Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ: ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Έλληνας επιχειρηματίας με εργοστάσιο 710 ατόμων παραγωγής επίπλων στην Βουλγαρία, σε μια προσωπική συζήτηση δηλώνει γιατί έφυγε από την Ελλάδα και λέει:

«Αν αλλάξουν αυτά, εγώ αύριο κλείνω το εργοστάσιο μου στην Βουλγαρία και τα φέρνω όλα ....

ΧΑΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΛΟΓΩ…ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ.

Σφοδρή επίθεση Χρυσής Αυγής σε Ψυχάρη και κόμματα της διαπλοκής - Αθώωσε τον κομμουνιστή βαρόνο η κλεπτοκρατία!

Πήγε και εξαφανίστηκε…
Έξαλλος ο Κασιδιάρης…

Έχουμε 4.000.000 λαθρομετανάστες, και πολλούς ….λαθροπολιτικούς.


Με βάση στοιχεία από τις εταιρείες κινητών τηλεφώνων αυτή τη στιγμή βρίσκονται 4.000.000 λαθρομετανάστες στην Ελλάδα!

Κάτι που τα κανάλια εσκεμμένα αποσιωπούν…

ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Η πραγματική δημοκρατία είναι πολίτευμα λαϊκής κυριαρχίας, όπου ο Λαός κυβερνά διά των αιρετών (εκλεγμένων) αντιπροσώπων του. Ο κάθε πολίτης ελεύθερα και αβίαστα ψηφίζει τον εκπρόσωπό του. Αυτό είναι το πολίτευμα.

Δεδομένου ότι η βασική αρχή της ελευθερίας της βουλήσεως πού έχει ο άνθρωπος, πραγματώνεται με την απολύτως ελευθέρα έκφραση της γνώμης του. Αυτά βεβαίως ως γενική διατύπωση. 


Ο πολίτης όμως εκτός της ελεύθερης έκφρασης της θέλησής του, πρέπει να έχει και την απαραίτητη αντίληψη όλων των γεγονότων, καταστάσεων και διαμορφώσεων την ιστορικής στιγμής, μέσα στον πολιτικο-οικονομικό και κοινωνικό χώρο πού βιώνει, γιατί ...

Η καρδιά είναι η πατρίδα....

Καμιά φορά αναρωτιέμαι τι τελικά συμβαίνει με τους ανθρώπους και ξυπνά μέσα τους ο νόστος όταν εγκαταλείπουν τον τόπο που γεννήθηκαν και για κάποιον λόγο αναγκάζονται να ζήσουν αλλού.

Το έβλεπα αυτό παλαιοτέρα στην Αθήνα, όπου κοιτούσα τα μάτια μεσόκοπων και ηλικιωμένων ανθρώπων να φωτίζονται όταν έρχονταν η κουβέντα στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, στο χωριό τους.

Κάτι παρόμοιο συνέβαινε και στο πλοίο όταν έκανα την στρατιωτική μου θητεία και συζητούσα με νέα παιδιά που ως επί το πλείστoν κατάγονταν από την Μακεδονία ή την Θράκη· χαρακτηριστικό για τα πληρώματα των αρματαγωγών εκείνης της εποχής.

Συνάντησα ξανά την ίδια κατάσταση, όταν....

TO ΧΡOΝΙΚΟ ΤOΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ...

Είναι απόλυτα χρήσιμο οι Έλληνες να διαβάσουν το νέο σύνταγμα της Ελληνικής Δημοκρατίας που είναι ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας ΕΜΣ/ESM και ό,τι αναγκαστικά διαρρέει από την μυστική διπλωματία των Βρυξελλών, όπως ο "NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4334, Επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (Ε.Μ.Σ.)", στο ΦΕΚ της 16ης Ιουλίου 2015.[1] 

Τί Stability και τί support! Γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει. Γιατί οι λεβέντες της Βουλής των Ελλήνων χρειάζονται στήριξη, αγάπη και προδέρμ, μετά το μαστίγωμα στο βραδυνό σχολείο εμπέδωσης του 3ου Μνημονίου Κατανόησης που κι αυτό λάνθασμένα το κατάλαβαν ως ...Συνεννόησης.[2]

"Κρίση" σημαίνει ESM

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός....

Σπιτικές λιαστές ντομάτες, με την χορηγία του Ελληνικού ήλιου.

liastes-ntomates
Το να κάνεις λιαστές ντομάτες στην Ελλάδα είναι εύκολο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη υπομονή και ο ήλιος θα τις αφυδατώσει αργά δημιουργώντας την αξεπέραστη γεύση που όλοι ξέρουμε. 
Στα συν μπορείτε να προσθέσετε ότι μυρωδικό θέλετε, θα μπορέσετε να τις αποθηκεύσετε σε βαζάκια και να τις διατηρήσετε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, δεν θα περιέχουν θειάφια και άλλα συντηρητικά…

Τα υλικά μας (για ένα βαζάκι 500 ml)
  • 8 ντομάτες μέτριες κομμένες σε 6 φέτες (μπορούν να γίνουν και με ντοματίνια, ντοματάκια κ.τ.λ.)
  • Σκελίδες σκόρδο (προαιρετικά)
  • Μυρωδικά βασιλικός ή θυμάρι ή ρίγανη (προαιρετικά)
  • Ελαιόλαδο
  • Χοντρό αλάτι
  • Τούλι για να καλύψετε το ταψί για τα έντομα
Προετοιμασία.....

Ο Ερντογάν τα βρίσκει με Πούτιν και στέλνει μήνυμα στις ΗΠΑ.

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέπτεται τον Ρώσο ομόλογό τουΒλάντιμιρ Πούτιν στη γενέτειρά του Αγία Πετρούπολη. 

Πρόκειται για μια συνάντηση που επιχειρεί να βάλει τέλος στην ψυχροπολεμική κατάσταση που επικρατούσε στις σχέσεις των δυο χωρών τους τελευταίους μήνες και η οποία είχε ξεκινήσει με την κατάρριψη ρωσικού μαχητικού στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας. 

Όπως σημειώνει σε ανάλυσή της η Deutsche Welle,
η ψύχρανση των σχέσεων μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας διήρκεσε περίπου επτά μήνες, η αναθέρμανση ούτε ...

Μόνο η ιστορία προφανώς μας ανήκει πλέον.


Αποτέλεσμα εικόνας για Η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια ελεύθερη και κυρίαρχη χώρα.
Ας μην κρυβόμαστε πλέον πίσω από το δάκτυλό μας. Το πρόβλημα που έχουμε μπροστά μας ως λαός, δεν είναι απλά οικονομικό. Δεν μας περιόρισαν απλά την αγοραστική μας δύναμη. Αυτό είναι που μας πονάει άμεσα, αλλά δεν είναι μόνο ότι μας κόβουν κάθε λίγο μισθούς, συντάξεις, δώρα, ότι δυσκολεύουν αφάνταστα τη ζωή μας. 

Το βασικό είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία της εφαρμογής μιας βάρβαρης πολιτικής, βάζουν τους Έλληνες και την Ελλάδα στο γύψο. 

Η Ελλάδα δεν είναι σήμερα μια ελεύθερη, ανεξάρτητη, εθνικά κυρίαρχη χώρα. Η Δημοκρατία στη χώρα δε λειτουργεί. Δεν υπάρχει καν κυβέρνηση που να....

Η ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΩΔΥΝΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ...

Ερντογάν: Η συμφωνία με την ΕΕ για το προσφυγικό δεν είναι δυνατό να εφαρμοστεί.

Η συμφωνία της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση για το μεταναστευτικό μπορεί να καταρρεύσει, αν η ΕΕ δεν τηρήσει το δικό της μέρος της συμφωνίας που αφορά την κατάργηση της βίζας, δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στη γαλλική εφημερίδα Le Monde.

Τα σχόλια του Ερντογάν αντανακλούν μια στροφή στη στάση του σε μια περίοδο κατά την οποία επικρίνει δυτικούς ηγέτες για την απάντησή τους στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου. 

Ο Ερντογάν τόνιζε μέχρι και τις 26 Ιουλίου ότι θα τηρήσει τις υποσχέσεις της Τουρκίας σε...