Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ντόμινο εξελίξεων απειλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση - Σε πανικό οι ηγέτες!

http://www.difernews.gr/articles_gallery/2016/02/126599/bg_Xnq1srZHhjwFSNyhn.jpgΝτόμινο εξελίξεων απειλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς στην Ολλανδία η πλειοψηφία των πολιτών συμφωνούν με τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ακολουθώντας το παράδειγμα της Βρετανίας, ενώ ο Τσέχος πρωθυπουργός, Μπόσουχλαβ Σλομπότκα, δήλωσε πως αν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Βρετανία είναι υπέρ του Brexit, το πιθανότερο είναι να ακολουθήσει η χώρα του!

Σε μία Ευρώπη πολλών ταχυτήτων, με λαούς εξασθενημένους από τις πολιτικές λιτότητας, με εκατομμύρια πρόσφυγες και λαθρομετανάστες να κινούνται σχεδόν ανεξέλεγκτα στα εδάφη της, με το φάντασμα της τρομοκρατίας να πλανάται σαν.....

Κάνε κονσερβοποιηση ντομάτας εύκολα μέσα από ένα απλό βίντεο ...

https://i.ytimg.com/vi/z3aZg4YcVFw/maxresdefault.jpg
Η καλύτερη και δοκιμασμένη συνταγή που υπάρχει μεσά από την ομάδα Γινε αυταρκης ...

Δείτε το σχετικό βίντεο και καλή επιτυχία.

Ανακοινώθηκε η κατασκευή από τον Ελληνικό Στρατό δύο μουσουλμανικών πόλεων των 10.000 ατόμων έκαστη στην... Μακεδονία!

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/02/prosfiges14-600x286.jpg
"ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ" Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ 20.000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

του Γιάννη Πετρίδη

Πλημμυρίζει η Βόρειος Ελλάδα από μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες: Δύο ολόκληρες πόλεις 10.000 ατόμων εκάστη θα φτιάξει ο Ελληνικός Στρατός στις περιοχές Γιαννιτσών και Κιλκίς για να μείνουν όσο χρειαστεί (πόσο;) οιπρόσφυγες κι οι λάθρο που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, επιβεβαώνοντας για άλλη μια φορά σχετικές πληφορίες του pronews.gr για την κατασκευή επιπλέον "Κέντρων Φιλοξενίας"!

Την ανακοίνωση έκανε ....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ...

original

Βγείτε στην γειτονιά σας, στα χωριά σας, αγκαλιάζεται αυτούς που έχετε μαλώσει, πείτε τους ότι τους συχωράτε γιατί ειναι ΕΛΛΗΝΕΣ, πείτε τους να γίνετε ένα τοίχος, μας θέλουν διχασμένους, μην τους κάνουμε το χατίρι.

 

Αφήστε για όταν έρθει ελευθερία της πατρίδος μας τις διαφορές σας, αφήστε κατά μέρος τα κομματικά και θρησκευτικά, φερθείτε σαν αληθινοί ΕΛΛΗΝΕΣ!

 

Συνέλθετε από το μεθύσι της....

ALERT!!! ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΤΟΜΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ALERT. ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΜΕΣΩ ΦΩΤΟΤΥΠΙΩΝ, ΜΕΣΩ ΗΛ. ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΟΥ, ΜΕΣΩ FACEBOOK,  TWITTER, ΚΛΠ ΩΣΤΕ 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ  ΚΥΝΗΓΩΝ ΚΑΙ ΥΛΟΤΟΜΩΝ  ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΣΥΝΟΡΙΑΚΗΣ  ΓΡΑΜΜΗΣ  ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Αγαπητή Συνέλληνες τα σχέδια τους εκπληρώνονται και ένα από αυτά τα εκατομμύρια μεταναστών στην  Ελλάδα με την συνεργεία όλων των πολιτικών ιερατείων, όλων των χωρών.

Η αποσταθεροποιήσει των χωρών λευκής φυλής και ιδιαίτερα της Ελλάδος τρέχει με γοργούς ρυθμούς.

Η πίεση της κυβέρνησης προς όλες της κοινωνικές τάξεις και ιδιαίτερα στον ....

Αυτή είναι η απόφαση της Ένωσης Εισαγγελέων και Δικαστών Θεσσαλονίκης... Αρχίζουν κάποιοι δικαστές να ξεφεύγουν από τις στοές του 4ου Ράιχ;

Ψηλά τα λάβαρα!


Αντιστράτηγος (ε.α) Νίκος Ταμουρίδης

Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ 
.Στα βράχια του Καστελλόριζου
Ψηλά στα μπαϊράκια, σηκώστε τον Σταυρόν
και σαν αστροπελέκια χτυπάτε τον εχθρόν!

Ποτέ μην στοχαστείτε πως είναι δυνατός,
καρδιοχτυπά και τρέμει σαν το λαγό κι αυτός!

Αυτές είναι οι πατριωτικές σαϊτιές από το Θούριο του Ρήγα Φεραίου, που μου ήρθαν αμέσως στο νου μόλις είδα την εκπληκτική εικόνα της ελληνικής σημαίας στο βράχο του ηρωικού μας Καστελλόριζου!
Ελλάδα! Ποτέ λέξη στο παγκόσμιο λεξιλόγιο δεν είχε την ικανότητα να μετατρέψει ένα απλό άνθρωπο σε υπεράνθρωπο.
Σημαία! Ποτέ σύμβολο του Ελληνισμού δεν αγαπήθηκε, δεν λατρεύτηκε τόσο πολύ! Αλλά και ποτέ....

Ένας βλάξ αναγνωρίζεται εύκολα....;

1. Ένας βλαξ διαθέτει εκ΄φύσεως αυτοπροστασία ώστε να μην περιπέσει σε κατάθλιψη συνειδητοποιώντας τη βλακεία του. Έτσι λοιπόν, η φύση τον έχει προικίσει με ένα γυάλινο τοίχο και όπως στο γυάλινο κόσμο του Τέννεση Ουίλιαμς, δεν έρχεται σε διανοητική επαφή με τους έξω για να μη συνειδητοποιεί την αναπηρία του!

Όχι ότι είναι ακοινώνητος, αντιθέτως μάλιστα !

 
Απλά, αποφεύγει την περίπλοκη διανόηση και όταν τύχει να συγκρουστεί με μια περίπλοκη ιδέα για κουβέντα, όπως για παράδειγμα οι θρησκευτικές μειονότητες, καταφεύγει σε βλακώδεις απλουστευτικές απορίες, όπως: Τι θέλουνε μωρέ κι αυτοί τώρα ; 

Επιπλέον κανείς ευφυής δεν θέλει να ...

Άρχισε το ξήλωμα του κοινού ευρωπαϊκού μας «πουλόβερ»;

Οι οιωνοί δεν είναι καλοί για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αρκούσαν οι πρώτες πραγματικά μεγάλες δυσκολίες για να αρχίσουν χώρες που κάποτε θεωρούσαν ως τον απόλυτο στόχο το να γίνουν δεκτές στην Ευρωπαϊκή Ένωση, να υπονομεύουν τη λειτουργία της και να πιέζουν για οπισθοχώρηση και περιχαράκωση σε όσα ίσχυαν στο «κοινό ευρωπαϊκό μας σπίτι» πολλά χρόνια πριν.
Σχολιάζει ο ΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οι οικονομικές δυσκολίες σε συνδυασμό με το πρόβλημα των εκατομμυρίων προσφύγων και μεταναστών που συσσωρεύονται στις διάφορες «πύλες εισόδου» της Ευρώπης, για να επιβεβαιωθεί ο αδιάψευστος κανόνας του «βασιλείου της ιδιοτέλειας» στις διεθνείς σχέσεις. 
Όλοι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους όταν επιθυμούσαν την είσοδο στην Ένωση και αυτό δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση.
Οι Γερμανοί ηγεμόνευσαν, κάνοντας όμως το σφάλμα να θεωρήσουν ότι...

Μετέτρεψαν το κράτος σε ΜΚΟ και τον "ανθρωπισμό" σε φερετζέ της εθνικής μειοδοσίας.

Η ελληνική κυβέρνηση μάλλον δεν έχει ακόμα αντιληφθεί τη φύση της ΕΕ. Δεν πρόκειται για μια πλήρη πολιτική ένωση, δεν έχουμε κοινό σύνταγμα εντός της ΕΕ. Έχουμε μια συμφωνία ανεξάρτητων ακόμη κρατών, ένα κοινοτικό δίκαιο που δεν υπεισέρχεται σε ζητήματα εθνικής ασφάλειας και κυριαρχίας, αλλά ρυθμίζει επιμέρους πλευρές της οικονομικής και πολιτικής ζωής...

Αποτέλεσμα εικόνας για εισβολη λαθρομεταναστων
του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Κυρίως έχουμε μια νομισματική ένωση, χωρίς πολιτική ένωση, καθότι οι γάλλοι απέρριψαν το ευρωσύνταγμα ήδη από το 2005 και έκτοτε δεν έχει επανέλθει- και ούτε πρόκειται- το ζήτημα της πολιτικής ένωσης. Ενωμένη Ευρώπη ούτε υπήρξε, ούτε πρόκειται να υπάρξει στο προβλεπτό μέλλον, είχε δηλώσει κάποτε ο Παναγιώτης Κονδύλης και φυσικά είχε δίκιο.

Επομένως, κάθε κράτος ευρωπαϊκό όχι μόνον έχει δικαίωμα να αποφασίζει για ζητήματα εθνικής ασφάλειας μονομερώς, αλλά είναι και υποχρεωμένο να το κάνει, στο όνομα του λαού του και των εθνικών συμφερόντων, τα οποία τίθενται πάντα σε προτεραιότητα έναντι των κοινών ευρωπαϊκών. Ρώτησε κανέναν ο Ολάντ όταν επέβαλε καθεστώς έκτακτης ανάγκης στη Γαλλία; Όχι φυσικά. 

Ανέστειλε άρθρα του συντάγματος, ουσιαστικά δηλαδή...
περιόρισε ατομικά και συλλογικά δικαιώματα, προκειμένου να υπερασπίσει τη γαλλική δημοκρατία και να προστατέψει τους πολίτες. 

Ήδη, η Γαλλία αποφάσισε χθες να εκδιώξει βίαια όλους τους μετανάστες από το Καλαί! Το ίδιο ακριβώς...

ΑΡΧΙΣΕ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ;

Χθες, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Β. Ορμπάν ανακοίνωσε τη διενέργεια δημοψηφίσματος για το εάν ο Ουγγρικός λαός θα δεχτεί τις αποφάσεις της ΕΕ για τις ποσοστώσεις των προσφύγων.

Με λίγα λόγια, ένα κράτος της ΕΕ λέει ευθέως ότι
δεν υπολογίζει τις αποφάσεις που λαμβάνονται στις Βρυξέλλες, αλλά διατηρεί το δικαίωμα να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός του. 

Αυτό φυσικά είναι η αρχή της διάλυσης της Ευρώπης των Βρυξελλών, έτσι όπως αυτή λειτουργεί σήμερα. Τι θα κάνει εδώ η ΕΕ; Θα σφυρίξει αδιάφορα; 

Αυτό θα σημάνει ότι οποιοδήποτε κράτος μπορεί και να αποφασίζει διαφορετικά από τα συμφωνηθέντα κεντρικά. 

Δηλαδή θα σημάνει....

ΑΥΣΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ: «Εκτός τόπου και χρόνου οι απειλές για βέτο»

«Απειλές για χρήση βέτο εναντίον της προσέγγισης των χωρών από τα Δυτικά Βαλκάνια στην ΕΕ ή αξιώσεων από την ΕΕ είναι εκτός τόπου και χρόνου» τόνισε ο αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Σεμπάστιαν Κουρτς, ουσιαστικά απαντώντας στην έντονη αντίδραση της Αθήνας.

Παράλληλα ο Κουρτς περιέγραψε δύο δρόμους για
την επίλυση της προσφυγικής κρίσης, υπό μορφή διλήμματος: είτε την προώθηση των προσφύγων στην κεντρική Ευρώπη, όπως...

Απόβαση λαθρομεταναστών στις Οινούσσες συνοδεία τουρκικού πολεμικού πλοίου!

Άρθρο του Π. Παναγόπουλου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Εντελώς αφύλακτο το Αιγαίο! Συνοδεία τουρκικών πολεμικών αποβιβάζονται οι λαθρομετανάστες - Δηλώσεις Χρήστου Παππά

Π. Παναγόπουλος: Κύριε Παππά, πείτε μας σας παρακαλώ τι συνέβη ακριβώς στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας.

Χ.Παππάς: Κύριε Παναγόπουλε, το θέμα έχει καλυφθεί, αλλά συνοπτικά σας αναφέρω ότι ο κ. Καμμένος προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την Βουλή και την εν λόγω Επιτροπή με μια «απόρρητη συνεδρίαση» για να την καταστήσει συνένοχο των αντεθνικών συμφωνιών με το ΝΑΤΟ και την Τουρκία που διχοτομούν de facto...

Και μόνος και με πολλούς και την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη,αλλά μεγαλύτερη και πολεμικότερη απ' όση θα μου παραδοθεί....

Γεννηθήκαμε και ζούμε σε μια χώρα που επιβιώνει ανά τούς αιώνες χάρις την ιστορία της και την ανεξήγητη εύνοια του Θεού.Έχουμε φτάσει μετά από αγώνες και θυσίες αιώνων να φωνάζουμε ακόμα ΠΑΡΩΝ.

Παρόλες τις βαρβαρικές επιδρομές,την σκλαβιά,την πείνα,ο Ελληνικός λαός επέζησε σε πείσμα όλων όσων των επιβουλεύονταν,σε πείσμα όλων όσων προσπάθησαν να τον εξαφανίσουν από τον χάρτη της ιστορίας.

Αν είναι κάτι που διδασκόμαστε από την ιστορία είναι ότι για να νικήσεις πρέπει να αγωνιστείς και ενίοτε να ματώσεις.

Μέσα από το Ελληνικό μεγαλείο δημιουργήθηκε ...

Χτύπημα κάτω απο τη ζώνη απο τον Γερμανό Υπουργό που εκθειάζει την Τουρκία για το προσφυγικό!

Χτύπημα κάτω απο τη ζώνη απο τον Γερμανό Υπουργό που εκθειάζει την Τουρκία για το προσφυγικό!
Αν στην Πατρίδα μας τρέφουμε κάποιες ελπίδες στη Συνεργασία με την Υπερδύναμη της Ευρώπης Γερμανία,  μετά και την τοποθέτηση του Υπουργού υπεύθυνου της Καγκελαρίας για την Προσφυγική Κρίση …Καλό είναι να το αναθεωρήσουμε !
Σε συνέντευξη του ο Γερμανός  Υπουργός υπεύθυνος της Καγκελαρίας και συντονιστής της Κυβερνητικής Πολιτικής της Γερμανίας για την προσφυγική κρίση εκθειάζει την Τουρκία για τους δικούς του λόγους βέβαια !
Η Τουρκία αν και....

ΒΙΝΤΕΟ. Ενόψει του τεράστιου εθνικού κινδύνου της ολοκληρωτικής υποδούλωσης και ταπείνωσης ούτε το Σύνταγμα, αλλά ούτε οι δημοκρατικές διαδικασίες αποτελούν τώρα διελκυστίνδα για τον Λαό να ανυψώσει και πάλιν το ανάστημα του εις την εκτέλεση του εθνικού καθήκοντος για την υπεράσπιση και σωτηρία της Πατρίδος.

Η σημερινή κατάντια της Πατρίδος μας, με όλες τις παραμέτρους, διαστάσεις και συνέπειες, πρέπει επιτέλους να προβληματίσει όλους εμάς τους Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικών και κομματικών τοποθετήσεων.
Εις την ουσία, το πρόβλημα της κρίσης χρέους της Πατρίδος μας δεν είναι καθαρώς οικονομικό, ως εσφαλμένως υποστηρίζεται και προπαγανδίζεται από τα δεκανίκια του Πολιτικού Συστήματος, αλλά κυρίως Θεσμικό, με εντέλει  οικονομικές τώρα διαστάσεις και τεράστιες συνέπειες για την πορεία του Έθνους. 
Εις την πραγματικότητα πρόκειται....

Αγωνία στην Δύση για την επόμενη κίνηση Πούτιν – Τους έχει καθηλώσει ο «Τσάρος»

poutindkfkjd12058589_prisonplanetgr
Ο Πούτιν είναι τόσο απρόβλεπτος που έχει τρελάνει στην κυριολεξία τα επιτελεία της Νέας Τάξης που προσπαθούν να μαντέψουν την επόμενή του κίνηση.
Συγκεκριμένα, το παγκοσμιοποιητικό ίδρυμα γεωπολιτικών αναλύσεων Stratfor αναζητά τον «επόμενο στόχο» του Ρώσου προέδρου σε άρθρο του με τίτλο «Determining Putin’s Next Target».
«Κάποιος μπορεί να φανταστεί τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, να πίνει....

Καυτά ερωτήματα για το "προσφυγικό"

Πολλά αναπάντητα ερωτήματα προκύπτουν από τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και από τη στάση της Ελληνικής κυβέρνησης στο λεγόμενο "προσφυγικό" πρόβλημα...
1. Ποιοί είναι πρόσφυγες
Πρόσφυγας θεωρείται όποιος διαφεύγει από τη χώρα του, όπου μαίνεται απειλητικός για τη ζωή του εμφύλιος πόλεμος ή όπου διώκεται πολιτικά από φυλετικούς, θρησκευτικούς ή πολιτικούς του αντιπάλους. Πως όμως μπορεί να θεωρείται ακόμη πρόσφυγας όταν έχει απομακρυνθεί από τη χώρα που κινδυνεύει κι έχει περάσει τα σύνορα έξι ή και επτά ακόμη χωρών (λχ Αφγανιστάν) και δεν υπάρχει κανένας πλέον κίνδυνος για τη ζωή του;
2. Ο Ρόλος του ΝΑΤΟ
Δεν έχει διευκρινισθεί ακόμη -τουλάχιστον δημόσια- τι ρόλο ακριβώς θα παίξουν οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ στην αστυνόμευση των συνόρων. Αν πρόκειται να βοηθήσουν απλά....

Όταν η Ελλάδα ήταν Ελλάδα! Ένα εξαιρετικό κείμενο… για την γενιά των 50 και βάλε!

Σύμφωνα με τις στατιστικές, αυτοί από εμάς που ήμασταν παιδιά τις δεκαετίες του 40, 50, 60 και 70, πιθανόν δεν θα έπρεπε να είχαμε επιζήσει.

Οι κούνιες μας ήταν...βαμμένες με γυαλιστερή λαδομπογιά με βάση το μόλυβδο. 

Τα πατώματα είχαν μωσαϊκό που σου περόνιαζε τα κόκκαλα κι οι κρεβατοκάμαρες ξύλινα πατώματα που τα γυάλιζαν με παρκετίνη, με κάτι βαρειές παρκετέζες και κάθε τόσο αγκίθες καρφωνόντουσαν στις ξυπόλητες πατούσες μας.

Οι παιδικές αρρώστιες έκαναν θραύση. Κάθε τόσο κι ένας φίλος ή συμμαθητής πάθαινε ιλαρά, κοκύτη, μαγουλάδες, ανεμοβλογιά.

Δεν είχαμε καπάκια....

"ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΥΡΚΙΑ"

Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ...

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ,  Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ & Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ.

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΩΣ ΤΟΣΟ ...

ΟΧΙ εξωτερική πολιτική αποικίας & προτεκτοράτου.

Οι Τούρκοι, με την δύναμη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, παραβιάζουν τη συμφωνία που έκαναν για το Αιγαίο, με την Ελλάδα και το ΝΑΤΟ.

Θέλουν να...πνίξουν με Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες την πατρίδα μας.

Θέλουν να επεκταθούν δυτικά στο μισό Αιγαίο και στα Ανατολικά Ελληνικά νησιά, λόγω παραχωρήσεων εδαφών στα Ανατολικά της Τουρκίας, για την ίδρυση του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. 

Οι δήθεν Δυτικοί «σύμμαχοι» συμφωνούν.

Οι Τούρκοι του Ερντογάν & Νταβούτογλου ζητάνε νέα συμφωνία με το ΝΑΤΟ για το Αιγαίο.

Τη συμφωνία υπέγραψαν οι υπουργοί άμυνας Ελλάδος-Τουρκίας, για να έλθει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, δήθεν να εμποδίζει τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Όμως το ΝΑΤΟ στοχεύει τη ΡΩΣΙΑ. Θέλει να .....

Που'σαι βρε γέρο του Μωριά;

Που'σαι βρε γέρο του Μωριά

μεγάλε στρατηλάτη

να ιδεις πως τον κατάντησαν
τον τόπο οι βολευτάδες
τον τοπο που λευτέρωσες
με πόνο και με αιμα x2

Σηκω και πιασε το σπαθι
πιασε το καριοφιλι
και μπες μπροσταρης γεροντα
εμας να παρασυρεις

Να κοψουμε τις κεφαλες
αυτων που ξεπουλανε
πατριδα, οικογενεια
κι αυτη την ιστορία
και με ελαφρα συνειδηδη
πουλανε.....

Θα το διορθώσεις, ή θα αφήσεις να παραδοθεί η Ελλάδα μας..;; Οι ταγοί τι κάνουν ;;;

Θυμάσαι παλιά που μας είχαν πάρει την Ελλάδα και μας είχαν σκλαβωμένους 400 χρόνια;;

Τότε, ένας μόνος του, ονόματι Κολοκοτρώνης, κατάφερε να ξεσηκώσει και να ελευθερώσει μαζί με άλλους γεναίους ήρωες, την Ελλάδα μας, χύνοντας το αίμα τους, ντουφεκίζοντας τον εχθρό, για να είναι οι επόμενες γενιές ελεύθερες και όμορφες, χωρίς μπούρκες, βασανιστήρια γυναικών.. 


Να μπορούν να περπατάνε με τα ακουστικά στα αφτιά και το κινητό στο χέρι χωρίς να φοβούνται μην βρεθούν χωρίς χέρι και κεφάλι την.....

Υπογράφηκε ξαφνικά ο… νέος South Stream μεταξύ Ελλάδας-Ρωσίας-Ιταλίας αλλά δεν λένε από που θα περάσει…

Σήμερα στη Ρώμη, ο κ. Alexey Miller, Διευθύνων Σύμβουλος της Gazprom, ο κ. Marc Benayoun, Διευθύνων Σύμβουλος της Edison SpA και ο κ. Θεόδωρος Κιτσάκος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ ΑΕ, υπέγραψαν μνημόνιο συναντίληψης για την ανάπτυξη αγωγού φυσικού αερίου μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας, που θα καταστήσει δυνατή την υλοποίηση της νότιας διαδρομής για τον εφοδιασμό ρωσικού φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.

Το ερώτημα είναι ποιων χωρών; Με την Τουρκία οι σχέσεις της Ρωσίας είναι ....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πώς μπορείτε να δείτε τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (passwords) πίσω από τις τελίτσες; Δείτε τον τρόπο .

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πώς μπορείτε να δείτε τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ (passwords) πίσω από τις τελίτσες; Δείτε στο Athensmagazine.gr τον τρόπο
Καμιά φορά μπορεί να συμβεί να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης ή τους κωδικούς (passwords) που χρησιμοποιείτε.

Βέβαια γνωρίζετε ότι υπάρχουν αποθηκευμένοι στο πρόγραμμα περιήγησης σας...

Κάποιοι διαλύουν συστηματικά ότι είχε « χτισθεί» εδώ και πολλά χρόνια, υποβαθμίζοντας τα πάντα.

http://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2016/02/ellada-thisiazetai-sigkrousi-metaksi-tourkias-rosias-allazei-planiti-620x360.jpg
Ο Σέρβος επικεφαλής του προγράμματος CIRSD στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων (CIRSD) και  δεξαμενή σκέψης,  Nikola Jovanovic αναφέρθηκε με άρθρο του για τα τεκταινόμενα στην περιοχή μας, καθώς και για ένα ενδεχόμενο πόλεμο, μεταξύ της  Ρωσίας και της Τουρκίας,  στην εφημερίδα Politika του Βελιγραδίου.

«Ως χώρα και περιοχή είμαστε στο μάτι του τυφώνα, πολιτικά και γεωγραφικά ανάμεσα σε δύο τεράστιες κρίσεις οι οποίες θα αλλάξουν  ριζικά τον τρόπο  της ύπαρξης», δηλώνει ό ίδιος, σύμφωνα με τον σερβικό τύπο.

Σύμφωνα με τον Γιοβάνοβιτς, «ένας μικρός παγκόσμιος πόλεμος», ήδη  λαμβάνει χώρα στην Μέση Ανατολή, ο οποίος θα επηρεάσει την ισορροπία των  δυνάμεων στην περιοχή,  τις  σχέσεις μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ρωσίας, αλλά και την  αύξηση του αριθμού των προσφύγων που διακινούνται προς την Δυτική Ευρώπη.


Ωστόσο, ο μεγαλύτερος κίνδυνος προέρχεται από μια πιθανή άμεση σύγκρουση μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας, οι οποίες  έχουν....

Πως μας προγραμματίζουν για να γίνουμε σκλάβοι (vid).

https://i.ytimg.com/vi/k8__-KkQmd0/hqdefault.jpg
Πως μας προγραμματίζουν για να γίνουμε σκλάβοι 
Δείτε το σχετικό βίντεο από 

Μειοψηφία οι Ελληνες στην Ελλάδα χάνοντας και το μισό Αιγαίο;;;

http://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2016/02/meiopsifia-oi-ellines.jpg
Παραμένει εκτός ελέγχου η κατάσταση με τους «πρόσφυγες», με την Ευρώπη να συμπεριφέρεται λες και θέλει να βγάλει όλα τα «κόμπλεξ» της απέναντι στην Ελλάδα.

Η κυβέρνηση όμως έδωσε πατήματα. Εφάρμοσε την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και τώρα όλοι οι υπόλοιποι της τα κλείνουν. Διαφήμισε την χώρα σε χιλιάδες μουσουλμάνους και τώρα όλοι συνωστίζονται στα εδάφη μας με την Τουρκία να ....

ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η Ε.Ε. διαλύεται και κλείνουν τα σύνορα...

aetgf
Καταρρέει ταχύτατα η Ευρωπαϊκή Ένωση, αφού το μεγαλύτερο μέρος των Ολλανδών ζητά δημοψήφισμα για την παραμονή ή την έξοδο της χώρας από την Ένωση. 

Οι Ολλανδοί φαίνεται πως θα ακολουθήσουν το παράδειγμα της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ έτοιμοι φαίνονται για δημοψήφισμα και οι Τσέχοι.

Αν και η Ευρώπη βιώνει την πιο κρίσιμη περίοδό της, έχοντας πληγεί από την κρίση, τις μεταναστευτικές ροές αλλά και ...

Ολοι στα ΜΠΛΟΚΑ της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ !


agrotes-agrotikes-kinitopoiiseis-trakter-korinthos

  Μην κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ πίσω !
Ολοι στα ΜΠΛΟΚΑ της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ !
Εχουμε ΠΟΛΕΜΟ με τους ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ !

ΑΠΟΡΙΑ: Η ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ;

Δείτε την επιστολή προς τους Εισαγγελείς εφέτες της χώρας:...

Τα κράτη των Δυτικών Βαλκανίων, οι υποβολείς τους και η Ελλάδα.

Γνωρίζετε ποια είναι η τελευταία πολιτική είδηση που αφορά τα Σκόπια; Την αντιγράφω: «Η διπλωματική αποστολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια εκτίμησαν ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για πρόωρες βουλευτικές εκλογές στις 24 Απριλίου, τις οποίες έχει δρομολογήσει το κυβερνών κόμμα VMRO-DPMNE του Νίκολα Γκρούεφσκι».

Όταν ένα κράτος αδυνατεί να καθορίσει ακόμη και την ημερομηνία διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών και αυτή πρέπει να έχει την έγκριση της ΕΕ, τότε είναι αυτονόητο ότι... χειραγωγείται σε κάθε επίπεδο και ποτέ δεν θα τολμούσε με δική του πρωτοβουλία να ορθώσει φράχτες στα σύνορα με την Ελλάδα, κράτους μέλους της ΕΕ, για να ανακόψει τις προσφυγικές ροές. 

Ας μη ξεχνάμε ότι η ΠΓΔΜ οφείλει την ανεξαρτητοποίησή του στη Γερμανία, όπως η Κροατία και η Σλοβενία, οι οποίες πρόσθετα έχουν ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς με την Αυστρία αφού ...

Ερντογάν προς Ρώσους: Πώς κάνετε έτσι που σας σκοτώσαμε δύο πιλότους;

Ερντογάν προς Ρώσους: Πώς κάνετε έτσι που σας σκοτώσαμε δύο πιλότους;
Ο ημίτρελος σουλτάνος της Άγκυρας, ο τζιχαντιστής Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, άρχισε το γλύψιμο στη Ρωσία βλέποντας ότι οι μαγκιές του έχουν δρομολογήσει ολοκληρωτική κατάρρευση του τουρισμού στην Τουρκία.

 Ο ίδιος μάλιστα, με την «εκπληκτική» διπλωματία του, έχει καταφέρει να βάλει απέναντι του Ρώσους και Αμερικανούς, αν και οι δεύτεροι για λόγους συμμαχίας κρατάνε ακόμα τα προσχήματα.

Σε νέες δηλώσεις του την Τετάρτη, ο Ερντογάν είπε ότι δεν βλέπει τον ρωσικό λαό ως εχθρούς του και εξέφρασε την ελπίδα για ομαλοποίηση των σχέσεων της Τουρκίας με τη Ρωσία.

Τα ίδια παλαβά δηλαδή που λέει και στο Ισραήλ. Από τη μία εξοπλίζει και προστατεύει τους ισλαμιστές τρομοκράτες της Χαμάς και από την άλλη ζητά ομαλοποίηση σχέσεων και με το Ισραήλ. Ο μάγκας της ...

Αποδεικνύεται ο επίπλαστος χαρακτήρας της της Ε.Ε .

Παραθέτουμε εδώ ρεπορτάζ του Tvxs για το προσφυγικό / μεταναστευτικό. Διαβάζοντάς το θυμηθήκαμε τον David Mitrany και αυτά που διδάσκονται οι δευτεροετείς φοιτητές μας για τις «σχολές σκέψης» της θεωρίας ολοκλήρωσης.

Ο λειτουργισμός ;oπως διατυπώνεται στα κείμενα του David Mitrany εμπίπτει αναμφίβολα στα πεδία των γραμμικών θεωρήσεων του μοντερνισμού για την σημασία των οικονομικών συναλλαγών και για την πιθανότητα μέσα από ωφελιμιστικά κριτήρια να προκύψει μια υλιστική πολιτική ανθρωπολογία.

Οι νεολειτουργιστές που πήραν την σκυτάλη «τολμηρά» έσπευσαν να γράψουν και να προβλέψουν ότι «θα μετατοπιστεί πίστη νομιμοφροσύνη, εξουσία και προσδοκίες στο υπερεθνικό επίπεδο» για να δημιουργηθεί έτσι μια ωφελιμιστική πολιτική ανθρωπολογία. 


Ακόμη πιο σημαντικό με ........την «θεωρία της εξωτερίκευσης» έσπευσαν

Η Κομισιόν πιέζει την Ελλάδα να επιτρέψει την εγκατάσταση Τούρκων αξιωματούχων στα hotspots.

Αποτέλεσμα εικόνας για μαριασ
Με πρόσχημα το προσφυγικό, η Τουρκία με τη συνεργασία της Γερμανίας προσπαθεί να «βάλει στο χέρι» τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. 

Αυτό κατήγγειλε  ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, μιλώντας στον ρ/σ Σάμος FM και επισημαίνοντας ότι ήδη δημοσίευμα Κυριακάτικης Εφημερίδας (Real News) επιβεβαιώνει την πίεση που ασκεί η Κομισιόν στην Ελλάδα, για να επιτρέψει την εγκατάσταση των Τούρκων στα Ελληνικά hotspots.

Μα πόσους ακόμα δηλαδή;Η Ελλάδα πρέπει να προετοιμαστεί για τη φιλοξενία μεγάλου αριθμού προσφύγων, συμβουλεύει ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες

n-FILIPPO-GRANDI-large570

Ιδιαίτερα προβληματισμένος και ανήσυχος για το κλείσιμο των συνόρων σε χώρες της Βαλκανικής αλλά και για τις επιπτώσεις που έχει αυτή η νέα πολιτική «αντιμετώπισης» του προσφυγικού για την Ελλάδα, εμφανίστηκε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, Filippo Grandi.

Μάλιστα, αν και με συγκρατημένο και ψύχραιμο λόγο, συνέστησε στην ελληνική κυβέρνηση να προετοιμαστεί τάχιστα για το ενδεχόμενο αναγκαστικής φιλοξενίας μεγάλου αριθμού προσφύγων στη χώρα μας, μεταφέροντας μια αίσθηση του κατ’ επείγοντος. 

Μάλιστα, αν και με ....

Τι σημαίνει νέο μνημόνιο με το ΔΝΤ. Δίνουν κούρεμα χρέους και απαιτούν μειώσεις συντάξεων.

Τυπική διαδικασία για την κυβέρνηση η ακύρωση του υφιστάμενου προγράμματος που είχε συνάψει η Ελλάδα το 2012 με το ΔΝΤ στο πλαίσιο του Μνημονίου 2.

Το πρόγραμμα εξέπνεε ούτως ή άλλως τις επόμενες μέρες και από στιγμή που το Ταμείο δεν έχει εκταμιεύσει καμία δόση από το καλοκαίρι του 2014 προς τη χώρα μας, για το τυπικό της διαδικασίας έπρεπε να ακυρωθεί, όπως ορίζει και το πρωτόκολλο συνεργασίας που..

ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ:Το ΝΑΤΟ αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία...

Το ΝΑΤΟ μπήκε για τα καλά στην επίβλεψη του Αιγαίου.Έχει αναλάβει ρόλο τοποτηρητή! 

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτεμπεργκ, ξεκαθάρισε ότι ο ρόλος των ΝΑΤΟϊκών πλοίων δεν συνίσταται στην αναχαίτιση πλοίων και στη σύλληψη ανθρώπων, αλλά στην υποβοήθηση του έργου των ακτοφυλακών της Ελλάδας, της Τουρκίας και της FRONTEX.

Η Ελλάδα καλείται να συμμετέχει και όχι να έχει υπό τον πλήρη έλεγχο της το Αιγαίο.....

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΥΡΚΙΑ»

ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ
Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ, Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ & Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ...

ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...