Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ «ΠΟΣΟ! ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ».


Από το Ignatiou.com

Βγάζουν το… καπέλο οι Αμερικανοί στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την εντυπωσιακή πολιτική αλλαγή που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. 

Το παραπάνω συμπέρασμα εξάγεται από την ενημέρωση αξιωματούχων του Λευκού Οίκου σε ομάδα Ελληνοαμερικανών κυπριακής καταγωγής, οι οποίοι βρέθηκαν στην Ουάσιγκτον για το συνέδριο της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΠΣΕΚΑ).

Σύμφωνα με την ενημέρωση οι Αμερικανοί είναι ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας απομάκρυνε τους ακραίους από την κυβέρνησή του, και τώρα -όπως τονίστηκε- η Ελλάδα έχει μία ...

Τα συμπεράσματα δικά σου ....!!

Ο Καθηγητής Κ.Τοκμακίδης απο το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,μας θέτει δέκα ερωτήματα που καλό είναι να μας προβληματίσουν,σχετικά με τις σκοπιμότητες της παγκόσμιας οικονομίας και των κέντρων που την ελέγχουν...

Διαβάστε τα ερωτήματα και θα σας απαντηθούν αυτόματα πολλές απορίες, άσχετα αν αυτές δεν απαντώνται από τους "αρμόδιους"....

Ερωτήσεις που δεν απαντώνται:

Ερώτηση 1.
Πως γίνεται και ενώ...

Δημοσκόπηση: Οκτώ στους 10 πιστεύουν ότι η κυβέρνηση «δεν μπορεί».



Οκτώ στους δέκα πολίτες θεωρούν ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για την ΓΣΕΕ, που δημοσιεύεται από την εφημερίδα Τα Νέα. Το 11% δηλώνει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ενώ το 9% δεν εκφέρει άποψη.

Προτεραιότητα για τους πολίτες είναι σύμφωνα με την έρευνα η άρση των μέτρων λιτότητας καθώς
στην ερώτηση για το τι είναι πιο σημαντικό για την οικονομία απαντούν σε ποσοστό 70% το τέλος της....

Μόλις ακούστηκε η λέξη δημοψήφισμα για το Σύνταγμα συνταράχθηκε ολόκληρο το ολιγαρχικό καθεστώς.

Δεν αναγνωρίζουν στον λαό τη δυνατότητα να έχει άποψη για το Σύνταγμά του!
Όλα τα παπαγαλάκια των ολιγαρχών άρχισαν να κελαηδούν εμφανώς εκνευρισμένα.

Και μόνο η σκέψη ότι μπορεί να ξεφύγει η αποκλειστική αρμοδιότητα του Συντάγματος από τα χέρια του κλειστού ολιγαρχικού καθεστώτος και να περάσει στο λαό, έστω και με την έννοια της εκ των υστέρων έγκρισης, προκαλεί οργή και θυμό στα σαλόνια της ολιγαρχίας......

Ολόκληρο το καθεστώς οχυρώθηκε σκληρά πίσω από το γράμμα του Συντάγματος, που αποκλείει το λαό. 

Ενός Συντάγματος που....

Θαυμάστε τους πολιτικούς απατεώνες............

 

 

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ Ο,ΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Οι Άγγλοι πολίτες θα πρέπει να δείξουν σε όλη την Ευρώπη ότι οι πολίτες των κρατών της Ευρώπης, θέλουμε να μείνουμε ευρωπαϊκοί λαοί, με τις ιδιαιτερότητές του ο καθένας μας και όχι να γίνουμε όλοι Γερμανοί.

Εμείς οι Έλληνες, κατ’ ευφημισμό πολίτες, δεν έχουμε από
το Σύνταγμα το δικαίωμα να αποφασίσουμε, με κάποιο δημοψήφισμα με λαϊκή πρωτοβουλία, για το μέλλον μας και τη θέση μας στην ΕΕ. 

Ούτε μας ζητήθηκε ποτέ από....

Μάγκες, τέρμα η MONOPOLY, θα παίξουμε ΚΡΕΜΑΛΑ !!!

Αποτέλεσμα εικόνας για κρεμαλα καμμενοσ

Ουδέν σχόλιον.....


Aυτές είναι Γυναικάρες! Αρνήθηκαν να γίνουν πόρνες στα μπουρδέλα της δύσης...

Αρνήθηκαν να περάσουν το Αιγαίο με τα δουλεμπορικά του φασίστα Ερντογάν!
Είναι οι Λιονταρίνες της Συρίας, εθελόντριες για την πατρίδα!
Είναι Μανάδες, Σύζυγοι, Αδελφές, Κόρες, Φοιτήτριες, Εργάτριες... είναι η δύναμη της Συρίας που αντιστέκεται.

ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ : ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΩΡΑΑΑΑ !!

BOYΛΙΑΞΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ... ΑΠΟ ΤΟΥΣ... «ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ» του υπόλοιπου μνημονιακου τόξου ..!!

        

Τελικά σας πήραμε χαμπάρι όλους...!

Απλά ποτέ δεν τα αγάπησαν.....

Λόγω "κρίσης¨" λέει, οι Έλληνες εγκαταλείπουν στο δρόμο τα κατοικίδια τους γιατί δεν έχουν να τα θρέψουν.

Ψεύτες. Απλά ποτέ δεν τα αγάπησαν ΠΟΤΕ και τα προδίδουν, γιατί αν τα αγαπούσαν, θα τα κρατούσαν δίπλα τους να πεινάσουν μαζί! 
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ....

Όταν ο ένας ΠΡΟΔΟΤΗΣ κατηγορεί τον Άλλο! Παπανδρέου: «Με τα μέτρα που ψηφίστηκαν μας έδεσαν στην κάθε λεπτομέρεια»

https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/06/ceb1cebbceb5cebeceb7cf83-cf84cf83ceb9cf80cf81ceb1cf83-cebaceb1ceb9-ceb3ceb9cf89cf81ceb3cebfcf83-cf80ceb1cf80ceb1cebdceb4cf81ceb5cebf.jpg?w=750
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ… Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΝΤ, ΑΣΚΕΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΑ… ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΪΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΞ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟH… 

ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ) ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ....

Η Ελβετία δεν επιθυμεί πλέον ένταξη στην ΕΕ

http://www.reporter.com.cy/temp/CACHE_846X3000_ANALOG_MEDIUM_74236_8092077.JPG
Στην απόσυρση του μακροχρόνιου αιτήματός της για ένταξη στην ΕΕ προχώρησε η Ελβετία, λίγες μόνο μέρες πριν το δημοψήφισμα των Βρετανών στο οποίο καλούνται να αποφασίσουν παραμονή ή έξοδο από την ΕΕ.

Συγκεκριμένα η άνω βουλή του ελβετικού κοινοβουλίου ψήφισε την Τετάρτη την ακύρωση της από το 1992 άιτησης για ένταξη στην ΕΕ, υποστηρίζοντας προηγούμενη απόφαση της κάτω βουλής.

Είκοσι επτά μέλη της Άνω Βουλής, ψήφισαν .....

ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ BREXIT ΝΑ ΦΕΡΕΙ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ?

War-montage
Είναι τουλάχιστο «περίεργο» που ενώ πριν από ένα μηνά θεωρείτο σχεδόν σίγουρο πως οι Άγγλοι θα ψηφήσουν υπέρ της παραμονής της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ξαφνικά τα δεδόμενα ανατραπήκαν και μάλιστα με την συνδρομή της βρετανικής ελίτ, που στράφηκε σε εντυπωσιακό βαθμό υπέρ του Brexit.
Κραυγαλέα περίπτωση ο μεγιστάνας των Media, Μέρντοχ, ο οποίος μέσω της μεγαλύτερης κυκλοφορίας βρετανική εφημερίδα, την Sun, τάχτηκε αναφανδών υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ένωση. 

Ακόμα και η βασίλισσα Ελισάβετ, όπως αναφέρεται, έχει δώσει....

Σε συνθήκες πολεμικής σύρραξης τα ωράρια εργασίας,με εντολή του Β.Πούτιν!!!

13414470_1795145770716372_1102629563_n
Τέλος τα ψέματα,η Ρωσία αντιμετωπίζει,σαφή και ξεκάθαρο κίνδυνο,από την νατοική περικύκλωση.Γι αυτόν ακριβώς τον σκοπό,με προεδρική εντολή,άρχισε η λειτουργία των στρατιωτικών εργοστασίων,όχι μόνο σε τριπλοβάρδιες,όπως γίνονταν τα τελευταία 2 χρόνια,αλλά καταργούνται οι αργίες και η αργία της Κυριακής.

Πρόκειται ουσιαστικά για στρατιωτική επιστράτευση,όμοια της οποίας υπήρξε κατά την ....

Επιστολή του Αμερικανού υπουργού άμυνας στην Τουρκία πυροδοτεί νέες εξελίξεις στην κόντρα Τουρκίας και Ρωσίας.

Σαφής υπόδειξη από το Πεντάγωνο προς Τουρκία: «Αφήστε τις φιλίες και αντιπαρατεθείτε με την Ρωσία»
Ο Αμερικανός υπουργός άμυνας  Άστον Κάρτερ υποσχέθηκε πλήρη και ολοκληρωτική υποστήριξη στον Τούρκο υπουργό Άμυνας Fikri Yshiku «στο πρόσωπο της ρωσικής επιθετικότητας».
Αυτή η δήλωση  ήρθε  μια ημέρα μετά την επιστολή του Τούρκου Προέδρου  Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα πριν από λίγο.
Η σαφής υπόδειξη από το Πεντάγωνο προς την Τουρκία είναι να σταματήσουν οι φιλίες με την Ρωσία και να συνεχίσει η αντιπαράθεση , χωρίς...

Απάντηση Πούτιν στον Ερντογάν: Πρώτα συγνώμη και αποζημιώσεις και μετά οι “καλές σχέσεις”

Απάντηση Πούτιν στον Ερντογάν: Πρώτα συγνώμη και αποζημιώσεις και μετά οι “καλές σχέσεις”
Ψυχρολουσία για τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποτελεί η επίσημη απάντηση του Κρεμλίνου στο διπλωματικό άνοιγμα που πραγματοποίησε με την ευκαιρία της εθνικής επετείου της Ρωσίας. 
Όπως είναι γνωστό, στο μήνυμα του, ο κ. Ερντογάν αναφερόταν με θερμά λόγια στην ανάγκη αποκατάστασης των σχέσεων της Αγκυρας με τη Μόσχα.
Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε ως πληροφορία ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Βενιαμίν Ν ετανιάχου ανέλαβε το ρόλο του προξενητή για το “γάμο” της Ρωσίας με την Τουρκία. Όμως τονίστηκε πως ....

Πώς η Λέσχη Bilderberg αποφασίζει εν κρυπτώ για τον πλανήτη – Ένας χάρτης για να το καταλάβετε

Όταν παλιότερα μίλαγε κανείς για την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ και τα συναφή υπερεθνικά κέντρα της παγκόσμιας εξουσίας...θεωρείτο αυτομάτως “συνωμοσιολόγος” από τους εκφραστές του “συνταγματικού τόξου” (οι οποίοι συλλήβδην έχουν προσκυνήσει αυτή την εξουσία και προδώσει τα έθνη τους)... αλλά και από την “συνεπή” αριστερά (στα δόγματα του 19ου αιώνα). 

Άσε που οι περισσότεροι νόμιζαν ότι τους μιλάς για .....

Ανεβαίνει ο πυρετός για το Brexit στη Βρετανία ....Υστερικές αντιδράσεις συμμάχων και εταίρων....

Σταθερή αναρρίχηση των δεικτών υπεροχής του Brexit στις προτιμήσεις των Βρετανών με την προσέγγιση της -ίσως καταλυτικής για την ΕΕ- ημερομηνίας του δημοψηφίσματος, επιτείνει την αγωνία ευρωκρατών, προστατών, εταίρων και συμμάχων .

 Δημοσκοπήσεις εταιρειών παρουσίαζαν την Δευτέρα υπεροχή του ποσοστού υπέρ της εξόδου κατά 7 μονάδες, 46-39 -με την εξαίρεση των Φαϊνάνσιαλ Τάϊμς, οργάνου του Σίτυ, που μάχεται υπέρ της παραμονής στην ΕΕ, να εμφανίζει υπεροχή του Brexit μόνο κατά δύο μονάδες. 


Αλλά και οι «Μπούκις», τα γραφεία στοιχημάτων, στα οποία οι οπαδοί της παραμονής στην ΕΕ αναζητούσαν παρηγορία, ως «περισσότερο αξιόπιστα» ως προς τις προσδοκίες του κοινού, παρουσίαζαν ανησυχητική άνοδο του Brexit στο 43%.

 Τον πανικό ιδιαίτερα επιτείνει η αυτομόληση, το Σαββατοκύριακο, εφημερίδων του κατεστημένου στο στρατόπεδο των Εξόδου από την ΕΕ. Την Κυριακή η «Τelegraph», παραδοσιακή ναυαρχίδα του Συντηρητικού Κόμματος, δημοσίευσε άρθρο- καταπέλτη του γνωστού μας έγκυρου οικονομικού σχολιαστή της ΄Αμπροουζ ΄Ηβανς Πρίτσαρντ, που ανακοινώνει πως θα ψηφίσει υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ 


H επιχείρηση τρομοκράτησης των ψηφοφόρων σε εσωτερικό και συμμαχικό επίπεδο προσλαμβάνει τα χαρακτηριστικά υστερίας, με ....