Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Προκαλεί η ξαδέλφη του Κουλη Λυμπεράκη:Οι συντάξεις «βουλιάζουν» την ελληνική οικονομία (βίντεο)

«Το 18% του ΑΕΠ πάει στις συντάξεις, βουλιάζει η οικονομία» υποστήριξε το πρωί της Τετάρτης το στέλεχος του ΠΟΤΑΜΙΟΥΑντιγόνη Λυμπεράκη στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας ότι δεν πρέπει «να κοροϊδεύουμε ότι υπάρχουν
λεφτά για την κοινωνική ασφάλιση».
Η αλήθεια της....

Αφήστε τις τράπεζες να κατάσχουν ΤΩΡΑ τα περιουσιακά στοιχεία των καταχρεωμένων EKΔΟΤΩΝ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ.

Αρκετά με το σώου τύπου Μουλόπουλου. Αφήστε τις τράπεζες να κατάσχουν ΤΩΡΑ όλα τα περιουσιακά στοιχεία των καταχρεωμένων εκδοτών και καναλαρχών όπως προκύπτει άλλωστε και από το πόρισμα των
βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Το 1,27 δις ευρώ δάνεια δεν πρόκειται ποτέ να πληρωθεί από τους νεόπλουτους Ελληνες μηντιάρχες οι οποίοι έκαναν τα δάνεια βίλες και καταθέσεις ..

Πωλήθηκε σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Υπεγράφη σήμερα το πρωί, η σύμβαση πώλησης του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ιταλική Ferrovie Dello Stato Italiane S.p.A., έναντι συνολικού τιμήματος 45 εκατ. Ευρώ.

Η συμφωνία υπεγράφη από
τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ, Αντώνη Λεούση και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ferrovie, Ρενάτο Μαζιοντσίνι.

Σημειώνεται ότι ..

Μείωση του αφορολόγητου στα 3.500 ευρώ θέλει το ΔΝΤ.

Ουσιαστική κατάργηση του αφορολόγητου για μισθωτούς και συνταξιούχους ζητά το ΔΝΤ, αν ο στόχος πρωτογενούς πλεονάσματος παραμείνει στο 3,5%.  

Προτείνει ειδικότερα να μειωθεί η επιστροφή φόρου, από 1.900 ευρώ που είναι σήμερα στα 700 ευρώ - ποσό που αντιστοιχεί σε αφορολόγητο εισόδημα μόλις 3.500(!) ευρώ.

Το Ταμείο έχει ήδη γνωστοποιήσει την...

Σόιμπλε προς Τραμπ: Οι συμφωνίες ισχύουν για όλους.

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στο Βερολίνο η πολυσυζητημένη συνέντευξη του Ντόναλντ Τραμπ, με τη γερμανική κυβέρνηση ωστόσο να συνιστά ψυχραιμία, αναμένοντας τα πρώτα ουσιαστικά δείγματα γραφής του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ.

Κορυφαία στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης
χαρακτηρίζουν τον Ν.Τραμπ ως απρόβλεπτο, ενώ προσθέτουν όμως ότι ανεξάρτητα από τις όποιες πομπώδεις δηλώσεις και προαναγγελίες, θα πρέπει να περιμένει κανείς τα πρώτα ουσιαστικά δείγματα γραφής του.

Όπως λένε, πολλά από αυτά που ...

Η πριονοκορδέλα .....

Κάτι μου λέει μέσα μου ότι, σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία που κλυδωνίζεται ακόμη και με τις μεγάλες τρικυμίες όχι πίσω της, αλλά μπροστά, με τη γειτονιά να μυρίζει μπαρούτι, με τις γεωπολιτικές ισορροπίες να μεταλλάσσονται ταχύτατα, με την Ευρώπη να καρκινοβατεί σε κάτι ανάμεσα σε Ομοσπονδοποίηση και Τραπεζική Δικτατορία, με το Παγκόσμιο Κεφάλαιο να επηρεάζει κυβερνήσεις και ανθρώπους, με την έλλειψη Ηγετών στον κόσμο, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν αλλού την πορεία των χωρών του πλανήτη, η αίσθηση που αποκομίζω από τους στόχους των επικυρίαρχων μας, όπως εκφράζονται από τα μίσθαρνα όργανά τους, είναι άλλοι από τους ανωτέρω, πιο σκοτεινοί και πιο ύπουλοι.

1. Βλέπω μια έντονη προσπάθεια να γονατίσει πολιτικά και γεωστρατηγικά η χώρα, υποβαθμιζόμενη σε ....

15 BHMATA ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.


15 ΒΗΜΑΤΑ ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΑΡΚΟΥΝ
…….. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ


Μπροστά σε ένα κοινωνικό αδιέξοδο οδηγούμαστε καθημερινά, όχι απλά οικονομικό αλλά και πνευματικό. 


Ο λαός αυτός εισπράττει καθημερινά τις καθοδηγούμενες απο πονηρά κέντρατου εξωτερικού,τις εντολές αποεθνικοποίησης του έθνους αυτού που διαφύλαξε το πνεύμα της αντίστασης και της αλληλεγγύης. 

Το ανάδελφο έθνος αντιμετωπίζει και εσωτερικούς εχθρούς, τα ” διαπλεκόμενα” που ενώ τα γνωρίζουμε αδυνατούμε να τα αποβάλουμε γιατί όπως μου εκμυστηρεύτηκε μεγάλο τέως κυβερνητικό στέλεχος “είναι μεγάλα ψάρια”.

Απάντηση στην κατάσταση αυτή μπορεί να δώσει μια πανεθνική ενότητα
όλων των καλοπροαίρετων πολιτών που θέλουν να αγωνιστούν ανώνυμα ή
επώνυμα χωρίς κανένα όφελος για την απελευθέρωση της πατρίδας.


Ένας όμιλος απο ....

...πατριώτες που σκοπό δεν έχουν να διχάσουν τον λαό
κερδίζοντας βουλευτικές έδρες-προνόμια αλλά θα δράσουν μετά απο ένα
καθορισμένο πρόγραμμα για μια υπερκομματική κυβέρνηση εθνικής
ενότητας.

Τα στελέχη που ....