Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ,ΟΜΩΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΛΛΑΝΔΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
Απίστευτες εικόνες εκτυλίχθησαν το πρωί της Τρίτης (15/3) στην Μαδρίτη, όταν οπαδοί της Αϊντχόφεν πετούσαν κέρματα σε μετανάστες!

Οι εικόνες ντροπής καταγράφηκαν σε βίντεο, όπου φαίνεται καθαρά η προκλητική στάση των Ολλανδών οπαδών, την στιγμή που χιλιάδες άνθρωποι έχουν ξεριζωθεί από τα σπίτια τους, αναζητώντας καλύτερο μέλλον και να ξεφύγουν από την τραγωδία του πολέμου.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι ....

ΟΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ;;;;

ΟΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
Και όχι μόνο αυτό. Η Βρετανία έχει δώσει από μόνη της περισσότερα χρήματα σε ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες από όσα έχουν δώσει μαζί η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι για τον συνεχιζόμενο πόλεμο στη Συρία θεωρούνται υπεύθυνες η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.
Τρεις χώρες που αποδεδειγμένα χρηματοδοτούν τζιχαντιστικές οργανώσεις για να ανατρέψουν τη σοσιαλιστική κυβέρνηση της Συρίας.

Μάλιστα υπάρχουν αποδείξεις ότι η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ δεν έχουν χρηματοδοτήσει μόνο τους «μετριοπαθείς» τζιχαντιστές αλλά και το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα, που στη Συρία ονομάζεται Αλ Νούσρα.

Και ενώ η Τουρκία έχει δεχτεί το μεγαλύτερο κύμα προσφύγων, αφού έχει εκτεταμένα σύνορα με τη Συρία, το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία παρά τον πλούτο τους και παρά την ευθύνη τους ...

Στο σκοτάδι οι Έλληνες καταναλωτές: Δεν γνωρίζουν τα δικαιώματά τους, ούτε και τα διεκδικούν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ
«Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό καταναλωτών που, ενώ αντιμετώπισαν ένα μη αμελητέο πρόβλημα στις συναλλαγές τους, εντούτοις δεν επιδίωξαν την επίλυσή του». 

Αυτό επισήμανε η αναπληρώτρια Συνήγορος Καταναλωτή και διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Καταναλωτή Ελλάδας Αθηνά Κοντογιάννη, σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή στις 15 Μαρτίου και με βάση τον πίνακα αποτελεσμάτων της ΕΕ για τα θέματα προστασίας του καταναλωτή.

Σύμφωνα με τον πίνακα αποτελεσμάτων της ΕΕ για τα θέματα προστασίας του καταναλωτή, οι Έλληνες καταναλωτές βρίσκονται στην τελευταία θέση των 28 κρατών-μελών, τόσο ως προς τη γνώση των δικαιωμάτων τους, όσο και ως προς τη διεκδίκησή τους. 

Η Ελλάδα έχει.....

Είναι οριστικό! Θα επιβάλλουν τις επιθυμίες των δανειστών...

xxrei
Συνεχίζεται η «μάχη» με τους δανειστές, οι οποίοι όπως φαίνεται θα κερδίσουν την παρτίδα.

Πηγές υποστηρίζουν πως τελικά θα τεθεί σε ισχύ η φορολόγηση των τραπεζικών συναλλαγών, που εξέταζε λίγους μήνες πριν, ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης.

Όπως φαίνεται ο Υπουργών Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και οι δανειστές, συμφώνησαν για επιβολή φόρου 5 τοις χιλιοίς επι όλων των τραπεζικών συναλλαγών, δηλαδή περίπου 2 ευρώ, θα παρακρατούνται από.....

OΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗN ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις με τεκμηριωμένη και στοιχειοθετημένη άποψη για την προδοτική προπαγάνδα των πορνοβοθροκάναλων που προάγουν το "δράμα" των "καημένων" των "προσφυγόπουλων", από τον διευθυντή του Ραδιοφωνικού σταθμού της Πειραϊκής Εκκλησίας Λυκούργο Μαρκούδη, στην εκπομπή "Γράμματα Σπουδάματα" από...

ΙΜΑΜΗΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»

100316imam
Σοκ προκαλεί το βίντεο που μεταδόθηκε από τηλεοπτικό σταθμό της Δανίας, καθώς δείχνει τον Mohamed Fouad al-Barazi, επικεφαλής ιμάμης του τζαμιού της Ισλαμικής Ένωσης στη Δανία, να δηλώνει ανερυθρίαστα πως ο στόχος των λαθρομεταναστών πρέπει να είναι ένας και μοναδικός: Η κατάκτηση της Ευρώπης.
Το τηλεοπτικό κανάλι TV2 έχει ένα πρόγραμμα που ονομάζεται «Τζαμιά πίσω από το πέπλο».
– Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια εποχή που «ανοίγουμε τις χώρες αυτές,» λέει ο Mohammad Fouad al-Barazi, σε μυστικές ηχογραφήσεις από το τρίτο επεισόδιο του «Τζαμιά πίσω από το πέπλο».
Ο ιμάμης στο σχετικό απόσπασμα, δίνει οδηγίες στο πως πρέπει να δρα ένας μουσουλμάνος που έφθασε στη Δανία και εξηγεί οτι......

Τι ενώνει και τι χωρίζει κυβέρνηση και δανειστές.

Με αντίπαλο τον χρόνο «τρέχει να προλάβει» την αξιολόγηση η Αθήνα. Παραμένουν τα ανοιχτά μέτωπα. «Βαριά» η σημερινή ατζέντα της διαπραγμάτευσης. 
Επί τάπητος δημοσιονομικό, φορολογικό, ασφαλιστικό. Τι ενώνει και τι χωρίζει κυβέρνηση και δανειστές.
Με μεγάλο αντίπαλο τον χρόνο προσέρχεται πλέον στις διαπραγματεύσεις η ελληνική κυβέρνηση, καθώς τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, ιδίως όσο οι μέρες περνούν και τα ανοιχτά μέτωπα δεν λένε να κλείσουν.

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ Αθήνας και δανειστών συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας το συντομότερο, ει δυνατόν πριν τα τέλη Μαρτίου, όπως επιθυμεί η ελληνική πλευρά.
Στο τραπέζι των ....

Ποια google; Με αυτές τις μηχανές αναζήτησης θα κάνεις τη δουλειά σου.

Αποτέλεσμα εικόνας για μηχανεσ αναζητηση
Ποιος είπε πως η google είναι ο μόνος τρόπος να βρει κανείς αυτό που ψάχνει στο διαδίκτυο; Η λίστα με τις μηχανές αναζήτησης που θα σου λύσουν τα χέρια χωρίς spam, καταγραφές προσωπικών δεδομένων και... αφορολόγητες περιουσίες.

Το διαδίκτυο είναι η αστείρευτη πηγή πληροφόρησης, ο παράδεισος της γνώσης και άλλα παρόμοια κλισέ που ακούμε από τις μανάδες μας, τα δελτία ειδήσεων και τους συνταξιούχους στο καφενείο. 
Η ανάπτυξη του κυβερνοχώρου τα τελευταία χρόνια είναι όντως ιλιγγιώδης, αντίστοιχα όμως τερατώδης είναι και η μεγέθυνση ορισμένων εταιριών που δραστηριοποιούνται στο ίντερνετ. 
Αν λοιπόν τα δισεκατομμύρια των χρηστών καθημερινά, χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μιας και μόνο εταιρίας, πχ. για τις αναζητήσεις τους, πόσο ελεύθερη και ανεμπόδιστη είναι η πληροφορία;
Το 63% των χρηστών....

Τελικά μας αξίζουν πολλά μνημόνια! βιντεο.

Τελικά έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν! Δεν γνωρίζουμε εαν τα παιδιά έκαναν πλάκα η όχι, πάντως το θέαμα ήταν αρκετά απογοητευτικό. 

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Βρείτε τρόπους να ξεφύγετε παιδιά μου...! Βίντεο

Η Ελληνίδα γιαγιά από τα Πετράλωνα Ηλείας τα λέει έξω από τα δόντια και καλεί τους νέους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. "Όχι ρε, είναι στενή αυτή ζωή δεν μ' αρέσει".
Ένα βίντεο από τα Πετράλωνα Ηλείας κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες και μας θυμίζει πολλά από όσα ίσως έχουμε ξεχάσει στην πόλη. 
Μια γιαγιά τα λέει με το δικό της τρόπο και προτρέπει τους νέους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. "Μπορείτε να βρείτε τρόπους να ξεφύγετε από τα κουμπιά της Γερμανίας. Να βρείτε τρόπους, από τον ήλιο, από το νερό, να ζήσετε ελεύθερα ρε" λέει με εντυπωσιακή δύναμη για το προχωρημένο της ηλικίας της.

Ακόμη και στην Κατοχή, οι .....

Ένας στους δυο Έλληνες επιχειρηματίες εξαπατάει Δημόσιο-πολίτες!

sdoee
Έλεγχοι ΣΔΟΕ που διενεργήθηκαν μέσα στο 2015, απέδειξαν πως το ποσοστό παραβατικότητας είναι πολύ μεγάλο στην Ελλάδα, κι αυτό γιατί σχεδόν 1 στους 2 Έλληνες φορολογούμενους επιχειρηματίες φοροδιαφεύγει με κάθε τρόπο. 

Χαρακτηριστικά, το ποσοστό παραβατικότητας που εντοπίστηκε μέσα στο περασμένο έτος ξεπερνάει το 43% (43,24%)

Κάτι τέτοιο διαπιστώθηκε στους ελέγχους του ΣΔΟΕ, σύμφωνα με έγγραφο....