Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Συγκλονιστική ομιλία Έλληνα αγρότη....

Το αναγκαστικό δίκαιο - Συγκλονιστική ομιλία Έλληνα αγρότη που ζητά την παρέμβαση εισαγγελέα για την εθνική προδοσία και το ξεπούλημα της Ελλάδας και της εθνικής περιουσίας στους δανειστές των μνημονίων..

Θέλω νά εἶμαι μέλος μίας Ἐνώσεως πού μέ …φτύνει;

Ὅλη ἡ παραφιλολογία περὶ ἐξόδου τῆς Ἑλλάδος ἀπὸ τὴν συνθήκη Σέγκεν, εἶναι ἀποτέλεσμα τῆς προσπάθειας τῶν Εὑρωπαίνων συνεταίρων μας νὰ κατευνάσουν τὶς εὐρωσκεπτικιστικὲς τάσεις τῶν Ἄγγλων, ἔν ὄψει δημοψηφίσματός τους…

Ὁρισμένες δικές μου σκέψεις λοιπόν…


Θέλω νά εἶμαι συνεταῖρος μέ κάποιους, οἱ ὁποῖοι στήν πρώτη εὐκαιρία μέ κρεμοῦν;


Θέλω νά εἶμαι συνεταῖρος κάπου, ὅπου ἐνᾦ ἐπιβάλλεται ὅλοι νὰ εἴμαστε ἰσότιμοι, μερικοί εἶναι πιό …ἴσοι ἀπό τούς ἄλλους;


Θέλω νά εἶμαι ....

Η Συρία, η Τουρκία και τα τύμπανα του Γ΄ Παγκοσμίου Πολέμου....

http://voria.gr/images/5u6iVxZUIiACUEVxVTTA.jpg
Υπάρχει φόβος να έχουμε επανάληψη των δύο Παγκοσμίων Πολέμων στην περίπτωση που δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα μεταξύ των ισχυρών.

Σε ανύποπτο χρόνο υπήρξε κοινή πεποίθηση των πολιτικών αναλυτών, ότι όσα συμβαίνουν στη Μ. Ανατολή, θυμίζουν τα προηγηθέντα των δύο Παγκοσμίων Πολέμων του 20ού αιώνα. Μια εμπλοκή που την θεωρούσαν εύκολα διαχειρίσιμη, σιγά-σιγά αποκτούσε άλλη διάσταση. Όλο και περισσότερες δυνάμεις εμπλέκονταν, ώσπου κατάληξε σε παγκόσμια ....

Η Νέα Τάξη θέλει να κλείσουν οι μικρές επιχειρήσεις.

Η Νέα Τάξη θέλει να κλείσουν οι μικρές επιχειρήσεις
Με σαφήνεια καταλαβαίνει κανείς ότι η Νέα Τάξη θέλει να κλείσουν όλες οι μικρές επιχειρήσεις για να μην υπάρχουν ελεύθεροι αλλά μόνο δούλοι. 
Στο τέλος αν το επιτύχει όλοι οι άνθρωποι θα δουλεύουν για μια παγκόσμια εταιρία. 
Δέστε το αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Ξένα funds: Αυτοί είναι οι νέοι ιδιοκτήτες της Ελλάδας..

Tα «γεράκια» ήρθαν και… είναι έτοιμοι να «κατασπαράξουν» τα πάντα – P. Watsa, J. Paulson και St. Johnson, οι επικεφαλής των ξένων funds ήρθαν για να ρυθμίσουν το μέλλον της αποικίας χρέους.

Συνάντηση με τους «οικονομικούς κατακτητές» της Ελλάδας είχε την Παρασκευή (29/1) ο πρωθυπουργός της Αριστερής κυβέρνησης Αλέξης Τσίπρας, με τις συζητήσεις να επικεντρώνονται στο ύστατο ξεπούλημα που θα υποστεί η χώρα μας μέχρι τον Μάρτιο, οπότε και θα έχει ολοκληρωθεί η καταστροφική αξιολόγηση του κουαρτέτου των δανειστών.

Αν θέλετε να μάθετε ποιοι είναι οι εν λόγω κύριοι επικεφαλής των ξένων «funds» που διαχειρίζονται δεκάδες δισ. δολάρια, να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τους....

Συνέλληνες και Φιλέλληνες, ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ, ΣΤΑ ΟΠΛΑ.

ellada-yfesi-akropoliΕίναι μία έκφραση που εκστόμισε ο μακαριστός Επίσκοπος Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας π. Αυγουστίνος Καντιώτης πριν λίγα χρόνια, όταν είδε να απειλούνται τα ΄Οσια και Ιερά της Πίστεώς μας, η Φιλτάτη Πατρίδα μας, η Ιστορία, η Παράδοση και Ζωή μας.

ΣΤΑ ΟΠΛΑ πρώτα τα πνευματικά, ορθώνουμε τείχη νοερά για να μην διαπεράσουν μέσα στο νου της νεολαίας μας οι αρρωστημένες προπαγανδιστικές τάσεις της νεοταξικής εοσφορικής ελίτ, που αποσκοπούν στην λήθη της ιστορικής μας μνήμης. Ούτε επανάσταση του 1821 δεν θα διδάσκεται στα ελληνικά σχολεία, ούτε το έπος του 1940, χάριν δε της ανδρεία εκείνων των γενναίων Ελλήνων είναι ζωντανοί οι 
σημερινοί δυνάστες μας και μας επιβάλλουν μέτρα θανάτου, ούτε Μεσολόγγι, ούτε Ζάλογγος, ούτε γενοκτονίες Πόντου και Μ. Ασίας και ίσως στα ψιλά γράμματα θα γίνεται μία μικρή αναφορά στις Θερμοπύλες, τη Σαλαμίνα και το Μαραθώνα.

Αντ΄αυτών, τη στιγμή μάλιστα που οι ελληνόφωνοι του Υπουργείου Παιδείας πρωτοστατούντος του κ. Παναγιώτη Λιάκου σκέφτονται να...

Η Ελλάδα μπορεί ακόμη να διαλύσει την Ευρώπη...

Λίγους μήνες και ένα εκατομμύριο μετανάστες νωρίτερα, τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας ήταν το μεγαλύτερο θέμα στην Ευρώπη. Ωστόσο, παρά το πρόγραμμα διάσωσης του περασμένου έτους, η Ελλάδα και οι δυσκολίες της μπορούν ακόμη να φτάσουν την ευρωπαϊκή ενότητα στο χείλος του γκρεμού, καθώς η μεταρρυθμιστική διαδικασία της χώρας οδεύει προς σύγκρουση.

Καθώς ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του, ο ΣΥΡΙΖΑ, γιορτάζουν έναν χρόνο στην εξουσία, οδηγούνται σε ένα δύσκολο ερώτημα: τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού…

Οι ελληνικές συνδικαλιστικές οργανώσεις έχουν απαντήσει στις απειλές περί περικοπών συντάξεων με απεργίες και οργισμένες διαμαρτυρίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κυβερνητικός του εταίρος διατηρούν μόλις 153 από τις 300 έδρες του Κοινοβουλίου, μια ισχνή πλειοψηφία που δεν αφήνει πολιτικά περιθώρια για ελιγμούς. Ενώ οι εσωτερικοί πολιτικοί εχθροί του Τσίπρα τον περικυκλώνουν σαν γύπες.

Προστίθεται στα προβλήματα του πρωθυπουργού το γεγονός πως .....

ΔΝΤ: Ξεκάθαρα μη βιώσιμο το χρέος της Ελλάδας.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο χαρακτηρίζει «ξεκάθαρα μη βιώσιμο το χρέος» της Ελλάδας, ενώ σε ειδική έκθεση που δημοσιοποίησε χθες, το Ταμείο τονίζει -ομολογώντας ουσιαστικά και εκ νέου τα λάθη του στις επιλογές της ελληνικές διάσωσης- ότι η «συστημική εξαίρεση», όπως χαρακτηρίστηκε η περίπτωση της Ελλάδας το 2010, δεν ήταν ορθή.

Τότε είχε επιλεγεί ουσιαστικά να αλλάξει το καταστατικό για να δοθούν στη χώρα μας περισσότερα δανεικά απ’ όσα εδικαιούτο, μία εξέλιξη που απέτρεψε την αναδιάρθρωση του χρέους, η οποία και ήταν αναγκαία για να καταστεί βιώσιμο το χρέος.

Ο αναπληρωτής διευθυντής της Διεύθυνσης Στρατηγικής, Πολιτικής και Επιθεώρησης Hugh Bredenkamp δήλωσε ότι το 2010 θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί καλύτερα και πιο αποτελεσματικά η ελληνική κρίση, απ’ ό,τι τελικά έγινε μέσω της...

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΙ

Αμέσως μετά την απελευθέρωση και ιδιαίτερα μετά την εποχή του Καποδίστρια, οι παλιοί κοτζαμπάσηδες, που έχασαν τη δύναμή τους στην επαρχία, μαζεύτηκαν στα αστικά κέντρα και επέπεσαν ομαδικά σε ότι αφορά την οικονομία στη μεταπράτηση, σε ότι δε αφορά την πολιτική, στα βουλευτικά αξιώματα και τον κρατικοδίαιτο κομματικο-παρασιτισμό, καταλαμβάνοντας τη θέση της αστικής τάξης για την οποία ήταν φτιαγμένο το αστικό κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, που μόλις είχαμε εισαγάγει στη γεωργική χώρα μας.

Αυτή η άρχουσα ολιγαρχία, είχε από τότε
ξενόστροφη κατεύθυνση και ποτέ εθνική. 

Από τη αρχή τα κόμματα που έφτιαξε (αγγλικό, γαλλικό, ρωσικό) ήταν ξενόδουλα κόμματα και ταυτόχρονα η ίδια ζούσε ....

«ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» ΛΑΓΚΑΡΝΤ – ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ: Απαιτούν «τσεκούρι» στον κατώτο μισθό των 586 ευρώ

Μπουρλότο στην αξιολόγηση βάζουν εκ νέου Λαγκάρντ και
Τόμσεν του ΔΝΤ ζητώντας ανατροπές στα εργασιακά και προβάλοντας την εξοργιστική απαίτηση για περικοπή του κατώτατου μισθού των 586 ευρώ.


Το βασικό επιχείρημα του ΔΝΤ είναι ότι το ύψος του κατώτατου μισθού, μετά τη μείωση των μέσων μισθών, αποτελεί πλέον αντικίνητρο για τον εργοδότη. 


Επιπλέον το Ταμείο σύμφωνα με δημοσίευμα τς εφημερίδας «Αγορά», επιμένει στην απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων με το επιχείρημα ότι θα ενισχυθεί ο ανταγωνισμός, στην αλλαγή .....

ΣΟΚΑΡΕΙ το BBC:”Οι Έλληνες συνταξιούχοι θα τρώνε χόρτα για να επιβιώσουν!”

To βρετανικό δίκτυο BBC βρέθηκε στην Κρήτη για να κάνει ρεπορτάζ για
την οικονομική κρίση αλλά και ένα ένα μίνι οδοιπορικό με έναν 80χρονο συνταξιούχο αγρότη, ο οποίος μαζεύει χόρτα στα βουνά του Λασιθίου.

«Οι άγριες πρασινάδες, γνωστές ως “χόρτα”, έχουν αποτελέσει τη βάση της κρητικής διατροφής από τους Μινωικούς χρόνους, αλλά με το οικονομικό κλίμα της Ελλάδας να επιδεινώνεται με γρήγορους ρυθμούς, η αναζήτηση τροφής μπορεί να γίνει για μία ακόμα φορά τρόπος ζωής», αναφέρει η δημοσιογράφος του BBC, Heidi Fuller-Love σε άρθρο της με τίτλο «Why some Greek pensioners may have to forage to survive».

Η δημοσιογράφος συνοδεύει τον συνταξιούχο σε μία από τις συχνές του εξορμήσεις του στα ...

ΚΑΘΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.

     


Και ο τρόπος είναι ένας.

     Οι εξής δύο:


     Πρώτον κοινωνική συνένωση και συνοχή για αντιμετώπιση του κοινού εχθρού,
     ..και δεύτερον σπάσιμο των τηλεοράσεων,
     ..και ενημέρωση από ελεύθερααυτοδιαχειριζόμενα κανάλια και σταθμούς, κι ελεύθερα blog και sites στο ...

Έτοιμο το νέο... "πατριωτικό" (;;;;;) κόμμα, από τον... υφυπουργό της ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΥ!!!!!!!!!!!!

Άντε ΡΑΓΙΑΔΕΣ... έτοιμο το νέο "πατριωτικό" (;;;;) κόμμα..

Για μια ακόμη φορά, οι πατρώνες της ελλαδίτσας μας, θα μας ρίξουν στα βράχια, συγκροτώντας εναλλακτική λύση διακυβέρνησης, από τον στρατηγό Φράγκο Φραγκούλη... και.....

Το ιταλικό «αγκάθι» πονάει την πανικόβλητη Γερμανία που θέλει να τα δώσει όλα στους Τούρκους!

Η γερμανική κυβέρνηση επιθυμεί η Ιταλία να πάψει να αντιτίθεται στην καταβολή τριών δισεκατομμυρίων ευρώ, όπως υποσχέθηκε η ΕΕ στα τέλη του 2015, στην κυβέρνηση της Τουρκίας ώστε να διαχειριστεί καλύτερα τους 2,5 εκατομμύρια Σύρους πρόσφυγες στο έδαφός της και να θέσει υπό έλεγχο την παράτυπη μετανάστευση προς την ευρωπαϊκή ήπειρο.
Μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ στο Βερολίνο ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης διαβεβαίωσε ότι ...

Εξακολουθείτε να πιστεύετε ότι η Ελλάς, συναλλάσσεται σε ευρώ;;;;

12654698_1026810114042512_85672450048461
Σήμερα θέλω να μιλήσω σε όλους εσάς που πιστεύετε ότι στην τσέπη σας έχετε ένα χαρτονόμισμα που ονομάζεται ... Ευρώ! Σε όσους πιστεύετε ότι από τις 6 Ιουλίου 2015, κρατάτε στα χέρια σας ... ευρώ!!

Δεν θα μπω στην διαδικασία εξειδικευμένης ανάλυσης! Αυτό θα το κάνω σύντομα τηλεοπτικά! Το έχω κάνει ήδη σε ραδιοφωνικές εκπομπές στη Θεσσαλονίκη! Απλά θα σας ζητήσω να κάνετε δύο πράγματα!

Α. Πηγαίνετε σε μια οποιαδήποτε τράπεζα και ζητήστε να σας "χαλάσουν" ένα 500ευρω! Πείτε ότι έχετε ένα....

Η Μεγάλη Εκκλησία..Εις μνήμην του Κωνσταντίνου ΙΑ ΄Παλαιολόγου. βιντεο.

Αν υπάρχει ένα έργο που υλοποιεί μοναδικά και συνολικά το Βυζαντινό αρχιτεκτονικό ιδεώδες, αυτό δεν είναι άλλο από τον εξαίσιο ορθόδοξο μέγα καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινουπολη, που χτίστηκε τον 6ο αιώνα με σχέδια του αυτοκράτορα Ιουστινιανού.
Το Ιστορικό Φορτίο του Αρχιτεκτονήματος και το Πνευματικό Βάθος του Βυζαντινού Πολιτισμού έρχονται σε ακραία αντίθεση με τα τουρκικά παρελκόμενα μπροστά στο ναό και με το στοιχείο μιναρέ πάνω στον ....

ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΝΟΗΤΟ ΣΤΑΥΡΟ........ΔΕΞΙΑ - ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΨΗΛΑ!!

Τίποτα άλλο δεν σιχαίνομαι και δεν περιφρονώ περισσότερο από ανυπόμονους, απερίσκεπτους, πανικοβλημένους άνδρες (;;) που κλαίγονται μονίμως σαν τη Μαριγούλα της γειτονιάς και προσβάλλουν για το πεσμένο τους ηθικό τους.. Έλληνες. 

"Νεοέλληνες", "καναπεδάτοι", "φραπεδάτοι", "δειλοί", "ραγιάδες" κι άλλοι πολλοί τέτοιοι χαρακτηρισμοί από...απελπισμένους ραγιάδες με το κεφάλι σκυμμένο και τα παντελόνια κατεβασμένα στις πρώτες δυσκολίες..

Τι ασφάλεια και τι εμπιστοσύνη να σου εμπνεύσουν τέτοια άτομα; Πως να τους ακολουθήσεις και που; Θα σε πάρουν στο λαιμό τους και θα κάνετε όλοι μαζί μια τρύπα στο νερό.

Νομίζουν πως μειώνοντας τον Έλληνα θα τον καταφέρουν να πάρει μπρος; ΜΕΓΑ ΑΤΟΠΗΜΑ....

Ξαναβρείτε την χαμένη σας Ελληνικότητα!!!

Κοιτάζω γύρω μου με απελπισία και διαπιστώνω ότι οι εχθροί είναι τόσο πολλοί, τόσο πολλοί οι προσκυνημένοι και οι γενναίοι τόσο λίγοι, τόσο λίγοι οι μπροστάρηδες του Έθνους για να δείξουν τον δρόμο που ακολουθούν όσοι θέλουν να νοιώθουν πάντα νέοι και πάντα ωραίοι σ’ αυτή την γωνιά της Γης, που δεν …κουράστηκε να ξαναγεννιέται κάθε φορά από την στάχτη της!!!
Με συνείδηση της κοινωνικής μας ευθύνης προς το Έθνος μας, δεχόμαστε το κάλεσμα της γενιάς μας να αγωνιστούμε για να δώσουμε πίσω ....