Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ.

Το πλήρωμα των Γερμανών αρνείται να υψώσει την Ελληνική σημαία, όπως προβλέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς, που αναφέρουν πως ένα πλοίο όταν ελλιμενίζεται σε λιμάνι μιας άλλης χώρας, είναι υποχρεωμένα σύμφωνα τον Διεθνή Κανονισμό Ναυσιπλοίας, να σηκώσουν την σημαία του κράτους που τα φιλοξενεί ή του κράτους του οποίου διαπλέουν τα χωρικά ύδατα.

«- Εκνευρισμός πολιτών και σάλος με αυτό που συμβαίνει 2 ημέρες!
– Οι Γερμανοί προκαλούν!
– Το Λιμεναρχείο της Σάμου τι ενέργειες έχει κάνει;
Έντονος προβληματισμός και εκνευρισμός επικρατεί στους πολίτες της Σάμου το....

ΜΗΝΥΜΑ ΚΡΗΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΗΣ ΕΛΛΗΝΕΣ:»Έλληνες μας παίρνουν την αιματοποτισμένη Γης μας …μας αφανίζουν σαν Έθνος …τι άλλο πρέπει να περιμένουμε;»

Ανακοίνωση της ΔΗ.ΠΑ.Κ:
Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για την απόφαση της Ελληνικής κυβέρνησης να παραχωρήσει άνευ όρων (ουσιαστικά) την διαχείριση των θαλάσσιων συνόρων μας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τα νησιά του Αιγαίου, στις Δυνάμεις του ΝΑΤΟ, που επανειλημένως έχουν αποδείξει εμπράκτως ότι, όχι μόνον δεν προστατεύουν τα εθνικά μας συμφέροντα, αλλά αντίθετα τα επιβουλεύονται.
Οι πρόσφατες δηλώσεις του Γ Γραμματέα του ΝΑΤΟ είναι προκλητικότατες και ξεκάθαρες για τις……

Αυτές είναι οι Οφειλές των Τηλεοπτικών Δικτύων μόνο για την περίοδο 2009 – 2015 .

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/02/cf84ceb7cebbceb5cebfcf80cf84ceb9cebaceb1-ceb4ceb9cebacf84cf85ceb1.jpg
Στο ποσό των 35.471.000 ευρώ ανέρχονται οι οφειλές των τηλεοπτικών δικτύων μόνο για την περίοδο 2009 – 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέδωσε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφωνας Αλεξιάδης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Αλεξιάδης κατέθεσε έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, σύμφωνα με το οποίο για τα νομικά πρόσωπα που έχει καταλογιστεί πρόστιμο από το ΕΣΡ και χωρίς να περιλαμβάνονται οι βεβαιώσεις από...

Μόσχα προς Δύση και Τουρκία: Δεν θα κάνετε την Συρία Λιβύη – Εμείς θα δώσουμε την λύση.

http://www.prisonplanet.gr/images/Polina/Polina_2/putin-russia-syria-361575.jpgΗ Ρωσία προσέχει τους Κούρδους και ταυτόχρονα συνηγορεί για την προστασία της εδαφκής ακεραιότητας της Συρίας και του Ιράκ, εξηγεί ο πρέσβης της Ρωσίας στον Ο.Η.Ε. Witali Tschurkin, σε συνέντευξή του την Πέμπτη στην εφημερίδα «Kommersant».

«Οι Κούρδοι του Ιράκ έχουν ήδη τα δικά τους εδάφη, στα οποία ζουν ενδεχόμενα πολύ καλύτερα απ’ ότι οι άλλοι στην υπόλοιπη χώρα. 


Είμαστε υπέρμαχοι στο να ικανοποιήσουν οι Κούρδοι συγκεκριμένες επιδιώξεις τους. Χωρίς όμως να καταρρεύσουν κράτη», δήλωσε ο κορυφαίος Ρώσος διπλωμάτης και ....

Προετοιμασίες για τεράστια ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/02/grafiti_no_kravgi.jpg?w=750
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ελπίζει ότι η Τουρκία θα αποτρέψει την μετάβαση στην Ελλάδα τόσο πολλών προσφύγων και μεταναστών όσων πέρυσι, αλλά μολαταύτα καταρτίζει σχέδια αντιμετώπισης κρίσης για το ενδεχόμενο να απαιτηθεί η υποδοχή μεγάλων αριθμών που μπορεί να φθάσουν ούτως ή άλλως στην ελληνική επικράτεια αλλά δεν θα είναι πλέον σε θέση να ταξιδέψουν προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως τη Γερμανία, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τη Μετανάστευση, Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Ο επίτροπος σημείωσε ότι ακόμη δεν είναι σαφές κατά πόσο θα μπορέσει να αναχαιτίσει τη ροή προσφύγων και μεταναστών η Τουρκία μόλις βελτιωθεί ο καιρός και, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες πρωτοβουλίες για να αποτραπεί η χαοτική μετακίνηση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων μέσω των Βαλκανίων, η ΕΕ συνεργάζεται με την Αθήνα για να εξασφαλιστεί στέγη για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα.

“Καθ’ όσον η συμφωνία συνεργασία μας την οποία συνήψαμε με την Τουρκία δεν αρχίζει ....

Τα ΜΜΕ της Ρωσίας και του Ιράν κατακεραυνώνουν την Τουρκία για τις εναέριες παραβιάσεις στην Ελλάδα. Εδώ μούγκα ...

http://www.prisonplanet.gr/images/MMManos12/10669prisonplanetgr.jpg
Τεράστιες διαστάσεις φαίνεται να δίνουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της Ρωσίας και του Ιράν, συγκεκριμένα το sputnikκαι το ιρανικό Presstv, σχετικά με την προχθεσινή τεράστια παραβίαση του ελληνικού εναερίου χώρου από τουρκικά μαχητικά. 

Το ρωσικό sputnik αναφέρει συγκεκριμένα ότι ...

Ποιος θα σταματήσει τον εποικισμό και αφελληνισμό της Ελλάδος;

http://veteranos.gr/wp-content/uploads/2015/04/lathrometanastes2.jpgΠοιός θα σταματήσει τον εποικισμό και αφελληνισμό της Ελλάδος;

Όλα ξεκίνησαν πριν από είκοσι περίπου χρόνια, όταν τα πρώτα κύματα νομίμων αλλά και παράνομων (λαθραίων) μεταναστών άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα.

Σε γενικές γραμμές, τα δεξιά κόμματα έλεγαν ότι δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, ενώ τα αριστερά έλεγαν ότι πρέπει ελεύθερα να έρχονται στη χώρα μας όποιοι και όσοι θέλουν.

Το κομβικό σημείο στο χρόνο, ήταν η στιγμή που ο «σοφός» και «κυρίαρχος» λαός, αποφάσισε να ψηφίσει «πρώτη φορά αριστερά».

Η τωρινή διοίκηση λοιπόν της Ελλάδος, έχει ανοίξει τα σύνορα και έστειλε με τον τρόπο της το μήνυμα, ότι όποιος θέλει μπορεί να έρθει στην Ελλάδα.

Αυτά σύμφωνα με την.....

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ: ΙΣΛΑΜ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/02/ceb7-cf80ceb1ceb3cebacf8ccf83cebcceb9ceb1-ceb5cebbceafcf84-cebaceb1cf84ceaccebbceb1ceb2ceb5-ceb9cf83cebbceb1cebc-cf84cebf-cf84ceadcebb.jpgΗ Παγκόσμια Ελίτ κατάλαβε ΙΣΛΑΜ το τέλειο όπλο!

Η Παγκόσμια Ελίτ κατάλαβε ένα πράγμα:


Το Ισλάμ είναι το καλύτερο «όπλο» για να περάσουν τα σχέδιά τους.

Με το Ισλάμ θα έχουν φανατικούς που «ακούν» τον Αλλάχ.


Ό,τι τους «πει»… το εκτελούν! Από την άλλη, βλέπουν επίσης ότι οι καταναλωτικές συνήθειες των ακραίων Μουσουλμάνων, στις πιο καταπιεσμένες χώρες της Μέσης Ανατολής, δε διαφέρουν καθόλου από τους Δυτικούς. Κρατούν τη βόμβα στο ένα χέρι και το iPhone στο άλλο. Οι ισχυροί θέλουν καταναλωτές!

Και το καλύτερο, όταν κάποιος δεν υπακούσει, τότε οι ισχυροί στέλνουν ....

Ειπώθηκαν τόσα ψέματα... που ντράπηκαν τα ίδια...

Το ψέμα, το ολοκληρωτικό και τυποποιημένο ψέμα κατακλύζει σαν νεροποντή τα πάντα: Είναι η συνήθεια του αίσχους όλων των ανδρεικέλων (των πρώην και των νυν). 

Η «αριστερή» κυβέρνηση και ο Τσίπρας προσωπικά δώσανε σ’ αυτήν τη «συνήθεια του ΑΙΣΧΟΥΣ» τη μοχθηρία της ξετσιπωσιάς και τη φρενοβλάβεια του εμπαιγμού…

Είναι τόσο ασύστολη και μακάβρια η κοροϊδία του ελληνικού λαού που και το...ψέμα …ντρέπεται… 
Ο Λουντέμης γνώριζε! 

“Φορτώνουν” με πρόσφυγες το Καστελόριζο οι Τούρκοι: Τι επιδιώκουν, τι ζητάνε από ΝΑΤΟ.

Του Ιωάννη Θεοδωράτου
Στο Καστελόριζο έφθασαν το τελευταίο τριήμερο (16-18/02) τουλάχιστον 600 πρόσφυγες και μετανάστες όπως αναφέρουν τοπικές και άλλες πηγές, αποδεικνύοντας την επιχειρησιακή στρατηγική της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία χρησιμοποιεί αυτοβούλως τις ροές ως εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής, σε συνδυασμό με τις...
ένοπλες δυνάμεις.
Το ΓΕΕΘΑ επισημαίνει ότι στο πλαίσιο της μεταναστευτικής κρίσης είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται τέτοια αύξηση στην συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, γεγονός που εντάσσει το σύμπλεγμα νήσων και νησίδων στο επίκεντρο....

Έτσι ακριβώς Γιωργάκη...

sibilla-gr


Τα ονόματα των 163 οικονομικών μεγαλοδοσιλόγων της Κατοχής.

Tου Δημοσθένη Κούκουνα
Παρουσιάζουμε εδώ τους 163 οικονομικούς μεγαλοδοσιλόγους, οι οποίοι κερδοσκόπησαν και πλούτισαν επί Κατοχής. Δεν είναι απαραιτήτως όλοι αυτοί μαυραγορίτες. Είναι όμως όλοι τους εκείνοι που δεν δίστασαν να συναλλαγούν με τις Αρχές Κατοχής, αναλαμβάνοντας προμήθειες ή κατασκευές για λογαριασμό τους.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχει αφαιρεθεί ούτε ένα όνομα, ο κατάλογος αυτός δεν είναι πλήρης. Τον δημοσιεύουμε λοιπόν μάλλον ενδεικτικά, ώστε να ανιχνεύσουμε κάποια γνωστά ονόματα που απέκτησαν την τεράστια περιουσία τους, ελισσόμενοι επί Κατοχής και εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις. 
Την ώρα που άλλοι συνάδελφοί τους πεινούσαν και δυστυχούσαν, που κυριολεκτικά δεν είχαν να θρέψουν την οικογένειά τους, που δεν μπορούσαν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους ή για λόγους αρχής δεν δέχονταν να ασκήσουν το επάγγελμά τους υπό τις συνθήκες αυτές, οι άνθρωποι αυτοί έσπευσαν με περισσή προθυμία να υπηρετήσουν τον κατακτητή ως νεροκουβαλητές.
Εμπορεύθηκαν τη δυστυχία του λαού μας εκείνη ....

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» – ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ «ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

1034637104
Με το πρόσχημα της λαθρομετανάστευσης η ελλαδική κυβέρνηση σύρθηκε προ ημερών χωρίς καμία αντίσταση -είναι η αλήθεια- σε μία Συμφωνία με το ΝΑΤΟ, η οποία δεν εξυπηρετεί ούτε κατ’ ελάχιστον τα εθνικά συμφέροντα, βάζοντας στην ουσία στην αυλή μας την Τουρκία και θέτοντας σε κίνδυνο τις διεθνείς αρμοδιότητες της Ελλάδας στο Αιγαίο.  

Λίγη ώρα πριν πέσουν στο καθήκον οι Αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού, Ο ΥΠΑΜ και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Π. Καμμένος από τις Βρυξέλλες δήλωνε ότι η πρόταση για ΝΑΤΟϊκή παρέμβαση, δηλαδή για εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας «μας βρίσκει σύμφωνους, αρκεί να υπάρχει σεβασμός στα χωρικά ύδατα της χώρας και όχι παραβιάσεις των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας».
Αμέσως μετά το τραγικό συμβάν ο υπουργός χωρίς ίχνος σεβασμού αφιέρωσε… στα τρία παλικάρια την συμφωνία με το ΝΑΤΟ. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σήμερα είναι μία ημέρα θρήνου για τον ελληνικό λαό, για το έθνος, για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Έλληνες Αξιωματικοί, εν καιρώ ειρήνης, μπήκαν στο πάνθεον των ηρώων, εκτελώντας την υπηρεσία τους, το καθήκον τους, τον όρκο που έδωσαν όταν κατατάχθηκαν στις Ένοπλες Δυνάμεις. Έπεσαν μαχόμενοι για την ασφάλεια όλων μας.

Είμαστε όλοι ...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΙΤ.



Υπάρχει πρόβλημα κοινωνικής ηγεσίας στη χώρα μας. 

Όλα τα δεινά που έχουν κατά καιρούς κτυπήσει το ελληνικό έθνος, οφείλονται κυρίως στην εσωτερική ελίτ (οικονομική, πολιτική, πνευματική). 

Έχουμε έναν υπέροχο λαό που όμως τον έχει 
καταστρέψει ηθικά και υλικά η άρχουσα παρασιτική κρατικοδίαιτη ελίτ, με τη συμπεριφορά της και τις ενέργειές της, 

Η οποία ελίτ, ως μόνο στόχο έχει την ..

Ο Ντάισελμπλουμ συμφωνεί με το ΔΝΤ στην ανάγκη μείωσης συντάξεων.

Το κεντρικό ζήτημα της διαπραγμάτευσης είναι πόσο βάρος θα σηκώσουν οι σημερινοί συνταξιούχοι, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντεϊσελμπλούμ, καταδεικνύοντας ότι οι δανειστές -κι όχι μόνο το ΔΝΤ- επιμένουν σε νέα μείωση των συντάξεων, καθώς και το γεγονός ότι σε θέματα Ασφαλιστικού και δημοσιονομικού κενού παραμένουν ακόμα μεγάλες αποστάσεις ανάμεσα σε κυβέρνηση και θεσμούς.

Σύμφωνα με Τα Νέα, παρά τις αλλεπάλληλες τηλεδιασκέψεις και....

Στο σφυρί η χώρα με το κατοχικό ΤΑΙΠΕΔ σε βρώμικες κολεγιές.

Ενα δαιδαλώδες δίκτυο τραπεζών και εταιρειών, οι οποίες λειτουργούν ταυτόχρονα σαν σύμβουλοι ιδιωτικοποιήσεων αλλά και σαν αγοραστές της δημόσιας περιουσίας, με τις ευλογίες και τη στήριξη της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, φέρνει στο φως έκθεση του διεθνούς κέντρου ερευνών Transnational Institute...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ
του ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ
Στην έκθεση, την οποία η «Εφ.Συν.» έλαβε κατ’ αποκλειστικότητα πριν από την επίσημη κυκλοφορία της, γίνεται εκτενής αναφορά σε  παραδείγματα ελληνικών ιδιωτικοποιήσεων και κυρίως...
τις ιδιωτικές εταιρείες συμβούλων που μεσολάβησαν στη διαδικασία.  
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Deutsche Bank η οποία, όπως αναφέρεται, συμβούλευσε την ελληνική κυβέρνηση να πουλήσει τις μετοχές του ΟΠΑΠ στο 50% της αξίας τους.  
Οι συντάκτες δεν κρύβουν την έκπληξή τους τόσο για την «απίστευτα» χαμηλή τιμή όσο και για το γεγονός ότι η συμφωνία επικυρώθηκε ακόμη και όταν έγινε γνωστό ότι ο τότε επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ,...

Έκτακτα... Τρομάρα μας...

Αποτέλεσμα εικόνας για εκτακτο θυμα
Σ αυτήν την έκτακτη χώρα, που βρίσκεται επί οκτώ συναπτά έτη σε έκτακτη ανάγκη, καταδικασμένη να τη διοικούν έκτακτοι πολιτικοί…


Με αδιαφιλονίκητο προσόντο της έναν έκτακτο λαό που όταν πιάνει στα χέρια του ψηφοδέλτιο, έχει έναν έκτακτο τρόπο να δολοφονεί τα όνειρα και την αξιοπρέπεια του, τα πάντα χορεύουν σε έναν έκτακτο ρυθμό.

Έκτακτα χαράτσια, έκτακτοι κεφαλαιακοί έλεγχοι στην έκτακτη εθνική μας ολιγαρχία που είναι οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί, οι αγρότες και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, έκτακτα αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών και συντάξεων, έκτακτο χούφτωμα σε οτιδήποτε παραπέμπει σε λαϊκή αποταμίευση, τα πάντα μετατρέπονται καθημερινά σε ένα έκτακτο ....

Αποκαλύφθηκαν οι συνταγές των hedge funds για μεγάλα κέρδη.

Τα ETFs απειλούν την πρωτοκαθεδρία των διαχειριστών hedge funds. Πως αντιγράφουν πολύπλοκες επενδυτικές στρατηγικές και τις αναπαράγουν με μικρότερο κόστος. Το παράδειγμα του αρμπιτράζ στις εξαγορές και συγχωνεύσεις. Οι ευκαιρίες και οι κίνδυνοι για τους επενδυτές...
Αποτέλεσμα εικόνας για αδηφαγοσ καπιταλιστησ
Οι διαχειριστές των hedge funds είναι αναμφίβολα τα αστέρια της βιομηχανίας διαχείρισης χρήματος.

Είναι αυτοί που μπορούν να επιτύχουν τις εντυπωσιακές αποδόσεις που ενθουσιάζουν τους επενδυτές. Αλλά οι επαγγελματίες της χρηματοοικονομικής μηχανικής έχουν αντιγράψει την μυστική τους συνταγή και βρίσκουν νέους τρόπους να την πουλήσουν.
Η πιο διαδεδομένη τάση στην βιομηχανία διαχείρισης χρήματος είναι η στροφή προς την παθητική επένδυση.
Περίπου 3 τρισ. δολάρια είναι τοποθετημένα σε ΕΤFs και σε index funds που απλά αναπαράγουν την απόδοση μιας ευρύτερης αγοράς, όπως...

Πατρίδα παραδομένη στα χέρια προσκυνημένων.

Μήπως μια διάταξη που ρητά θα περιγράφει πως όταν η χώρα είναι σε αποικιακό καθεστώς δεν ισχύει το Σύνταγμα, θα ήταν πιο έντιμη στάση;;;...

Να περιμένουμε ψήφιση στη βουλή, μιας και ο Κούλης είναι σύμφωνος με τον Αλέξη...

Ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη δράση των ΜΚΟ στα νησιά του Αιγαίου.

Αποτέλεσμα εικόνας για MKO LAUROMETANASTES

«Στην από 26-08-2015 Ερώτησή μας σχετικά με "τη χρηματοδότηση και προώθηση των ΜΚΟ από την ΕΕ", επισημαίναμε ότι: "Η δράση τους (...) εκτείνεται στην...
υποδοχή μεταναστών και προσφύγων (...) αποδεικνύοντας ότι η ΕΕ και η μεταναστευτική της πολιτική απορρίπτει τη διαμόρφωση υποδομών υποδοχής και φιλοξενίας...".

Στη με αριθμό Ε-012152/2015 απάντησή της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανέφερε μεταξύ άλλων: "Η Επιτροπή γνωρίζει το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι ΜΚΟ όσον αφορά την αρωγή στην αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων που καλείται σήμερα να αντιμετωπίσει η Ελλάδα"
.
Σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα, υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες για τη δράση των ΜΚΟ στο Β. Αιγαίο, που μόνο με την αρωγή, τη διάσωση και την υποστήριξη προσφύγων και μεταναστών δεν ..