Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! «Διαρκής η απειλή πολέμου» – Τα σχέδια για το συντριπτικό «πρώτο κτύπημα»


Σε μια άκρως αποκαλυπτική ανάλυση προχωρά ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Στρατηγικής Θεωρίας, Παναγιώτης Ήφαιστος, όσον αφορά στους επιθετικούς σχεδιασμούς της Τουρκίας, έναντι της Ελλάδας.

Ο καθητητής, υπογραμμίζει πως η απειλή πολέμου είναι διαρκής και καταγράφει την στρατηγική των Τούρκων που περιλαμβάνει τρία στάδια, και συγκεκριμένα: την απειλή γενικευμένης επίθεσης, με πιο πιθανό με εκτέλεση ενός συντριπτικού «πρώτου κτυπήματος», τις απειλές «ενδιάμεσης έντασης» και τις αναθεωρητικές αξιώσεις, casus Belli ή άλλες εχθρικές ενέργειες.

Ενδεικτικά σημειώνει πως η τούρκικη απειλή δεν προσδιορίζεται επακριβώς και ως εκ τούτου θα μπορούσε να εκπληρώσει μεγάλο ....

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! Πρώην ΥΠΟΥΡΓΟΙ (που έπρεπε να βρίσκονται στη ΦΥΛΑΚΗ) «συμβουλεύουν» για έξοδο από την Κρίση!!

ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ «ΣΩΤΗΡΕΣ»! ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!!

«Χαστούκι» από Financial Times: Αξίζει να ηττηθούν οι Ευρωπαίοι για την Ελλάδα.

«Οι κυβερνήσεις της ευρωζώνης έχουν συμπεριφερθεί με λάθος τρόπο στο ελληνικό ζήτημα. Τους αξίζει να ηττηθούν» σημειώνουν οι Financial Times στο κεντρικό τους άρθρο στο οποίο χρησιμοποιούν σκληρή γλώσσα για τις κυβερνήσεις των μεγάλων χωρών της Ευρώπης, στηλιτεύοντας τη στάση τους.

Με το άρθρο τους αυτό οι FT κάνουν παρέμβαση στην ελληνική υπόθεση, ζητώντας, ουσιαστικά από το Ταμείο να μην κάνει πίσω και να αναγκάσει τις κυβερνήσεις των μεγάλων χωρών της Ευρωζώνης να δεχθούν τις δικές του προτάσεις και το κούρεμα χρέους.

«Από το ξεκίνημα της ελληνικής κρίσης ....

Αυτά είναι καλά ΝΕΑ!!! Τρεις επιφανείς Γάλλοι προτείνουν τα ελληνικά ως επίσημη γλώσσα της ΕΕ.

Γίνεται αντιληπτό ότι το Brexit έγινε για δύο, κυρίως, λόγους. Ο πρώτος είναι πως η Αγγλία δεν αισθάνθηκε ποτέ φύσει ανήκουσα στην Ευρώπη.

Ο δεύτερος είναι το έλλειμμα δημοκρατίας που χαρακτηρίζει τη λειτουργία των ευρωπαϊκών θεσμικών οργάνων και το οποίο οι πολίτες αντιλήφθηκαν και κατήγγειλαν ακούραστα και επί μακρόν.

Ο καθένας καταλαβαίνει πως είναι καιρός να ανακάμψουμε, αν θέλουμε να σώσουμε ένα ευρωπαϊκό οικοδόμημα που πλέον δεν αποτελεί ουτοπία, ύστερα από ...

Κρούγκμαν: Είναι τρελό να απαιτείς από την Ελλάδα πλεόνασμα 3,5%.

Σε μια συνέντευξη στο χθεσινό φύλλο της Handelsblatt, o νομπελίστας αμερικανός οικονομολόγος Πολ Κρούγκμαν αναφέρει σχετικά με τη συνεχιζόμενη ελληνική κρίση και τους ευρύτερους κινδύνους που υφέρπουν ακόμη στην ευρωζώνη:

'Μέχρι σήμερα η οικονομία δεν έχει καταφέρει να
ορθοποδήσει από την ύφεση. Η ευρωκρίση θα μπορούσε ξανά γρήγορα να αναζωπυρωθεί. 

Πρέπει να αντιληφθεί κανείς ότι η θηλιά που αυτή τη στιγμή πνίγει την Ελλάδα, πρέπει ..

Ο ΔΗΜ. ΝΑΤΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ‘ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ’ – ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ 09--02-17 ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ρ/Σ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟΥΡΓΟ ΜΑΡΚΟΥΔΗ.ME ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΗΧΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ,ΕΙΝΑΙ Η ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ. ^_^ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ .ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ ΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ......

Το Βερολίνο απαιτεί από την Ελλάδα να μείνει ανυπεράσπιστη απέναντι στην Τουρκία

Το Βερολίνο απαιτεί από την Ελλάδα να μείνει ανυπεράσπιστη απέναντι στην Τουρκία και άρα υπό τουρκικό έλεγχο και με δημοσίευμα της Bild που εκφράζει απόψεις της γερμανικής κυβέρνησης λένε «όχι» (nein) προσπάθεια της χώρας για στοιχειώδη αυτοάμυνα.
«Οι χρεοκοπημένοι Έλληνες δαπανούν χρήματα για να αγοράσουν πολεμικά αεροσκάφη την ώρα που το φάντασμα του "Grexit" πλανάται και πάλι πάνω από τη χώρα»
Oι Γερμανοί τονίζουν ιδιαίτερα την ....

Πιο πoυτάνες από τις πoυτάνες...

Και δεν είμαστε εδώ, γιατί μας έκλεισε το αόρατο χέρι της αγοράς.

Αυτό, που τόσο εσείς λατρεύετε.Και δεν είμαστε εδώ, γιατί τα μνημόνια και η λιτότητα έκοψαν τους μισθούς και τις συντάξεις αυτών που ξόδευαν στα μαγαζιά μας.


Και εσείς, που είσαστε ακόμη εδώ, στα ΝΕΑ, στο Mega και στο Vima fm, όλα αυτά τα χρόνια υποστηρίζατε και τα μνημόνια και τη λιτότητα.

Ψάξτε ανάμεσα σας, είναι και μέσα στη φωτογραφία,
 ποιος από εσάς είχε πάρει οδηγίες να βγαίνει κάθε βράδυ στις οκτώ και να λέει ότι το πρόγραμμα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου .

Βρείτε τους πρωινούς ραδιοσχολιαστές, που φιλοξενούσαν αυτόν που τα έφαγε μαζί σας. Θα σας εξηγήσει πολύ καλά ότι είσαστε και....