Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Το ιδανικό της Ελευθερίας, οι νεκροί μας, τα ιερά μας. Και ηγέτες μας; Οι απόγονοι των σαμαράδων, των πεταλωτήδων και των καλατζήδων των πασάδων της τουρκοκρατίας…

http://tsoutsouneros.files.wordpress.com/2011/01/cebfcf81cebacebfcf83-ceb1ceb8ceb7cebdceb1ceb9cf89cebd-ceb5cf86ceb7ceb2cf89cebd.jpg?w=296&h=421

Με αφορμή τα όσα διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες στα διάφορα ιστολόγια  υπό τον τίτλο «Οι Έλληνες δεν αντιδρούν και δεν ξεσηκώνονται γιατί τους λείπει ο ηγέτης» έψαξα και πήρα από το θαυμάσιο ιστολόγιο «NEFELI» την μετάφραση του όρκου των Σπαρτιατών στις Πλαταιές και  που, μέχρι να αμφισβητήσει την αυθεντικότητά του η Ρεπούση και ο  συρφετός  των φασιστών της  «διανόησης», έχει ώς εξής :

Αφού μας κάνουν σκλάβους χρέους, ας τους ξεπληρώσουμε όπως τους αξίζει…

xeria

Του Βασίλη Βιλιάρδου

Ο ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: Πρέπει να βρεθούν λύσεις στο πρόβλημα της υπερχρέωσης της Δύσης, οι οποίες να μην εξαρτώνται από την ανάπτυξη – παράλληλα, οφείλει να αναζητηθεί ένα νέο πολίτευμα, συμβατό με τα σημερινά δεδομένα, καθώς επίσης ένα καινούργιο νομισματικό σύστημα.

Η οικονομία των πλουσίων ανθίζει, ευημερεί και αναπτύσσεται ραγδαία, λόγω της απεριόριστης ρευστότητας, με την οποία ......

Μετά την ομολογία του ΔΝΤ θα έπρεπε να ακούγαμε το θόρυβο από τις μηχανές των ελικοπτέρων!

Γράφει ο Μαγια

Τρία 24ωρα μετά τη δεύτερη -κυνικότερη της πρώτης- ομολογία του ΔΝΤ για το βρόμικο και κτηνώδες παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδας από το Δ΄ Ράιχ και τη διεθνή των τοκογλύφων. Και στην καθημαγμένη Ελληνική κοινωνία επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή. Ουδεμία αντίδραση. Παντού η ίδια καταθλιπτική αμηχανία.

ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ - Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ.

Στο τελευταίο του άρθρο “ Μύθος η Ισλαμοποίηση της Ευρώπης” ο Σαλαφιστής κ. Άχμαντ Ελντίν, ιθύνων νους του Συλλόγου Ελ Ραχμάν, υποστηρίζει ότι υπάρχει μια συνειδητή μεταστροφή της Δύσης στο Ισλάμ και πως οι αιτιάσεις διαφόρων “αναλυτών” ( ποιους να εννοεί άραγε;) ότι το φαινόμενο της Ισλαμοποίησης “έγκειται στην λαθρομετανάστευση, στα μεγάλα ποσοστά γεννητικότητας των Μουσουλμάνων κτλ.” αποτελούν δήθεν ακροδεξιά προπαγάνδα...

του ΑΝΔΡΕΑ ΜΠΑΝΟΥΤΣΟΥ

Ο κ. Ελντίν έχει δίκιο όταν ισχυρίζεται ότι το Ισλάμ αποτελεί τη πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη θρησκεία στον κόσμο και πως υπάρχει και ένας ιδεολογικός παράγοντας που ερμηνεύει τον προσηλυτισμό των Δυτικών στο Ισλάμ.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΣΕ ΚΑΛΕΙ - ΔΕΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΟΡΚΟΣ ΤΙΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

Ελληνικέ λαέ… Ο λαός της Τουρκίας σου έδειξε το δρόμο της αξιοπρέπειας. 

Αν δε θες να τουρκέψεις εσύ, τώρα που αυτός διεκδικεί τη ζωή και την αξιοπρέπειά του, τότε οφείλεις  να συνειδητοποιήσεις, πως ήρθε η ώρα να πάρεις στα χέρια σου τη σκυτάλη του ξεσηκωμού, και να την τιμήσεις στη ζωή και στο θάνατο...

Πολίτη της Αθήνας, πολίτη της Ελλάδας…

Ο τουρκικός λαός ξεσηκώθηκε για ν ανατρέψει το δυνάστη του και ότι αυτός εκπροσωπεί. 

Την ίδια στιγμή, εσύ παραμένεις καθηλωμένος στον καναπέ, βλέποντας τουρκικά σήριαλ και ανεχόμενος χειραγωγούμενα και προσκυνημένα ανδρείκελα που τουρκεύουν τη ζωή σου και βγάζουν τον τόπο σου στο σφυρί.

Δικάζεται στις ΗΠΑ ένας μεγάλος ήρωας της εποχής μας.

Στο στρατοδικείο που συνεδριάζει στη στρατιωτική βάση του Φορτ Μιντ, στην πολιτεία του Μέριλαντ των ΗΠΑ, άρχισε τη Δευτέρα μια δίκη που αναμένεται να διαρκέσει τρεις μήνες και η οποία θα μείνει σίγουρα στην Ιστορία....


Η κυβέρνηση Ομπάμα θέλει να καταδικάσει σε ισόβια δεσμά τον 25χρονο σήμερα στρατιώτη Μπράντλι Μάνινγκ -και μάλιστα χωρίς δικαίωμα απελευθέρωσης ποτέ!- επειδή όταν ήταν 22 ετών διοχέτευσε εκατοντάδες χιλιάδες έγγραφα, πολλά από αυτά διαβαθμισμένα, που αφορούν στους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, συμπεριλαμβανομένων ειδεχθών εγκλημάτων εναντίον των ντόπιων πληθυσμών που διέπραξαν τα αμερικανικά στρατεύματα κατοχής, στον ιστότοπο Γουίκιλικς (WikiLeaks) το 2010, προκαλώντας παγκόσμιο πολιτικό και διπλωματικό σάλο.

Για εσάς που πιστεύετε ότι δεν θα κοπούν, εκ νέου, μισθοί και συντάξεις....

Το έχουμε ξαναπεί: Η κυβέρνηση δεν πρέπει να πανηγυρίζει, ούτε να εφησυχάζει όταν συμβαίνουν ένα – δύο καλά πράγματα κι όταν φαίνεται κάποιο αχνό φως στον ορίζοντα.
Η κατάσταση είναι ακόμη εξαιρετικά δύσκολη, η χώρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο ενώ σε μια διαλυμένη οικονομία και κυρίως κοινωνία το να λέει κανείς ότι όλα πάνε πρίμα, είναι μάλλον τρελός. 



undefined
Τα στοιχεία το επιβεβαιώνουν, όπως για παράδειγμα η κατάρρευση της βιομηχανικής παραγωγής που δείχνουν ότι... οι Έλληνες δεν καταναλώνουν ενώ οι ελληνικές βιομηχανίες (όσες έμειναν) πνέουν τα λοίσθια.

 Τη βουτιά της κατανάλωσης δείχνουν και τα στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού που βουλιάζει τα έσοδα, κυρίως από τον ΦΠΑ και τους φόρους κατανάλωσης. Μόλις 500 εκατ. ευρώ ήταν τα έσοδα στο τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου 2013 κι έτσι, παρά το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 520.000.000 ευρώ του α’ τριμήνου, ο Απρίλιος έκλεισε με πρωτογενές έλλειμμα 306.000.000 ευρώ, ενώ η υστέρηση στα προ φόρων κρατικά έσοδα διαμορφώθηκε στα 450.000.000 ευρώ.

H αντιδικία των Δολοφόνων μας !

Όσον αφορά τη μετάνοια του ΔΝΤ, δεν έχουμε καμία αμφιβολία σχετικά με το ότι, πρόκειται για ένα ακόμη βρώμικο παιχνίδι του – μετά τη χρησιμοποίηση της Ελλάδας ως Δούρειου Ίππου, με στόχο την εισβολή των Η.Π.Α. στην Ευρωζώνη

Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος
Οικονομολόγος - Αναλυτής
viliardos@kbanalysis.com

Πρόλογος

“Το ΔΝΤ συμπεριφέρεται όπως ένας χειρουργός, ο οποίος ακρωτηριάζει το πόδι ενός ασθενούς του, απλά και μόνο επειδή διαπιστώνει μία μελανιά από ένα χτύπημα.

Αντιμέτωπο με τα τεράστια λάθη του στην περίπτωση της Ελλάδας (εάν μπορεί να τα χαρακτηρίσει κανείς ως λάθη, αφού ήταν ασφαλώς σκόπιμα), ο χειρουργός του παραδείγματος μας προσπαθεί να ενοχοποιήσει αποκλειστικά και μόνο το «συνένοχο» του. Τον αναισθησιολόγο δηλαδή (την τότε κυβέρνηση), επιμένοντας όμως σχετικά με το ότι, ο ακρωτηριασμός ήταν απαραίτητος – αν και αποδέχεται πως επρόκειτο για το λάθος πόδι.

Από την άλλη πλευρά οι υπόλοιποι χειρουργοί, η Γερμανία, η Κομισιόν και η ΕΚΤ, δεν παραδέχονται το λάθος του ΔΝΤ ισχυριζόμενοι ότι, ο ακρωτηριασμός της Ελλάδας ήταν απαραίτητος – πως η επέμβαση στο πόδι ήταν σωστή, επειδή το χτύπημα δεν ήταν δυνατόν να θεραπευθεί με άλλο τρόπο.

"Χαρακίρι" Σόιμπλε για να γλιτώσει το κούρεμα.....

"Χαρακίρι" Σόιμπλε για να γλιτώσει το κούρεμα
Η αγχώδης διάψευση σε υψηλούς τόνους και χωρίς περιστροφές από τον Σόιμπλε στην ουσία το μόνο που κατάφερε είναι να επιβεβαιώσει την ύπαρξη της συζήτησης και να τη μεταφέρει από τα παρασκήνια στην κεντρική σκηνή
Σε "χαρακίρι" οδηγήθηκε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επιχειρώντας να σταματήσει εν τη γεννέσει της τη συζήτηση για νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους, ενώ η Γερμανία εισέρχεται σε μια ιδιαίτερα τεταμένη προεκλογική περίοδο.

 Η διαμμάχη του ΔΝΤ με την Κομισιόν και το Eurogroup αν και πολλοί πίστευαν ότι εστιάζει στις "παλαιές αμαρτίες" αυτή στόχευε στην προετοιμασία του εδάφους για το επόμενο κούρεμα, όπως πιστοποιείται πλέον από τη διάψευση Σόιμπλε. 

Αν δεν τους σταματήσουμε, θα συνεχίσουν την εξόντωσή μας...

Το παρακάτω σχόλιο του Βασίλη Βιλιάρδου αντικατοπρίζει την σημερινή τραγική πραγματικότητα.

Οι πολιτικοί μας πούλησαν και μας οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια σε ακραίες καταστάσεις.

«Αναμφίβολα, εάν έπρεπε να κηρύξουμε στάση πληρωμών, ο κατάλληλος χρόνος ήταν πριν από την εισβολή του ΔΝΤ – όπως είχαμε τότε επισημάνει. 
Εάν θεωρούσαμε τώρα πως είναι αναγκαία η λογιστική έρευνα του χρέους, έτσι ώστε να απαιτήσουμε τη διαγραφή του πιθανού επαχθούς μέρους του, ο κατάλληλος χρόνος ήταν πριν από το PSI – όταν οι δανειστές μας δεν ήταν τα άλλα κράτη της Ευρωζώνης, αλλά οι αγορές.
Περαιτέρω, εάν έπρεπε .....

ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ...... Η μεγαλύτερη αδικία όλων των εποχών. ΒΙΝΤΕΟ.


Δεν υπέγραφε δάνειο η Ελλάδα, για να πάρει τα χρήματά τους.

Δεν έβαζε υποθήκες, για να πάρει τα χρήματά τους.

Η Ελλάδα απλά "τύπωνε" χαρτάκια, τα οποία έγραφαν πάνω ...

"Οφείλω να σου δώσω —δεν σου χρωστάω— εξαιτίας μιας
υπόσχεσης".

Αυτό δεν το έκανε από πονηριά.

Κοινή συνεννόηση υπήρχε μεταξύ της Ελλάδας και των "επενδυτών".

Συνέφερε τους τοκογλύφους να τους.....

Συνδέουν τις γερμανικές αποζημιώσεις με νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους στο Βερολίνο.

undefined


Το θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων από τη Γερμανία στην Ελλάδα, φαίνεται ότι προβληματίζει πολύ το Βερολίνο κι ας παριστάνουν οι ηγέτες τους τους αδιάφορους. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ντόϋτσε Βέλε και με αφορμή συζήτηση που έγινε σε εκδήλωση στα γραφεία του Ευροκοινοβουλίου στο Βερολίνο φαίνεται ότι κάποιοι ρίχνουν στο τραπέζι την πληρωμή των αποζημιώσεων μέσω...κουρέματος του ελληνικού χρέους!

Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Η κυρία Πιπιλή, ο κύριος Οικονομέας και ο κύριος Καμπουράκης υπερασπίζονται με σθένος την Ρεπούση, αναπαράγοντας κεμαλοναζιστικά επιχειρήματα.

undefined
ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ (Βίντεο).


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΙΠΙΛΗ, ΤΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ.
ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ – ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ.


Αυτή είναι η εξουσία που αναπαράγει κεμαλοναζιστικά επιχειρήματα περί δήθεν “θηριωδιών” του Ελληνικού στρατού στην Σμύρνη. Ανιστόρητοι; Όχι. Με σκοπιμότητα.


Εντέλει κύριοι “επιστήμονες” η αρχή των επιστημών είναι τα μαθηματικά.

Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ!! ΚΑΙ "ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ" ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ .

 ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ 2010 Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ  ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ Ή ΚΟΥΡΕΜΑ  ΧΡΕΟΥΣ

Ρουμελιώτης στο ΣΚΑΪ από fon1972


Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Π. Ρουμελιώτης, μίλησε στο ΣΚΑΙ με αφορμή τα όσα ακούγονται γύρω από τη δημοσιοποίηση της έκθεσης για την ελληνική οικονομία.

“Το ΔΝΤ άλλαξε τους κανόνες για να χρηματοδοτήσει την Ελλάδα και αποφευχθεί η γενικότερη κρίση στην Ευρωζώνη”, είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ρουμελιώτης, ενώ ανέφερε ακόμα ότι:

Οσονούπω με πολύ κόπο, φτάνουμε τους… Βούλγαρους.....

undefined
Τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Εργασίας, στο πλαίσιο της παρουσίασης του «Ενιαίου Συστήματος Ελέγχου και Πληρωμών Συντάξεων» με την ονομασία «Ήλιος» γράφουν.

Κάτω από 500 ευρώ είναι 1.058.892 κύριες συντάξεις και 1.507.381 επικουρικές.

Πιο συγκεκριμένα

Στις κύριες συντάξεις: