Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΙΘΙΟΠΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ;

Μου επισημάνθηκε από φίλο και σας το μεταφέρω. 

Η Αιθιοπία, κατατάσσεται σήμερα μεταξύ των δέκα φτωχότερων κρατών του κόσμου, με πιο ενδεικτικό στοιχείο τον μέσο όρο ζωής των κατοίκων της, που είναι τα 44 χρόνια, 43 για τους άνδρες και 45 για τις γυναίκες (όταν στην Ευρώπη είναι σχεδόν ο διπλάσιος). 
Το ποσοστό ανεργίας στην χώρα είναι επισήμως το 62,9%. 
Ο πληθυσμός της χώρας είναι 67.673.031 κάτοικοι (σύμφωνα με την τελευταία απογραφή), γεγονός που καθιστά την Αιθιοπία την 3η σε πληθυσμό χώρα της Αφρικής μετά τη Νιγηρία και την Αίγυπτο. 

Επιπλέον, η χώρα αυτή έχει ....

Μοσκοβισί: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέα λεπτομερή δέσμη μέτρων - Οι ντόπιοι εθνικοί σαμποτέρ ακούνε;


http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/04/28/692044/main/moskovisi.jpg

Τη θέση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν χρειάζεται να ψηφίσει συγκεκριμένα προληπτικά μέτρα εξέφρασε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί μιλώντας σε δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

«Κατά την άποψή μας δεν χρειάζεται μια ακριβής και λεπτομερής δέσμη μέτρων αλλά ένας μηχανισμός που θα δείχνει με ακρίβεια πώς θα ληφθούν αυτά τα μέτρα εφόσον κριθεί αναγκαίο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος επίτροπος, υπογραμμίζοντας πως οι προτάσεις που έχει καταθέσει μέχρι στιγμής η ελληνική πλευρά κινούνται προς «αυτήν την κατεύθυνση». 


Υπάρχει ακόμη «δουλειά» που πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί αυτή η συμφωνία, ανέφερε επίσης ο Π. Μοσκοβισί εκτιμώντας, ωστόσο, πως ....

Δὲν υπάρχει χρέος!!! Τὸ πολίτευμα αλλάζουν για γεωπολιτικους λογους!!!

Ὅταν ἐδῶ καὶ χρόνια κάποιοι φώναζαν γιὰ τὴν ἀλλαγὴ τοῦ πολιτικοῦ συστήματος, τῶν κοινωνικῶν δομῶν στὴν χώρα, τὴν καταστρατήγησιν τοῦ Συντάγματος καὶ τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων καὶ τελικῶς τὴν ἀπόλυτον δουλοποίησιν τῶν Ἑλλήνων, ἀλλὰ στὴν συνέχεια καὶ ὅλων τῶν Εὐρωπαίων, τοὺς ἀποκαλοῦσαν συνωμοσιολόγους.

Ὅταν οἱ στρατιὲς τῶν παθιασμένων (γιὰ ἐλπίδα) ψηφοφόρων τοῦ τΣΥΡΙΖΑ, ἀλλὰ καὶ τῆς ΝουΔουλάρας καὶ τοῦ ΚΚΕ καὶ τῆς χρυσῆς αὐγῆς καὶ τοῦ «ποταμιοῦ» καὶ τοῦ λεβένταγα καὶ τοῦ μΠατΣοΚ συζητοῦσαν γιὰ περικοπὴ στὶς συντάξεις, γιὰ φορο-ἐπιδρομὲς καὶ γιὰ λεηλασία, αὐτοὶ οἱ κάποιοι ἐπέμεναν πὼς εἶναι καθαρὰ θέμα πολιτικῆς μεθοδεύσεως ποὺ στόχο ἔχει μόνον τὴν ἀπομείωσιν τῆς ἐλευθερίας μας. 


Ὅταν τὸ πρόβλημα τῆς κοινωνίας μας ἦταν τὸ ἐὰν αὐτὸ τὸ κόμμα εἶναι καλλίτερο ἀπὸ τὸ ἄλλο ἤ ἐὰν αὐτὴ ἡ ξεφωνημένη καὶ  κουδουνισμένη πατσαβούρα, ποὺ ἀγορεύει ἐντὸς τοῦ κΥνοβουλίου, εἶναι πιὸ …ἑτοιμόλογη ἀπὸ τὴν ἄλλην, κάποιοι …περιθωριακοὶ ἔλεγαν καὶ ξανάλεγαν πὼς μᾶς ἀπασχολοῦν γιὰ νὰ μὴν δοῦμε τὸ πραγματικὸ πρόβλημα.


Ἰδοῦ λοιπόν… Εἶναι ὁ  κομμουνισμὸς …«ἀγάπες» μου!!!


Δεν είναι 4ο μνημόνιο… είναι κάτι πολύ χειρότερο Δὲν ὑπάρχει χρέος!!! Τὸ πολίτευμα ἀλλάζουν!!!

Η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να ...

Συντάξεις-φιλοδωρήματα σ’ ένα εξαρχής χρεοκοπημένο σύστημα.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgZgelrIolQoml7i3jqxG1vrNDRbMjtJak1NMHdMksHQQ5x1iS_6b9rfDN3-o5K4rPYXV-Lf5n7GY5TE0Zg78AYHGglRNtyVhxjYyxwI2kVKbtWpwQmZfg5NS-E6CPdLOnwmj8doJTBb5WQ/s1600/ti-isxyei-gia-filodwrima-se-diafores-xwres-1.jpg
Προπαγανδιστικό παιχνίδι με τα προσχέδια ξεθεμελιώματος της Κοινωνικής Ασφάλισης παίζει ο Κατρούγκαλος, κατ' εντολήν Τσίπρα. 

Αναφερόμαστε στο σχέδιο που έδωσε στη δημοσιότητα -με διαρροή- τον περασμένο Γενάρη και σ' αυτό που έθεσε σε «διαβούλευση» την περασμένη Τρίτη. 

Μιλάμε για πολύ… άνετη «διαβούλευση», αφού έδωσαν στο «πόπολο» μιάμιση μέρα για να εκφράσει τις απόψεις του επί ενός νομοσχέδιου 230 σελίδων και 138 άρθρων, που συνοδεύεται από μια ....

Καλή Ανάσταση= Γενικός ξεσηκωμός…



Το ξίφος που βυθίζουν καθημερινά στις καρδιές των φτωχών και αθώων πρέπει να ακονιστεί εναντίον των ληστών και δημίων της καπιταλιστικής κακουργίας, εναντίον των εγχώριων ανδρεικέλων τους, εναντίον της «αμαρτίας»…

Από αυτά τα τσακάλια του 4ου Ράιχ και τα ιερατεία των υπηρετών τους (πολιτικά, δημοσιογραφικά, πνευματικά) δεν γλιτώνεις με ευχές και παρακάλια ή αναθέματα…

Τα «αριστερά» τσακάλια που τώρα εκτελούν τις εντολές των νέων αποικιοκρατών (τα τελευταία «συμβόλαια θανάτου» μας), είναι από τα πλέον μοχθηρά και δόλια…

Μας σταυρώνουν και ταυτόχρονα μας εμπαίζουν και μας δουλεύουν ....

Η ελπίδα δεν είναι στους πολιτικούς και στους εγκόσμιους σωτήρες. Είναι μέσα στον καθένα από εμάς.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjy3XbRJMyxR2oUk6rJypgE_hn8tWICBTMmNWCJhsKHc0pzhCZkLzdYdPF91PTQPD0ZBoeKkT52h1ylO7N7euaLuHjW6dxWUf9Orwgt2P1-oJXzuSEbvHrLfxTSxnRT4gJ3nBllf6fSKpsR/s400/QlvyasF0C0QDeflNSB1X.jpg
Με τρία συν ένα μνημόνια στην πλάτη, η χώρα δεν έχει σωτηρία. 

Οι λύσεις δεν είναι στους πολιτικούς, αλλά στην ίδια την κοινωνία.

Σε μια κοινωνία καθημαγμένη από την πολυετή και παρατεταμένη λιτότητα η ανάσταση που μας υποσχέθηκαν θα αργήσει –λένε- λίγες μέρες ακόμη. 

Το ότι θα μπορούσαμε να καταπιούμε ως «ανάσταση» τη συμφωνία για επιπλέον μέτρα λιτότητας το περίμενα, το ότι όλο αυτό το θράσος των προκαταβολικών ψεμάτων θα είχε και συνέχεια με ασπρόμαυρες βαφτίσεις πάλι, όχι.

Με τρία συν ένα μνημόνια στην πλάτη, η χώρα δεν έχει σωτηρία. Κι αν κάποιοι είναι τόσο διορατικοί για να προδικάσουν σε πόσο καλύτερο ή χειρότερο κόσμο θα ζήσουν τρεις και τέσσερις γενιές μετά, μπράβο τους, αλλά με τις σημερινές γενιές τι γίνεται; 

Για τους πολίτες λοιπόν νομοτελειακά δεν έχει σωτηρία.

Ένα πλάνο εξόδου από την κρίση έπρεπε να βρουν όλα αυτά τα χρόνια οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας ....

Η «ΣΤΑΥΡΩΣΗ» ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ! Πώς η πατρίδα οδηγήθηκε στην καταστροφή, χωρίς ελπίδα για Ανάσταση .

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgTlG8l1pFx8SUjfpqAqj7hzyQdXNpQlYf_9YEsWrUi8_03Ca6w8sXnGZhUI_cmT9jJbq6XSqOfXCY9DUTQskutQ8_n6vBuUiuRvB070xOnj5zUT5ioeP0Tj_-UxwzBtEhtx5_rUACigpIm/s400/anastasi.jpgΣάββας Καλεντερίδης

Η καταστροφή της πατρίδας μας και η αποσύνθεση της ελληνικής κοινωνίας συνεχίζονται. 


Επί επτά συναπτά έτη, οι Ελληνες πολίτες αδυνατούν να βρουν τον προσανατολισμό τους, με αποτέλεσμα να άγονται και να φέρονται από ανίκανους λαϊκιστές πολιτικούς και να κάνουν οι ίδιοι καταστροφικές επιλογές στις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις.

Από τη μία πλευρά, υπάρχει μια αστική τάξη που δεν κατόρθωσε να δημιουργήσει έναν υγιή εθνικό παραγωγικό κορμό και πρότυπο, που θα ήταν δυνατόν να αντεπεξέλθει στις αναταράξεις οι οποίες ...

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!!! Ελληνίδα επιστήμονας εφηύρε ουσία που αναπλάθει φυσικά τα δόντια!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1ndPwbHi0cGkIrhUc1Yc-SVdIoziGT-gOhWTyV_hHszU-Ov_xoHDdVkkQhCs6jbWOaSIAanamz6881Oub8T33JyoBAZsu8QgQGGqvCy2MpNXnxFaEQnYsMHEQshCPrCBdYwbgVjpz6Dfe/s1600/%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1.jpgΗ δρ. Αμαλία Αγγελή επικεφαλής του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου του Λιντς της Βρετανίας, εφηύρε υγρή ουσία που… αναπλάθει φυσικά τα δόντια! 

Το πεπτίδιο Ρ11-4Ο, «αναγεννά» οργανικά την αδαμαντίνη, και καθιστά τον οδοντιατρικό τροχό ξεπερασμένη τεχνολογία.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας:

«Πρόκειται για ένα διάλυμα μιας μικρής πρωτεΐνης, του πεπτιδίου Ρ11-4, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μετατρέπεται σε τζελ στις .....

Οι Γάλλοι βρίσκονται εδώ και 30 μέρες στους δρόμους για το ασφαλιστικό - Σςςς μη το λέτε δυνατά μπορεί να ξυπνήσουν οι Έλληνες .

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMuvWFIEansCIGFU_4JI5b5XhueLYJvwHWKaxg2gXR2p3WQisA9DMGXDZ4aPAmT7wfgMojha5w16LUmJSz3hs8VHvBlc1a_jaWt1em7iKWCGZzga2vjjT2xavySpUBX_wQvQt0DdkunA/s1600/13076647_1028693907208242_5015241759373048372_n.jpgΤο κίνημα της Ολονυχτίας ή της Νύχτας των Ορθίων όπως είναι πλέον γνωστό το κίνημα Nuit Debout, το οποίο ξεκίνησε στην Place de la Republique στις 31 Μαρτίου είχε στόχο να εναντιωθεί στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Γαλλίας.

Από τότε έχουν πραγματοποιηθεί 4 μεγάλες και 26 μικρότερες συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις μεγάλων και μικρών πόλεων της Γαλλίας.

Συγκεντρώσεις που έχουν αναγκάσει 3 φορές τον Γάλλο Υπουργό Εργασίας να κάνει αλλαγές στα κείμενα, τα οποία και πάλι δεν γίνονται δεκτά και ο κόσμος παρόλο το ξύλο από τις δυνάμεις των γαλλικών ΜΑΤ και τα χημικά, συνεχίζει να αυξάνετε....

Αγριο ξέσπασμα Ρέντσι κατά Μέρκελ: Τέρμα τα μαθήματα από το Βερολίνο.

Αγριο ξέσπασμα Ρέντσι κατά Μέρκελ: Τέρμα τα μαθήματα από το Βερολίνο
Μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της Γερμανίας, εξαπέλυσε ο Ιταλός Πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, δηλώνοντας πως η «περίοδος που έδινε μαθήματα στην Ιταλία έχει τελειώσει».
Μάλιστα, σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Rai, έσπευσε να προσθέσει με νόημα: «Aν ήμουν ο διοικητής της κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας θα ανησυχούσα για τις γερμανικές τράπεζες».
«Η περίοδος κατά την οποία μας έδιναν μαθήματα τελείωσε. 
Ο Γερμανός διοικητής ....

ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ .. Το δόγμα «Ανήκομεν εις την Δύσην» κατάστρεψε την Ελλάδα.

Όταν εκφωνήθηκε αυτό το δόγμα, η Δύση ήταν σεβαστή και δημοκρατική. Σήμερα η Δύση έπαψε να είναι αυτή που ήταν.
Η Δύση σήμερα έγινε κτήση και αποικία των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης, έγινε περιουσία και προτεκτοράτο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Όταν λέμε Δύση εννοούμε Η.Π.Α.- ΝΑΤΟ- ΕΥΡΩΠΗ.
Εάν δεν είσαι Σιωνιστής, υπάλληλος του Παγκόσμιου Δικτάτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν γίνεσαι κυβερνήτης μιάς των πιο πάνω ....

Η Ελλάδα, σε καθεστώς κυλιόμενης χρεοκοπίας, βαδίζει ολοταχώς προς το παράλληλο νόμισμα του Σόιμπλε.

Η ελληνική κυβέρνηση είναι κεντροαριστερή, δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί καθόλου ως κομμουνιστική, θέλει να αλλάξει το καθεστώς που επικρατεί στην Ελλάδα, όπου κυριαρχεί μία μικρή εγχώρια ελίτ απομυζώντας αχόρταγα το κράτος, ενώ μάλλον δεν έχει την πρόθεση να εγκαταλείψει την Ευρωζώνη, ούτε την ΕΕ – αν και δυστυχώς ωθείται ακούσια σε αυτόν ακριβώς το δρόμο, στο παράλληλο νόμισμα του Σόιμπλε, με ελάχιστες πιθανότητες αποφυγής του.   
 Τα μειονεκτήματα της είναι η ανεπάρκεια, η τρομακτική της απειρία, το πλήθος ανίκανων στελεχών, καθώς επίσης η εξαιρετικά αδύναμη ηγεσία της – ενώ παγιδεύεται σε αέναες διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, χωρίς σχέδιο και χωρίς στόχο. Εύλογα λοιπόν καταλήγει συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο, οδηγώντας την Ελλάδα στη μία παγίδα μετά την άλλη.
Φυσικά βάλλεται ...

Η Τουρκία εφαρμόζει συγκεκριμένο μεγαλόπνοο σχέδιο στο Αιγαίο σε συνάρτηση της πολιτικής καταστάσεως στην Ελλάδα.

Την Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, τουρκικό περιπολικό σκάφος απείλησε να συλλάβει το πλήρωμα ελληνικού αλιευτικού σκάφους ισχυριζόμενο ότι ήταν σε τουρκικά ύδατα. 

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη, τουρκικά στρατιωτικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 29 παραβιάσεις του εναέριου χώρου Ελλάδα στο Αιγαίο. Αυτές περιλάμβαναν μια πτήση πάνω από τα νησιά Ανθρωποφάγοι και Μακρονήσι στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Φούρνων με τέσσερα τουρκικά F-16 στα 29.000 πόδια.

Δύο σχηματισμοί τουρκικών αεροσκαφών από έξι αεροσκάφη εισήλθε στο FIR Αθηνών χωρίς υποβολή σχεδίων πτήσης, όπως υλοποίησε και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας CN-235. Υπήρξαν πέντε παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών που μετατράπηκαν σε ....

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!

akropoli_euro_dolar
Αναπόφευκτη η ελληνική χρεοκοπία – Η Ευρωπαϊκή Ένωση σε κίνδυνο τον προσεχή Ιούλιο!


Για άλλη μια φορά, «κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».

Στην πραγματικότητα, το 2016 κάτι είναι πολύ σάπιο στην Ελλάδα, καθώς και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Χωρίς μια σαφή κατανόηση της ελληνικής ιδιοσυγκρασίας και της εθνικής ψυχολογίας, είναι αδύνατο να κατανοήσεις το παιχνίδι που παίζεται μεταξύ του ελληνικού λαού και των τραπεζιτών (π.χ. ΔΝΤ και ΕΚΤ).

Βλέπετε, η σύγχρονη Ελλάδα είναι η απόγονος ενός αρχαίου και σοφού πολιτισμού. 

Στην πραγματικότητα, η έννοια της δημοκρατίας εκδηλώθηκε πρώτα εκεί όπως εμφανίστηκε στη Δύση. Με απλά λόγια, οι Έλληνες δεν είναι χθεσινοί, δεν είναι ηλίθιοι. Ακριβώς ......

Κοίταξε πρώτα τη πατρίδα σου και τον λαό σου.

Του Πάτρικ Μπιουκάναν

[Θα μπορούσε να είναι ένα είδος πασχαλινού μηνύματος παγκόσμιας εμβέλειας το παρόν άρθρο του διάσημου συντηρητικού Αμερικανού δημοσιολόγου, 
ρεπουμπλικάνου κατ’ αρχήν αλλά που προτίμησε να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές προ ετών. Γι’ αυτόν τον ελπιδοφόρο χαρακτήρα του, το μήνυμα προσφέρεται για την ημέρα του Πάσχα.


Ο τίτλος στα ελληνικά αποδίδει πιστότερα το νόημα του Μπιουκάναν από την κατά λέξη μετάφρασή του. Είναι δε ένα μήνυμα που μάλλον θα πρέπει να ενωτιστούν οι εκ του Ατλαντικού αντλούντες πολιτικήν «έμπνευσιν» ιθαγενείς άρχοντες, προς το συμφέρον τους…    Οι υπογραμμίσεις είναι του Μπιουκάναν. ]


Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού

«Θέλοντας ή μη θέλοντας του κατεστημένου –και είναι σαφώς πως μη θέλοντας- μια επανάσταση προχωρά στην Αμερική.


Η παλαιά τάξη σ’ αυτή την πρωτεύουσα οδεύει προς την έξοδο, η Αμερική διασκελίζει ένα μεγάλο διχασμό, και δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής.


Η θριαμβευτική πορεία του Ντόναλντ Τραμπ προς την αναγόρευση ως υποψηφίου στο Κλήβελαντ, σχεδόν εξασφαλισμένη μετά την σαρωτική νίκη σε πέντε πολιτείες την Τρίτη, το επιβεβαιώνει, όπως επίσης και η ομιλία του της Τετάρτης για την εξωτερική πολιτική.


Δυο λεπτά μετά την έναρξή της ομιλίας, μπροστά στο Κέντρο Του Εθνικού Συμφέροντος, ο Τραμπ διακήρυξε ότι το «μείζον και κυρίαρχο θέμα» της κυβέρνησής του θα είναι «Πρώτα η Αμερική». Μέχρι τη ρίζα της καμινάδας!

Παράτολμη και προκλητική η χρησιμοποίηση τέτοιας έκφρασης, αν λάβει κανείς......

"ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.ΜΕΣΟΓΕΙΟ"

İŞGAL-EDİLEN-ADALAR1
Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η στάση των Τούρκων τις τελευταίες μέρες στο Αιγαίο, την ίδια ώρα που στην νοτιοανατολική Τουρκία ανεβαίνει η ένταση και καθημερινά έχουμε άγριες συγκρούσεις ενώ από την Συρία πέφτουν βροχή οι ρουκέτες στο τουρκικό έδαφος με θύματα Τούρκους πολίτες..

Και ενώ επίσημα η Άγκυρα συγκεντρώνει συνεχώς στρατεύματα στην εύφλεκτη περιοχή στα σύνορα με την Συρία, στο Αιγαίο παρατηρείται μια ασυνήθιστη τουρκική προκλητικότητα που είχε να εμφανιστεί εδώ και καιρό και όλα αυτά γίνονται παρουσία των νατοϊκών πολεμικών πλοίων που απλώς ....

Σχέδιο ενοποίησης των ευρωπαϊκών ενόπλων δυνάμεων ..

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Η είδηση της αποστολής Γερμανών στρατιωτών της (Bundeswehr) στην Λιθουανία για τον «περιορισμό» της ρωσικής επεκτατικότητας είχε μεγάλη απήχηση στα γερμανικά μέσα ενημέρωσης και τα κοινωνικά δίκτυα, αναφερθούν ρωσικά δημοσιεύματα.

Η γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung έγραψε ότι το Βερολίνο αντιμετωπίζει μια δύσκολη επιλογή.

‘‘Σε περίπτωση άρνησης της Γερμανίας  να αποστείλει στρατεύματα στην χώρες της Βαλτικής υπήρχε ο κίνδυνος  προσβολής των χωρών αυτών , για αυτό και το Βερολίνο  συμφώνησε να επιδεινώσει τις σχέσεις του με την Ρωσία‘‘, αυτό ανέφερε το γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk ως¨‘‘φτηνή‘ δικαιολογία για αυτά τα σχέδια, αναφέροντας την ανάγκη να «διασφαλιστεί η εδαφική ακεραιότητα του ΝΑΤΟ» και των χωρών  που .....

Στη κιβωτό του Νώε θα μπούν λίγοι. Βουλιάξτε τη για να σωθείτε.

Του Καθηγητή Δρ.Γ.Ζουγανέλη

Kράτος ανάπτυξης, Σούπα Φτώχειας, Μαύρες Τρύπες και Οράματα.


Στόχος της ΕΕ η “ανάπτυξη” της Ελλάδας μέσα απο ένα πλασματικό ΑΕΠ. ΟΙ ΕΟΖ θα παράγουν αλλά δεν θα φορολογούνται. Εσείς θα φορολογείστε και αναγκαστικά θα φύγετε μετανάστες. Έτσι θα γίνει. Δεν το βλέπετε;

Οι δαπάνες με την ΕΕ θα μειωθούν. Λιγότερο, πιο λιγότερο και πιο λιγότερο κράτος. Φτώχεια λόγω μη φορολόγησης της παραγωγής (ΕΟΖ) και απολύσεις, φτώχεια και λόγω μειωμένων μεροκαμάτων (οι μετανάστες να είναι καλά και άλλοι εργάτες που θα έλθουν και που κατά προτίμηση θα προσλμβάνονται στις ΕΟΖ). Συντάξεις και καταθέσεις, ξεχάστε τα. Το έκαναν σιγά-σιγά οι απατεώνες που ψηφίζετε. Η αφαίμαξη γίνεται πλέον σε 40 δις που έχουν απομείνει σε χαρτούρα στις ....

Η Ευρώπη να θέσει το χρέος της Ελλάδας σε βιώσιμη πορεία ζήτησαν οι ΗΠΑ.

Τη σημασία η Ευρώπη όπως θέσει το χρέος της Ελλάδας σε βιώσιμη πορεία τόνισε ο Εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών.

Όπως μεταδίδει ο Μιχάλης Ιγνατίου στην
ιστοσελίδα του, αναφερόμενος στην χθεσινή τηλεφωνική συνομιλία του υπουργού Οικονομικών Jacob Lew με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου είπε πως οι δύο άνδρες συζήτησαν τη σημασία της εποικοδομητικής συνεργασίας της Ελλάδας, του ΔΝΤ και των ευρωπαϊκών θεσμών, για να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος οικονομικών μεταρρυθμίσεων και να εξευρεθεί εγκαίρως μια βιώσιμη πορεία προς τα εμπρός.

'Ο υπουργός Οικονομικών υπογράμμισε τη σημασία η Ευρώπη να τηρήσει τις δεσμεύσεις της να θέσει το χρέος της Ελλάδας σε ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΟΙ....ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ !!

Ο πλούτος παράγεται μέσω της δουλείας. Πάντα αυτό ίσχυε. Σήμερα όμως η δουλεία έχει πάρει τη μορφή χρέους.

Οι δυνατοί του πλανήτη που κατάφεραν μέσω ξεπουλημένων κυβερνήσεων να πάρουν
την παραγωγή αεριτζίδικου χρήματος, παρέχουν αέρα με τη μορφή δανεισμού και εισπράττουν πραγματικό πλούτο. 

Ολόκληρη η ανθρωπότητα έχει ...

Πιέζει η Ουάσινγκτον το προτεκτοράτο της.... για αλλαγές ταυτοτήτων.

Οι ΗΠΑ πιέζουν τις ελληνικές αρχές για εκσυγχρονισμό των ταυτοτήτων και γι’ αυτό τον λόγο ζητούν να επισπευσθούν οι διαδικασίες έκδοσης των νέων.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του ο Ελεύθερος Τύπος η Ουάσινγκτον θεωρεί ότι οι ελληνικές ταυτότητες πλαστογραφούνται με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους ελέγχους στα σύνορά τους, όπου κατά καιρούς έχουν συλληφθεί άτομα που εξέδωσαν ταξιδιωτικά έγγραφα με τη χρήση πλαστών ελληνικών ταυτοτήτων.

Αξιωματούχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρει στον “ΕΤ” ότι «άσχετα με το τι ζητάνε οι Αμερικανοί εμείς έπρεπε ούτως ή άλλως να εκδώσουμε δελτία ταυτότητας, διότι αυτό αποτελεί –μεταξύ άλλων- δέσμευσή της χώρας μας προς ....

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!


Ιγνατίου: Η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στον αέρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για θεσμοι εε
Το εθνικό αδιέξοδο που είναι και πάλι ορατό, στον απόηχο της αδυναμίας κυβέρνησης και δανειστών να συμφωνήσουν για την αξιολόγηση, επισημαίνει ο Μιχάλης Ιγνατίου με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”.

Ο γνωστός δημοσιογράφος διατυπώνει την εκτίμηση ότι
η Ελλάδα βρίσκεται και πάλι στον αέρα, και προσθέτει ότι κατέφυγε στους δανειστές για στήριξη, λόγω της ανικανότητας των πολιτικών της.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου, οι δανειστές δεν είναι άμοιροι ευθυνών, καθώς με τα σκληρά μέτρα που ζητούν και επιβάλλουν, δεν τιμωρούν ουσιαστικά τους πολιτικούς, αλλά τους πολίτες.

Και προσθέτει ότι...

Reuters : Η ΕΕ δεν είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τυχόν καταρρεύσεις τραπεζών.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι προετοιμασμένη να αντιμετωπίσει τυχόν καταρρεύσεις τραπεζών, σε περίπτωση νέας οικονομικής κρίσης, ανέφεραν ευρωπαίοι αξιωματούχοι, υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, στο πρακτορείο Reuters.

Οι ίδιες πηγές ενθαρρύνουν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. να
συμφωνήσουν στη συλλογή επιπλέον κονδυλίων, για την αντιμετώπιση πιθανών προβλημάτων.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, μετά την ..

Οσφυοκάμπτη Έλληνα, ψωνίζεις ακόμα από τα LIDL;


image004-723158
Ελληνικά Ξυλοκάρβουνα....

Στην Αθήνα ο Πούτιν στις 28 Μαίου.

post-feature-image
Βαρύνουσας πολιτικής σημασίας τόσο για τη ρωσική πλευρά, η οποία προσβλέπει στη στήριξη της Ελλάδας για την προώθηση της νέας γεωπολιτικής στρατηγικής της στην ευρύτερη περιοχή, όσο και για την ελληνική κυβέρνηση, η οποία θα επιχειρήσει εκ νέου να αξιοποιήσει το «ρωσικό χαρτί» ως μοχλό πίεσης στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους της, χαρακτηρίζεται η επίσημη επίσκεψη του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην Αθήνα, στις 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», σε ό,τι αφορά τους αγωγούς φυσικού αερίου, η Ρωσία, μετά την....

Πόση θα είναι η μείωση των μισθών από τον Ιούνιο....

post-feature-image
Έως και 410 ευρώ σε ετήσια βάση χάνουν οι εργαζόμενοι που αμείβονται με τα κατώτατα όρια των 586...
Έως και 410 ευρώ σε ετήσια βάση χάνουν οι εργαζόμενοι που αμείβονται με τα κατώτατα όρια των 586 ευρώ, λόγω της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών που θα ισχύσουν από τον επόμενο μήνα. 
Ήδη από τις αποδοχές Ιουνίου, γράφει ...