Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Γ.ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΘΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ "Πτωχευμένες οι τράπεζες μας - Κινδυνεύουν οι καταθέσεις"


“Χαιρετίζω την παρέμβαση της τρόικας να ακυρώσει τη συγχώνευση Εθνική και Eurobank”, δήλωσε ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.
"Υπάρχει όμως τεράστιος κίνδυνος για τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες, λόγω του επιπέδου των μη εξυπηρετούμενων δανείων και της αδυναμίας των τραπεζών να προσελκύσουν ιδιώτες  μετόχους.

Προσοχή!!!Πρώτα αποθηκεύστε άμεσα τρόφιμα μακράς διαρκείας και μετά βγάλτε αμέσως όλες τις εναπομείναντες καταθέσεις σας από τις τράπεζες.!!! Διαδώστε το!!!


ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ, ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ...

2 ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος:Ποιοι κερδοσκόπησαν;

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Γιάννη Στουρνάρα εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος. 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατηγόρησε τον υπουργό Οικονομικών ότι γνώριζε την αποτυχία της συγχώνευσης Εθνικής και Eurobank και δεν το αποκάλυψε. «Λέτε ότι εγγυάστε τις καταθέσεις. Σας πιστεύω. 

Μου το είπατε στην κατ’ιδίαν συνάντηση που είχαμε στις 27 Μαρτίου. Όπως μου είπατε σε τότε ότι δεν δέχεται η τρόικα το deal Εθνικής-Eurobank. Δεν έπρεπε να το ξέρουν οι μέτοχοι των δύο τραπεζών; 

Πανος Καμμένος: Η αντίσταση είναι η αντιπρόταση, η ανάπτυξη, το Αιγαίο. Είναι το πέταγμα του γλάρου.


Στη Σύρο πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο Κυκλάδων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με θέμα «Ναυτιλία - Νησιωτική Πολιτική».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος.

Εισηγήτρια ήταν η τομεάρχης Ναυτιλίας και βουλευτής Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μίκα Ιατρίδη.

Χαιρετισμό απηύθυνε o τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης και βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η ομιλία του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου έχει ως εξής:

«Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι,

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΗΛΩΣΗ Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ-EUROBANK....... Παίζουν με τα νεύρα των πολιτών ή έστησαν κομπίνα;


Παίζει με τα νεύρα καταθετών, μετόχων και εργαζομένων στις δύο τράπεζες, Εθνική και Eurobank o υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, δηλώνοντας πριν λίγο στην Βουλή ότι«κάποιοι μιλούν για ναυάγιο της συγχώνευσης Εθνικής - Eurobank. Ας περιμένουμε να δούμε αν έγινε κάτι τέτοιο. Ας μην προτρέχουμε».
Θα μας τρελάνει; Αυτοί δεν ανακοίνωσαν ότι η τρόικα δεν εγκρίνει

Διαψεύδουν με... δύο ψέματα!

Πρωτοφανής ανακοίνωση

Τα βαριά μαύρα σύννεφα, τα οποία συσσωρεύονται πάνω από τις Ενοπλες Δυνάμεις και αργά ή γρήγορα θα φέρουν καταιγίδα, φαίνεται ότι έχουν οδηγήσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας σε υπαρξιακά αδιέξοδα.

Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την..

Βόμβες Assange (Wikileaks) πριν από λίγο για τα έγγραφα του Κίσινγκερ σε Ελλάδα – Αίγυπτο.


Πριν από λίγο ο Τ. Ασανς των Wikileaks σε ζωντανή συνέντευξη, προανήγγειλε ότι τα έγγραφα που βγαίνουν τώρα στην δημοσιότητα και αφορούν τον περιβόητο Κίσινγκερ περιέχουν πραγματικές βόμβες για την Ελλάδα.

Δείχνουν πολύ..

Ισλανδία προς Κύπρο: «Να μη πληρώνουν οι πολίτες τους κερδοσκόπους!».


Η διαδικτυακή πύλη euobserver.com σε άρθρο με τίτλο «Η Ισλανδία συστήνει στην Κύπρο: οι πολίτες δεν πρέπει να πληρώνουν στη θέση των κερδοσκόπων» δημοσιεύει δηλώσεις του Θορφινούρ Όμαρσον, εκπροσώπου του υπουργείου Οικονομικών της κυβέρνησης της Ισλανδίας από τον Οκτώβριο του 2008 έως το Μάιο του 2009.
Ο Όμαρσον...

ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!


Εσένα που σε φίλησε της Λευτεριάς η αύρα

περήφανη πρώτη φορά πάνω στην Άγια Λαύρα
Εσέ που χέρι σ' ύψωσε τρισάγιο και βροντήσαν
όχι φωνές, µα ντουφεκιές όταν σε χαιρετήσαν,
οι ντουφεκιές παλληκαριών που εµπρός σου αντρειωµένα
γονάτισαν κι ορκίστηκαν να πέσουνε για σένα.

Εσένα που σε κοίταξαν µάνες, που στό 'να χέρι
βαστούσαν βυζανιάρικα και στ' άλλο το µαχαίρι.

Γιατί το όριο των €100.000 στις καταθέσεις σύντομα θα παραβιαστεί...


Παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις της ευρωελίτ, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι τα λόγια της δεν έχουν περισσότερη βαρύτητα από ό,τι οι πορδές της.

Παράδειγμα 1ο.

Η απόφαση του 1ου eurogroup όπου σύσσωμοι και οι 17 ΥΠΟΙΚ επικύρωσαν με βουλοκέρι και χωρίς κανένα ενδοιασμό το κούρεμα κάτω των 100,000 στις κυπριακές τράπεζες ανεξαιρέτως.

ΑΠΟ ΤΟ " ΚΑΔΡΟ " ΤΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΟΥΔΕΙΣ.....!!!!!

Για να σταθεί τόσο καιρό η χούντα που επιβλήθηκε και για να την περιφέρουν ως “δημοκρατία” χρειάστηκε και μία σειρά άλλων παραγόντων και πουλημένων καθαρμάτων που δεν πρέπει να απουσιάσουν από το “κάδρο” μας, για να έχουμε την απόλυτη περιγραφή του εχθρού και να τον βάλουμε στο στόχαστρο… 

ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΘΛΙΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....

του Αθανασίου Δρούγου*

Είμαι από αυτούς που δεν ξεχνάνε! Θα περίμενα χθες, 6η Απριλίου, πολλά αφιερώματα γαι την επίθεση των ναζιστικών δυνάμεων στην οχυρωματική γραμμή ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. 


Σαν σήμερα, πριν 72 χρόνια, τα SS, η Wehrmacht, η Γκεστάπο, μαζί με τους ανεκδιήγητους φασίστες του Ferrero, έπληξαν την γραμμή Μεταξά και τα 21 ιστορικά οχυρά της. 

«Τα φασιστοειδή της μερκελικής Ευρώπης θέλουν αποσταθεροποίηση».


Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι τα φασιστοειδή της μερκελικής Ευρώπης θέλουν να αποσταθεροποιήσουν την εμπιστοσύνη των καταθετών του Νότου με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αναφερόμενος στις δηλώσεις Ευρωπαίων για τις τραπεζικές καταθέσεις.

  Σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Όλι Ρεν και ο Γερούν Ντάισελμπλουμ έχουν δημιουργήσει τεράστια ανισορροπία στους καταθέτες κυρίως του Νότου, ακόμα και στους κάτω των 100.000 ευρώ που λένε

Μ.ΓΚΡΙΛΟ: "ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ......" "Η Ιταλία μπορεί να έχει την τύχη της Ελλάδας"!


O Ιταλός ηθοποιός και πολιτικός Μπέπε Γκρίλο μα ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "Η Ιταλία δεν θα έχει το τέλος της Κύπρου αλλά μπορεί να έχει το τέλος της Ελλάδας".
Πιο αναλυτικά, ο Μπέπε Γκρίλο γράφει: "Τα όσα εκτυλίχθηκαν στην Κύπρο διαψεύδουν για μία ακόμη φορά αυτά που υποστηρίζουν οι ιταλικές τράπεζες, οι δημοσιογράφοι, που μιλούν άσκοπα για καταπολέμηση του ρευστού χρήματος, σαν να πρόκειται για υπεράσπιση του πολιτισμού".

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ , ΣΟΥ ΚΟΥΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ.....

Σ’ ἀνάγκασαν νά καταθέσῃς πινακῖδες, γιατί δέν ἄντεχες τά ἔξοδα … καί γιατί ὁ κουβᾶς πού ἀγωνίσθηκες νά ἀγοράσῃς δέν ἔπιανε πλέον ….μία … οὔτε σάν σκράπ … 

Πούλησες κοψοχρονιά τό ἐξοχικό πού τό ἔχτισες μέ αἷμα καί ἱδρῶτα (γιά τά ὀποῖα 
χοντροφορολογήθηκες) … 


Σοῦ πετσόκοψαν τίς οἰκονομίες πού τοποθέτησες σέ ὁμόλογα … 


Σέ ξέσκισαν στό χρηματιστήριο … 


Σέ ἀνάγκασαν νά ἐργάζεσαι ἀνασφάλιστος γιά λιγότερα ἀπό 500 € …

Β. Πούτιν - Παιδικό παραμύθι το Τσέρνομπιλ σε σχέση με έναν (πιθανό) πόλεμο στη Κορέα.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, εξέφρασε την ανησυχία του για τις κλιμακούμενες εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο και δήλωσε πως μια σύγκρουση θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερη καταστροφή απ' αυτή που είχε προκαλέσει η πυρηνική καταστροφή του Τσερνόμπιλ το 
1986.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΓΙΝΕΤΑΙ; ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.

Χανιά!

Στρατιωτικὸς νόμος μέσα κι ἔξω ἀπὸ τὴν πόλι!
Πρόβα;

Λᾶθος!


Πρόβες συμβαίνουν ὁπουδήποτε σὲ ὅλην τὴν ἐπικράτεια, γιὰ ὁποιονδήποτε λόγο.
Ἀπὸ τὸ Ἁπλούστερον, ποὺ λεγόταν Κερατέα, ἔως τὸ σοβαρότερον ποὺ λέγεται χρυσός. 


Συνεπῶς δὲν ἔχει νὰ κάνῃ μόνον μὲ τὰ Χανιά. Ἁπλῶς στὰ Χανιά, καθῶς ἐπίσης καὶ στὴν Χαλκιδική, συμβαίνουν πολλὰ …«περίεργα», στὰ ὁποῖα δὲν εἴχαμε μάθῃ ἀλλὰ πλέον, κατὰ πῶς φαίνονται τὰ πράγματα, πρέπει νὰ συνηθίσουμε. 
Ἀλλὰ ἄς μὴν σκιαζόμαστε…

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ! Παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους Γερμανούς.

- Δικαίωση του NEWSBOMB, που είχε προαναγγείλει μία εβδομάδα πριν την απαίτηση των Γερμανών να ''σπάσει'' η συμφωνία ΕΤΕ-Eurobank. - Απόλυτος πλέον ο έλεγχος της οικονομικής και πολιτικής ζωής της χώρας από το Βερολίνο. - Πλήγμα για τον Πρωθυπουργό. 

Ο ύποπτος ρόλος του Γιάννη Στουρνάρα.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου θύμισε χθες η ανακοίνωση για τη ματαίωση της συμφωνίας συγχώνευσης Εθνικής και Eurobank.

ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ... Der Spiegel: "Ερχεται και στην Ελλάδα η "θεραπεία" που εφαρμόστηκε στην Κύπρο"!


Το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel επιβεβαιώνει πλήρως το defencenet.gr σε ότι αφορά την αποκάλυψηγια ενδεχόμενο κατάσχεσης ποσοστού τραπεζικών καταθέσεων στην Ελλάδα μετά την άρνηση της τρόικα να επιτρέψει την συγχώνευση της Eurobank με την Εθνική Τράπεζα!
Σε δημοσίευμά του πριν λίγο στην

Wikileaks: Υπόγειες επαφές Τουρκίας-ΗΠΑ από το '70 για τα κοιτάσματα πετρελαίου στο Αιγαίο.


Θερμά επεισόδια μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας προκαλούσε η πλεύση ερευνητικών σκαφών στο Αιγαίο από τη δεκαετία του '70.


Όπως δημοσιεύουν τα Νέα, αξιοποιώντας την εφαρμογή Public Library of US Diplomacy του Wikileaks, εντόπισαν αμερικανικά τηλεγραφήματα που αποκαλύπτουν το διπλωματικό παρασκήνιο των ερευνών των σκαφών ''Τσανταρλί'' το 1974 και ''Σισμίκ'' το 1976.

Εις μνήμη του θείου (αδελφός μητέρας), που δεν γνώρισα ποτέ ....ΒΙΝΤΕΟ-Κορέα: "Οι Έλληνες καλύτεροι πολεμιστές". Αμερικανοί βετεράνοι μιλούν.

ΒΙΝΤΕΟ-Κορέα: "Οι Έλληνες καλύτεροι πολεμιστές". Αμερικανοί βετεράνοι μιλούν
Αμερικανοί βετεράνοι του πολέμου στην Κορεά ,μιλούν για τους Έλληνες που πολέμησαν και τους εκθειάζουν.Οι Αμερικανοί θυμούνται τα τραγούδια και ...

Η Πορτογαλία έχει Συνταγματικό Δικαστήριο. Εμείς μόνο επίορκους κύριε;;;

F299D10C7DF3CDED731D05C2FB7205EA
Το πορτογαλικό Συνταγματικό Δικαστήριο έκρινε ως αντισυνταγματικά τα κυριότερα μέτρα λιτότητας που περιλαμβάνει ο Προϋπολογισμός της κυβέρνησης της χώρας, για το 2013. 
Τώρα θα πρέπει άμεσα να βρεθούν

Κι όμως! Ερχεται καταιγίδα…


Γράφει ο Χρίστος Μουλίνος

Η ανάπτυξη δεν θα έρθει τελικά (σαν την… άνοιξη) στο τέλος του τρέχοντος έτους και η πατρίδα δεν θα βγάλει το κεφάλι της έξω από το νερό, όπως λανθασμένα υπολόγιζε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης! 

Η ύφεση θα συνεχιστεί δυστυχώς μέχρι και το 2016, όπως σωστά προέβλεπαν (με επιμονή!) όσοι ισχυρίζονται ότι αυτός ο δρόμος, ο στρωμμένος με ελλείμματα, θυσίες και δάκρυα, δεν οδηγεί -επουδενί!- σε απάνεμο λιμάνι!

Όταν η Siemens κρατάει από τα αχαμνά τον Σαμαρά.



Ο Ελληνικός λαός σε μια ιστορικά τραγική περίοδο για την πατρίδα του, από τη στιγμή που ανεπαρκείς και εν πολλοίς δοσίλογοι πολιτικοί διαχειρίστηκαν τις τύχες του από το 1974, όπου τον χρεοκόπησαν και μοιράζουν τη γη των προγόνων του για ένα κομμάτι ψωμί, στους νεοφιλελεύθερους Γερμανούς νεοναζί, παρακολουθεί τις ατέρμονες και ανέξοδες κονταρομαχίες μεταξύ των

Ή χώρα παραδόθηκε... Η τρόικα ανέλαβε τον έλεγχο του τραπεζικού μας συστήματος!.

Ή χώρα παραδόθηκε...Η τρόικα ανέλαβε τον έλεγχο του τραπεζικού μας σύστηματος!
Το γεγονός ότι η τρόικα κατάφερε και επέβαλε την άποψή της και άλωσε τις δύο τράπεζες σημαίνει ότι έχουμε κρατικοποίησή τους με προσφυγή στο Ταμείο Σταθερότητας, αλλά και αναχαίτιση της τελευταίας προσπάθειας κάποιων ελάχιστων πατριωτικών κυβερνητικών κέντρων να δημιουργήσουν μια μεγάλη τράπεζα που δεν θα μπορούσε να αγοραστεί εύκολα από τους ξένους και να υπάρχει ένα τελευταίο εθνικό οχυρό μη ελεγχόμενο από τους ξένους που ίσως κάποτε σήκωνε το βάρος της εθνικής ανάτασης.

Τώρα, τόσο η Εθνική όσο και η Eurobank θα αγοραστούν αντί πινακίου φακής από ξένους οίκους, οι οποίοι θα σφίξουν ακόμη περισσότερο την κάνουλα ρευστού και θα στερεύουν την ελληνική οικονομία και από τα τελευταία αποθέματα δανειοδότησης ελληνικών επιχειρήσεων, ελέγχοντας 100% την ελληνική τραπεζική αγορά, αφού

Σάλος με το "Κίνημα Νεότουρκων Ελλάδας".


Σάλο έχει προκαλέσει μία σελίδα στο facebook με τίτλο "Κίνημα Νεότουρκων Ελλάδας".


"Βαδίζοντας στα χνάρια του Κεμάλ, θα ξανακάνουμε το Γιουνανιστάν κομμάτι της Τουρκίας", αναφέρουν οι δημιουργοί της συγκεκριμένης σελίδας στο facebook.

Στην ιστοσελίδα έχουν αναρτηθεί

Τουρκοποίηση της Παιδείας στα Βαλκάνια – Αντιδράσεις μέχρι και στην Αλβανία.

Στην Αλβανία, έχει στηθεί ένα παράλληλο εκπαιδευτικό σύστημα όπου δημιουργείται -κατά την εκτίμηση των Αλβανών λογίων- μία γενιά Νεότουρκων

Το θέμα μάλλον θα έπρεπε να ήταν «Ισλαμοποίηση της Παιδείας στην Υφήλιο», επειδή τα φαινόμενα ανακύπτουν παντού. 

Στις Η.Π.Α. και Βρετανία έφθασαν στο σημείο να ντύνουν μικρά κοριτσάκια -χριστιανικού θρησκεύματος- με μπούρκα, προκειμένου, είπαν, να καταλάβουν πώς νιώθουν τα μουσουλμανόπαιδα! 

Στη δε Βρετανία.....

"Ένα φάντασμα πλανάται πάνω από την Ευρώπη" - Ποια είναι η "σκιώδης κυβέρνηση του ευρώ".


Η οικονομική κρίση η ένταση της οποίας κλιμακώνεται ημέρα με την ημέρα, προκαλώντας την κατάρρευση όσων “σταθερών” γνωρίζαμε από την δομή της λεγόμενης καπιταλιστικής οικονομίας,μέχρι την απλή καθημερινή ζωή του κάθε πολίτη, ήταν λογικό ότι θα οδηγούσε σε σενάρια που εύκολα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν “συνομωσιολογικά”. 

Η ακατανόητη σκληρότητα των μέτρων που επιβάλει η Γερμανία και οι δορυφόροι της, αλλά και....

Το (ύπουλο) σχέδιο της «χαντζάρας» με στόχο την Ελλάδα!.

Η Αγκυρα παίρνει θέσεις

Επικίνδυνα επιθετικές θέσεις στον διπλωματικό, γεωπολιτικό, γεωστρατηγικό και γεωοικονομικό χάρτη αναπτύσσει το τελευταίο χρονικό διάστημα η Τουρκία απέναντι στην Ελλάδα, γεγονός που προβληματίζει έντονα την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας.
Η τουρκική πλευρά...

Ένα βρώμικο παιχνίδι των ισχυρών με πολιτικές μαριονέτες...

Όσοι αφελείς στην Ελλάδα πίστεψαν ότι το ευρώ θα ήταν πυλώνας μιας ευρωπαϊκής αναγέννησης και θα έκανε την Ελλάδα «ισότιμο εταίρο» του «πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης» –αν δεν είναι προβοκάτορες– είναι απλώς περιπτώσεις παρόμοιες με εκείνες που περιγράφονται σε ταινίες του παλαιού ελληνικού κινηματογράφου, όπου ένας αφελής επαρχιώτης πάει στην πρωτεύουσα και τον πιάνουν κορόιδο... 
Του Νίκου Λάου
Η ιστορία των χρηματοοικονομικών πολέμων δεν είναι ούτε βραχύτερη ούτε λιγότερο δραματική από την ιστορία των συμβατικών πολέμων. 

Όμως, πορ’ ότι πολλοί έχουν κατανοήσει τη δύναμη του χρήματος να υποτάσσει έθνη, η δυνατότητα του χρήματος να...

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.


Όταν οι πολιτικοί έχουν αφήσει τις τράπεζες να κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση και όλα εξαρτώνται από πολυεθνικές / Τράπεζες που δεν θα διστάσουν στην έναρξη των πολέμων, για να γεμίσει τα ταμεία τους.

Έχετε χρυσό στην τράπεζα; Αποσύρτε το αλλιώς θα καταλήξετε σαν τους Ολλανδούς.

Δεν περνάει μια ημέρα χωρίς οι τράπεζες να...

Απειλούν δικαστές για να κλείσουν την υπόθεση δολοφονίας Καραμανλή...

Σε πλήρη εξέλιξη ένα πολιτικό θρίλερ με ασύμμετρες προεκτάσεις εναντίον όσων εμπλέκονται

Από τη στιγμή που....

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ "Δώστε μας τα κλειδιά - Εκλογές εδώ και τώρα!"


Το γάντι σήκωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στη φράση Στουρνάρα ότι αν ληφθούν νέα μέτρα θα πρέπει να παραδώσει η κυβέρνηση τα κλειδιά στον Αλέξη Τσίπρα και σε άρθρο του στην Εφημερίδα των Συντακτών, αναφέρει:«Δώστε μας τα κλειδιά, κάντε εκλογές τώρα».
Το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα εκκινεί από τις εξελιξεις στην Κύπρο: «Η καταστροφή της κυπριακής οικονομίας μέσα σε λίγες ώρες φανερώνει την έκταση της κρίσης στην οποία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή η Ευρώπη. 

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ -30%! Kατάρρευση των μετοχών Εθνικής και Eurobank...


Με πτώση 30%(!) ξεκίνησε η διαπραγμάτευση των μετοχών Εθνικής Τράπεζας και Eurobank
Η απόφαση για αναστολή της διαδικασίας συγχώνευσης μεταξύ Εθνικής Τράπεζας και  Eurobank οδήγησε τις μετοχές των δύο πιστωτικών ιδρυμάτων σε κατακόρυφη πτώση της τάξεως του -30%.
Συγκεκριμένα η μετοχή της Εθνικής άνοιξε στο -30% και διαπραγματεύεται στα 0,364 ευρώ, ενώ η κεφαλαιοποίηση της τράπεζας διαμορφώνεται σε 446,48 εκατ. ευρώ.

Κύπρος: Κίνδυνος στάσης πληρωμών στις 18 Απριλίου.


Με στάση πληρωμών κινδυνεύει η Κύπρος στις 18 Απριλίου, όπως ανέφερε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η Γενική Λογίστρια του Κράτους Ρέα Γεωργίου. 
Εξήγησε δε ότι αυτήν τη στιγμή ο βραχυπρόθεσμος εσωτερικός δανεισμός του κράτους από τράπεζες και ημικρατικούς οργανισμούς ανέρχεται σε €966,7 εκατ.
Σύμφωνα με το Stockwatch, η κ. Γεωργίου είπε ότι λόγω των εξελίξεων στην Κύπρο τα αναμενόμενα ποσά που αφορούν ....

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Επόμενος στόχος των τοκογλύφων-δανειστών η υφαρπαγή καταθέσεων και ακινήτων.


Η απαγόρευση της συγχώνευσης των τραπεζών Εθνικής και Eurobank που επέβαλε η τρόικα είναι το πρώτο μέρος ενός σατανικού σχεδίου που θέλει να περνάει ο έλεγχος του ελληνικού τραπεζικού συστήματος στα χέρια των δανειστών. 
Το δεύτερο μέρος είναι η λεηλασία των περιουσιών των Ελλήνων. Αυτός είναι και ο απώτερος στόχος των πολιτικών που επιβάλλονται τα τελευταία χρόνια με τις κυβερνήσεις της Ελλάδας να τους «ανοίγουν» διάπλατα

OYTE TO 2030 H ANAΚΑΜΨΗ! ....Στο δρόμο της εξόδου από την ευρωζώνη Ελλάδα και Κύπρος - Η ανάγκη για "Plan B"

Κρίσιμη σημασία αποκτά για το μέλλον του Ελληνισμού το θέμα του κοινού ευρωπαϊκού  νομίσματος, μια συζήτηση που επανέρχεται πιεστικά μετά τα τραγικά γεγονότα στην Κύπρο.
Όπου, όπως συνέβη και στην περίπτωση της Ελλάδας, αμέσως μετά την κυβερνητική αλλαγή και την αναρρίχηση στην εξουσία μιας ομάδα πολιτικών "έτοιμων" από καιρού να προχωρήσουν στην υπογραφή ενός εγκλήματος σε βάρος της ίδια της της χώρας
συμφωνήθηκαν καταστάσης απόλυτα επιβλαβείς για το εθνικό μέλλον στο όνομα ποίου;

TΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ... (upd) Κατάσχεση καταθέσεων φέρνει το ναυάγιο συγχώνευσης Εθνικής Τράπεζας και Eurobank;

Η αντίδραση της τρόικα στην συγχώνευση Εθνικής-Eurobank φέρνει στην επιφάνεια ένα τρομακτικό σενάριο: Τη κατάσχεση ποσοστού καταθέσεων στην Eurobank μετά την αναπόφευκτη κρατικοποίησή της!

Αυτή την στιγμή το πιθανοτερο σενάριο είναι να κρατικοποιηθεί η Eurobank και να πάμε σε πάει σε κρατικοποίηση με τους καταθέτες να πληρώνουν το κόστος της νέας προσπάθειας.
Εκεί βρίσκεται αυτή τη στιγμή η "ξεχωριστή διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης" που αποφασίστηκε για την Εθνική και την Eurobank μετά τόσο την πρωινή συνάντηση των εκπροσώπων των δανειστών μας με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, όσο και μετά την απογευματινή σύσκεψή τους με

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941... ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - Η τρόικα ανέλαβε τον έλεγχο του τραπεζικού συστήματος της χώρας.


Σε εθνικό ζήτημα διατήρησης στοιχειώδους ελέγχου της χώρας εξελίσσεται πλέον η υπόθεση της απαγορευμένης συγχώνευσης των τραπεζών Εθνική και Eurobank.
Το γεγονός ότι η τρόικα κατάφερε και επέβαλε την άποψή της και άλωσε τις δύο τράπεζες σημαίνει ότι έχουμε κρατικοποίησή τους με προσφυγή στο Ταμείο Σταθερότητας, αλλά και αναχαίτιση της τελευταίας

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ....

robery
Η ψυχρή, απίστευτη ληστεία των πολιτών στην Κύπρο δεν είναι ασφαλώς η μεγαλύτερη σήμερα – αν και η πιο φανερή, αφού σκοπός της ήταν να δημιουργηθεί ένα δεδικασμένο
Ένα προηγούμενο λοιπόν, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο μέλλον σε πολλές άλλες χώρες – ιδίως στα...