Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Το Ρωσικό ρούβλι έγινε κομμάτια...

Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας αύξησε το βασικό της επιτόκιο απότομα από 10,5% στο  17%, στις 16 Δεκεμβρίου. 

Ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της οικονομικής ρυθμιστικής αρχής λέει ότι «η απόφαση αυτή ελήφθη λόγω της ανάγκης να περιορίσει σημαντικά την υποτίμηση και τον κίνδυνο του πληθωρισμού.'

Το πρωί της 16ης Δεκεμβρίου, διαδραματίζοντας καθοριστική την αύξηση των επιτοκίων, το δολάριο κατέβηκε ......

Γύφτοι τα φτιάξαν τα καρφιά.... Τώρα τα δικά μας καρφιά και τις αλυσίδες τα φτιάχνουν οι σύγχρονοι γύφτοι των καναλιών κι εφημερίδων των ''εθνικών'' εργολάβων, εφοπλιστών, και προμηθευτών.

     Η εποχή που τιςαλυσίδες των σκλάβωνκαι τα καρφιά που σταύρωναν τους επαναστάτες τα έφτιαχναν οι σιδεράδες, οι γύφτοικατά την κοινή ονομασία, τελείωσε.

     Τώρα τα δικά μας καρφιά και τις αλυσίδες τα φτιάχνουν οι σύγχρονοι γύφτοι των καναλιών κι εφημερίδων των ''εθνικών'' εργολάβων, εφοπλιστών, και προμηθευτών.


     Αυτοί απεργάζονται και ''επικοινωνούν'' την χούντα Ψευταρά. Κι αυτοί ίσως είναι πιό επικίνδυνοι απ' όλους.
     

Γι αυτό, τους διώχνουμε απ' τα σπίτια μας. Κλείνουμε τις τηλεοράσεις. 

Στην ανάγκη τις σπάμε! (ο καθένας την δική του). 

Φιμώνουμε τους πολιτικούς απατεώνες που.....

Η επίθεση στο ρούβλι είναι μια επίθεση στον Πούτιν.

Το τι συμβαίνει στα χρηματιστήρια σήμερα δημιουργεί μια μάζα συναισθημάτων για τονπληθυσμό της Ρωσίας. Πιθανότατα έκπληξη. 

Ωστόσο, η ήρεμη ανάλυση των γεγονότων μπορεί να φανερώσει τα γεγονότα από κάθε πλευρά. Μολονότι για μας δεν είναι κάτι νέο.

 Η Δύση προσπαθεί να επιτεθεί στον Πούτιν. Συναλλαγματική ισοτιμία - ο μόνος τρόπος για να επιτύχουν το στόχο τους οι παλιοί ......

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.....!!!

Κρείττον εις κόρακας ή εις κόλακας εμπεσείν. 

Οι μεν γαρ νεκρούς, οι δε ζώντας εσθίουσιν.


μτφρ: καλύτερα να πέσεις σε κοράκια παρά σε κόλακες. 

Διότι τα μεν τρώνε νεκρούς, οι δε ζωντανούς.
Αντισθένης, 445-360 π.Χ., Κυνικός φιλόσοφος

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!!!

        Αντισθένης, 445-360 π.Χ., Κυνικός φιλόσοφος

ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....!!


Εγκλωβισμένοι στο ευρώ, στο χρέος και στα μνημόνια.

Ελληνικο-χρέος-και-ΕΕΗ απελευθέρωση μίας χώρας που έχει οδηγηθεί σε μία τριπλή παγίδα, είναι συνώνυμη με τον πόλεμο
– ο οποίος δεν κερδίζεται ποτέ από τους στρατηγούς, αλλά από το στρατό τους που οφείλει να συμμετέχει στην απόφαση.

Η αισιοδοξία είναι αναμφίβολα η σημαντικότερη προϋπόθεση της οικονομικής επιτυχίας μίας χώρας. 


Οφείλει όμως να είναι ρεαλιστική, μη ουτοπική, να στηρίζεται δηλαδή σε πραγματικά δεδομένα, αφού διαφορετικά είναι αδύνατον να έχει αποτέλεσμα και διάρκεια.
Στα πλαίσια αυτά, κάτω από τις σημερινές συνθήκες, η δημιουργία κλίματος αισιοδοξίας στην Ελλάδα, δεν είναι καθόλου εύκολο να επιτευχθεί – όσο και αν προσπαθήσει κανείς, γνωρίζοντας πως στην αντίθετη περίπτωση η χώρα θα συνεχίσει να βυθίζεται στην κρίση, με τελικό προορισμό το χάος.
.

Ο εγκλωβισμός στο ευρώ

Η Ελλάδα, το 2010, ήταν σε πολύ καλύτερη οικονομική θέση – αφού η ανεργία ήταν ακόμη περιορισμένη, το ΑΕΠ ικανοποιητικό, η φοροδοτική ικανότητα των Ελλήνων δεν είχε εξαντληθεί, η αξία των ακινήτων ήταν υπερδιπλάσια από τη σημερινή, το ιδιωτικό χρέος από τα μικρότερα στην Ευρώπη, οι μισθοί, οι συντάξεις και τα εισοδήματα σε πολύ υψηλότερα επίπεδα, το κοινωνικό κράτος λειτουργούσε, οι επιχειρήσεις δεν είχαν ακόμη χρεοκοπήσει, οι τράπεζες ήταν από τις υγιέστερες διεθνώς κοκ.

Η χώρα ήταν λοιπόν σε θέση να εξυπηρετεί .....

Ο δημοκρατικός φασίστας ...... '' του συνταγματικού τόξου'' ...Βενιζέλος απειλεί!

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απειλεί! Απειλεί διότι φοβάται τις εκλογές και την εκλογική του κατάρρευση. « Εμείς έχουμε φτύσει αίμα πέντε χρόνια για να κρατηθεί η χώρα όρθια. Ο ελληνικός λαός έχει κάνει θυσίες και παρουσιάζει επιτεύγματα. Αυτά πρέπει να τα διαφυλάξουμε. 


Δεν θα αφήσουμε και δεν θα αφήσω – και μιλώ προσωπικά, ειδικότερα εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ως....

ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ....

Η νέα κρίση στην Ελλάδα εμφανίζει  πολλές σκοτεινές όσο και δυσνόητες, σε πρώτη προσέγγιση, πλευρές. 

Ένας ανεξέλεγκτος πανικός έχει καταλάβει Κυβέρνηση και δανειστές, με την προοπτική των επερχόμενων εκλογών και  είναι ξεκάθαρο ότι ενώνουν τις,  εντός και εκτός της χώρας,  δυνάμεις τους για να  τις αποτρέψουν με κάθε τρόπο. 

Ο κίνδυνος που πιστεύουν ότι τους απειλεί  φαίνεται ότι είναι τόσο τρομακτικός, ώστε να  δικαιολογεί την υιοθέτηση σειράς μεθοδεύσεων, που στρέφονται κάθετα εναντίον των ελεύθερων εκλογών, και της δημοκρατίας.  

Πρόκειται για σκαιής μορφής παρεμβάσεις, που  η   ευρεία ερμηνεία  τους ισοδυναμεί με  κατάργηση των ελεύθερων εκλογών, κατατρομοκράτηση των Ελλήνων ψηφοφόρων, βίαιη μεταβολή των προτιμήσεών τους, όπως αυτές καταγράφονται στις συχνές δημοσκοπήσεις, και πάνω από όλα  δαιμονοποίηση  της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ώστε να παρεμποδιστεί η έλευσή της στην εξουσία.

Επιχειρείται, δηλαδή, μια ......

Ήξεραν όλοι από το 1997 για τα κοιτάσματα... αλλά μας πήγαν στο ΔΝΤ.

Ήξεραν όλοι από το 1997 για τα κοιτάσματα... αλλά μας πήγαν στο ΔΝΤ
Την απόρρητη έκθεση που υπήρχε ήδη από το 1997 κλειδωμένη στα συρτάρια της Δημόσιας Επιχείρησης Πετρελαίου της Ελλάδος (ΔΕΠ-ΕΚΥ Α.Ε.) και αποκάλυπτε την ύπαρξη γιγαντιαίων στόχων-κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου δυτικά της Πελοποννήσου και νότια της Κρήτης, έφερε στο «φως» η Realnews.

Σε αυτή περιλαμβάνονται χάρτες στους οποίους αποτυπώνονται αντίστοιχες σεισμικές καταγραφές με αυτές που προέκυψαν κατά την πρόσφατη έρευνα της νορβηγικής εταιρείας PGS, η οποία επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περιοχή και για τις προοπτικές των εν λόγω κοιτασμάτων, όπως......

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΡΑΖΟΥΝ -.......«Αυτοκτονία» για την Ελλάδα να μην αποπληρώσει τα χρέη της

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΡΑΖΟΥΝ - «Αυτοκτονία» για την Ελλάδα να μην αποπληρώσει τα χρέη της
Τι λένε οι Financial Times και μια σειρά μεγάλων διεθνών ΜΜΕ για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία εκλογής Προέδρου - CNBC: 

Επανέρχεται ο φόβος για την Ευρωζώνη με επίκεντρο την Ελλάδα, δεν είναι πιθανό ένα Grexit - BBC: Ποιος είναι στ' αλήθεια ο Αλέξης Τσίπρας; - Channel 4: Η Ελλάδα θα καταλήξει με τον ΣΥΡΙΖΑ σε ρόλο... Mad Max

Συντηρούν τον προβληματισμό για τις εξελίξεις στην Ελλάδα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης που για τρίτη στη σειρά ημέρα αναλύουν τα δεδομένα στην πολιτική σκηνή της χώρας και εκφράζουν ενίοτε τις προβλέψεις τους για την επαύριο.

Αρχής γενομένης από τους Financial Times που αναφέρονται στην επίσκεψη του Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, την ώρα που τα σενάρια περί Grexit ενισχύονται, ενόψει των τριών ψηφοφοριών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο κ. Μοσκοβισί προειδοποίησε την Ελλάδα ότι το να μην αποπληρώσει τα χρέη της θα ήταν «αυτοκτονικό» για εκείνη.

Όπως αναφέρουν οι FT, o Μοσκοβισί επέμεινε ότι......

Irish Times - «Η Ελλάδα πωλείται πέτρα πέτρα»...

Irish Times - «Η Ελλάδα πωλείται πέτρα πέτρα»...

Ήταν πριν από τέσσερα χρόνια όταν η γερμανική εφημερίδα Bild ανέφερε σε κείμενο της πως οι Έλληνες πρέπει να πουλήσουν την Ακρόπολη και κάποια νήσια, για να πάρουν το πακέτο διάσωσης από τους Ευρωπαίους.


«Μπορεί τότε κάποιοι να γέλασαν, αλλά αυτό πλέον συμβαίνει», αναφέρει ο Ιρλανδός αρθρογράφος Ρίτσαρντ Πάιν, που ζει στην Κέρκυρα. 


Στο πρόσφατο άρθρο τους Irish Times καταγράφει τις δραματικές αλλαγές που έχουν σημειωθεί στην ελληνική περιουσία, καθώς σημαντικά κομμάτια γης πωλούνται («Η Ελλάδα πωλείται πέτρα-πέτρα», είναι ο τίτλος του άρθρου), έπειτα από απαίτηση των δανειστών σε συνεργασία με το ΤΑΙΠΕΔ.


Ο ίδιος γράφει χαρακτηριστικά: «ΤΑΙΠΕΔ πουλάει από .......

Η νεαρή Δήμητρα που έσκισε τον Ντινόπουλο! (βίντεο)

Τον ρώτησε για μισθούς, συντάξεις, ΕΝΦΙΑ, εργασιακό μεσαίωνα, Voucher, Κρατική βία και Καταστολή, και ο Ντινόπουλος απάντησε…

Βορά στις τράπεζες και στα "αρπακτικά" της τρόικας ρίχνει την πρώτη κατοικία 120.000 οικογενειών η προδοτική κυβέρνηση!

Στο «σφυρί» κινδυνεύουν να βγουν από την 1η Ιανουαρίου του 2015 τα σπίτια 120.000 ιδιοκτητών ακινήτων που έχουν οφειλές προς τράπεζες και το Δημόσιο αφού η κυβέρνηση τους άφησε χωρίς δίχτυ προστασίας. 

Μάλιστα επρόκειτο για την πρώτη κατοικία και όχι για ακίνητα προς εκμετάλλευση!

Και το ερώτημα είναι...μήπως πρόκειται για σκόπιμη μεθόδευση, αφού το θέμα αυτό συζητείται εδώ και μήνες αλλά δεν έχει βρεθεί λύση όταν η τρόικα αξιώνει να αρθεί το καθεστώς προστασίας των ακινήτων από τους πλειστηριασμούς;

Oι ιδιοκτήτες ακινήτων πλέον εναπόκεινται στην όρεξη των τραπεζών, όπως επίσης και στον ξένων funds στην κυριότητα των οποίων έχουν περάσει αρκετά "κόκκινα" στεγαστικά δάνεια ελληνικών νοικοκυριών, καθώς χωρίς νομοθετική ρύθμιση ή επέκταση αυτής που ισχύει για την προστασία της πρώτης κατοικίας μέχρι και 31 Δεκεμβρίου του 2014, μπορούν ανά πάσα στιγμή να βγάλουν σε πλειστηριασμό όλα τα σπίτια των ιδιοκτητών που έχουν οφειλές, δεν εξυπηρετούν τα δάνεια τους.

Και πώς να τα .......

Αυτά είναι τα μέτρα που ζητά η τρόικα από την Ελλάδα - Διαβάστε την έκθεση των τρισάθλιων δανειστών που επικαλείται η Bild.

Οι διεθνείς πιστωτές ζητούν από την Αθήνα να ξεκαθαρίσει τι θα πράξει σε τομείς για τους οποίους έχει δεσμευθεί, γράφει η Bild επικαλούμενη έκθεση της τρόικας για την πορεία του Ελληνικού προγράμματος.

Επικαλούμενη έκθεση της τρόικας για την Ελλάδα η γερμανική εφημερίδα Bild γράφει...

Δεν υπάρχει ούτε ένας εισαγγελέας για να τραβήξει το αυτί στον κομματάρχη – γερμανοτσόγλανο ...τραπεζιτη;

 Σε μια διεφθαρμένη πολιτικά χώρα δεν περιμέναμε να λειτουργεί …
δικαιοσύνη, αλλά έστω για το… θεαθήναι έπρεπε να δίνει σε ορισμένες τρανταχτές περιπτώσεις το παρόν .

Για "κίνδυνο ανεπανόρθωτης βλάβης" της ελληνικής οικονομίας μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας ο ανεκδιήγητος Στουρνάρας, μιλώντας στην εκδήλωση της Τράπεζας της Ελλάδας για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ξενοφώντα Ζολώτα και μόλις 2 ημέρες από την πρώτη ψηφοφορία για τον ΠτΔ θέλοντας να δημιουργήσει κλίμα φόβου.

Αναφερόμενος στις νέες πολιτικές εξελίξεις στην χώρα, είπε ότι η κρίση των τελευταίων ημερών λαμβάνει πλέον ......

Στο κελί του Ιωαννίδη πρεπει να συνταξιοδοτηθούν οι στουρναροπροβοπουλοι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Μέχρι στιγμής έξη τα άρπαξαν από .....τον κουμπαρά.

Ο αριθμός "161" είναι αυτός στον οποίο έχουν καταλήξει 
από το Μέγαρο Μαξίμου για την αυριανή εκλογή. 


Από την πλευρά
της κυβέρνησης υπολογίζουν εκτός από τους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας οι οποίοι είναι 155 και έναν συγκεκριμένο αριθμό ανεξάρτητωνβουλευτών, βασιζόμενοι στις δηλώσεις που έχουν κάνει μέχρι το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ......

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ “ΒΟΜΒΑ” ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,

ΠΟΙΟΣ Ο “ΤΥΧΕΡΟΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ DVD ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ; ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ “ΑΓΡΙΑ ΝΥΧΤΑ” ΣΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ.

Aκούγεται υπουργός της κυβέρνησης να “στήνει” τα παραμάγαζα στη Δικαιοσύνη

Πληθαίνουν οι πληροφορίες που θέλουν ένα νέο πιο “φρέσκο” DVD στο οποίο ακούγονται πολύ χειρότερα πράγματα-σημεία και τέρατα με γνωστούς πρωταγωνιστές-να έρχεται μέχρι τη νύχτα της 29ης Δεκεμβρίου και να σκάζει σαν βόμβα στο διεφθαρμένο Κοινοβούλιο των απατεώνων της Βουλής, των αποστατών και των πολιτικών ανδρών που πρόδωσαν τον Λαό και εξαπάτησαν τους ψηφοφόρους τους.

Η μέθοδος-κατά τις πληροφορίες που .....

ΟΙ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΘΑ ΣΚΙΣΟΥΝ ΚΑΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.........Μήνυμα ΠΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ >>>Στρατηγοί τους είπαν «» Ως εδώ, θα επέμβουμε !!

Δεν σας επιτρέπουμε να παίζεται με την νοημοσύνη του λαού και το Σύνταγμα !!!!
300 Βουλευτές λέει το σύνταγμα για την εκλογή πρόεδρου ;

E…..300 θα είναι !!!

ΗΘΕΛΑΝ….ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ !!!

Με πραξικοπηματικό τρόπο ήθελαν να παίξουν την τελευταία ζαριά τους στην τσόχα…

Σαμαράς και Βενιζέλος προσπάθησαν με πλαστό τρόπο να εκλέξουν πρόεδρο της ανύπαρκτης δημοκρατίας στην χώρα που την γέννησε …

Βόμβα από τον Π. Καμμένο λίγες ώρες πριν την ψηφοφορία.

Ο Πάνος Καμμένος εμφανίζεται αβέβαιος, σε συνέντευξη του στους Financial Times, για τους βουλευτές των ΑΝΕΛ ενόψει της τελικής ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

- ''Οι 12 βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατακλύζονται από τηλεφωνήματα πολιτικών μεσαζόντων που θέλουν να τους πείσουν να λύσουν τους ζυγούς και να στηρίξουν την κυβέρνηση''.


- Το κίνητρο αλλαγής στάσης των βουλευτών των ΑΝΕΛ είναι η ανάγκη να σώσουν την έδρα τους και τις γενναιόδωρες βουλευτικές συντάξεις που διακυβεύονται εάν η χώρα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές, αναφέρεται στο δημοσίευμα

Ο τίτλος στη συνέντευξη του Π. Καμμένου μπορεί να είναι ''Θέλουμε εκλογές'' όμως η μεγάλη είδηση κρύβεται στο τέλος του δημοσιεύματος, όπου.....

Ποιος άμοιρε σε έχρισε “ευρωπαίο”;…..Εσένα τον Ελληνα.το Ζορμπά,το λεύτερο αγρίμι;

Στα αποκαϊδια της “Ευρώπης” σας,εμείς θα χορεύουμε χαμογελαστοί και θα τραγουδάμε,”χαίρε,ω χαίρε,λευτεριά!!!”

Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχει επιβιώσει ΤΙΠΟΤΑ από τα παλαιά... 

ΜΑΘΕΤΕ ότι ήδη η "προοπτική" που είχαμε μέχρι χθες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ πλέον.

"Αυτοί" έκαναν την αρχή... Δεν έχουν αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο! 


Μένει απλά το να επιβιώσουμε εμείς και να προχωρήσουμε ΜΠΡΟΣΤΑ!

Διαβάστε ΟΛΗ την αλήθεια παρακάτω...

Μήπως πιστεύετε ακόμα, ότι κάποια στιγμή σύντομα θα υπάρξει ανάκαμψη;

Μήπως πιστεύετε ότι οι Πολιτικοί μας απλά κάνουν κάποιο λάθος ή είναι άσχετοι και αρκεί απλά μιά μικρή αλλαγή μέσω εκλογών;

Μήπως νομίζετε ότι το "λίπος που υπάρχει ακόμα" θα καθυστερήσει την ολική κατάρρευση;

Μήπως ελπίζετε ότι ......

Το Ελληνικό DNA: Ένα μοναδικό φαινόμενο! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ταυτότητα των Ελλήνων.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizrKMdtDUO-7BbsfKOYripIFiqJZODC19gBpqcDhVYJmqyxyUxWUL8EEUDuq60sgKclEs79fmvaAjV6XsMyrpsiO4sBe7sIwJEHWF7bNkNrFhYpYghIZ7ZWEoqJ183hY-m9zd6aZGqKtqG/s320/%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F+DNA.jpgΠέρασαν 46.000- 59.000 χρόνια από τότε που ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίστηκε στον ελλαδικό χώρο, ωστόσο, χάρη στις αναλύσεις του DNA, έχουμε ακόμη πολλά να μάθουμε για την ταυτότητα των Ελλήνων. 
Εντυπωσιακά στοιχεία αποκαλύπτουν μέρα με τη μέρα οι γενετικές έρευνες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και σε άλλα ευρωπαϊκά ιδρύματα, συμπληρώνοντας το παζλ για την καταγωγή των Ελλήνων. 


Τα πιο σύγχρονα επιστημονικά στοιχεία για τη γενετική σύσταση των σημερινών κατοίκων της Ελλάδας παραθέτει στο βιβλίο του «Η γενετική ιστορία της Ελλάδας – 

Το DNA των Ελλήνων» ο ομότιμος καθηγητής Γενετικής και......

Κίσινγκερ 1983: Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται απο δρομολογημένη οικονομική κρίση....!

Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)

Μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί)


“Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου.

Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος.

Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις.

Η Ελλάδα και η Κύπρος θα ......

Ένα ιστορικό κείμενο που έρχεται από τα βάθη των αιώνων. Όποιος το διαβάσει δεν το ξεχνά ποτέ!... (Εξαιρετικό)

Ένα ιστορικό κείμενο που έρχεται από τα βάθη των αιώνων: Παρακαταθήκες του βασιλιά των Σέρβων Στέφανου Νέμανια (13ος αι.) προς το γιό του για την σημασία της γλώσσας στην επιβίωση ενός λαού. Όποιος το διαβάσει δεν το ξεχνά ποτέ!...
Ολοι ξέρουμε την σπουδαιότητα της γλώσσας στην διατήρηση της εθνικής συνείδησης και της ιστορικής συνέχειας ενός έθνους.

Στην σημερινή Ελλάδα εδώ και 40 περίπου χρόνια συντελείται ένα γλωσσικό έγκλημα με στόχο τον αφελληνισμό και την αποξένωση των νέων γενεών από τις ρίζες τους.

Η κατρακύλα άρχισε με την μεταπολίτευση από τον ανεκδιήγητο πρωθυπουργό Ράλλη ο οποίος διά νόμων κατάργησε σημαντικά γραμματικά στοιχεία της ελληνικής γλώσσας όπως το απαρέμφατο...., περισπωμένες, πνεύματα κ.α.!!!!

Κατόπιν ακολούθησε η επίσημη καθιέρωση του μονοτονικού και ο πόλεμος κατά της αρχαίας Ελληνικής γλώσσας.

Σήμερα βρισκόμαστε κάτω από τις παγκοσμιοποιημένες μασωνικές εντολές στους προσκυνημένους, ξενόδουλους και πολύ προσεκτικά επιλεγμένους συνήθως, υπουργούς Παιδείας, οι οποίοι έφθασαν σε ένα ντελίριο εσχάτης προδοσίας να καταργήσουν ακόμα και το ενοχλητικό "Εθνικής Παιδείας" από την επίσημη ονομασία του Υπουργείου σε μια άνευ προηγουμένου διάλυση ......

Ντοροθι Κινγκ κατά Σκοπιανών: «Προτείνω να γίνουν τα Σκόπια επαρχία της Μακεδονίας με φόρο 25%» .

«Η πρότασή μου είναι ότι τα Σκόπια θα μπορούσαν να γίνουν μια επαρχία της Μακεδονίας αν πλήρωναν έναν φόρο π.χ. 25%» έγραψε ειρωνικά η Κίνγκ η οποία έχει δηλώσει πολλάκις ότι τα Σκόπια δεν υπήρξαν ποτέ Μακεδονία.

Αυτή είναι η νέα απάντηση της Αμερικανίδας αρχαιολόγου, Ντόροθι Κινγκ στις συνεχείς επιθέσεις των Σκοπιανών εναντίον της.

Σε ανάρτησή της στο twitter η αμερικανίδα αρχαιολόγος λέει επίσης: «Η αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου είχε πολλές επαρχίες. 


Η πρότασή μου είναι ότι τα Σκόπια θα .......