Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Έλα μωρέ τώρα. Με την Θράκη θα ασχολούμεθα;

Η συμφωνία για την επανίδρυση του ΤΑΙΠΕΔ συμπεριλαμβάνει σχεδόν όλη την δημόσια περιουσία για τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών μας.

 Ακόμη και τα νερά της Θράκης μέχρι και τα ποτάμια και τις παραλίες πωλούνται....

Εμετική η Ρεπούση στηρίζει Φίλη για την Γενοκτονία των Ποντίων!!!

Μισέλληνες, ριψάσπιδες, νεοταξίτες σε εντεταλμένη αποστολή!


«Τι δουλειά έχουν τα κοινοβούλια να αποφαίνονται για το παρελθόν; 

Αυτό είναι ένα πολύ επικίνδυνο μονοπάτι, διότι τα εθνικά κοινοβούλια -δεν μιλάω για τα διεθνή φόρα, ούτε για τον ΟΗΕ-, δεν έχουν δουλειά να αποφαίνονται για το ιστορικό παρελθόν.

»Υπάρχει η...
ιστορική επιστήμη η οποία ερευνά, συμπληρώνεται, αλλάζει μέσα στα χρόνια και έχει να κάνει με τη διατήρηση του ιστορικού παρελθόντος, δηλαδή με το να το καθιστά κάθε φορά ζωντανό.

»Το πρώτο λάθος -κατά την άποψή μου-, βρίσκεται εκεί. Τα εθνικά κοινοβούλια προχώρησαν και όχι μόνον αποφαίνονται για το παρελθόν, χαρακτηρίζουν τι έγινε και τι δεν έγινε, αλλά....

Βόμβα! Μας μπλέκουν σε πόλεμο στην Μεσόγειο οι ΗΠΑ;;;

polemosmessogeios
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πλέον η Α. Μεσόγειος, καθώς αυτή την στιγμή έχουν συστρατευθεί στην περιοχή, οι επίλεκτες ναυτικές δυνάμεις όλων των ισχυρών κρατών της Γης (ΗΠΑ, Ρωσία, Αίγυπτος, Γαλλία, Τουρκία, Κίνα κλπ).
Η πιο πρόσφατη προσθήκη «τεστοστερόνης» στην περιοχή, αποτελεί το αντιτορπιλικό USS Donald Cook, το οποίο, σε συνεργασία με το τουρκικό ναυτικό, έλαβε μέρος σε ασκήσεις στην Α. Μεσόγειο, αλλά και τα ρωσικά αντιτορπιλικά Αντιναύαρχος Kulakov και Udaloy.
Το αμερικανικό αντιτορπιλικό βρίσκεται στην τουρκική ναυτική βάση Aksaz, από τις 30 Οκτωβρίου, όπου και......

Κινδυνεύουν οι καταθέσεις των Ελλήνων;

Οι τέσσερις τράπεζες που έχουν απομείνει να δραστηριοποιούνται(;) στην Ελλάδα βρίσκονται σε αναζήτηση υπέρογκων κεφαλαίων μέσω των αυξήσεων του μετοχικού τους κεφαλαίου που πρόκειται να προβούν. 

Πριν από τον καθορισμό των κεφαλαίων που αναζητούν για ακόμα μια φορά οι Ελληνικές(;) τράπεζες θα πρέπει να προηγηθεί η υπουργική απόφαση που θα καθορίζει την αναλογία του ελάχιστου ποσοστού του μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών που θα κατέχει το Ελληνικό κράτος.

Η Alpha Bank θα αναζητήσει στις.....

Περί νομίσματος...

Το νόμισμα, ή καλύτερα η νομισματική μονάδα μιας οικονομίας, είναι το μέγεθος εκείνο βάσει του οποίου υπολογίζονται ή εκφράζονται οι οικονομικές αξίες.

Χρησιμοποιείται κατά κόρον στην διαδικασία των συναλλαγών, στην αποτίμηση των αγαθών ή/και των υπηρεσιών, καθώς επίσης και στην μέτρηση ή/και στην σύγκριση οικονομικών μεγεθών, όπως π.χ. η νομισματική μονάδα μίας άλλης οικονομίας.

Αφήνοντας στην άκρη, για λίγο, την οικονομική θεωρία και σκεπτόμενοι απλά λογικά, ας εξετάσουμε τα ενδεχόμενα που υπάρχουν ανάμεσα σε δύο επιλογές: Η πρώτη επιλογή μας δίνει την δυνατότητα να ορίζουμε εμείς το μέγεθος της νομισματικής μονάδας που εκφράζει την οικονομία της χώρας μας, ενώ η δεύτερη επιλογή είναι .....

Νέα εθνική απώλεια....

Οι κινήσεις που αφορούν στην πώληση της Ελλάδος συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς από την συγκυβέρνηση της προδοσίας. ΣτοΦΕΚ (τεύχος Α΄, αριθμός φύλλου 138) της Τρίτης 3/11/2015 δημοσιεύθηκε η πράξη του υπουργικού συμβουλίου που εξουσιοδοτεί τους αρμόδιους υπουργούς να υπογράψουν την σύμβαση παραχώρησης των 14 περιφερειακών -κατά την κυβέρνηση- αεροδρομίων στην κοινοπραξία Fraport – Slentel.

Στην απόφαση του υπουργικού συμβουλίου αναφέρεται πως....

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ..Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ..

ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΟ LESKOVATS ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΣΕΡΒΙΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ!!!

Η ΣΕΡΒΙΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ...

Financial Times: Η Κίνα ‘‘ξεφορτώνεται‘‘ γερμανικά και αμερικανικά κρατικά ομόλογα ταυτόχρονα !!

Οι κινεζικές αρχές , σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα θέλουν να απαλλαγούν όχι μόνο από τα αμερικανικά κρατικά ομόλογα, αλλά και από τα γερμανικά, αναφέρουν πηγές που επικαλούνται οι Financial Times.Συγκεκριμένα η Κρατική Διοίκηση Ξένου Συναλλάγματος της Κίνας (Κρατική Διοίκηση Ξένου Συναλλάγματος, SAFE) από τον Μάρτιο, ενεργεί με τέτοιον τρόπο ώστε να απαλλαγεί τελείως από τα γερμανικά κρατικά ομόλογα, ενώ ο αγοραστής στην προκειμένη περίπτωση είναι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η οποία τα αγοράζει στο πλαίσιο του προγράμματος της «ποσοτικής χαλάρωσης», αναφέρει δημοσίευμα.

Ο όγκος των κινεζικών συναλλαγών αυτών ανέρχεται ....