Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: Παιδιά είναι ρε καθίκια, ζωές ανθρώπινες, δεν είναι εμπορεύματα ρε βρομιάρηδες, ε βρομιάρηδες...

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. 2013

undefined


Δε μου λες ρε Σαμαρά, δε μου λες κι εσύ ρε υπουργέ της Παιδείας, τα παιδιά σας έτσι πάνε στο σχολείο; Απαντήστε ρε, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ;

Σα δε ντρέπεστε ξευτιλισμένα υποκείμενα...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ : ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ... ΣΕΪΧΗΔΕΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ!

Ψυχρολουσία για την κυπριακή κυβέρνηση, αλλά και για τις αυταπάτες, των Κυπρίων που έχουν πέσει θύματα εσκεμμένα υπερβολικών «εκτιμήσεων»για τις ποσότητες φυσικού αερίου που ενδέχεται να υπάρχουν στην κυπριακή Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), αποτέλεσε η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της δεύτερης γεώτρησης που πραγματοποίησε η εταιρείαNoble στο κοίτασμα «Αφροδίτη». 

Χαμηλότερες των προσδοκιών αποδεικνύονται λοιπόν οι εκτιμώμενες ποσότητες του φυσικού αερίου που υπάρχουν στο κοίτασμα «Αφροδίτη», βάσει των αποτελεσμάτων αυτών...... 

Ώστε η ευθύνη είναι συλλογική;..

     Η αυτού Χυδαιότης, μετριότατος ως συνταγματολόγος, όμως ικανότατος δολοπλόκος, έχει καιρό τώρα και προς όφελος των κυβερνήσεων που συμμετέχει, ενστερνιστεί την ολοκληρωτικής έμπνευσης, θεωρία της ''συλλογικής ευθύνης''!

     Την χρησιμοποιεί κατά περίπτωσηεναντίον κλάδων εργαζομένων, ή κατά ολόκληρων ιδεολογικών χώρων, ή και πολιτικών κομμάτων..

 Μήπως τώρα, κι εγκλωβισμένος στην ίδια αυτή θεωρία που χρησιμοποιεί σαν όπλο, θα έπρεπε να θεωρήσει το κόμμα του οποίου ηγείται σαν εγκληματική οργάνωση, ένα διαχρονικό θερμοκήπιο απατεώνων, και να το κηρύξει παράνομο;

Διότι δεν μπορεί ο παλιάνθρωπος και απατεώναςμε την ''βούλα'' της δικαιοσύνης πλέον, Άκης να υπήρξε συνιδρυτής, κορυφαίο στέλεχος και ''νούμερο δύο'' επί σαράντα χρόνιαακόμα καιπαραλίγο πρόεδρος (και πρωθυπουργός), της παράταξης που ηγείσαι, ώ! χοντράνθρωπε, και σύ να σφυρίζεις αδιάφορα!

ΤΗΛΕ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

Η ξεδιαντροπιά τους όχι απλά δεν έχει όριο αλλά έχει και τέλεια τηλεοπτική κάλυψη. 

Ένας δημοσιογράφος ο οποίος με το οποιοδήποτε σύστημα είναι πάντα ο “σοβαρός” της ενημέρωσης, ένα κοινό γύρω-γύρω στις κερκίδες που πρέπει να πήρε γερό μεροκάματο για τις ώρες που πλαισίωνε με περισσή χάρη τους συνομιλητές και ένας “τσάρος της οικονομίας” που με το βαμμένο του μαλλί μάς έκανε να τον λυπηθούμε που η μαμά και η πεθερούλα του ζουν με μικρές συντάξεις.
 
Κατά πού να χώσω το φάσκελο; Στον δημοσιογράφο που έπαιζε το ρόλο του με τις στημένες “σκληρές” ερωτήσεις, στον ίδιο τον τσάρο ή στο κοινό των Ελλήνων που έθεταν “καυτά” ερωτήματα στο μεγάλο οικονομικό μυαλό.

Η οικονομική κρίση διπλασίασε τα ποσοστά κατάθλιψης στην Ελλάδα..

Η κρίση διπλασίασε τα ποσοστά κατάθλιψης



Τα παραπάνω ανησυχητικά στοιχεία προκύπτουν απόΠανελλαδική μελέτη του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ) με θέμα:
«Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στην ψυχική υγεία του ελληνικού πληθυσμού». 
Ειδικότερα...

Καταιγίδα πλειστηριασμών - Στο σφυρί 50 κατοικίες την ημέρα βγάζει το υπουργείο Οικονομικών! - Δεσμεύονται καταθέσεις, επιδόματα και ενοίκια.

Πενήντα σπίτια την ημέρα βγάζει στο σφυρί το υπουργείο Οικονομικών. Πρόκειται για κατοικίες, τις οποίες δήμευσαν τα δικαστικά τμήματα των εφοριών της χώρας από φορολογούμενους με οφειλές πάνω 100.000 ευρώ προς το δημόσιο.

Εκτός από τα σπίτια η εφορία έχει φθάσει να «αρπάζει» καταθέσεις, επιδόματα και ενοίκια από οφειλέτες, οι οποίοι παρά την απειλή της κατάσχεσης αποφεύγουν να τακτοποιήσουν τα χρέη τους προς την εφορία.

Την «καταιγίδα» αυτών των πλειστηριασμών που έχουν φθάσει να τρέμουν δεκάδες χιλιάδες οφειλέτες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων και Εισπράξεων του υπουργείου Οικονομικών.


Όπως προκύπτει από αυτά, από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Αύγουστο του 2013 έχουν διενεργηθεί 10.775 προγράμματα πλειστηριασμού με τις διαταγές αυτές να αντιστοιχούν σε περίπου 50 ακίνητα την ημέρα στην διάρκεια αυτού του οκταμήνου.


Το «κρεσέντο» σε αυτό το πρόγραμμα δίνουν δύο εφορίες στην Πάτρα. Μόνο η Δ.Ο.Υ Γ΄ Πατρών εξέδωσε σε αυτό το διάστημα 611 προγράμματα πλειστηριασμών και η Α΄ Πατρών άλλα 480.

ΝΑΥΑΡΙΝΟ - Η ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

Η Ναυμαχία που έκρινε τη τύχη του Ελληνικού κράτους μετά από την επανάσταση του 1821 , έγινε σαν σήμερα το 1827. Η ναυμαχία του Ναβαρίνου έκρινε τα πάντα μέσα σε λίγες ώρες και ανέστησε ένα έθνος που είχε επαναστήσει μεν αλλά την ίδια ώρα “αλληλοσπαράσονταν” από μίση,έριδες και πάθη... 
 
Στις 24 Μαίου 1827 η πτώση της Ακρόπολης, επιβεβαιώνει ότι η Επανάσταση του 1821 κρεμόταν από μια κλωστή. “Σφυγμός” υπήρχε μόνο στην Πελοπόννησο ,αλλά κι εκεί υπήρχε η απειλή του Ιμπραήμ που ετοιμαζόταν για εκστρατεία σε Ναύπλιο και Ύδρα. Υπουργός Εξωτερικών της Αγγλίας ,μόλις έχει αναλάβει ο Γεώργιος Κάνινγκ. Η παρουσία του επηρεάζει συνολικά την ευρωπαϊκή διπλωματία. 

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ....



Η σοφή κλιμάκωση της συνταγματικώς επιτρεπτής αντιστάσεως των Ελλήνων κατά το Άρθρο 120 του Συντάγματος... 

του ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗ
Εφέτου Διοικητικών Δικαστηρίων

Το Σύνταγμά μας, θέλοντας προφανώς να αποτρέψει πάντας από την  καλλιέργεια συνθηκών προκλήσεως επαναστατικής βίας, όσο τούτο είναι δυνατόν για ελεύθερους ανθρώπους, έχει προβλέψει ως συνταγματική την κλιμακωτή αντίσταση των Ελλήνων στην άμεση και βίαια, ή στην έμμεση και νομότυπη, κατάλυση αυτού...

Κατά το άρθρο 120 του Συντάγματος, " 1....  2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.  3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή...

Διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.  4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.".


Από το δευτέρα ως άνω παράγραφο του άρθρου 120 του Συντάγματος, προκύπτει ότι:Αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων ο σεβασμός στο Σύνταγμα και σέ εκείνους εκ των νόμων οι οποίοι συμφωνούν με αυτό. Όχι στους άλλους νόμους, που δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα. Συνεπώς, στους νόμους που δεν συμφωνούν με το Σύνταγμα, ακόμη και όταν δεν αντιβαίνουν ευθέως στο γράμμα αυτού, δεν οφείλεται συμμόρφωση.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ή ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ.....

Μια παρακμή ζέχνει και μας ζώνει από παντού - ίσως να λέγαμε, αν νοιώθαμε πως είμαστε σε κατάσταση πολιορκίας κι όχι σε φάση καναπέ διαρκείας...

του ΣΤΑΘΗ

Κάθε μέρα μικρές κωμικοτραγικές στιγμές στολίζουν σαν κακόγουστα τατουάζ το σώμα της τραγωδίας μας. 

Λέξεις στον αέρα: «δεν θα ληφθούν νέα μέτρα» τη στιγμή που οι λέγοντες ετοιμάζουν νέα φορολογική επιδρομή της τάξεως των 2,5 δισ. και νέες περικοπές της τάξεως των 3,2 δισ.!

Τι διάολο είναι οι λέξεις; μύγες που τις χάφτουμε; 

Πολύ πιθανόν -

«Δημοσιονομικός γκρεμός;» Τώρα αρχίζει το σκληρό ροκ για τα πολλά λεφτά.

ΣΠ. ΧΑΤΖΑΡΑ

Ενώ οι δείκτες του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης που άνοιξε ελαφρώς πτωτικά,  καταγράφουν το άγχος των αγορών, πρόεδρος της Ρ.Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για τον «δημοσιονομικό γκρεμό», αλλά, τους Κινέζους που βλέπουν τα λεφτουδάκια τους να εξαερώνονται, τους έπιασε τεταρταίος πυρετός. 

Μόνο στο Ιράν που δεν έχουν καθόλου αποθέματα σε δολάρια και ευρώ αλλά μόνο χρυσό, λόγω των κυρώσεων, μπορούν να είναι ψύχραιμοι.

 Ο Πούτιν, μιλώντας στη σύνοδο κορυφής του APEC είπε ότι, το αεριτζίδικο μοντέλο είναι το πρόβλημα.«Η πιο οξεία φάση της κρίσης έχει ξεπεραστεί, ομως δεν πρέπει να αναμένουμε μια ταχεία εξυγίανση της παγκόσμιας οικονομίας. Τα προβλήματα του υπάρχοντος οικονομικού μοντέλου έχουν διαρθρωτικό και παρατεταμένο χαρακτήρα», δήλωσε.

Βέβαια αυτό σημαίνει ότι ο Βλαδίμηρος δεν πιστεύει τοBloomebrg, που πουλάει κίνδυνο και φωνάζει για μία νέα «οικονομική καταστροφή», πολύ μεγαλύτερη από την παγκόσμια κρίση μετά την κατάρρευση της Lehman Brothers, και επομένως συνιστά ψυχραιμία διότι δεν περιμένει την εκδήλωση της πιο οξείας φάσης της κρίσης με τη χρεοκοπία των ΗΠΑ και τον «δημοσιονομικό γκρεμό» που μπορεί να οδηγήσει στην πιο σοβαρή οικονομική κρίση από την εποχή της Μεγάλης Ύφεσης. Ο Πούτιν μάλλον συμφωνεί με την Moody’s που θεωρεί πως η χρεοκοπία των ΗΠΑ συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Η «τράπεζα του Θεού», η Goldman Sachs, έδωσε μια διαφορετική διάσταση της κρίσης . Μετά την καταληκτική ημερομηνία της 17ης Οκτωβρίου, το υπουργείο Οικονομικών θα έχει διαθέσιμα 30 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μήπως πρέπει να το δουν όλοι οι Έλληνες;; Εσύ θα κρίνεις...

Μυρμηγκάκια πρέπει να ενωθούμε  καπνιστές και μη καπνιστές  εργοδότες και εργαζόμενοι  άθεοι και θρησκόληπτοι  νησιώτες και στεριανοί  δημόσιοι υπάλληλοι και ιδιωτικοί,  ολυμπιακοί και παναθηναϊκοί, έμποροι και παραγωγοί ! 

Όποιος γίνεται διαφορετικός, αυτομάτως γίνεται μαριονέτα...

Κλείστε τα αυτιά σας στις σειρήνες της εποχής και ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε την αλήθεια που τα ΜΜΕξαπάτησης αποκρύπτουν ενώ αδιάκοπα κάνουν πλύση εγκεφάλου και προπαγανδίζουν νυχθημερόν. 

Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός υπάρξής τους.

Αφυπνιστικό βίντεο, παρακαλώ διαδώστε το με οποιονδήποτε τρόπο ακόμη και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της Ελλάδας μας. 


Είναι καιρός ....

Η εθνική σύνταξη θα φτάνει μόλις τα 360 ευρώ με 40 έτη ασφάλισης......290 ευρώ με 35 έτη και 220 ευρώ με 25 έτη ασφάλισης ..ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ.....!!!

Με τις ευλογίες της τρόικας και την υπογραφή του μεγάλου πολυεθνικού ασφαλιστικού και θεσμικού οικονομικού παράγοντα της
Γερμανίας Allianz Group, ετοιμάζονται τεκτονικές αλλαγές στο συνταξιοδοτικό τομέα. 

Σχέδιο παρέμβασης της ομάδας του κ. Ολι Ρεν στις συντάξεις με σκοπό τη δραστική μείωσή τους κάτω από τον μέσο όρο των 903 ευρώ/μήνα, το υπουργείο Εργασίας διά χειρός της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, που κυρίαρχα αποτελείται από ξένες πολυεθνικές, έλαβε και επεξεργάζεται σχέδιο στο οποίο η εθνική σύνταξη θα φτάνει μόλις τα 360 ευρώ με 40 έτη ασφάλισης......

Μάλιστα το ίδιο σχέδιο μιλάει για «δεύτερο πυλώνα συνταξιοδότησης» με τη συμμετοχή ιδιωτικών ασφαλιστικών επιχειρήσεων και τραπεζών,

Αφηνε να διαρρέει ότι θα θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή - Ο αναξιόπιστος Ευ. Βενιζέλος ξαναχτύπησε!

Ο... επικίνδυνος τυμπανιστής ξαναχτύπησε χθες με συνέντευξή του, πιστεύοντας ότι οι Ελληνες πάσχουν από επιλεκτική μνήμη.


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, που πριν από μήνες άφηνε να διαρρεύσει ότι ετοίμαζε πρόταση για να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα της Χρυσής Αυγής και αναγκάστηκε να τα μαζέψει άρον άρον χθες, διαπίστωσε μιλώντας στο «Βήμα» ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει κι ότι εκείνο που μπορεί να συμβεί είναι να διακοπεί η χρηματοδότησή της.

Ο κ. Βενιζέλος με την αμετροέπεια που τον διακρίνει μίλησε για καθυστερημένη ενεργοποίηση του Συντάγματος, επιτέθηκε, όπως συνηθίζει το κόμμα του, στη Δικαιοσύνη επειδή καθυστέρησε, αλλά δεν είπε κουβέντα για το ότι επί δύο χρόνια που το ΠΑΣΟΚ ήταν κυβέρνηση εκείνος, ως «νούμερο 2», όχι μόνο δεν έκανε τίποτε, αλλά με την πολιτική που εφήρμοσε τροφοδότησε με ψηφοφόρους το κόμμα της Χρυσής Αυγής.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βενιζέλος ισχυρίστηκε:

Goldman Sachs: Ως τις 30 Οκτωβρίου φτάνουν τα λεφτά των ΗΠΑ, μετά έρχεται το Χάος !

undefined
Εάν δεν αυξηθεί το όριο για το χρέος, το υπουργείο Οικονομικών δεν θα μπορεί να εκδίδει ομόλογα μετά τις 17 Οκτωβρίου και θα έχει εξαντλήσει τη ρευστότητά του τουλάχιστον ως το τέλος του μήνα- εάν όχι νωρίτερα, εκτιμά η Goldman Sachs.

Μετά τις 17 Οκτωβρίου, το υπουργείο Οικονομικών μπορεί να συνεχίσει τις δημοπρασίες των ομολόγων, που έχουν λήξει, αλλά δεν θα μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση νέων χρεογράφων.


Οι αναλυτές εκτιμούν ότι καθώς το shutdown εισέρχεται σε δεύτερη εβδομάδα, γίνεται όλο και πιο σαφές ότι οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες, που έχουν βάλει λουκέτο, δεν πρόκειται να επαναλειτουργήσουν εάν ....

Γιατί κύριε Δένδια παρέχετε αστυνομική φρουρά στον κάθε life-style ; Πότε θα σταματήσουν οι σπατάλες του δημοσίου χρήματος ;;;

Από ποιον κινδυνεύει ο πρώην εκδότης και πρέπει να πληρώνουν οι πολίτες;

Προσπερνάμε την ενόχληση που λέγεται ότι έχει προκαλέσει η παρουσία του αστυνομικού φρουρού του Πέτρου Κωστόπουλου στο studio που γίνονται τα δοκιμαστικά για τη νέα πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει το MEGA και στεκόμαστε στο γεγονός – στην περίπτωση που ευσταθεί – αν και επιβεβαιώνεται… ότι ο παρουσιαστής και πρώην εκδότης συνοδεύεται από άντρα φρουρό της Ελληνικής Αστυνομίας!

Είναι προφανές ότι κύριος  υπουργός Προστασίας του Πολίτη (ΠΡΟ.ΠΟ),