Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Τ.Σόρος: "Οδεύουμε προς έναν Γ' ΠΠ - Κίνα και Ρωσία έχουν συμμαχήσει στρατιωτικά"

ΤΟ "ΒΑΘΥ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ

O γνωστός και μη εξαιρετέος "γύπας" των αγορών Τζορτζ Σόρος θεωρεί ότι ο κόσμος βρίσκεται στο κατώφλι ενός Γ' ΠΠ καθώς Κίνα και Ρωσία θα συνασπισθούν πολιτικά και στρατιωτικά εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.

Σε μια πρόσφατη ομιλία του, σε συνέδριο του Bretton Woods στην Παγκόσμια Τράπεζα, ανέφερε πως ανησυχεί έντονα για την πιθανότητα ενός Γ' Παγκόσμιου Πολέμου. Όπως μεταφέρει το.....

ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ !!!          


ΕΙΣΑΓΩΓΗ


Η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή όπου οι αποφάσεις και οι εξελίξεις που έρχονται θα γράψουν ιστορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω και τις εκτιμήσεις μου οι πιθανότητες είναι ελάχιστες πλέον για να σωθεί το παιχνίδι των ευρωπαϊστών και να βρεθεί "έντιμη συμφωνία" εντός Ε.Ε. που να μπορεί να περάσει από την Βουλή.

Το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την απαραίτητη δύναμη να την ψηφίσει γιατί η Κωνσταντοπούλου θα βάλει βέτο και πολλοί της αριστερής πλατφόρμας θα αρνηθούν. Οι ΑΝΕΛ δεν ψηφίζουν νέο μνημόνιο και εφ΄ όσον ο Τσίπρας έχει δεσμευθεί ότι ΔΕΝ ψηφίζεται συμφωνία με Ποτάμια και Πασόκ κλπ...αυτή η Βουλή είναι τελειωμένη.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν εξελιγχθεί σε οπερέτα, το μπλόγκ των "καλών" με τον Γιούγκερ που....

Ελληνικότητα υπό διωγμόν.

Ελληνας δεν γεννιέσαι, γίνεσαι. Κι όταν γίνεις, πρέπει συνεχώς να αποδεικνύεις με λόγια και έργα ότι αξίζει να φέρεις τούτο τον αξιοζήλευτο τίτλο τιμής. Δεν μετέχουν του κοινού τρόπου και δεν έχουν καμία σχέση με το έθνος μας όσοι δεν ενδιαφέρονται για το πολιτισμικό στίγμα που άφησαν στον κόσμο οι προηγούμενες γενιές Ελλήνων, αλλά και γι' αυτό που θα αφήσουμε εμείς στους επόμενους. Και είναι πολλοί οι ελληνόφωνοι που δεν νοιάζονται γι' αυτό και κάνουν ό,τι μπορούν για να ξεχάσει ο πολιτισμένος κόσμος την ύπαρξή μας.


Η βασική
 ευθύνη υπεράσπισης των ιερών και των οσίων του Γένους μας, εντός και εκτός συνόρων, δυστυχώς......

Αντισυνταγματική η έκτακτη εισφορά....

Μετά από απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Αντισυνταγματική έκρινε την εισφορά αλληλεγγύης η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

«Είχαν προσφύγει συνταξιούχοι» σημείωσε ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στην απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου τόνισε ότι «όταν δανείζονται οι λαοί δεν καταργούν τη δημοκρατία και τη δικαστική εξουσία».

 
Η απόφαση για .....

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ...


ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΧΩΡΑ

Το Φρικτό Δίλημμα: Με Ευρώ Χωρίς Συντάξεις ή Με Δραχμή και Συντάξεις..

  Σπύρος Στάλιας:  Οικονομολόγος ΜΑ, PhD.

Λίγο πριν μπούμε στο ευρώ άρχισαν να χτυπάνε καμπανάκια ότι το ασφαλιστικό μας σύστημα δεν είναι βιώσιμο και ότι σε λίγα χρόνια θα καταρρεύσει. 

Το σενάριο φούντωσε και πάλι με τον ερχομό των Θεσμών στη χώρα, και σήμερα έχει γίνει ένα από τα πρώτα θέματα των διαβουλεύσεων της Κυβέρνησης με τους Θεσμούς.

Προχθές ο Guardian, 21 Μαΐου 2015, είχε άρθρο για το ασφαλιστικό με τον τίτλο ‘Greek pension myths’/Fight to save the Greek pension takes centre stage in Brussels and Athens, όπου περιγράφει την επιμονή της Τρόικα να περικόψει και άλλο τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, με επιχείρημα ότι η Ελλάδα δαπανά το 18% του ΑΕΠ στο ασφαλιστικό της σύστημα, περισσότερο από κάθε άλλο μέλος της ΕΕ. 

Στέκεται στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να αμυνθεί σε αυτές τις επιταγές, αλλά εκφράζει την αμφιβολία του κατά πόσο η Κυβέρνηση θα μπορέσει τελικά αυτό να το καταφέρει, αφού δεν μπορεί να ....

ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ!!!

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ:ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ!!!

ΟΡΓΙΑ με το έλλειμα ΤΟΥ 2009
Συγκλονιστικά στοιχεία, από τη μελέτη των οποίων προκύπτει κατάφωρη παραβίαση των κανονισμών της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας στη μέθοδο με την οποία υπολογίστηκε το έλλειμμα του 2009 (μας οδήγησε στα Μνημόνια και σε απώλεια εθνικής κυριαρχίας), εντοπίζονται κατά την έρευνα που πραγματοποιείται στα αρχεία του Πενταγώνου αυτή την περίοδο. 

Το πόρισμα της Επιτροπής Γεωργαντά, η οποία έχει εγκατασταθεί στο υπουργείο Αμυνας και κάνει φύλλο και φτερό τα στοιχεία στα οποία δεν είχε πρόσβαση η προηγούμενη εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, τίθεται εντός των ημερών υπ' όψιν του Πάνου Καμμένου και πιθανότατα θα αποτελέσει μείζον θέμα συζήτησης στην εξεταστική επιτροπή που συστάθηκε για τις συνθήκες υπαγωγής της χώρας στο Μνημόνιο. 

Ως φαίνεται, για να αυξηθεί το έλλειμμα του 2009 παρελήφθησαν 77 «υπερτιμολογημένα» άρματα, ελικόπτερα και μαχητικά, ενώ προσετέθησαν, μεταξύ άλλων, στις «δαπάνες εξοπλισμών» η ....

"ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ" Πρωτοφανής δημόσια παρέμβαση ΗΠΑ σε ΔΝΤ - Τζακ Λιου: "Καλώ το ΔΝΤ να επιδείξει ευελιξία για να αποφύγουμε την καταστροφή"

Για πρώτη φορά στα χρονικά η κυβέρνηση των ΗΠΑ κάνει δημόσια παρέμβαση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και του ζητάει να χαλαρώσει τη στάση του και να δείξει ευελιξία απέναντι σε ένα κράτος, εν προκειμένω την Ελλάδα. 

Το έπραξε ο υπουργός Οικονομικών, Τζακ Λιου, χτυπώντας μάλιστα το καμπανάκι της «παγκόσμιας οικονομικής καταστροφής» σε περίπτωση που η χώρα μας αναγκαστεί σε ......