Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Οι Γερμανοί θέλουν τα Γερμανικά ως επίσημη γλώσσα στην Ευρώπη !

Με μια προκλητική δήλωση του προϊσταμένου της εγκάθετης συγκυβέρνησης, Μάρτιν Σούλτς και προέδρου του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, διαφαίνεται και από επίσημα πλέον χείλη  που τελικά αποσκοπούν οι Γερμανοί. 

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με συνέντευξή του στη Süddeutsche Zeitung μίλησε για τις αλλαγές τις οποίες θα κάνει, αν εκλεγεί πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις εκλογές του Μαΐου. 

Μεταξύ, αυτών, όπως είπε θα είναι να καταστήσει τα γερμανικά ως επίσημη γλώσσα εργασίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ! 


Η γλώσσα των βαρβάρων και αυτών που έχουν αιματοκυλίσει την Ευρώπη προσφέροντας εκατόμβες νεκρών να γίνει και επίσημη γλώσσα των Ευρωπαίων..στα νέου  τύπου στρατόπεδα εργασίας που δημιουργούν.

Τι άλλο θα ακούσουμε....

ΒΙΝΤΕΟ. Archive - Fuck you (Greek Lyrics) ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ !!

Nίκος Μιχαλολιάκος μέσα από τις φυλακές: “Κατέστρεψαν την Ελλάδα μας για να σώσουν τους τοκογλύφους!” ...

Μεγάλο παραμύθι η αλληλεγγύη των δανειστών προς τον Ελληνικό Λαό
Η Αυστριακή εφημερίδα «Die Presse» σε άρθρο της για την οικονομική κρίση στην πατρίδα μας γράφει την πάσα αλήθεια για ό,τι συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας με το Μνημόνιο και τους δήθεν εθνοσωτήρες πολιτικούς, οι οποίοι στην πραγματικότητα κατέστρεψαν την Ελλάδα και υποθήκευσαν το μέλλον των Ελλήνων για να σώσουν τις....

ΝΕΩΤΕΡΑ ΠΕΡΙ "ΣΥΖΕΥΞΗΣ" Β .ΠΟΛΥΔΩΡΑ ,ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ Φ. ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ...

ΓΡΑΦΕΙ Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε. ΔΡΟΥΓΟΣ.

ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΖΕΥΞΗΣ ΤΟΥ Β.ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ.


ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ ΑΡΧΑΙΟ ΡΗΤΟ....


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΝΩΣΤΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΓΙΑ ΚΟΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΝΔ. Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ...


Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΡΟΣ .....

ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..."Η ΙΣΧΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" ..

ΓΡΑΦΕΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΑΜΟΥΡΙΔΗΣ.
ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα-τ. Α' Υ/ΓΕΣ

Πολλά και περίεργα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην πατρίδα μας, με επιπτώσεις και στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ). 


Τα καθημερινά δημοσιεύματα, οι κλήσεις από τη δικαιοσύνη καθώς και οι συλλήψεις κάποιων επωνύμων κυρίως ατόμων στον ευαίσθητο χώρο των εξοπλισμών καλά κρατεί. 

Απορία προκαλεί όμως το γεγονός ότι πολλά ΜΜΕ επιλεκτικά εστιάζουν το θέμα του χρηματισμού σε στελέχη των ΕΔ. 

Τελικά, κάποιοι, γνωρίζοντας άριστα την τέχνη της μετατόπισης της ευθύνης, προσπαθούν να τα ρίξουν (όλα;) στους στρατιωτικούς. 

Παλιό κόλπο, που όταν έχεις μαζί σου τα ΜΜΕ και την ...

«Θα χαθούν εθνικά εδάφη; Απαντήστε μας!» ...Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος:Eἴμεθα ἕτοιμοι νὰ ἀποθάνωμε γιὰ τὴν ἀξιοπρέπεια καὶ τὴν ἀκεραιότητα τῆς πατρίδος μας τῆς Ἑλλάδος.

Σε νέα περάμβαση στα κοινά προχώρησε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος με εγκύκλιό του που δημοσιεύθηκε χθες και όπου αναφέρεται σε όλα τα επίκαιρα και φλέγοντα εθνικά θέματα, από την κοινωνική απογοήτευση και την πολιτική κρίση έως το Σκοπιανό, τη Θράκη και το θέμα της απώλειας εθνικών εδαφών λόγω του χρέους στους ξένους δανειστές του Μνημονίου.
 
Ακολουθεί ολόκληρη η πολύ σημαντική 

παρέμβαση του Ιεράρχη:
 
"Θεωρῶ χρέος μου νὰ Σᾶς μεταφέρω τὸ φρόνημα τοῦ λαοῦ μας, μετὰ ἀπὸ τέσσερα καὶ πλέον χρόνια, ὁπόταν ἄρχισε ἡ περιβόητη οἰκονομικὴ κρίση στὴν προσφιλῆ, ἀλλὰ τόσο πολύπαθη Χώρα μας, τὴν Ἑλλάδα.
 
Ὁλοφάνερα, ἡ κρίση αὐτὴ δὲν εἶναι μόνον οἰκονομική, Εἶναι κατ’ ἐξοχὴν ἠθικὴ κρίση.
 
Κύριοι, σκοπός μου εἶναι νὰ Σᾶς πληροφορήσω, ὅτι τὸ γενικὸ φρόνημα τοῦ δοκιμαζομένου λαοῦ μας ἔχει καταπέσει ἐπικίνδυνα, ἐξ αἰτίας αὐτῆς τῆς περιβόητης κρίσεως.
 
Οἱ Ἕλληνες πολῖτες, ἄνδρες καὶ γυναῖκες, ἔβαλαν τὰ κεφάλια τους κάτω, αἰσθάνονται ὅτι ἔπεσαν τὰ ἐθνικά τους φτερά, καὶ ὁ διαπιστούμενος κίνδυνος τῆς ἀπογνώσεως αὐξάνεται ταχύτατα.

Αυτοί είναι οι εξουσιαστές της παγκοσμιοποίησης.

Σύμφωνα με μελέτη της Oxfam που δημοσιοποιήθηκε ενόψει του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός, με τίτλο «Δουλεύοντας για τους Λίγους», που παρουσίασε το CNBC, ο πλούτος των 85 πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου ισοδυναμεί με τον πλούτο του 50% των
ανθρώπων του πλανήτη (3,5 δις κατοίκων), από τα μεσαία εισοδηματικά στρώματα και κάτω!!!

Συνολικά, οι δισεκατομμυριούχοι του πλανήτη ανέρχονται...

ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΙ ...ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ;;;; ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΕΚΕΙΝΗΣ..

ceb1ceb3cf87cebfcebdceb7Στις 27 Νοεμβρίου του 1925, περισσότερα από 800 αυτοκίνητα και 15 χιλιάδες κόσμος συγκεντρώνονταν στο Γουδή. 

Το σπουδαίο γεγονός της ημέρας δεν ήταν κάποια κοσμική εκδήλωση, αλλά η κρεμάλα που περίμενε τους δύο καταχραστές του δημοσίου χρήματος...

Τον Αντισυνταγματάρχη Διαχειρίσεως, Διονύσιο Δρακάτο, και τον Αντισυνταγματάρχη της Χωροφυλακής και Διευθυντή της Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη, Γ. Ζαφειρόπουλο. 


«Υπήρχον πολλοί οίτινες και διενυκτέρευσαν εκεί. Από της 7ης δε ώρας μια ατελεύτητος σειρά αυτοκινήτων εκόμιζε διαρκώς νέα κύματα κόσμου», έγραφαν οι εφημερίδες, για την πρωτοφανή συγκέντρωση πολιτών, που ήθελαν να παρακολουθήσουν το μακάβριο θέαμα.

Στις 9 το πρωί, οι δύο μελλοθάνατοι μεταφέρθηκαν στον χώρο της εκτέλεσης. Καθαιρέθηκαν και ανέβηκαν στην εξέδρα ..

Σχεδόν απαρατήρητα περνούν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών.

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στις εθνικές κυβερνήσεις έπεσε παγκοσμίως σε ιστορικά επίπεδα σύμφωνα με το Edelman Trust Barometer(44%). Ειδικά στις χώρες του λεγόμενου δυτικού κόσμου, εκεί που «αλωνίζουν» οι παγκοσμιοποιητές. 
Ακριβώς όπως έχει προβλεφθεί από την ιστοσελίδα μας στο άρθρο «Το τέλος της πολιτικής». Η υπακοή των πολιτικών στις επιταγές της παγκοσμιοποίησης έχει μειώσει την εμπιστοσύνη του κόσμου στους πολιτικούς και έχει απαξιώσει την έννοια της πολιτικής.

1897. Οι πιστωτές της Ελλάδας θέτουν τη χώρα υπό οικονομικό έλεγχο και εισπράττουν τα κρατικά έσοδα.

1897. Η χρεοκοπημένη και ταπεινωμένη Ελλάδα αναζητούσε σωσίβιο σε ένα όραμα, σε μια μεγάλη ιδέα.
Τέσσερα χρόνια μετά το «δυστυχώς επτωχεύσαμεν» του Τρικούπη, η έξαρση του πατριωτισμού οδήγησε σε πόλεμο με την Τουρκία.
Ο κόσμος έβραζε, γεμάτος πάθος, για να ανακαταλάβει ελληνικά εδάφη, που βρίσκονταν υπό οθωμανική κατοχή.
Χωρίς προετοιμασία, με μικρό στρατό και με τα οικονομικά σε τραγική κατάσταση, ο πόλεμος ήταν αδύνατο να κερδηθεί.
Μοιραία, η Ελλάδα έχανε σε όλα τα μέτωπα από τον τουρκικό στρατό, που δεν άφησε την ευκαιρία αναξιοποίητη.
Οι μεγάλες δυνάμεις έπρεπε, όμως, να εισπράξουν από την Ελλάδα τα δάνεια που ήδη μας είχαν .....

Το "δόγμα του σοκ" στις Ένοπλες Δυνάμεις - Από τις περικοπές σε "παροχή φιλοδώρημα" και η αδυναμία εκτέλεσης τα εκ του όρκου απορρέοντα για την προάσπιση της Πατρίδος και του Ελληνικού λαού...

Το δόγμα του σοκ δεν είναι ένα επιτυχημένο βιβλίο . Έγινε μπεστ σέλλερ γιατί η συγγραφέας του Ναόμι Κάμπελ ,περιέγραψε με λεπτομερή τρόπο την μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε ξανά και ξανά σε πάρα πολλές χώρες του πλανήτη ,μικρές και μεγάλες , για να “περάσουν” σκληρά οικονομικά μέτρα. 

Μέτρα που προκαλούσαν εξαθλίωση μεγάλων κοινωνικών ομάδων αλλά σπάνια ή τέλος πάντων αργά έβρισκαν αντίσταση και προκαλούσαν αντιδράσεις.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί δεν χρειάστηκε και δεν χρειάζεται να μελετήσουν το εξαιρετικί βιβλίο της δημοσιογράφου από το Καναδά. Αρκεί να κοιτάξουν λίγο πίσω, στο 2009 και να φέρουν στη μνήμη τους όλα όσα έχουν υποστεί. Θα διαπιστώσουν ότι έζησαν και ζουν “δόγμα του σοκ” στην “στρατιωτική του εκδοχή” .

Πως λειτουργεί;

2009: Η επιχείρηση να εμφανιστούν οι στρατιωτικοί ως “προνομιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι” ξεκινά με συστηματικό τρόπο. Στην κοινή γνώμη παρουσιάζεται η εικόνα “καραβανάδων” που έπαιρναν… πακτωλό χρημάτων και κυκλοφορούσαν με πολυτελή υπηρεσιακά αυτοκίνητα με οδηγό. Όλοι στο ίδιο τσουβάλι. Οι όποιες παθογένειες των Ενόπλων Δυνάμεων μεγεθύνονται σε υπερβολικό βαθμό μόνο και μόνο για να γίνουν όσο το δυνατόν πιο ευάλωτοι . Δεν ήταν δύσκολο. Οι στρατιωτικοί δεν είχαν τρόπο να αντιδράσουν . Η ηγεσία τους σφυράει αδιάφορα.....

Ερχονται συλλήψεις δημοσιογράφων ; O τηλεαστέρας, οι «βαλιτσάκηδες» και οι περίεργες εξυπηρετήσεις.

Πως το Τ.Τ. και τα εξοπλιστικά μπορεί να γκρεμίσουν μερικά φανταχτερά media

Το επόμενο κυνήγι, έπειτα από εκείνο των επιχειρηματιών; 


Ερχεται το κυνήγι των δημοσιογράφων! 

Αυτό υποστηρίζουν έγκυροι αναλυτές της πιάτσας, τονίζοντας ότι ο αδύναμος κρίκος της όλης ιστορίας θα είναι το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. 

Σας τα έχω γράψει βεβαίως, μόνο που τώρα ξεκίνησαν σιγά σιγά τα πρώτα συναδελφικά καρφώματα.

Του τύπου «ο τάδε τα πήρε από τον τάδε για να ξεκινήσει μια ωραία δημοσιογραφική μπίζνα», «ο δείνα κουβάλαγε βαλίτσες, τον ....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΦΥΣΗΞΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.

Εμπόλεμη κατάσταση σε μιά χώρα υπάρχει όταν υπάρχει λαική ή πολιτειακή
αντίδραση στην επίθεση κάποιου εξωτερικού ή εσωτερικού εχθρού που
προσπαθεί να καταλύσει την εθνική ανεξαρτησία ή την λαική κυριαρχία

και τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών.

Άν δεν υπάρχει αντίδραση στην επίθεση, τότε δεν υπάρχει εμπόλεμη
κατάσταση αφού ο εχθρός έχει αναλάβει την μεθόδευση της εκπλήρωσης του σκοπού του.

Στην σημερινή δημοκρατική Ελλάδα, κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να
φανταστεί όποιον εχθρό πιστεύει ο ίδιος ότι προσπαθεί να του επιτεθεί.
Έτσι τα ακραία κόμματα αντιπαραβάλλονται πιστεύοντας ότι η υπερτίμηση
του κινδύνου του αντιπάλου, θα δικαιολογήσει την δική τους τακτική.
Γι΄αυτούς ” ο σκοπός αγιάζει τα μέσα “, πού συνήθως δεν είναι νόμιμα.

Η Κοινή Γνώμη που διαμορφώνεται σε μιά κοινωνία είναι απόρροια πολλών
παραγόντων που συντελούν στην διαμόρφωσή της. 


Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιδρούν καταλυτικά και η λεγόμενη πολλές φορές ” ελεύθερη δημοσιογραφία “, αποτελεί λογοπαίγνιο, αφού καθοδηγείται από κέντρα άγνωστων χειραγωγών με γνωστό προορισμό. 

Οι ιδιοκτήτες πολλών ΜΜΕ δανειοδοτούνται καταχρηστικά από την διαπλεκόμενη τραπεζική ολιγαρχία ή από αλλοδαπά κέντρα αποφάσεων που προσπαθούν να προωθήσουν .....

Το κτήνος άρχίζει να δείχνει και πάλι τα δόντια του.

 Το ''σύστημα'' μαίνεται.

Τέσσερεις μήνες πριν τις εκλογές, και το κτήνος άρχίζει να δείχνει και πάλι τα δόντια του.

Οσμιζόμαστε την βρωμερή ανάσα του..

Αγριεμένο απ' την προοπτική να χάσει την λεία του, την εξουσία, την ασυδοσία, την ατιμωρησία, μαίνεται.

Ήδη χρησιμοποιεί και θα χρησιμοποιήσει ακόμα, τα πάντα: απειλές, εκφοβισμούς, αθεϊες και θεϊσμούς, τρομοκρατίες και ''τρομοκρατίες'', εκβιασμούς, αποκλεισμούς,
..επισείει κινδύνους .....

Δεν φιλοδοξώ να γίνω "πατερούλης" της πολιτικής για να σου τάξω δουλειά.

Μέσα σε μια κοινωνία που αποδομείται με τόσο βίαιο τρόπο όσο αυτός που βιώνουμε σήμερα στην Ελλάδα, η πόλωση δεν είναι μόνο ανάμεσα σε πλούτο και φτώχεια, αλλά και ανάμεσα σε κοινωνικές καταστάσεις που άλλους οδηγούν στην πλήρη απαξίωση και άλλους στους δρόμους 
του αγώνα και της συνειδητοποίησης.

Η εθνική απελευθέρωση, αλλά και η κοινωνική χειραφέτηση αν δεν είναι έργο του ίδιου του λαού, τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα έρθει ποτέ. 


Όλοι αυτοί που μιλάνε στο όνομα του λαού, των εργαζομένων, της εργατικής τάξης και θεωρούν ότι χωρίς αυτούς οι μάζες είναι ανίκανες να χειραφετηθούν από μόνες τους, με δική της πρωτοβουλία, οργάνωση και δράση, δεν είναι παρά "εκτελεστές αποτυχημένων εκτρώσεων, υποκείμενοι στον ποινικό κώδικα της Ιστορίας", όπως εύστοχα έγραφε ο Γκράμσι.

Όμως το χειρότερο απ' όλα είναι ότι μέσα σε μια τέτοια κρίση, πολλοί είναι αυτοί που τους καταβάλουν οι κακουχίες της ζωής. Τους παίρνουν από κάτω τα βάσανα και τα .....

O Βαρουφάκης διαψεύδει Σαμαρά για το πρωτογενές πλεόνασμα

Δε φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη του πρωθυπουργού ο γνωστός οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα διατεθεί για την ενίσχυση των πολιτών. 

Ο ίδιος εκτιμά ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα διατεθεί εξ' ολοκλήρου για την αποπληρωμή μέρους 
του χρέους.

Μάλιστα ο κ. Βαρουφάκης, μιλώντας στον ANT1 απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο η Ελλάδα να εμφανίσει .....

American Jewish Committee Mίλησε και τα πάντα κινούνται σύμφωνα με τις οδηγίες και κατευθύνσεις τους...Βγάζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή εκτός νόμου ... ΚΑΙ "ΠΑΙΖΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΟ ΤΩΝ ΕΔ..

Ειλημμένη απόφαση στο πλαίσιο προσπάθειας ανάσχεσης της διαρροής των ψηφοφόρων της δεξιάς προς τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή, αποτελεί η πλέον η επιχείρηση "Χρυσή Αυγή εκτός νόμου" η οποία έχει ήδη ξεκινήσει και θα κορυφωθεί εντός των επόμενων 100 ημερών.

Μάλιστα θα συμπέσει με την προθεσμία που έχουν οι υποψήφοι εκλογικοί συνδυασμοί για να καταθέσουν υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές, χωρίς να αποκλείεται βέβαια να έχουμε και εθνικές εκλογές αν η επιχείρηση αποβολής της ΧΑ από τη νόμιμη πολιτική σκηνή "περπατήσει". 

Οπότε σίγουρα δεν θα είναι στην επόμενη Βουλή και εκτιμούν στην κυβέρνηση ότι θα καταστεί δυνατή η διάλυση του κόμματος, αφού ούτως ή άλλως δεν θα μπορεί καν να εκπροσωπηθεί.


Από την στιγμή που δεν γίνει κατορθωτή η ύπαρξη εθνικιστικού ψηφοδελτίου θεωρούν ότι οι φανατικοί ψηφοφόροι της ΧΑ θα απέχουν από τις κλογές αυξάνοντας ταυτόχρονα ......

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ! Ενέκριναν τα δάνεια – μαμούθ στους καναλαρχες;

Του Μάκη Ντόβολου

Η αγορά στενάζει από την έλλειψη ρευστότητας, επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη γιατί δεν τους χορηγείται έστω ένα μικρό ποσό ως κεφάλαιο κίνησης, έμποροι – επαγγελματίες – βιοτέχνες αυτοκτονούν κάτω από το βάρος των υποχρεώσεων και το φόβο των κατασχέσεων και της στέρησης της προσωπικής τους ελευθερίας. 


Για να μην μιλήσουμε για μισθωτούς – συνταξιούχους και ανέργους όπου εκεί λαμβάνει χώρα ένα κοινωνικό ολοκαύτωμα. Όμως, όλα τα παραπάνω δεν «αγγίζουν» την κάστα των διαπλεκόμενων συμφερόντων η οποία ζει και βασιλεύει εν μέσω οικονομικών και κοινωνικών ερειπίων.

Μέσα στην εβδομάδα επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Αυγής και της συναδέλφου Αγγέλας Νταρζάνου σύμφωνα με το οποίο τα εκδοτικά συγκροτήματα ΔΟΛ και ΠΗΓΑΣΟΣ ενισχύονται με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ από τραπεζικό δανεισμό προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη μνημονιακή τους προπαγάνδα.

Ειδικότερα η Εθνική τράπεζα ενέκρινε την ανανέωση ομολογιακού δανείου 20 εκατ. ευρώ στην εταιρία ΠΗΓΑΣΟΣ της οικογένειας Μπόμπολα (εργολάβων, εκδοτών και ρυθμιστών των πολιτικών καταστάσεων στην Ελλάδα) το οποίο είχε λήξει ....