Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

""Άντε γαμήσου τραμπούκο", λέει η Ραχήλ Μακρή στον βουλευτή της ΝΔ και πρώην αστυνομικό Κυριαζίδη!!!

΄Αρχισαν τα χονδρά ... μπινελίκια  στο  πολιτικό μαγαζί, τουτέστιν  στο  ...εντευκτήριο  της Βουλής..

Κι όπως  σημειώνει το  parapolitika απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγο στο εντευκτήριο της Βουλής μεταξύ της Ραχήλ Μακρή (ΑΝΕΛ) και του βουλευτή της Ν.Δ. Δ. Κυριαζίδη. 

Η Ραχήλ μιλούσε....

Γερμανός εντεταλμένος στο υπουργείο οικονομικών;;;;;;

Ένα πουλάκι μου είπε ότι
Στον 8ο όροφο του υπουργείου οικονομικών όπου ευρίσκετε τα γραφείο του Χάρη Θεοχάρη και η πρόσβαση στους καινούς θνητούς απαγορεύεται  υπάρχει άλλο ένα γραφείο απέναντι ακριβώς από το δικό του και την γραμματεία του όπου είναι εγκατεστημένος ένα ΓΕΡΜΑΝΟΣ  που έχει το γενικό πρόσταγμα σε όλα ποιο είναι το όνομα του ........ΓΕΡΜΑΝΟΥ  Χάρη;;;;;;;;;;




Ας όψεται ο ανθεκτικός τράχηλος του Ελληνα…(;;;)














Οι υπάλληλοι των δυναστών, ο εσμός των ολετήρων που έριξαν την ίδια τους την χώρα βορά στη διεθνή τοκογλυφία, φρόντισαν να …«φιλοτεχνήσουν» το ζυγό με ψέματα, εκβιασμούς, διλήμματα, απειλές, τρομοκρατία, καταστολή και ιδού το αποτέλεσμα: Ο τράχηλος του Ελληνα, υποκρύπτει μεγάλα αποθέματα ανθεκτικότητας. Και οι όποιες αντιδράσεις του έχουν ημερομηνία λήξης, όπως το γάλα…

Και εσύ περιμένεις ακόμα λύση από τις επερχόμενες Εθνικές εκλογές οψέποτε γίνουν....;;;; Άπειροι ή μελλοντικοί Κωλοτούμπες;


Η Είδηση...

Εγγυήσεις ότι μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελεί «αξιόπιστη» πολιτική δύναμη που θα επιδιώξει λύσεις εντός της ευρωζώνης, έδωσε σε γερμανούς βουλευτές ο αντιπρόεδρος της Βουλής και υπεύθυνος προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ , Γιάννης Δραγασάκης, αναγνωρίζοντας παράλληλα ότι «για το πρόβλημα της Ελλάδας δεν μας φταίνε οι ξένοι».

Ο σχολιασμός ....

ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΜΕΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.


Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τις μεθοδεύσεις της εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, με αφορμή, όπως αναφέρει σε δήλωσή της, το μη κατατεθέν στη Βουλή κείμενο του πολυνομοσχεδίου, που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει εκβιαστικά στη Βουλή. 
Οδηγούνται σε παραγραφή αδικήματα που σχετίζονται με τις μίζες στη Siemens και τα εξοπλιστικά!
«Στο διοχετευθέν σε μέσα ενημέρωσης, αλλά μη κατατεθέν στη Βουλή κείμενο του πολυνομοσχεδίου, που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να φέρει εκβιαστικά στη Βουλή, θέτοντας τους βουλευτές προ του διλήμματος «ναι ή όχι» σε άρθρα-μαμούθ, που πολλοί δεν....

Τρεις πρώην καγκελάριοι υποστηρίζουν τον Β.Πούτιν!

Μεγάλη απογοήτευση για τους Γερμανούς που ο πρώην καγκελάριός τους Γκέρχαρντ Σρέντερ υποστηρίζει την Ρωσία και τον Β.Πούτιν και επικρίνει την δυτική επέμβαση στην Ουκρανια. Δεν είναι άλλωστε ο μόνος. 

Δύο άλλοι πρώην καγκελάριοι της Γερμανίας, ο Χέλμουτ Σμιτ και ο Χέλμουτ Κολ, επίσης αμφισβητούν την επιλογή της Δύσης να αναμετρηθεί με τον Πούτιν και τη Ρωσία.....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ - Πάνω από 213 δισ. ευρώ θα πληρώνουμε μέχρι το 2060 !

Ολόκληρη η αλήθεια που κρύβουν από το λαό! Πώς τα «κοράκια» κέρδισαν πακτωλό χρημάτων αγοράζοντας ομόλογα ελληνικού χρέους με τιμές από 40% εως 70% και θα πληρωθούν στο 100%. 

Το NEWSBOMB σας αποκαλύπτει πως το σημερινό πολιτικό προσωπικό της χώρας μεταθέτει - ελαφρά τη καρδία - δυσθεώρητα χρέη στις επόμενες γενιές παρουσιάζοντας τη σημερινή κατάσταση ως επιτυχία.

Επειδή σε αυτή τη χώρα το ψέμα έχει γίνει επάγγελμα και επειδή με αφορμή την επικείμενη έξοδο της χώρας στις αγορές και τα μνημόνια την οποία ευαγγελίζεται η κυβέρνηση ορισμένοι έχουν επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου επικοινωνιακή παραπληροφόρηση, καλό είναι να γνωρίζει ο ελληνικός λαός ότι αν .....

Π. Καμμένος: «Το πολυνομοσχέδιο είναι νέο μνημόνιο με καταστροφικές διατάξεις».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση για το πολυνομοσχέδιο:

«Οι Έλληνες βουλευτές καλούνται αύριο να αποφασίσουν κατά συνείδηση, κατόπιν της εντολής που έχουν λάβει από τον ελληνικό λαό, της εντολής σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα και όχι της εντολής η οποία δίνεται από τις τράπεζες είτε από τους δανειστές. 


Η απόφαση της Βουλής των Ελλήνων έχει να κάνει με το αν θα συνεχίσει η πορεία προς την ανεργία, η πορεία προς τα λουκέτα, η πορεία προς την ύφεση. 

Ή θα υπηρετήσει ο ελληνικός λαός τις τράπεζες και τους δανειστές ή τη συνείδηση και την εθνική του κυριαρχία. 

Εύχομαι ότι ....

Έχουν αποθρασυνθεί τελείως. Εάν δεν τους σταματήσουμε θα μας πάρει και θα μας σηκώσει.

Τι στο διάoλο μας ψεκάζουν; 

Το αέριο της μαλακίτιδας;
Νέα απόφαση για παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου για κάλυψη ομολογιακού δανείου εκδόσεως της τράπεζας με την επωνυμία «Eurobank Ergasias» συνολικού ποσού 1.550.000.000 ευρώ, υπέγραψε στις 5 Μαρτίου 2014 ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας .


Σε συνέχεια της αρχικής Απόφασης, που είχε υπογράψει στις 11 Μαρτίου 2011 ο Φίλππος Σαχινίδης επί εποχή ΓΑΠ, αφαιρούνται 1,55 δις ευρώ από τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό και προσφέρονται.....

ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ.Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ...

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ 
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

ΘΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ 'ΖΟΥΜΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ'.


ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΝΑ ΝΑ 'ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ'....

TOΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΣΟΝΟΙ-ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΜΕ(ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ!)ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ....

Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

Οι Έλληνες χαρίζουν τα ακίνητα για να γλυτώσουν τους φόρους.

akinita-7
Ένα φαινόμενο χωρίς προηγούμενο αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα οι επικεφαλής των περισσότερωνυποθηκοφυλακείων της χώρας: 
Απελπισμένοι ιδιοκτήτες ακινήτων, οι οποίοι αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στην εξοντωτική φορολόγηση, τα «χαράτσια» και τα τεκμήρια, παραιτούνται από την κυριότητα της ιδιοκτησίας τους και –ουσιαστικά- τα χαρίζουν στο Δημόσιο.
Κάτι ανάλογο, με ότι συμβαίνει τα ...

Ραχήλ Μακρή: Να κρεμαστούν στο Σύνταγμα όσοι ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο (ΒΙΝΤΕΟ).

ÁÈÇÍÁ-ÁÑÅÉÏÓ ÐÁÃÏÓ-ÂÏÕËÅÕÔÅÓ ÔÏÕ ÓÕÑÉÆÁ ÊÁÉ ÔÇÓ ÁÍÅË ÊÁÔÅÈÅÓÁÍ ÌÇÍÕÓÇ ÃÉÁ ÔÁ ÅÐÅÉÓÏÄÉÁ ÓÔÇÍ ÅÑÔ.(EUROKINISSI-ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ)
Πολύ σκληρή ήταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή απέναντι στους Κυβερνητικούς βουλευτές και κυρίως απέναντι στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αργύρη Ντινόπουλο που βρισκόταν μαζί της στο τηλεοπτικό πάνελ.
Η βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, αρχικά χαρακτήρισε το πολυνομοσχέδιο που την Κυριακή θα τεθεί σε ψηφοφορία στη Βουλή ως «νομοθετικό ατόπημα της συγκυβέρνησης» ενώ ....

Τελειώνει» την Microsoft από την Ρωσία ο Πούτιν.

«Τελειώνει» την Microsoft από την Ρωσία ο Πούτιν
Τέλος τα προϊόντα της Microsoft από τον Ρωσσικό δημόσιο τομέα. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός επικοινωνιών της Ρωσίας Νικολάι Νικιφόροφ θα απαγορευθεί σε όλο το φάσμα του κρατικού μηχανισμού της χώρας η προμήθεια και χρήση λογισμικού και hardware της Microsoft.
Η απόφαση πάρθηκε μετά από άρθρο της Αμερικανικής εφημερίδας Wall Street Journal σύμφωνα με το οποίο γίνεται ...

Το «δίκαιο» Πολυνομοσχέδιο – «Ψαλίδι» στις επικουρικές αλλά και στις κύριες συντάξεις.ΜΑ...ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ ;;;

Το «δίκαιο» Πολυνομοσχέδιο – «Ψαλίδι» στις επικουρικές αλλά και στις κύριες συντάξεις
Τι δεν καταλαβαίνεις… 
Νέο «ψαλίδι» στις επικουρικές συντάξεις προκύπτει από την κατάργηση, σε πρώτη φάση των 24- από τους 96- κοινωνικούς πόρους που προβλέπει το πολυνομοσχέδιο. 
Οι μειώσεις δεν «αγγίζουν» μόνο εκείνους που θα συνταξιοδοτηθούν με βάση το ανταποδοτικό σύστημα που θα προκύπτει από «ατομικές μερίδες», όσους έχουν πάρει ήδη σύνταξη.
Η εξέταση και των υπόλοιπων 72 πόρων μέχρι ....

Α. Μητρόπουλος: Νέο μνημόνιο το πολυνομοσχέδιο, εργασιακό Νταχάου η Ελλάδα..

Νέο μνημόνιο χαρακτηρίζει ο τομεάρχης Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Μητρόπουλος, το πολυνομοσχέδιο για τη συμφωνία της Κυβέρνησης με την τρόικα που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή.
Ειδικά σε ό,τι αφορά τις ρυθμίσεις για τα εργασιακά, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι ....

Ο Moody’s «απειλεί» και τη ρωσική οικονομία...Ας θυμηθούμε τις επιθέσεις τους....και στην Ελληνική οικονομία ...!

Υπό «επιτήρηση» με ορατή την απειλή της μείωσης του αξιόχρεου της οικονομίας της, θέτει τη Ρωσία, ο διεθνής οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s, όπως ανακοίνωσε χθες Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον διεθνή οίκο, η απειλή.....

Θέλουν οι νεκροπομποί της Ελλάδας να γίνουν αφεντικά της».

Ειδικά δικαστήρια για κακουργηματική απιστία προανήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας  αφού όπως τόνισε «με το νομοσχέδιο αυτό εκχωρούν τον έλεγχο των τραπεζών και μαζί τον έλεγχο της οικονομίας, του συνόλου σχεδόν της ιδιωτικής περιουσίας και τελικώς τον έλεγχο ολόκληρης της χώρας στα χέρια ξένων και εγχώριων κερδοσκόπων. 
Θέλουν ....

ΑΝΕΛ: Ζωή Γεωργαντά, Άκης Τσελέντης, Νίκος Μαρκάτος υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Η καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά θα είναι υποψήφια στο ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων όπως ανακοινώθηκε σήμερα μετά από συνάντηση που είχε με τον Πάνο Καμμένο.
Η Ζωή Γεωργαντά, είναι καθηγήτρια της Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας και Παραγωγικότητας στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας και πρώην μέλος της ΕΛΣΤΑΤ και είχε προχωρήσει «σε καταγγελίες περί ...

«Έχε το νου σου στο παιδί, γιατί αν γλυτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα…»

Ξέρει καλά ο ποιητής ότι αν δεν πεθάνει το παλιό το νέο δε βρίσκει χώμα για να ανθίσει.
Αχ μάνα που κοιλοπόνεσες…αχ κοινωνία που συνηθίζεις και του σάπιου την οσμή προκειμένου να μην κάνεις το επόμενο βήμα…
Τι μπορεί να περιμένει κανείς από μια κοινωνία που δεν ήταν ποτέ ελεύθερη;

Ρωσία – Νέα αντίποινα στην Δύση...

Ρωσία – Νέα αντίποινα στην Δύση
Σήμερα, η κυβέρνηση της Ρωσίας, ανακοίνωσε ότι «υιοθέτησε συμμετρικά αντίποινα» εναντίον «ορισμένων χωρών της Δύσης» με την μορφή απαγόρευσης εισόδου στην Ρωσία, αλλά χωρίς να ανακαλύψει ποια πρόσωπα αφορά αυτή η απαγόρευση.
Σε μια ανακοίνωση που παρέχει διευκρινίσεις έπειτα από σχετικό ερώτημα ενός μέσου ενημέρωσης (που δεν κατονομάζεται) σχετικά με την αντίδραση της Ρωσίας στις κυρώσεις που αποφάσισαν «οι ΗΠΑ, η ΕΕ και άλλα κράτη περιλαμβανομένου του Καναδά», ο εκπρόσωπος ....

Θέλουν τον απόλυτο έλεγχο, τι δεν καταλαβαίνεις…«Να διοριστεί Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τους εθνικούς προϋπολογισμούς»

Αυτό θέλουν «Να διοριστεί Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τους εθνικούς προϋπολογισμούς»
Θέλουν τον απόλυτο έλεγχο, τι δεν καταλαβαίνεις… Υπέρ ενός Ευρωπαίου Επιτρόπου με αυξημένες αρμοδιότητες στα θέματα των εθνικών προϋπολογισμών αλλά και υπέρ της αναθεώρησης της Συνθήκης της ΕΕ το συντομότερο δυνατόν μετά τις ευρωεκλογές τάχθηκε χθες ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε ομιλία του στο Κολέγιο της Ευρώπης στην πόλη Μπριζ του Βελγίου.
Σύμφωνα με το δελτίο ενημέρωσης Agence Europe ο Σόιμπλε αναφέρθηκε στη δυνατότητα που διαθέτει ο Επίτροπος Ανταγωνισμού, Χοακίν Αλμούνια, να εγείρει αντιρρήσεις εφόσον θεωρεί ότι ....