Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Ο έσχατος εξευτελισμός: Υποχρέωσαν την κυβέρνηση να καλέσει η ίδια το ΔΝΤ στην Ελλάδα!

ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ "ΚΟΥΑΡΤΕΤΟΥ" ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ!
H κυνέρνηση αποφάσισε τελικά να υποκύψει και στον τελευταίο εξευτελισμό και να καλέσει η ίδια (!) το ΔΝΤ στην Ελλάδα, το οποίο "εξόρκιζε" όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
Πρν λίγο έφυγε η επιστολή-πρόσκληση καθώς απειλούσαν με άμεση έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη αν δεν ερχόταν και το ΔΝΤ να αναλάβει αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλο οργανισμό στον πλανήτη: Να εξοντώνει λαούς και έθνη που δεν έχουν τη δυνατότητα αντίδρασης...
Η κυβέρνηση αποδέχθηκε στην επιστολή ότι .....

Οι δανειστές έδεσαν με το σκληρότερο μνημόνιο την κυβέρνηση Τσίπρα και τώρα το σκέφτονται για τη συμφωνία

Μπορεί η κυβέρνηση να ψήφισε δύο νομοσχέδιο όλεθρο για την ελληνική κοινωνία, ως προαπαιτούμενα για την προώθηση της συμφωνίας, φαίνεται όμως πώς οι δανειστές δύσκολα θα ικανοποιηθούν και σύντομα θα ζητήσουν και άλλο… αίμα. Αυτό δείχνουν τα τσαλιμάκια που ήδη άρχισαν με το πότε έρχονται, αν έχει σταλεί πρόσκληση από την ελληνική πλευρά κ.α. Το έχουμε επισημάνει..πώς η συμφωνία είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί, αν και όπως φαίνεται είναι και εξαιρετικά δύσκολο να επιτευχθεί.
 
Αυτό δείχνει πώς από τη στιγμή που η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει πίσω και να αποδεχθεί ένα σκληρό μνημόνιο δεν πρόκειται να την αφήσουν να σηκώσει κεφάλι και μαζί ασφαλώς τον ελληνικό λαό που είναι αυτός που πληρώνει τελικώς το μάρμαρο. Κάθε τρεις και λίγο θα ζητούν νέα μέτρα, θα θέτουν νέους όρους.
 
Στο σημείο αυτό έγκειται και το μεγάλο λάθος του Αλέξη Τσίπρα. Έφτασε στο τέλος για να κάνει μια άτακτη υποχώρηση. Μπορεί όπως λέει να γλίτωσε την άτακτη χρεοκοπία, αλλά είναι βέβαιο πώς αυτό που θα έρθει δεν θα απέχει και πολύ από τον....

Fischer (πρώην ΥΠΕΞ) – Το ελληνικό πείραμα απέδειξε ότι Γερμανία θέλει μια Γερμανική Ευρώπη.

Fischer (πρώην ΥΠΕΞ) – Το ελληνικό πείραμα απέδειξε ότι Γερμανία θέλει μια Γερμανική Ευρώπη
Για πρώτη φορά, η Γερμανία δεν θέλει περισσότερη Ευρώπη αλλά λιγότερη.....
Κατά τη μακρά νύχτα των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδος και ΕΕ στις 12-13 Ιουλίου του 2015, κάτι άλλαξε στην Ευρωπαϊκή Ένωση θεμελιωδώς. 

Από τότε, οι Ευρωπαίοι ζουν σε ένα διαφορετικό είδος ΕΕ, αναφέρει σε άρθρο του ο Joschka Fischer (Γιόσκα Φίσερ) ήταν υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και
αντιπρόεδρος της κυβέρνησης από 
1998-2005.

Τι άλλαξε εκείνο το βράδυ;

Αυτό που άλλαξε εκείνο το βράδυ ήταν αυτό που οι Ευρωπαίοι γνώριζαν ήδη από το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου…

Η κρίση μας σκοτώνει ως έθνος – Στοιχεία ΣΟΚ δείχνουν ότι οδεύουμε σε αφανισμό!

Η κρίση μας σκοτώνει ως έθνος – Στοιχεία ΣΟΚ δείχνουν ότι οδεύουμε σε αφανισμό!
Στις νέες γενιές και το οξύ πρόβλημα της ανεργίας στην Ελλάδα επικεντρώνεται η βρετανική Telegraph γράφοντας πως μπορεί η συμφωνία να έκλεισε αλλά η Αθήνα συνεχίζει να ζει με τα προβλήματά της.
Όπως τονίζει, δεν είναι καθόλου τυχαίο που στο πρόσφατο δημοψήφισμα το 70% των νεαρών ανδρών ψήφισε «όχι» αφού η πλειονότητα εξ αυτών δεν μπορεί να ενταχθεί στην αγορά εργασίας και βλέπει τη ζωή του να χάνεται.
Το πρόβλημα φυσικά επεκτείνεται και στις μεγαλύτερες ηλικίες, των 30-40 ετών, άνδρες που ζουν υπό τον κίνδυνο απώλειες της εργασίας τους.
Κάποιοι από αυτούς είχαν καταφέρει προ κρίσης να μπουν στην αγορά εργασίας, να βιώσουν τον….

Χρυσή Αυγή: Τιμή μας ο αποκλεισμός μας από το γεύμα των μνημονιακών

Χρυσή Αυγή: Τιμή μας ο αποκλεισμός μας από το γεύμα των μνημονιακών
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Ελλάδας
Αποστάσεις πήρε για άλλη μία φορά η Χρυσή Αυγή από τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής. 

Και με αφορμή το γεγονός ότι δεν εκπροσωπήθηκε στο γεύμα του προέδρου της δημοκρατίας με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση. 

"Ο αποκλεισμός μας από....

ΠΟΙΟΙ ΘΗΣΑΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ. OΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ. Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 2000

golman
Η επενδυτική τράπεζα έβγαλε δισεκατομμύρια από το ελληνικό κράτος βοηθώντας να κρυφτεί το πραγματικό μέγεθος του ελληνικού χρέους για να μπει η Ελλάδα στην ΟΝΕ και στη συνέχεια να το διπλασιάσει.
Με ένα άρθρο του στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Robert B. Reich, πρώην γραμματέας εργασίας των ΗΠΑ επί Κλίντον και καθηγητής Δημόσιας Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια το βρώμικο παιχνίδι που στήθηκε κατά της Ελλάδας σε συνεννόηση με ντόπια συμφέροντα και προφανώς εν γνώσει των ελληνικών κυβερνήσεων.
Μόνο για να μας βάλει στην ONE η Goldman Sachs – παραποιώντας τα νούμερα μέσω θολών swaps – πήρε νόμιμη αμοιβή πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ.
Το ρόλο της συγκεκριμένης εταιρείας αποκαλύπτει με άρθρο του ο πρώην γραμματέας εργασίας των ΗΠΑ.
Διαβάστε τι γράφει στην ιστοσελίδα του:
«Η ελληνική κρίση χρέους προσφέρει άλλη μια εικόνα της δύναμης της πειθούς και της αγριότητας της Wall Street, αν και αυτή λείπει από τους περισσότερους λογαριασμούς.Η κρίση επιδεινώθηκε χρόνια πριν από μια συμφωνία με την Goldman Sachs, που κατασκευάστηκε από τον τρέχοντα διευθύνων σύμβουλό της, Lloyd Blankfein. 

Ο Blankfein και η ομάδα του βοήθησαν την Ελλάδα να κρύψει το πραγματικό μέγεθος του χρέους της και στη διαδικασία σχεδόν το διπλασίασαν.

 Και όπως με την αμερικανική δανειακή κρίση και την τρέχουσα κατάσταση πολλών αμερικανικών πόλεων, ο επιθετικός δανεισμός της Wall Street διαδραμάτισε σημαντικό, αν και λίγο αναγνωρισμένο, ρόλο. 
Το 2001, η Ελλάδα αναζητούσε τρόπους για να αποκρύψει τα τεράστια οικονομικά προβλήματά της. Η Συνθήκη του Μάαστριχτ απαιτούσε όλα τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης να δείξουν βελτίωση των.....

ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑΛΑΣΣΗ – ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 Μας πρόδωσαν Γιώργο Θαλάσση! Μικρέ Ήρωα των παιδικών μας χρόνων! Μας πρόδωσαν!

Αυτοί που ορκίστηκαν να υπερασπίσουν την Ελλάδα από τους άρπαγες του Βερολίνου, τώρα φέρνουν το ίδιο το Δ΄ Ράιχ στην Ελλάδα!

Οι μισοί από αυτούς ντύθηκαν Αριστεροίοι άλλοι μισοί Δεξιοί, σήκωσαν κορώνες, είπαν λόγια, έταξαν ηρωισμό και ανδρεία καιγυαλίζουν τώρα τις μπότες του Δρ Σόιμπλε!

Μας πρόδωσαν σου λέω! Όχι εμάς, γιατί ποτέ δεν τους πιστέψαμε, αλλά τον λαό, που ονειρεύτηκε εθνική αξιοπρέπεια, τίμια δουλειά, ένα σπιτάκι, ένα όνειρο, ένα χαμόγελο!
Μας πρόδωσαν όλους! 

Τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Μανώλη Γλέζο, τον Ελύτη, τις καμπάνες των Εκκλησιών και τα ξωκλήσια μας, τα νησιά και τα χωριά μας, την ίδια την περήφανη Γαλανόλευκη!
 Αλλά εσύ μας έμαθες Γιώργο Θαλάσση, Μικρέ και μεγάλε μας Ήρωα, να Αντιστεκόμαστε!

ΕΚΑΝΑΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ;


Μια Ανακοίνωση – άκουσον άκουσον – των Δανειστών έκανε Νόμο του Κράτους η Κυβέρνηση, ύστερα από την πρόσφατη ψηφοφορία στη Βουλή, για τα Προαπαιτούμενα του Μνημονίου 3! Και τολμά να μιλά ακόμη; Θα σειστεί η Ελλάδα με όσα έχουν κάνει!


Ενώ υπάρχουν και άλλα που κανείς δεν θέλει να μάθετε, επειδή θα τσαλακωθεί το προφίλ εκείνων που θα «έσκιζαν τα Μνημόνια»…
ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ
Έκαναν Νόμο του Ελληνικού Κράτους μια Ανακοίνωση στα Αγγλικά (!!!) με επισυναπτόμενη την Ελληνική Μετάφραση, λες και ήταν η «Διεθνής Συνθήκη της Λωζάνης» ή καλύτερα των «Βερσαλιών» όπως ειπώθηκε εύστοχα από τον Βαρουφάκη!

Η Υποτέλεια ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αφού φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε Νόμο του Κράτους μια Ανακοίνωση των Ξένων «Δυνάμεων»… 

Η Συγκυβέρνηση τσαλαπάτισε κάθε είδους Εθνικής Αξιοπρέπειας! Έκανε την Ελλάδα «Μπανανία», «Κατεχόμενη Χώρα», όπου ο Κατακτητής βγάζει Ανακοινώσεις και σπεύει η άβουλη Βουλή να τις ψηφίσει.....

Να πώς βλέπουν οι οικονομολόγοι διεθνώς μια πιθανή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και την ΕΕ.


Δ. ΚΑΖΑΚΗΣ 

Το παρακάτω κείμενο το παραθέτουμε ολόκληρο για να δείτε πώς αντιλαμβάνονται οι πιο σοβαροί οικονομολόγοι την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, όταν δεν χρηματίζονται για να βγαίνουν και να λένε άλλα. 

Το κείμενο είναι της 7/7 και αναρωτιέμαι, δεν μπόρεσε να κουβεντιάσει με κανέναν από δαύτους η κυβέρνηση Τσίπρα; Ούτε άκουσε, ούτε είδε κανείς από το επιτελείο του;

Το κείμενο έχει ως εξής:

Σύμφωνα με ορισμένους οικονομολόγους, υπάρχει μια πιθανότητα ότι ένα Grexit δεν θα βυθίσει στην πραγματικότητα την οικονομία στην Ελλάδα, αλλά αντ ‘αυτού θα διευκολυνθεί η ανάπτυξή της. Πράγμα που δημιουργεί φόβους ότι το παράδειγμα της Αθήνας θα ενθαρρύνει και άλλες χώρες μέλη της ΕΕ να βγούν από την ευρωζώνη.

Επικαλούμενος κορυφαίους οικονομολόγους από την Oxford Economics Ltd. και την Citigroup Inc., ο δημοσιογράφος με έδρα το Λονδίνο και ειδικός στα οικονομικά Simon Kennedy θέτει υπό αμφισβήτηση την πρόταση ότι......

Κάντο Πάνο, κατέθεσε την πρόταση. Τι περιμένεις;;;

kammenos_fonto_elliniki_simai
Αγαπητέ Πάνο,
Εδώ και χρόνια σας παρακολουθώ, σας στηρίζω και σας εμπιστεύομαι.
Άκουγα πάντα με ιδιαίτερη προσοχή τις ομιλίες σας, ειδικά όταν αφορούσαν τα CDS και γενικά όλα τα σκάνδαλα που έχουν γίνει στην Ελλάδα.
Συγκρούστηκα με δικούς μου ανθρώπους, οι περισσότεροι Νεοδημοκράτες, που σας θεωρούσαν προδότη που φύγατε από τη Νέα Δημοκρατία. Ήρθα αρκετές φορές σε λεκτική αντιπαράθεση μαζί τους όταν υποστήριζα τις θέσεις σας. 
Με αποκαλούσαν συνομωσιολόγο και τρελό που υποστηρίζω θέσεις ενός ψεκασμένου (έτσι σε αποκαλούσαν), αλλά εγώ δεν το έβαζα κάτω. Ερεύνησα αυτά που λέγατε και άρχισα να βρίσκω την αλήθεια. 
Πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι υπάρχει βρώμα και δυσωδία στην πολιτική ζωή της χώρας. Πολιτικοί, καναλάρχες, βιομήχανοι, δημοσιογράφοι, εργολάβοι, και πολλοί άλλοι βουτηγμένοι στα σκάνδαλα και στη σαπίλα.
Αλλά πάντα έλεγα: «όταν θα έρθει ο Καμμένος στην εξουσία, θα σου τσακίσει όλους!»
Ήρθες όμως στην εξουσία, και δεν έχεις τσακίσει κανέναν! 7 μήνες μετά και δεν έχεις τσακίσει κανέναν και τίποτα!
Αρχικά, χάρηκα ιδιαίτερα όταν ......

Η Ρωσία τινάζει τη Γερμανία στον αέρα!


Αφού η Γερμανία τους έφερε για δεύτερη φορά τον πόλεμο μέσα στη γη τους, στην Ουκρανία, τώρα η Ρωσία αποφάσισε να διεκδικήσει από τη Γερμανία τις πολεμικές αποζημιώσεις από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο που ποτέ δεν κατέβαλε, αν και ηττημένη χώρα.
Τα χρήματα που οφείλει η Γερμανία στη Ρωσία υπολογίζονται σε.....