του εισοδήματος των ακινήτων αποτελεί δήμευση των ακινήτων.

Οι περισσότερες εξεγέρσεις και επαναστάσεις στην ιστορία ξεκινούν από παρακμάζοντα καθεστώτα που προσπαθούν να διατηρήσουν την ισχύ τους μέσα από εξοντωτική φορολογία.

Στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου οι άμεσοι φόροι ήταν μειωμένοι κατά 1,8 δισ. ευρώ, οι έμμεσοι φόροι μειωμένοι κατά 1,3 δισ. ευρώ και οι φόροι κατανάλωσης μειωμένοι κατά 600 εκατ. ευρώ.


Όλα αυτά παρά τις αλλεπάλληλες αυξήσεις φόρων.


Ο δρόμος που ακολουθεί η κυβέρνηση είναι λάθος, όχι όμως λάθος με τον τρόπο που το εννοεί η αντιπολίτευση δηλ. της αύξησης περαιτέρω των φόρων, γιατί λεφτά υπάρχουν.

Παραλύει η Αμερική! – Έρχεται στάση πληρωμών από αύριο εάν δεν περάσει ο προϋπολογισμός...

undefined
Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κινδυνεύει να παραλύσει από το πρωί της Τρίτης, καθώς επίσης εκατοντάδες χιλιάδες ομοσπονδιακών υπαλλήλων να υποχρεωθούν σε άδεια άνευ αποδοχών, αν το Κογκρέσο αποτύχει να.. υιοθετήσει ένα σχέδιο προϋπολογισμού το βράδυ της Δευτέρας.

Σε πιθανή αρνητική έκβαση της συνεδρίασης του Κογκρέσου οι Αμερικανοί δημόσιοι υπάλληλοι που θεωρούνται «ως μη ουσιώδες δυναμικό» θα...
 πρέπει υποχρεωτικά να παραμείνουν στο σπίτι και να μην πάνε στις θέσεις εργασίας τους. 


Οι δημόσιοι οργανισμοί που απειλούνται να χάσουν προσωπικό είναι αυτοί που είχαν υποστεί το ίδιο «μαρτύριο» το 1995-1996 ήταν είχε προκύψει παρόμοιο δημοσιονομικό κενό.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ....ΚΥΡΙΟΙ ...!!!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ , ΑΠΟΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ...

...θα το ενεργοποιήσουν και για αυτούς που οδήγησαν τη χώρα με πλαστά στοιχεία στα μνημόνια και παρέδωσαν την Εθνική Κυριαρχία της ;;;

Θα ενεργοποιήσουν το αυτόφωρο για τις 5.000 αυτοκτονίες, για
τα παιδάκια που...

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ Ολόκληρο το "πόρισμα" του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χ.Βουρλιώτη για ΧΑ.

Ολόκληρο το "πόρισμα" (στην πραγματικότητα δεν είναι "πόρισμα" αλλά παραγγελία για άσκηση ποινικής δίωξης προς διακρίβωση του ΑΝ διαπράχθηκαν αδικήματα) του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χ.Βουρλιώτη βάσει του οποίου συνελήφθησαν οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, παρουσιάζεται παρακάτω, όπως διέρρευσε από δικαστικές πηγές.
Αναφέρεται ότι το εθνικιστικό κόμμα βάσει των όσων του έστειλε ο υπουργός "προκαλεί το δημόσιο αίσθημα, υπονομεύει την αυθεντία του κράτους, προσβάλλει τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη και εσωτερική ασφάλεια της χώρας, εκθέτει τη δημοκρατική παράδοση και το νομικό της πολιτισμό, αλλά και τις απορρέουσες από το διεθνές και ευρωπαϊκό δίκαιο προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεσμεύσεις της"...

ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΑΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ "ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ" Μύδροι και από Α.Κουγιά για τις κατηγορίες κατά ΧΑ: "Δεν υπάρχουν στοιχεία"

Aνέκδοτο έχει γίνει στους κύκλους των ποινικολόγων όλης της χώρας το περίφημο "πόρισμα" ή καλύτερα οι δικογραφίες Δένδια που για πρώτη φορά μετά το 1967 οδήγησαν Έλληνες πολιτικούς πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.
Μετά τον γνωστό αριστερό ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο ο οποίος έκανε παρέμβαση σε εκπομπή του ΑΝΤ1 (και τον έκοψαν στον αέρα γιατί προφανώς δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγε) και οποίος με πέντε σταράτες κουβέντες αποδόμησε ολόκληρο το κατηγορητήριο κατά της ΧΑ, ήρθε και από την "δεξιά" πλευρά του φάσματος των δικηγόρων, ο έμπειρος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας για πει αυτό που πλέον έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα: 
Ότι το κατηγορητήριο είναι διάτρητο στην καλύτερη περίπτωση και οι κατηγορίες αστήρικτες και "ορφανές" από στοιχεία.
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στον Χαρδαβέλα στο RealFm για "βασικές ελλείψεις" στο κατηγορητήριο και ότι "τον εκπλήσσει η μεγάλη σπουδή με την οποία έγιναν οι συλλήψεις".

ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ..ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ.....ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Μέρκελ μοιάζει να αηδιάζει την γερμανική σημαία! ΒΙΝΤΕΟ.


«Αν θέλετε μια πραγματική παγκόσμια τάξη πραγμάτων, πρέπει να δώσετε κυριαρχικά σας δικαιώματα σε άλλους!».
Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να γιορτάζει στις 22 Σεπτεμβρίου τη νίκη της στις εκλογές. 
Η Μέρκελ, πρώην κομμουνίστρια, είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της παγκοσμιοποίησης και της νέας παγκόσμιας τάξης.