Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Η θέληση μας να ζούμε ελεύθεροι και με αξιοπρέπεια ..!!!!

Foto: ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΣΟΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 'ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ'

Η ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ

Αδέρφια μου αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει σχεδόν στο πάτο σε ατομικό και εθνικό επίπεδο.

Έχουμε δυο επιλογές.

Ή θα αρχίσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον για το ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο για το κατάντημα της χώρας είτε θα πολεμήσουμε όλοι μαζί χωρίς κομματικές παρωπίδες και θα βγούμε στο φως.

Πρέπει να γίνουμε ένα σώμα, μια ψυχή για να κερδίσουμε τη μάχη.

Η εθνική συμφιλίωση είναι το κλειδί της νίκης και ο δούρειος ίππος για να γκρεμίσουμε σαν χάρτινο πύργο το οικοδόμημα των διεθνών τραπεζιτών.

Η ένωση του Λαού είναι η αχίλλειος πτέρνα τους.

Η ένωση μας κάτω από ένα πανεθνικό μέτωπο χωρίς κομματικές παρωπίδες είναι ο τρόπος για να το πετύχουμε.

Η στρατηγική του κινήματος δείχνει τον τρόπο πως θα το πετύχουμε.

Η θέληση μας να ζούμε ελεύθεροι και με αξιοπρέπεια είναι η εξασφάλιση της συνέχειας του αγώνα μέχρι να το πετύχουμε.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου απαιτείται η ενεργοποίηση όλων μας με τους παρακάτω τρόπους:

Να κοινοποιούμε μέσα στο facebook, κάθε νέο άρθρο από τη σελίδα του κινήματος στο facebook, στο χρονολόγιο το δικό μας, των φίλων μας και σε γκρουπς κοινωνικού προβληματισμού, συζητήσεων και ανταλλαγής απόψεων.

Να στείλουμε στους φίλους μας στο facebook τη σελίδα του κινήματος για να κάνουν like.

Να στείλουμε τις δημοσιεύσεις του κινήματος μέσω email.

Να τυπώσουμε τις δημοσιεύσεις του κινήματος και να τις δώσουμε στους γνωστούς, τους φίλους και τους συγγενείς μας.

Για χάρη παραδείγματος για να φανεί η δύναμη της συγκεκριμένης στρατηγικής έστω ότι το κάνουν μόνο χίλιοι άνθρωποι.

Ο κάθε άνθρωπος έχει κατά μέσο όρο γύρω στα 300 άτομα φίλους μέσα και έξω από το facebook.

Επειδή οι χίλιοι άνθρωποι είναι από διάφορα μέρη της Ελλάδος και της Κύπρου αυτό σημαίνει ότι τουλάχιστον πάνω από 100000 διαφορετικοί άνθρωποι κάθε μέρα θα μπορούν να ενημερώνονται για τις απόψεις του κινήματος και να ενώνονται με το κίνημα για να πράττουν και αυτοί το ίδιο.

Αυτή η στρατηγική είναι ο πιο γρήγορος δρόμος για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ισχυρό πανεθνικό μέτωπο και να ενώσουμε τη πλειοψηφία του ελληνισμού που αποτελεί την ικανή και την αναγκαία συνθήκη για να πραγματωθεί η απελευθέρωση από τους διεθνείς τοκογλύφους.Αδέρφια μου αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει σχεδόν στο πάτο σε ατομικό και εθνικό επίπεδο.

Έχουμε δυο επιλογές.


Ή θα αρχίσουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλον για το ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο για το κατάντημα της χώρας είτε θα πολεμήσουμε όλοι μαζί χωρίς κομματικές παρωπίδες και θα βγούμε στο φως.

Πρέπει να γίνουμε ...

Είμαστε στην ίδια κατάσταση με τη Γερμανία μετά τον Β΄ ΠΠ.

Το έχουμε άραγε συνειδητοποιήσει; 

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι στην ίδια θέση που ήταν η Γερμανία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Δηλαδή...
χρωστάμε εκατοντάδες δισεκατομμύρια στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης.

Και να σκεφτείτε ότι εμείς, ούτε επιτεθήκαμε σε κάποιο κράτος, ούτε σκοτώσαμε κανέναν πολίτη τους. 

Αντίθετα «σκοτώνουμε» τους δικούς μας πολίτες.

Είμαστε το μοναδικό κράτος στο κόσμο που .....

Σε Τούρκους το στρατόπεδο του 6ου ΕΤΕΘ στην Ρόδο!!!

Από το καλοκαίρι αθόρυβα η συγκυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου έχει παραχωρήσει συνοριακά στρατόπεδα και αεροδρόμια του Ελληνικού στρατού στο ΤΑΙΠΕΔ προς ξεπούλημα!

Το στρατόπεδο των αμφίβιων καταδρομέων στη θέση...

Εθνική Προδοσία! Ως τουρκικό αναφέρουν όλοι στο εξωτερικό το ΚΥΠΡΙΑΚΟ φυσικό αέριο, και οι κυβερνώντες μούγκα!!!!

Το κυπριακό φυσικό αέριο μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμα προς διάθεση, ωστόσο έχει ήδη βαπτιστεί τουρκικό… 

Και οι κυβερνώντες σε Ελλάδα και Κύπρο παρακολουθούν σιωπηλοί… 

Κρατήστε αυτή τη στάση για το μέλλον, όταν έλθει η ώρα για τα κοιτάσματα στην Ελλάδα…

Το φυσικό αέριο που...

Νέες αποκαλύψεις πριν από την τελική επίθεση κατά της Ελλάδας το 2010....Ερμηνεία των νέων δηλώσεων του πρώην "αφεντικού" της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν

globinfo freexchange

Ο πρώην επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν, αποκάλυψε ότι η Γερμανική τράπεζα είχε προτείνει τον Φεβρουάριο του 2010 ένα σχέδιο πολλών δισεκατομμυρίων για την δανειακή στήριξη της Ελλάδας:

Σε συνέντευξή του στο 'Βήμα της Κυριακής' ο πρώην επικεφαλής της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν, επιβεβαίωσε ότι, το.....

Bloomberg: Η Ελλάδα δεν πείθει τους δανειστές ότι μπορεί να φύγει από το μνημόνιο.


Bloomberg: Η Ελλάδα δεν πείθει τους δανειστές ότι μπορεί να φύγει από το μνημόνιο

Επικαλούμενο τις απόψεις δύο ανώνυμων αξιωματούχων με γνώση του θέματος, το ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg αναφέρει πως ο προϋπολογισμός που κατέθεσε η Ελλάδα είναι ισορροπημένος, αλλά δεν πείθει τους δανειστές για έξοδό της από το μνημόνιο.

Οι δύο αξιωματούχοι σημειώνουν πως η Ελλάδα πρέπει να διατηρήσουν την πρόσβασή τους στα κεφάλαια που προέρχονται από το πρόγραμμα διάσωσης και τον επόμενο χρόνο, παρά το γεγονός ότι ο προϋπολογισμός που κατέθεσε η κυβέρνηση είναι, έπειτα από πολλά χρόνια, ισορροπημένος.

Οι πιστωτές παραδέχονται πως .....

Πράσινο φως για την είσοδο σε στρατιωτικές σχολές όσων δεν έχουν ελληνική καταγωγή: Αρκεί μόνο η ιθαγένεια που την μοιράζουν αφειδώς....οι Νενεκοι...!!!


Πράσινο φως για την είσοδο σε στρατιωτικές σχολές όσων δεν έχουν ελληνική καταγωγή: Αρκεί μόνο η ιθαγένεια

Δεν απαιτείται η ελληνική καταγωγή αλλά αρκεί η ελληνική ιθαγένεια για να εισαχθεί ένας υποψήφιος στις στρατιωτικές σχολές. 

Αυτή είναι η απάντηση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας στην προσφυγή 7 αποστράτων που ζητούσαν όχι μόνο ιθαγένεια   αλλά και ελληνική καταγωγή (γένος)  για να γίνει κάποιος στρατιωτικός.


Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο ....

“ΚΤΥΠΗΣΕ ΠΑΛΙ Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΡΒΕΛΕΡ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013″.

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
Θυμηθείτε κατωτέρω πώς έβριζε τον Ελληνισμό από το ύψος της «διανοίας» της η κυρία αυτή
‘Hellenic Professors and PhDs Electronic Forum':Ευριπίδης Μπίλλης
Wednesday, July 31, 2013 3:28 PM
Επιεικώς ……

Πόσο «φεσωμένοι» στις τράπεζες είναι οι περισσότεροι από τους ολιγάρχες του χρήματος στη χώρα μας.

Μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, βαριά ονόματα του πλούτου στη χώρα μας, είναι κυριολεκτικά βουτηγμένοι στα χρέη;

Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, βρίσκονται σε άσχημη οικονομική θέση, καθώς οι επίτροποι, που έχουν τοποθετηθεί στις τράπεζες, κατ’ εντολή της τρόικας, έχουν «παγώσει» προς το παρόν, τις αναχρηματοδοτήσεις δανείων. Δείτε τι αποκαλύπτουν οι ισολογισμοί,.για τα…

ΜΕ ΤΗΝ “ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ” “ΨΑΛΙΔΙΖΟΥΝ” ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 25%. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2015

Με τα όσα έχουν ψηφιστεί και πρόκειται να φέρουν τα πάνω κάτω στον υπολογισμό της σύνταξης, αλλά και… τα κριτήρια εξόδου σε αυτή από 1η Ιανουαρίου του 2015, έχουν προκαλέσει φυγή τεραστίων διαστάσεων. 
Επιπλέον λόγος για το κύμα εξόδου από το Δημόσιο είναι και τα νέα κριτήρια που πρόκειται να ισχύσουν από το 2015, στο μισθολόγιο.
Συγκεκριμένα για το Ασφαλιστικό, από 1/1/2015 τα …

Συνέχισε, νεοέλληνα, να στρουθοκαμηλίζεις, να παλαμακίζεις και να ελπίζεις...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ
Οι φανφάρες και οι χαρές δεν λείπουν στιγμή από την χώρα. Τι κι αν εσύ, Έλληνα, δεν ξεπέρασες ακόμα το εγκεφαλικό από την δόση των φόρων που έσκασες πριν λίγες ημέρες.
Η ΝΔ γιορτάζει τα 40 χρόνια της ιδρύσεως της με στελέχη και οπαδούς να χειροκροτούν τον Σαμαρά, ενώ η νεολαία του Σύριζα «Πολεμάει και τραγουδάει» (όπως δήλωσε ο πρόεδρος Τσίπρας) σε παρτάκια με swing και τσιφτετέλια. 

Κάπου εκεί ανάμεσα από τα πανηγύρια βρίσκεται και η πραγματικότητα στριμωγμένη, όπως στριμωγμένος είσαι κι εσύ ανάμεσα στην μεταξωτή γραβάτα του Σαμαρά και το μπούστο της νέας οπαδού του Σύριζα.
40 χρόνια γιορτής για την ΝΔ που το αποτέλεσμα …

Σόιμπλε: «Ξεχάστε τα 100 δισ. ευρώ για αναπτυξιακές επενδύσεις»

Σόιμπλε: «Ξεχάστε τα 100 δισ. ευρώ για αναπτυξιακές επενδύσεις»ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΕΝΟ «Ξεχάστε το» φέρεται να είπε ο Σόιμπλε σε Ρέγκλινγκ και Χόγιερ, που προωθούν την θέση Γιούνκερ για χρήση 100 δισ. ευρώ από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας ως εγγυήσεις για δάνεια της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Την διάθεση 100 δισεκατομμυρίων ευρώ από το σύνολο των 450 του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας ως εγγυήσεις για δάνεια της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων επιθυμεί ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν- Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Der Spiegel» που θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ……

Επικίνδυνη εμπλοκή με Τουρκία...!!!!

Επικίνδυνη εμπλοκή με ΤουρκίαΜε το πολιτικό θερμόμετρο στο εσωτερικό της χώρας να ανεβαίνει επικίνδυνα και τα σενάρια πρόωρων εκλογών να επιμένουν και να εντείνονται ο εμπλουτισμός της ατζέντας αρχικά με την τρομοκρατία και εν συνεχεία με τα εθνικά θέματα διαμορφώνει ένα ιδιαίτερα εύφλεκτο τοπίο. 
Η ανακίνηση της υπόθεσης της κυπριακής ΑΟΖ σε αυτή τη φάση και ενώ η Τουρκία στηρίζεται στο διεθνή παράγοντα λόγω της συμμετοχής της στην εκστρατεία κατά της ISIS, αποκαλύπτει έναν μάλλον επιπόλαιο διπλωματικό σχεδιασμό που μπορεί να οδηγήσει σε Βατερλώ.
Του Χρήστου Φράγκου
Η σκληρή θέση που διατύπωσε το υπουργείο Εξωτερικών μπορεί να ηχεί καλά στα αυτιά των «εθνικοφρόνων» δημιουργώντας παράλληλα την εντύπωση της εθνικής ανάτασης στους «ραγιάδες» του Μνημονίου, δεν παύει να είναι μια κίνηση υψηλού διπλωματικού ρίσκου, την οποία .....

Η Τρόικα θέλει νέο Μνημόνιο!

Η Τρόικα πιέζει για ένα νέο τρίτο miniμνημόνιο και τάζει στην κυβέρνηση ένα κανάλι απευθείας χρηματοδότησης. 
Οι άνθρωποι της Τρόικας ήταν ξεκάθαροι: Το ΔΝΤ δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την Ελλάδα. 
Παράλληλα θεωρούν ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να παραμείνει στο μνημόνιο σε μια μεταβατική περίοδο. Πιστεύουν πως αυτή θα είναι μια φάση όπου η Ελλάδα …