Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Το τέλος στο ελληνικό έπος του χρέους δεν τέλειωσε - Καλύτερη η χρεοκοπία και το Grexit

Το τέλος στο ελληνικό έπος του χρέους δεν τέλειωσε - Καλύτερη η χρεοκοπία και το GrexitΤην έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, επαναφέρει το Forbes, καθώς σε άρθρο του επισημαίνει ότι από την αρχή αυτής της υπόθεσης, η χρεοκοπία και το Grexit ήταν η καλύτερη λύση. «Εννοείται πως δεν τελείωσε η ελληνική κρίση», είναι μάλιστα ο τίτλος του.
«Η ιδέα ότι η αναδίπλωση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην Τρόικα το καλοκαίρι θα αποτελούσε το τέλος της ελληνικής οικονομικής κρίσης ήταν κάτι ανάμεσα στην ελπίδα και την παραπλάνηση», 
γράφει χαρακτηριστικά ο Τιμ Γουόρσταλ. 

Το μέλος του Ινστιτούτου Ανταμ Σμιθ του Λονδίνου, αναλύοντας τη συμφωνία μεταξύ Αθήνας και δανειστών σχολιάζει ότι αυτό που πραγματικά συνέβη ήταν ότι το ΔΝΤ, η ΕΚΤ και η ΕΕ είπαν ότι «αν είστε πολύ καλά αγόρια και κορίτσια και κάνετε ότι λέμε, θα σας δώσουμε με το σταγονόμετρο τα χρήματα που χρειάζεστε».

Σχολιάζοντας το θέμα του ασφαλιστικού και το γεγονός ότι η κυβέρνηση υποσχέθηκε να μην κάνει μειώσεις στις συντάξεις, ο Γουόρσταλ σημειώνει ότι ...

Έριξαν τις τιμές στα ρετιρέ και το μάρμαρο θα το πληρώσουν τα υπόγεια

Αναδρομικοί φόροι γιατί έτσι γουστάρουν.ΦΑΠΑ ΦΙΛΟΛΑΪΚηΣ ΠΟΛΙΤΙΚηΣ

του Ξενοφώντα Ερμείδη  

Φοβερές εκπλήξεις ετοιμάζει η κυβέρνηση που αυτοδιαφημίζεται ως προστάτης των λαϊκών στρωμάτων. Μέχρι και 10% πάνω θα αυξηθούν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων για να ισοσκελιστούν με τις εμπορικές σε περιοχές όπως στο Ζεφύρι, τα Άνω Λιόσια, τη Μάνδρα, τη Φυλή, το Αιγάλεω, τον Ασπρόπυργο, το Καματερό διότι σε αυτές τις συνοικίες οι εμπορικές αξίες παραμένουν σε υψηλότερο επίπεδο από τις αντικειμενικές.

Δεν θα γλυτώσουν από την λαϊκή στήριξη της "αριστερής" κυβέρνησης ούτε οι παραδοσιακά λαϊκές συνοικίες όπως η Δραπετσώνα, η Νίκαια, το Πέραμα και το Κερατσίνι. 

Μπορεί το υπουργείο Οικονομικών να κόπτεται ότι έχει πρόθεση  να υπάρξει ένα.....

ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ...

2b5d1-13.jpg
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΘ. ΔΡΟΥΓΟΣ

ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.....
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝΕ.....
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.....ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ.....( ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ....) ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ...( ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ )
ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...
.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΛΟΓΩ ΑΓΧΟΥΣ ΚΛΠ ΠΟΥ ΕΠΙΤΑΧΥΝΑΝ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.

Αν τον βρείτε, στηρίξτε τον με όλες σας τις δυνάμεις.

Επειδή τις τελευταίες μέρες, όλο και περισσότεροι από τους πολιτικούς μας μιλάνε για πατριωτισμό, χωρίς όμως να τον εννοούν, αλλά επειδή προφανώς κατάλαβαν ότι ο πατριωτισμός είναι έντονα ανεπτυγμένος στους Έλληνες, αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να δώσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του πατριώτη πολιτικού.

Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι η έννοια του πατριώτη δεν είναι καταδικαστέα, φασιστική, αντιδημοκρατική έννοια, όπως κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν.
Πατριώτης πολιτικός είναι, καταρχήν, αυτός που αγαπά την πατρίδα του και μάχεται γι’αυτήν χωρίς ...

ΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;;;

sinagwgi660
ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ (Ε.Α.Σ.) ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ .

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ »ΚΑΤΕΒΟΥΝ» ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ..Σ. ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠ ΑΡΙΘΜΟΝ 66 ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΔΙΑΤΑΓΗ : 

Τι είναι η βόμβα υδρογόνου και γιατί την τρέμουν όλοι;

http://www.tribune.gr/wp-content/uploads/2015/12/kim-giong-oun-630x400.jpg
Η βόμβα υδρογόνου, όπως λέγεται, αναπτύχθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 50, και από την Αμερική και από την Ρωσία, και μέχρι σήμερα αποτελεί ίσως το ισχυρότερο όπλο μαζικής καταστροφής στον πλανήτη. Γνωστή διεθνώς και ως H-Bomb (Hydrogen Bomb), συγκριτικά είναι 100 έως και 1.000 φορές πιο καταστροφική απ’ ό,τι μια απλή ατομική βόμβα σχάσης.

Η πρώτη έκρηξη βόμβας υδρογόνου έγινε στις 31 Οκτωβρίου (1η Νοεμβρίου τοπική) 1952 στην ατόλη Enewetak, στα Νησιά Μάρσαλ (Marshall) του Ειρηνικού ωκεανού από τις ΗΠΑ. Στις 12 Αυγούστου στη Σοβιετική Ένωση πραγματοποιείται η πρώτη δοκιμή βόμβας υδρογόνου.

Στις 30 Οκτωβρίου του 1961 οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν την μεγαλύτερη μέχρι τώρα βόμβα αυτού του είδους, σε ένα νησί κοντά ....

"ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Η ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ?

Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΩΤΟ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΑΓΕΙ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ...

ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ΚΑΘΟΣΟΝ ΟΙ ΑΝΕΛ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ, ΕΚΤΟΣ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΙΣΙΩΝ, ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ...

ΑΝ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟΤΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ .....

ΞΕΚΙΝΗΣΕ – Ραγδαίες Οικονομικές Εξελίξεις (Το «Τεστ» Τρέχει στηνΕλλάδα) – Οι Τράπεζες (Σύντομα) θα Αρχίσουν να Κλείνουν

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ… ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ… ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ…


Λίρες, Ευρώ, Δολάρια, Γιέν, Δολάρια Monopoly δολάρια, εσείς το όνομα !!!
Με την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση ακριβώς στη γωνία να περιμένει, ήρθε η ώρα να προετοιμαστούμε και να σκεφτούμε το μέλλον ΠΡΙΝ την επερχόμενη κατάρρευση.
ΟΤΑΝ, και όχι αν, συμβεί αυτό, η οικονομία θα συντριβεί, οι τράπεζες θα κλείσουν, τα ΑΤΜ θα κλείσουν, το λεγόμενο «bail-in» θα εφαρμοστεί και ο κόσμος θα μείνει απένταρος.
Βλέπουμε ήδη αυτό το...

Η οικονομική γενοκτονία των Ελλήνων....!!

Φωτογραφία ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΟΣ
Του Γιώργου Ρωμανού 
Οι ολιγάρχες που διοικούν τη σημερινή Ευρώπη αρέσκονται να την αποκαλούν Ευρωπαϊκή «Ένωση», ενώ στην πραγματικότητα είναι μια φαντασιακή ομοσπονδία, μία, τύποις και ουσία, Ευρωπαϊκή Ένωση Τραπεζών (Ε.Ε.Τ.). Ένας ου-τόπος, με σοβαρό έλλειμμα «Κοινωνικής Δημοκρατίας».
Μια Ευρώπη που την κυβερνούν δύο τρεις μεγάλες χώρες με τους...δορυφόρους τους. 
Στην πράξη, οι λαοί των μικρότερων χωρών δεν έχουν ίσα δικαιώματα, αλλά αέναες οικονομικές υποχρεώσεις σε αποτυχημένα οικονομικά σχέδια. Σχέδια, που οι ίδιοι που τα εκπονούν αναγνωρίζουν ....

Προδότες, δωσίλογοι, αλήτες, τομάρια, ψεύτες... κ.α.πολλά...έλουσαν" οι Πειραιώτες,τους πρόθυμους κατοχικούς υπουργούς και βουλευτές..

Ο χθεσινός αγιασμός των υδάτων περιορίστηκε, άλλη μια φορά, σε τυπικές και κουραστικές πια συνάξεις επισήμων ενώπιον των οποίων τολμηροί νέοι (χειμερινοί) κολυμβητές βούτηξαν για να πιάσουν το σταυρό αποβλέποντας και σε κάποιο φιλοδώρημα για το παράτολμο εγχείρημά τους. 

Δεν έλειψαν βέβαια και αρκετές εκδηλώσεις πολιτικής διαμαρτυρίας....Ιδού ...!

"Ήρθαμε για να κάνουμε την Ευρώπη Ισλάμ"...

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη 

Σε ένα βίντεο από το κανάλι Arabic TV, στην εκπομπή Al Mayadeen, προβάλλεται ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο μιλεί ένας μουσουλμάνος για τις φιλοδοξίες των μεταναστών που η Γερμανία είναι ο κύριος προορισμός τους. 

Μια πλειοψηφία από αυτούς υποστηρίζει ότι ήρθε για να ξέφυγει από τον πόλεμο, ανάμεσα τους όμως υπάρχουν και κάποιοι που έχουν άλλους… «λόγους» και άλλους «στόχους».

Ο μουσουλμάνος αυτός περιγράφει στο βίντεο πολύ χαρακτηριστικά τα εξής για να παίρνουμε κι εμείς και

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ-ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΕΕ

 Δημοσκόπηση: Ευρωπαίοι και Έλληνες δεν θέλουν στην πλειονότητα τους το ευρώ - Έτοιμοι για έξοδο από την ΕΕ οι Βρετανοί και ακολουθούν δυνατά οι Ιταλοί 

Καταρρέει το ευρώ στη συνείδηση των Ευρωπαίων και ειδικά του Νότου με την πλειοψηφία των Ελλήνων να δηλώνει πώς στη χώρα τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν υπήρχε εθνικό νόμισμα απ' ότι ευρώ. 
Σύμφωνα επίσης με τη δημοσκόπηση της εταιρείας ORB ισχυρούς κλυδωνισμούς δέχεται και το οικοδόμημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το ποσοστό των Βρετανών που θέλουν την έξοδο να αυξάνεται σημαντικά και την ίδια στιγμή να υπάρχει κύμα αμφισβήτησης της Ε.Ε. και στην Ιταλία.
Η πολιτική της λιτότητας που....

Χωρίς κεφάλαια και με ρίσκο μηδέν....Σβήνουν τα ίχνη του σκανδάλου της Εθνικής.

Σβήνουν τα ίχνη του σκανδάλου της Εθνικής
Η «επένδυση» - διαρπαγή ακινήτων της Εθνικής,
η νέα εταιρεία και οι συμπτώσεις με Deutsche Bank

Στα «χαρτιά» και στις δηλώσεις υπουργών φαίνεται ότι θα μείνει η διακηρυχθείσα πρόθεση της κυβέρνησης να διερευνήσει την υπόθεση τηςΕθνικής Πανγαία, εταιρείας ακινήτων της Εθνικής Τράπεζας, η οποία πουλήθηκε με σκανδαλώδεις όρους από την προηγούμενη διοίκηση Τουρκολιά σε γκρουπ ισραηλινών - πολυεθνικών συμφερόντων...

Χρησιμοποιώντας ως όχημα την MIG Real Estate με την οποία συγχωνεύθηκε, η Πανγαία μπήκε στο χρηματιστήριο, η μετοχική της σύνθεση άλλαξε για τρίτη φορά και το παζλ της υπόθεσης γίνεται....