Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Άγριο γιουχάρισμα σε πολιτικούς στην παρέλαση για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου (video)

Ρόδος: Άγριο γιουχάρισμα σε πολιτικούς στην παρέλαση για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου.


7 Μαρτίου σήμερα, ημέρα εθνικής επετείου για εμάς τους δωδεκανησιους, αλλά δυστυχώς για άλλη μία φορά, η εκδήλωση αμαυρώθηκε από την παρουσία των εθνοπροδοτών πολιτικών και άβουλων τοπικών μαριονετών, που πρόσβαλαν με την παρουσία τους τον βωμό της πατρίδας καταθέτοντας στεφάνι !!!!!

Πού πας, βρε εμίρη;

Εθνικό πάρκο τα νησιά που αγόρασε ο εμίρης του Κατάρ


Σε κομμάτι του «Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου-Αιτωλικού, κάτω ρου και εκβολών ποταμών Αχελώου και Εύηνου και νήσων Εχινάδων» εντάσσεται η περιοχή που θέλει να επενδύσει ο εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί!

Γκρίλο: «Υπάλληλοι των κομμάτων» οι Ιταλοί δημοσιογράφοι


Στην Ιταλία, ο Μπέπε Γκρίλο με κείμενό του στο προσωπικό του ιστολόγιο αμφισβήτησε την αυτονομία των ιταλών δημοσιογράφων.
«Είναι υπάλληλοι που δουλεύουν με πλήρη απασχόληση για τα δυο μεγάλα κόμματα. Ο στόχος τους είναι να κατασπαράξουν δημοσίως (. . .) κάθε πολίτη που πρόσκειται σε εμάς ή έχει εκλεγεί με το Κίνημα Πέντε Αστέρων» (M5S), υποστήριξε ο Γκρίλο, αναφερόμενος κυρίως στους δημοσιογράφους της ιταλικής τηλεόρασης.
Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Time ο Ιταλός πολιτικός και δημοφιλής κωμικός ηθοποιός είπε εξάλλου ότι «αν αποτύχουμε, θα ξεσπάσει...

ΗΔΗ Ο ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ !! (VIDEO)

"ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ, Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

Ο Έλληνας ακόμη και στη σκλαβιά του βάζει κάποια όρια. (VIDEO)

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Είναι διαφορετικό πράμα να έχει σκλαβωθεί μετά από πόλεμο με παροχή φόρου αίματος και άλλο πράμα να έχει σκλαβωθεί με υπογραφές εκχωρήσεως εθνικής κυριαρχίας και με προδοσία. 

Είναι άλλο πράμα να χύνεις το Αίμα σου για να υπερασπίσεις τη φάρα σου κι άλλο πράμα να τη βεβηλώνεις με το μελάνι της ατιμίας.

Στην πρώτη περίπτωση κάνεις κάθε απάτητη κορυφή της πατρίδος σπίτι, κάστρο σου και βάση εξορμήσεως ξεσχίζοντας τις εχθρικές σάρκες.

"Ξεσαλώνει" η τρόικα - Αρνητική σε κάθε προοπτική ελάφρυνσης, θέλει το "αίμα" μας

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


H τρόικα με την "σκληρή" στάση της ως προς τα δάνεια, και την είσπραξη ΦΠΑ, εισφορών και οφειλών με μεθόδους μπράβου "στραμπουληχτή", δείχνει ότι ο πραγματικός της σκοπός είναι η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων, ο πλήρης εξεφτελισμός τους, η μετατροπή τους σε ρακένδυτους ραγιάδες. Δείχνει ακόμα, ότι τους ενδιαφέρει η πλήρης καταστροφή της ελληνικής αγοράς, και των ελευθέρων επαγγελματιών ώστε μετά την καταστροφή, να έρθουν τα αφεντικά τους οι πολυεθνικές και να αρπάξουν "καθαρά" μερίδια αγοράς χωρίς ανταγωνισμό.

ΙΔΟΥ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΣΑΜΑΡΑ «Τουρκική δικαιοδοσία» το Καστελόριζο για έρευνες - Η Άγκυρα απειλεί με σύρραξη


Με αστραπιαίες κινήσεις οι Τούρκοι επιχειρούν να εκμεταλλευτούν το φιάσκο της επίσκεψης Σαμαρά στην Πόλη και να «δέσουν» την Ελλάδα να μην εξορύξει τους υδρογονάνθρακες που κρύβει στο υπέδαφος της, αλλά και να υποδεχθεί συνεκμετάλλευση των κοιτασμάτων της εντός της ελληνικής ΑΟΖ. Για να το πετύχουν απειλούν μάλιστα και με ελληνοτουρκική κρίση.
Αποκαλύπτεται σήμερα ότι η Άγκυρα παρατείνει κατά 3 χρόνια τις άδειες ερευνών της τουρκικής Κρατικής Εταιρείας Ερευνών Πετρελαίου (TPAO) στην ανατολική Μεσόγειο, που βρίσκονται εκτός τουρκικών χωρικών υδάτων, αλλά όπως αναφέρουν είναι «τουρκικής δικαιοδοσίας».

Γιατί και πώς αποστρατεύτηκαν Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΑ - Ποιοι είναι οι νέοι Αρχηγοί (upd)


3 ΣΤΟΥΣ 4 ΕΚΤΟΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ
Αποστρατεύτηκαν και οι τρεις Αρχηγοί Α/ΓΕΣ, Α/ΓΕΝ, Α/ΓΕΑ με απόφαση του ΚΥΣΕΑ και στην θέση τους τοποθετήθηκαν οι αντστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος διοικητής του 4ου ΣΣ, Α/ΓΕΝ ο αντιναύαρχος Βαγγέλης Αποστολάκης, νυν υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ και Α/ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Α/ΓΕΑ, Ε.Τουρνάς.
Μένει ο στρατηγός Μ.Κωσταράκος ως Αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Καμμένος κατά Παπανδρέου για το χασίσι (VIDEO)


Οι «μυστικές δολοφονίες» των αριστερών ηγετών της Λατινικής Αμερικής και ο ρόλος των ΗΠΑ




Θεωρίες συνωμοσίας, απόρρητη τεχνολογία και ο καρκίνος ως αιχμή του πολιτικού δόρατος!
Ο προσφάτως εκλιπών ηγέτης της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, είχε αναρωτηθεί ήδη από τον Δεκέμβριο του 2011 αν οι ΗΠΑ έχουν αναπτύξει έναν τρόπο για να σπέρνουν τον καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής.

Η διάγνωση της προέδρου της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντεζ, ότι πάσχει από την επάρατη νόσο ήταν που πυροδότησε το σενάριο για μυστική αμερικανική τεχνολογία που μεταδίδει τον καρκίνο στους λατινοαμερικάνους ηγέτες, με τη λίστα των πληγέντων από τη νόσο προέδρων να είναι πράγματι εντυπωσιακή. 

Εβγαλαν άπο την μέση και τον Τσάβεζ! Ενας αντίπαλος λιγότερος για τους διατάκτες της νέας τάξης πραγμάτων!



Απεβίωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβεζ, μετά από μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 58 ετών: Ακόμα
μία δυνατή φωνή εναντίον της σιωνιστικής παγκόσμιας δικτατορίας χάνεται, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν του...


Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, του Τάσσου Παπαδόπουλου και όσων ενοχλούν τα σκοτεινά σχέδια της νεοταξικής «ελίτ»!

Τυχαίο θα είναι κι αυτό...! ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, βρίσκεται με «φυτευτό» καρκίνο για να φύγει από την μέση!!!

Μηδενισμός και καταστροφή...

549840 4387830502668_16735632_nΣκοτώνουν, καίνε, καταστρέφουν & ρυπαίνουν τις πόλεις μας-Δυστυχώς, το φαινόμενο έχει ενταθεί
Δεν σέβονται τίποτα, δεν έχουν πολιτισμό, παρά το γεγονός ότι...
υπερεκπροσωπούνται (από θιασώτες της παρακμής) στα γράμματα και στις Τέχνες. Τα κτήρια όλης της χώρας και δη τα παραδοσιακά, έχουν γεμίσει από συνθήματα, αριστεριστικά ή αναρχικά (δεν υπάρχει διαφορά άλλωστε). 



Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. Δεχτήκαμε θέμα συγκυριαρχίας για 114 νησιά του Αιγαίου.



Δεχθήκαμε να μπει ως συνυποσχετικό για τη Χάγη!Μοιραίοι άνθρωποι για τη χώρα αναδεικνύονται τελικά οι σημερινοί κυβερνώντες, αφού μετά την «παράδοση» της οικονομίας και ολόκληρης της...
δημόσιας περιουσίας, των μισθών και των συντάξεων στην «τρόικα», τώρα ετοιμάζονται να παραδώσουν και το Αιγαίο, την εθνική ακεραιότητα, τα νησιά στους Τούρκους.


Ο Φον Δημητράκης Δρούτσας, πριν τα μαζέψει από το υπουργείο Εξωτερικών για να μετακομίσει στις

Με φόντο την άλωση της Κων/πολις η συνέντευξη Σαμαρά Ερντογάν! Η εικόνα τα λέει ΟΛΑ!!!


ΕΙΣΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ;...ΤΕΛΟΣ !!


Είναι πραγματικά απίστευτο πως οι Εβραίοι έχουν κατορθώσει να στήσουν ένα δίκτυο εξαπάτησης που καταδυναστεύει εδώ και αιώνες την ανθρωπότητα. Ο πολίτης που δεν ασχολείται με την πληροφορία είναι δύσκολο να καταλάβει το βρώμικο παιχνίδι που στήνει η εβραϊκή μηχανή σε όλα τα επίπεδα οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό.

Αυτός όμως που ψάχνει και συνδυάζει την πληροφορία, μένει κατάπληκτος από την πλεκτάνη ενάντια στην ανθρωπότητα από την συγκεκριμένη φυλή. Σε αυτήν την

3.500 τόνους νερό την ημέρα θα χρησιμοποιούν οι χρυσοθήρες στο Πέραμα.


Ο αναπληρωτής καθηγητής Βιοχημείας της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ, Γιάννη Τέντες μίλησε για τους κινδύνους που κρύβει η δράση της εταιρίας «Χρυσωρυχεία Θράκης»  

«Τα χρυσωρυχεία και οι επιπτώσεις τους σε οικονομία, περιβάλλον και υγεία», ήταν το θέμα ομιλίας του αναπληρωτή καθηγητή βιοχημείας της Ιατρικής Σχολής του ΔΠΘ, Γιάννη Τέντε, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κεντρικό αμφιθέατρο της Παλιάς Νομικής, στην Κομοτηνή. 

Υπάρχει κάποιος ή κάτι που θα καταφέρει να προστατέψει την ανθρωπότητα και να αναχαιτίσει την επέλαση αυτή του 4ου Ράιχ; Αν όχι, τότε οι λέξεις ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ θα αποτελούν σε λίγο παρελθόν!!!


«Οι σκέψεις της κυρίαρχης τάξης είναι σε κάθε περίοδο οι κυρίαρχες σκέψεις»
γράφει ο Άλκιμος

Αυτή ήταν μία από τις τελευταίες αναρτήσεις που ανέβασε ο Άλκιμος πριν κλείσει την ιστοσελίδα του. Την είχα μεταφέρει εδώ στις 14 Απριλίου 2011. Το πρόβλημά μας στην Νέα "Πραγματικότητα"

Ούτε …σκηνή δεν μπορεί να στήσει ούτε ο…. Εμίρης ούτε ο… κακομοίρης , γιατί θα μπουν πολλοί φυλακή..


Σε κομμάτι του «Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου-Αιτωλικού, κάτω ρου και εκβολών ποταμών Αχελώου και Ευήνου και νήσων Εχινάδων» εντάσσεται η περιοχή που θέλει να επενδύσει η κοροϊδάρα εμίρης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θανί που του πούλησαν περιοχή Natura

Τόσο το νησάκι Οξεία, όσο και τα υπόλοιπα πέντε που φέρεται να αγόρασε ο αλ Θανί, στο σύμπλεγμα νησιών Εχινάδες, στις εκβολές του Αχελώου ποταμού, δυτικά του νομού Αιτωλοακαρνανίας και ανατολικά της Ιθάκης, στο Ιόνιο πέλαγος, αποτελούν τμήμα των περιοχών που προστατεύονται ως Natura 2000.

ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ – ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!!!


Αναρωτηθήκατε ποτέ τον λόγο για τον οποίο επέμενε η ΤΡΟΙΚΑ στην υποχρεωτική χρήση της ψηφιακής τηλεόρασης, κάτι που είναι και όρος του μνημονίου; Γνωρίζετε ότι σε παγκόσμια κλίμακα μόνο η Ελλάδα την επέβαλε, χωρίς δικαίωμα επιλογής για τους πολίτες;
Πάμε να δούμε το γιατί λοιπόν ….

Στα κινηματογραφικά φιλμ, το κάθε δευτερόλεπτο αναλύεται σε 24 καρέ, ροή που εξασφαλίζει φυσιολογική κίνηση στην οθόνη. Αν τα καρέ ανά δευτερόλεπτο είναι λιγότερα, η κίνηση θα φαίνεται αργή και αν είναι περισσότερα, θα φαίνεται γρήγορη.

Αν από αυτά τα 24 καρέ αφαιρεθούν π.χ. τρία

Τρεις δρόμοι για την Ελλάδα



Η Ελλάδα δεν αντέχει, η Ελλάδα θα σκάσει. Είναι ηλίου φαεινότερο, μόνο ανόητοι ή απατεώνες ισχυρίζονται το αντίθετο. Η εξέλιξη ΑΕΠ-ανεργίας, των βασικότερων δεικτών, είναι χειρότερη από τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης πριν την άνοδο του Χίτλερ – μόνο η πολιτικο-ψυχολογική αδράνεια εμπόδισε ανάλογα αίτια να παράγουν ήδη ανάλογης βιαιότητας αποτελέσματα.

Τα βίντεο απο την προσαγωγη των ΑΝ.ΕΛ.-Κ.Τόμπρας: Όποιος αποδοκιμάζει τον Βενιζέλο προσάγεται

Για άλλη μια φορά το αστυνομικό κράτος που έχουν στήσει οι κατοχικές δυνάμεις προσπάθησε να τρομοκρατήσει μέλη και πολιτευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Το πάρτι της ντροπής στην έδρα της κομαντατούρ (ξέρετε, στο κατεχόμενο Κολωνάκι)

Πάντα καλοπερνούσαν στα κατεχόμενα…

Κόλαση στην Ιερισσό τώρα !!!


Κόλαση στην Ιερισσό! Εισβολή στο χωριό και δακρυγόνα ακόμα σε σχολεία!


Προσπάθησαν να διαλύσουν συγκέντρωση κατοίκων – οργισμένες δηλώσεις του τ. δημάρχου Βλαχόπουλου αυτή την στιγμή για τα γεγονοτα.
“Πετούσαν δακρυγόνα, χωρίς να υπάρχει λόγος”!

Ή ΤΩΡΑ "Η ΠΟΤΕ!!! ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΑ ...ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; (ΒΙΝΤΕΟ)


 ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ... ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ


Ξεπουλάνε το φυσικό αέριο..για διαγραφή χρέους.... προφανώς μέσω εμπράγματων εγγυήσεων (VIDEOS)



Ξεπουλάνε το φυσικό αέριο..για διαγραφή χρέους.... προφανώς μέσω εμπράγματων εγγυήσεων
Για να πάμε λίγο πίσω...

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ‏



Δεν θα κρυφτώ. Σήμερα θα τα πω ως έχουν. Και όποιος θέλει ας ακούσει… Στους τρόπους της πειθώ υπάρχει το “καρότο” και υπάρχει και το “μαστίγιο”… Προσωπικά προτιμώ το καρότο… Αλλά σήμερα δυστυχώς είναι ώρα για λίγο μαστίγωμα… Σας προειδοποίησα… Αν δεν θέλετε να επηρεαστεί η ηρεμία σας, μην το διαβάσετε. Οι υπόλοιποι, ας πάμε παρακάτω…

ΤΑ ''ΕΡΓΑ'' ΤΟΥ ΠΡΟΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ GAP‏


Δὲν μᾶς τὰ λένε αὐτά! Ὁ προπάππους τοῦ Γιωργάκη μοσχοπούλησε στοὺς Τούρκους ὀχυρωματικὰ ἔργα στὴν Ἤπειρο... προκαλῶντας πολλὲς ἀπώλειες στὸν ἑλληνικὸ στρατό!

Όπως θα επιβαλλόταν να είναι γνωστό σε όλους τους Έλληνες, (άν είχαμε ιστορική αυτογνωσία και 
"πραγματικά" σχολεία), στις 21 Φεβρουαρίου εορτάσαμε τα 100 χρόνια, απο την Απελευθέρωση των Ιωαννίνων απο τον τουρκικό ζυγό. Όχι, δεν θα προβούμε σε μακροσκελή ιστορική αναδρομή, άν και θα έπρεπε...
Θα πούμε μόνον, ότι η κεντρική λεωφόρος της πόλεως, επί 80 χρόνια ονομαζόταν "Λεωφόρος Στρατηλάτου Κωνσταντίνου του Ελευθερωτού", προς τιμήν του μετέπειτα βασιλέως.

"ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ"! Τα απόνερα του φιάσκου της Πόλης: Ζητούν έμμεσα ακύρωση των ελληνικών ερευνών σε ΑΟΖ.



Με μια κίνηση που έχει ως καθαρό στόχο να ακυρώσει τις προσπάθεες της Ελλάδας να εξορύξει τους υδρογονάνθρακες που κρύβει στο ύπέδαφός της ή να αποδεχθεί την συνεκμετάλλευσή τους ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, δήλωσε ότι "Η Άγκυρα είπε στην Αθήνα πως δεν έχει
πρόθεση να διενεργήσει έρευνες στη θάλασσα μεταξύ των δύο χωρών.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ...

Πικρή ιστορία ελληνικής επιχείρησης

Tο ελληνικό κράτος πνίγει κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθησιν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Σύντομη, πικρή ιστορία από την πτωχευμένη Ελλάδα.
Βιομηχανική Περιοχή Κιλκίς. 

Συνήγορος του Καταναλωτή προς τράπεζες: «Μην ενοχλείτε τους οφειλέτες»

Συστάσεις στις τράπεζες και τις εισπρακτικές εταιρίες να μην ενοχλούν οφειλέτες, οι οποίοι έχουν ενταχθεί στο «νόμο Κατσέλη» για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, απευθύνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή Ευάγγελος Ζερβέας. 

Σύμφωνα με τον κ. Ζερβέα, η Ανεξάρτητη Αρχή «λαμβάνει τακτικά και συστηματικά παράπονα, από πολίτες-καταναλωτές, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι αν και έχουν υπαχθεί στον νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, εντούτοις γίνονται αδιάκοπα αποδέκτες οχλήσεων από εκπροσώπους εταιρειών, στις οποίες έχει ανατεθεί το έργο της ενημέρωσής τους για την ύπαρξη ληξιπρόθεσμων οφειλών». 

Η συμφωνία συγκυβέρνησης τρόικας προβλέπει αυτό που απαιτούν οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι.


«Αρκετά κράτησε ο εμπαιγμός για τον κατώτατο μισθό και συνολικά για τους μισθούς και τις απολύσεις. 
Η συμφωνία συγκυβέρνησης τρόικας στο μνημόνιο 3 προβλέπει αυτό που απαιτούν οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι: Συνδέει τον κατώτατο μισθό με την ανταγωνιστικότητα και την ανεργία. 
Αυτό σημαίνει μόνιμο σφαγείο για όλους τους μισθούς και ειδικά για τους νέους. 

ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..


Στη γραμμή των αντιδραστικών ανατροπών στη δημόσια διοίκηση κινείται σταθερά η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ από κοινού με την τρόικα, με στόχο να δημιουργήσουν ένα μηχανισμό απόλυτα εξαρτημένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μονοπωλιακών ομίλων για άνοδο της κεφαλαιοκρατικής ανταγωνιστικότητας στη συνολικότερη διαδικασία ανασυγκρότησης του ελληνικού καπιταλισμού, σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των μνημονίων.
Τα παραπάνω προκύπτουν ως βασικό συμπέρασμα από τις επαφές που είχε την Τετάρτη  το κλιμάκιο της τρόικας με τα επιτελεία των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης- Ανταγωνιστικότητας- Υποδομών -Μεταφορών και Δικτύων.

Θα είναι η 18η χώρα μέλος της Ευρωζώνης ....ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!!


Οι Λετονοί διαφωνούν αλλά η Ρίγα υπέβαλε αίτηση για να υιοθετήσει το ευρώ



Αίτηση για ένταξη στην ευρωζώνη το 2014 υπέβαλε η Λετονία. Εάν η αίτηση γίνει αποδεκτή, το μικρό κράτος της Βαλτικής θα γίνει ο 18ος εταίρος που θα έχει το ευρώ για εθνικό νόμισμα.

Πολ Κρούγκμαν εναντίον Ολι Ρεν


Ο νομπελίστας οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν έχει επανειλημμένως συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας λόγω των δυσοίωνων προβλέψεών του για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους. Ασκεί μάλιστα τακτικά αυστηρή κριτική στις πολιτικές σκληρής λιτότητας που ακολουθούνται από τους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ενωσης ως μέσο αντιμετώπισης της

Ρίχνει τους τόνους η Τουρκία για τα κοιτάσματα, γιατί;;;


Polarcus_Samur_Turkey_erefnitiko_skafos

Καθησυχάζει ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Τανέρ Γιλντίζ, ο οποίος διαβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει ένταση ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων της Μεσογείου.

Το ότι προβαίνει σε αυτή την κίνηση βέβαια μια μέρα μετά τη συνάντηση των πρωθυπουργών των δυο χωρών στην Κωνσταντινούπολη σημαίνει εναλλακτικά δύο πράγματα, έστω κι αν κινδυνεύουμε να χαρακτηριστούμε καχύποπτοι και «άπιστοι Θωμάδες»… είμαστε όμως: 

Ο πόλεμος του σχιστολιθικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη ξεκίνησε.


Την εξόρυξη σχιστολιθικού φυσικού αερίου στη Ρουμανία προσπαθεί να μπλοκάρει η Μόσχα, καθότι μία τέτοια εξέλιξη θα υπονόμευε το βαθμό εξάρτησης της χώρας, αλλά και ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης από τις ρωσικές ενεργειακές πηγές.

Όλες οι συμφωνίες που υπέγραψε η Ελλάδα με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη.


«Η Α. Ε. ο κ. Αντώνης Σαμαράς, Πρωθυπουργός της Ελληνικής Δημοκρατίας και η Α.Ε. ο κ. Recep Tayyip Erdoğan, Πρωθυπουργός της Δημοκρατίας της Τουρκίας, συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη στις 4 Μαρτίου 2013, στο πλαίσιο της 2ης συνόδου του Ανώτατου Συμβούλιου Συνεργασίας μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Ο Μάγος....

               Ελλάδα, Έτος 2013.

Eνας απόστρατος αποφάσισε να γίνει "μάγος".

Στην Ένωση Αποστράτων, όπου απευθύνθηκε, του είπαν υπάρχει ένα κυβερνητικό κτίριο με 5 ορόφους, όπου θα μπορούσε σε λίγες μέρες να περάσει μια ειδική εκπαίδευση για να γίνει μάγος.

Έτσι πήρε το θάρρος, άφησε τα ταμπού τύπου "εγώ είμαι στρατιώτης μια ζωή" και πήγε να εκπαιδευτεί.

Στο ισόγειο στη ρεσεψιόν όπου γράφτηκε του πήραν τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα, καλοκαιριού, με την υπόσχεση ότι θα γίνει μάγος.

Έρευνα της εισαγγελίας Πρωτοδικών για προκλητικές αμοιβές στις Ανεξάρτητες Αρχές


Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Π. Φάκου διέταξε έρευνα για τις δαπάνες Ανεξάρτητων Αρχών, με αφορμή πόρισμα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που διαπιστώνει «σπατάλες» σε μισθοδοσίες στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

  Η εισαγγελέας, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», ζητά να διερευνηθούν οι καταγγελίες που φέρουν

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ .


«Εμείς έχουμε το δίκαιο της θάλασσας με το μέρος μας», δήλωσε χαρακτηριστικά στη web tv του ΑΜΠΕ ο γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο συνεκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων στο Αιγαίο το έθεσε εκτός συζήτησης.

Σύμφωνα με τον πρώην υφυπουργό Περιβάλλοντος, οι χερσαίες και οι νησιωτικές περιοχές της χώρας έχουν τη δική τους Αποκλειστική

Πάγκαλος: Δεν μου αρέσει αυτό το ΠΑΣΟΚ ούτε ο πρόεδρός του


pagalospali

Τα βέλη του κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και γενικότερα κατά του κινήματος εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος με αφορμή τη νέα Κεντρική Επιτροπή. Παράλληλα αμύνθηκε της επιλογής της ευρωβουλευτού Μ. Κοππά να παραιτηθεί από τη θέση της επικεφαλής των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ.“Δεν μου αρέσει καθόλου. Ούτε το σημερινό ΠΑΣΟΚ, ούτε αυτοί που είδα στο συνέδριο, ούτε αυτά που άκουσα. Ούτε ο πρόεδρός του ο σημερινός. Κανείς δεν μου αρέσει από αυτούς. Ακόμη και στις μεγάλες στιγμές του συνεδρίου, στην αποφώνηση που κάνει ο πρόεδρος και εκεί όπου υπάρχει κόσμος, είδα άδειες καρέκλες”, δήλωσε στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ 162 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ....

Τα 162 εκατομμύρια ευρώ φθάνουν τα πρόσθετα ποσά που θα εισπράξουν ως το Νοέμβριο του 2014 οι έλληνες συνταξιούχοι δικαστικοί ή οι κληρονόμοι τους βάσει δικαστικών αποφάσεων.

Εγγραφο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα που διαβιβάστηκε στη Βουλή αναφέρει αναλυτικά τα ποσά που έχουν καταβληθεί από το 2000 ως σήμερα και που πρόκειται

Η Τουρκία σέρνει την Ελλάδα αργά αλλά σταθερά…στην δορυφοροποίησή της....


greece-turkey-border

Την ελληνοτουρκική «ηγεσία» στις προσπάθειες επίλυσης του Κυπριακού ζητά με σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου. Η πρόταση φυσικά είναι σερβιρισμένη με τις γνωστές πολιτικώς ορθές «περικοκλάδες» περί της μετατροπής της Ανατολικής Μεσογείου σε μια «θάλασσα ειρήνης»…

OYΔΕΠΟΤΕ ΤΕΘΗΚΕ ΘΕΜΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΕΥΡΩΖΩΝΗ “Ψεύτη” βγάζει τον Ε.Βενιζέλο ο Ζ.Κ.Γιουνκέρ


“Ψεύτη” χαρακτηρίζει εμμέσως πλην σαφώς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος αναφορικά με την περίφημη ρήση του ότι ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Β.Σόϊμπλε του είχε πει “Πόσα θέλετε να να βγει η ελλάδα από την Ευρώζώνη;” ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου και πρώην πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, σε συνέντευξή του στο κοινοτικό δελτίο «Agency Europe».

Ερωτηθείς αν αληθεύει ότι η Τρόικα είχε προσφέρει στην Ελλάδα την επιλογή να αποχωρήσει από την ευρωζώνη το 2011, ο πρώην πρόεδρος του

NA ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ.Σήμερα οι κρίσεις στις ΕΔ – Συγκαλείται το ΚΥΣΕΑ


avroarxigoi
Φαίνεται ότι η ώρα των κρίσεων για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ήρθε. Αύριο συγκαλείται το ΚΥΣΕΑ με ακριβώς αυτό το αντικείμενο.

Ήδη ενημερώθηκε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για να παρίσταται όπως ο νόμος προβλέπει.

Υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο και πληροφόρηση για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά θα κρατηθούμε εν γνώση μας μακριά από αυτή την διαδικασία, όπως έχουμε τονίσει και σε σχετικό σημείωμα στις 20/02.

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΟΚ. Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ. ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ "ΓΚΑΤΣ" ΠΡΟΧΩΡΑ. ΘΕΛΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΓΑΛΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ...


Με μια κίνηση που έχει ως καθαρό στόχο να ακυρώσει τις προσπάθεες της Ελλάδας να εξορύξει τους υδρογονάνθρακες που κρύβει στο ύπέδαφός της ή να αποδεχθεί την συνεκμετάλλευσή τους ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας Τανέρ Γιλντίζ, δήλωσε ότι "Η Άγκυρα είπε στην Αθήνα πως δεν έχει πρόθεση να διενεργήσει έρευνες στη θάλασσα μεταξύ των δύο χωρών. 

 Δεν έχουμε την πρόθεση να χρησιμοποιήσουμε τα ενεργειακά θέματα ως αφορμή για τη δημιουργία έντασης αλλά ως αφορμή για ανάπτυξη και ενίσχυση των σχέσεών μας....

Αποσύρθηκε η τροπολογία για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών


Αποσύρθηκε από το αρμόδιο υπουργείο η τροπολογία που αφορά στηναξιολόγηση στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Η συγκεκριμένη τροπολογία είχε κατατεθεί από το υπουργείο Παιδείας σε νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, που εισάγει επείγουσες ρυθμίσεις αρμοδιότητας και άλλων υπουργείων.

Οι διατάξεις προέβλεπαν τη δημιουργία

Στην εφορία οι οφειλές προς τα ταμεία από το 2017 - Αμετακίνητη η τρόικα για μόνο 36 δόσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές.


- Το ΙΚΑ φαίνεται πως θα αναλάβει να εισπράττει τα ληξιπρόθεσμα από τον ΟΓΑ και τον ΟΑΕΕ

- Δυσαρέσκεια του εκπροσώπου του ΔΝΤ για αποφυγή καταβολής εισφορών από γιατρούς, δικηγόρους, μηχανικούς

- Προχωρά το εργόσημο και σε άλλους κλάδους, κηπουροί, καθαρίστριες και διανομείς εντύπων

- Καμία κουβέντα της τρόικας προς τον Βρούτση για τον κατώτατο μισθό