Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

''Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ'' Νάουσα: ''Όχι'' των γονέων σε δωρεά πετρελαίου του Σόρος .

Την απόφαση να μην δεχτεί το πετρέλαιο θέρμανσης, που προέρχεται από δωρεά του
ιδρύματος του μεγιστάνα Τζορτζ Σόρος, πήρε η γενική συνέλευση των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων της Νάουσας, παρά το γεγονός ότι είναι ορατός ο κίνδυνος να μείνουν και πάλι χωρίς θέρμανση τα σχολεία εντός των επόμενων ημερών. 

Πριν δύο εβδομάδες μάλιστα, τα σχολεία του δήμου είχαν κλείσει σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την έλλειψη πετρελαίου θέρμανσης. 


Παρ΄όλα αυτά, οι γονείς αποφάσισαν να αρνηθούν τη δωρεά, τονίζοντας ότι η λειτουργία των σχολείων είναι υποχρέωση του κράτους, το οποίο πρέπει να φροντίσει να λυθεί το πρόβλημα ενώ αναρωτιούνται και για το τι κρύβεται πίσω από την κίνηση αυτή του μεγαλοεπενδυτή.......

Πρώτοι σπασμοί εξεγέρσης του λαού....

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρούνται φαινόμενα τα οποία αποτελούν σημάδια τής επερχόμενης 
κοινωνικής εξέγερσης. 

Ο φαρμακοποιός στην Χαλκίδα ο οποίος έβγαλε όπλο στους εφοριακούς όταν πήγαν για έλεγχο στο φαρμακείο του (αλήθεια πόσα χρήματα τού οφείλει το Δημόσιο και τα ταμεία;), η χειροβομβίδα στην ΔΟΥ Γλυφάδας εχθές, το σπάσιμο των γραφείων τής οικογένειας Σιούφα στον Ταύρο, αντιδικίες στις εφορίες και στις ΔΕΚΟ.

Δέν γνωρίζουμε ποιοί έσπασαν τα γραφεία τής εισπρακτικής εταιρείας ΣΙΟΥΦΑ, ούτε μας ενδιαφέρει εάν ....

Να γυρίσουμε ΤΩΡΑ στην Δραχμή!!!

Φυσικά, κάποιος που θα διαβάσει το πιο κάτω αρθράκι μου, μπορεί να με πει και «τρελή», «ακραία» και άλλα τέτοια... Χμμμ... γιατί όμως;

ΔΕΝ είμαι η μόνη εγώ που τα λέει στο Σύμπαν! 


Δεν διαβάζουνε όλοι αυτοί τι γράφουνε στον ξένο 
Τύπο;;; 


Δεν βλέπουνε τι λένε στελέχη του (τοκογλυφικού) ΔΝΤ και των άλλων «ευαγών» ιδρυμάτων που μας ρουφάνε το Αίμα; 

Και ξέρεις τι λένε όλο και περισσότερο εκτός Ελλάδος;

 Πως ΔΕΝ θα μείνει η Ελλάδα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ στο Ευρώ!!! 

Αλλά όμως... θα γυρίσει ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ!!! 

Και αφού λοιπόν αυτό εδώ το πράγμα που ’ναι να γίνει... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, γιατί, ρωτάω εγώ, να μην γίνει όσο πιο γρήγορα μπορούμε;;; Δλδ. ΤΩΡΑ!!! 


Να πάρουμε δλδ. τις πρωτοβουλίες σαν Χώρα και να βγάλουμε ένα ξένο νόμισμα, που μόνο ΚΑΚΟ μας έφερε, και να γυρίσουμε από μόνοι μας, εθελούσια δλδ., στο ΔΙΚΟ ΜΑΣ το ιστορικό και εθνικό ....

ΑΙΣΧΟΣ !!! ΔΕΙΤΕ – Αληθινή αγγελία για εργασία που σοκάρει [εικόνα]

Κατά καιρούς έχουμε δει απίστευτες αγγελίες. 

Αυτή όμως είναι εύκολα μια κατηγορία μόνη της. 

Ένας μάγειρας ζητάει εργασία.

Θα μου πείτε σιγά τα αυγά, μόνο ένας μάγειρας ζητάει να εργαστεί σε αγγελίες; 


Αυτός ο μάγειρας δεν παλεύεται. 

Δείτε πιο κάτω την αγγελία και......

Κατέληξαν για τον φόρο ακινήτων-Συσκέπτονται για πλειστηριασμούς.

Προσπάθεια για να κλείσουν «όσο το δυνατόν περισσότερα» από τα ανοικτά θέματα μέχρι και
τις αρχές του Ιανουαρίου καταβάλλουν κυβέρνηση και Τρόικα, όπως ανέφερε κυβερνητικός αξιωματούχος, μετά τη σύσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με τους κ.κ. Τόμσεν, Μαζούχ και Μορς.


Το νομοσχέδιο για τον νέο ενιαίο φόρο ακινήτων συζητήθηκε εκτενώς κατά τη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας, στο υπουργείο Οικονομικών, και σύμφωνα με τον ίδιο υψηλόβαθμο παράγοντα του υπουργείου, η κυβέρνηση προτίθεται να το καταθέσει αύριο ή μεθαύριο, στη Βουλή. 


Πάντως, σύμφωνα με το συγκεκριμένο στέλεχος, ανοικτά παραμένουν βασικά θέματα των διαπραγματεύσεων, όπως,.....

Αυτός ο τύπος σε ποια εγκληματική οργάνωση ανήκει;

Μάϊος του 2003, ο Κάρολος Παπούλιας βουλευτής τότε
του ΠΑΣΟΚ φωτογραφίζεται
με διάφορα όπλα στα χέρια του να κάνει σκοποβολή.


Στην συνέντευξη που δίνει για το θέμα της σκοποβολής και των όπλων, δεν διστάζει να υπεραμυνθεί της νομιμοποίησης και χρήσης των ραβδωτών όπλων, δηλαδή των πολεμικών, λέγοντας: 


«Δεν κατάλαβα ποτέ τη λογική να απαγορεύονται στην Ελλάδα τα ραβδωτά όπλα, πρέπει να αρθεί η απαγόρευση....

ΚΟΥΪΖ για τον σπουδαγμένο βουλευτή…θαμώνα των καφέ του Κολωνακίου...

Ο εικονιζόμενος αυτοδημιούργητος βουλευτής, διατυμπάνιζε...
πριν από λίγες ημέρες τις υποδειγματικές σπουδές του στο εξωτερικό, καλώντας μάλιστα τους γονείς να στείλουν έξω τα παιδια τους!


Αυτό που δεν μάθαμε ειναι το ποια πανεπιστημιάρα τελείωσε ο σπουδαίος βουλευτής εις την αλλοδαπή…

Πρέπει να ήταν πολύ σπουδαίο πανεπιστήμιο, αντάξιο με την ευφυία του.
Ειδικά ....

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ – «ΒΗΜΑ –ΒΗΜΑ» ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ” ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ “ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.

Έχεις ακίνητο, «καθυστερημένο-κόκκινο» δάνειο, υπέρογκες πιστωτικές και σε τρομοκρατούν με πλειστηριασμό του σπιτιού σου, Τράπεζες- Τρόϊκα – Κυβέρνηση;

Σου στέλνουν «εξώδικο» ή «διαταγή πληρωμής» Τράπεζες, Εφορία ή Ιδιώτες και νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να αυτοκτονήσεις τρέμοντας και από το κρύο και από το Φόβο; 


OXI! Μη φοβηθείς! 

Μη ξεχνάς: Οι ανάλγητοι Χρηματοπιστωτικοί «Ενεχυροδανειστές»- επίδοξοι Δουλέμποροι ως και της Ψυχής σου, στηρίζονται στην ΑΓΝΟΙΑ σου! 

Στο ΦΟΒΟ και τον ΠΑΝΙΚΟ για να παραλύσεις και να μην αμυνθείς σωστά! Διάβασε τις ενέργειες που πρέπει να κάνεις «βήμα- βήμα», ακόμη και όταν δεν μπορείς να πληρώσεις δικηγόρο! Ενημερώσου και θυμήσου: «Κι αν είναι ο λάκκος πολύ βαθύς, χρέος σου είναι με τα χέρια σου να σηκωθείς» (Κ. Βάρναλης)

«Γροθιά» υπεύθυνης ενημέρωσης στο φόβο και την άγνοια για τις νομικές διεξόδους, τις διαδικασίες για αποτελεσματική άμυνα, αντεπίθεση και ανάσχεση των πλειστηριασμών εκ΄ των Τραπεζών, καθώς και της «τρομοκρατίας» από τηλέφωνα «ανύπαρκτων» ή ψευδεπίγραφων «δικηγορικών γραφείων» και παράνομων «εισπρακτικών εταιριών» που στελεχώνουν χαμηλόμισθοι υπάλληλοι για να σκορπούν πανικό προς όφελος του «Φονταμενταλισμού της Αγοράς του Νεοφιλελευθερισμού και του ληστρικού κράτους που .....

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ «ΔΗΘΕΝ» ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΟΣΑ.

1) ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Εδώ και λίγα 24ωρα ζούμε όλοι στον ρυθμό της «έκθεσης του ΟΟΣΑ» για την ανταγωνιστικότητα. 


Τι καταλαβαίνουμε όλοι; 

Ότι η έκθεση αυτή είναι προϊόν μελέτης του ΟΟΣΑ και τα συμπεράσματα της έκθεσης τα υπογράφει ανεπιφύλακτα ο ΟΟΣΑ. 

Και αφού ο ΟΟΣΑ είναι σημαντικός οργανισμός και υπογράφει τα συμπεράσματα θα πρέπει να υπακούσει η Κυβέρνηση και να φέρει τα πάνω κάτω στην ελληνική αγορά. 


«Αφού το λέει ο ΟΟΣΑ είναι σωστό». 

Αρχικά στα μέσα του 2013 ο Υπουργός Ανάπτυξης μας «δούλευε» με την δήθεν έκθεση του ΟΟΣΑ για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Αποδείχτηκε περίτρανα ότι έκθεση ....

Το πρώτο ηλεκτρονικό κατασχετήριο τραπεζικής κατάθεσης είναι γεγονός!

Το πρώτο ηλεκτρονικό κατασχετήριο τραπεζικής κατάθεσης είναι γεγονός. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών έφορος μεγάλης ΔΟΥ της Αττικής μετά από εντολή της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων πραγματοποίησε χθες την πρώτη πιλοτική κατάσχεση τραπεζικού υπολοίπου το οποίο ανήκε σε επιχείρηση με ληξιπρόθεσμο χρέος προς το δημόσιο ύψους περίπου 100.000 ευρώ.

Το νέο σύστημα των ταχύτατων ηλεκτρονικών κατασχετηρίων πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, να παρουσιαστεί και στους επικεφαλής της τρόικας στο πλαίσιο ...

Κατάργηση του δικαιώματος στη περιουσία μέσω της φορολογίας.

Πωλητήρια-σοκ με διαμερίσματα κάτω από 5.000 ευρώ

Δραματικές επιπτώσεις στην περιουσία των Ελλήνων προκαλεί, τα τελευταία χρόνια, η μεγάλη βουτιά στις αξίες των ακινήτων. 


Χιλιάδες διαμερίσματα και επαγγελματικοί χώροι που είχαν αγοραστεί πριν από μερικά χρόνια με τους κόπους μιας ζωής, σήμερα έχουν απαξιωθεί σε τέτοιο βαθμό ώστε να πωλούνται σε εξευτελιστικές τιμές.

Ειδικά σε περιοχές του κέντρου, υπάρχουν ολόκληρες γειτονιές οι οποίες μοιάζουν με «νεκροταφεία» διαμερισμάτων. 


Πολυκατοικίες έχουν σχεδόν εγκαταλειφθεί ή στην καλύτερη περίπτωση από τα συνολικά 20-30 διαμερίσματα να κατοικείται ....

Βρέθηκε η θρυλική «πύλη του Άδη»!!! Γιατί φρουρείται από το υπουργείο Άμυνας;

Aμύθητος αρχαιολογικός θησαυρός βρέθηκε στη Μεσσηνία-Άνω του ενός δισ. ευρώ εκτιμάται μόνο η αξία των χρυσών κτερισμάτων!!! 
Η πύλη του Άδη στην Ιθώμη και το μεγάλο μυστικό!!! 

Ναι όσο απίστευτο και να φαίνεται, βρέθηκε ο θολωτός τάφος του θρυλικού Βασιλιά της Αρχαίας Μεσσήνης, Αριστόδημου, ο οποίος για αιώνες τώρα ήταν βασική επιδίωξη της αρχαιολογικής υπηρεσίας και εκατοντάδων επίδοξων θησαυροκυνηγών, οι υποίοι είχαν κυριολεκτικά ανασκάψει την ανατολική πλευρά του ιερού όρους της Μεσσηνίας, Ιθώμη, όπου κατά τον Παυσανία είχε… ταφεί ο εν λόγω βασιλιάς. 
Πολλοί πίστευαν από τα παλαιότερα χρόνια, ότι ο τάφος του Αριστόδημου ο οποίος είχε θυσιάσει την κόρη του,σύμφωνα με χρισμό του μαντείου των Δελφών, προκειμένου να απελευθερωθεί η Μεσσηνία από τους Σπαρτιάτες, ότι βρίσκεται κοντά στο χωριό Αριστοδήμειο της Ιθώμης και για το λόγο αυτό έδωσαν στο χωριό αυτό το όνομα του θρυλικού βασιλιά.

Νεότερες μελέτες ιστορικών είχαν αποφανθεί ότι ο περιβόητος τάφος με τους αμύθητους θησαυρούς, βρίσκεται κοντά.....

«Η διένεξη περί όνου σκιάς»

«Η διένεξη περί όνου σκιάς», και τα όσα ανακριβή αναγράφονται εις αυτήν, θα ήθελα να παραθέσω συντόμως τα πλησιέστερα προς την αλήθεια ιστορικά γεγονότα της περιφήμου δίκης περί όνου σκιάς της οποίας το θέμα έμεινε παροιμιώδης ως φράσις ανά τους αιώνας.

Η δίκη διεξήχθη εις την αρχαίαν πόλιν της Θράκης Αβδηρα, πατρίδα των Δημόκριτου, Πρωταγόρα, Λεύκιππου και άλλων, και έχει ως εξής: 

Ο οδοντίατρος των Αβδήρων Στρουθίων συνεφώνησε με τον κάτοχο όνου αγωγιάτη Ανθρακα αντί του ποσού των δύο δραχμών να μεταφέρει αυτόν και την αποσκευή του εις την πόλιν Ειρήνεια. 

Το μεσημέρι ο Στρουθίων θέλησε να ξεκουρασθεί και εκάθησεν εις την σκιά του όνου. 

Η παρθενοπιπίτσα.....Ο Βαγγέλας είναι πεντακάθαρος και θα ξαναζητήσει την ψήφο σου. Τώρα μένει να δούμε πόσο καθαρός είσαι κι εσύ.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος ήταν ο επόμενος που ανέλαβε να κρατήσει στη ζωή τα νούμερα τηλεθέασης της Ανατροπής του Γιάννη Πρετεντέρη. 

Προσήλθε χαμογελαστός και απέφυγε να ξεκινάει όλες του τις προτάσεις με τη λέξη «εγώ». 

Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση αυτή τη φορά είναι πόσο καθαρός είναι αυτός ο άνθρωπος.

Ο Βαγγέλης δεν φοβάται το παρελθόν. 

Το καταδικάζει απ’ όπου κι αν προέρχεται. 

Δεν δίστασε τρεις φορές να αναφερθεί στις ευθύνες που είχαν όλοι οι πρωθυπουργοί και οι υπουργοί οικονομίας μέχρι το 2011.

Ο Βαγγέλης, λέει, δεν συμμετείχε στον στενό πυρήνα της εξουσίας και άρα καμία αμαρτία δεν φέρει. 

Όχι ότι δεν ήξερε τι γινόταν. 

Όταν ο Πρετεντέρης τον ρωτάει για τα υποβρύχια ...

ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΡΙΑ; Αμφιβάλει κανείς σώφρων ότι θα αρχίσουν να χρηματοδοτούν οποιαδήποτε ισλαμική δραστηριότητα (ή και …”άνοιξη”;) στην Ελλάδα του 1.500.000 μουσουλμάνων και θα ενισχύουν τους ομοθρήσκους τους σε όλες τις δραστηριότητές τους;

Mετά τις μαρίνες που πέρασαν σε τουρκικά χέρια, το κορυφαίο τουριστικό συγκρότημα της χώρας, το συγκρότημα του ”Αστέρα” Βουλιαγμένης, περνά σε ισλαμικά κεφάλαια; 
Με αντίτιμο κάτι λιγότερο από 400 εκατ. ευρώ, η AGC (όπου συμμετέχουν περί τα 20 επενδυτικά funds από τις σκληρές σουνιτικές ισλαμικές χώρες της Μέσης Ανατολής: 
Κατάρ, Αμπού Ντάμπι, Κουβέϊτ και…Τουρκία, με επικεφαλής τον τουρκικό όμιλο Dogus που έχει το 15% της κοινοπραξίας) παίρνει τον Αστέρα της Βουλιαγμένης. 
Με την ευγενή μεσολάβηση του βασικού οργάνου εκποίησης της εθνικής περιουσίας, το ΤΑΙΠΕΔ. 
Μιλάμε ακριβώς για το γκρουπ των πλέον σκληρών ισλαμικών χωρών, αυτών που χρηματοδοτούν την καταστροφή της Συρίας και την .....

ΚΑΛΑ, ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΙ ΕΓΩ!..............

kartesios091213
Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα φορολογούνται, λέει στο εξής, για τα καθαρά τους κέρδη από το πρώτο ευρώ. Αυτή η είδηση θα είχε αξία σε κάποιο Κράτος όπου οι εφορίες θα γνώριζαν όχι ποιο είναι το «πρώτο ευρώ» του ελεύθερου επαγγελματία, αλλά το τελευταίο. 
Δηλαδή θα γνώριζαν το συνολικό εισόδημά του.
Πάμε να δούμε τι γνωρίζουν οι εφορίες σε ένα αστείο κράτος, όπως το ελληνικό. 
Σε περισσότερα από 70 δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό που δήλωσαν μισθωτοί και συνταξιούχοι για το 2011 ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες δήλωσαν εισοδήματα που αγγίζουν....