Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΚΙΝΔΥΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤτΕ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΥΠΟΙΚ
ΣΤΑΘΗΣ ΛΕΟΥΤΣΑΚΟΣ : ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ


O Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας σε διεθνές συνέδριο που διοργάνωσε η Τράπεζα της Ελλάδος και η European Real Estate Society (ERES), παίρνει ουσιαστικά θέση υπέρ των δανειστών και των μνημονιακών κυβερνήσεων που υπηρέτησε με θέρμη.


Σε μια κινδυνολογική και ωμή παρέμβασή του στην πολιτική ζωή του τόπου κόντρα στη λαϊκή ετυμηγορία κάλεσε την κυβέρνηση να ακολουθήσει την ίδια μνημονιακή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, προκειμένου .....

Μην οργίζεσθε, κυρία Μέρκελ και κύριε Σόιμπλε, και πάθετε τίποτε επειδή ο Τσίπρας έβαλε μπροστά τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων και του κατοχικού δανείου.

Μας χρωστάτε 341 δισ., σας χρωστάμε 320 δισ., σας χαρίζουμε τα 21 δισ. και... πατσίζουμε... Θέλετε - δεν θέλετε θα πληρώσετε, κυρία Μέρκελ και κύριε Σόιμπλε, για τις σφαγές, τις λεηλασίες και τις καταστροφές, για τους χιλιάδες Έλληνες που στείλατε στα κρεματόρια του Άουσβιτς και του Νταχάου. Εκτός κι αν προτιμάτε σύγκρουση...

 Πολύ καλά έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και έβαλε αυτήν τη στιγμή το θέμα της πληρωμής του κατοχικού δανείου και των γερμανικών αποζημιώσεων. 

Η άμεση αντίδραση της Μέρκελ με ανακοίνωση της Καγκελαρίας (ότι δεν αναγνωρίζει καμία υποχρέωση της Γερμανίας απέναντι στην Ελλάδα) αλλά και η οργή που εκδηλώθηκε από τα συμπλέοντα με το δίδυμο Μέρκελ - Σόιμπλε κόμματα και τα ανθελληνικά δημοσιεύματα γερμανικών εφημερίδων δείχνουν ότι σωστά έπραξε ο Τσίπρας. 

Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν έχει στα χέρια του το τεκμηριωμένο με έγγραφα-ντοκουμέντα πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, που αθροίζει το ύψος των οφειλόμενων από τη Γερμανία στην Ελλάδα χρημάτων (αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο) στα 341.203.223.015 ευρώ. 

Ποσό που υπερκαλύπτει τα 320 δισ. ευρώ που χρωστάει η χώρα μας ......

ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ...ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ;

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiPAads201vxIcAHzk-NIS0MJ5gCMogTqNsI5-r6VO9dFfDq1Pemy8s4iaJAXfy2PcDEnUmQC6GWMeRpzCmYrCjV8DP8syifv3hNr9Dr66lXwcDMl2Yo7xAhs_-SHmYvcXzxSKoXTlNltoP/s1600/292355_3691664923410_1782660245_n.jpgΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ; 
Αυτό που βλεπω από πολλές πληροφορίες σαν συμπέρασμα:


Είναι ότι κάποιο συγκροτημένο εβραικό – μασονικό υπόγειο κίνημα (ιλλουμινάτι) ξεκίνησε το 1776 στην Βαυαρία. 


Τους κατάλαβαν και υποτίθεται διαλύθηκαν, όπου φαίνεται να συγκεντρώνονται στην μεγάλη στοά της Γαλίας το 1780. 

Στην συνέχεια στην Ελβετία όπου και φαινεται να συντάσσονται τα «πρωτόκολλα των σοφών της Σιών».**

Αργότερα τους συναντάμε στην Αμερική ν αναλαμβάνουν τα ηνία από την δημιουργία του κράτους και....

Το χρέος ΔΕΝ είναι το εθνικό ζήτημα – Το κυρίαρχο εθνικό ζήτημα είναι η παραγωγή, οι δουλειές και οι επενδύσεις.

Το χρέος ΔΕΝ είναι το εθνικό ζήτημα – Το κυρίαρχο εθνικό ζήτημα είναι η παραγωγή, οι δουλειές και οι επενδύσεις
Ένα κράτος που παράγει μόνο… συνταξιούχους και θέσεις στο δημόσιο, νομοτελειακά θα αυξάνει το χρέος… - Το (ιερό) εθνικό ζήτημα είναι η επανεκκίνηση της παραγωγικής βάσης και η δημιουργία θέσεων εργασίας
Η κατάσταση στη χώρα είναι εξαιρετικά κρίσιμη, έστω και αν μια μεγάλη μερίδα της κοινής γνώμης δεν το αντιλαμβάνεται. 

Αρκετοί εκ των ψηφοφόρων, μεγάλο μέρος της κοινωνίας, πίστεψε και πιστεύει ότι .....

Nomura: Ο Βαρουφάκης είναι η καλύτερη ευκαιρία της Ελλάδος - Η χώρα έχει χρεοκοπήσει.

Nomura:  Ο Βαρουφάκης είναι η καλύτερη ευκαιρία της Ελλάδος - Η χώρα έχει χρεοκοπήσει
Κατά την Nomura η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει
Ως την καλύτερη ευκαιρία για την Ελλάδα χαρακτηρίζει τον Γιάνη Βαρουφάκη τον έλληνα υπουργο Οικονομικών ο Richard Koo, επικεφαλής οικονομολόγος της Nomura Research Institute ο οποίος εδώ και πολύ καιρό  επικριτικός στην προσέγγιση της ευρωζώνης για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Ωστόσο ο Richard Koo περιγράφει τον Γ. Βαρουφάκη ως "την καλύτερη ευκαιρία για την Ελλάδα γιατί έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει" 
"Καταλαβαίνει ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει.

Για μια χώρα που .......

Τσίπρας: Ούτε βήμα πίσω σε όσα έχουμε εξαγγείλει – Η Ελλάδα δεν είναι αποικία.

Τσίπρας: Ούτε βήμα πίσω σε όσα έχουμε εξαγγείλει – Η Ελλάδα δεν είναι αποικία
Πολιτική λύση στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ προβλέπει ο πρωθυπουργός
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω σε όσα έχει εξαγγείλει διατυπώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Έθνος, ο πρωθυπουργός δηλώνει αποφασισμένος να προχωρήσει και να υλοποιήσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι κεραίας και σε ορίζοντα τετραετίας.

Ο κ.Τσίπρας τονίζει ότι η Ελλάδα δεν είναι αποικία, ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει......

Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει αλλά και οι Γερμανοί λένε ανοησίες – Τουλάχιστον φαιδρά τα ρεπορτάζ σε Die Zeit και Spiegel.

Η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει αλλά και οι Γερμανοί λένε ανοησίες – Τουλάχιστον φαιδρά τα ρεπορτάζ σε Die Zeit και Spiegel
Στην Ελλάδα μια χώρα με ΑΕΠ 186 δισεκ. ευρώ και καταθέσεις 140 δισεκ. αντιστοιχούν οι καταθέσεις στο 75% του ΑΕΠ
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Ελλάδα έχει χρεοκοπήσει. 

Συσσώρευσε καταναλωτικά χρέη, δανειζόταν για να μπορεί να αποπληρώνει υποχρεώσεις, δεν παράγει τόσα ώστε να καταστεί αυτάρκης η οικονομία, είμαστε ένα χρεοκοπημένο και εξαρτημένο κράτος. 

Είμαστε μια χώρα εξαρτημένη, χρεοκοπημένη, όπου οι άλλοι πέτυχαν η Ελλάδα απέτυχε παταγωδώς μεταξύ των άλλων γιατί είχε χαμηλότερης στάθμης πολιτικούς και ακόμη .....

"ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ" ΤΟΥ ΛΕΝΕ Εξόργισε ακόμη και τους Γερμανούς η άθλια επίθεση του Μ.Σουλτς στους ΑΝΕΛ

Η άθλια και ωμή παρέμβαση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, στα εσωτερικά της Ελλάδας και συγκεκριμένα στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, εξόργισε ακόμη και τους Γερμανούς οι οποίοι του επεσήμαναν πως ξεπέρασε τα όρια και υπερέβη τα εσκαμμένα. 
 
Είναι ο άνθρωπος που έχει δείξει ξανά στο παρελθόν πως δεν επιθυμεί τη συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ και θα ήθελε στη θέση του κόμματος του Πάνου Καμμένου το Ποτάμι γιατί προφανώς έτσι βολεύει τα συμφέροντα που εξυπηρετεί.
 
«Δεν είναι δουλειά μας να καλούμε εκλεγμένες κυβερνήσεις να τερματίζουν κυβερνητικές συνεργασίες», δήλωσε ο ......

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ BRICS. Η ΝΤΠ μεταφέρει τον πόλεμο κατά των BRICS στη Βραζιλία: Σενάρια πραξικοπήματος.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το σχέδιο για την ανατροπή  της προέδρου της Βραζιλίας Dilma Rousseffκαι μέσω αυτού της αποχώρησης της Βραζιλίας από τη συμφωνία BRICS.
Αυτή τη φορά η ΝΤΠ μετά την αποτυχία της στην Ουκρανία αλλά και στη Ρωσία μέσω των κυρώσεων μεταφέρει τον «πόλεμο» στη Νότια Αμερική και πιο συγκεκριμένα στη Βραζιλία.
Το σχέδιο έχει δύο φάσεις: Η πρώτη είναι η ανατροπή της προέδρου της Βραζιλίας μέσω διαδηλώσεων σε μια παραλλαγή ......