Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ο πρόεδρος του παγκοσμίου εβραϊκού συμβουλίου απαίτησε από την Ελληνική κυβέρνηση να θάψει τη Χρυσή Αυγή!

Ο Λώντερ ο αρχιεβραίος απαίτησε από τον Σαμαρά το θάψιμο της Χρυσής Αυγής κι αυτός του έκανε το χατίρι!


Δείτε τι γράφει ο ίδιος και τι απάντηση παίρνει από τον Αλέξανδρο Τσούμπα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ!

Μπορώ να σας ρωτήσω κ. Λώντερ: Υπό ποίαν εξουσιαστική ιδιότητα απαιτήσατε από την Ελληνική Κυβέρνηση να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σας, οποιεσδήποτε και εάν ήσαν αυτές; 


Είσθε ο ιδιοκτήτης της Ελληνικής Κυβερνήσεως; Είναι η Ελληνική Κυβέρνηση υπάλληλός σας; Αντικαθιστάτε την πλειοψηφία των Ελλήνων; Είσθε ο κρυφός πρωθυπουργός μου;

Την 9ην Οκτωβρίου στον ιστότοπο του Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συμβουλίου εδημοσιεύθη άρθρο του προέδρου του, κ. Ρόναλντ Λώντερ, με τίτλο: «Διαλύστε τους Νέο-ναζί στην Ευρώπη».

Στο άρθρο αυτό ο κ. Λώντερ μεταξύ των άλλων αναφέρει: «Ως πρόεδρος του Παγκοσμίου Ιουδαϊκού Συμβουλίου, ταξίδεψα στην Ελλάδα τον Μάρτιο και στην Ουγγαρία τον Μάιο να απαιτήσω* από τα έθνη αυτά να διαλύσουν τα εξτρεμιστικά κόμματα μέσω ισχυρών μέσων, συμπεριλαμβανομένων νομοθετημάτων τα οποία θα τιμωρούν την γλώσσα του μίσους»**.

Είναι ταυτόχρονα αξία μνημονεύσεως η αρχή του άρθρου του, γράφει λοιπόν ο εν λόγω πρόεδρος: «Δύο γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Ευρώπη την περασμένη εβδομάδα, χαροποίησαν όλους εμάς οι οποίοι πολεμούμε να νικήσουμε τον αυξανόμενο Νέο-Ναζισμό εκεί. 


Πρώτα, οι Ελληνικές αρχές συνέλαβαν τους αρχηγούς του εξτρεμιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, χρεώνοντάς τους με εγκληματικές ενέργειες.

ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ....ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΑΣ...«Δώρο» στους καναλάρχες οι ψηφιακές άδειες!!!

Με την υπερψήφιση του άρθρου 18 για τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, η Βουλή έδωσε «άφεση αμαρτιών» στο 23χρονο αμαρτωλό παρελθόν των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών.

Με 154 ψήφους υπέρ εγκρίθηκε τελικά το άρθρο 18 που περιλαμβανόταν σε άσχετο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας και αφορούσε στις τηλεοπτικές άδειες.

Αίσθηση προκάλεσαν η καταψήφιση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος σε πρόσφατη παρέμβασή του είχε καλέσει τον πρωθυπουργό να αποσύρει την τροπολογία και να προχωρήσει σε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, η καταψήφιση του πρώην προέδρου της Βουλής, Απόστολου Κακλαμάνη, καθώς και η απουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την ψηφοφορία.

Ειδικότερα, το άρθρο υπερψηφίστηκε από τους βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, ενώ κατά ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Χρυσή Αυγή, το ΚΚΕ και οι ανεξάρτητοι Βουλευτές Μ. Ανδρουλάκης, Θ. Παραστρατίδης, Γ. Κασαπίδης, Μ. Μπόλαρης, Ν. Σταυρογιάννης.

Από την ψηφοφορία απουσίαζαν μεταξύ άλλων

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ....Μετά από αυτό το βίντεο, Παπανδρέου και Πάγκαλος είναι ακόμα ελεύθεροι; (Wikileaks – Πετρέλαια).

Μετά από αυτό το βίντεο, Παπανδρέου και Πάγκαλος είναι ακόμα ελεύθεροι; (Wikileaks – Πετρέλαια).Δείτε το μέχρι τέλους και θα καταλάβετε.

H Stratfor, ίδρυμα Σύμβουλος της Κυβέρνησης των Η.Π.Α. , θεωρεί ότι τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα θα είναι πετρελαιοπαραγωγός χώρα, κατά την ιστοσελίδα..

-μια νέα αποκάλυψη από την ιστοσελίδα Wikileaks- επαναφέρει το θέμα των πετρελαϊκών κοιτασμάτων της Ελλάδας.


Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα το ίδρυμα Stratfor, που θεωρείται βιτρίνα της αμερικανικής CIA επιβεβαιώνει ....

Ολα είναι ένα σχεδιασμένο σαμποτάζ κατά της οικονομίας ...Ψάχνουν 1 δισ. ευρώ και αδιαφορούν για 17 δισ.!

Πρόστιμα τα οποία έχουν επιβληθεί από τα δικαστήρια, παραμένουν ακόμα ..
στα χαρτιά, την ώρα που το οικονομικό επιτελείο αναζητά διακαώς να κλείσει το δημοσιονομικό κενό του 2014, υπό την απειλή νέων μειώσεων στις συντάξεις.


Πάνω από 17 δισ. σε πρόστιμα και φόρους παραμένουν ανείσπρακτα, αν και οριστικοποιήθηκαν από τα δικαστήρια, ωστόσο όπως φαίνεται, ο κρατικός φοροεισπρακτικός μηχανισμός, αδυνατεί να τα βάλει στα ταμεία.

Είναι ενδεικτικό ότι

ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ .....ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ CARREFOUR! Δείτε τις εικόνες...

Στην πρωτοφανή κίνηση να εγκαταστήσουν εντός των πολυκαταστημάτων ενεχυροδανειστήρια προχώρησαν τα Carrefour που πλέον ελέγχονται εξ ολοκλήρου από τον όμιλο Μαρινόπουλου.

Τα ενεχυροδανειστήρια Gold Buyers λειτουργούν μετά από συμβάσεις με την Carrefour και προβαίνουν σε συναλλαγές με τους πελάτες των super markets οι οποίοι προφανώς βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση και ενδεχομένως να δίνουν τα κοσμήματά του προκειμένου να...

ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ!!... ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!!ΝΟΜΟΣ N.E.S.A.R.A-ILLOUMINATI-BATIKANO-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Στο το παρόν άρθρο θα αναφέρω πολυ περιληπτικά για το πως λειτουργεί το παγκόσμιο χρηματοικονομικό σύστημα από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα,ποιοί το δημιούργησαν,κυρίως για ίδιον όφελος,και πως καταδυναστεύουν τον πλανήτη μας και τους κατοίκους του,ορισμένες οικογένειες που παρουσιάζονται με διάφορα ονόματα,όπως Ιλλουμινάτοι,Ισουήτες,Νέα τάξη,κλπ,καθώς και το Βατικανό !


Οι υγειές δυνάμεις του πλανήτη που εδώ και 30 χρόνια αρχισαν να οργανώνονται σε πολλά κράτη,όλους τους παραπάνω τους αποκαλούν "Cabal",δηλαδή "Κλίκα".

Δυστυχώς το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων της Γης βρίσκεται σε πλήρη άγνοια όλων αυτών που θα αναφέρω.

Το μεγαλύτερο μέρος του παρόντος άρθρου στηρίζεται στις ομιλίες των μελών του συμβουλευτικού οργανισμού EI-END,του οποίου πρόεδρος είναι ο ομογενής μας ιατρός Εμμανουήλ Λαμπράκης ,και είναι πλήρως τεκμηριωμένες !

Ανοίγει ο δρόμος για την παραπομπή της τρόικα ...

Ανοίγει ο δρόμος για τον έλεγχο και την επιτήρηση της τρόικας από την Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα μετά από παρέμβαση του Νότη Μαριά.

Μιλώντας σήμερα 6/11/2013 κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Νομικών Υποθέσεων και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Παρίσι, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τομεάρχης Οικονομικών, Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ και βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς ζήτησε να τεθεί η δράση της τρόικας υπό την επιτήρηση και τον έλεγχο των θεσμών του Συμβουλίου της Ευρώπης για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα, αλλά και στις άλλες χώρες του μνημονίου.

Ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι σύμφωνα με το ψήφισμα 1884/2012 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης η λιτότητα αποτελεί κίνδυνο για τη δημοκρατία και τα κοινωνικά δικαιώματα και επομένως οδηγεί σε παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα οποία προστατεύονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

O Τ.Σόρος θέλει “ανοιχτά σύνορα”-ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ.

Τι κοινό έχει ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Τζορτζ Σόρος με τους «αναρχικούς»; Τα «Ανοικτά Σύνορα». 

Τι κοινό έχει ο άθεος Τζορτζ Σόρος με τους χριστιανούς; Πάλι τα «Ανοικτά Σύνορα».

 Ανοικτά σύνορα σημαίνει ανεξέλεγκτη μαζική εισροή μεταναστών, παροχή αμνηστίας στους ήδη εισελθόντες παράνομους και εν συνεχεία παροχή ιθαγένειας και τελικά, αλλοίωση δημογραφική και πολιτιστική του κράτους υποδοχής. 

Δεν υπάρχει τίποτα «ανθρωπιστικό» εδώ και φυσικά τίποτα «χριστιανικό», παρά ένα ΣΧΕΔΙΟ που βολεύει αφάνταστα τα άτομα τύπου Σόρος. 

Βλέπετε το ιερατείο της νέας παγκόσμιας τάξης και η ελίτ που συχνάζει σε υπερεθνικές Λέσχες και διαχειρίζεται την παγκοσμιοποίηση επενδύουν στις πολυφυλετικές – πολυπολιτισμικές – πολυθρησκευτικές κοινωνίες, ώστε να επιτευχθεί η εξόντωση του έθνους και η ομογενοποίηση του κόσμου. 

Ένας τέτοιος ομογενοποιημένος κόσμος που θα αποτελείται από άτομα χωρίς ταυτότητα ή άτομα που θα ντρέπονται και θα φοβούνται να δηλώσουν την ταυτότητά τους, θα μπορεί πιο εύκολα να κυβερνηθεί από μια «παγκόσμια κυβέρνηση» που στην ουσία θα αποτελεί μια παγκόσμια τυραννία. 

Συγκινεί η δίψα για γνώση του αγοριού που πουλάει χαρτομάντιλα στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

Παιδί χαρτομάντιλα
Δεν έχει όμορφο γραφείο να ακουμπήσει τα βιβλία του αλλά ούτε πολύχρωμα και φανταχτερά σχολικά είδη και παιχνίδια.
Το μόνο που έχει είναι ένα χαρτόκουτο για κάθισμα και μερικά χαρτομάντιλα για να πουλήσει σε κάποιον δρόμο της Αθήνας.
Ωστόσο, το αγοράκι ...

Η Μέρκελ αναλαμβάνει και το Μακεδονικό.

Πριν καν σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση συνασπισμού, με τις διαβουλεύσεις Χριστιανοδημοκρατών-Σοσιαλδημοκρατών να συνεχίζονται -όπως όλα δείχνουν- μέχρι το Δεκέμβριο, η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκελα Μέρκελ βρήκε χρόνο και ενέργεια να συναντηθεί με τον ειδικό μεσολαβητή του ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ Μάθιου Νίμιτς. Η συνάντηση έγινε χθες στο Βερολίνο και ανακοινώθηκε επισήμως από την καγκελαρία, ενώ ιδέα δεν είχαν οι κυβερνήσεις σε Αθήνα και Σκόπια. 
Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία τηρεί όσα προβλέπονται από την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995 και ότι «η ΕΕ και το ΝΑΤΟ έχουν, επανειλημμένα, ομόφωνα αποφασίσει ότι η αμοιβαία διευθέτηση της διαφοράς για το όνομα είναι προϋπόθεση για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ».
Επίσης, αναφέρεται ότι η κ. Μέρκελ «ευχαρίστησε τον κ. Νίμιτς για την πολυετή διαμεσολαβητική δράση του και συζήτησε μαζί του την παρούσα κατάσταση των προσπαθειών του».
«Συμφώνησαν -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση- ότι τα εμπόδια μπορούν να ξεπεραστούν με την ...

Μάθαμε ποια είναι τα αφεντικά μας! Ιστορικά Κείμενα για το Αρχείο σας που δίνουν απαντήσεις.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα , τους «Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν», διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα! Στην Ευρώπη, κανένας δεν έβγαλε άχνα!

Για να καταλάβουμε, όμως που βασίστηκαν τα σχέδιά τους, πρέπει να ονομάσουμε τα «Χρηματοπιστωτικά Εργαλεία» που χρησιμοποίησαν οι «Αγορές» προκειμένου να Κερδίζουν Δισεκατομμύρια, χωρίς κόπο, χωρίς επένδυση, χωρίς ρίσκο και χωρίς τους τεράστιους πονοκεφάλους της Διοίκησης μιας Επιχείρησης που αποτελεί την πιο δύσκολη και την πιο πολύπλοκη δουλειά στον Κόσμο!

ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ....!!!

Να επιβάλει περιοριστικούς όρους στη χρήση των τζακιών και των ξυλόσομπων λόγω της αιθαλομίχλης που άρχισε να παρατηρείται εξαιτίας της αυξημένης λειτουργίας τους και λόγω της αδυναμίας των νοικοκυριών να προμηθευτούν πετρέλαιο για να ζεσταθούν, σκέφτεται η κυβέρνηση. 
Κι όταν εκφράζονται τέτοιες προθέσεις το μυαλό όλων πηγαίνει στην επιβολή κάποιου φόρου, όπως εξοντωτικό φόρο στα καυσόξυλα. 
Για το καλό της υγείας μας ασφαλώς...
Μόνο και μόνο η σκέψη να μπει ένα απαγορευτικό στη χρήση τζακιών και ξυλόσομπων δείχνει πώς η κυβέρνηση έχει αιθαλομίχλη στον εγκέφαλο της...

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΚΕΣ ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟΥ Θησαυρό κοιτασμάτων shale gas στο ελληνικό υπέδαφος εποφθαλμιά το Βερολίνο.

Μια είδηση που έρχεται από την Ουκρανία, εχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για την Ελλάδα: Σε συμφωνία με τον αμερικανικό όμιλο Chevron για την εξόρυξη σχιστολιθικού αερίου (shale gas) στις δυτικές περιοχές της χώρας που μπορεί να φτάσει ως επένδυση τα δέκα δισεκατομμύρια δολάρια προχώρησε το Κίεβο.

Το έγγραφο, το οποίο μονογραφήθηκε παρουσία του προέδρου Βίκτορ Γιανουκόβιτς, προβλέπει ότι η Chevron θα επενδύσει άμεσα 350 εκατ. δολάρια στην εξόρυξη του κοιτάσματος του Ολέσκι, όπως ανακοινώθηκε από την ουκρανική προεδρία.
Το Κίεβο έχει στόχο μια παραγωγή που να φθάνει τα 8 ως 10 δισεκατομμύρια. κυβικά μέτρα ετησίως και υπολογίζει πως το κοίτασμα έχει το γιγάντιο όγκο των 2,98 τρισεκ. κυβικών μέτρων.
Τον περασμένο Ιανουάριο, η κυβέρνηση είχε υπογράψει μια συμφωνία με την αγγλοολλανδική Shell για την εκμετάλλευση του κοιτάσματος του Γιούζοβσκε, στην ανατολική Ουκρανία, υπολογίζοντας επίσης την επένδυση εκεί σε δέκα δισεκ. δολάρια, για μια παραγωγή που μπορεί να φθάσει τα 10 ως 20 δισ. κυβικά μέτρα ετησίως.

Η ερμαφρόδιτη αριστερά και η ΕΕ.

Βόμβα-μεγατόνων
Θεωρείται ότι, τόσο οι διεθνείς τοκογλύφοι, όσο και οι δολοφόνοι των λαών, προτιμούν μία κυβέρνηση με αριστερό μανδύα, έχοντας ήδη κάψει το σοσιαλιστικό «μασκάρεμα» τους, με την προηγούμενη – αφού διευκολύνει τη λεηλασία μίας χώρας
.Όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενη ανάλυση, «η αριστερά δεν έχει εκ των πραγμάτων καμία απολύτως πιθανότητα να διασώσει την Ελλάδα εντός της Ευρωζώνης – διατηρώντας το ευρώ δηλαδή, ως νόμισμα της χώρας«.
Σύμφωνα όμως με τις δηλώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία φαίνεται να έχει πλέον εμβολιασθεί με τα «σοσιαλδημοκρατικά ιδεώδη» του 75% περίπου των νέων στελεχών και ψηφοφόρων της, δεν προωθείται ως λύση η έξοδος της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα. 

Αντίθετα, η δραχμή θεωρείται πια καταστροφική αφού, όπως αποδέχεται εντελώς ξαφνικά η «αριστερά», θα προκαλούσε πληθωρισμό, τραπεζικές επιθέσεις (bank run), εκτεταμένη ....

:) ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ WI-FI, ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΕΙ!

Όταν έχεις την ατυχία να ηγείσαι ενός λαού άξεστου, «επαρχιώτη» ευρωπαίου, είσαι..

αναγκασμένος ενίοτε να δίνεις καμιά συνέντευξη σε φίλα προσκείμενο δημοσιογράφο, μπας και ανοίξεις τα μάτια στα ζωντόβολα-υπηκόους σου.


Με μια «χειμαρρώδη» συνέντευξη-ποταμό στον Έλληνα δημοσιογράφο αντί-Φαλάτσι έβαλε ο Έλληνας πρωθυπουργός τα πράγματα στη θέση τους. 


Οι ερωτήσεις –όπως αναμενόταν άλλωστε- ήταν πραγματικός
δημοσιογραφικός «καταπέλτης» που στρίμωξαν τον ηγέτη της «σταθερότητας» και της «ανάπτυξης», ο οποίος για κάποιον λόγο που μόνο αυτός ξέρει, είχε διαρκώς σταυρωμένα τα χέρια του και έβλεπε πλάι και χαμηλά.


 Για όσους δεν το παρατήρησαν ο πρωθυπουργός ...

ΚΑΤΣΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ.....

     Μισό λεπτό να κάνουμε μιά ανακεφαλαίωση, γιατί λίγο από 'δώ λίγο από 'κεί, ξαναξεχάσαμε τα βασικά..

     Λοιπόν: 


     Πρώτον , δεν υπάρχει κάτι που να λέγεται ''συνταγματικό τόξο''. 


Δεν υφίσταται ως έννοια! 

Αποτελεί ένα εφεύρημα της αυτού Χυδαιότητος του αντιπροέδρου για να θολώσει τα νερά και να συμπεριλάβει στο ανύπαρκτο αυτό ''τόξο'' και δυνάμεις αντιμνημονιακές, ώστε να φανεί ότι αυτές συμπορεύονται με την κυβέρνηση! 

Τέτοιος μακιαβελισμός!

     Και πάντως αν υπήρχε τέτοια έννοια, οπωσδήποτε δεν θα ....

ΤΟ BBC ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΧΩΡΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

Η Ελλάδα είχε 2 δις πρωτογενές πλεόνασμα από το β’ εξάμηνο του 2011! ΤΟ ΑΠΕΚΡΥΨΕ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!


ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ…

http://olympiada.files.wordpress.com/2012/03/147986_b.jpg?w=372&h=231 


Ιδού λοιπόν πως θα “πληρωνόντουσαν μισθοί και συντάξεις” και που θα “βρίσκονταν τα λεφτά”. 


Είχαν ήδη βρεθεί από την αφαίμαξη των Ελλήνων. 


Στόχος όμως ήταν η ολοκληρωτική παράδοση της χώρας στους απατεώνες τοκογλύφους που γέμισαν με δισεκατομμύρια τα ταμεία τους. 

Και ακόμα γεμίζουν…

Συνεχίζουμε τους αγώνες ενάντια σε τεμένη και τζαμιά. ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ;;;;;;;


Ελληνίδες και Έλληνες.

Η αντίσταση ενάντια στις αντισυνταγματικές πρακτικές του κατοχικού καθεστώτος αποτελεί μονόδρομο για κάθε Ελληνίδα και Έλληνα και ο αγώνας ενάντια στις επιβουλές και τα προστάγματα των εντολοδόχων κέντρων με στόχο την πλήρη υποταγή και αποδόμηση της Ελληνικής κοινωνίας είναι διαρκής και μακρύς. 

Οι άρπαγες της δημόσιας περιουσίας, και εδώ και καιρό και της ιδιωτικής μας περιουσίας, δεν έπαψε να ....

Προϋπολογισμός λεηλασίας για το 2014....

      Νέο γύρο λεηλασίας σηματοδοτεί ο προϋπολογισμός του 2014 όσο και αν η κυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και ΕΕ/ΔΝΤ μέσω των παπαγάλων στα ΜΜΕ προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο. 

Το προσχέδιο του προϋπολογισμού και η έκθεση για το Δημόσιο χρέος της σχετικής επιτροπής της Βουλής περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το πώς θα συνεχιστεί το στύψιμο της εργαζόμενης πλειοψηφίας για της διατήρηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου.
Φόροι πάνω, κοινωνικό κράτος κάτω!
Για άλλη μια χρονιά χωρίς ντροπή παραδέχονται πως θα μας φορολογήσουν περισσότερο (+2,5 δις άμεσοι φόροι!!). 

Το αν οι αναλήψεις ποσών αυξηθούν από τις τράπεζες (BANK RUNNING), δεν φαίνεται να απασχολεί κανέναν. Είναι επικίνδυνοι και αδίστακτοι.

 Με ένα νέο εξελιγμένο σύστημα τραπεζικού «Μεγάλου αδελφού» επιχειρεί η κυβέρνηση να βάλει στο στόχαστρο τις καταθέσεις όλων των Ελλήνων. 

Σκοπός του νέου εγχειρήματος, όπως λέγεται, είναι θεωρητικά ο εντοπισμός δραστών των εγκλημάτων φοροδιαφυγής και ξεπλύματος βρόμικου χρήματος. 

Στην πράξη, όμως, αυτές που κινδυνεύουν άμεσα είναι οι τραπεζικές καταθέσεις εκατομμυρίων πολιτών (όσες έχουν απομείνει ακόμη) οι οποίοι χρωστάνε στο Δημόσιο. Και έμμεσα των υπολοίπων. 

Εάν το κράτος ήθελε πράγματι να πιάσει τη μεγάλη φοροδιαφυγή και το ξέπλυμα που συντελείται....

Η ΜΕΡΚΕΛ "ΧΩΝΕΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΗΣ" ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ....ΤΙ ΘΕΛΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ;;;

«Σύντομη» συνάντηση με τον ειδικό απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς, είχε την Τρίτη, η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, στο Βερολίνο.

Στην ανακοίνωση της καγκελαρίας γίνεται αναφορά στο ζήτημα της διαμάχης για το όνομα της γειτονικής χώρας και διευκρινίζεται ότι η Γερμανία τηρεί .....

Έκτακτη είδηση "ΠΙΘΑΝΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 40% ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ"

Για κούρεμα καταθέσεων πάει η κυβέρνηση!

Ηδη οί γνωρίζοντες καλά τά πράγματα έχουν προβεί σέ αναλήψεις μεγάλων ποσών καί κλείσιμο λογαριασμών.

Η δολοφονία τών δύο χρυσαυγητών ίσως νά έχει καί συνέχεια...


Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΣΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΑΥΡΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ, ΜΙΚΡΟΥΣ Η ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΝΟΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ...


ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ....