Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Δημόσιο: Τυφώνας απολύσεων!

Σενάριο ακόμη και για 180.000 αποχωρήσεις

Τυφώνας έρχεται στο Δημόσιο με απολύσεις-σοκ, ενώ η συρρίκνωση του δημόσιου τομέα μπορεί να φτάσει και τα 180.000 άτομα μέχρι το τέλος του 2015! 

Και το τελευταίο οχυρό της κυβέρνησης...

Όσα γίνονται για την Κύπρο ….χωρίς την Κύπρο...

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Η πολυήμερη παραμονή μου στην Κύπρο , μου έχει δώσει την δυνατότητα να ζώ την καθημερινότητα αυτών των τόσο κρίσιμων γεγονότων, η ένταση των οποίων δεν μπορεί να αποτυπωθεί με καμία αντικειμενικότητα κα από το πιό έγκριτο μέσο.

Η σφοδρότητα της περιρέουσας οικονομικής κατάστασης είναι έκδηλη...

Ισλαμικό τζαμί κάνουν την Αγια Σοφιά.


Η μετατροπή της Eλληνικής Αγίας Σοφίας στην Τραπεζούντα της Τουρκίας, σε μουσουλμανικό τέμενος, ανοίγει και νομικά πλέον το δρόμο για να συμβεί το ίδιο και με την Αγια-Σοφιά στην Κωνσταντινούπολη.

Μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», ο μουφτής της Τραπεζούντας παραδέχτηκε ότι...

Bild: Με ισόβια κάθειρξη απειλείται ο πρώην επικεφαλής της Siemens.


«Ενεργή δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος» είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens Heinrich von Pierer, αλλά και δώδεκα ακόμη πρώην στελέχη της εταιρείας», γράφει η «Bild» για το το σκάνδαλο συντάραξε και τη χώρα μας -εκτός από τη Γερμανία, απ’ όπου ξεκίνησε- και διερευνάται από το 2008.

Όπως γράφει η «Süddeutsche Zeitung»..

Είναι μείζον θέμα η διατήρηση του κοινωνικού ιστού και και η επιβίωση της κοινωνίας μας – δηλαδή του Εθνους.




Από δόση... σε δόση η χώρα πορεύεται. Κατά τα λοιπά, το θέατρο σκιών συνεχίζεται. Με περισσή υποκρισία δηλώνουν πως διαπραγματεύονται με την τρόικα, αυτοί που θριαμβολογούσαν ότι η χώρα σώθηκε όταν μας εγκρίθηκε η δόση-μαμούθ των 52,5 δισ. ευρώ. Τώρα από την αίσια (!) έκβαση των δήθεν διαπραγματεύσεων –που είναι προαπαιτούμενο– για την εκταμίευση της ύψους 2,8 δισεκατομμυρίων ευρώ δόσης του Μαρτίου, εξαρτάται πάλι η χώρα.

"Μας εξαθλιώσατε, τουλάχιστον σταματήστε τη κοροϊδία"! Απάντηση για το "νέο μισθολόγιο".



Διαβάζουμε καθημερινά ότι "κύκλοι του ΥΠΕΘΑ" διαρρέουν ότι στο νέο μισθολόγιο των ενόπλων δυνάμεων δεν θα γίνουν περικοπές". Γιατί υποτιμούν τη νοημοσύνη μας; Ο έλληνας στρατιωτικός έχει μάθει να είναι πάντα πειθαρχημένος και υπομονετικός αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι ευκολόπιστος.
        
Θα υπενθυμίσουμε λοιπόν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά το λόγο που συστάθηκε

Οι συντεχνίες , το κόμμα των αποστράτων και τα κομμάτια των στρατιωτικών.....


Την ίδια ώρα που οι στρατιωτικοί προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από την τριετή ανηλεή επίθεση που δέχονται βλέπουν την “οικογένειά” τους διχασμένη και τους πολιτικούς να διαγκωνίζονται για το πως θα “εισπράξουν” τη ψήφο τους ,αποδεικνύοντας ότι αυτή είναι η μοναδική τους αγωνία για τον χώρο της Εθνικής Άμυνας!

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν σήμερα

Πρόκληση από Βούλγαρους αξιωματικούς : “Η Θράκη είναι δική μας”! Αντίδραση ΥΕΘΑ...

f16G-630x420
Ελληνοβουλγαρική σύγκρουση με αφορμή τους απαράδεκτους και ανιστόρητους ισχυρισμούς Βούλγαρων επιτελών ότι η Θράκη είναι δική τους. Οι Βούλγαροι παρουσίασαν μάλιστα και σχετικό χάρτη,προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Αθήνας.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Η πολυπολιτισμικότητα σκοτώνει, βιάζει, βασανίζει και τραυματίζει σοβαρά...ΒΙΝΤΕΟ.

hjikolnΑπό τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες:

 «Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αστυνομικών αρχών για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αγνώστων, που χτύπησαν και τραυμάτισαν έναν ηλικιωμένο στα Εξαμίλια Κορινθίας. 

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 2.00 τα ξημερώματα, τρεις άγνωστοι φορώντας κουκούλες, μπήκαν στο σπίτι ενός 80χρονου στα Εξαμίλια και τον...

ΒΙΝΤΕΟ. Γ.Τράγκας: ....Ο ΣΚΟΠΕΥΤΗΣ ... Η κατοχή το '40 & τώρα....


Οι καταστροφές των Γερμανών στον πόλεμο και στην κατοχή στην χώρα μας. 

Από την εκπομπή "Ελεύθερος σκοπευτής" με τον Γιώργο Τράγκα στον ΣΚΑΪ (14/4/2013).




ΒΙΝΤΕΟ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ...

ΒΙΝΤΕΟ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΤΩΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ...








"Η λιτότητα σκοτώνει την Ευρώπη"..

 Η εφημερίδα New York Times υποστηρίζει σε κύριο άρθρο της ότι η λιτότητα σκοτώνει την Ευρώπη, καλώντας παράλληλα τη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ να σταματήσει να εμμένει σε μέτρα λιτότητας και να συμβάλει στην αύξηση τη ζήτησης επιτρέποντας σε ασθενέστερες χώρες να εκδώσουν ομόλογα με την στήριξη της Ευρωζώνης.

ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ Διεκόπη η λειτουργία του αντιδραστήρα στο Κοζλοντούι.

Η λειτουργία του ενός εκ των δύο αντιδραστήρων του πυρηνικού σταθμού του Κοζλοντούι στην Βουλγαρία διεκόπη από χθες το βράδυ, λόγω βλάβης που παρουσιάστηκε στο σύστημα ψύξης της γεννήτριας. 
Το περιστατικό δεν είχε καμία συνέπεια στα «επίπεδα ραδιενέργειας γύρω από τις εγκαταστάσεις», επισήμαναν οι αρμόδιες αρχές
«Η γεννήτρια της μονάδας 5 των 1.000 MW του σταθμού του Κοζλοντούι

Β.Πούτιν: «Η παγκόσμια κρίση αποκτά όλο και πιο επικίνδυνα χαρακτηριστικά».


«Η παγκόσμια κρίση αποκτά όλο και πιο επικίνδυνα χαρακτηριστικά, ωστόσο η ρωσική οικονομία αποδεικνύει τη βιωσιμότητα της και τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης», δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν στο πρακτορείο Ria Novosti.ru.
Επιπλέον, ο πρόεδρος επέστησε την

ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ..ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΑ 33 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΠΑ Ο Α.Σαμαράς "αγκαλιάζει" τους θριαμβευτές της TLP! .


Σε μια κίνηση υψηλής πολιτικής σημασίας (προς Δύση και Ανατολή...), ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου, θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου, "προς έκφραση ευαρέσκειας" ολόκληρη της ελληνική ομάδα

Η μεγαλύτερη βουτιά του χρυσού τα τελευταία 30 χρόνια...λόγω της αναμενόμενης κατάσχεσης του χρυσού των χωρών της Ν. Ευρώπης!


Όπως – όπως αποχωρούν από την αγορά του χρυσού funds και επενδυτές κάθε είδους, με αποτέλεσμα το πολύτιμο μέταλλο να σημειώνει τη μεγαλύτερη πτώση των τελευταίων 30 ετών.
Οι τιμές έφτασαν στα χαμηλά της ημέρας να σημειώνουν πτώση ακόμα και μεγαλύτερη του 6%, πέφτοντας κάτω από τα 1.400 δολάρια. Την Παρασκευή είχαν σημειώσει πτώση της τάξης του 5,3%.
Οι αναλυτές πασχίζουν να εντοπίσουν τα πραγματικά αίτια του ξεπουλήματος του χρυσού, με πολλούς να επισημαίνουν ότι η πιθανή συμφωνία της Κύπρου με την τρόικα για την πώληση των αποθεμάτων της χώρας, αποτελεί ένα ....

Ο Σόιμπλε ετοιμάζει νέα «βόμβα» κατά της Ελλάδας...


Μέσω του (γνωστού για τον ρόλο του σε αυτές τις περιπτώσεις) περιοδικού «Der Spiegel», o προκλητικός Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προετοιμάζει το έδαφος για επιβολή ακόμη «υψηλότερης φορολογίας» στους Έλληνες «που είναι πλουσιότεροι από τους Γερμανούς». 
Ταυτόχρονα θέτει σε εφαρμογή το σχέδιο για αρπαγή της ακίνητης περιουσίας των ήδη φτωχοποιημένων Ελλήνων πολιτών, καθώς το άρθρο διαπερνάται από την προτροπή προς τους Γερμανούς ότι τώρα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τα σπίτια των προβληματικών χωρών του Νότου…

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ Ωρολογιακή βόμβα τα "κόκκινα" δάνεια - Moody's: "Θα φτάσουν το 40% μέχρι τέλος του 2013".


Σε ωρολογιακή βόμβα για την ελληνική οικονομία εξελίσσεται η υπόθεση των «κόκκινων δανείων» με το γνωστό οίκο Moody’s να λέει ότι θα φτάσουν ακόμη και στο 40% στα τέλη του 2013. Κι όμως για το μείζον αυτό θέμα κυβέρνηση και τρόικα ουδεμία μέριμνα έλαβαν στη συμφωνία για την οποία επιχαίρουν. Η στάση τους με δύο τρόπους εξηγείται.

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ...Η μυστική έκθεση του Αρείου Πάγου για το δάνειο και τις γερμανικές αποζημιώσεις.


To defencenet.gr δημοσιεύει πρώτο στην Ελλάδα την απόρρητη έκθεση που συνέταξε ο επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, Ιωάννης Παπανικολάου και περιλαμβάνει όλα τα νομικά επιχειρήματα και τις κινήσεις που πρέπει κάνει η χώρα μας για το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.
Η έκθεση κοινοποιήθηκε περασμένο Δεκέμβριο στα χέρια του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φ.Κουβέλη
Να πούμε ότι ήδη κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα ένα μοναδικό ντουκουμέντο..

Χορεύουν εύθυμα πάνω στο πτώμα μας…

Οι δωσίλογοι παλιάτσοι της κυβέρνησης χορεύουν στους κατοχικούς ρυθμούς του ευρω-φασισμού και εξακολουθούν, προσβάλλοντας κάθε ίχνος νοημοσύνης, να μιλούν για «σωτηρία» της χώρας και για …ανάπτυξη!!!
Μόνο η εκτόξευση της ανεργίας, της επίσημα καταγεγραμμένης (στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη), στο ιστορικό ποσοστό του 27,2%, αποκαλύπτει το μακάβριο εμπαιγμό μας…

Μπένυ αλλά δεν βγαίνει!!!!!

Βενιζέλος Ευάγγελος: Το άλλο όνομα της πολιτικής κωλοτούμπας! Η πορεία του στο Πασοκ, σχεδιασμένη με όραμα, και μοναδικό στόχο την αρχηγία του κόμματος, ήταν μια πορεία με μπόλικες στροφές αριστερά και δεξιά προκειμένου να επιτύχει τον στόχο.

Ντοκουμέντα για κατοχικό δάνειο και επανορθώσεις.


Δεν ξεχνώ!
Η σημερινή γερμανική κυβέρνηση εφαρμόζει, μέσω των «επιτετραμμένων» της, την «τεχνική» που εφάρμοζε το Γ’ Ράιχ για την απομύζηση του εθνικού πλούτου της Ελλάδας. Η μόνη διαφορά, ότι η ναζιστική Γερμανία είχε αρχίσει να αποπληρώνει κάποιες δόσεις του δανείου της Κατοχής…
Της ΝΕΦΕΛΗΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ 

Το πολιτισμικό θαύμα της Ισλανδίας.

20130414-194039.jpg
Η Ισλανδία ξέφυγε από τις δαγκάνες της λιτότητας, και κατάφερε να κάνει τον πολιτισμό της τον δεύτερο σε μέγεθος συνεισφέροντα τομέα στο ΑΕΠ της, με €1 δισ περίπου έσοδα τον χρόνο.
Η ανεργία βρίσκεται στο 5.7%, η ανάπτυξη στο 3%, και ολόκληρο το νησί δονείται από τους ήχους της μουσικής, και από τα γυρίσματα ταινιών!

Θα αρπάξουν την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων με τα ναζιστικά “επιχειρήματα” κατά των Εβραίων!.

NAZI_n 1936 Σπήγκελ Σόιμπλε, Στρως Καν, Wolfgang Schäuble, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, neonazi, fascist,adolf hitler,evil, holocaust,jews,juden,hebrew,greece,bailout,bank,goldman sachs,focus,aphrodite,war crimes,amnesty international

Το 1936 το ράιχ αποκαλούσε τους Εβραίους ” πάμπλουτους τεμπέληδες που ζουν παρασιτικά κατά των εργατικών γερμανών”. Σήμερα, χρησιμοποιούν ακριβώς.....

Αφοπλίστε την τηλεόραση !!!

Γράφει ο Βασίλης Μουλόπουλος
Ζούμε μια εθνική σχιζοφρένεια. Ζούμε σε μια Ελλάδα που βυθίζεται όλο και περισσότερο στη φτώχεια, στην εξαθλίωση, στην απελπισία, στην ταπείνωση. Και σε μια Ελλάδα τηλεοπτικού σουρεαλισμού, όπου τίποτε από αυτά δεν υπάρχει.

ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΠΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ : ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ......



 Ο Νικόλαος Δραγούμης περιγράφει μια περιοδεία του Καποδίστρια στην Πελοπόννησο, στην οποία ο κόσμος νόμιζε πως Κυβερνήτης ήταν ο …
ταχυδρόμος διότι φορούσε ωραία στολή. 

Προηγείτο δε οδηγός ο κύριος των ταχυδρομικών ίππων, φορών ένδυμα ελληνικόν χρυσοπόρφυρον

«Τι θα πει αφελληνισμός; Εγώ θέλω καλές τρά­πεζες. Δεν με νοιάζει αν είναι Γαλλικές, Γερμα­νικές, Αμερικανικές ή Ελληνικές», δήλωσε στη Βουλή ο Γ. Προβόπουλος.

Η «ευρω-λησταρχία» της ΕΕ

Νέο πολίτευμα εγκαθίσταται καθ' άπασαν την επικράτειαν της ΕΕ: η... «ευρω-λησταρχία»! 

Οι υπουργοί Οικονομικών των 17 κρατών της Ευρωζώ­νης συζήτησαν τις λεπτομέρειες της νομικής κατοχύρωσης της αρπαγής των καταθέσεων (!) που βρίσκονται στις τράπεζες των αντίστοιχων χωρών, όταν...

O Νότος μπορεί, οι ηγεσίες του, δεν θέλουν. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ''ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ'' .....

Ολο και πιο συχνά το τελευταίο διάστημα ακούγεται η θέση-πρόταση, οι χώρες του ευρωπαϊκού Νότου να συγκροτήσουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια την οικονομική επεκτατική πολιτική της Γερμανίας και των χωρών επιρροής της. Ενα μέτωπο - ισχυρό αντίποδα στο Βορρά της Ευρώπης. Και όταν λένε για το Νότο αναφέρονται στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Γαλλία, που σημειωτέον και συμπτωματικώς είναι όλες σε οικονομική κρίση και πλην της Γαλλίας σε προγράμματα οικονομικής βοήθειας.
Ακόμη και ο Αμερικανός γλωσσολόγος, πολιτικός φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι, που δεν χαρίζεται ούτε στους ηγέτες της πατρίδας του, έθεσε προ ημερών,

ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .....Νόμιμο το "φακελάκι" ως ένδειξη ευγνωμοσύνης!

Σάλο έχει προκαλέσει η επίμαχη διάταξη που ψηφίστηκε στις 6 Μαρτίου και ουσιαστικά νομιμοποιεί το «φακελάκι» και το γρηγορόσημο αναφέροντας πως «δεν συνιστά δωροδοκία η απλή υλική παροχή προς έκφραση ευγνωμοσύνης».
Μάλιστα όπως είπε και ο γενικός επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής μιλώντας στον ΑΝΤ1 «κανένας υπάλληλος δεν τιμωρήθηκε για ανθοδέσμη ή για γλυκά» και πρόσθεσε 

Πολλαπλή Εθνική ήττα...

Πέρασαν περίπου δέκα ημέρες από τη στιγμή που, υπό το σκότος της νύκτας, η τρόικα διέλυσε χωρίς ουσιαστικές αντιστάσεις την επιχειρούμενη συγχώνευση των τραπεζών Εθνικής και Eurobank. Εκτοτε, αναζητείται κάτι που είναι περίπου αδύνατον να επιτευχθεί: μέσα σε δύο εβδομάδες πρέπει να βρεθούν θηριώδη ποσά μπας και «σωθούν» οι δύο τράπεζες έστω και κατά μόνας.
Είναι φυσικά κι αυτό προσχηματικό από την πλευρά της τρόικας, ακριβώς επειδή είναι τόσο δύσκολο σε μία ασφυκτική όσο και αυθαίρετη προθεσμία. Μακάρι να επιτευχθεί ο στόχος.

ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΙΟΝΓΚ ΓΙΑΝΓΚ; Β.Κορέα: "Να προετοιμαστεί το έθνος για γενικευμένο πόλεμο κατά των ΗΠΑ".

Άσχημα ξεκίνησε η μέρα των γενεθλίων του ιδρυτή του βορειοκορεατικού καθεστώτος Κιμ Ιλ Σουνγκ καθώς το ηγετικό στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ναμ, κάλεσε το έθνος "Να προετοιμαστεί για γενικευμένο πόλεμο με τις ΗΠΑ, ακόμα και πυρηνικό".
"Πρέπει να προετοιμαστούμε για γενικευμένο πόλεμο κατά των ΗΠΑ, πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων"δήλωσε. "Θα κάνουμε τις στρατιωτικές μας δυνάμεις ανίκητες με την ιδεολογία μας και θα ενισχύσουμε σε ποιότητα και ποσότητα την πυρηνική μας δύναμη που είναι η ζωή του έθνους μας και εθνικός θησαυρός για μια ενωμένη Κορέα" δείχνοντας με σαφήνεια

Σφίγγει κι άλλο ο κλοιός για το Μεγάλο Δουκάτο του «μαύρου χρήματος»! THE GAME IS OVER ??

Γιατί το Λουξεμβούργο βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα

Aποτελεί παγκοσμίως ένα από τα ισχυρότερα κέντρα του χρηματοπιστωτικού συστήματος και είναι κοινό μυστικό ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους φορολογικούς παραδείσους. 

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επιμένει βέβαια ότι...

Προς πλήρη αφελληνισμό οδεύουν τα Ελληνικά σχολεία!.

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ

Διπλασιασμό των αλλοεθνών/αλλόθρησκων μαθητών στα Ελληνικά σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κατά την τελευταία πενταετία, δείχνει η έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. 

Αν και σκοπός της έκθεσης είναι να...

Alex Jones: "Mας έχουν σε έναν πλανήτη φυλακή" (βίντεο).


Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά μεγάλης διάρκειας, αξίζει όμως κάποιος να το δει, έστω και αποσπασματικά, καθότι δείχνει, το σε εξέλιξη σχέδιο μιας απρόσωπης ελίτ για να σκλαβώσει την ανθρωπότητα ή ότι απομείνει ...

AΠΟ 6 ΕΩΣ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ.... Στο Watford η συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.


Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από πηγή του βετεράνου δημοσιογράφου Jim Tucker, φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι η μυστικοπαθής ομάδα Bilderberg θα διεξάγει την ετήσια ομιλία της στο ξενοδοχείο Grove, ενα πολυτελές ξενοδοχείο λίγο έξω το Watford στο Ηνωμένο Βασίλειο από τις 6 εώς 9 Ιουνίου.
Όπως περιγράφεται αναλυτικά σε μια έκθεση στις 2 Απριλίου με τίτλο Bilderberg 2013 που θα πραγματοποιηθεί κοντά στο Λονδίνο; , η πηγή του Tucker του είπε ότι η διάσκεψη ήταν πιθανό να λάβει χώρα εντός